Si do të na ndikojë Plutonit në rrugen e duhur në Bricjap nga 07/10/2021?

Në astrologji, Plutoni konsiderohet një planet simbolikisht i fuqishëm që përshkon rrugtimin e tij, pasi ka fuqinë të na sjellë ballë për ballë me ndryshime për të cilat nuk ishim në dijeni qe mund të ndryshojë jetën tonë siç e dinim. Në fakt, ndryshimet që sjell janë të pakthyeshme, pasi ne nuk kemi aftësinë për t'u kthyer në gjendjen e mëparshme - urat me te shkuaren do të jenë djegur plotësisht. Si sundimtar modern i Akrepit ai sundon sekretet, pavetëdijen dhe në përgjithësi gjithçka që është në errësirë ​​ose konsiderohet tabu dhe nuk diskutohet. Eshtë një planet, ku energjia e të cilit nuk mund të shpjegohet logjikisht dhe ne mund t'i afrohemi vetëm në mënyrë eksperimentale, pasi na detyron të përjetojmë përvoja që krijojnë emocione të pashembullt dhe na ndryshon nga brenda. Ai nuk do të hezitojë të na grabisë rehatinë, për të goditur në pikën tonë më të ndjeshme dhe për të nxjerrë në sipërfaqe të vërteta të ashpra, të cilat nuk donim t’i shikonim me vështrim te pare . Mund të na duhet të vuajmë, të përjetojmë veshtiresi  dhe të humbasim atë që ne e konsideronim të fituar në jetën tonë, por përmes këtij procesi ne do të jemi në gjendje të gjejmë forcën e brendshme për të mbijetuar dhe rilindur nga hiri ynë. Ky proces i dhimbshëm por i domosdoshëm është mishërimi i Plutonit.

Plutoni Retrograde: Vetëdija dhe pastrimi

Meqenëse Plutoni është planeti më i largët në Sistemin Diellor, udhëtimi retrograde kërkon disa muaj. Ky proces ka filluar nga 27 prill 2021, kur ai  ishte në 26 grad tek Bricjapit dhe ka mbetur reaksionar deri më 6 tetor, duke arritur në 24 grad tek Bricjapi, duke ndikuar kështu shenjat impulsiv dmth Dashin , Gaforren , Peshoren dhe Bricjapin ditët dhjetëditeshin e fundit  ose ata që kanë planetë pranë atyre gradave qe tham me lart të këtyre shenjave.

Gjatë këtij procesi retrograde, ne hymë në procesin e rivlerësimit të jetës sonë, duke kuptuar se çfarë është toksike për ne dhe duhet ta heqim atë, jo vetëm në marrëdhëniet tona ndërnjerëzore, por edhe në situata që përfshijnë çështje të pushtetit, pavetëdijes, dashuris , frikës dhe nevojës per mbijetesë. Gjatë gjithë kësaj kohe ne kemi pasur tendencën për të analizuar në thellësi dhe për të kërkuar thelbin dhe të vërtetën me çdo kusht. Ne kemi parë qartë se çfarë shkon keq në marrëdhëniet tona dhe çfarë na lëndon me teper . Kursi retrograde i Plutonit ishte koha ideale për të bërë një introspeksion për të kërkuar atë që po ndodh brenda nesh. Për të nxjerrë në sipërfaqe gjithçka që i ka rrënjët në të kaluarën dhe nuk na lejon të ecim përpara në jetën tonë. Eshtë në thelb një periudhë pastrimi, meqenëse ne mund të çlirohemi më lehtë nga modelet e përsëritura, për të kuptuar se çfarë na dobëson dhe çfarë na bën të humbasim kontrollin. Ne jemi të gatshem të detoksifikohemi nga njerëzit dhe situatat që na lodhin dhe nuk na lejojnë të qëndrojmë në këmbët tona dhe të ecim perpara . Kushdo që abuzon me te drejtat tona me miresit tona tani nuk ka vend në jetën tonë. Shumë herë Plutoni na tregon se ne vetë sabotojmë veten, për shkak të obsesioneve tona dhe përpjekjes së vazhdueshme për të ruajtur kontrollin në jetën tonë. Shumë herë Plutoni na tregon se ne vetë sabotojmë veten, për shkak të obsesioneve tona dhe përpjekjes së vazhdueshme për të ruajtur kontrollin në jetën tonë. Kushdo që abuzon me pushtetin mbi ne tani nuk ka vend në jetën tonë. Shumë herë Plutoni na tregon se ne vetë sabotojmë veten, për shkak të obsesioneve tona dhe përpjekjes së vazhdueshme për të ruajtur kontrollin në jetën tonë.

