Parashikimi numerologjik për muajin Nentor 2018

01/11/2018

Bazuar në numerologjinë, Nëntori 2018 fillon me interesin tuaj për t'u përqendruar ekskluzivisht në sigurimin e bazave më të qëndrueshme si në profesion ashtu edhe në ekonomi. Fokusi i veprimit tuaj do të jetë krijimi i kushteve më të mira për të kapërcyer problemet që deri më tani kanë qenë një pengesë për suksesin dhe evolucionin tonë. Numerologjia për muajin Nëntor tregon se muaji ka shumë mundësi, por edhe mundësi për ata që duan të kenë sukses, por për të arritur sukses, do të duhet gjithashtu të bëhen sakrifica të rëndësishme ...

Në sektorin e karrierës dhe financiar shumë do të jenë në gjendje të pranojnë njohjen dhe shpërblimin që kanë pritur për një kohë të gjatë! Puna do të jetë një rrugëdalje këtë muaj dhe disponimi konkurrues nuk do mungojë! Në financat, është koha për të parë disa mundësi të vogla.

Në fusha e dashurisë, Nëntori do të sjellë momente të pasioneve intensive, shpërthyese! Do të zhvillohet dashuri e flakët(shumë prej tyre do të jenë edhe nga mjedisi i punës) dhe do të jetë jashtëzakonisht e vështirë të frenohet. Disa, por për fat të mirë pak, do të përballen me konfliktet me bashkëshortin e tyre dhe duhet të kenë kujdes. Astrologu.al ju ofron parashikimin mujor numerologjik për Nëntorin. 

Gjeni numrin tuaj personale të ditëlindjes (p.sh. ditëlindjen tuaj) dhe shihni parashikimin tuaj mujor personal.

Si mund të gjej numrin tim personal të ditëlindjes?

Për të gjetur numrin personal të Diellit tuaj në numerologji, mjafton të shtoni shifrat e ditës dhe të muajit që keni lindur. Nëse shuma që rezulton ka dy shifra, atëherë shtoni dy shifrat për të marrë një numër shifror.

Shembull: Data e lindjes 29 Dhjetor (p.sh. 29/12)

Shtojmë ditën dhe muajin e lindjes: 2 + 9 + 1 + 2 = 14

Doli një numër me dy shifra, kështu që ne shtojmë dy shifrat 1 + 4 = 5

Numri personal i ditëlindjes për personin që ka lindur 29/12 është 5

 

Numri personal 1

Të përgjithshmet: Është koha e vitit që duhet të përballeni me frikën dhe pasigurinë tuaj dhe të njihni të vërteta të rëndësishme për veten dhe për ndjenjat tuaja! Ju do të rishikoni qëllimet tuaja dhe do të jeni në një stuhi të vazhdueshme emocionale, sepse  dini shumë mirë që po kaloni një periudhë të ndryshimit të madh.Karriera /Financa: Ju jeni në një fazë riorganizimi në Nëntor, si në profesionin tuaj dhe në financat tuaja! Ju do të shikoni për mundësi të reja dhe do të përfundoni në dilemën e rrezikut për të fituar një të mirë profesionale neser! Do ju  bëhet një propozim profesional për një punë që do t'ju japë shpërblime moral kur ta përmbushni atë. Për financat tuaja, nuk është një kohë e mirë për të rrezikuar mundësi të reja, as nuk keni nevojë të shpenzoni shuma të mëdha ...Marrëdheniet: Çështjet tuaja të dashurisë do të kalojnë një muaj prove në Nëntor. Është shumë e mundshme që t’ju duhet të thoni lamtumirën e fundit një marrëdhënie të së kaluarës, në mënyrë që të arrini të ringjalleni dhe të bëni një fillim të ri në ndjenjat tuaja! E kaluara juaj erotike do t'ju kap këtë muaj dhe do të ndjeni paqëndrueshmëri emocionale ...

Numri personal 2

Të përgjithshmet: Mundësitë e reja do ta bëjnë këtë Nëntor pamjen e tyre në jetën tuaj, të cilat do të shënojë fillimin e një epoke të re! Ju do të keni dinamizmin, vendosmërinë dhe, mbi të gjitha, guximin për të kërkuar dhe arritur qëllimet tuaja! Me gjendjen tuaj pozitive, do të jeni në gjendje të tërhiqni edhe botën rreth jush.Karriera /Financa: Nëntori është shumë pozitiv për profesionin tuaj dhe financat tuaja! Është koha e vitit që duhet të shikoni të dukeni vendimtar dhe aventureske dhe të nguteni për të rrëmbyer mundësi të reja. Me guximin dhe origjinalitetin që do t'ju dallojë, do të jeni në gjendje të përfitoni! Ekziston një rritje e lehtë e financave, por mos u bëni të paduruar dhe mos nxitoni për të parë ndryshime të mëdha.Marrëdheniet: Fusha e dashurisë po merr sfida të mëdha në këtë kohë! Mundësia për të bërë një njohje të mirë ka shumë mundësi, por çdo marrëdhënie e re do të fillojë tani, do të jetë mjaft e tepërt dhe e paqëndrueshme. Sa për ju që jeni tashmë në një lidhjekujdes, sepse nuk do të shmangni konfliktet me personin për të cilin keni ndjenja.

