Parashikimi mujor: korrik 2019

01/07/2019 to 31/07/2019

Parashikimi mujor: korrik 2019

Zhvillimet dhe ngjarjet karmike në familje dhe në karrierë.

Korriku vjen për të tronditur zonat e familjes dhe të karrierës për të mirë. Këtë muaj eklipset në aksin e Gafore-Bricjapi do të jenë ngjarja mbizotëruese astrologjike që do të na shqetësojnë. Të martën, më 2 korrik, eclipsi i Diellit  në Gafore shënon një fillim të ri në çështjet familjare dhe pronësore që mund të jenë me interes . Intensiteti është  i lartë, prandaj është e preferueshme që të mos përfshihemi në një proces konflikti me familjen tonë ose të marrim vendime impulsive që më vonë do të pendoheshim. Nuk mund të ketë polemika që na detyron të distancohemi nga njerëzit që më parë kemi konsideruar të jenë shumë afër nesh.

Marsi, në të njëjtën ditë, kalon e koordinuar në lidhje me Merkurin dhe sheshi i tyre me Qiellin në Demi mund të sjellë ngjarje subversive dhe situata të habitshme që do të na çojnë në revoltë të paarsyeshme dhe  në fërkime, veçanërisht personale  për shkak të pasigurisë. Është gjithashtu karakteristike që nervozizmi që ekziston mund të jetë i dukshëm në udhëtimet tona, prandaj duhet të jemi shumë të kujdesshëm dhe mos lejoni që nervat të na trondisin duke shkaktuar probleme ose aksidente të mundshme. Veçanërisht të prekur janë ato të lindura në fund të parë dhe në fillim të dekadës së dytë të Shenjat  (Dashi, Gafore, Peshore, Bricjapi). Të mërkurën, më 3 korrik, Venusi hyn në Gafore dhe intensifikon nevojën për të qenë në fytyra të njohura, duke dashur të afrohemi me rrënjët tona dhe të ndjehemi të ngrohtë dhe të sigurt. Zhvillime të mëdha mund të ekzistojnë edhe në çështjet e pasurive të paluajtshme, siç janë heqja, dhënia me qira, rizhvillimet, pasi nuk mund të marrim vendime për të ndryshuar hapësirën ose për ta bërë personin në të cilin jetojmë,  të ndikojë në buxhetin tonë. Jeta jonë emocionale është forcuar me shumë romancë dhe butësi, por tendenca për të trajtuar bashkëshortin tonë dhe për ta drejtuar atë tek vullneti ynë, do të irritojë.

E diel 7 korrik Mercury fillon reaksionin e tij në Luan,, ndikuar kryesisht ata që kanë lindur në ditët e para të shenjave fikse (Demi, Luani, Akrepi, Shigjetari), duke krijuar probleme shtesë në komunikim dhe vënien tonë në një proces të kërkimit të brendshëm në  ndjenjat tona dhe nëse jemi të lumtur me bashkëshortin tonë ose me atë që po përjetojmë. Të premten, më 19 korrik, ai kthehet në shenjën e Gafores, duke ndikuar ata që kanë lindur në ditët e fundit të shenjave të zgjimit (Dashi,Gafore, Peshore Bricjapi), duke rritur mendimin dhe endoskopinë në lidhje me familjen dhe çështjet që mund të preokupojnë atë. Ne duhet të jemi të kujdesshëm në lidhje me marrëveshjet e mundshme në lidhje me aktivitetet krijuese ose çështjet familjare dhe pasurive të patundshme, dhe është mirë që ne nuk lëvizim këtë kohë.

Të mërkurën, më 17 korrik, eklipsimi i pjesshëm i Hënës në aksin e Gafore-Bricjapi na çon në përfundimin e çështjeve të një natyre profesionale dhe familjare që do të na kushtojë si psikologjikisht edhe ekonomikisht. Sesioni i Hënës me Plutonin në Bricjapi e forcon nevojën për të zbatuar dhe manipuluar karrierën që mund të jetë në konflikt me atmosferën e mjedisit ku po lëvizim Është e rëndësishme të kuptohet se çfarëdo vendimi që merret do të luajë një rol katalitik si në rrugën e karrierës ashtu edhe në familje, prandaj do të jemi shumë të kujdesshëm në lëvizjet tona.Opozita e Aferditest nga Gafore në Saturn në Bricjapi është e saktë dhe mund të na futë në procesin e imponimit të kufizimeve ndaj të tjerëve. Me përfshirjen e Poseidonit në Peshqit duke bërë një kontrast të lehtë, zbukurimi i çdo situate mund të jetë frustuese, prandaj duhet të jemi realist, por jo të vështirë. Romantizmi dhe pjekuria duhet të harmonizohen në mënyrë që të kemi rezultatin më pozitiv . Veçanërisht të prekur janë ata të lindur në 10 ditët e treta të Shenjave (Dashi, Gaforja, Peshorja, Bricjapi).

Të martën, më 23 korrik, Dielli kalon te Luani, duke rritur ndjeshëm gëzimin tonë dhe duke na shtyrë që të argëtohemi çdo moment të ditës dhe kohës që hapet para nesh. Dashuria dhe Flirtimi mbizotërojnë në fund të muajit, kështu që ka gjasa që marrëdhënia jonë tashmë ekzistuese të zhduket ose do të ketë njohje të rëndësishme të reja , që do të rrisin fëmijërinë, gëzimin dhe pasionin në jetën tonë. Miqtë e mirë të dashur muaj te gezuar !

Shiko gjithashtu