Plutoni në rrugën e duhur: Fundi i një epoke

Pra, pas pastrimit të madh në kursin retrograde të gjithë muajve të mëparshëm, kuptuam  situatat se çfarë nuk funksionon, tani që Plutoni është kthyer në rrugën e duhur, nga 7 tetori 2021 deri në prill 2022, është koha për ndryshim. E vërteta do të dalë në dritë, pavarësisht sa e dhimbshme, dhe ne jemi të gatshem  të marrim vendime, qoftë për dashuri, qoftë për çështje profesionale dhe financiare. Do të na jepet mundësia të përfundojmë çështjet që kanë mbetur pezull, të përqëndrohemi në një cikël të ri zhvillimesh dhe, mbi të gjitha, të veprojmë tani pa përsëritur gabimet e së shkuarës dhe të mos biem në të njëjtat gracka.

Plutoni është për secilin prej nesh një çështje personale dhe një planet që punon kryesisht brenda nëntokës, kështu që ndryshimet do të fillojnë nga brenda. Në fakt, duhet të kemi parasysh se sa më shumë t’i rezistojmë ndryshimit dhe sa më shumë të shtypim instinktet tona, aq më i madh do të shpërthejë Plutoni dhe aq më e vështirë do të jetë menaxhimi gjatë rrugës. Sa më shumë të devijojmë nga e vërteta jonë e brendshme, aq më i madh do te jete konflikti dhe kriza qe do të përjetojmë.

Nëse në të kaluarën keni kërkuar, të vërtetën dhe keni dëgjuar dëshirat tuaja më të thella, tani do të jeni më të fortë dhe më të vetëdijshëm për të vazhduar drejt ndryshimeve rrënjësore për të formuar jetën tuaj bazuar në njohuritë e reja. Planet e reja të biznesit, marrëdhëniet e reja transformuese dhe horizontet e reja hapen para jush, për sa kohë që ju e dini saktësisht se çfarë doni dhe si do të lëvizni për ti arritur ato.

 

Le të shohim më në detaje se si rrjedha e Plutonit  ne rrugen e duhur do të ndikojë në secilën shenjë.

Dashi

Plutoni po kthehet ne rrugen e duhur  në fushën që lidhet me karrierën tuaj dhe imazhin publik. Ndoshta qëllimet tuaja të karrierës ndryshojnë ose vendosni të ndryshoni plotësisht profesionin tuaj, pasi e kuptuat se nuk ishit të kënaqur deri më tani me atë që keni arritur. Ambicia juaj do të jetë e lartë për muajt e ardhshëm dhe suksesi në arenën profesionale do të jetë çështje jete a vdekjeje. Eshtë e rëndësishme të tregoni qëndrueshmëri dhe profesionalizëm, në mënyrë që të mbani kontrollin e situatës, pa pasur nevojë të ndaheni me eprorët apo me  njerëzit e tjere . Eshtë e mundur që do t'ju jepen më shumë përgjegjësi dhe detyrime, diçka që nuk duhet t'ju trembë, por duhet ta shihni si një mundësi për të treguar aftësitë tuaja dhe për të përfituar sa më shumë nga talentet tuaja. E vetmja gjë e sigurt është se ekziston një nevojë urgjente për zhvillim profesional dhe nuk do të bëni kompromis me situata mediokre për të cilat nuk jeni të apasionuar. Shmangni përdorimin e mënyrave të padrejta për t'u ngritur në pushtet ose për të manipuluar njerëzit për të marrë atë që dëshironi. Gjeni mënyra për të ndryshme  per te qëndruar larg lojërave të kontrollit.