Numri personal 3

Të përgjithshmet: Forcat tuaja janë pak më poshtë këtë muaj dhe është krejtësisht normale, sepse ka pasur një veprim të madh në jetën tuaj gjatë viteve të fundit. Në Nëntor, do të mendoni për gjithçka që ju nevojitet për të bërë këtë muaj për të marrë më shumë siguri në jetën tuaj! Gjendja juaj do të jetë ulje dhe ngritje dhe nuk do të jeni në gjendje të bëni një fillim të ri ose të merrni një vendim të rëndësishëm!Karriera /Financa: Këtë muaj do të jeni në gjendje të arrini stabilitetin në sektorin tuaj profesional dhe financiar! Nuk do të ketë ndryshime të mëdha, por nuk do të ketë probleme. Ju do të arrini të qetësoheni, të jeni në gjendje të gjeni ekuilibrin tuaj!Marrëdheniet: Ndjenjat tuaja do të përmirësohen shumë këtë muaj! Së pari do të keni një nevojë të madhe për shoqëri dhe do të përpiqeni ta bëni më të qëndrueshëm jetën tuaj sentimentale! Momentet romantike që Nëntori do t'ju jap do të jenë shumë, ndërkohë nëse nuk jeni në një lidhje t’ja kujtoni atë: këtë muaj do të vidhni përshtypjet tuaja!

Numri personal 4

Të përgjithshmet: Humbisni durimin tuaj këtë muaj dhe doni të shihni ndryshimet. Mendja juaj do të kandidojë me një shpejtësi marramendëse dhe energjia juaj do të jetë në lartësitë e saj! Në këtë mënyrë ju mund të lëvizni disa nga punët tuaja personale, por nuk do mungojn; momentet që do zhgënjeni njerëzit rreth jush, me sjelljen tuaj të papritur!Karriera /Financa: Do të keni krijimtari të madhe këtë muaj dhe idetë e reja që do të keni do të jenë në gjendje t'ju ndihmojnë të bëni një ndryshim në profesion dhe në financat tuaja, të cilat do të jenë mjaft të mira! Mundohuni vetëm këtë muaj që të mos keni mospërputhje në detyrimet tuaja!Marrëdheniet: Me një humor për flirtim dhe lojë erotike fillon dhe evolon këtë muaj! Ju do të keni një udhëtim të bukur me partnerin tuaj ndërkohë nëse nuk keni një partner, atëherë në një lëizje do ju presë një dashuri e re! Në përgjithësi, këtë muaj tërhqieni si një magnet, keni pushtime, por sjellja juaj mund të bëhet mjaft e pavlerë!

Numri personal 5

Të përgjithshmet: Ju po kaloni një fazë vendimtare në jetën tuaj, ku presioni, përgjegjësitë dhe detyrimet janë absorbuar dhe ju kanë bërë që të harroni më të çmuarin: Vetën tuaj! Pra, në Nëntor ju duhet t'i kushtoni kohë relaksimit dhe argëtimit, sepse vetëm atëherë do të arrini t'i shihni gjërat pak më lehtë dhe qartë!

Karriera /Financa: Veçanërisht të kërkuar për profesionin tuaj do të jetë Nëntor! Ju mund të jeni të lodhur ose të ndjeni se jeni duke ofruar shumë, pa marrë atë që keni nevojë, por mos harroni se problemet që po bëni tani do të shpërblehen pak më vonë! Financat tuaja do të jenë të qëndrueshme!Marrëdheniet: Nëntori sjell stabilitet, formalizim dhe angazhim të plotë erotik! Kjo do të thotë se nëse jeni tashmë në një lidhje, tani do të flisni për perspektivat tuaja të ardhshme dhe do të bëni diçka më serioze! Nëse nuk keni një partner, atëherë këtë muaj mund të bëni një njohje shumë të mirë me perspektiva të bukura!

