Trekëndëshi i Merkurit tek Saturni (R)

×

Error message

  • Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'i18n_string_variable_textgroup_list' not found or invalid function name in variable_callback() (line 150 of /home/astrolog/public_html/sites/all/modules/variable/variable.inc).
  • Warning: Invalid argument supplied for foreach() in variable_build_multiple() (line 69 of /home/astrolog/public_html/sites/all/modules/variable/variable.inc).

Nga data 28 qershor deri më 1 korrik, Mërkuri në shenjën e ndjeshme të Gaforres do të jetë në një trekëndësh me Saturnin retrogradë te Peshqit, një aspekt i favorshëm për Demin, Gaforren, Virgjëreshën, Akrepin, Bricjapin dhe Peshqit e lindur në dhjetëditëshin e parë dhe për ata që kanë planetet Ashendente dhe/ose personale (Hëna, Mërkuri, Venusi dhe Marsi) nga shkalla e 4-të deri në 9-të e shenjave të mësipërme.

Ky aspekt është i mirë për të marrë vendimet tuaja, pasi ka përgjegjësi dhe që nuk po fluturoni në re si më parë, përkundrazi, e dini shumë mirë se ku po ecni. Pra, gjatë kësaj periudhe shpërbleheni nga njerëz të rëndësishëm për atë që keni arritur deri më tani, ndërsa mund të merrni ndihmë nga njerëz që janë më lart në hierarki ose nga një person i moshuar. Tani koha është aleati juaj, sidomos në çështjet që nuk kanë përparuar në të kaluarën, siç tregohet nga kursi retrograd i Saturnit, pasi tani i shihni gjërat më pjekur dhe njëkohësisht jeni thirrur të gjeni ekuilibrat, duke bërë tërheqje të ndërsjella. me synimin e stabilitetit.

Megjithatë, nuk është koha e duhur për të bërë lëvizje të nxituara, përkundrazi duhet t'i kushtoni vëmendje gjurmëve të imta të çdo marrëveshjeje. Në përgjithësi, këto ditë sjellin besim dhe stabilitet në mendjen tuaj, pasi nga njëra anë mund të humbisni diçka nga spontaniteti juaj, por nga ana tjetër jeni të armatosur me një besim dhe vendosmëri të paparë.

Një miqësi e krijuar për shembull nën ndikimin e këtij aspekti do të ketë kohëzgjatje dhe përfitime afatgjata, pasi ne nuk kemi frikë nga angazhimet, por përkundrazi nënkuptojmë dhe mbështesim ato. Në fund të fundit, ju silleni me etikë dhe ndershmëri, por jeni thirrur që ambicien tuaj (Saturni), nevojën për njohjen e arritjeve tuaja dhe kokëfortësinë tuaj ta vendosni në kanale krijuese. Së fundi, ky aspekt ju fton të ndërmerrni hapa më të kujdesshëm në çështjet financiare (Merkuri quhet edhe fitues), nëse dëshironi të shihni portofolin tuaj të mbushur.

 

Shiko gjithashtu