 

DEMI

Rrugtimi ne vij te drejte i Plutonit ndikon në çështjet që lidhen me qëllimet tuaja, ndjekjet tuaja shpirtërore dhe besimet tuaja. Në muajt e fundit keni kuptuar se cilat ide dhe qëllime ishin të realizueshme dhe keni rishikuar gjithçka që nuk ju sjell dobi dhe veçanërisht atë që nuk kontribuon në zhvillimin tuaj shpirtëror. Kështu që tani ju mund të vendosni të ndryshoni drejtim në çështjet e studimit dhe arsimit të lartë ose çështjet që lidhen me kontaktet me njerëz nga jashtë dhe udhëtimet në distanca të gjata. Edhe pse deshironi  stabilitetin, pak nga pak pikëpamjet tuaja do të ndryshojnë dhe ju do të filloni t'i qaseni situatave përmes një prizmi të ndryshëm, qoftë për shkak të disa ngjarjeve të jashtme ose për shkak të vetëdijes tuaj. Do të zbuloni se besimet tuaja tani janë të vjetruara ose sipërfaqësore dhe do të miratoni një vizion të ri dhe qëllime të reja që do t'ju bëjnë të apasionuar. Ju mund të hasni me njerëz që do të kontribuojnë në të gjitha këto dhe do t'ju bëjnë të ndryshoni rrënjësisht mënyrën tuaj të të menduarit me udhëzimet e tyre. Muajt ​​e ardhshëm do t'ju japin mundësinë të zgjeroni horizontet tuaja shpirtërore dhe të promovoni me sukses idetë dhe pikëpamjet tuaja.

 

BINJAKET

Plutoni shkon drejtpërdrejt në fushën që lidhet me çështjet financiare dhe të trashëgimisë, por edhe me çështjet që kanë të bëjnë me marrëdhëniet tuaja të thella emocionale. Të dhëna të reja mbi kreditë, bankat, autoritetet tatimore dhe sigurimet mund të dalin në sipërfaqe dhe ju do të ripërcaktoni mënyrën se si i trajtoni këto çështje duke ndryshuar rrjedhën e veprimit. Eshtë e mundur të gjendet një zgjidhje për diçka që po vononte dhe krijonte pengesa ose disa ngjarje të jashtme për të ndryshuar mënyrën se si këto çështje kishin ndodhur. Kur bëhet fjalë për marrëdhënien tuaj, humori juaj sentimental  do të jetë shumë i lartë dhe do të tërhiqeni nga çdo gjë misterioze dhe e fshehur, kështu që nëse jeni të pamartuar ka të ngjarë të filloni një marrëdhënie të re Dashurie  ose të përfshiheni në një situatë sekrete. Nëse jeni të fejuar, lidhja juaj me personin tjetër do të jetë më e fortë tani dhe do të ndjeni nevojën për t'u lidhur me të në një nivel më të thellë. Nëse një marrëdhënie nuk ju mbulon emocionalisht dhe është sipërfaqësore, tani mund të vendosni ta përfundoni atë përgjithmonë. Kujdes nga lojërat e karrjeres pa lavdi se do bini preh e ligjit dhe keqkuptimeve që mund t’ju ​​pushtojnë.

 

