Plutoni retrograd në Bricjap 29/04/2022 - 08/10/2022: Ndryshimi është një mënyrë.

Plutoni, ky planet i vogël me një ndikim kaq të madh, fillon kursin e tij në retrograde më 29 prill 2022 në shenjën e Bricjapit, i cili do të zgjasë deri më 8 tetor 2022. Plutoni është planeti i lidhur me transformimin dhe ndryshimet rrënjësore që ndodhin në jetët tona dhe gjithmonë e fillon kursin e tij transformues nga brenda jashtë. Ai lëkund shpirtin tonë dhe transformon qenien tonë, duke na shtyrë të evoluojmë dhe të afrohemi me atë që duhet të bëhemi për të qenë të lumtur. Zakonisht kur marrim vendime të rëndësishme dhe katalitike që ndryshojnë jetën tonë në një farë mënyre, Plutoni është i pranishëm. Efektet e ndikimit të tij janë shpesh të pakthyeshme, pasi vepron si një mikrob që na “rrënon” shpirtin dhe në të njëjtën kohë e përtërin atë, duke e shndërruar frikën në forcë, duke ofruar besim dhe vetëbesim dhe vendimet tona.

E shkuara në të tashmen

Plutoni ka një ndikim të errët, të çuditshëm, "të ftohtë" mbi ne, një ndikim që do të bëhet edhe më i ndjeshëm tani që simboli i planetit të botës së krimit fillon kursin e tij retrograd. Fjalë si vrull, instinkt, obsesion dhe pavetëdije janë ato që mund ta përshkruajnë Plutonin, por folja që e karakterizon është "gërmoj", pasi duhet të gërmojmë thellë në shpirtin tonë për të gjetur të vërtetën tonë. Plutoni gërmon të shkuarën, sekretet, gënjeshtrat, fantazitë dhe lidhjet dhe për shkak se do të jetë retrograde do të nxjerrë në dritë gjithçka për të kaluarën qoftë personalisht apo shoqërore dhe do të ndryshojë faktet.

Koha që do të jetë retrograde te Bricjapi është e përshtatshme që ne të kuptojmë veten dhe të kuptojmë mësimet që kemi nxjerrë nga njerëzit tanë të dashur dhe nga bota që na rrethon dhe të mendojmë nëse jemi në rrugën e duhur, nëse jemi të lumtur dhe nëse duhet diçka, për të ndryshuar. Mund të nxjerrë në sipërfaqe plagë dhe ndjenja të vjetra që ishin joaktive dhe ne lëkundemi emocionalisht. Deri në 8 tetor 2022, kur mbaron kursi retrograd i Plutonit, ne mund të çojmë drejt realizimeve që i kemi shmangur dhe tani duhet të përballemi për të shëruar veten. Ne duhet të shikojmë thellë brenda vetes, të përqafojmë frikën tonë dhe të përballemi me emocionet tona të ndrydhura që lamë pas dhe u bënë plagë në shpirtin tonë.

Ana jonë e errët

Kur Plutoni është në një kurs në retrograde, na detyron të përqendrohemi në anët tona të errëta, në elementët e pakëndshëm dhe negativë të personalitetit tonë që mund të mos na pëlqejnë vërtet. Dy çështjet që thekson Plutoni janë fuqia dhe dëshira dhe ne duhet të jemi të sinqertë me veten se sa jemi të motivuar nga nevoja dhe sa egoizëm dhe pasion për njohjen, paranë dhe fuqinë. Mund të na duhet të përballemi me anët më të errëta të asaj që duam dhe të japim përgjigje të ashpra. Për shembull, a po punojmë fort për të përmbushur detyrimet tona apo për të fituar një pozicion te qendrueshem? A i kushtojmë vëmendje dietës dhe stërvitjes sepse jemi vërtet të shqetësuar për shëndetin tonë apo nxitet nga dëshira për t'u hakmarrë ndaj një ish-i që nuk na vlerësoi? A u ofrojmë të tjerëve për të ndihmuar apo për të ndërtuar profilin e një fëmije të mirë? Në pesë muajt e ardhshëm që Plutoni do të jetë retrogradë, ne do të bëjmë raportin tonë personal, i cili do të na lejojë t'i vendosim gjërat në vendin dhe dimensionin e duhur. Dhe sapo të përballemi me të vërtetën e vërtetë dhe ta shohim veten “lakuriq”, duhet të përpiqemi të ndryshojmë atë që nuk na pëlqen për të përmirësuar. Ne gjithashtu mund të rishqyrtojmë plagët dhe ngjitjet e vjetra ndërsa Plutoni hedh dritë në qoshet më të errëta të përvojave tona dhe të zbulojmë mësimet që kemi nxjerrë nga përvojat e dhimbshme dhe arrijmë të rritemi dhe transformohemi.

