Astrologjia sot

Nga data 17 deri në 20 Prill, Merkuri në shenjën e zjarrtë të Dashit do ndodhet në gjashtkëndësh me Marsin nga Ujori, një kënd favorizues për dashët, Binjakët, Peshoret, Shigjetarër dhe Ujorët që kanë lindur në fillimet e dhjetditëshit të dytë dhe pë rata që kanë horoskop dhe/apo planete personal (Hënën, Merkurin, Afërditën dhe Marsin) nga gra

Astrologjia sot

Nga data 15 deri në 20 Prill, Merkuri nga shenja e zjarrtë e Dashit formon gjashtkëndësh me Afërditën nga Binjakët, një kënd favorizues për Dashët, Luanët, Peshoret, Shigjetarët dhe Ujorët, por dhe pë rata që kanë horoskop dhe planete personal (Hënën, Merkurin, Afërditën dhe Marsin) nga grada e 6 deri në të 15 të shenjave të mësipërme.

Astrologjia sot

Nga data 11 deri në 16 Prill, Dielli nga shenja e zjarrtë dhe e fuqishme e Dashit formon katror me Plutonin nga Bricjapi ambicion, një kënd i vështirë për Dashët, Gaforret, Peshoret dhe Bricjapet që kanë lindur në dhjetditëshin e tretë dhe pë rata që kanë horoskop apo/dhe planete personal (Hëna, Merkuri, Afërdita dhe Marsi) nga grada e 21 deri

Astrologjia sot

Nga data 12 deri në 17 prill, Dielli nga shenja e zjarrtë dhe e fuqishme e Dashit formon katror me Jupiterin nga Bricjapi ambicioz, një kënd i vështirë për dashët, Gaforret, Peshoret dhe Bricjapët që kanë lindur dhjetditëshin e tretë dhe pë rata që kanë horoskop apo/dhe planet personal (Hëna, Merkuri, Afërdita dhe Marsi) nga grada e 22 deri në

Astrologjia sot

Nga data 11 deri në 13 Prill, Merkuri nga shenja e flaktë e Dashit, do të ndodhet në gjashtkëndësh me Saturnin tek Ujori, një kënd favorizues për Dashët, Binjakët, Peshoret, Shigjetarët dhe Ujorët që kanë lindur dhjetditshin e parë dhe për ata që kanë horoskop apo dhe planete personal (Hëna, Merkuri, Afërdita dhe Marsi) nga grada 0 deri në të