GAFORRJA

Rruga e duhur e Plutonit ndikon në fushën shumë të rëndësishme të marrëdhënieve dhe bashkëpunimeve tuaja personale. Jeni të ftuar të rishikoni njerëzit përreth jush ose si lidheni me ta. Zgjedhjet tuaja do të jenë shumë më të kujdesshme dhe të ndërgjegjshme tani dhe nëse bëni një fillim të ri në marrëdhënien tuaj, do të jeni në gjendje të imponoheni dhe të vendosni kufijtë tuaj. A doni marrëdhënie që janë intensive dhe kanë një përmbajtje të thellë emocionale apo do t'ju ndihmojnë të evoluoni? Përkundrazi, nuk do të hezitoni të distancoheni nga njerëzit që ju kufizojnë, ju lëndojnë ose ju tradhtojnë në të kaluarën. Tani ju jepet mundësia për të bërë një fillim të ri, dinamik dhe përmes të tjerëve për të kuptuar më mirë veten dhe nevojat tuaja më të thella. Marrëdhëniet që krijoni tani do të jenë transformuese dhe do të takoni njerëz që do të kenë një ndikim shumë të fortë tek ju. Në biznes, tani mund të krijoni një partneritet të ri, i cili do t'ju sjellë përfitime financiare ose do t'ju japë më shumë fuqi. Kujdes nga tensionet që mund të lindin me partnerin ose kolegët tuaj për shkak të lojërave të kontrollit dhe zbatimit ne favor te tyre .

 

LUANI

Plutoni kthehet ne rrugen e duhur në një zonë që lidhet me shëndetin tuaj, fizikun tuaj  dhe jetën e përditshme. Ju do të rishikoni orarin tuaj, zakonet tuaja dhe rutinën tuaj dhe do të bëni disa ndryshime që do te  përfitoni . Ndoshta është koha për të hequr qafenje here e mire  zakonet e këqija, si të lini duhanin, të ndiqni një dietë më të shëndetshme ose të filloni stërvitje në Kohen qe doni per jetën tuaj. Nëse do të kishte ndonjë çështje në pritje në mjedisin tuaj të punës, tani do të jeni në gjendje t'i menaxhoni ato dhe të përmbushni detyrimet tuaja. Eshtë shumë e rëndësishme në muajt e ardhshëm të gjeni mënyra për të ruajtur  dhe zvogëluar nivelet tuaja të stresit. Nëse mendoni se rutina juaj është dërrmuese, mos hezitoni të kërkoni ndihmë ose të merrni më pak përgjegjësi. Nëse keni probleme shëndetësore,mund te gjeni dhe doktorin e duhur ti bini pas sot qe te buzqeshni neser

 

VIRGJERESHA

Rruga e duhur e  e Plutonit prek çështjet që lidhen me dashurinë, krijimin dhe mënyrën se si e shijoni jetën. Tani dhe për muajt e ardhshëm do të ndjeni nevojën të jeni vetvetja dhe të mos bëni kompromis vetëm për të kënaqur dëshirat e tjetrit. Pritshmëritë ndryshojnë në lidhjen tuaj të dashurisë dhe ndjeni se nuk jeni i njëjti person që ishit pak kohë më parë. Ju dëshironi që marrëdhënia juaj të karakterizohet nga pasioni dhe intensiteti dhe nuk do të bëni kompromis me asgjë më pak. Ndoshta tani do të fillojë një histori e re dashurie, me një person që do të ketë një ndikim të madh tek ju dhe marrëdhënia me të do të ndryshojë botëkuptimin tuaj dhe mënyrën se si silleni me dashurinë. Do të ndjeni nevojën për të pasur dorën e parë në marrëdhëniet me partnerin ose fëmijët tuaj, përndryshe mund të ndodhin tensione dhe keqkuptime . Por gjëja më e rëndësishme është të fitoni kontrollin e jetës tuaj dhe të kapërceni frikën dhe pasiguritë tuaja. Ekziston një nevojë urgjente për të gjetur mënyra të reja për t'u argëtuar, për të shijuar jetën dhe për të shprehur kreativitetin tuaj.

