Pyetje te shpeshta

cili eshte perfitimi ne blerje te kohes per te bisduar si dhe te sherbimeve te tjera qe astrologu.al ofron ;
Menyra e blerjes se kohes se bisedes ju lejon :

  • Flisni me shume me ekonomikisht ne kohen qe deshironi 
  • Merni ne telefon ne viber wacap dhe cel  
  • Juve flisni pa nderpreje  deri ne zgjidhje te ceshtjes qe juve keni 
  • Flisni ne cdo cep te botes kudo ndodheni ne viber watcap skype messinger 

si mund te flas me astrologun qe deshiroj kur une jam jasht shqiperise;
njesoj sit e jeni ne shqiperi  nepermjet viber, wacap,fb,messinger . 
si mund te blej sherbimet qe astrologu.al ofron;
ne kohen qe hapni faqen e www.astrologu.al  (link) • Ndiqni 4 hapat per blerjen :

  • Futuni ne faqe rregjistrohuni 
  • Plotesoni detajet qe kerkohen 
  • Zgjidhni paketen qe ju intereson
  • Zgjidhni menyren e pageses 

Ne vazhdim lidheni me llogarin ne Paypal dhe beni pagesen dhe ne menyre automatike   njoftoheni nga astrologu.al
Pastaj jeni gati te lidheni me astrologet tane 
si mund te ndryshoj te dhenat e fatures ;
 Kur të blini një paketë të re, plotësoni artikujt e dëshiruar në hapin 2.
me cfar menyre mund ta paguaj
 mund te paguani me  Paypal.
nuk kam llogari ne  Paypal, cfar te bej;
nese nuk keni llogari ne  Paypal mund te paguani me karte krediti ose ne llogari bankare te astrologu.al. 
si mund te konfirmohet blerja ime ;
Blerja juaj konfirmohet pas përfundimit të blerjes përmes:
• Një mesazh i lidhur në ekran që përfshin të gjithë informacionin e blerjes, që mund të printoni ose ruani si skedar.
Nepermjet e-mailit  qe juve keni derguar
Për çdo pyetje tjetër, ju lutemi kontaktoni departamentin tonë të shërbimit të klientit (Sekretaria Chat). Ne do të jemi të lumtur t'ju ndihmojmë..
mund te na shkruani dhe  ne email : info@astrologu.al