Parashikimet

20/2-20-3
Peshqit mujor
01/06/2021 to 30/06/2021

Qershori është një muaj i cili do ketë mjaft mundësi për jetën tuaj personale apo do ekzistojnë dhe disa “sfida” të cilat do kenë necojë për menaxhim të vecantë dhe kujdes. Në 10/6 Hëna e re/eklipsi Diellit që do realizoet në gradën e 19 të Binjakëve mund t’ju vërë në procedurë për ndryshime të mëdha. Kështu që ka mundësi të mendoni të zhvendoseni, të mendoni një ndryshim në hapësirën ku jetoni apo akoma dhe të largoheni nga disa persona që konsideroni “familjarë”. Mirë do ishte të shmangni reagimet impulsive ashtu sit ë veproni me bazë ndjenjat e momentit, paso kjo do mundej t’ju drejtojë në vendime të gabuara.

Me hyrjen e Marsit në shenjën e Luanit në 11/6 përditshmëria juaj do fillojë të bëhet më shumë presionuese ama presioni do ketë përkatësisht me energjinë tuaj, që duket se do fillojë të rritet dhe do ju ndihmojë shumë për të përmbushur detyrimet tuaja. Në 21/6 hyrja e Diellit në shenjën e Gaforres inaguron një periudhë vecanërisht erotike për ju kur do vendosni të lini pas vetes shqetësime por edhe cështje të cilat kishin lodhur në fillim të muajit dhe të përqendroheni në veten tuaj apo në një person të caktuar. Në 23/6 me kthimin e Merkurit në vijë të drejtë në shenjën e Binjakëve komunikimi do ndjekë qëndrimin tuaj dhe do fillojë të përmirësohet ndjeshëm, dicka që do ju ndihmojë vecanërisht në kontaktin që do keni me persona të dashur. Në 24/6 Hëna e Plotë që do realizohet në boshtin Gaforrja- Bricjapi mund të sjellë një dashuri të re apo një lajm shumë pozitiv në një cështjen tuaj sentimentale.

Dashuria

Qershori është një muaj i vecantë për ju përsa ka lidhje me jetën tuaj sentimentale dhe prezencën e Afërditës në shenjën e Gaforres nga 2/6 tregon se do ekzistojë lëvizshmëri në cështjet e ndjenjave. Afërdita do ndodhet në një shenjë shoqërore për ju dhe do krijojë rrethanat e përshtatshme për të rinovuar një lidhje të ekziston tashmë, të njihni një person të ri apo akoma dhe të fillojë një dashuri e re. Në mes të muajit përshkak të eklipsit të Diellit që do realizohet, klima mund të ndryshojë pasi do ekzistojnë mendime të cilat do ju krijojnë shqetësime dhe ka shumë mundësi t’ju vënë të filloni të mendoni përsëri rrugëtimi e një lidhjeje apo një njohjeje. Nga 21/6 me hyrjen e Diellit në shenjën e Gaforres dhe nga 23/6 me kthimin e Merkurit në vijë të drjtë, do fillojë një periudhë shumë e mirë për të bërë sqarime dhe të merrni vendimet tuaja. Nëse jeni beqarë ndaj fundi muajit nuk përjashtohet të njihni një person që do ju bëjë “klik” dhe do përbëjë epiqëndrën e interesit tuaj për periudhën e ardhshme. Nëse ndodheni në një lidhje me hyrjen e Afërditës në shenjën e Luanit në 27/6 ia vlen të përqendroheni në përditshmërinë që ekziston në jetën tuaj personale dhe të gjeni mënyra për të bërë më shoqërore për veten dhe partnerin tuaj.

Puna dhe Ekonomia

Cështje të cilat lidhen me punën nuk do ndodhen në prioritet për ju këtë muaj, pasi vëmëndja juaj duket se do jetë e kthyer në jetën tuaj personale dhe në disa cështje sentimentale. Pavarsisht këtyre pas mesit të muajit me hyrjen e Marsit në shenjën e Luanit ka mundësi të fillojnë të rriten detyrimet e përditshmërisë tuaj profesionale, ndaj nëse merreni më parë me disa punë atëher është e sigurt se do dilni të fituar. Rrugëtimi kundërt i Merkurit në shenjën e Binjakëve do përbëjë “gjëmb” në komunikimin tuaj me të tjerët, dicka e cila do bëhet e qartë dhe në ambjentin tuaj profesional. Për shkak se këtë muaj ka mundësi të shfaqen disa vonesa apo disa pengesa në detyrime të programatizuara profesionale do duhet të keni ndërmend dhe këtë mundësi, për të ekzistuar dhe një plan b që do ju nxjerrë nga pozicioni vështirë. Pas 23/6 kur Merkuri do kthehet në vijë të drejtë do jetë më e lehtë të menaxhohen disa cështje të cilat lidhen me punën dhe rrjedhin më qetë cështjet profesionale.

Mos harroni ti bëni Like faqeve tona në Facebook

www.facebook.com/astrologu.al.JorgoPulla

www.facebook.com/www.astroshop.al.JorgoPulla

pasi dhe të bëheni pjesë në grupin tonë

www.facebook.com/groups/jorgopulla.astrologu

Për të qënë gjithnjë të informuar për ofertat dhe shortet që ne organizojmë EKSKLUZIVISHT dhe vetëm për pjestarët tanë…

Pra, do të ishte më mirë të qëndroni të qetë dhe të pretendoni qetësisht, duke kultivuar më tej talentin tuaj unik së bashku me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Ju presim…

,
20/2-20-3
Peshqit vjetor
01/01/2021 to 31/12/2021

Ndikimi i Neptunit tek Peshqit (për ata që kanë lindur në fund të dekadës së dytë dhe në fillim të dekadës së tretë):

A duket diçka shumë mirë për të qenë e vërtetë? Me Poseidon në shenjën tuaj të zodiakut, mos nxitoni të bëni konkluzione arbitrare në lidhje me një person ose një situatë. Ju do të paguani shtrenjtë për besimin dhe pamaturinë tuaj. Gjërat nuk janë ato që duken. Dikush mund t'ju japë premtime që nuk mund t'i mbajë ose papritmas mund të shihni veten e vërtetë (dhe të pakëndshme) të dikujt. Ndoshta nuk e keni njohur aq mirë por në nxitimin tuaj nuk keni dashur të shihni të vërtetën ose keni anashkaluar disa detaje të rëndësishme.

Nëse akoma po përtypni një zhgënjim të së kaluarës, Poseidon mund t'ju shqetësojë paqen e mendjes. Mund të të tundojë madje të ndjekësh zakone të këqija ose të merresh me stresin me ilaçe ose alkool. Eshtë e lehtë për t’u bërë! Më mirë të zgjidhni zhgënjimet tuaja duke iu drejtuar botës shpirtërore ose një personi të mençur dhe të besueshëm në vend që të pini në bare. Thjesht sigurohuni që të mos krijoni një "varësi" të re. Nëse ndiheni fort të lidhur me dikë që ju paraqet si shpëtimtarin tuaj, më vonë mund ta çmitizoni atë. Universi ju kujton t’i besoni vetes, në vend që të vendosni këdo në piedestal.

Ndikimi i Saturnit tek Ujori:

Pranoni faktin që gjithçka ndodh për një arsye. Saturni në shtëpinë tuaj të dymbëdhjetë shpirtërore dhe me re mund të bjerë pak mbi ju, por ju duhet të përballeni me realitetin kokë më kokë. Zëri juaj i brendshëm nuk po ju flet thjesht, por po ju bërtet! Gjërat dhe njerëzit përreth jush mund të bëhen krejtësisht të çuditshme dhe mistike, prandaj jini të gatshëm të përjetoni disa rastësi goditëse dhe shenja hyjnore. Ju mund të keni disa përvoja të palëkundura që ju bindin se ekziston një forcë tjetër në lojën e jetës. Ju mund të merrni një falje të papritur nga dikush që ju lëndon, por do të duhet forca e shpirtit dhe përpjekja për t'i rregulluar gjërat mirë. Tani ju jeni të mbyllur me kokëfortësi për këtë person, nuk jeni në gjendje të kapërceni inatin, dhimbja është e thellë. Sa më skeptik dhe racional të jeni, aq më lehtë gjërat do të jenë për ju. Saturni nuk do të mbështesë ëndrrat dhe fantazitë tuaja por realitetin e jetës. Më e mira që mund të bësh? Ndiqni këtë portë shpirtërore, misterioze që ju hap ky planet i fuqishëm karmik. Sigurisht që do të jeni nën presion por keni ndihmë, ndaj jini të hapur ndaj shenjave dhe udhëzimeve nga Hyjnorja.

Ndikimi i Jupiterit tek Ujori:

Jupiteri ju sjell rilindjen shpirtërore në shtëpinë tuaj të dymbëdhjetë, të shpirtshmërisë dhe nënvetëdijes. Bëhuni gati për një zbulim të rëndësishëm shpirtëror që do t'ju transformojë ndërsa tani shihni bukurinë dhe gëzimin në gjërat e thjeshta të jetës. Ose përmes meditimit ose përmes ndihmës Hyjnore, ju lëshoni një kujtesë të dhimbshme, një bllokim të vazhdueshëm emocional. Ju mendoni më shumë shpirtërisht dhe metafizikisht, ndonjëherë pak çuditërisht dhe joortodoksisht. Shërimi juaj mendor është i qartë dhe jeni gati për një jetë të re. Një ëndërr, një deja-vu, intuita juaj, ky zë i brendshëm i mençur ju flet dhe ju drejton, gjithçka që duhet të bëni është të dëgjoni mesazhin ndriçues me zë të lartë dhe të qartë.

Ndikimi i Jupiterit tek Peshqit nga 13 maj deri më 28 korrik:

Këtë vit do të merrni pak shije të dhuratave të Zeusit në shenjën tuaj të zodiakut, megjithëse shumica e tyre mbahen të fshehura për vitin e ardhshëm. Ju besoni në veten tuaj, e shikoni jetën me optimizëm, ndiheni të lumtur dhe emocionuese. Ju prisnit zhvillime pozitive në jetën tuaj të ndjekura nga një entuziazëm të fortë. Çdo gjë mund të ndodhë: Takoni shoqen tuaj të shpirtit, afroheni me njeriun tuaj të dashur, një projekt i juaji zgjerohet jashtë vendit, një marrëveshje biznesi mbush xhepat tuaj. E tëra çfarë ju duhet të bëni është të përgatiteni nga ky vit. Edhe pse pjesën më të madhe të këtij viti do ta kaloni në kërkim të qëllimit të shpirtit tuaj, do të gëzoni disa bekime. Ju gjithashtu mund të keni një ngritje shoqërore dhe / ose krijuese ose të kontaktoni me një audiencë më të gjerë, ndoshta edhe globale.

Ndikimi i Eklipsit të Hënës tek Shigjetari më 26 maj dhe Eklipsit të Diellit tek Shigjetari më 4 dhjetor:

Bëhuni gati për një ngritje profesionale! Ndiqni ëndrrat tuaja, luftoni për karrierën tuaj dhe zhvillimin tuaj personal! Këto dy eklipse aktivizojnë shtëpinë tuaj të dhjetë të karrierës dhe shënojnë finalen e madhe të një serie eklipsesh që transformojnë si rrugën tuaj të karrierës ashtu edhe qasjen tuaj ndaj komunikimit dhe mësimit. Ju mund të bëheni më të sinqertë në lidhje me bindjet tuaja ose të filloni të postoni idetë tuaja për publikun. Ju mund të fitoni njohuri të reja që i japin prestigj karrierës suaj ose të botoni punën tuaj ose të udhëtoni për biznes ose të filloni një biznes. Këto eklipse ju japin një shtytje të fundit të madhe për të bërë ëndrrat tuaja të vërteta, duke ju ndihmuar të heqni qafe modelet kufizuese.

Ndikimi i Eklipsit të Diellit tek Binjakët më 10 qershor:

Sa afër ndiheni me të dashurit tuaj? A keni komunikim të mirë? Me këtë eklips të fundit në shtëpinë, shtëpinë dhe familjen tuaj të katërt, ju jeni të motivuar të përmirësoni marrëdhëniet tuaja me të dashurit tuaj. Ju mund të pastroni ajrin rreth një konflikti të zgjatur ose madje të bashkoni forcat për një bashkëjetesë të re. Një anëtar i familjes ose vëlla, vëlla ose fqinjë mund të luajë një rol të rëndësishëm në ngjarjet e shkaktuara nga ky eklips. Ndoshta edhe hëna ju frymëzon për të lëvizur ose eksploruar një "qytet të dytë". Ndoshta është koha për të lëvizur në një vend tjetër, më të qetë nëse doni më shumë qetësi shpirtërore. Ju madje mund të përfshiheni më shumë në organizatat lokale dhe iniciativat lokale për të mirën e qytetit tuaj dhe vendit tonë.

