Tarot Astrologjike për muajin Tetor

05/10/2018

Letra Taro e Arkanës së Madhe, që përfaqëson tendencat e përgjithshme të Tetorit, është letra e Botës!

Letra Taro e muajit : Bota

Letra Taro e Tetorit është Bota, një nga letrat më pozitive të Arkanës së Madhe. Është letra e suksesit dhe e popullaritetit dhe tregon se jeni në rrugën e duhur, keni kapërcyer pengesat e vështira dhe po shkoni në drejtime më optimiste.

Në fushën emocionale letra e Botës tregon një përmirësim në marrëdhënies me partnerin tuaj dhe në rast të një njohje të re premton një marrëdhënie të gjatë dhe të lumtur.Kjo kartë mund të tregojë gjithashtu se deri vonë ishte e vështirë të afroheshit me njëri-tjetrin për shkak të rrethanave që nuk lejonin afrimin, por tani do të jemi në gjendje të kapërceni vështirësitë dhe të gëzoni lumturinë dhe gëzimin e marrëdhënies tuaj.Pra nëse dëshirojmëribashkim me dikë nga e kaluara, tani është koha e duhur.

Në fushën profesionale, letra e Botës tregon se jeni në rrugën drejt suksesitdhe ky sukses është shumë afër.Nëse jeni duke kërkuar punë, tani do keni mundësi të gjeni një punë të mirë. Do të ketë gjithashtu një përmirësim në financat tuaja dhe të ardhurat tuaja do të stabilizohen.Në përgjithësi, kjo është një periudhë ku përpjekjet tuaja do të shpërblehen.  Letra Taro është simboli i suksesit që vjen si shpërblim për përpjekjet tuaja.

Tarot e muajit Tetor për 12 shenjat

Dashi – Karta e Taro e muajit: KRIZA

«Një muaj serioz për vendimete të ardhmes!»

Në Tetor ka një ndjenjë të fortë të përgjegjësisë dhe angazhimit në ju, dhe presionet që merrni ju bëjnë të reagoni në mënyrë absolute dhe rigoroze. Gjatë muajit do vendosni në program dhe rregull jetën tuaj, do të përballeni me gabimet e kaluara dhe do të vendosni disa kufizime për çdo gjë që ju dëmton.

Dashuria: Ndjenja e jetës suaj duket se ju shqetëson këtë muaj të vitit. Ka probleme që duhet të përballeni dhe t’i kapërceni… Një marrëdhënie ose njohje që ekziston në jetën tuaj nuk e ka rrugën që keni imagjinuar dhe kjo ju shqetëson. Logjikisht, do mundeni të jeni në gjendje të shihni gjërat në mënyrë të qartë dhe të merrni vendimet tuaja!

Karriera dhe financat: Profesioni dhe financat tuaja po ju shtyjnë këtë muaj, jo për shkak se po krijohet një problem i papritur, por për shkak se shumë çështje që ju ngutin. Këtë muaj do të jeni të përkushtuar ndaj çështjeve praktike të jetës suaj dhe do të jeni në gjendje të bëni përparim pas punës së madhe.

Demi- Karta e Taro e muajit: BOTA  

« Arritjet e rëndësishme !»

Këtë Tetorkuptoniçfarë është e rëndësishme për ju, çfarë doni, çfarë dëshironi të qëndroj pranë jush … Gjatë këtij muaji bëni arritje të rëndësishme dhe ndiheni të lehtësuar nga problemet e djeshme, të cilat tani duket se kanë përfunduar. Marrëdhëniet marrin kuptim të ri dhe ndjeni se ju lidhin lidhjet e dashurisë me njerëzit që janë pranë jush!

Dashuria: Dashuria lëviz dhe malet … Kjo është pikërisht realizimi i muajit për ju! Nëse jeni në një marrëdhënie, do të krijohen kushtet e duhura për t’u lidhur më emocionalisht me partnerin tuaj dhe për të marrë konfirmim emocional. Nëse nuk jeni në një marrëdhënie, atëherë një njohje e re romantike do të bëhet fillimi i krijimit të një marrëdhënieje të re …

Karriera dhe financat:Përpjekjet që keni bërë deri më tani do të shpërblehen dhe këtë muaj duket se po lë një peshë të rëndësishme që keni pasur deri tani në financat tuaja! Muaji ju favorizon për detyrimet burokratike dhe financiare, ndërkohë në karrierën tuaj lëvizjet që keni bërë deri më tani do të njihen plotësisht.