 

PESHORJA

Plutoni po kthehet ne rrugen e duhur në fushën që lidhet me shtëpinë, familjen dhe çështjet e së kaluarës. Marrëdhënia juaj me prindërit dhe të afërmit tuaj ose njerëzit shumë afër jush do të ndryshojë në muajt e ardhshëm. Nëse mendoni se dëshirat tuaja po keqintepretohet  ose se të tjerët po manipulojnë ndaj jush, tani ju do të ndërhyni dhe do të kërkoni që gjithçka të marrë fund. Do të keni më shumë besim dhe forcë për të shprehur nevojat ose ndjenjat tuaja dhe nuk do të hezitoni të përfundoni përfundimisht gjithçka që nuk ju sjell dobi. Ju do të ndjeni nevojën për të hequr qafe situatat toksike dhe njerëzit që ju kanë mashtruar  dhe tani duhet të qëndrojnë në të kaluarën dhe të mos ndikojnë më tek ju. Ju do të kaloni një proces pastrimimi freskie pastertie të thellë në mënyrë që të zbuloni atë që ju nevojitet vërtet dhe ju ofron siguri emocionale. Nëse jeni të varur emocionalisht nga dikush, tani do t'ju jepet mundësia të shkëputeni dhe të shkelni në vend te sigurt dhe jo ne dru te kalbur . Basti është të krijoni marrëdhënie të barabarta me ata përreth jush, kështu që mos i nënshtrohuni lojërave të dhe  kontrollit te tjereve .

 

AKREPI

Sundimtari juaj, Plutoni, tani është në rrugën e duhur për sa i përket komunikimit, lëvizjes dhe të menduarit. Tani do të kuptoni se fjalimi juaj ka një ndikim të madh tek ata përreth jush dhe do të jeni në gjendje ta bindni lehtë veten për pikëpamjet dhe idetë tuaja. Muajt ​​e ardhshëm janë të përshtatshëm për çdo lloj kërkimi, kërkimi dhe diskutimi të thelluar, përmes të cilit mund të dalin informacione dhe të dhëna të reja të cilat mund të ndryshojnë mënyrën se si mendoni. Vëllezërit, fqinjët, udhëtimet e fundit ose disa nga interesat tuaja mund të luajnë një rol të rëndësishëm në formimin e pikëpamjeve tuaja ose marrjen e disa vendimeve. Mënyra se si shpreheni tani do të jetë më intensive dhe pasionante dhe do të doni biseda kuptimplota me njerëz interesantë. Në vend të kësaj, nuk jeni të interesuar për kontakte të lehta dhe sipërfaqësore me njerëz që nuk kanë pse t’ju ​​ofrojnë diçka thelbësore. Mundohuni të kontrolloni mendimet tuaja negative dhe mos lejoni që ata t'ju pushtojnë.

 

SHIGJETARI

Plutoni shkon direkt në fushën që lidhet me paratë, të mira materiale, por edhe vetëvlerësimin tuaj. Mënyra se si i menaxhoni paratë tuaja do të ndryshojë dhe është e mundur të përdorni talentin tuaj për të përfituar financiarisht. Sistemi juaj i vlerave do të ndryshojë në muajt e ardhshëm dhe ju do t'i shihni gjërat nga një perspektivë tjetër. Nëse dikur ishit të fiksuar pas njerëzve ose situatave dhe i konsideronit ato si të mirëqena, tani është koha për t'u çliruar dhe mbështetur më shumë në forcat tuaja. Ju mund të përjetoni një lloj humbjeje, e cila do t'ju bëjë të kuptoni se gjithçka është e përkohshme dhe asgjë nuk mund të merret si e mirëqenë. Por në të njëjtën kohë, do të zbuloni aftësi për të cilat nuk ishit në dijeni,

 

Bricjapi

Plutoni kthehet në drejtimin e duhur në shenjën tuaj të zodiakut dhe ndikon drejtpërdrejt në personalitetin tuaj dhe mënyrën se si paraqiteni në mjedisin tuaj të afërt. Muajt ​​e fundit ju është dhënë mundësia për të ripërcaktuar qëllimet dhe përparësitë tuaja në jetën tuaj. Kështu që ju e kuptuat se çfarë duhet të ndryshoni dhe në cilin drejtim duhet të shkoni. Muajt ​​e ardhshëm, me Plutonin në rrugën e duhur, eshtë koha e duhur për të vepruar, për të marrë iniciativa dhe më e rëndësishmja për të marrë kontrollin e jetës tuaj. Keni rimarrë vetëbesimin tuaj dhe nuk do të lejoni më që dikush të sundojë mbi ju, pavarësisht nëse është partneri juaj apo partneria juaj. Ju jeni gati për të luftuar ndjenjat e inferioritetit ose frikën e dështimit dhe për të vepruar fuqishëm dhe me vendosmëri. Do të zbuloni se sa forcë të brendshme keni brenda vetes, e cila do t’ju ​​ndihmojë të menaxhoni krizat që mund të lindin. Por mësimi më i rëndësishëm është se ju nuk mund të kontrolloni gjithçka përreth jush, kështu që duhet të dini kur të tërhiqeni. E vetmja gjë që është e sigurt është se pas kalimit të Plutonit nga shenja juaj, nuk do të jeni kurrë i njëjtë si më parë.