Ndikimi i Afërditës së kundërt në Bricjap nga 18 dhjetor deri më 29 janar 2022:

Socializimi strategjik do të jetë i dobishëm për jetën tuaj të dashurisë dhe karrierën tuaj ndërsa Afërdita lëviz mbrapsht në shtëpinë tuaj të njëmbëdhjetë, miqësinë, ekipet dhe teknologjinë. Bëni kopje të skedarëve të kompjuterit tuaj, veçanërisht nëse ato kanë të bëjnë me punën tuaj. Ribashkimi me miqtë ose grupet nga e kaluara juaj mund t'ju bëjë të ndiheni më të ngrohtë, të sigurt dhe të sigurt, nuk do të jetë një ribashkim i thjeshtë. Ju mund të gjeni partneritete fitimprurëse që ia vlen të eksploroni. Një dashuri e vjetër platonike - ndoshta një që nuk ka filluar kurrë - mund të kthehet në jetën tuaj dhe t'ju shqetësojë. Shënim: Nëse jeni drejtues ose thjesht anëtar i një grupi, mos diskriminoni njerëz të caktuar, kjo mund të krijojë dramë dhe ndarje irracionale. Jini të drejtë ndaj të gjithëve.

Peshqit 2021: Një vit me luhatje!

Peshq, çështje të së kaluarës që mund të rëndojnë rëndë në psikologjinë tuaj dalin në sipërfaqe në 2021 dhe ju thirreni të merreni me ta në mënyrë stoike. Eshtë koha të duash frikën dhe pasigurinë tënde dhe të sqarosh çdo çështje që të mban rob në situatat e kaluara.

Neptuni në shenjën tuaj të zodiakut, prek kryesisht atë që ka lindur në fund të dekadës së dytë dhe në fillim të dekadës së tretë, nuk ju lejon të shihni objektivisht kush jeni në të vërtetë, cilët njerëz janë rreth jush dhe duan t'ju mbështesin, cili është kursi ideal jetën për të ndjekur. Mendimet e paqarta dhe sjelljet e pashpjegueshme mund të mundojnë psikologjinë dhe zgjedhjet tuaja, pasi ndieni se nuk keni një kriter të qartë. Kjo mund të çojë në kërkesa të tepruara nga ata që ju rrethojnë ose, mbi të gjitha, nga vetja juaj. Kini kujdes të shmangni çdo zgjedhje që mund të krijojë probleme të rëndësishme në marrëdhënie dhe bashkëpunime, duke mbajtur parasysh situatat e idealizuara. Iluzionet do t'ju shqetësojnë dhe ndoshta do t'ju çojnë drejt vendimeve të gabuara për të cilat më vonë do të pendoheni por nuk do të jetë e lehtë për t'u korrigjuar.

Saturni që nga dhjetori i vitit 2020 është zhvendosur te Ujori, ndikon tek të lindurit e parë deri në mes të dhjetë ditëve të dyta dhe ju fton të zhyteni në vendet e shenjta të vetes tuaj, pasi zbuloni se nuk keni kapërcyer frikën dhe pasiguritë nga situatat e së kaluarës ju bezdisin Psikologjia peshon, ju mendoni se është koha të izoloheni për të sqaruar se çfarë po ndodh me të vërtetë brenda jush, çfarë është ajo që mund të funksionojë në mënyrë kufizuese në një nivel psikologjik dhe nuk ju lejon të funksiononi të lirë nga shtypja dhe faji. Kushtet favorizojnë angazhimin me brendësinë, krijimin, artin. Përmes fushave specifike do të lehtësoni veten dhe do të jeni në gjendje të pastroni mendimet tuaja.

Jupiteri në Ujor nga dhjetori 2020 deri në mes të majit dhe nga fundi i korrikut deri në fund të dhjetorit 2021 ju ndihmon të lehtësoni dhimbjen që fshehni brenda dhe të ecni përpara duke mbyllur kapituj që ju kanë stigmatizuar nga situatat e mëparshme. Mos harroni se keni një engjëll mbrojtës pranë jush i cili do t'ju ndihmojë të ngriheni në çdo vështirësi dhe do t'ju japë shtysë për të kapërcyer cilat situata ju shqetësojnë. Nga mesi i majit deri në fund të korrikut, Jupiteri në shenjën tuaj të zodiakut ju jep një shenjë të parë të rritjes dhe zgjerimit në të gjitha nivelet e jetës tuaj. Eshtë e rëndësishme të përfitoni nga mundësitë e mundshme që vijnë në këtë periudhë kohore për të ecur përpara në mënyrë dinamike në zgjedhjet profesionale, personale dhe familjare që do t'ju ndihmojnë të ngriheni.

Frika dhe zmbrapsjet janë rritur ndjeshëm në dy muajt e parë të vitit të ri dhe në mes të qershorit, pasi ato dalin në sipërfaqe me vrull dhe ndikojnë në psikologjinë tuaj. Katrori Jupiter - Uran (18.01) dhe katrorët Saturn - Uran (18.02, 15.06) nuk ju lejojnë të ndiheni të sigurt dhe paqëndrueshmëria që krijohet ndikon ndjeshëm në mënyrën e lëvizjes së tij në të gjitha nivelet. kushtojini vëmendje situatave në të kaluarën, pasi të dhënat përmbysen për shkak të çështjeve të papritura me të cilat jeni thirrur të përballeni.

Eklipset Binjakë-Shigjetar që do të ndodhin më 28 maj, 10 qershor dhe 4 dhjetor ka të ngjarë të krijojnë trazira në drejtim të familjes dhe jetës suaj profesionale, pasi është koha të mbyllni ciklet e situatave që mund t'ju kenë munduar. Duhet të keni kujdes në zgjedhjet e mundshme, pasi ekzagjerimet ose iluzionet nuk lënë hapësirë ​​për gjykim objektiv në vështirësimin e gjërave. Eshtë mirë të moderoni egoizmin e tepruar dhe të zhvilloni kërkesa realiste nga të tjerët, përndryshe ka më shumë të ngjarë të çoni në tension dhe konflikte me njerëz të rëndësishëm për ju. Eklipsi i hënës në boshtin Akrepi - Demi më 19 nëntor përqendrohet në mjedisin e menjëhershëm dhe më të gjerë, pasi çështjet që mund të krijojnë çarje vijnë në pah. Sigurohuni që të përfitoni nga kjo mundësi për të mbyllur raste që kanë krijuar shtypje dhe pasiguri në mënyrë që të ketë ekuilibër në marrëdhënien tuaj.

Peshqit profesionalisht dhe financiarisht në 2021: Kini kujdes bashkëpunimet tuaja!

 Në 2021, Neptuni në shenjën tuaj nuk lë hapësirë ​​për të parë në terma realistë se si duhet të procedoni me zgjedhje profesionale dhe veçanërisht për sa i përket bashkëpunimeve tuaja. Ka mundësi të keni situata të ëndrrave në mendjen tuaj që nuk korrespondojnë me realitetin. Kujdesuni që të distancoheni nga gjërat për të parë sa më me mend se si duhet të lëvizni në punët tuaja profesionale, përndryshe ambiciet tuaja do të jenë ëndrra të pakapshme dhe ka më shumë të ngjarë të lëndoheni nga rrjedha e gjërave.

Eklipset e Binjakëve-Shigjetarit që do të ndodhin më 28 maj, 10 qershor dhe 4 dhjetor intensifikojnë situatën në jetën tuaj profesionale, pasi thirreni të mbyllni çështje që mund të krijojnë probleme të rëndësishme në karrierën tuaj. Eshtë e nevojshme të shpëtoni nga paturpësia dhe arroganca, pasi ato do të bezdisin dukshëm eprorët tuaj dhe do të jenë pengesë në çfarëdo ndjekjeje që keni. Në të njëjtën kohë, është mirë të heqësh qafe iluzione dhe iluzione që mund të çojnë në zgjedhje të gabuara, pasi nuk do të jetë e lehtë të rregullosh gjërat dhe do të ekspozohesh.

Yjet e shumta tek Virgjëresha (Mërkuri, Afërdita, Marsi) nga fundi i korrikut deri në mes të shtatorit ju jep mundësinë për të hyrë në bashkëpunime që janë veçanërisht të favorshme për ju, pasi ju mund të ekuilibroni mosmarrëveshjet tuaja dhe të veproni si një katalizator duke shmangur vëllimi. Kini kujdes nga polemikat e mundshme që vijnë nga zilia dhe mund t'ju dëmtojnë. Do të bëni mirë të merrni masa me partnerët tuaj, pasi kjo do t'ju ndihmojë të shmangni konfliktet e mundshme që do të kenë pasoja negative.

Cështjet sentimentale të Peshqëve në 2021: Momente emocionuese për beqarët.

Neptuni në shenjën tuaj të zodiakut nuk ju lejon të keni një pamje objektive të nevojave tuaja dhe kjo mund të krijojë një përshtypje të rreme si në lidhje me personin që keni zgjedhur të keni pranë jush, ashtu edhe në lidhje me njerëzit e rinj që vijnë në jetën tuaj për të pushtuar një vend pranë jush. Eshtë e rëndësishme të funksiononi duke lënë anash emocionin e fortë dhe nevojën për zbukurim. Në këtë mënyrë ju do të kuptoni se çfarë dëshironi vërtet në një marrëdhënie personale dhe do të siguroheni që t’ia shprehni atë në terma realist partnerit tuaj. Përndryshe, kërkesat e tepërta do të çojnë në thyerjen e lidhjeve dhe plagëve që mund t'ju stigmatizojnë.

Eklipset në boshtin Binjakët - Shigjetari që do të ndodhin më 28 maj, 10 qershor dhe 4 dhjetor vështirë se do ta lënë jetën tuaj personale të paprekur, si faktorë të jashtëm që krijojnë tension që mund të ndikojë në marrëdhënien tuaj. Kujdesuni për të zbutur nervozizmin, ekzagjerimin dhe arrogancën që mund të rezultojë fatale për ndjenjat tuaja. Jepini partnerit tuaj mundësinë për t'ju mbështetur, gjithmonë duke pasur parasysh që potenciali i tij është specifik. Ju nuk duhet të keni kërkesa që nuk janë realiste.

Nga mesi i majit deri në fund të korrikut, Jupiteri në shenjën tuaj të zodiakut ju jep optimizmin e nevojshëm dhe rrit ndjeshëm shoqërueshmërinë tuaj. Mund të ketë shumë njohje të reja që do të luajnë një rol të rëndësishëm në jetën tuaj, pasi nuk do të hezitoni të merrni nismat e nevojshme duke pretenduar personin që ju intereson.

Yjet e shumta tek Virgjëresha (Mërkuri, Afërdita, Marsi) nga fundi i korrikut deri në mes të shtatorit ju mbush me argëtim, besim dhe pasion të fortë që do të stigmatizojë jetën tuaj personale. Vera parashikohet të jetë e nxehtë, pasi është e sigurt që do të nxisni vëmendjen e atyre përreth jush me sharmin dhe shkëlqimin që dhuroni. Kini kujdes nga sjelljet potencialisht konkurruese në marrëdhënien tuaj ekzistuese që do të shkaktojnë shqetësime. Merrni iniciativa për veprime të përbashkëta me partnerin tuaj që do të zbutin çdo tension.

Peshqit: Jo gjithmonë duhet të jeni viktimë

Eshtë intuita juaj që ju udhëzon dhe merr vendimin përfundimtar. Me Neptunin në shenjën tuaj, ju shpërbleni veten. Vendosmëria juaj e gjen mbështetjen e saj në intuitën tuaj. Edhe nëse shpirti juaj është përmbytur nga pasioni dhe dashuria, ju po kërkoni më të mirën. Thellë në shpirtin tënd synon më lart sepse e di që e meriton. Ju mund të dëshironi dashurinë ideale, të përjetshme, por gjithashtu duhet të mbështeteni te vetja juaj, të mos bini viktimë dhe ta vendosni vetë më vonë. Ju kontrolloni emocionet tuaja. Mos lejoni që të ndikoheni nga hidhërimet dhe vuajtjet e të tjerëve. Përdorni intuitën tuaj, sepse do t’ju ​​bëjë të arrini qëllimin e duhur, në kohën e duhur.

Më në fund mësoni nga mësimet tuaja karmike

Jupiteri dhe Saturni në Ujori dhe shtëpia juaj e dymbëdhjetë, zona shpirtërore e hartës suaj, ndihmojnë për të pastruar mjegullën dhe kaosin nga jeta juaj romantike, ju jeni gati të mësoni më shumë rreth rrugës shpirtërore që keni zgjedhur. Eksploroni lidhjet karmike që ju bashkojnë me të dashurin tuaj, ndani ëndrrat dhe fantazitë tuaja të fshehta. Ju depërtoni thellë në nënvetëdijen tuaj dhe përpiqeni të zbuloni pse keni qenë i kapur pas një të kaluare të dhimbshme për kaq shumë kohë. Ju duhet të shëroni plagët e shpirtit tuaj, më në fund të mësoni mësimet tuaja të vështira karmike dhe t'i jepni fund asaj.

Bëni një zhytje të thellë në shpirtin tuaj, çfarë e pengon lumturinë tuaj? Ndoshta ju jeni duke vajtuar humbjen e një dashurie të vjetër, ndoshta po mendoni për dikë që është një ëndërr e pakapshme. Ju duhet të zbarkoni në realitet, të shtypni këmbët fort në tokë dhe Saturni racionalist ju ndihmon për këtë. Kjo sigurisht nuk do të jetë e lehtë për shenjën tuaj të ndjeshme dhe ëndërrimtare të zodiakut, por përpjekja për të kontrolluar gjërat do t’ju ​​bëjë të ndiheni të irrituar. Ju vendosni se si ta nderoni rrugën tuaj shpirtërore, si ta çoni jetën drejt dashurisë dhe së vërtetës.