Nëse jeni të hutuar për një person ose situatë të rëndësishme në jetën tuaj, ose i keni lënë të tjerët të kontrollojnë vendimet tuaja, tani mund të revoltoni dhe të vendosni kufijtë tuaj. Dhe nëse këto kufij nuk pranohen, mund të ketë një këputje absolute që do të pastrojë shpirtin tuaj. Në fund të këtij fragmenti do të keni rënë në kontakt me emocionet tuaja më të errëta dhe më të fshehura dhe do të keni arritur një nivel të ri të të kuptuarit të nevojave tuaja më të thella.

Zbulimet e sekreteve

Që nga nëntori i vitit 2008, Plutoni është në Bricjap, shenjën e zodiakut që rregullon të gjitha çështjet strukturore, institucionale dhe sociale. Qëllimi i Plutonit në Bricjap është të riorganizojë shoqërinë dhe politikën dhe ekonominë botërore. Gjithashtu, Plutoni në Bricjap funksionon si një detektiv i cili është i vendosur të gjejë të vërtetën e vërtetë dhe të zbulojë sekretet. Pra, në pesë muajt e ardhshëm do të mësojmë për hipokrizinë, korrupsionin dhe lakminë e atyre që veprojnë brenda sistemeve politike. Do të dëgjojmë për skandale, ryshfet dhe mashtrime si në aspektin shoqëror ashtu edhe personal, pasi mund të dalin në dritë nëse dikush thotë gjëra negative për ne pas shpine.

Por le të shohim se në cilin sektor do të ndikohen 12 shenjat nga kursi retrograd i Plutonit në Bricjap:

 

DASHI

Plutoni retrograd brenda shtëpisë së 10-të në horoskopin tuaj diellor shkakton tronditje në karrierën tuaj dhe imazhin publik dhe mund të ketë një ndryshim. Ju mund të kuptoni se rruga që keni bërë profesionalisht nuk ju përshtatet më, se puna juaj nuk ju kënaq, se nuk ju shpreh ose se talentet tuaja nuk vlerësohen dhe rivlerësoni qëllimet dhe drejtimin që keni marrë dhe vendos të ndryshojë lundrimin. Megjithatë, disa gjëra që ju shqetësojnë mund të zbulohen, nëse keni luajtur pis në të kaluarën dhe e gjeni veten në pozitën e vështirë për të kërkuar falje për atë që keni bërë dhe përfundimisht jeni të detyruar të ndryshoni pozicionin ose punën tuaj. Mirëpo, zbulimet mund të shqetësojnë edhe të tjerët në mjedisin tuaj profesional, të cilët mund t'ju kenë shpifur ose t'ju kenë vënë kurthe dhe tani gjithçka del në shesh dhe në fund e gjithë kjo do të funksionojë në favorin tuaj. Sigurisht, diçka e ngjashme mund të ndodhë në martesën tuaj dhe ju mund të merrni vendime që ndryshojnë statusin tuaj shoqëror. Çfarëdo që të ndodhë, përpiquni të dëgjoni zemrën tuaj dhe para se të reagoni në mënyrë spazmatike, mendoni me kujdes për hapat e ardhshëm, si në aspektin profesional ashtu edhe në atë personal. Gjithashtu, një mundësi biznesi nga e kaluara mund të rishfaqet në rrugën tuaj. Por, përpara se të merrni vendimet tuaja, duhet të mendoni me kujdes nëse do t'ju ofrojë përfundimisht atë që dëshironi ose thjesht do të merrni një pozicion pushteti që nuk mbulon pasionin tuaj për krijimin. Të lindurit në pesë ditët e fundit të shenjës suaj të horoskopit do të preken kryesisht.

