PARASHIKIMI JAVORE 25-03 31-03 2019

25/03/2019 to 31/03/2019

Zgjidhni shenjën tuaj dhe lexoni parashikimin javor të horoskopit të javës 25/03/19 - 31/03/19.Lajmi i madh këtë javë është kthimi i Merkurit në një rrugë të drejtë! Festojeni!Në të njëjtën kohë Afërdita hyn tek Peshqit romantikë, ku një gjashtëkëndësh me Uranin tek Demi i cili sjell njohje të reja në rrugën tuaj.Marsi hyn tek Binjakët, duke gjallëruar komunikimin ... Merrni kohën tuaj këtë javë! Merkuri kthehet në rrugë të drejtë në 28 Mars.Fillimisht krijon disa konfuzione por edhe frymëzime në të njëjtën kohë, dhe duhet të keni vemëndjen tuaj për të zbuluar se ku është situata dhe çfarë po ndodh vërtet. Ju udhëtoni, por do të jeni në gjendje të gjeni rrugën tuaj për aq kohë sa ditët kalojnë. Ajo që do të ndodhë është jashtëzakonisht emocionuese! Pse ky entuziazëm? Afërdita hyn tek Peshqit dhe në gjashtëkëndësh me Uranin, mbush jetën tuaj me energji pozitive! Afërdita do të jetë në këtë shenjë nga 26 Marsi deri më 20 Prill, duke ngjyrosur botën tuaj me romancë dhe duke zgjuar ëndrrat më të bukura të dashurisë ... dhe përfitimet ekonomike. Dhe pse jo? Më 27 Mars, gjashtëkëndëshi i Afërditës me Uranin tek Demi sjell mundësi mbresëlënëse.Eshtë diçka që nuk e prisnit, diçka çliruese, emocionuese, fantastike! Këtë javë (dhe javën e ardhshme), Merkuri ende po kalon një fazë të vështirë. Po, u kthye në një rrugë të drejtë, por kjo nuk do të thotë se gjithçka do të ndryshojë menjëherë. Për disa ditë të tjera duhet të jeni të kujdesshëm.Mos merrni vendime përfundimtare dhe mos nënshkruani ende asgjë. Merrni kohë për të kuptuar se ku po shkoni.Nëse, nga ana tjetër, keni ndonjë ide ose plan të mirë që dëshironi të aplikoni, së pari bëni një provë! Ende ekziston një paqëndrueshmëri për sa kohë Merkuri rimëkëmbet (deri më 2 Prill). Ndërkohë Hëna arrin në tremujorin e tretë të kësaj jave, do të shfaqet një perspektivë krejtësisht e re dhe një realitet krejtësisht i ri. Më 31 Mars, Marsi hyn tek Binjakët dhe ju jep shumë energji dhe veprim në të gjitha fushat e jetës suaj. Prilli do të jetë emocionues! Dashuri, karrierë, momente të lumtura ju presin ...

Shiko gjithashtu