Karriera, ambiciet dhe pasionet

Dy eklipset e majit dhe dhjetorit në shtëpinë tuaj të dhjetë, karriera, përqendrojnë vëmendjen tuaj në ambiciet tuaja dhe nevojën tuaj për të jetuar. Disi, ju duhet të gjeni një mënyrë për të kombinuar karrierën tuaj me dëshirën tuaj për pasion, dashuri dhe aventurë. Ju duhet më shumë se fat për të pasur sukses në afarizmat e bashkuar dhe keni nevojë për më shumë se fat për të pasur sukses në biznesin e anëtarësuar. Për aq sa përpiqeni të arrini ambiciet tuaja të mëdha, mos e vendosni marrëdhënien tuaj në plan të dytë, duke i kushtuar shumë kohë punës. Nëse jeni duke kërkuar dashuri, mund të takoni dikë në vendin tuaj të punës. Sidoqoftë, jini shumë të kujdesshëm para se t’i jepni dikujt besimin tuaj të plotë dhe zemrën tuaj. Lëvizni ngadalë, jo të nxitur nga entuziazmi dhe pasioni.

Për të marr harten tuaj personale astrologike klikoni ne kete andrese 

https://www.astrologu.al/sq/parashikime-personale

ose për më shumë detaje rreth hartes astrologjike personale  te detajuar mund të kontaktoni drejtpërdrejt me astrologun

ne email : http://tpimarketing@gmail.com   ne Messinger , WhatsApp, Viber Jorgo Pulla: Tel. (00355) 699 464 446

,
20/2-20-3
Peshqit javor
14/06/2021 to 20/06/2021

Këtë javë do nevojitet ti jepni prioritet detyrimeve që keni në përditshmërinë tuaj dhe kjo do përbëjë “sfidën” e ditëve. Nëse mundeni ti vendosni në një “rradhë” do jetë më e lehtë të ruani një qëndrim të mirë dhe të mos ndikoheni nga disa ndryshime që mund të ndikojnë deri diku programin tuaj. Katrori Saturnit që ndodhet në shenjën e Ujorit me Uranin që ndodhet tek Demi mund t’ju kthejë në cështje të cilat bëjnë pjesë në të kaluarën. Mirë do jetë të shmangni skenarin e mësipërm dhe të mos përqendroheni në cështje të cilat kanë kaluar, por në situata dhe persona që ekzistojnë këtë moment në jetën tuaj.

Dashuria

Përditshmëria do jetë mjaft kërkuese këtë javë dhe do duhet ti kushtoni vëmëndje pasi mund të përbëjë shkak për tu krijuar distancim- me plot kuptimin e fjalës dhe metaforikisht- midis jush dhe partnerit tuaj. Nëse jeni beqarë katrori Diellit që ndodhet në shenjën e Binjakëve me Neptunin që ndodhet në shenjën tuaj nuk do ju ndihmojë të jeni të qartë në një cështje sentimentale, dicka e cila mund të krijojë hamendësime dhe ndoshta të drejtojë dikë që ju intereson në përfundime të gabuara.

Puna dhe Ekonomia

Dy katrorët që do realizohe këtë javë- katrori Saturni/Urani por edhe katrori Dielli/ Neptun tregon se orët që do kaloni në punë do jetë të cuditshme pasi ka shumë mundësi të ndjeni se presionoheni. Disa biseda mund të krijojnë mendime të dyta dhe përfundimisht t’ju shtyjnë të nxirrni përfundime të gabuara. Ruani rezerva dhe bëni lëvizje korrekte në c’farë do lloj cështje profesionale, për të dalë të fituar.

Mos harroni ti bëni Like faqeve tona në Facebook

www.facebook.com/astrologu.al.JorgoPulla

www.facebook.com/www.astroshop.al.JorgoPulla

pasi dhe të bëheni pjesë në grupin tonë

www.facebook.com/groups/jorgopulla.astrologu

Për të qënë gjithnjë të informuar për ofertat dhe shortet që ne organizojmë EKSKLUZIVISHT dhe vetëm për pjestarët tanë…

Pra, do të ishte më mirë të qëndroni të qetë dhe të pretendoni qetësisht, duke kultivuar më tej talentin tuaj unik së bashku me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Ju presim…

, ,
20/2-20-3
Peshqit ditor/20/
20/06/2021

Të përgjithshmet

Dita e sotme fillon me vëmëndjen tuaj duke qëndruar e kthyer në shtëpi dhe cështjet që lidhen me të, por dhe me cështjet e personave familjar që ju ndikojnë, në mënyrë indirekte apo direkte. Por më pas, nga pasditja mundeni më lehtë të përparoni në planet tuaja dhe njëkohësisht të kaloni bukur. Por kini kujdes fjalët tuaja, pasi mund të lëndojnë. Më mirë të këshilloheni me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Dashuria

Ambjenti familjar luan rol protagonist në vendimet tuaja deri në pasdite, por më pas do t’ju jetë më e lehtë të komunikoni me personat tuaj të dashur, pasi Hëna ndodhet e pozicionuar në favor të shenjës tuaj.

Karriera dhe financat

Fati duket se ju buzëqesh më shumë nga pasditja dhe më pas, kështu që mund të shfrytëzoni mundësitë që ju jepen, pavarsisht kësaj, do duhet të qëndroni larg veprimeve të pamenduara që ju përfshijnë në telashe.

, , , ,
20/1-19/2
Ujori javor
14/06/2021 to 20/06/2021

Rrethanat astrologjike që do ndodhin gjatë kësaj jave do luajnë rol përcaktues në vendimet tuaja pasi në 14/6 do realizohet – për herë të dytë brenda këtij viti- katrori midis Saturnit që ndodhet në shenjën tuaj dhe Uranit që ndodhet në shenjën e Demit. Ky kënd tregon se do ftoheni të menaxhoni disa cështje të cilat lidhen me cështje familjare apo disa cështje të cilat lidhen me pasuri të paluajtshme dhe detyrime të tjera. Të mësipërmet mund t’ju krijojnë presion i cili nuk do ndihmojë në humorin tuaj të mirë. Të mbani mend se “kufinjtë” do kenë rol primar në zhvillimin e disa lidhjeve.

Dashuria

Këto ditë ka mundësi të shfaqen disa debate që keni me partnerin tuaj të cilat ama do funksionojnë si “valvul dekompresimi” për lidhjen tuaj mjafton të mos i hidhni vaj zjarrit. Nëse jeni beqarë katrori Diellit që ndodhet në shenjën e Binjakëve me Neptunin që ndodhet në shenjën e Peshqëve nuk do ju lërë të shihni me realizëm një person që ju ka tërhequr interesin, dicka e cila mund t’ju drejtojë në përfundime të gabuara.

Puna dhe Ekonomia

Disa nga detyrimet profesionale duket se do ju krijojnë apo do shtojnë presionin që ndjeni dhe ai me rradhën e tij do krijojë terren të përshtatshëm për debate dhe tensione në punë. Të mbani mend se do dilni të fituar në kohë të gjatë nëse ruani distancime nga persona dhe persona që mund t’ju krijojnë ndjenja negative, pasi me këtë mënyrë do ruani qetësinë tuaj.

Mos harroni ti bëni Like faqeve tona në Facebook

www.facebook.com/astrologu.al.JorgoPulla

www.facebook.com/www.astroshop.al.JorgoPulla

pasi dhe të bëheni pjesë në grupin tonë

www.facebook.com/groups/jorgopulla.astrologu

Për të qënë gjithnjë të informuar për ofertat dhe shortet që ne organizojmë EKSKLUZIVISHT dhe vetëm për pjestarët tanë…

Pra, do të ishte më mirë të qëndroni të qetë dhe të pretendoni qetësisht, duke kultivuar më tej talentin tuaj unik së bashku me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Ju presim…

, ,
20/1-19/2
Ujori mujor
01/06/2021 to 30/06/2021

Qershori është një muaj që do ketë shumë detyrime por nëse i menaxhoni në kohë atëher do ju lërë të lirë gjithë verën për ta planifikuar ashtu si ju doni! Hëna e re/eklipsi Diellit që do realizohet në 10/6 në shenjën e Binjakëve ka shumë mundësi të sjellë përsëri në të tashmen një histori sentimentale të kaluarës apo akoma dhe një dashuri të vjetër. Prezenca Merkurit të kundërt pranë eklipsit të Diellit tregon se deri dhe në mes të muajit do ju shqetësojnë shumë cështje të kaluarës, vecanërisht nëse ato lidhen me cështje personale dhe sentimentale. Për shkak se situata nuk do jetë stabile mirë do ishte të shmangni të merrni vendime impulsive që do mundeshin të përparojnë “qëllimet” tuaja”. Në 11/6 hyrja e Marsit tek Luani mund të krijojë disa ndryshime ose në një lidhjen tuaj personale ose në një bashkpunim. Mënyra sesi do menaxhoni cështjet që mund të ekzistojnë do gjykojë dhe zhvillimin e tyre pasi dhe klimën që do ekzistojë në lidhje tuaja ndërpersonale. Në 14/6 do realizohet me saktësi për akoma një herë katrori midis Saturnit që ndodhet në shenjën tuaj dhe Uranit që ndodhet në shenjën e Demit. Herën e kaluar ishte krijuar me saktëri në Shkurt dhe ka shumë mundësi të rihapë cështje të cilat ju kishin shqetësuar dhe atëher. Përpiqun të shmangni të jeni kritikues vecanërisht me personat tuaj të dashur, pasi kjo do mundej të krijojë një klimë të cuditshme me personat rreth jush. Në 21/6 hyrja e Diellit në shenjën e Gsforres tregon se dhjetditëshin e fundit të muajit do fillojnë t’ju shqetësojnë cështjet e punës pasi dhe disa cështje të përditshmërisë. Pas 23/6 kur Merkuri do kthehet në vijë të drejtë në shenjën e Binjakëve do vëreni se do jetë më e lehtë të “dalë” nga programi që keni dhe të ekzistojë një rrjedhë e qetë në detyrimet tuaja. Në 24/6 Hëna e Plotë që do realizohet në boshtin Gaforrja- Bricjapi ju shtyn të ndryshoni dicka në përditshmërinë tuaj, të filloni një aktivitet sportive apo të kujdeseni të gjeni pak kohë për vete dhe personat që doni, pasi kjo do luajë rol të madh në humorin tuaj.

Dashuria

Hyrja  e Afërditës në shenjën e Gaforres në 2/6 tregon se lëvizshmëria që mund të ketë ekzistuar në jetën tuaj personale dhe në cështjet tuaja sentimentale periudhën e kaluar do fillojë avash avash të lëkundet. Tani ka mundësi të filloni të mendoni më shumë një person të caktuar dhe madje nuk përjashtohet të kërkoni “rutinën” që mund të ketë një lidhje. Me eklipsin e Diellit në mes të muajit do vijë në sipërfaqje një cështje sentimentale e kaluarës por për të mundur të ndani të kaluarën nga e tashmja dhe të bëni një zgjedhje që do jetë më shumë e përshtatshme për ju nuk do jetë aq cështje e lehtë. Nëse ndodheni tashmë në një lidhje pas mesit të muajit me prezencën e Marsit në shenjën e Luanit të mbani mend se do dilni më shumë të fituar nëse ruani tone të ulta akoma dhe në debate që mund të ekzistojnë me partnerin tuaj, pasi sa më shumë rriten tonet aq më lehtë do jetë të humbasë balanca midis jush. Pas 23/6 kur Merkuri do kthehet në vijë të drejtë komunikimi do fillojë të japë shumë prova të mira të cilat do ju ndihmojnë të afroheni me një person që ju intereson, por edhe të merrni vendim në lidhje me një njohje e cila ekziston në jetën tuaj. Me hyrjen e Afërditës në shenjën e Luanit në 27/6 fillon një periudhë vecanërisht erotike për ju, që do sjellë mjaft mundësi në jetën tuaj personale.

Puna dhe Ekonomia

Ky muaj do kthejë vëmëndjen dhe interesin tuaj në cështje të punës pasi dhe në disa detyrime profesionale të cilat ndodhen të lëna pezull. Disa prej këtyre cështjeve ka mundësi të krijojnë një terren kundërshtimesh me kolegët tuaj dhe me persona që ndodhen në ambjentin tuaj profesional, vecanërisht gjatë gjysmës së dytë të muajit. Mirë do ishte të shmangni tensionet dhe debatet pasi vec se nuk do kenë dicka t’ju ofrojnë do ndikojnë shumë në qëndrimin tuaj dhe jashtë pune. Pas 23/6 me kthimin e Merkurit në vijë të drejtë do ekzistojë terren të përshtatshëm për të menaxhuar më mirë cështje të cilat lidhen me një grup njerzish. Hëna e Plotë që do realizohet në 24/6 sjell mbarësi dhe ju ndihmon të mbyllni përfundimisht disa cështje profesionale të lëna pezull.