 

DEMI

Plutoni në një kurs retrogradë brenda shtëpisë tuaj të 9-të diellore, që ka të bëjë me zhvillimin tuaj shpirtëror, edukimin, udhëtimet dhe vlerat personale, mund të tronditë besimet dhe bindjet tuaja ekzistuese. Pesë muajt e ardhshëm do të jenë një sfidë për ju, pasi disa situata dhe realizime mund t'ju bëjnë të rivlerësoni idetë dhe bindjet tuaja për botën. Pra, pavarësisht nëse është rinovimi i ideologjive tuaja politike, ose fetare, ose disa traditave dhe ideve të vjetruara që keni pasur për jetën, Plutoni retrograd do t'ju ndihmojë të ecni përpara me një mentalitet të ri për gjërat. Tani mund të kuptoni se ajo që keni besuar se është thesfat nuk funksionon dhe nuk korrespondon me realitetin dhe mund të vini në dyshim vlerat që deri më tani ishin të rrënjosura në mendjen tuaj dhe i keni ndjekur ato si ungjilli. Mund të filloni të studioni kultura të ndryshme, metoda revolucionare, të vërteta filozofike, të cilat do t'ju çojnë në rrugë të tjera shpirtërore që do t'ju japin përgjigje të reja në jetën tuaj. Nëse deri tani po lëvizni në shina treni dhe rutina është bërë natyra juaj e dytë, Plutoni retrograd do t'ju ndihmojë t'i dëshmoni vetes dhe të tjerëve se nuk jeni aq të parashikueshëm dhe se po evoluoni me një ritëm të shpejtë. Një ëndërr e juaja e vjetër tani mund të realizohet, pasi mund t'i qaseni asaj nga një këndvështrim tjetër. Të lindurit në pesë ditët e fundit të shenjës suaj të horoskopit do të preken kryesisht.

 

BINJAKËT

Plutoni retrograd në shtëpinë tuaj të 8-të diellore do t'ju japë fuqinë për të skanuar gjithçka dhe për të çliruar veten nga çdo gjë që ju mban robër dhe të mbërthyer. Mund t'ju duhet të kaloni më shumë kohë me veten për të realizuar realizimet tuaja dhe për të parë qartë se si do të gjeni paqen tuaj të brendshme. Për pesë muajt e ardhshëm, Plutoni retrograd do t'ju bëjë të shikoni thellë në zemrën tuaj dhe të vlerësoni marrëdhëniet tuaja me njerëzit më të afërt, duke i dhënë fund asaj që nuk funksionon dhe nuk ju shpreh. Nëse ka dikush në jetën tuaj që ju shqetëson vazhdimisht, ju nxjerr veten të keq dhe ju bën të zemëruar, tani mund ta shihni më qartë këtë marrëdhënie dhe të vendosni kufij. Plutoni retrograd do t'ju bëjë t'i shihni të dhënat me logjikë të ftohtë dhe mund të nxjerrin në sipërfaqe të vërteta tronditëse, axhenda të fshehura dhe sekrete, por sado t'ju lëndojnë, do t'ju ndihmojnë të hiqni qafe gjithçka që ju mundon kohët e fundit. Mund të ketë vështirësi financiare ose gabime që po bëhen tani në menaxhimin e parave që janë bërë në të kaluarën nga njerëzit tuaj dhe mund të tronditeni nga gënjeshtrat që ju kanë thënë. Mos u shqetësoni, Plutoni shkatërron vetëm atë që nuk funksionon për të lënë vend për diçka të re. Shikoni nervat dhe shpërthimet tuaja gjatë rrjedhës retrograde të Plutonit. Të lindurit në pesë ditët e fundit të shenjës suaj të horoskopit do të preken kryesisht.

