Si përballen shenjat e zodiakut me lëkundjet në martesë apo në lidhjen e tyre dhe kur duhet të kenë kujdes në 2021

Në përralla, princat dhe princeshat mund të bëjnë një jetë shumë të kënaqur pas martese (edhe këtë, natyrisht, vetëm pasi në e supozojmë, me shprehjen "ata jetuan mirë" në fund të përrallës), por në realitetin tonë të ashpër ne e dimë se në vetvete asgjë nuk garanton lumturi dhe jetëgjatësi në marrëdhëniet dhe martesën, përveç nëse e kërkojmë vetë. Ne i japim lumturi vetes dhe partnerit tonë dhe sigurisht që martesa për të pasur sukses, përveç dashurisë dhe pasionit, kërkon doza të mëdha përgjegjësie, devotshmërie, sakrifice, disipline, komunikim të mirë dhe pëlqim. Si në të gjitha marrëdhëniet, ashtu edhe në marrëdhëniet e martesës, e cila vlerësohet si më seriozeja dhe kërkuesja, do të ketë ditë me diell, por edhe me re. Astrologjia, duke përdorur si tregues të ndikimeve kalimet e planetëve në lidhje me horoskopin e ditëlindjes dhe horoskopin e dasmës (ndër metodat e tjera), mund të ndriçojë rrugët e errëta të martesës tuaj, të tregojë periudhat e prosperitetit, por edhe periudha krize.

Përndryshe, ndikimi i një Saturni (zakonisht tregon lodhje dhe konsumim për shkak të kohëzgjatjes së martesës ose vështirësive të lidhura me probleme praktike) do të trajtohet ndryshe, përndryshe një ndikim i Plutonit, i cili tregon shkaqe më të thella dhe të qarta psikologjike të problemit…

Kriza në marrëdhënie dhe martesë është shumë e vështirë të shmanget, pa marrë parasysh sa mirë shkojmë me veten dhe partnerin tonë. Le të mësojmë së paku t'i menaxhojmë dhe t'i kuptojmë si duhet. Kjo është mënyra e vetme që ne mund t'i kapërcejmë ato. Më poshtë do të shohim se si reagon secila shenjë dhe si i kapërcen krizat. Ju bëjini kombinimet me horoskopin tuaj, nëse e njihni dhe përballeni me sukses dhe qetësi ndaj krizave!

 

DASHI

Si përballen me krizën në martesën ose lidhjen e tyre Dashët?

Si në gjithçka, ashtu edhe në martesë, kur përralla fillon të zbehet dhe fillojnë vështirësitë, Dashi ndjen nevojën për të ndërmarrë aksion dhe për të marrë iniciativa. Thelbësisht romantik nga natyra, Dashi nuk mund ta pranojë lehtë se martesa e tyre, historia e tyre unike e dashurisë, po vdes. Sidoqoftë, në asnjë rast, ata nuk qëndrojnë duarkryq, duke pritur me durim për tejkalimin e krizës. Mbi të gjitha, durimi dhe këmbëngulja nuk janë pjesë e repertorit të tyre. Nëse e braktisin vetë partnerin e tyre, nxitojnë të heqin qafe formalitetet sa më shpejt që të jetë e mundur, ata janë të mprehtë dhe të menjëhershëm në shpjegimet e tyre, ndërsa nëse janë ata që i braktisin, atëherë për një moment ata humbin këtë ndjenjë epërsie dhe fuqie që ndiejnë, por shpejt palosen dhe ose ndjekin partnerin e tyre deri në rënien e fundit, ose thjesht kalojnë në marrëdhënien tjetër. Grindjet, tensionet dhe zërat tregojnë se ata janë akoma të interesuar për martesën, ndërsa nëse kanë një stil më të ftohtë dhe të distancuar, ata me siguri po nxitojnë ta heqin qafe atë.