Mos harroni ti bëni Like faqeve tona në Facebook

www.facebook.com/astrologu.al.JorgoPulla

www.facebook.com/www.astroshop.al.JorgoPulla

pasi dhe të bëheni pjesë në grupin tonë

www.facebook.com/groups/jorgopulla.astrologu

Për të qënë gjithnjë të informuar për ofertat dhe shortet që ne organizojmë EKSKLUZIVISHT dhe vetëm për pjestarët tanë…

Pra, do të ishte më mirë të qëndroni të qetë dhe të pretendoni qetësisht, duke kultivuar më tej talentin tuaj unik së bashku me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Ju presim…

,
20/1-19/2
Ujori ditor /20/
20/06/2021

Të përgjithshmet

Deri në pasdite, klima është më shumë ndihmuese për tu afruar më pranë personave tuaj të dashur. Por më pas brenda ditës, vëmëndja juaj kthehet në detyrimet që ju presin brenda përditshmërisë tuaj. Shihni sesi do ti menaxhoni, duke folur me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Dashuria

Shfrytëzoni mundësitë që ju jepen sot në fillimin e ditës për tu argëtuar, të ndani caste të bukura me njerëzit tuaj, por do duhet të keni kufinj më të qartë në lidhjet tuaja ndërpersonale, pa u ngatërruar në situata pa rrugëdalje.

Karriera dhe financat

Sot mund të arrini shumë në ambjentin tuaj të punës dhe produktiviteti juaj shpërblehet, por do duhet të jeni plotësisht korrekt me detyrimet tuaja. Gjithashtu, disa borxhe ju problematizojnë.

, , , ,
22/12-19/1
Bricjapi javor
03/05/2021 to 09/05/2021

Këtë javë do duhet ti kushtoni vëmëndje në shqenzimet tuaja pasi katrori Diellit që ndodhet tek Demi me Saturnin që ndodhet tek Ujori në 3/5, tregon se do ju zërë një dëshirë e pamproshtur për blerje! Akoma duket se do jeni të prirur për të shpenzuar para për argëtimin tuaj, por nevojitet vetë-përmbajtje për të mos e teproni. Hyrja e Merkurit në shenjën e Binjakëve në 4/5 tregon se do duhet të interesoheni për përditshmërinë tuaj, pasi dhe ajo do ketë disa kërkesa nga ju! Nëse keni menaxhuar saktë kohën tuaj dhe sistemuar detyrimet tuaja, atëher do jetë më e lehtë të vendosni gjërat në një rradhë!

Dashuria

Afërdita e cila ndodhet në gradët e fundit të Demit do krijojë një trekëndësh me Plutonin tek Bricjapi në 6/5, dicka që tregon se do ju shqetësojë vecanërisht një lidhje. Kjo lidhje duket se zhvillohet apo “transformohet” duke krijuar klimë shumë të mirë midis jush dhe partnerit tuaj. Nëse jeni beqarë, me hyrjen e Afërditës në shenjën e Binjakëve në 9/5 ka shumë mundësi të krijohen rrethana të tilla, sa do ju sjellin pranë me një person që ndodhet ose në përditshmërinë tuaj ose në ambjentin tuaj të punës.

Puna dhe Ekonomia

Punët dhe detyrimet do kenë prezencë të fortë në javën tuaj vecanërisht gjatë gjysmës së dytë, por hyrja e Merkurit në shenjën e Binjakëve, tregon se nëse dëshironi mundeni ti menaxhoni me pak mund dhe pak kohë. Cështja është nëse ju keni dëshirën të merreni me cështjet profesionale, pasi duket se do jetë e vështirë të përqendroheni në cdo gjë që ka lidhje me gjërat që do duhet të bëni.

Mos harroni ti bëni Like faqeve tona në Facebook

www.facebook.com/astrologu.al.JorgoPulla

www.facebook.com/www.astroshop.al.JorgoPulla

pasi dhe të bëheni pjesë në grupin tonë

www.facebook.com/groups/jorgopulla.astrologu

Për të qënë gjithnjë të informuar për ofertat dhe shortet që ne organizojmë EKSKLUZIVISHT dhe vetëm për pjestarët tanë…

Pra, do të ishte më mirë të qëndroni të qetë dhe të pretendoni qetësisht, duke kultivuar më tej talentin tuaj unik së bashku me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Ju presim…

, ,
22/12-19/1
Bricjapi javor
14/06/2021 to 20/06/2021

Java ka mundësi të fillojë lehtësisht për ju por brenda mëndjes tuaj do ekzistojë një stuhi mendimesh që nuk do ju lëtë të qetësoheni. Katrori midis Saturnit që ndodhet në shenjën e Ujorit dhe Uranit që ndodhet në shenjën e Demit tregon se doni të bëni gjëra për veten tuaj, të ndiheni më të lire dhe krijues por ekzistojnë disa detyrime që ju mbajnë të lidhur. Brenda këtyre ditëve mund të mos ekzistojnë shumë mundësi për të kushtuar kohë gjërave që doni, por do ekzistojnë mundësi për të menaxhuar disa keqkuptime me personat tuaj të dashur.

Dashuria

Sinqeriteti dhe “bisedat e rrufeshme” do luajnë rol të rëndësishëm midis jush dhe partnerit tuaj dhe janë ato të cilat do ju shpëtojnë nga përfundime të cilat nuk përputhen me realitetin. Katrori Diellit që ndodhet në shenjën e Binjakëve me Neptunin që ndodhet në shenjën e Peshqëve përforcon hamendësimet dhe keqkuptime dicka që mund të shmanget me sinqeritet. Nëse jeni beqarë ka shumë mundësi të ekzistojnë “shenja” nga një person që ju intereson, por këto nuk do ju ndihmojnë të kuptoni akoma mendimet tuaja.

Puna dhe Ekonomia

Këtë javë duket se do përqendoheni në ato që doni të bëni dhe jo në ato që duhet të bëni dhe kjo ka mundësi të lërë pas disa detyrimet tuaja profesionale. Katrori Saturnit/Uranit që do realizohet në fillim të javës do përforcojë presionin që ndjeni, i cili mund t’ju drejtojë në vendime agresive. Ditët nuk janë të përshtatshme për vendime të rrezikshme.

Mos harroni ti bëni Like faqeve tona në Facebook

www.facebook.com/astrologu.al.JorgoPulla

www.facebook.com/www.astroshop.al.JorgoPulla

pasi dhe të bëheni pjesë në grupin tonë

www.facebook.com/groups/jorgopulla.astrologu

Për të qënë gjithnjë të informuar për ofertat dhe shortet që ne organizojmë EKSKLUZIVISHT dhe vetëm për pjestarët tanë…

Pra, do të ishte më mirë të qëndroni të qetë dhe të pretendoni qetësisht, duke kultivuar më tej talentin tuaj unik së bashku me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Ju presim…

, ,
22/12-19/1
Bricjapi mujor
01/06/2021 to 30/06/2021

Qershori është një muaj i cili do sjellë në sipërfaqje cështjet e përditshmërisë pasi dhe disa bashkpunime të cilat do fillojnë të ndryshojnë. Hëna e re/eklipsi Diellit që do realizohet në 10/6 në gradën e 19 të Binjakëve, mund të sjellë në sipërfaqje disa cështje të cilat kanë ekzistuar në përditshmërinë tuaj në të kaluarën. Mundësi për dicka të tillë do rriten nëse ato kanë mbetur pezull dhe nuk janë përmbushur. Eshtë fakt se mund të jeni “në limite” përsa përket vendimeve të rëndësishme për cështjet e punës por edhe për përditshmërinë tuaj në vija të përgjithshme, por mirë do ishte të mos merrni një vendim I cili do mundej të përcaktojë më së shumti planet tuaja pasi dhe këtë periudhë të gjitha duken se do jetë të qeta.

Me hyrjen e Marsit në shenjën e Luanit në 11/6 do nevojitet të jeni më shumë të përmbajtur me shpenzimet tuaja pasi dhe duket se ato me ndonjë mënyrë do marrin tatëpjetën. Në 21/6 hyrja e Diellit në shenjën e Gaforres inaguron një periudhë gjatë së cilës do vinë në sipërfaqje lidhje personale por edhe bashkpunime. Pas 23/6 kur Merkuri do kthehet në vijë të drejtë në shenjën e Binjakëve do lehtësojë komunikimin,  I cili do përbëjë A dhe Zh në menaxhimin e cështjeve të përditshmërisë. Në 24/6 Hëna e Plotë që do realizohet në boshtin tuaj (Gaforrja- Bricjapi) sjell lidhjet tuaja ndërpersonale në sipërfaqje dhe t’ju vërë në procedurë të pyesni c’farë është ajo që prisni nga ai që keni përballë jush. Akoma vjen për t’ju kujtuar se nevojitet të lini hapësirë në jetën tuaj nëse doni të vijë dicka e re.

Dashuria

Muaji do fillojë me hyrjen e Afërditës në shenjën e Gaforres në 2/6 dhe tregon se do ekzistojnë mundësi të përmirësoni një lidhje personale në të cilën keni investuar. Gjithashtu nëse jeni beqarë duket se këtë muaj do shfaqen mundësi jo thjesht për të krijuar një njohje të re por edhe të filloni dhe një lidhje të re, por kjo do bëhet më e theksuar gjatë fundit të muajit. Komunikimi do luajë rolin e saj të rëndësishëm në menaxhimet sentimentale si të jeni beqarë ose nëse ndodheni tashmë në një lidhje, por rrugëtimi në vijë të kundërt i Merkurit gjatë ditëve më të shumta të muajit në shenjën e Binjakëve, tregon se ndoshta përfundimisht nuk do jetë dhe aq e lehtë të mirkuptoheni me personin që doni. Nga 23/6 kur Merkuri do kthehet në vijë të drejtë komunikimi do përmirësohet ndjeshëm, dicka që do bëhet më e dukshme sa kalojnë ditët. Hëna e Plotë që do realizohet në 24/6 në boshtin tuaj do ju ndihmojë të shihni më mirë rolin që luan një lidhje në jetën tuaj dhe me bazë këtë të merrni vendimet tuaja.

Puna dhe Ekonomia

Përditshmëria punës është dicka që do ju shqetësojë shumë këtë muaj pasi me eklipsin e Diellit që do realizohet në 10/6 duket se ndoshta ndryshojnë disa gjëra në të. Kështu që ka mundësi të merrni disa detyrime që deri tani nuk i kishit apo të ndjeni se ekzistojnë persona që komunikimi me ta është i vështirë. Përsa lidhet me pjesën e komunikimit do duhet të bëni durim deri në 23/6 kur Merkuri do kthehet në vijë të drejtë. Eshtë fakt se për këtë muaj do ju shqetësojnë shpesh cështje të cilat lidhen me punën apo me pjesën ekonomike të disa cështjeve profesionale. Nga fundi muajit do jetë më e lehtë për ju të menaxhoni cështje që lidhen me një bashkpunim por edhe cështje që lidhen me punën.

Mos harroni ti bëni Like faqeve tona në Facebook

www.facebook.com/astrologu.al.JorgoPulla

www.facebook.com/www.astroshop.al.JorgoPulla

pasi dhe të bëheni pjesë në grupin tonë

www.facebook.com/groups/jorgopulla.astrologu

Për të qënë gjithnjë të informuar për ofertat dhe shortet që ne organizojmë EKSKLUZIVISHT dhe vetëm për pjestarët tanë…

Pra, do të ishte më mirë të qëndroni të qetë dhe të pretendoni qetësisht, duke kultivuar më tej talentin tuaj unik së bashku me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Ju presim…

,
22/12-19/1
Bricjapi ditor/20/
20/06/2021

Të përgjithshmet

Deri në pasdite sot do të sistemoni akoma cështje praktike të përditshmërisë, ndërkohë nga darka dhe më pas, Hëna kalon përballë jush, në fushën e lidhjeve tuaja ndërpersonale, duke theksuar rëndësinë e të tjerëve në jetën tuaj. Por për c’do pyetje tuaj të papërgjigjur flisni me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Dashuria

Deri në pasdite sot do të sistemoni akoma cështje praktike të përditshmërisë, ndërkohë nga darka dhe më pas, Hëna kalon përballë jush, në fushën e lidhjeve tuaja ndërpersonale, duke theksuar rëndësinë e të tjerëve në jetën tuaj. Por për c’do pyetje tuaj të papërgjigjur flisni me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Karriera dhe financat

Megjithëse është periudhë produktive për ju, akoma dhe shtrëngimi i të ardhurave duket më i ngushtë në krahasim me nevojat tuaja urgjente, por periudhën e ardhshme cështjet tuaja do të sistemohen më lehtë.

, , , ,
22/12-19/1
Bricjapi vjetor
01/01/2021 to 31/12/2021

Ndikimi i Plutonit tek Bricjapi (për ata që kanë lindur në fillim dhe në mes të dekadës së tretë):

Ju do të duhet të notoni në dete të paqëndrueshme me valë të stuhishme në mënyrë që të transformoni plotësisht jetën tuaj. Plutoni lëviz në shtëpinë tuaj të parë, me identitet personal dhe shëndet, kështu që ndjeni një dëshirë të fortë për të ndryshuar rrënjësisht jetën tuaj, për të larguar njerëz dhe situata që nuk flasin më me shpirtin tuaj. Stili juaj i komunikimit mund të bëhet mbizotërues dhe tepër i ashpër. Para se të nxitoni për në kishëzën e dasmës ose të paguani një paradhënie për këtë pronë, uluni dhe mendoni thellë.