 

GAFORRJA

Plutoni retrograd ndikon në shtëpinë e 7-të në horoskopin tuaj diellor dhe analizon marrëdhëniet dhe bashkëpunimet tuaja. Siç e dini, marrëdhëniet, qofshin ato profesionale apo personale, kërkojnë shumë punë për t'u krijuar dhe mbi të gjitha ato duhet të bazohen në të vërtetën dhe respektin reciprok. Pra, nëse nuk i keni këto karakteristika në angazhimet tuaja, nëse përpiqeni të imponoheni me çdo mjet, nëse nuk i kushtoni vëmendje nevojave tuaja reale dhe nuk i njihni nevojat e të tjerëve, nëse vazhdimisht luftoni dhe lodheni në marrëdhëniet, tani të gjitha tekstet e gabuara do të dalin në sipërfaqe në formën e një shpërthimi dhe vala goditëse do të shpërbëjë atë që nuk bazohet në themelet e duhura. Gjatë Plutonit retrograd, stresi dhe impulsiviteti do të përkeqësojnë disponimin dhe sjelljen tuaj dhe do ta bëjnë të vështirë për ju që të mbani kontrollin e emocioneve tuaja. Duhet të jeni të qetë dhe të ekuilibruar kur flisni me partnerin ose kolegët tuaj dhe të mos tërhiqeni nga pritshmëritë tuaja të larta, por më në fund vendosni kufij të qartë dhe dëshirat tuaja. Në marrëdhëniet dhe bashkëpunimet tuaja mund të zbulohen të vërteta të fshehura që do t'ju bëjnë të merrni vendime drastike për të ardhmen e tyre. Të lindurit në pesë ditët e fundit të shenjës suaj të horoskopit do të preken kryesisht.

 

LUANI

Plutoni retrograd kalon nëpër shtëpinë tuaj të 6-të Diellore dhe ju kërkon të punoni me vetëmohim për të mirën kolektive. Për pesë muajt e ardhshëm mund të futeni në procesin e ndihmës së kolegëve tuaj dhe ofrimit pa kërkuar lëvdata për veten tuaj. Kjo me siguri do të ndodhë nëse të tjerët e njohin vlerën dhe potencialin tuaj, por nëse ata përpiqen të përfitojnë nga ju dhe ta paraqesin punën tuaj si të tyren, mund të ketë konkurrencë të pandershme dhe ju mund t'i vendosni të gjithë në vendin e tyre me procedura koncize. Mund të bëheni të pangopur për pushtet dhe të shkoni shumë përtej kufijve, pasi do të dukeni si intolerantë ose autoritar. Por në të njëjtën kohë, Plutoni retrograd mund t'ju vendosë në procesin e të pyeturit nëse rutinat dhe zakonet tuaja të përditshme i shërbejnë apo e tendosin trupin tuaj. Ju mund të kuptoni se e gjithë kjo përpjekje për njohje dhe kontroll është e kotë dhe në vend që t'ju çojë në majë, ajo çon në shkatërrimin e shëndetit tuaj. Kështu që ju mund të kuptoni se lumturia në jetën tuaj nuk do të vijë nga titujt dhe punët, por nga një jetë e përditshme që ju mbush me gëzim, ekstroversion dhe jo stres që ju pengon të arrini qëllimet tuaja të vërteta. Të lindurit në pesë ditët e fundit të shenjës suaj të horoskopit do të preken kryesisht.

 

VIRGJERESHA

Plutoni retrograd në shtëpinë tuaj të 5-të diellore që lidhet me dashurinë, krijimtarinë, fëmijët, argëtimin, do t'ju vendosë në procesin e të pyeturit nëse zgjedhjet që keni bërë në jetën tuaj janë të duhurat apo nëse jeni larguar nga ju. i lumtur. Keni zgjedhur një profesion që nuk ju shpreh dhe nuk jeni kreativ, keni marrë role në jetën tuaj që nuk mund t'i mbështesni apo jeni bllokuar në marrëdhënie dhe bashkëpunime që ju shtypin, ju stresojnë dhe nuk buzëqeshni më? Plutoni retrograd do të nxjerrë në sipërfaqe të gjitha gabimet e bëra në të kaluarën, pasi do të heqë nevojën tuaj për të gjetur gëzimin dhe krijimtarinë që keni aq shumë nevojë dhe nëse jeta juaj nuk ju kënaq do të ndiheni më të lodhur dhe më të mjerë. se çfarë është. Do të kërkoni mënyra për të qenë më të lirë në shprehjen tuaj dhe do të bëni gjëra për të cilat mund të jeni krenarë, në vend që të jeni të stresuar për t'i bërë të tjerët të lumtur. Ju mund të revoltoni kundër njerëzve që përpiqen t'ju imponohen dhe t'u jepni përparësi nevojave dhe aktiviteteve tuaja që ju japin kënaqësi. Plutoni retrograd ju kërkon qartë të balanconi jetën tuaj dhe të vendosni më shumë entuziazëm në jetën tuaj të përditshme. Të lindurit në pesë ditët e fundit të shenjës suaj të horoskopit do të preken kryesisht.