Numri personal 6

Të përgjithshmet: Nëntor sjell me vete ndryshimin, entuziazmin dhe mundësinë për të ngjitur dhe arritur sukses në çdo aspekt të jetës suaj! Ju keni më shumë mundësi të dëshironi që këtë muaj të ndryshoni shtëpi, të bëni një udhëtim ose të bëni një ndryshim të guximshëm që keni pasur për një kohë të gjatë! Gjendja e gjallë që do të mbizotërojë në këtë kohë në jetën tuaj do t'ju ndihmojë të ringjalleni!Karriera /Financa: Nëntori është muaji i kontakteve të biznesit, negociatave, debateve dhe marrëveshjeve të reja. Nëpërmjet të gjitha komunikimet që do të keni në këtë kohë, do të dalë një propozim i ri !Marrëdheniet: Të vazhdueshme dhe të mjaftueshme do jenë jenë zhvillimet tuaja dhe jeta juaj emocionale. Së pari, një dashuri nga e vjetra do të kthehet në jetën tuaj, dorën tuaj është ajo që do të bëni! Së dyti, sugjerimet erotike do të bien si shi! E treta dhe më e rëndësishmja është që në këtë kohë  largoheni nga mundësitë erotike dhe duhet të punoni në mënyrë më të moderuar!

Numri personal 7

Të përgjithshmet: Gjeni dinamizmin dhe vendosmërinë tuaj përsëri dhe këtë muaj ktheni vëmendjen tuaj në shtëpi, në familje dhe në njerëzit që doni. Me seriozitet dhe përgjegjësi, do të dëshironi të qëndroni tek njerëz që kanë bërë të njëjtën gjë për ju në të kaluarën!Karriera/Financa: Keni punuar mjaft dhe këtë muaj dhe më në fund do të keni sukses në arritjen e njohjes dhe respektit nga bashkëpunëtorët tuaj! Nëntori mund t'ju sjellë këtë shpërblim të papritur (profesional dhe financiar) që keni pritur për një kohë të gjatë!Marrëdheniet: Këtë muaj, do të ndjeni disa ndjenja të pasigurisë në fushën e dashurisë! Personi që ju intereson ose jeni në një marrëdhenie me të do t'ju zhgënjejë me qëndrimin e tij dhe do të doni të shihni të ardhmen tuaj  më logjikisht dhe seriozisht! Mos merrni vendime këtë muaj për rrjedhën e një marrëdhënieje ose të njohje!

Numri personal 8

Të përgjithshmet: Mbi të gjitha atë që dëshiron në këtë çast, është qetësia juaj ... Kjo është arsyeja pse ju do të kërkoni pak kohë në fazën e izolimit dhe të meditimit në mënyrë që të vendosni ndjenjat dhe mendimet tuaja në një rregull! E kaluara juaj ju dha mësime të rëndësishmeqë tani duhet t΄i mendoni...Karriera /Financa: Ju jeni lodhur nga presionet, përgjegjësitë dhe detyrimet, këtë muaj jeni duke e kufizuar ankthin tuaj dhe duke lënë për një çast gjithçka që ju goditi gjatë muajve të fundit ... Puna dhe paratë mund të presin,  do thoni dhe do kujdeseni talini atë për një kohë jashtë!Marrëdheniet: Kush doni të jetë e ardhmja e jetës tuaj sentimentale? Kjo pyetje do ju kërkohet të përgjigjeni këtë muaj! Ju do të zgjidhni të kaloni një periudhë të vetmisë në mënyrë që të sqaroni ndjenjat tuaja, sepse dini që tani duhet të shikoni më seriozisht ndjenjat tuaja!

Numri personal 9

Të përgjithshmet: Nëntori ju ka dhënë shumë momente të rëndësishme që do t'ju shpërblejnë për gjithçka që keni bërë kohët e fundit! Ju jeni të favorizuar në të gjitha fushat e jetës tuaj, mjafton që ju nga ana juaj të mos qëndroni me duar lidhur, por të kapni shpejtë mundësitë.Karriera /Financa: Ju dëshironi të krijoni, për të pushtuar dhe për të bërë gjithçka që keni në mend gjatë kësaj kohe! Nëntori është shumë pozitiv për organizimin e punës tuaj dhe, përveç kësaj ju jep mundësinë e promovimit profesional! Në Financa do të ketë një mundësi të re!Marrëdheniet: Pasioni dhe ndjenjat e forta që do të përjetoni këtë muaj do të jenë veçanërisht të dallueshme dhe do t'ju bëjnë të thoni "Më në fund erdhi dhe rradha ime"! Mundohuni të punoni më shumë, për të arritur sigurinë dhe stabilitetin në fushën erotike!

 

Shiko gjithashtu