Kur janë vështirësitë? "Vështirësitë" për ju ndoshta janë pas jush vec nëse e  keni ditëlindjen pas datës 15/4, ku që do të ndikojë përsëri këtë vit Plutoni nga Bricjapi, por përsëri do të keni shumë ndihmë në krahasim me vitet e kaluara. Nëse deri më 6/1/21 arrini me një marrëdhënie apo martesë të pandryshuar nga kalimi i Saturnit, kjo do të thotë se jeni në një marrëdhënie shumë të fortë dhe tani thjesht duhet ta forconi atë. Periudhat e vështira të këtij viti janë deri më 6/1, nga 23/4 në 10/6 dhe më të fortat nga 15/9 deri në 29/10. Aty mund të gjykoni për jetëgjatësinë e martesës ose marrëdhënies suaj dhe nëse do të jeni në gjendje të rinovoni betimet tuaja të besnikërisë dhe përkushtimit të përjetshëm. Gjithashtu, ndërkohë mund të ketë kthime nga ish-ë të dashur të penduar.

Çfarë duhet të bëni për të kapërcyer krizën? Një këshilltar për cështjet e marrëdhënieve dhe martesës mund t'ju ndihmojë të zbusni impulsivitetin tuaj dhe të shihni perspektivat tuaja të martesës më realisht. Gjithashtu duke e përmbajtur egoizmin tuaj dhe duke promovuar të mirën e marrëdhënies përmes dialogut të sinqertë.

 

DEMI

Si përballen me krizën në martesën ose marrëdhënien e tyre Demat?

Demi u përket shenjave të qëndrueshme dhe tokësore, me kërkesa më të forta për një ndjenjë sigurie, qëndrueshmërie dhe sigurie emocionale. Sa më e vështirë për ta është të hyjnë në një martesë ose një marrëdhënie afatgjatë, aq më e vështirë është që ata të heqin dorë nga ajo, kështu që kriza në martesën e tyre konsiderohet ndoshta një nga më të vështirat. Durimi dhe këmbëngulja janë padyshim armët e tyre më të forta në këtë moment fatkeq të jetës së tyre. Meqenëse ata vetë e urrejnë ndryshimin, ata do të luftojnë me thonjë dhe dhëmbë për të ruajtur fitimet e tyre. Nëse as ata nuk kanë sukses në këtë mënyrë, atëherë ata mund të mbyllen në vetvete dhe të bëhen shumë të mbyllur në vetvete. Sidoqoftë, kokëfortësia e tyre është karakteristike dhe ata do të bëjnë gjithçka për të fituar partnerin e tyre, ndonjëherë vetëm dhe vetëm për tu bërë e tyra.

Kur janë vështirësitë? Që nga data 19/12 me hyrjen e Jupiterit në Ujor dhe shumë më tepër me hyrjen e Saturnit gjithashtu, ka filluar një periudhë me intensitet të konsiderueshëm, e cila gjykon qëndrueshmërinë e martesës ose marrëdhënies tuaj syabile, veçanërisht nëse gjysma tjetër përfaqëson një nga shenjat e qëndrueshme si ju (domethënë, është një tjetër Dem, Luan, Akrep, Ujor). Periudhat më intensive do të jenë nga 7/1/21 deri 4/3/21, madje edhe nga 11/6 deri 29/7, por periudha më kërkuese dhe më e vështirë - pasi përfshin një eklips hëne në shenjën tuaj dhe Marsin në Akrep në fushën e marrëdhënieve - do të jetë nga 30/10 në 12/12.

Çfarë duhet të bëni për të kapërcyer krizën? Zakonisht martesa ose marrëdhënia juaj vuan sepse mësoheni lehtë me një situatë dhe e merrni dashurinë e partnerit tuaj si të mirëqenë. Pra, nëse vërtet dëshironi ta ruani, mos ndaloni kurrë së luftuari për partnerin tuaj!

 

BINJAKET

Si përballen me krizën në martesë ose lidhjen e tyre Binjakët?

Binjakët komunikues dhe të lirshëm, para së gjithash, përballen me krizën me qetësi, përveç nëse kanë një horoskop uji (Gaforrja, Akrepi ose Peshqit), në këtë rast emocioni në reagim është më i përfshirë. Ata zakonisht përpiqen të kuptojnë shkaqet e problemit me logjikën e tyre dhe natyrisht preferojnë të flasin me partnerin e tyre, sesa të marrin masa të tjera më praktike. Nëse nuk ka përgjigje nga partneri i tyre, atëherë ata do të kthehen te miqtë ose të njohurit e zakonshëm, pasi fakti që ata thjesht mund të ndajnë problemin e tyre e ëmbëlson dhimbjen brenda tyre. Meqenëse Binjakët duan rezultate të shpejta dhe të menjëhershme dhe nuk durojnë të bëjnë durim derisa të mbarojë stuhia, ata merren me shumë gjëra, ngjarje, punë, në mënyrë që të jenë të zënë dhe të mos mendojnë për çështjen e tyre gjatë gjithë ditës.