Ju akoma mund të ndiheni të rraskapitur nga ky stres (dhe nganjëherë shpërthyes) që zien nën sipërfaqe. Por kjo është mirë sepse ju motivon të merrni masa. Pa ndjenja juaj ju shtyn të transformoni stilin tuaj ndërpersonal, mënyrën tuaj të të menduarit dhe veprimin tuaj. Shënim: Plutoni mund të bëhet pak torturues, prandaj kujdesuni për shëndetin tuaj. Ju mund të keni disa probleme shëndetësore mendore dhe / ose fizike që vijnë nga emocione që ziejnë nën sipërfaqe. Uluni dhe pyesni veten: Çfarë më thotë trupi im? Çfarë kam injoruar në një pikë që krijon një problem shëndetësor, prandaj ki kujdes?

Ndikimi i Saturnit tek Ujori:

Si i menaxhoni paratë tuaja? Kufizoni shpenzimet tuaja të tepruara dhe lëvizni në mënyrë metodike dhe organizative. Saturni është duke lëvizur në shtëpinë tuaj të dytë, sektorin tuaj të parave, kështu që është koha për të marrë më seriozisht shpenzimet tuaja, përpiquni të ekuilibroni buxhetin tuaj. Ju nuk keni nevojë t’i mohoni vetes argëtimin (Mos e bëni!). Por prerja e disa tepricave që nuk ju pëlqejnë aq shumë mund të lërë më shumë para në arkat tuaja. Tani është koha për të luftuar me të vërtetë çdo gjë që qëndron në rrugën e përparimit tuaj financiar. Nëse keni një biznes, mund të punësoni një këshilltar me përvojë financiare për t'u bashkuar me përpjekjet tuaja dhe për të rritur fitimet tuaja. Me Saturnin në Ujor, shenja zodiakale e teknologjisë, ju mund të keni disa të ardhura shtesë nga reklamat në mediat sociale, duke promovuar kompani, prodhimet e të cilave u besoni. Apo ndoshta ndihmoni një kompani të arrijë një audiencë të re përmes mediave sociale dhe një pranie të rinovuar në internet.

Ndikimi i Jupiterit në Ujorin:

Mirë se vini në jetën tuaj një prosperitet të këndshëm financiar, falë Zeusit me fat në shtëpinë tuaj të dytë, të parave. Ju gjithmonë përpiqeni për njohje profesionale, por gjithashtu dëshironi shpërblime financiare. Dhe do t’i keni! Idetë tuaja progresive dhe inovative ju ndihmojnë të gjeni burime të reja të të ardhurave, yjet duartrokasin idetë tuaja të shkëlqyera. Nëse keni luftuar për një kohë të gjatë në frontin financiar, mund të keni një ngritje, ngritje në detyrë ose një punë të re të paguar mirë. Sigurisht, një komponent i rëndësishëm i bollëkut financiar është të besosh në të, që mund të ndodhë. Shënim: Meqenëse mund të përmbaheni me paratë tuaja, ju mund të jeni duke dërguar në mënyrë të pandërgjegjshme sinjalin se nuk keni aq sa duhet.

Ndikimi i Jupiterit tek Peshqit nga 13 maj deri më 28 korrik:

Kush ka diçka të zgjuar për të thënë? Duket se vetëm ju mundeni! Jupiteri do të jetë në shtëpinë tuaj të tretë të komunikimit për një kohë, dhe ju do të magjepsni të tjerët me idetë dhe mendimet tuaja imagjinare. Përgatituni për një fjalim publik që prek shpirtin e të tjerëve, mbase jeni ende duke udhëtuar shumë ose po afroheni më shumë me një vëlla ose vëlla. Një nga idetë tuaja është të fitoni shumë para ose magjepsës. Bëni miq të rinj dhe merrni pjesë në komunitetin tuaj lokal. Ju mund të merrni pjesë në ngjarje lokale, ndoshta duke marrë drejtimin në lagjen ose lagjen tuaj. Kjo është një kohë e bukur për të përhapur një mesazh paqeje dhe mirëkuptimi global përmes artit, shpirtshmërisë dhe një vepre shëruese.

Ndikimi i Afërditës së kundërt tek Bricjapi nga 18 dhjetor deri më 29 janar 2022:

Sa kujdesesh për veten tënde? Afërdita e kundërt në shtëpisë tuaj të parë, pamja juaj dhe identiteti juaj personal, mund t'ju bëjë të mendoni për të kaluarën tuaj erotike, çfarë keni dhënë dhe çfarë keni marrë? Ju akoma nuk mund të jeni të kënaqur me pamjen tuaj dhe zgjedhjet tuaja të dashurisë, për shkak të perceptimeve irracionale të imazhit tuaj dhe dashurisë në përgjithësi. Mund të ndiheni të pakëndshëm duke menduar për plakjen ose të krahasoni veten me të gjitha këto modele mahnitëse. Por ju e dini, edhe profesionistët kanë të meta, mendoni për këtë dhe do t'ju ndihmojë vërtet. Afërdita e kundërt ju zbulon se ju me të vërtetë duhet të forconi dashurinë për veten tuaj në mënyrë që të mos kaloni përsëri shtigje të errëta.

Bricjapi 2021: Shfrytëzojeni saktë kohën tuaj!

Bricjapë në 2021 është një fakt që ju ndiheni të lehtësuar, me Saturnin që tani është zhdukur nga shenja juaj e zodiakut. Ndryshimet që kanë ekzistuar tre vitet e fundit mund t’ju kenë lodhur, por 2021 ju jep mundësinë të menoni saktë rreth qëllimeve që mund të keni.

Plutoni në shenjën tuaj të zodiakut, prek kryesisht atë që ka lindur në mes të dekadës së tretë, funksionon rigjenerues në të gjitha nivelet e jetës tuaj pasi ndieni se jeni gati të eleminoni çdo mentalitet apo element të gabuar të karakterit tuaj që ju pengon të evoluoni dhe ju mban të mbërthyer brenda situatat e vjetra. Eshtë e nevojshme të heqësh qafe fiksime të mundshme dhe nevojën për kontroll që shfaqet me lehtësi të madhe nën këtë gjendje. Eshtë e rëndësishme të menaxhoni situata specifike që vijnë në jetën tuaj larg sjelljeve manipuluese dhe fobike që nuk do t'ju ndihmojnë të transformoheni. Por ajo që duhet të mbani mend është se kërkohet një ndryshim rrënjësor personal në mënyrë që të jeni në gjendje të përjetoni çdo moment të jetës suaj dhe zgjedhjet tuaja mbi substancën, larg pamjes dhe sipërfaqes.

Saturni ka qenë në Ujori që nga dhjetori i vitit 2020, duke ndikuar në të lindurit e parë deri në mes të dekadës së dytë dhe ju mendoni se ka ardhur koha për të rishikuar vlerat etike, çështjet e sigurisë dhe menaxhimit financiar që mund t'ju shqetësojnë shumë. Ka mundësi që të ketë ngjarje që do t'ju detyrojnë të kufizoni veten financiarisht pasi mundësia nuk është e njëjta. Përfitoni nga situatat specifike të jetës tuaj për të rishikuar përparësitë tuaja financiare dhe për të krijuar një politikë të re financiare personale, ku do të kënaqeni përmes kësaj cilësie dhe jo sasie.

Jupiteri në Ujor nga dhjetori 2020 deri në mes të majit dhe nga fundi i korrikut deri në fund të dhjetorit 2021 do të punojë veçanërisht i favorshëm për çështjet financiare dhe planet që mund të keni. Në të njëjtën kohë, megjithatë, ajo do të krijojë një ndjenjë të fortë të mbeturinave që nuk do t'ju lejojë të kurseni. Përkundrazi, në fund të ditës, bilanci i buxhetit tuaj nuk do të tregojë ndonjë fitim. nëse nuk përpiqeni të kurseni në shpenzime të panevojshme. Nga mesi i majit deri në fund të korrikut, Jupiteri tek Peshqit hap mundësi të reja për sa i përket njohurive dhe tregtisë. Në të njëjtën kohë, kjo i bën të rëndësishme marrëdhëniet me mjedisin tuaj të menjëhershëm dhe ju jep mundësinë për të normalizuar çdo kontradiktë që kishte lindur në periudhën e mëparshme me shumë lehtësi.

Eshtë e nevojshme të mos ndërmerren rreziqe duke bërë ekspozime financiare në dy muajt e parë të vitit dhe në mes të qershorit. Katrori Jupiter - Uran (18.01) dhe katrorët Saturn - Uran (18.02, 15.06) ka të ngjarë të çojnë në ndryshime të planeve origjinale dhe përfundimisht do të zbuloni se zgjedhjet tuaja sjellin humbje. Ka mundësi që frika dhe mungesa e vetëbesimit të rriten në një rast të ngjashëm.

Eklipset në boshtin Binjakët-Shigjetari që do të ndodhin më 28 maj, 10 qershor dhe 4 dhjetor mund të krijojnë një përçarje të madhe për sa i përket jetës së përditshme, punës dhe situatave në pritje dhe ende mund t'ju mundojnë psikologjikisht. Eshtë e nevojshme të shmangni çdo iluzion, pasi ato do t'ju çojnë në zgjedhje të gabuara që do të dëmtojnë punën dhe krijojnë probleme me njerëzit në mjedisin e punës. Në të njëjtën kohë përpiquni të shmangni çdo propozim që duket ideal dhe ndiqni një politikë realiste, ku do të merrni parasysh çdo pikë të mundësive që ju jepen. Më shumë gjasa do të gjeni gracka që duhet të shmangni për të mbrojtur veten. Eklipsi i Hënës në boshtin Akrepi - Demi më 19 nëntor do të prishë jetën dhe miqësitë tuaja personale pasi duket se jeni duke çuar në një mbyllje përfundimtare të një rrethi që është i rëndësishëm për ju. Njohje të reja ka të ngjarë të ekzistojnë, ruhuni nga ekzagjerimet dhe paragjykimet që do të bezdisin dhe shkaktojnë pakënaqësi.

Bricjapi profesionalisht dhe financiarisht në 2021: Me qëndrimin tuaj të përgjegjshëm merrni përfitime.

Eklipset në boshtin Binjakët-Shigjetari më 28 maj, 10 qershor dhe 4 dhjetor janë një fakt që mund të sjellë përmbysje të konsiderueshme në jetën dhe punën e përditshme, pasi duket se qarqet e vjetra mbyllen dhe të reja hapen për shkak të ngjarjeve karmike që lindin dhe ju shqetësojnë intensivisht. Eshtë e dhënë që sfondi do t'ju pushtojë ndërsa ndjeni se njerëzit në mjedisin e punës po pengojnë zhvillimin tuaj personal. Kini kujdes të mos e teproni, pasi mbingarkesa emocionale dhe nervozizmi nuk do t'ju ndihmojnë të keni një gjykim objektiv. Ju gjithashtu duhet t'i kushtoni vëmendje sugjerimeve të mundshme që vijnë dhe mund të zgjojnë interesin tuaj. Sidoqoftë, nuk përjashtohet që njerëzit që ju afrohen të kenë mendime të dyta dhe të treta që nuk janë të qarta për ju. Sigurohuni që të shikoni çdo mundësi në detaje dhe mos u besoni njerëzve pa kriter, pasi kjo mund të çojë në zgjedhje të gabuara për shkak të nevojës që keni për të zbukuruar të tjerët.

Në vitin 2021 Saturni dhe Jupiteri në Ujor çojnë në një periudhë të re përsa i përket financave tuaja, pasi thirreni të rishikoni mënyrën si i menaxhoni ato. Ka mundësi që të keni mundësi në planet financiare që mund të përfitoni, por mos harroni se duhet punë e madhe nga ana juaj për të fituar më të mirën për veten tuaj. Në të njëjtën kohë, është një fakt që ju e perceptoni vlerën e parave ndryshe dhe rivendosni përparësitë që mbulojnë një mënyrë të re të jetës.

Në mes të shtatorit deri në fund të tetorit, Marsi do të jetë tek Peshorja, duke rritur vazhdimisht detyrimet dhe përgjegjësitë në fushën e karrierës. Mundohuni t'i përgjigjeni gjithçkaje që ndërmerrni me metodë dhe përgjegjësi dhe qëndroni larg situatave konfliktuale që do të ndikojnë në marrëdhëniet me eprorët tuaj. Mos harroni se ngurtësia dhe konservatorizmi nuk do t'ju ndihmojnë të arrini qëllimet tuaja profesionale në 2021.

Cështjet sentimentale të Bricjapit në 2021: Një vit me flirt, gëzime dhe optimizëm.

Realiteti është se Plutoni në shenjën tuaj ju fton të transformoheni dhe kjo do të ndikojë drejtpërdrejt në jetën tuaj personale. Mundohuni të frenoni instiktet dhe frikën më të ulët që shfaqen dhe mund të ndikojnë fuqimisht në komunikimin me partnerin tuaj. Eshtë e rëndësishme të përfitoni nga kjo mundësi për të rilindur si një personalitet dhe për të krijuar një themel të shëndetshëm në marrëdhëniet tuaja.

Eklipsi i hënës në boshtin Akrepi - Demi më 19 nëntor mund të sjellë ngjarje të rëndësishme në jetën tuaj personale pasi është e mundur të mbyllni një rreth të madh në marrëdhënien tuaj dhe të merrni vendime për të kaluar në fazën tjetër me partnerin tuaj. Duhet të keni kujdes për tejkalimet e mundshme për shkak të nevojës tuaj për siguri dhe stabilitet. Eshtë e nevojshme të hiqni qafe mendjemadhësinë dhe mendjemadhësinë e tepruar që do të shqetësojë partnerin tuaj. Në të njëjtën kohë është e mundur që të ketë njohje të reja të rëndësishme që do t'ju ndihmojnë të ndiheni të sigurt. Por është e rëndësishme të jesh me këmbë në tokë dhe realist, pasi kërkesat e tepërta nuk do të përmbushin pritjet e tua.

