Urani në vijë të drejtë

Boll pritjes, le të shkojmë për ndryshime!

Nevoja për ndryshime në jetën tuaj kthehet përsëri, ju tani keni marrë mësimet karmike që ju janë dhënë nga rrugëtimi i kundërt i Uranit në Dem në lidhje me ndryshimet që keni dashur të bëni në drejtim të arritjeve tuaja dhe çfarë ju jep siguri. Nga 14 Janari, planeti përmbysës kthehet në një rrugë të drejtë në shenjën e Demit, deri në 20 Gusht 2021, kur bëhet përsëri në vijë të kundërt.

Urani është planeti që sjell ndryshime rrënjësore që askush nuk i pret, si rrufeja në një stuhi. Ai kërkon thelbin dhe të vërtetën, nuk është aspak i interesuar për llojet dhe mbledhjet shoqërore, kështu që në varësi të shenjës në të cilën ai është, ai sjell, përkatësisht, ndryshime revolucionare ose përmbysje. Në shenjën e Demit ai vë në qendër të vëmendjes atë që na jep siguri dhe besim. Në shfaqjen e tij të jashtme, Demi është financa dhe para, kështu që tani Urani, i cili është përsëri në vijë të drejtë, do të vazhdojë të provojë nëse jemi të varur nga materialet dhe cilat janë nevojat tona reale. Shumë do të hyjnë në trajektoren e ndryshimeve rrënjësore në jetën e tyre, ashtu si ju që do të doni të heqni qafe gjithçka që ju kufizon, ndërsa dëgjoni astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale  .

Drejtimi i drejtë i Uranit tek Demi aktivizon ata që lindin në shenja si Demi, Luani, Akrepi dhe Ujori dhe teston se çfarë është thelbësore në jetën e tyre dhe çfarë jo. Ai u jep mundësi dhe kënaqësi të papritura Gaforres, Virgjëreshës, Bricjapit dhe Peshqve. Ata që kanë lindur në dhjetë ditët e para dhe të dyta të shenjave të mësipërme preken kryesisht. Por aktivizohen edhe ata që kanë planetë personalë (Hëna, Mërkuri, Afërdita, Marsi) dhe / ose horoskopi nga grada e 4-të në 16-të.

 

• Më 17 janar, Jupiteri në katror me Uranin do të intensifikojë nevojën tonë për ndryshim dhe përmbysje, por ne jemi tërhequr nga egoizmi.

• Më 17 Shkurt është e para nga tre herët që Saturni do të formojë një kënd të pafavorshëm me Uranin, kështu që ne kemi një tërheqje të rrezikshme të luftës që nga njëra anë duam të ruajmë arritjet tona dhe nga ana tjetër duhet të bëhen ndryshime.

• Më 14 qershor është e dyta nga tre këndet e Saturnit-Uranit dhe do të rivendosë atë që na pushtoi në Shkurt.

 

Drejtimi i drejtë i Uranit dhe shenjat e zodiakut

 

Dashi

Urani tani ju kërkon të ndryshoni mënyrën se si i qaseni parave dhe nevojave tuaja materiale. Çfarë do të thotë para për ju? Mësimi i kësaj pamje është të çmitizoni materialet dhe të rifitoni vetëvlerësimin tuaj, besimin në veten tuaj. Nëse keni pësuar humbje financiare, kjo mund të jetë për shkak të mentalitetit tuaj dhe asgjë tjetër. Tani keni guximin për të luftuar përsëri për një rrugë ekonomike në rritje, për të vendosur stabilitetin dhe për të ecur gradualisht drejt rritjes ekonomike, së shpejti do të shihni rezultate pozitive, për sa kohë që dëgjoni astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale  .

 

Demi

Ju rikrijoni veten, forcën dhe energjinë tuaj të humbur ndërsa Urani kthehet në vijë të drejtë në shenjën tuaj. Tani ju keni forcën dhe guximin për të luftuar për dëshirat tuaja dhe për të kërkuar nevojat tuaja. Ju ndryshoni identitetin tuaj dhe prezantoheni përsëri me botën. Ju bëni ndryshime që nuk keni pritur kurrë të bëni. Eshtë koha për të projektuar imazhin tuaj të ri dinamik dhe të rinovuar në botë, ju ndiheni të gatshëm të merrni iniciativën për t'u rilidhur me njerëzit që mund të keni hequr pa dashje nga jeta juaj. Ndoshta gjithë rishikimi i brendshëm që keni bërë, madje ka sjellë ide të reja në sipërfaqe, dhe tani mund të filloni me planet tuaja të reja, së bashku me këshillat që merrni nga astrologu juaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale  .

 

Binjakët

Mbase u ndjetë më i qetë ndërsa Urani ishte në vijë të kundërt në shtëpinë tuaj të dymbëdhjetë diellore me re dhe dembele, tani që planeti përmbysës është rikthyer në rrugën e duhur, ju ngadalë po ndjeni nevojën për të hequr dorë nga gjithçka që ju rëndon nga e kaluara juaj! Thjesht përpiquni të mos e shtyni veten me detyrime stresuese ose të mbërtheni në një rutinë që ju privon nga gëzimi i jetës suaj. Gjithashtu, tani ju keni fuqinë të hiqni nga jeta tuaj njerëz që thithin energjinë tuaj ose vendosin kufijtë tuaj, me udhëzimet që merrni nga astrologu juaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale  . Tani jeni të angazhuar në aktivitete që nuk ju shtypin dhe që tregojnë forcën tuaj.