Kur janë vështirësitë? Me eklipset në boshtin e shenjës tuaj me Shigjetarin më 26/5, 10/6 dhe 4/12, krizat në marrëdhënie ose martesë janë një mundësi serioze, por këndet mbështetëse të Jupiterit dhe Saturnit mund të ndihmojnë rigjenerimin ose stabilizimin e një situate. Periudhat që kanë nevojë për më shumë vëmendje janë nga 5/3 në 23/4 dhe në Dhjetor.

Çfarë duhet të bëni për të kapërcyer krizën? Gjithmonë ndryshimi i shfaqjeve, një udhëtim i gjatë dhe natyrisht dialogu i sinqertë ndihmon për të kapërcyer krizat!

 

GAFORRJA

Si përballen me krizën në martesë ose marrëdhënien e tyre Gaforret?

Më të "ndjeshmit" e zodiakut nuk mund të përballen me krizën në martesë ose marrëdhënien e tyre të qëndrueshme në një mënyrë të relaksuar ose të ftohtë, veçanërisht kur ka fëmijë në familje. Mbi të gjitha, për Gaforret, partneri i tyre, familja e tyre, është e mira më e lartë. Eshtë ajo që u jep atyre "sigurinë" që ata duan. Pra, sa të freskët mund të jenë ata kur e humbin atë, kur toka rrëshqet nën këmbët e tyre? Sigurisht, kjo nuk do të thotë që ata janë mobilizuar praktikisht për të bërë diçka. Të paktën jo të shpejtë dhe të menjëhershëm… Nismat dhe veprimet janë për të tjerët. Ata zakonisht mbyllen në vetvete, bëhen edhe më introvertë dhe melankolikë, vuajnë shumë me dhimbjen e tyre dhe përballen me mundësinë e braktisjes nga partneri i tyre si Lufta e Tretë Botërore të paktën! E shihni që jeni më sentimentalët dhe të butët e zodiakut, ndjenja dhe siguria për ju, është oksigjeni që thithni, si ta mohoni papritur?

Kur janë vështirësitë? Më të vështirat janë padyshim pas jush, pasi Saturni përballë shenjës tuaj të zodiakut, testoi martesën tuaj në vitet e mëparshme. Një periudhë shumë e rëndësishme për martesën tuaj do të fillojë vetëm për ata që kanë lindur pas 15/7 sepse Plutoni hyn në gradët e dhjetëditëshit tuaj dhe do t'ju kërkojë të bëni ndryshime të thella në martesën tuaj ose mënyrën e trajtimit të marrëdhënies tuaj. Periudhat kërkuese të vitit 2021 janë nga 23/4 deri më 10/6, nga 15/9 deri 29/10 dhe në dhjetor, në periudhën e Afërditës në vijë të kundërt në Bricjap, nga 17 dhjetori deri në fund të janarit ‘22. Sigurisht, gjatë kësaj periudhe luajnë edhe kthimet nga e kaluara.

Çfarë duhet të bëni për të kapërcyer krizën? Mundohuni të bëni ushtrime detoksimi, mbështetuni më shumë në këmbët tuaja në mënyrë që martesa juaj të ndërtohet mbi baza të forta! Përqendrohuni në pozitivet e marrëdhënies dhe jo vetëm atë që nuk ju pëlqen. Mos u mbyllni në vetvete.

 

LUANI

Si përballen me krizën në martesë apo në marrëdhënien e tyre Luanët?

Si një shenjë e qëndrueshme, Luani ndihet sikur po ecën mbi rërë, kur martesa ose marrëdhënia e tij afatgjatë lëkundet ose ndodhet në krizë. Mos harroni se tortura psikologjike e Luanit është frika e dështimit! Ata nuk mund ta lejojnë atë, në origjinën e tyre "mbretërore". Dhe megjithëse ata mund të jenë të qetë në jetën e tyre martesore, kur martesa dhe familja e tyre kërcënohen, ata provojnë në praktikë se nuk kanë frikë nga asgjë dhe janë në gjendje të durojnë madje edhe fantazma për ta shpëtuar atë. Ajo që ata nuk do të bëjnë kurrë është të lejojnë që partneri i tyre të ndiejë keqardhje për ta. Ata janë shumë krenarë edhe në dhimbjen e tyre më të madhe. Ata gjithashtu rrallë do të ndajnë problemin e tyre, sepse shmangin dhënien e të drejtave. Ata mund të jenë të izoluar, mund të qajnë, por do të shërojnë plagët vetë!

