Peshorja, shenja e muajit!

02/10/2018

Gara e Jetës

Një pamje e parë e ditëlindjes tuaj.

Fuqia e Hënës:

Nëse keni lindur më 23-27/9, Hëna e Plotë që do të jetë më 25 Shtator është mbyllur në hartën e kthimit tuaj diellor. Këtë vit, ju shihni rezultatine punës tuaj dhe veprimet dhe kuptoni se si duhet të lëvizni së bashku. Disagjëra ose disanjerëz mund të lënë jetën tuaj ose të ndryshojnë plotë sishtrolin e tyre.Viti juaj karakterizohet nga nevoja për të bërëdiçka ndryshe dhe do të jetënjë periudhë dinamike dhe e rëndësishme në jetëntuaj me shumë veprime dhe shumë punë.

Nëse keni lindur nga 7-11/10, energjia e Hënës së re do të zhvillohet më 9 Tetor është shkruar në hartën tuaj të kthimit diellor do të ndikojë në ju Brenda dymbëdhjetë muajve të ardhshëm të ditëlindjes tuaj. Një vit dinamik që përveç fillimeve të reja është gjithashtu një periudhë shumë e hapur, intuitive dhe magnetike në të cilën mund të tërhiqni dhe do t’ju jepen shumë gjëra. Fusha e shkaktuar në hartën tuaj të diellit nga hëna e re do të jetë shumë e rëndësishme gjatë këtij viti, pasi do të shihni se çështjet që kontrollo hen nga shtëpia e Hënës së re do të lëvizin më me forcë, bëjnë plane të reja. Mund të jetë viti për një martesë ose lindjen e një fëmije.

Mendimi dhe logjika:

Nëse keni lindur në Shtator, Merkri në hartën e kthimit tuaj diellor do të jetë këtu këtë vit në shenjën tuaj dhe shumë afër Diellit tuaj! Viti juaj personal karakterizohet nga padurimi dhe nga reagimet impulsive dhe të kujdesshme ndaj situatave që nuk ju pëlqejnë. Ju do të prireni të qëndroni me kokëfortësi nga idetë tuaja, të cilat mund t’ju çojnë në mosmarrëveshje dhe konfrontime me të tjerët. Gjithashtu, vendimet e momentit nuk do të kenë efekt të mirë për ju dhe mund të neglizhoni çdo gjë që ka të bëjë me komunikimin, informacionin, letrat, vëllezërit e motrat apo miqtë.

Nëse keni lindur nga 1-10/10, Merkuri në hartën e kthimit tuaj diellor do të jetë këtu këtë vit në shenjën tuaj, por jo shumë afër Diellit tuaj. Këtë vit do të jeni në gjendje të kuptoni gjërat dhe situatat në dimensionet e tyre të vërteta.Idetë e tuaja do të jenë të drejta dhe komunikimi do të jetë i rëndësishëm për ju, duke mbajtur kontakt me miqtë. Është shumë e mundshme që do të bëni disa udhëtime të vogla.Nëse keni lindur nga 6/10, Merkuri në hartën e kthimit tuaj diellor do të jetë tek Akrepi këtë vit. Këtë vit, do t’ju duhet disa herë për të ndryshuar pozicionet tuaja dhe për të bërë rregullime për idetë tuaja, të cilat do të jenë më shumë sesa mund të zbatoni.

Një arsye tjetër për këto rregullime mund të jetë fakti që shpirti juaj mund të jetë i gatshëm, por jo trupi juaj.Nëse nuk bëni rregullime atëherë shpesh do të nisni gjëra që nuk do të keni mundësi të arrini. Në këtë cikël të ditëlindjes tuaj, vetëdijesimi do të jenë të rëndësishme njëherë e përgjithmonë, do të dyshoni dhe keqinterpretoni veten dhe motivet tuaja.Dyshimet që do të keni për idetë dhe opinionet tuaja ose do t’ju udhëheqin që të mos jeni të gatshëm t’i shpërndani me të tjerët ose t’i shpërbleheni për t’i mbrojtur ato me forcë dhe plotësisht, në mënyrë që të tjerët të mos e kuptojnë se edhe ju jeni të ngatërruar. Në përgjithësi, megjithatë, mendimi juaj do të jetë në gjendje të përshtatet me rrethanat rrethuese.

Dashuria dhe financat:

Nëse keni lindur nga fillimi i zodiakut tuaj dhe deri në 6/10, Afërdita në kthimin tuaj diellor do të jetë për këtë vit tek Akrepi. Natyra juaj artistike do të dalë këtë vit, si dhe ana juaj romantike. Do të lëvizni më mirë dhe shprehni ndjenjat tuaja në mënyrë të drejtpërdrejtë. Këtë vit, dashuria do takohet papritur pjesërisht dhe në një mënyrë që ju nuk e prisni.

Nëse keni lindur nga 6/10 e tutje, Afërdita në hartën tuaj të kthimit diellor do të jetë retrospektiv dhe ka mundësi që të merreni me çështjet që Afërdita qeveris në tabelën tuaj të lindjes ose në hartën e kthimit tuaj diellor nga e kaluara.

Veprimi dhe sipërmarrja:

Marsi në hartën e kthimit diellor të këtij viti do të jetë tek Ujori. Këtë vit jeni të fortë, të fuqishëm dhe plot vitalitet dhe kjo do t’ju ndihmojë të arrini shumë nga qëllimet tuaja. Ju do të ndiheni mirë me veten dhe do të jeni në gjendje të përballoni vështirësi që hasni lehtë dhe drejtpërdrejt.Këtë vit është në aftësinë tuaj për të marrë një rol udhëheqës në punën tuaj dhe mund të lëvizni në një mënyrë të pavarur. Do ju duhet të ndihmoni (dhe do ta bëni) miqtë dhe njohjet që kanë nevojë për ju.

