Parashikimi javore 03/06-09/06/2019

03/06/2019 to 09/06/2019

Parashikimet javore 03/06/19 - 09/06/19

Java fillon në mënyrë dinamike, pasi të Hënë, më 3 Qershor, Hëna e Re tek Binjakët, e cila ndikon fuqishëm tek ata që kanë lindur, kanë horoskop ose planetë brenda dhjetë ditëshit të dytë të shenjave (Binjakët, Virgjëreshat, Shigjetarët).Do të zbulojmë më shumë për ju në horoskopin javor me parashikimin për emocionet dhe profesionalet që kanë të bëjnë me shenjën tuaj.

Java favorizon fillimet e reja. Hëna e re e Qershorit na jep shtysën për një fillim të ri në aspektin e komunikimit, transaksioneve të mundshme të tregtisë dhe komunikimit që mund të kemi dhe dëshirojmë të promovojmë.E njëjta gje vlen edhe për mjedisin tuaj të ngushtë, ku disa diskutime mund të sjellin gjëra pozitive.Pikëpamja favorizon gjithashtu favorizon çdo plan që keni për të fituar njohuri ose udhëtime të shkurtra që mund të kenë një efekt pozitiv në psikologjinë tuaj.Është e rëndësishme të kuptojmë se duhet të kemi mendime të qarta për vendimet që marrim, larg emocioneve ose koncepteve të gabuara të mundshme që do ju çojnë në rrugë të gabuara dhe në fund të fundit në zhgënjim.Logjika dhe intuita janë mjetet e duhura për të nisur ndonjë çështje që ka rëndësi për ne në mënyrën më të mirë të mundshme.Të Mërkurën më 5 Qershor, Merkuri hyn në shenjën e Gaforres dhe përqendron mendimin tuaj mbi çështjet familjare me të cilat mund nashqetësojnë.Është fakt që ne tregojmë gatishmërinë për të kuptuar njerëzit rreth nesh dhe të mbështesim këdo që ka probleme.Megjithatë, ngaqë do të kemi një gatishmëri më të madhe për të marrë pjesë, duhet të jemi të kujdesshëm që të mos i kalojmë problemet e të tjerëve, sepse ekziston rreziku të ngarkohet psikologjia juaj.Në të njëjtën kohë, kur diskutojmë me të tjerët, nuk përjashtohet të përpiqemi t'i çojmë ato siç duam, por kjo mund të bëhet me një mënyrë dhe të krijohen tensione të forta.Të Dielën 9 Qershor, Afërdita kalon tek Binjakët dhe jep ndjenjën për të filluar party, shoqërin, ndërkohë loja erotike është në qendër të vëmendjes.Ajo që është e rëndësishme është se nevoja për komunikim bëhet më intensive se kurrë dhe funksionon me vendosmëri jetën tuaj personale.Ne kemi mundësinë të zgjidhim çdo problem që mund të kemi pasur me bashkëshortin tuaj në mënyrën më të mirë të mundshme.Nga ana tjetër, najep mundësinë të arratisemi nga rutina dhe të fillojmë udhëtime të shkurtra me partnerin tuaj ose një njohë të mundshme që do të punojë jashtëzakonisht mirë.Duhet të tregojmë kujdes në lidhje me njohje të reja që mund të ekzistojnë, sepse nevoja për të flirtuar është intensive dhe kjo mund t’ju çojë në situata paralele, të cilat vetëm probleme dona krijojnë. Per me teper klikoni ne andresen : 

 

Shiko gjithashtu