Kur janë vështirësitë? Periudha që po kalojmë nga 17/12 kur Saturni hyri në Ujor dhe zgjatet deri në pranverën e 2023, është padyshim periudha më e rëndësishme për rrjedhën e marrëdhënies ose martesës suaj. Këtu pikat e forta ose të dobëta të marrëdhënies do të jenë më të theksuara, do të ketë ankesa, zmbrapsje, por edhe konsumimin e kohës. Gjatë kësaj periudhe kritike ka disa muaj me intensitet më të madh, të cilat kërkojnë vëmendje: 7 / 1-3 / 4, 11 / 6-29 / 7 dhe 30 / 10-12 / 12. Pozitivi me këtë vit është rrugëtimi paralel i Jupiterit në Ujor, i cili mund t'ju ndihmojë të bëni ndërhyrje tonike në marrëdhënien tuaj.

Çfarë duhet të bëni për të kapërcyer krizën? Mos dramatizoni situatat dhe ekzagjeroni, sepse në këtë mënyrë ju bëni dëm më të keq. Qëndroni larg ose merrni këshillën e një pale të tretë.

 

VIRGJERESHA

Si përballen me krizën në martesën ose lidhjen e tyre Virgjëreshat ?

Megjithëse nuk janë shumë sentimentalë (nëse nuk ka një horoskop në shenjat e ujit) ose të paktën nuk e tregojnë atë, Virgjëreshat menaxhojnë krizat në marrëdhënie dhe madje edhe në martesë, në parim praktikisht. Ata do të marrin parasysh të gjitha ato që partneri i tyre ndoshta po i fajëson dhe do të shikojnë sistematikisht t'i zgjidhin ato. Edhe në goditjet më të forta, siç është ajo e ndarjes, një Virgjëreshë së pari do të mendojë për anën praktike të gjërave dhe më pas "do të bjerë në dysheme". Nëse ata i shtypin emocionet e tyre dhe nuk i shprehin, shumicën e kohës ato do të mishërohen dhe do të shkaktojnë probleme shëndetësore. Virgjëresha, megjithatë, është gjithashtu shenja më cerebrale e tokës dhe kjo do të thotë që ajo do të mbështetet te logjika, të gjejë argumente dhe në përgjithësi të kalojë shumë net zgjuar, në mënyrë që të gjejë çelësin për rivendosjen e ekuilibrit dhe lumturisë.

Kur janë vështirësitë? Në përgjithësi, gjërat janë më të lehta në 2021, nëse doni të forconi martesën ose marrëdhënien tuaj. Ata prej jush që kanë një ditëlindje nga 13 në 15 shtator duhet të jenë shumë më të kujdesshëm, sepse Neptuni do t'ju ndikojë nga shkurti e tutje, dhe kjo gjithashtu mund t'ju destabilizojë disi si një ndikim. Kini kujdes nga sirenat… Periudhat që duhet të keni kujdes janë nga 4/3 në 22/4, nga 30/7 në 14/9 dhe nga 13/12 deri në fund të vitit.

Çfarë duhet të bëni për të kapërcyer krizën? Për një herë, përpiquni të mendoni më parë për veten tuaj dhe të shihni se sa të përfshirë jeni në lëkundjet e marrëdhënies tuaj. Ndoshta sekreti është thellë brenda jush dhe nuk janë të gjitha këto detaje praktike të cilave zakonisht u përmbaheni.

 

PESHORJA

Si përballen me krizën në martesën ose lidhjen e tyre Peshoret?