Nga fillimi i janarit deri në fillim të marsit, Marsi tek Demi i vë zjarrin jetës suaj personale, pasi manifestoni me veprime dhe iniciativa intensitetin e emocioneve tuaja. Ju nuk do të hezitoni të kërkoni personin që dëshironi të luajë në jetën tuaj, pasi është e rëndësishme për ju të kaloni momente unike pasioni dhe sensualiteti me të. Sigurisht, sigurohuni që të mbani vrullin tuaj pasi mund të largoheni nga dëshira e fortë që duhet të jeni qendra e interesit në marrëdhënien tuaj. Nga mesi i prillit deri në mes të majit, Afërdita në Dem shijon çdo moment flirtimi dhe vëmendjeje në cilindo ambient ku ndodheni. Në 2021 është e mundur që të ketë fytyra të reja në jetën tuaj që do t'ju mbushin me gëzim dhe optimizëm për të ardhmen.

Bricjapi: Dorëzohuni ndaj kënaqësisë dhe fuqisë së dashurisë

Këtë vit, keni shumë për të bërë! Ju keni mbështetjen e Uranit në Dem dhe shtëpinë tuaj të pestë erotike dhe mbrojtjen e hënës. Ndërsa Plutoni në shenjën tuaj të zodiakut, ai kujdeset për rindërtimin e jetës suaj romantike. Universi krijon një klimë të favorshme për pasionin dhe romancën. Ju fton t'i dorëzoheni kënaqësisë dhe fuqisë së dashurisë, ju pëshpërit që të lejoni që intuita juaj t'ju drejtojë. Kjo ju inkurajon të besoni në më të pamundshmet, të paparashikueshme dhe origjinale, edhe pse asgjë nuk do të jetë e sigurt tani. Ju dëshironi të jetoni jetën tuaj të lirë, pa rregulla dhe kufizime, për të bërë atë që doni. Ju jeni dashuruar marrëzisht, ju josh një dashuri magjike, dehëse (apo edhe e paligjshme), është rreziku që ndez pasionin tuaj.

Dashuria dhe liria

Ndoshta marrëdhënia juaj është e trazuar, ju shkoni kundër status quo-së, dëshironi të provoni diçka të re dhe të ndryshme. Presioni dhe kufizimet ju largojnë, kështu që është e lehtë të tërhiqesh mënjanë nëse ke një marrëdhënie të qëndrueshme. Urani rregullon teknologjinë, kështu që ju mund të ndjeni pasion duke folur në mediat sociale. Ju mund të përfshiheni në një marrëdhënie në distancë që nuk rrezikon pavarësinë dhe lirinë tuaj. Urani është gjithashtu planeti i ndryshimit shoqëror dhe drejtësisë, kështu që marrëdhënia juaj mund të marrë një komponent të fortë humanitar. Ose, thjesht mund të vendosni se është koha të liroheni nga tundimi për të takuar njerëz të rinj dhe për të përjetuar gjëra të reja. Bëhuni gati të shihni dashurinë dhe jetën krejt ndryshe.

Shëndeti juaj emocional dhe shpirtëror është kryesorja

Nuk ka më justifikime, është koha të heqësh qafe këto zakone të këqija dhe të kaluara negative që dëmtojnë lumturinë tënde. Dy eklipset e majit dhe dhjetorit në shtëpinë tuaj të dymbëdhjetë shpirtërore ju kërkojnë t'i jepni fund dhimbjes së së kaluarës. Shëndeti juaj emocional dhe shpirtëror është kryesorja. Ndërsa këto eklipse mund të sjellin një lloj zgjimi, ato do të testojnë qëndrueshmërinë tuaj. Prandaj, mbani në mend se "ajo që duket mirë mund të mos jetë e vërtetë". Hëna ju shtyn të mos rrëmbeheni nga premtimet e tepruara sepse do të tokës papritmas. Ndihmoni veten të evoluoni duke hequr besimet e vjetruara dhe duke ecur drejt mençurisë dhe një filozofie të re të jetës.

Drama do të jetë katastrofike

Eklipsi i Hënës së Nëntorit në shtëpinë tuaj të pestë erotike krijon një tension të brendshëm dhe mund të çojë në një përballje epike me të dashurin tuaj për paratë, vetëvlerësimin dhe vlerat. Emocionet dhe tërheqja e varrosur fort mund të përplasen për të parë të vërtetën. A është e shëndetshme marrëdhënia juaj? A ju bën të ndiheni të gjallë dhe të ngazëllyer? Apo xhelozia dhe posesiviteti juaj janë shpërndarë? Ju nuk do të jeni më në gjendje të injoroni këto ndjenja. Kujdes gjithë kjo dramë mos bëhet katastrofike. Me gjithçka që do të dalë në dritë, ju do të jeni të detyruar të merreni me atë që ishte fshehur për një kohë të gjatë. Kufizimet financiare mund t'ju ndalojnë të bëni disa nga gjërat që dëshironi të bëni, por faktet do t'ju tregojnë se lumturia nuk varet nga gjërat materiale.

Për të marr harten tuaj personale astrologike klikoni ne kete andrese 

https://www.astrologu.al/sq/parashikime-personale

ose për më shumë detaje rreth hartes astrologjike personale  te detajuar mund të kontaktoni drejtpërdrejt me astrologun

ne email : http://tpimarketing@gmail.com   ne Messinger , WhatsApp, Viber Jorgo Pulla: Tel. (00355) 699 464 446

,
23/11-21/12
Shigjetari javor
14/06/2021 to 20/06/2021

Këtë javë ka mundësi të ndjeni nevojën të ndryshoni disa gjëra në përditshmërinë tuaj të cilat ju lodhin dhe ju krijojnë qëndrim të rëndë. Katrori midis Saturnit që ndodhet në shenjën e Ujorit dhe Uranit që ndodhet në shenjën e Demit tregon se për disa prej tyre ndoshta mund të nevojitet të bëni durim, pasi ka shumë mundësi të ekzistojnë tani rrethanat e përshtatshme për ndryshimet që keni ëndërruar. Në fillim të javës kushtojini kujdes bisedave që do keni me kolegët tuaj pasi katrori midis Diellit që ndodhet në shenjën e Binjakëve dhe Neptunit që ndodhet në shenjën e Peshqëve mund të përforcojë hamendësimet.

Dashuria

C’farëdo lloj gjëje që lidhet me jetën tuaj personale ka nevojë për kujdes këtë javë- si të jeni beqarë ose nëse ndodheni tashmë në një lidhje- pasi katrori Saturnit/ Uranit por edhe katrori Diellit/Neptunit krijojnë presion dhe tension. Vecanërisht në rastin kur keni bërë një njohje e cila ju intereson do duhet të keni ndërmend se këtë javë ndoshta të mos jetë e lehtë të nxirrni përfundime për të, pasi aktrori Diellit/ Neptunit do hedhë “pluhur magjik” kudo!

Puna dhe Ekonomia

Disa lidhje profesionale dhe bashkpunime ndoshta ju duken të ngatërruara këtë javë apo ka mundësi të vëreni një ndryshim tek personat me të cilët shoqëroheni nga ana profesionale. Katrori Diellit me Neptunin nuk do ju ndihmojë të nxirrni përfundime ndaj mirë do ishte të keni pak durim, pasi nga java ardhshme situata duket se do fillojë të sqarohet.

Mos harroni ti bëni Like faqeve tona në Facebook

www.facebook.com/astrologu.al.JorgoPulla

www.facebook.com/www.astroshop.al.JorgoPulla

pasi dhe të bëheni pjesë në grupin tonë

www.facebook.com/groups/jorgopulla.astrologu

Për të qënë gjithnjë të informuar për ofertat dhe shortet që ne organizojmë EKSKLUZIVISHT dhe vetëm për pjestarët tanë…

Pra, do të ishte më mirë të qëndroni të qetë dhe të pretendoni qetësisht, duke kultivuar më tej talentin tuaj unik së bashku me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Ju presim…

, ,
23/11-21/12
Shigjetari mujor
01/06/2021 to 30/06/2021

Qershori është një muaj që do përcaktojë më së shumti zhvillimin e lidhjeve personale por edhe bashkpunimeve, pasi ngjarjet astrologjike dhe eklipsi Diellit që do realizohet do kthejë vëmëndjen tuaj në lidhjet ndërpersonale. Në 10/6 eklipsi Diellit në gradën e 19 të Binjakëve në takim me Merkurin e kundërt, tregon se shumë cështje të kaluarës do vinë përsëri në sipërfaqje. Këto ka shumë mundësi të lidhen me një lidhjen tuaj shumë të vjetër personale apo një bashkpunim, pasi kthimet e personave që ndodheshin në të kaluarën tuaj është një skenar realist. Mirë do ishte të shmangni vendime të cilat do mundeshintë përcaktojnë më së shumti zhvillimin e lidhjeve personale dhe bashkpunimeve, pasi dhe gjërat nuk duket se do jetë aq të qarta. Në 11/6 Marsi do kalojë në shenjën e Luanit dhe nga pozicioni tij i ri do sjellë “ajër tjetër” në përditshmërinë tuaj por edhe në humorin tuaj, pasi Luani është një shenjë që përshtatet me vetpërmbajtjen tuaj.

Kështu që periudhën e ardhshme duket se do filloni të mendoni gjithnjë e më shumë një udhëtim që doni të bëni apo do huni në procedurë të bëni gjëra të cilat doni të bëni prej kohësh. Marsi nga pozicioni I tij i ri do ju bëjë të palëkundur dhe do shtojë energjinë tuaj. Në 21/6 me hyrjen e Diellit në shenjën e Gaforres do ekzistojnë mundësi për të përmirësuar – brenda marrveshjeve ekonomike apo menaxhim- portofolin tauj. Në 23/6 me kthimin e Merkurit në vijë të drejtë në shenjën e Binjakëve do keni mundësinë të zgjidhni më lehtë disa keqkuptime apo disa ankesa që mund të kenë ekzistuar në lidhje personale dhe profesionale. Në 24/6 do realizohet Hëna e Plotë në boshtin e Gaforrja – Bricjapi I cili do funksionojë në mënyrë shumë ndihmuese për psikologjinë tuaj dhe humorin tuaj, duke sjellë mundësi të menaxhoni cështje të cilat ju shqetësojnë shumë deri tani.

Dashuria

Në fillim të muajit Afërdita do ndryshojë shenjë pasi do kalojë tek Gaforrja në 2/6 dhe nga pozicioni saj i ri do krijojë ndjenja të forta dhe thella, të cilat mund t’ju organizojnë përsa përket menaxhimin e cështjeve tuaja sentimentale. Me eklipsin e Diellit që do realizohet në shenjën e Binjakëve në 10/6 ka shumë mundësi të shfaqet një person nga e kaluara, I cili duket se me ndonjë mënyrë do ndikojë në “sistemimin” sentimental. Përshkak se gjërat në mes të muajit do jenë vecanërisht të rrjedhshme, shmangni të merrni vendime të cilat do mund të përcaktojnë zhvillimin e një lidhjeje, pasi ajo që duket se keni nevojë më shumë është koha. Nëse ndodheni tashmë në një lidhje me hyrjen e Marsit në shenjën e Luanit në 11/6 do fillojë një periudhë shumë e mirë për të marrë partnerin tuaj, të bëni një eskursion apo të kaloni kohë së bashku pasi eklipsi duket se do ndikohë dhe klimën që ekziston në lidhjen tuaj dhe ndoshta nevojiten ndryshime të rrethanave. Nga 23/6 dhe më pas komunikimi duket se do rrjedhë më qetë ducka që do ndihmojë dhe nëse jeni beqarë por edhe nëse ndodheni në një lidhje. Nga 27/6 me hyrjen e Afërditës në shenjën e Luanit fillon një periudhë shumë e mirë me mundësi për njohje të reja, flirte, adventura sentimentale akoma dhe një dashuri e re!

Puna dhe Ekonomia

Këtë muaj ka mundësi të shfaqen disa cështje në punë të cilat më së shumti duket se do fillojnë nga problemet në komunikim. Rrugëtimi kundërt i Merkurit do luajë rolin e saj në kontaktin me persona që ndodhen në ambjentin tuaj profesionalm në biseda profesionale akoma dhe në marrveshje, ndaj do duhet të jeni të kujdesshëm pasi fjalët do kenë rëndësi të vecantë në mbarvajtjen e cështjeve profesionale. Një lidhje profesionale apo një bashkpunim duket se do ketë nevojë për vëmëndjen tuaj në mes të muajit, pasi eklipsi Diellit mund të sjellë ndryshime që do përcaktojë zhvillimin e tyre. Këtë muaj nuk do kryesojë stabiliteti ndaj mirë do ishte të shmangni angazhimin profesionalisht në dicka të re. Nga 23/6 kur Merkuri do kthehet në vijë të drejtë do jetë më e lehtë për ju të kompromentoni cështjet e punës, pa hamendësime dhe keqkuptime.