 

PESHORJA

Plutoni retrograd në shtëpinë e 4 të familjes dhe shtëpisë do t'ju godasë aty ku keni dhimbje, pra në marrëdhëniet me njerëzit që doni. Jeta në shtëpinë tuaj për pesë muajt e ardhshëm do të jetë gjithçka tjetër veçse e mërzitshme, pasi situata mund të tensionohet nëse marrëdhëniet tuaja familjare nuk bazohen në ndershmëri dhe dashuri vetëmohuese. Mund të ketë “boshllëqe” në komunikimin tuaj që do të përkeqësojnë problemet dhe ju që e doni ekuilibrin përpiqeni më kot të mbani distanca të barabarta. Çështja është të thoni të vërtetat tuaja dhe të mos përpiqeni të rrumbullakosni dallimet, sepse problemet do t'i fshihni vetëm edhe një herë nën qilim. Nuk keni nevojë të ngrini tonin, keni nevojë për ndershmëri dhe mirëkuptim nga të gjithë për t'i bërë të gjithë të lumtur. Vetëm kështu do të mund të përmirësoni marrëdhëniet tuaja me anëtarët e familjes dhe të vazhdoni me ta. Problemet që i kishin rrënjët në të kaluarën mund të dalin në sipërfaqe dhe mund të dëgjoni ose shprehni ankesa që keni pasur që në fëmijëri. Por ju gjithashtu mund të bëni revolucionin tuaj, në mënyrë që të çliroheni nga figurat prindërore dominuese që veprojnë në mënyrë manipuluese dhe përpiqen të ndikojnë në jetën tuaj deri tani kur jeni rritur. Të lindurit në pesë ditët e fundit të shenjës suaj të horoskopit do të preken kryesisht.

 

AKREPI

Ju nuk jeni nga ata që shprehni lehtësisht ndjenjat tuaja dhe preferoni veprimet sesa fjalët e mëdha. Por Plutoni retrograd, që është planeti juaj sundues, në shtëpinë e tretë të komunikimit do të zgjidhë gjuhën tuaj dhe ju do të thoni atë që keni fshehur në shpirt gjatë gjithë kohës së mëparshme dhe nuk do të jetë e nevojshme për mirë… Për pesë muajt e ardhshëm.do të jeni gati të bëni biseda “të pakëndshme” dhe mendja juaj do të ndërgjegjësojë vazhdimisht që do të çojë në ndryshime transformuese. Do e thoni hapur atë që mendoni, çfarë ju shqetëson dhe ju lëndon dhe sigurisht që duhet të jeni gati për pasojat e fjalëve tuaja, pasi do të ketë reagime.Por nuk do t'ju interesojnë pasojat, pasi forca juaj e brendshme do të rritet vazhdimisht dhe do të kërkoni të ndryshoni dhe përmbysni marrëdhëniet që nuk ju shprehin. Por përveç rrëfimeve tuaja, do t'u kërkoni edhe të tjerëve që të hapen dhe të zbulojnë atë që kanë në zemër për ju, në mënyrë që të dini se ku jeni dhe ku jeni. Intuita juaj e fortë do t'ju ndihmojë të lexoni midis rreshtave dhe të merrni me mend motivet përfundimtare të njerëzve dhe të nxirrni përfundimet e duhura se kë do të mbani në jetën tuaj dhe kë jo. Kurioziteti juaj do të shtohet në këtë moment dhe mund ta teproni…, por duhet të keni kujdes se si i trajtoni njerëzit që nuk i njihni mirë, në mënyrë që të mos ekspozoheni. Të lindurit në pesë ditët e fundit të shenjës suaj të horoskopit do të preken kryesisht.