Peshorja, me Afërditën si planet udhëheqës, simbolizon marrëdhëniet dhe sigurisht martesën! Kështu që diçka që nuk shkon mirë në jetën e tyre personale dhe veçanërisht në marrëdhënien supreme të martesës, mund të mbyllet aq shumë psikologjikisht, sa që u duhet kohë për ta kapërcyer atë. Kur martesa e tyre kalon një krizë, ata ndihen të pafuqishëm të përballen me ndonjë gjë tjetër në jetën e tyre, edhe nëse janë karrieristët më të ashpër. Në fillim ata duket se nuk janë në gjendje ta pranojnë atë, mund të duken mjaft të ashpër me partnerin e tyre, duke ia hedhur përgjegjësitë në nivelin e parë atij, por kur situata fillon të piqet, atëherë si një shenjë impulsive ai merr përgjegjësitë e tij, dhe hyn në luftën e pretendimit dhe luftimit. Ata shpesh kapen pas një shoku të ngushtë për aq kohë sa duhet për të rifituar vetëbesimin e tyre.

Kur janë vështirësitë? Tashmë i keni lënë pas shumë të vështirat. Pra, nëse deri më 6/1/21 keni në krah një person të dashur dhe ai ju do, atëherë kjo marrëdhënie do të thotë se ai ka baza të forta dhe ju mund ta forconi atë më tej gjatë vitit me ndikimin stabilizues të Jupiterit dhe Saturnit. E vetmja kohë që ka nevojë për vëmendje është ajo që shtrihet nga 15/9 në 29/10 dhe dy javë në dhjetor me Afërditën në vijë të kundërt.

Çfarë duhet të bëni për të kapërcyer krizën? Përfaqësoni një nga tre shenjat e komunikimit. Prandaj sigurohuni që përmes dialogut të dëgjoni nevojat dhe dëshirat e partnerit tuaj. Por edhe biseda me miqtë të jep një këndvështrim tjetër.

 

AKREPI

Si përballen me krizën në martesën ose lidhjen e tyre Akrepat?

Në një marrëdhënie të tillë si martesa ose një angazhim afatgjatë, është shumë e vështirë të jesh gjithmonë në kontroll të situatës, pasi shumë varet nga sjellja dhe gjendjet shpirtërore të tjetrit. Si një shenjë e qëndrueshme e ujit, kërkesat e kohëzgjatjes dhe sigurisë emocionale kanë përparësi mbi të gjitha të tjerat, kështu që çdo çarje e ndërtimin e martesës mund të ketë pasoja të pallogaritshme psikologjike tek përfaqësuesit e kësaj shenje. Ata zakonisht nuk janë shumë fleksibël dhe reagimi i tyre i parë ndaj vështirësive të martesës është dyshimi se partneri i tyre ka gjetur ndonjë interes tjetër. Nëse vërtet është kështu, atëherë ata do të bëjnë çmos që të fitojnë përsëri partnerin e tyre, edhe nëse kjo do të thotë që jeta e tyre pas, mund të jetë ferr. Sidoqoftë, gjëja pozitive për Akrepat është se ata gjithashtu kanë fuqinë e rilindjes brenda tyre. Pra, nëse ata kapërcejnë instiktet e tyre hakmarrëse, ata mund të rindërtojnë martesën e tyre nga e para.

Kur janë vështirësitë? Gjërat shumë të vështira kanë filluar që nga momenti kur Saturni hyri në Ujor më 17/12 dhe filloi rrethimi. Sigurisht, kjo nuk do të thotë që ju do të pushoni së qeni mirë ose do të ndaheni. Saturni gjithashtu mund të veprojë si një ngjitës për një çift. Ndikimi i Uranit, për ata që kanë lindur në dhjetë ditët e dyta të shenjës, tregon se mund t'ju duhet t’i jepni partnerit tuaj më shumë liri veprimi dhe pavarësi. Periudhat kritike që do të tregojnë se sa mund të vazhdoni në martesën ose marrëdhënien tuaj dhe për të shpëtuar situatën janë nga 7/1 në 3/3 dhe nga 30/10 në 12/12.

Çfarë duhet të bëni për të kapërcyer krizën? Para së gjithash, izolohuni për një kohë, në mënyrë që të mund të mendoni thellë për atë që po ndodh dhe sa vetë keni një pjesë të përgjegjësisë. Lëreni skenarët e trillimeve shkencore mënjanë dhe qëndroni poshtë në realitetin e marrëdhënies.

 

SHIGJETARI

Si përballen me krizën në martesën ose marrëdhënien e tyre Shigjetarët?