Mos harroni ti bëni Like faqeve tona në Facebook

www.facebook.com/astrologu.al.JorgoPulla

www.facebook.com/www.astroshop.al.JorgoPulla

pasi dhe të bëheni pjesë në grupin tonë

www.facebook.com/groups/jorgopulla.astrologu

Për të qënë gjithnjë të informuar për ofertat dhe shortet që ne organizojmë EKSKLUZIVISHT dhe vetëm për pjestarët tanë…

Pra, do të ishte më mirë të qëndroni të qetë dhe të pretendoni qetësisht, duke kultivuar më tej talentin tuaj unik së bashku me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Ju presim…

,
23/11-21/12
Shigjetari vjetor
01/01/2021 to 31/12/2021

Ndikimi i Neptunit tek Peshqit (për ata që kanë lindur në fund të dekadës së dytë dhe në fillim të dekadës së tretë):

Mos dëshmoni për familjen dhe të dashurit tuaj. Me Neptunit në shtëpinë tuaj të katërt, në shtëpi dhe në familje, ju doni të ofroni pa kushte dashurinë tuaj për familjen tuaj, ju bëheni më të ndjeshëm dhe të dhembshur. Një anëtar i familjes suaj mund të thyejë zemrën tuaj dhe të përpiqet t'ju manipulojë për të marrë atë që ai dëshiron (domethënë, vëmendjen tuaj të plotë). Ndërsa mund të dëshironi të vraponi në shtëpinë e tij dhe ta ndihmoni, mund t'ju duhet të rishikoni. A keni krijuar një ndërvarësi? Nëse është kështu, vetëm ju mund ta thyeni atë.

Por kjo mund të duket e pamundur për ju tani, veçanërisht nëse dikush mban një armë të plotë emocionale në kokën tuaj. Por mendoni për këtë: Gjëja më e mirë për të dy ju është që së pari të kujdeseni për veten. Përveç kësaj, ju mund ta parandaloni këtë person të marrë jetën në duart e tij nëse jeni gjithmonë në nxitim për ta shpëtuar atë. Vendosja e vetes së parë në të vërtetë mund të ketë pasoja pozitive për të tjerët, ata do të detyrohen të merren me problemet e tyre. Nëse jeni ende duke jetuar në një shtëpi që nuk ju shpreh emocionalisht, mund të jetë koha për të lëvizur.

Ndikimi i Saturnit tek Ujori:

Mos i mbani mend idetë tuaja të mëdha inovative, edhe nëse ky zë i vogël i brendshëm i sfidon ose i hedh poshtë ato. Saturni lëviz në shtëpinë tuaj të tretë komunikuese dhe mendore, dhe ju bën disi të përmbajtur në projeksionin e pikëpamjeve dhe ideve tuaja. Por a mendonit se mund të konsideroheshit pionier përpara kohës suaj? Mos mendoni se do të refuzoheni ose, në rastin më të keq, do të talleni. Duke përzier progresivisht Ujorin me Saturnin institucional, ju mund të bëheni më të sinqertë dhe fanatikë në lidhje me pikëpamjet tuaja mbi çështjet humanitare, siç janë hendeku gjinor i pagave, diskriminimi në vendin e punës, barbarizmi politik dhe policor dhe çështje të tjera shoqërore. Saturni tradicional madje mund t'ju ndihmojë të luftoni për pushtet ndërsa mbledh një turmë të padrejtë pranë jush. A është koha të luftojmë për të drejtat e njeriut? Ngrini zërin në emër të ndryshimit!

Ndikimi i Jupiterit tek Ujori:

Jupiteri i shtrirë lëviz në shtëpinë tuaj të tretë, të intelektit dhe komunikimit, kështu që përfshiheni në aktivitete të forta shpirtërore, bëheni shumë shoqëror. Nëse ndiheni të mbërthyer në një rutinë ose të hutuar se çfarë drejtimi duhet të merrni në lidhje me një marrëveshje ose projekt, përgatituni për një përparim. Një bisedë ose një takim me dikë idetë e të cilit admironi mund të çojnë në një miqësi ose bashkëpunim të ri, dhe keni kaq shumë për të mësuar! Personi që keni kërkuar gjatë gjithë jetës tuaj mund të shfaqet më në fund ndërsa shihni harmoninë dhe gëzimin në shkëmbimin e ideve dhe mendimeve. Meqenëse Jupiteri sundon lidhjet në distancë të gjatë dhe Ujori rregullon teknologjinë, ky person mund të jetojë kudo në botë.

Ndikimi i Jupiterit tek Peshqit nga 13 maj deri më 28 korrik:

Terapia emocionale në shtëpi dhe zemra juaj ju jepet nga Jupiteri i cili do të lëvizë për një kohë në shtëpinë tuaj të katërt, në shtëpi dhe në familje. Ju jeni gati të lini pas të gjitha dhimbjet e së kaluarës, në sajë të mbështetjes së të dashurit tuaj, çdo shqetësim emocional që ishte varrosur në nënndërgjegjen tuaj shkon larg dhe i jep rrugë gëzimit dhe optimizmit. Një model negativ ose një besim kufizues që ju keni mbartur nga fëmijëria juaj zhduket. Duhet pranuar, njerëzit janë mësuar të jetojnë pa reaguar ndaj situatave stresuese. Por kur të filloni të lësh fobitë tuaja, atëherë do t'i thoni vetes pse nuk e keni bërë më herët. Jupiteri largon fobitë nga shpirti juaj dhe i shëron ato.

Ndikimi i Eklipsit të Hënës tek Shigjetari më 26 maj dhe Eklipsit të Diellit tek Shigjetari më 4 dhjetor:

Ndryshoni filozofinë e jetës tuaj, filloni eksplorimin dhe aventurën! Ky vit sjell një raund tjetër eklipsesh të cilat janë të fundit në shenjën tuaj të zodiakut dhe shfaqin identitetin tuaj personal dhe luftën tuaj për realizimin e dëshirave tuaja më të brendshme. Udhëtimi, studimi dhe sipërmarrja mund t'ju çojnë në një rrugë të re të jetës. Lidhjet globale do të jenë të dobishme për ju, pavarësisht nëse do të thotë të vizitoni destinacione të largëta ose të komunikoni me tifozë të rinj nga pjesë të tjera të botës. Përvetësimi i njohurive të reja do të përfitojë nga mendja juaj tashmë eksploruese dhe kurioze. Këto eklipse gjithashtu mund të shkaktojnë një zhvendosje të papritur të besimeve drejt një mendësie më shpirtërore dhe metafizike. A do të studioni tekstet e filozofëve budistë apo do të besoni në mrekullitë e jetës?

Ndikimi i Eklipsit të Diellit tek Binjakët më 10 qershor:

A keni një ide të mahnitshme për një bashkëpunim të ri apo ndoshta një mesazh për t'u përcjellë në masat? Ky është eklipsi i fundit që aktivizon shtëpinë tuaj të shtatë, marrëdhëniet dhe që thekson nevojën tuaj për shoqëri, udhëtime biznesi, sipërmarrësi dhe studime. Ky eklips mund të sjellë një mundësi emocionuese për të takuar shoqen tuaj të shpirtit ose për t'u lidhur me botën e gjerë në përgjithësi. Mendësia juaj dhe pikëpamjet tuaja mbi marrëdhënien tuaj ndryshojnë ndjeshëm dhe ju mund të vendosni të angazhoheni. Tani, ju jeni të qartë në idetë dhe pikëpamjet tuaja, të gatshëm për të ndarë jetën tuaj. Ju madje mund të jepni mësim, të shkruani një libër, të fitoni njohuri të reja ose edhe të zhvendoseni për punë. Nëse jeni pronar biznesi, ky eklips do t'ju ndihmojë në marketing. Bashkimi me komunitetin tuaj do të sjellë njerëz të rinj emocionues në jetën tuaj. Ky eklips i fundit nxjerr në pah ndërfaqet e reja dhe mund të përfshijë një klient ose partner të largët ose t'ju japë mundësinë të udhëtoni për biznes.

Ndikimi i Afërditës së kundërt në Bricjap nga 18 dhjetor deri më 29 janar 2022:

Venusi do të lëvizë prapa në shtëpinë tuaj të dytë, vetëvlerësimin, paratë dhe sigurinë, kështu që mund të përplaseni me të dashurin tuaj për financat ose të mos bini dakord për menaxhimin e parave ose mund të ndiheni sikur po mbyteni në një marrëdhënie të qëndrueshme. Ndërsa kthimi i planetëve sjell të kaluarën, çështje të vjetra financiare dhe borxhe mund të lindin ose mund të rilidheni me një ish. A është ai / ajo shoqja juaj e shpirtit apo thjesht po kërkoni një eksitim dhe vëmendje të vogël? Meqenëse vetëbesimi mund të bëhet i kuq gjatë kësaj periudhe, ju mund të ndjeheni të dëshpëruar dhe të kërkoni vërtetimin. Besoni vetëm tek vetja dhe vlera juaj, nuk keni nevojë për konfirmime. Tokë në vend që të bëjë një kërkim të pafrytshëm për miratim.

 

Shigjetari 2021: Fillime të reja!

Shigjetarë, ju nuk lejoni që frika dhe mungesa e vetëbesimit t'ju shqetësojnë, pasi në 2021 të gjithë interesin tuaj e përqendroni te komunikimi. Kjo do të jetë shumë e dobishme në çështjet e biznesit, veçanërisht në lidhje me tregtinë, internetin, marrëdhëniet me publikun. Në të njëjtën kohë, ai do të funksionojë në mënyrë të dobishme në marrëdhëniet me mjedisin tuaj të ngushtë, pasi dëshironi marrëdhënie thelbësore dhe do të kujdeseni t'i krijoni ato.

Neptuni tek Peshqit, prek kryesisht atë që ka lindur në fund të dekadës së dytë dhe në fillim të dekadës së tretë, krijon një situatë të rrjedhshme për sa i përket familjes dhe çështjeve të mundshme që dalin në sipërfaqe me fytyra të njohura. Importantshtë e rëndësishme për ju të sqaroni brenda vetes se çfarë është ajo që ju me të vërtetë po kërkoni në këtë fushë, pasi është e mundur të ndiheni ndonjëherë që ngjarjet që kanë ndodhur funksionojnë hollësisht në mjedisin familjar. Mentalitetet dhe paragjykimet që familja ka futur janë çmitizuar, pasi ju jeni thirrur të përballeni me të vërteta që mund t'ju dëmtojnë, por në planin afatgjatë do të kuptoni se ato ju ndihmuan të ecni përpara pa iluzione në një marrëdhënie të re, ku mbizotëron mirëkuptimi dhe butësia. Por kjo do të marrë kohë,

Saturni nga dhjetori i vitit 2020 është zhvendosur te Ujori, prek të lindurit e parë deri në mes të dhjetë ditëve të dyta, dhe është një fakt që ju shprehni me pjekuri dhe vendosmëri mendime dhe ide që mund të keni. Qëndrimi juaj u bën përshtypje kryesisht njerëzve përreth jush. Ju mendoni se ka ardhur koha për të rivendosur marrëdhënien tuaj me baza të forta, pasi dëshironi të qëndroni larg sjelljeve të çuditshme dhe papjekurisë. Në të njëjtën kohë, ju përqendroheni me hapa të vendosur dhe të sigurt në marrëveshjet tregtare dhe sendet e komunikimit që ju përshtaten shumë.

Jupiteri në Ujor nga dhjetori 2020 deri në mes të majit dhe nga fundi i korrikut deri në fund të dhjetorit 2021 favorizon shumë që të zhytesh në një objekt të ri që do të të mbushë me njohuri dhe do të lehtësojë kuriozitetin për informacion të ri që ju keni. Ka mundësi që të ketë të reja që do të luajnë një rol të rëndësishëm në një nivel profesional. Nga mesi i majit deri në fund të korrikut, Jupiteri në Peshqit ju jep një shembull të parë të paqes dhe favorit familjar që do të shijoni me gjithë shpirtin tuaj. Eshtë e rëndësishme për ju që t'i jepni fund çështjeve që shqetësojnë mjedisin familjar sa më pa dhimbje dhe në mënyrë harmonike.

Do të bëni mirë të shmangni situatat intensive në dy muajt e parë të vitit dhe në mes të qershorit me njerëz të afërt. Katrori Jupiter - Uran (18.01) dhe katrorët Saturn - Uran (18.02, 15.06) nuk lënë hapësirë ​​për zhvillime të reja në çështje që vijnë në pah dhe nuk përjashtohet që të drejtoheni në konflikte të forta që do t'ju kushtojnë marrëdhëniet tuaja të ngushta.

Eklipset në boshtin tuaj me Binjakët që do të ndodhin në 28 maj, 10 qershor dhe 4 dhjetor kanë një efekt katalitik në marrëdhëniet tuaja ndërpersonale, pasi ato nxjerrin në dritë çështje që kanë të bëjnë me bashkëpunimet dhe jetën tuaj personale. Eshtë e rëndësishme të shmangni iluzionet që mund të çojnë në vendime të gabuara. Me siguri do të pendoheni më vonë, por nuk do të jetë e lehtë të shlyeni rregullimet. Duhet të keni kujdes në njohjet e reja që mund të premtojnë shumë, por fakti është se nuk ka asnjë bazë realiste në atë që ata shprehin. Në të njëjtën kohë, qëndroni larg teprimeve, pasi paturpësia nuk do të favorizojë aspiratat e mundshme që keni. Eklipsi i hënës në boshtin Akrepi - Demi më 19 Nëntor ndriçon anët e errëta në mjedisin e punës dhe ka shumë të ngjarë të përballeni me procese prapa skenave që do t'ju shqetësojnë rëndë. Mundohuni të shmangni vërshimet emocionale dhe reagimet spazmatike që nuk do t'ju favorizojnë. Në vend të kësaj ata do të krijojnë çështje të shumta për ju.