 

SHIGJETARI

Nëse ka një shenjë që dëshiron ta shijojë jetën në maksimum, nuk ka frikë të rrezikojë dhe nuk ngec, kjo është e juaja. Por për pesë muajt e ardhshëm do të duhet të tregoheni shumë të kujdesshëm në financat dhe në fakt do t'ju duhet të bëni përpjekje për të mbuluar çdo vrimë dhe për të sjellë në të njëjtin nivel balancën të ardhura-shpenzime. Lëvizjet impulsive dhe gabimet e së shkuarës mund të vijnë si një cunami dhe t'ju mbysin në detyrimet që keni krijuar, pasi nuk pranoni të shihni realitetin dhe llogaritni me kujdes shpenzimet tuaja. Do të jetë një periudhë ndryshimesh financiare dhe është e rëndësishme të mbani kontrollin e financave tuaja dhe të mos tundoheni për ta anashkaluar atë. Ju gjithashtu mund të futeni në procesin e vlerësimit dhe të vetëkritikës së lëvizjeve që keni bërë në lidhje me investimet tuaja dhe mund të vini në dyshim gjërat dhe njerëzit që keni vlerësuar në të kaluarën dhe keni dëgjuar këshillat e tyre, pasi ato nuk shërbejnë më. ju dhe do dëshironi të rindërtoni të ardhmen tuaj mbi baza të reja, më të qëndrueshme. Tani do të jeni të zënë me llogarinë tuaj bankare dhe do të dëshironi të bëni kursime për të pasur diçka në dorë për ditët e vështira dhe nëse vendosni një plan do ja dilni patjetër. Të lindurit në pesë ditët e fundit të shenjës suaj të horoskopit do të preken kryesisht.

 

BRICJAPI

Ju e keni pritur Plutonin në shenjën tuaj të zodiakut që nga viti 2008 dhe e keni ndjerë për mirë ndikimin e tij. Për pesë muajt e ardhshëm që ai do të jetë retrogradë në shenjën tuaj të zodiakut, ju do të shikoni prapa në veprimet tuaja dhe do të merrni vendimet tuaja për të ardhmen. Atë që nuk funksionoi në jetën tuaj, qoftë në marrëdhënie apo bashkëpunim, tani do ta ndryshoni dhe nuk duhet të keni frikë, sepse për sa kohë të keni ngecur në diçka që nuk zhvillohet do të jeni larg qëllimit tuaj. Ndryshimet janë të nevojshme, jo vetëm për të tjerët, por edhe për veten tuaj. Jo gjithmonë fajin e kanë të tjerët për atë që ka ndodhur, keni edhe ju një pjesë të përgjegjësisë dhe në fakt të madhe. Ju duhet ta gjeni dhe zbuloni këtë, sepse ju mund ta ndryshoni atë, ne mund të korrigjojmë gabimet tona dhe jo gabimet e të tjerëve. Tani me rrjedhën retrograde të Plutonit do të ndiheni më të fortë për të bërë këto ndryshime, pasi do të refuzoni të bëni kompromis me diçka më pak se ajo që meritoni. Etja për pushtet dhe kontroll, por ju duhet të lironi pak fijet, bëni një hap prapa për të parë më qartë pamjen e madhe. Mos e shtyni veten, pasi mund të rrëzoheni emocionalisht, pasi do të shkoni nga njëri skaj në tjetrin. Mezitja  juaj mund të rritet, pasi ndërgjegjësimi do të jetë i shumtë dhe mund ta keni të vështirë të përshtateni me realitetin e ri. Besoni në veten tuaj dhe gjeni një mënyrë për t'u bërë ajo që dëshironi të jeni dhe jo ajo që do të kënaqë të tjerët. Të lindurit në pesë ditët e fundit të shenjës suaj të horoskopit do të preken kryesisht.