 

Gaforrja

Për sa kohë që Urani ishte në vijë të kundërt në shtëpinë tuaj të njëmbëdhjetë diellore miqësore dhe grupore, është e mundur që disa nga miqësitë tuaja të kalojnë një krizë ose të ketë pasur konflikte dhe mosmarrëveshje. Ndërsa Urani kthehet në një rrugë të drejtë, ju rifitoni forcën tuaj dhe pastroni miqtë tuaj. Nëse keni pasur konflikte në një ekip, tani e kuptoni që keni bërë veprime të guximshme dhe keni korrigjuar gabimet tuaja. Kjo është gjithashtu një kohë e mirë për të promovuar biznesin tuaj në internet, të filloni një fushatë sociale ose një faqe në internet ose të shfaqeni në media, por së pari flisni me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale  .

 

Luani

Çdo konfuzion ose ankth që keni pasur për planet tuaja të mëdha fillon të zbutet ndërsa Urani rrotullohet drejt në shtëpinë tuaj të dhjetë diellore, karrierën dhe qëllimet afatgjata. Ju dëshironi të shihni progres në karrierën tuaj, pengesat në jetën tuaj profesionale janë hequr. Ju dëshironi të ngjitni shkallët e suksesit dhe një forcë ju shtyn në majë. Nëse jeni në një karrierë ose në një objekt që po ju mbyt, ju ndoshta do të ndryshoni rrugëtimin tuaj rrënjësisht, por mos merrni vendime nëse së pari nuk dëgjoni astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale  . Njohje të reja me njerëz me profil të lartë shoqëror vijnë në rrugën tuaj dhe ju ndihmojnë në qëllimet tuaja afatgjata.

 

Virgjëresha

Nëse e shihnit jetën me ankth ndërsa Urani ishte në vijë të kundërt në shtëpinë tuaj nëntë diellore shpirtërore dhe filozofike, tani që planeti përmbysës është rikthyer në rrugën e duhur, ju ndiheni më të fortë për realizimin e ëndrrave tuaja të mëdha. Nëse theksimi i disa detajeve kishte bllokuar disa nga planet tuaja, tani ju shihni pamjen e madhe. Tani e shihni jetën si një aventurë dhe jeni të zënë me studimet, filozofinë, arsimin e lartë dhe fenë. Ju madje mund të vini në pikëpyetje disa nga besimet dhe vlerat tuaja, duke parë më thellë dhe më me mend gjithçka përreth jush. Nëse ishit i lidhur kokëfortësisht me besime të vjetruara, tani e kuptoni që duhet t'i refuzoni ato në mënyrë që t'i bëni planet tuaja ambicioze një realitet, duke ndjekur atë që dëgjoni nga astrologu juaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale  .

 

Peshorja

Urani kthehet në një rrugë të drejtë në shtëpinë tuaj të tetë diellore, të burimeve të zakonshme financiare, dhe ju mendoni se duhet të ndryshoni rrugëtim në lidhje me kursimet ose borxhet ose kreditë tuaja. Ju mund të ndiheni të irrituar, të penguar dhe të vonuar ose të bllokuar në veprimet tuaja për të rregulluar financat tuaja. Tani çështjet që lidhen me paratë e zakonshme, borxhet, investimet ose financimet ngadalë kanë filluar të sqarohen. Për shkak se shtëpia e tetë rregullon gjithashtu nevojat tuaja më të thella, tani ju mund t'i zbuloni ato më lehtë, pasi të keni dëgjuar astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale  . Ju ndjeni guxim dhe forcë për të ndryshuar komentet negative të jetës tuaj, për ta shndërruar atë për të ndjerë lumturi dhe arritje financiare.

 

Akrepi

Për sa kohë që Urani ishte në vijë të kundërt në shtëpinë tuaj të shtatë diellore, të marrëdhënieve dhe bashkëpunimeve, ju mund të jeni ndjerë i shqetësuar dhe i irrituar për rrjedhën e marrëdhënies tuaj ose një partneriteti, mund të ndiheni ende duke u mbytur nga mosmarrëveshjet dhe konfliktet për çështje të së kaluarës. Tani që Urani është rikthyer në rrugën e duhur, gjërat bëhen shumë më të qarta, pasi konfliktet me partnerin ose partnerin tuaj zgjidhen gradualisht, frika dhe fiksimet tuaja shpërndahen dhe ju diskutoni me forcë dhe pasion në mënyrë që të pastroni konkurrencën në situata që ndërhyjnë në harmoni dhe ekuilibër në marrëdhëniet tuaja. Ju keni marrë mësimet tuaja karmike, po luftoni me besim tek vetja për të kapërcyer sfidat dhe për të transformuar për mirë të gjitha marrëdhëniet tuaja të rëndësishme, duke mbajtur si hajmali këshillën e astrologut tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale  .