Binjakët – Karta e Taro e muajit: I ÇMENDURI

«Duke bërë një fillim të ri …»

Muaji fillon plot entuziazëm dhe energji për ju! Janë shumë që dëshironi të bëni, dhe jeni të paduruar, ndërkohë jeni të vëmendshëm! E fortë do jetë ndjenja e pavarësisë dhe origjinalitetit. Do të dëshironi të ndryshoni mënyrën se si jetoni deri tani dhe të bëni përmirësime të mëdha që do t’ju përtërijnë! Kujdes nga nxitimi dhe pakujdesia!

Dashuria: Ndjenjatulje dhe ngritje nuk do mungojnë këtë muaj … Në një moment do të keni pasion, do të jeni ju ai që dëshiron të luaj, tl flirtoni, të siguroheni … Por në njera anë, do t’ju duhet liria juaj dhe nëse jeni në një lidhje, do t’ju kapin krizat e lirisë! Mundohuni të kufizoni egoizmin dhe vendoseni veten në pozicionin e tjetrit …

Karriera dhe financat:Sugjerime, ndryshime dhe diskutime ju bëjnë të mendoni dhe bëni disa ndryshime në profesionin tuaj! Është e mundur që këtë muaj të ndryshoni punën tuaj ose të kërkoni mënyra të reja për të zhvilluar punën tuaj! Në financat tuaja, është një ide e mirë të kufizoni shtysën për shpenzimet tuaja, sepse mund të bëni gabime që do ju dëmtojnë!

Gaforrja – Karta e Taro e muajit: SHENJTORI

« Përpjekjet shpërblehen !»

Vjeshta e Tetorit ju gjen me fuqi, vendosmëri, por edhe me më shumë njohuri dhe përvojë për jetën. Ju keni kuptuar gabimet tuaja, keni kuptuar se çfarë është vlera juaj dhe tani jeni në gjendje të bëni diçka të re, duke e ditur më mirë tani se kurrë se çfarë është ajo që ju dëshironi. Muaji ju ndihmon për të stabilizuar dhe siguruar çështjet e profesionit dhe marrëdhëniet tuaja. Shumë nga përpjekjet e së kaluarës tani do të jenë të suksesshme.

Dashuria: Gjatë Tetorit, jeta juaj emocionale rinovohet dhe bëhet më serioze, por gjithashtu me perspektiva më të mira. Do të merrni vendime për të kryer më efektivisht personin e zemrës suaj. Shumë do të martohen ose do të vendosin të jetoni. Nëse i përkisni atyre që janë beqarë, atëherë gjatë këtij muaji do të ketë një njohje shumë serioze, e cila do të jetë marrëdhënia që do të zbuloni për një kohë të gjatë!

Karriera dhe financat:Muaji i shpërblimit do të jetë Tetori për profesionin dhe financat tuaja! Shumë nga përpjekjet që keni bërë në të kaluarën tani do të fillojnë të japin fryte. Një person nga rrethi juaj profesional do t’ju besojë dhe do t’ju mbështesë më mënyrën më të mirë! Financat tuaja po kalojnë një zhvillimi gradual!

Luani- Karta e Taro e muajit: I DASHURUARI

«Muaji i krijimtarisë dhe dashurisë !»

Lajmetjanë të mira për ju, sepse këtë Tetor gjeni përsëri ndjenjat e dashurisë tuaj,krijimtarinë tuaj! Frymëzimi do t’ju karakterizojë çdo moment dhe do të keni etje për jetën! Do të ketë momente kur do të doni të keni çdo gjë tuajën dhe do të punoni më fuqishëm përball njerëzve tuaj të afërt …

Dashuria: Dashuria është duke qëndruar në këtë Tetor dhe ju synon me shigjetat e tij … Më në fund do të ndjeni emocione të forta si ato që kishin munguar dhe keni pritur. Nëse jeni në një lidhje atëherë dashuria jeta do të stimulohet me partnerin tuaj. Nëse nuk jeni në një marrëdhënie, atëherë një romancë e re erotike do të japë kuptim të re në ditët e këtij muaji të vjeshtës.

Karriera dhe financat: Ide të reja ju japin motivimin për të bërë shumë gjëra interesante në punën tuaj … Përveç këtij muaji mund të bëni një përdorim profesional të talenteve tuaja! Financat tuaja nuk duket të jenë një problem i madh, ndërkohë shpenzimet për argëtim do ketë mjaftueshëm!

Virgjëresha- Karta e Taro e muajit: ARMA

« Arritja e qëllimeve!»

Këtë muaj merrni situatën në duart tuaja dhe punoni me vendosmëri, duke vendosur plane që keni pasur në mendje për një kohë të gjatë! Ju do të ndiheni më të sigurt dhe dinamik dhe do të jeni në gjendje të dalloni veten në fushat e interesit! Planifikimi i një udhëtimi do bëhet këtë muaj…

Dashuria:  Një dëshirë e rëndësishme erotike bëhet realitet … Pushtoni personin e zemrës suaj, ju hapet emocionalisht, bëni planet tuaja së bashku realitet … Të gjitha këtojanë në planet e Tetorit, që është një muaj suksesi dhe pushtimi erotik!