 

UJORI

Periudha kur Plutoni do të jetë retrogradë dhe do të prekë shtëpinë e 12-të në horoskopin tuaj Diellor, do ta ndjeni si një “shërim” nga plagët e së shkuarës. Planeti i errët brenda shtëpisë tuaj më të brendshme ju ndihmon të shuani disa nga frikat tuaja dhe ju lejon të kuptoni se jeni më i fortë se sa mendoni. Mos e humbisni këtë mundësi dhe jini të gatshëm dhe të hapur për t'i parë gjërat me ndershmëri dhe për të kuptuar dhe falur të tjerët dhe veten tuaj. Sigurisht që procesi nuk do të jetë i lehtë, por do të jetë shpengues dhe ngushëllues. Zbuloni nevojat tuaja të vërteta, dëgjoni intuitën tuaj, besoni ëndrrave tuaja dhe mbani një këndvështrim pozitiv për zhvillimet dhe perspektivat që hapen para jush, pavarësisht sa të veshtira  dhe të errëta mund të jenë gjërat. Kaloni pak kohë me veten tuaj, kuptoni emocionet tuaja të ndrydhura dhe përpiquni të gërmoni thellë në shpirtin tuaj. Përballuni me fobitë tuaja, traumat e së shkuarës, por edhe sjelljet tuaja vetëshkatërruese dhe zbuloni fuqinë që qëndron brenda jush. Mos lejoni që të tjerët t'ju presin krahët, ju dini të fluturoni larg atyre që nuk ju vlerësojnë. Të lindurit në pesë ditët e fundit të shenjës suaj të horoskopit do të preken kryesisht.

 

PESHQIT

Jeni njerëz mjaft bujarë dhe sidomos me miqtë dhe familjen, pavarësisht nëse jeni të lidhur me gjak. Por Plutoni retrograd në shtëpinë tuaj të 11-të diellore që ka të bëjë me miqtë, angazhimin me publikun dhe qëllimet për të ardhmen, ju fton të vendosni kufijtë tuaj dhe të mos lejoni të tjerët të përcaktojnë jetën tuaj. A ju shtypin disa miqësi? A jep më shumë se sa merr? A kanë ata një mendim për jetën tuaj dhe ju ndikojnë për përfitimin e tyre? Apo jeni vazhdimisht pas pasigurisë dhe frikës se mos i humbni ato? Për pesë muajt e ardhshëm mund të jeni në procesin e testimit të miqësive tuaja për të parë se cilat do të zgjasin dhe cilat do të respektojnë vërtet dëshirat dhe nevojat tuaja. Në të njëjtën kohë, ju mund të ndiqni me forcë qëllimet tuaja dhe të hasni disa reagime dhe rezistencë nga njerëz që i konsideronit miq ose që kishin një linjë të përbashkët. Për sa kohë që Plutoni është retrogradë, rrethi juaj i miqve mund të ndryshojë, ju mund të largoheni nga disa njerëz dhe të përqendroheni te të tjerët që do t'ju ofrojnë më shumë mundësi për të punuar drejt qëllimeve tuaja, por ata ju respektojnë edhe më shumë. Mund të takoni njerëz me pozita të forta për t'ju mbështetur dhe për t'ju hapur dyert, por përpara se t'i ndiqni ata, sigurohuni që mundësia që ju ofrojnë është në përputhje me qëllimin e shpirtit tuaj. Mos u joshni nga tundimet, të cilat nuk janë ashtu siç duken, do të preken kryesisht të lindurit në pesë ditët e fundit të shenjës suaj të horoskopit.

Porosite tani hartën  tende personale në: 
https://www.astrologu.al/sq/parashikime-personale

 

Mos harroni ti bëni Like faqeve tona në Facebook

www.facebook.com/astrologu.al.JorgoPulla

www.facebook.com/www.astroshop.al.JorgoPulla

pasi dhe të bëheni pjesë në grupin tonë

www.facebook.com/groups/jorgopulla.astrologu

Për të qënë gjithnjë të informuar për ofertat dhe shortet që ne organizojmë EKSKLUZIVISHT dhe vetëm për pjestarët tanë…

Pra, do të ishte më mirë të qëndroni të qetë dhe të pretendoni qetësisht, duke kultivuar më tej talentin tuaj unik së bashku me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Ju presim…

Shiko gjithashtu