 

UJORI

Rruga e duhur  e Plutonit prek çështjet e ndërgjegjjes, çështje psikologjike më të thella dhe çdo gjë të fshehur. Kalimi i Plutonit në këtë zonë nuk është një detyrë e lehtë, pasi jeni pregatitur të përballeni me fobi, pasiguri, zmbrapsje dhe situata që nuk mund t’i kontrolloni lehtë dhe mund të ndiheni të mbingarkuar. Në muajt e ardhshëm do të ndjeni nevojën për të mbyllur përgjithmonë një kapitull të jetës tuaj, edhe nëse është e dhimbshme, pasi përmban përmbajtje të thellë emocionale. Ndoshta disa njerëz përreth jush po veprojnë në prapaskenë dhe po përpiqen t'ju sabotojnë ose do të zgjidhni të veproni fshehurazi ose pa zbuluar motivet tuaja. Eshtë e rëndësishme të gjeni mënyra për të vepruar  dhe lehtësuar nedergjejen tuaj dhe instiktin tuaj , sepse është një përparësi dhe arrini qellimin tuaj .

 

PESHQIT

Plutoni tani po lëviz në drejtimin e duhur në fushën që lidhet me miqësitë tuaja, miqt  tuaja shoqëror dhe grupet me të cilat ndani një vizion dhe ide të përbashkët. Ju mund të keni nevojë të rishqyrtoni pikëpamjet tuaja dhe të miratoni një plan të ri veprimi për të ndjekur qëllimet tuaja, pasi do të zbuloni se ajo që keni pasur në mendje deri më tani nuk ka qenë e mundur ose nuk ju ndihmon të zhvilloheni shpirtërisht. Idetë që po kërkoni duan të kenë ndikim, jo ​​vetëm tek ata përreth jush, por edhe në shoqërinë në tërësi dhe nuk do të bëni kompromis me asgjë më pak se kaq. Përfitoni nga muajt e ardhshëm për t'iu përkushtuar qëllimeve dhe vizionit tuaj afatgjatë, motivoni njerëzit e tjerë me të njëjtat besime që t'ju ndjekin në të. Jeta juaj shoqërore do të pësojë ndryshime rrënjësore dhe tani është e mundur të rishqyrtoni marrëdhëniet tuaja me miqtë, ose për shkak të një tradhtie që do të përjetoni, ose sepse e kuptoni që nuk mund të jeni vetvetja në marrëdhënien tuaj me personin tjetër dhe jeni të dyzuar. E vetmja gjë natyrisht është se tani do të shihet se kush është një mik i vërtetë dhe kush jo.

Mos harroni ti bëni Like faqeve tona në Facebook

www.facebook.com/astrologu.al.JorgoPulla

www.facebook.com/www.astroshop.al.JorgoPulla

pasi dhe të bëheni pjesë në grupin tonë

www.facebook.com/groups/jorgopulla.astrologu

Për të qënë gjithnjë të informuar për ofertat dhe shortet që ne organizojmë EKSKLUZIVISHT dhe vetëm për pjestarët tanë…

Pra, do të ishte më mirë të qëndroni të qetë dhe të pretendoni qetësisht, duke kultivuar më tej talentin tuaj unik së bashku me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Ju presim…

 

Shiko gjithashtu