Karriera dhe financat:Po kërkoni një punë? A prisni një promovim apo një zhvillim të madh të karrierës? Këtë muaj çdo gjë shkon mirë dhe keni një sukses shumë pozitiv për një çështje të rëndësishme profesionale. Për financat tuaja, të ardhurat tuaja rriten dhe filloni të ndjeni shpresë dhe lehtësim.

Peshorja: Karta e Taro e muajit: DREJTËSIA

«Harmonia kthehet në jetën tuaj !»

Tetori vjen për t’ju ndihmuar të rifitoni ekuilibrin tuaj në mënyrë që t’i gjeni me veten dhe me njerëzit rreth jush! Klima e jetës suaj e përditshme do të jetë më harmonike dhe do të jeni në gjendje të kapërceni stresin e muajve të fundit në mënyrën më të mirë! Përveç kësaj, do të keni një marrëdhënie me një person me të cilin keni qenë në konflikt ose keqkuptim kohët e fundit.

Dashuria: Jeta juaj emocionale përmirësohet dhe bëhet më e qetë, e ëmbël dhe romantike … Këtë muaj do të kuptoni edhe disa nga gabimet tuaja, të cilat do të kujdeseni për rivendosjen e tyre. Nëse jeni tashmë në një marrëdhënie, atëherë mund të zgjidhni shumë nga keqkuptimet që janë krijuar kohët e fundit. Nëse nuk jeni në një marrëdhënie, atëherë do të ketë një njohje që do të jetë si fillim miqësore dhe së shpejti do të marrë një formë tjetër!

Karriera dhe financat:Tetori jep mundësi të mëdha për ju që e keni luftuar për një kohë të gjatë, për të ruajtur temën e punës tuaj, ndërkohë vënë “pengesa” tek ju. Me pak fjalë gjithçka që keni mbjellë do të korrni! Përveç kësaj këtë muaj do të merrni dhe përkrahjen nga njerëzit të cilët me të vërtetë mund t’ju ndihmojnë me qëllimet tuaja! Financat tuaja gradualisht po bëhen më të stabilizuar.

Akrepi- Karta e Taro e muajit: I VETMUARI

« Muaji i inventarizimit dhe rishikimit!»

Vjeshta e Tetorit ju gjen me reflektim mbi nevojën për inventarizim dhe rishikim. E kaluara dhe kujtimet vazhdimisht luajnë në mendjen tuaj dhe përpiqeni të zbuloni se çfarë ka qenë gabim, çfarë doni dhe cilën rrugë doni të ndiqni. Ndoshta do ndiheni të zhgënjyer ose madje do të largoheni nga disa njerëz të afërt.

Dashuria: Ndjenjat e vetmuara janë në Tetor! Çështjet e kaluara të ndjenjave tuaja vazhdojnë t’ju mërzitin, mendoni dhe shqetësoheni. Gjatë këtij muaji do të bëni llogarinë tuaj, do të jeni të pakënaqur me disa vetëdije që do të keni dhe do të merrni vendime për të ardhmen e marrëdhënies tuaj ose të jetës tuaj sentimentale!

Karriera dhe financat:Pengesat profesionale nuk do të mungojnë këtë muaj, si dhe frika se çfarë do të ndodhë gjatë punës suaj! Megjithatë do të tregoni përkushtim të plotë ndaj qëllimeve profesionale, do të lodheni pak më shumë, por do të arrini të bëni atë që keni në mendje! Financat tuaja janë ende të ngutura për një kohë, bëni pak durim …

Shigjetari: Karta e Taro e muajit: RULETA E FATIT

« Muaji i surprizave!»

Fati luan shumë bukur, por edhe çuditshëm me ju këtë muaj. Surprizat janë të këndshme dhe ju nxisin nga vendi ku ju nuk e prisni atë! Njerëz të rinjtë vijnë në jetën tuaj dhehappen për ju mundësi që tani duhet ta përdorni mirë! Lajme dhe takime të këndshme janë në programin e muajit!

Dashuria:  Të paprituratjanë më të mirat, dhe këtë muaj do të pranoni dhe ju se dashuria është e paparashikueshme dhe veçanerisht rinovuese! Nëse nuk jeni në një marrëdhënie, atëherë një dashuri e papritur do të vijë në jetën tuaj dhe do të ndryshojë shumë nga ato që keni besuar deri më tani. Nëse mbani një lidhje, ngjarje të këndshme dhe surpriza nga bashkëshorti juaj, do rrit dashueinë tuaj!