 

Shigjetari

Nëse keni qenë i preokupuar me shëndetin tuaj mendor dhe fizik kohët e fundit ose nëse nuk keni qenë të motivuar të imponoheni, Urani në vijë të drejtë në shtëpinë tuaj të gjashtë diellore, i shëndetit, ju jep forcë dhe guxim për të forcuar mbrojtjen e trupit tuaj. Tani po bëni përpjekje për të ndryshuar jetën tuaj të përditshme dhe kushtet tuaja të punës, jeni më efikas dhe produktiv, po luftoni për mirëqenien tuaj dhe ekuilibrin tuaj mendor. Ju e kuptoni që duhet të jeni më të përmbajtur me njerëzit në punë, siç dëgjoni nga astrologu juaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale . Shtëpia e gjashtë rregullon gjithashtu shërbimin, kështu që ju mund të gjeni përmbushjen emocionale dhe rritjen shpirtërore duke ndihmuar ose shëruar të tjerët. Duke u dhënë personave përreth jush, ju projektoni veten tuaj më të lartë dhe kur ta bëni këtë do të keni shpërblime karmike nga universi.

 

Bricjapi

Nëse ka pasur konflikte me njerëzit në zemrën tuaj ndërsa Urani ishte në vijë të kundërt në shtëpinë tuaj të pestë diellore erotike, tani që planeti përmbysës është rikthyer në rrugën e duhur, ju ndiheni më të fortë për të marrë iniciativën për të korrigjuar çështjet negative që ekzistojnë. Ju mund të jeni ndier i shqetësuar dhe i stresuar për të sqaruar rrjedhën tuaj, mbase keni pasur akoma disa zbulime që ju tronditën emocionalisht. Tani është e hapur rruga për të kuptuar që ju nuk mund të ndiheni të lodhur emocionalisht dhe ju merrni vendimet përfundimtare në lidhje me marrëdhëniet tuaja me ata që doni. Nëse një dashuri e vjetër papritmas u rishfaq dhe ju ishit të pavendosur për rezultatin e kësaj marrëdhënieje, Urani në vijë të drejtë ju ndihmon të sqaroni rrjedhën e saj, por sigurohuni që të vendosni bazuar në atë që do të dëgjoni nga astrologu juaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale dhe nuk udhëhiqeni nga pasioni juaj.

 

Ujori

Familja ose çështjet e pasurive të patundshme marrin një kthesë për të mirë kur Urani kthehet në një rrugë të drejtë në shtëpinë tuaj të katërt diellore, shtëpinë dhe familjen. Ndoshta keni qenë në konflikt me një të dashur ose një situatë e vjetër negative ju ka larguar nga të dashurit tuaj ose thjesht keni ndjerë një konflikt të brendshëm nga përvojat tuaja të fëmijërisë. Nëse ka pasur luftë për pushtet me një prind, fëmijë ose të afërm, tani e kuptoni që nuk i keni trajtuar gjërat siç duhet (pasi forcat e Uranit në vijë të kundërt në Dem janë të ashpra dhe ndonjëherë të dhunshme) dhe keni një diskutim të mirë. Ndoshta një nga prindërit tuaj ose fëmija juaj ka dashur që ju të silleni ndryshe, por ai nuk dinte si t’ju ​​tregonte në vend që të përpiqej t’ju ​​kundërvihej. Rrugëtimi në vijë të drejtë i Uranit i sjell gjërat pak më shumë në ekuilibër, por gjithashtu duhet të dëgjoni astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale  .

 

Peshqit

Nëse keni pasur mosmarrëveshje dhe konflikte me një vëlla ose të afërm ose një mik të ngushtë tuaj ndërsa Urani ishte në vijë të kundërt në shtëpinë tuaj të tretë diellore, komunikimin dhe vëllezërit e motrat, tani situata ngadalë ka filluar të zbardhet. Ndoshta jeni përplasur për shkak të veprimeve tuaja impulsive ose njëri prej jush ka kërkuar të ushtrojë kontroll dhe pushtet mbi tjetrin. Tani që Urani është rikthyer në rrugën e duhur, ju e kuptoni që beteja ishte për asgjë dhe ju e pranoni se kishte nevojë për të transformuar marrëdhënien. Gjithashtu, nuk keni frikë të shprehni pikëpamjet dhe idetë tuaja, fjalët tuaja kanë fuqi dhe ndikim të fortë në diskutime, keni guximin të projektojë idetë tuaja dhe të ndani mendimet tuaja, por para se të thoni diçka do të pendoheni, së pari këshillojeni atë astrologu juaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale  .

Mos harroni ti bëni Like faqeve tona në Facebook

www.facebook.com/astrologu.al.JorgoPulla

www.facebook.com/www.astroshop.al.JorgoPulla

pasi dhe të bëheni pjesë në grupin tonë

www.facebook.com/groups/jorgopulla.astrologu

Për të qënë gjithnjë të informuar për ofertat dhe shortet që ne organizojmë EKSKLUZIVISHT dhe vetëm për pjestarët tanë…

Ju presim…

Shiko gjithashtu