Edhe për Shigjetarin optimist dhe të adaptueshëm, një krizë në martesën tuaj ose lidhjen afatgjatë nuk duket si përvoja më argëtuese. Pikërisht sepse Shigjetarët nga natyra nuk shkojnë shumë mirë me institucionin e martesës, tashmë hyrja në procesin e martesës tregon se ata kanë shkuar shumë larg dhe mundësia e një krize justifikon brenda tyre të gjitha dyshimet që kishin që nga fillimi. Zakonisht trajtimi i tyre është më filozofik dhe sa më shpejt që ankthi, zemërimi dhe trishtimi të zhduken, ata përpiqen të shohin realisht mundësitë e dialogut dhe eliminimin e shkaqeve të krizës. Reagimi i tyre i parë është padyshim shumë i ndryshëm nga qasja e tyre më e pjekur dhe reagimi që do kenë më vonë. Sigurisht kur ata vetë largohen nga një marrëdhënie ose kanë vendosur ta përfundojnë atë, është e vështirë t'i bindësh ata dhe shpejt do të ndryshojnë faqen në jetën e tyre personale!

Kur janë vështirësitë? Ndikimi më i rëndësishëm për martesën ose marrëdhënien tuaj, i cili kërkon që ju të shikoni thellë brenda shkaqeve të problemit, të cilat mund t'i shfaqni partnerit tuaj, janë eklipset në boshtin e shenjës tuaj me Binjakët më 26/5, 10/6 dhe 4/12. Në këto kohë, ruhuni nga tundimi. Periudhat që do të jenë më kërkuese për marrëdhëniet janë nga 4/3 në 22/4 dhe Dhjetori.

Çfarë duhet të bëni për të kapërcyer krizën? Mendoni pak më shumë për atë që po ndodh dhe mos lejoni që zemërimi ose tërbimi të marrë vendime për ju!

 

BRICJAPI

Si e përballojnë Bricjapët krizën në martesën ose marrëdhënien e tyre?

Martesa për Bricjapët nuk është padyshim një proces i lehtë, kështu që ata e shmangin atë derisa të ndihen vërtet të pjekur, për ta përballuar atë. Martesa konsiderohet si një zgjatim i imazhit të tyre shoqëror dhe për shkak se ata janë veçanërisht të interesuar për të, ata nuk dëshirojnë të kalojnë përvojën negative të ndryshimit të saj. Ata rrallë do të marrin iniciativën për tu divorcuar, por nëse arrijnë në këtë pikë, ose për fajin e tyre ose të partnerit të tyre, nuk ka kthim prapa. Ata mund të jenë të durueshëm, të qëndrojnë, ta luftojnë atë, por sapo të marrin vendimin e vështirë, nuk ka vend për një shans të dytë. Megjithatë, reagimi i tyre instiktiv ndaj vështirësive është ëorkaholism. Ata bien me fytyrë poshtë në punë në mënyrë që të mund të harrojnë shumë të vështirë dhe t'i durojnë ato.

Kur janë vështirësitë? Ju Bricjapët në fakt tani do të filloni të dilni nga vështirësitë, pasi rruga e Saturnit në vitet e kaluara ka provuar qëndrueshmërinë e martesës suaj. Sigurisht, për ata që kanë lindur në fund të shenjës pas 12 janarit, ekziston akoma Plutoni që mund të krijojë nevojën për ndryshim. Kjo nuk do të thotë që domosdoshmërisht do të keni një kohë të keqe, por që duhet të ndryshoni mënyrën e jetesës së martesës tuaj. Përveç kësaj, rendi dhe organizimi janë të mira, por arsyeja e parë është të mbash dashurinë në marrëdhënie! Periudhat më stresuese janë nga 23/4 deri më 10/6 dhe dhjetor që do ta gjejnë Afërditën reaksionar në shenjën tuaj të zodiakut.

Çfarë duhet të bëni për të kapërcyer krizën? Para së gjithash, mos e mbyll veten për të lënë pas dore jetën tënde shoqërore. Hapni zemrën tuaj për ata që mund t'ju ndjejnë dhe natyrisht përdorin humorin tuaj, sepse tani ju keni vërtet nevojë për të.

 

UJORI

Si përballen me krizën në martesën ose marrëdhënien e tyre Ujorët ?