Ky vit ju bën më shumë aventureske se sa jeni dhe ndoshta po bëni një udhëtim për të eksploruar një zonë të panjohur. Një vit aktiv ju pret me shumë arritje. Të mësipërmet zbatohen edhe më shumë nëse keni lindur nga fillimi i shenjës suaj deri në 4/10.

Zgjerimi dhe mundësitë e vitit

Jupiteri në hartën e kthimit tuaj diellor do të jetë tek Akrepi. Këtë vit mund të kapni veten duke ndryshuar pozicionin dhe qëndrimin ndaj situatave dhe duke u përpjekur të përshtatni rrugën tuaj, sepse idealet tuaja dhe qëllimet afatgjata nuk mund të kombinohen lehtësisht me atë që mund të keni sukses.Mund të gjeni veten në situata që nuk çojnë përfundimisht në fitore dhe suksesi dhe ndjenja do t’ju pengojë të ndiqni ëndrrat tuaja. Sfida është që të përqendroheni në një plan dhe të qëndroni të palëkundur në vend që të ndryshoni vazhdimisht të planet tuaja. Për të arritur këtë, do ju duhet këtë vit për të kontaktuar me veten dhe për të kuptuar se çfarë mund të ndiqni.

Këtë vit, mund të përballoni më shumë se zakonisht, pasi instinktivisht dini të ndryshoni dhe përshtatni sjelljen tuaj kur rrethanat e kërkojnë atë. Jeni më pak kokëfortë dhe të qëndrueshëm këtë vit dhe kjo ju jep një ndjenjë mbrojtjeje në ndërmarrjet tuaja.Por kënaqësia e vërtetë nuk do të vijë kur të ndryshoni dhe përshtateni vazhdimisht, por kur të njihni dëshirat e përbashkëta. Të mësipërmet zbatohen edhe më shumë nëse keni lindur nga 17-21 / 10.

Baza të qëndrueshme, kufizimet dhe seriozitet

Saturni në ditën e ditëlindjes tuaj do të jetë në gradat e hershme të Bricjapit. Këtë vit ka disa sfida dhe pengesa që do ta bëjnë të vështirë për ju për të kapërcyer dhe detyrimet dhe përgjegjësitë po ju ngutin fort. Ju do të shihni gjërat më serioze dhe është mirë të mbani një qëndrim pozitiv ndaj jetës.Njerëzit me fuqi do të kenë vështirësi dhe ndoshta këtë vit të shfaqen probleme me babain ose me një figurë në jetën tuaj. Në përgjithësi, kjo do të kërkojë durim dhe këmbëngulje pasi që do të ketë shumë vonesa. Të mësipërmetjanë më shumë nëse keni lindur në Shtator.

Vetëdijesimi dhe zhvillimi shpirtëror

Planetet  (Urani, Neptuni dhe Plutoni) veprojnë me vetëdije dhe ndihmojnë për të kuptuar aspektet më të thella të jetës tuaj. Gjithashtu referohuni situatave që janë ndoshta përtej krahut tuaj dhe nuk mund t’i kontrolloni ato. Nëse harta e kthimit tuaj diellore të këtij viti ndonje nga planetet bie në një qoshe të shtëpisë (1-4-7-10) do të veprojë më shumë personalisht dhe duhet të jepni rëndësi çështjeve të ngritura nga vendosja e shtëpise dhe qeverisjes në tabelën e lindjes dhe një hartë diellore të kthimit.

Këtë vit ka situata që ju bëjnë nervoze dhe të padurueshme. Rutina juaj e përditshme ju lodh dhe mund të merrni vendime të gabuara. Është e rëndësishme të veproni në mënyrë inteligjente, me kujdes dhe moderim në përgjithësi, dhe në veçanti në rastet kur ndiheni se dëshironi të reagoni papritur ndaj njerëzve dhe situatave që kufizojnë lirinë tuaj. Të mësipërmet janë më shumë nëse keni lindur tre ditët e para të ditëlindjes tuaj.Probabiliteti për të pasur një tendencë për të ikur këtë vit është i madh. Mundësitë për të kapërcyer problemet që do të jepen gjatë vitit tuaj personal, por kini kujdes që të mos përpiqeni të largoni tensionin përmes pijeve ose varësive të tjera.Mos ndërmerrni më shumë se sa mundeni, pasi tendenca juaj për të ndihmuar të tjerët dhe për të qenë e dobishme do të jetë e mrekullueshme. Do të jeni mjaft të ndjeshëm dhe kjo mund t’ju zhgënjej, të lëndoheni ose të ndjeni se jeni viktimë e situatave.Mos i shtyni të tjerët të përfitojnë prej tyre. Më sipër aplikohet edhe më shumë nëse keni lindur më 6-9 / 10.

Të kaluarat në pjesën e personalitetit tuaj vjen në sipërfaqe duke kërkuar t’i trajtoni, pranoni dhe t’i transformoni ato.Plutoni ju ndihmon të përballeni me këtë krizë identiteti. Jepini rëndësi shtëpisë që Dielli juaj bie këtë vit në temën e kthimit tuaj diellor si dhe në shtëpinë që Luani zë, sepse në këto zona do të duhet të punoni me vetëdije dhe pa vetëdije duke rishqyrtuar sistemin tuaj të vlerave. Të mësipërmet janë akoma dhe me shumënëse keni lindur nga 7-15 / 10.

E mire dhe kreative ditëlindja e ketij viti!

Shiko gjithashtu