Karriera dhe financat:Një propozim profesional do të jetë shansi juaj këtë muaj për një ndryshim të madh, të cilin duhet të bëni hapa të kujdesshëm për të qenë të suksesshëm. Financat tuaja janë në rrugë të drejtë, ndërkohë një shpenzim i jashtëzakonshëm do t’ju japë gëzim!

Bricjapi: Karta e Taro e muajit: FUQIA

« Shërimi i fuqive tuaja…!»

Vështirësitë merren vetëm me forcë dhe po veproni këtë muaj, duke zgjidhur problemet që kanë ekzistuar për një kohë të gjatë në jetën tuaj! Tani keni guximin të merreni me ta dhe t’i shikoni, por ndoshta edhe më qartë! Do të lini emocionet tuaja dhe do të doni të bëni atë që është e drejtë për ju, por edhe për njerëzit që doni!

Dashuria: Këtë Tetor tërhiqeni dhe jeni pajtuar me ndjenjat tuaja, ose sepse nuk doni të humbni një person pranë jush, ose thjesht sepse nuk doni të jeni në vetmi! Vendosni ujë në verën tuaj, dëgjoni personin që ju intereson dhe korrigjoni dhe gabimet tuaja për të mbajtur ndjenjat tuaja të jetës më qetë dhe harmonike! Ribashkimi është brenda mundësive të muajit!

Karriera dhe financat:Gjatë vjeshtës së Tetorit, lufta, guximi dhe këmbëngulja në arritjen e qëllimeve profesionale . Do të kërkoni të drejtat tuaja dhe çdo gjë që doni të fitoni, dhe do të keni sukses! Në financat tuaja do të jeni në gjendje të paguani borxhet ose detyrimet e caktuara që ju kanë rënduar!

Ujori: Karta e Taro e muajit: PERANDORESHA

« Krijoni bazat për një të ardhme më të mirë!»

Një muaj i këndshëm dhe shumë krijues dhe me siguri ajo që do arrini është të përmirësoni gjendjen psikologjike dhe shijen e momenteve që keni humbur! Edhe gjëra të thjeshta, të përditshme do të bëjnë që të dukeni më bukur dhe më këndshëm … Do të shihni miq që ju kanë munguar dhe do bëni shumë plane për të ardhmen tuaj!

Dashuria: Dashuria bëhet një burim frymëzimi në vjeshtën e Tetorit dhe ju jep forcën për të luftuar ndonjë vështirësi tjetër që hasni në jetën tuaj! Mundësit do të jenë të këndshme për ju, nuk përjashtohet që marrëdhënia juaj nuk mund të jetë më serioze, ose të bëni planet me bashkëshortin tuaj për të ardhmen e përbashkët! Sa për ju që nuk jeni në një lidhje, zemra juaj do ketë rrahje të shpejta të dashurisë gjatë muajit!

Karriera dhe financat:Profesioni dhe financat tuaja do të lulëzojnë këtë muaj. Mundësitë e reja vijnë për t’ju ndihmuar të punoni dhe kjo do të ketë një ndikim të drejtpërdrejtë në sektorin tuaj financiar, ku do të fillojë të ketë rrugë të drejtë! Shfrytëzoni mirëidet e zgjuara që do t’ju jepen këtë muaj!

Peshqit: Karta e Taro e muajit: PERANDORI

« Zbatoni dëshirat tuaja!»

Keni shumë qëllime, shumë ëndrra dhe këtë muaj nuk tërhiqeni derisa të bëhen realitet! Muaji ju jep mundësi për të treguar vlerën tuaj, për të ndjekur dhe për të arritur qëllimet tuaja, por edhe për të mbështetur njerëzit që janë sjell mire me ju! E vetmja pikë që duhet të menaxhoni është mënyra juaj e shprehjes, sepse do të ketë momente ku do të veproni me absolutizëm!

Dashuria: Tetori është muaji që burri dëshiron t’ju ndjekë, duke shprehur ndjenjat e tij duke ju dhënë gëzim të madh dhe konfirmim erotik! Nëse jeni burrë, këtë muaj do të veproni për të për të fituar objektin e dëshirës tuaj dhe do të keni sukses!

Karriera dhe financat:Me shtysë dhe dinamizëm do të ndiqni synimet tuaja profesionale sepse e dini se nuk ka vend për pritje apo edhe për gabime. Me vendosmërinë tuaj do të jeni në gjendje të sillnii gjërat pikërisht aty ku doni … Sa i përket financave tuaja, tani ka lëvizje që do t’ju sjellin dobi!

Shiko gjithashtu