Ujori është shenja e dytë e zodiakut, i cili e do jetën beqare dhe përpiqet të shmangë apo edhe të shtyjë procesin e martesës deri relativisht vonë. Kriza në martesë është një nga argumentet e tij për të shmangur një proces të tillë. Sepse ai e di, pasi ai mund ta shohë shumë mirë në të ardhmen, se rrjedha e jetës martesore ndonjëherë kalon nëpër rrugica, edhe kur ka qëllimet më të mira. Reagimi mund të mos jetë aq emocional, por kjo nuk do të thotë që ata nuk janë lënduar. Mbi të gjitha, Ujori është një shenjë fikse që nuk i pëlqen ndryshimi. Ata kalojnë vuajtjet më të mëdha psikologjike kur humbin besimin te njeriu i tyre. Edhe pse nuk janë lehtësisht xhelozë, ata mund të arrijnë deri në atë pikë sa të mashtrohen si Akrepi më i ashpër.

Kur janë vështirësitë? Nga 17/12 kur Saturni kaloi pragun e shenjës tuaj të zodiakut deri në 2023, është periudha më e vështirë që do të gjykojë jetëgjatësinë e martesës tuaj dhe do t'ju çojë në përfundime të sigurta për cilësinë e marrëdhënies tuaj. Gjatë kësaj periudhe ka disa muaj me intensitet të veçantë të cilëve duhet t'u kushtoni vëmendje të veçantë. Këto janë: nga 7/1 në 3/3, nga 11/6 në 29/7 dhe nga 30/10 në 12/12.

Çfarë duhet të bëni për të kapërcyer krizën? Mos harroni përbërësin kryesor të marrëdhënies suaj martesore ose të qëndrueshme, që është miqësia. Trajtojeni partnerin tuaj si një mik që ka një dialog të sinqertë me njëri-tjetrin. Mbi të gjitha, edhe nëse përfundoni si të dashuruar dhe bashkëshortë, gjithmonë mund ta doni njëri-tjetrin si miq.

 

PESHQIT

Si përballen me krizën në martesën ose marrëdhënien e tyre Peshqit?

Si në të gjitha vështirësitë e jetës, ashtu edhe në krizat që mund të kalojë një lidhje afatgjatë ose një martesë, zgjidhja e lehtë për Peshqit është të ikin! Ose kjo do të thotë që ata mund të ndryshojnë vendbanimin e tyre, ose se do të heqin dorë nga pirja dhe se një varësi tjetër do t'i joshë, ose që ata do të punojnë ditë e natë për t'i bërë më të lehtë për ta përballuar makthin që jetojnë. Ata preferojnë që të vështirat t’i shohin si një ëndërr të keqe, e cila do të marrë fund sapo të zgjohen. Si shenjë uji, ndjeshmëria e tyre është aq e madhe sa edhe një stuhi e vogël shiu mund ta përjetojë atë si një stuhi! Edhe nëse nuk janë fajtorë 100% për atë që po ndodh, ata lehtë marrin përgjegjësi dhe ndonjëherë preferojnë të sakrifikojnë egoizmin dhe krenarinë e tyre, në mënyrë që t'i bëjnë gjërat aq mirë sa më parë.

Kur janë vështirësitë? Nuk do të thosha që 2021 është një nga vitet më të vështira për lidhjen apo martesën tuaj. Sigurisht që ka disa intervale që duhet të jeni pak më të kujdesshëm dhe këto janë nga 30/7 deri në 14/9 dhe dhjetor. Të lindurit pas 10/3 mund të përjetojnë probleme në një marrëdhënie apo martesë nën ndikimin e Neptunit.

Çfarë duhet të bëni për të kapërcyer krizën? Padyshim që mos ta hidhni në pije për ta harruar! Mundohuni të gjeni rrënjën e së keqes dhe të mos pretendoni se asgjë nuk po vrapon!

Mos harroni ti bëni Like faqeve tona në Facebook

www.facebook.com/astrologu.al.JorgoPulla

www.facebook.com/www.astroshop.al.JorgoPulla

pasi dhe të bëheni pjesë në grupin tonë

www.facebook.com/groups/jorgopulla.astrologu

Për të qënë gjithnjë të informuar për ofertat dhe shortet që ne organizojmë EKSKLUZIVISHT dhe vetëm për pjestarët tanë…

Pra, do të ishte më mirë të qëndroni të qetë dhe të pretendoni qetësisht, duke kultivuar më tej talentin tuaj unik së bashku me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Ju presim…

Shiko gjithashtu