Axhenda mujore

Luani në astrologji nënkupton dashurinë, pasionin dhe emocionet, kështu që ai është një dashnor i dashurisë, asgjë nuk mund ta ndalojë atë dhe askush nuk mund të shijojë dashurinë deri në fundin e hidhur. Edhe nëse lëndohet nga dashuria, ai përpiqet përsëri dhe përsëri, dashuria e mban gjallë dhe e jep përsëri, sepse për nga natyra ai është zemërgjerë.

Axhenda mujore

Gaforrja është shumë e ndjeshme dhe romantike dhe e ka shumë të lehtë të doje shumë dhe të dashurojë fort! Udhëheqet nga Hëna kështu që, nga ndjenjat e tij dhe humori, zemra e tij është zakonisht ajo që e drejton, dhe jo mendja. Pavarsisht se dashuron lehtë, ndërkohë mbrohet për të mos ndjerë zhvënjim dhe gjithnjë merr parasysh dështimet e të kaluarës.

Axhenda mujore

Ky muaj është muaji i ditëlindjes tuaj! Kështu që gëzuar dhe ju urojmë këtë rreth tëri që fillon për ju ta përdorni në mënyrën më të mirë të mundshme, duke vlersuar mundësitë që ju jep dhe duke shmangur kurthet.

Axhenda mujore

Binjakët kanë lindur për flirtim, gëzim dhe argëtim.Ata pëlqejnë të lëvizin dhe të flasin me partnerin dhe mendjen e tyre funksionojnë ... jashtë orarit. Ata janë aq simpatikë sa u pëlqen të flirtojnë dhe të luajnë, edhe nëse janë në një lidhje të qëndrueshme.

Cilat janë karakteristikat kryesore të Binjakëve në dashuri?

Axhenda mujore

Polariteti: Mashkull

Natyra: Truri dhe komunikimi.

Elementi: Ajri.

Aftësia: E ndryshueshme.

Planeti: Mërkuri, planeti i intelektit, komunikimit dhe dijes.

Dita: E mërkurë.

Ngjyrat: E bardhë, e verdhë e ndritshme, blu e zbehtë dhe pastel.