 

Shigjetari profesionalisht dhe financiarisht në 2021: Ju mund të shkëlqeni!

Eklipset në boshtin tuaj me Shigjetarin më 28 maj, 10 qershor dhe 4 dhjetor prishin fushën e bashkëpunimeve tuaja, pasi zhvillime të rëndësishme mund të ndodhin me njerëz që tashmë ekzistojnë në jetën tuaj ose që po përpiqen t'ju afrohen me propozime të reja. Eshtë e domosdoshme të lini mënjanë mashtrimet dhe iluzionet që do t'ju çojnë drejt zgjedhjeve të gabuara të karrierës. Në të njëjtën kohë, duhet t'u kushtoni vëmendje njerëzve të rinj që mund t'ju afrohen, duke pasur në mendjen e tyre prirjen për t'ju mashtruar. Thjesht duhet të jesh më diskriminues për ndihmën që i jep personave të tjerë.

Eklipsi i Hënës në boshtin Akrepi - Demi më 19 nëntor nuk përjashtohet që të nxjerrë në dritë një sfond që mund të krijojë probleme të konsiderueshme në vendin e punës. Ju duhet të jeni të përgatitur për të gjitha mundësitë dhe të shmangni uljet dhe ngritjet emocionale që nuk do t'ju lejojnë të funksiononi realisht. Eshtë e nevojshme të mbash çdo ekuilibër pa rënë në kurthe të humbjes së durimit, duke iu nënshtruar absurdit që mund të ndihmojë njerëzit që të dëmtojnë për të arritur qëllimet e tyre.

Yjet e shumtë në Virgjëreshë (Mërkuri, Afërdita, Marsi) nga fundi i korrikut deri në mes të shtatorit do të çojë në një verë të nxehtë ku përparësia juaj do të jetë jeta juaj profesionale dhe jo argëtuese. Eshtë një fakt që detyrimet e rritura në fushën e karrierës do të rrethojnë jetën tuaj të përditshme dhe kohën. Kujdesuni të jepni maksimumin tuaj dhe të qëndroni larg papajtueshmërisë së mundshme, konservatorizmit dhe mungesës së rregullimit që do të jetë një pengesë në një kohë kur mund të shkëlqeni.

 

Shigjetari emocionalisht në 2021: Me pjekuri, marrëdhëniet do të ecin normalisht.

Me eklipset që luajnë në boshtin tuaj me Binjakët është e qartë se ju jeni thirrur të menaxhoni me qetësi dhe reagime të arsyetuara situata karmike që mund të ndikojnë në jetën tuaj personale. Eklipset do të ndodhin më 28 maj, 16 qershor dhe 4 dhjetor dhe ju ftojnë të përballeni me ngjarje vendimtare që do të gjykojnë rrjedhën e romancës suaj. Duhet të jeni shumë të kujdesshëm, pasi mashtrimet mund të çojnë në përfundime dhe lëvizje të gabuara që do të dëmtojnë marrëdhënien tuaj në mënyrë të pariparueshme. Në të njëjtën kohë, duhet t'i kushtoni vëmendje njohjeve të reja të mundshme që vijnë në jetën tuaj, duke krijuar një mjedis të ëndërruar. Bëni kujdes sepse mund të jetë i brishtë. Eklipsi Diellor në shenjën tuaj të zodiakut më 4 dhjetor ju jep mundësinë për të ndërmarrë iniciativa vendimtare në nivelin personal. Pjekuria dhe serioziteti me të cilin merreni me jetën tuaj personale mund të çojë në fazën tjetër të marrëdhënies suaj ekzistuese ose të sjellë në anën tuaj një person me të cilin mund të kaloni një kohë unike, një marrëdhënie me një perspektivë afatgjatë.

Me Marsin në Binjakë nga fillimi i Marsit deri në fund të Prillit, duhet të jeni shumë të kujdesshëm, pasi tensionet mund të lindin për shkak të gjendjeve konkurruese në jetën tuaj personale. Sigurohuni që të merrni iniciativa që do të lehtësojnë nervozizmin dhe do të krijojnë pasion dhe sensualitet të fortë në marrëdhënie. Ju gjithashtu mund të kaloni momente të këndshme me Afërditën në shenjën tuaj të zodiakut nga mesi i majit deri në fillim të qershorit, pasi keni mundësinë të sharmoni dhe të krijoni një mjedis ku mund të magnetizoni personin që ju intereson. Në fillim të tetorit deri në fillim të nëntorit, Afërdita në shenjën tuaj të zodiakut ju mbush me hijeshi.

 

Shigjetarë, Ju vendosni rregull në kaos

Bëni shëndetin tuaj përparësinë tuaj të parë për të hequr qafe ndikimet e vështira të katrorit Saturn -Uran. Stresi i tepërt në jetën tuaj romantike ka një efekt negativ në shëndetin tuaj mendor, kështu që nëse mendoni se presioni ka filluar të rritet, kanalizojeni këtë energji në një aktivitet fizik intensiv. Mos prisni të shpërtheni. Shqetësimet tuaja të përditshme të punës dhe preokupimi intensiv me detajet ju stimulojnë stresin ndërsa stresi në punë mund të fillojë të bëjë që i dashuri juaj të largohet. Eshtë gjithashtu e mundur të punoni me orë më të gjata, kështu që nuk keni kohë për dashuri.

 

Luftoni për mrekullinë!

Për fat të mirë, përfitoni nga optimizmi dhe euforia e Jupiterit në Ujor dhe shtëpinë tuaj miqësore të njëmbëdhjetë e cila pasuron jetën tuaj me miqësi të reja, shumë flirtime dhe argëtime. Jupiteri stimulon idetë tuaja inovative, krijimtarinë tuaj dhe disponimin tuaj për aventura. Sidoqoftë, Saturni, i cili është gjithashtu në të njëjtën zonë të hartës suaj, vendos kufij. Zbuton ekzagjerimet dhe spontanitetin në parathënie që ndonjëherë krijojnë lojëra të rrezikshme. Këta planetë ju inkurajojnë të mos tërhiqeni nga mrekullitë dhe ëndrrat tuaja, por t'ju mësojnë se si të luftoni në jetë dhe të kuptoni se një marrëdhënie e qëndrueshme kërkon kohë dhe durim për t'u ndërtuar. Jupiteri ju frymëzon me ide novatore dhe ju merrni admirimin dhe vlerësimin e partnerëve tuaj të dashur të mundshëm. Por dëgjoni mençurinë e Saturnit që ju këshillon të lëvizni me rregull dhe metodë, nëse doni siguri dhe stabilitet.

 

Ju merrni vendimin e madh

Eklipsi diellor i qershorit ju sjell shumë të qeshura, shoqëri dhe gëzim në shtëpinë tuaj të shtatë, të marrëdhënieve, është koha më e mirë e vitit për të rivendosur pasionin në marrëdhënien tuaj, për të përjetuar aventura. Ky eklips do t'ju mësojë kush jeni dhe çfarë doni nga jeta, përfshirë dashurinë. Eshtë koha të tregoni mirënjohjen tuaj për dikë që ju ka mbështetur apo edhe të merrni vendimin e madh për të hequr dorë nga liria juaj duke vendosur të bëni apo edhe të martoheni. Nëse filloni një marrëdhënie të re tani, dëshironi të siguroheni që të dy jeni në të njëjtën faqe, nuk po tregtoni asgjë nëse nuk mund të keni të njëjtat vlera në jetë.

 

Sa keni dhënë dhe çfarë keni marrë?

Ju mund të shikoni përpara me besim dhe vetëbesim, për të luftuar për nevojat dhe dëshirat tuaja, por gjithmonë me respekt për tjetrin. Dy eklipset e fundit të majit dhe dhjetorit në shenjën tuaj të zodiakut mund t'ju sjellin një mundësi për të udhëtuar, për të studiuar, për të kërkuar burime të reja mençurie, për të ndryshuar perceptimin e dashurisë. A keni menduar që të afroheni me dikë për një kohë të gjatë? Këto eklipse mund t'ju frymëzojnë të rrezikoni në dashuri pasi keni optimizëm dhe entuziazëm. Ata riformojnë përparësitë tuaja dhe mënyrën se si e shihni marrëdhënien tuaj. Ne të gjithë duhet të evoluojmë dhe hëna ju fton të merrni parasysh se si të ekuilibroni dëshirat tuaja me nevojat e të tjerëve. Ju mund të keni dhënë shumë për të tjerët në të kaluarën, duke rrezikuar lumturinë tuaj në një përpjekje për të mbështetur partnerin tuaj. Tani, ju do të ndiheni të indinjuar dhe të privuar, të gatshëm për të pretenduar për veten tuaj. Ju gjithashtu mund të bëheni rebel dhe apostat. Por mund të jetë radha juaj të bëni një sakrificë në emër të reciprocitetit dhe ekuilibrit.

Për të marr harten tuaj personale astrologike klikoni ne kete andrese 

https://www.astrologu.al/sq/parashikime-personale

ose për më shumë detaje rreth hartes astrologjike personale  te detajuar mund të kontaktoni drejtpërdrejt me astrologun

ne email   http://tpimarketing@gmail.com  ne Messinger , WhatsApp, Viber Jorgo Pulla: Tel. (00355) 699 464 446

,
23/11-21/12
Shigjetari ditor/20/
20/06/2021

Të përgjithshmet

Dita sot në fillimin e saj ju fton të merrni detyrimet e personave të tretë dhe në përgjithësi të shihni dhe këndvështrimin e të tjerëve, ndërkohë më pas, nga pasditja dhe më pas, përpiqeni të kënaqni dëshirat e personave përreth, por kini kujdes vlerësn që i jepni disa situatave. Astrologu juaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale   ju jep përgjigjet që dëshironi.

Dashuria

Deri në pasdite, klima qëndron më pozitive për cështjet tuaja personale, por në përgjithësi kushtet nuk janë aq negative sa besoni, qoftë dhë nëse fokusoheni më shumë në impulsivitete për shkak të padurisë. Por në përgjithësi përpiquni të të dëgjoni dhe nevojat e palës tjetër.

Karriera dhe financat

Jeni në një periudhë ku mund të investoni në bashkpunime që bëni, ndërkohë që merrni ndonjë përforcim nga persona të tretë apo të shihni të sistemohen borxhe. Fundja, periudha e ardhshme do sjellë të ardhura!

, , , ,
23/10-22/11
Akrepi javor
14/06/2021 to 20/06/2021

Java do fillojë me katrorin midis Saturnit që ndodhet në shenjën e Ujorit dhe Uranit që ndodhet në shenjën e Demit, e cila do kthejë vëmëndjen tuaj në lidhjet personale por edhe profesionale. Disa prej tyre duket se kalojnë apo do kalojnë periudhën e ardhshme “crash test” për të parë sesa baza të forta kanë për të qëndruar në jetën tuaj. Mirë do ishte të shmangni vendime impulsive të cilat do mundeshin të ndikojnë lidhje që kanë dhënë sprova pozitive.

Dashuria

Këtë javë ka shumë mundësi të ndjeni nevojën se disa cështje midis jush dhe partnerit tuaj kanë nevojë për një sqarim të menjëhershëm. Gjithashtu ka mundësi të jeni të paduruar në disa cështje por duket se partneri juaj nuk do ndodhet në të njëjtin qëndrim dicka që mund të trondisë balancat. Nëse jeni beqarë katori Diellit që ndodhet në shenjën e Binjakëve me Neptunin që ndodhet në shenjën e Peshqëve mund t’ju drejtojë dhe të shihni “versionin e zbukuruar” të një njohjeje që ju intereson duke parashikuar c’do gjë që ju duket “negative”.

Puna dhe Ekonomia

Bisedat që do shfaqen këtë javë për cështjet e punës kanë nevojë për vëmëndje pasi ka shumë mundësi të mos jetë aq e lehtë të ekzistojë një marrëveshje midis jush dhe të tjerve. Katrori Saturnit/Uranit do përforcojë presionin i cili me rradhën e tij mund t’ju drejtojë në vendime të cilat në periudhë të gjatë kohore nuk do jenë nën favorin tuaj.

 

Mos harroni ti bëni Like faqeve tona në Facebook

www.facebook.com/astrologu.al.JorgoPulla

www.facebook.com/www.astroshop.al.JorgoPulla

pasi dhe të bëheni pjesë në grupin tonë

www.facebook.com/groups/jorgopulla.astrologu

Për të qënë gjithnjë të informuar për ofertat dhe shortet që ne organizojmë EKSKLUZIVISHT dhe vetëm për pjestarët tanë…

Pra, do të ishte më mirë të qëndroni të qetë dhe të pretendoni qetësisht, duke kultivuar më tej talentin tuaj unik së bashku me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Ju presim…

, ,
23/10-22/11
Akrepi mujor
01/06/2021 to 30/06/2021

Qershori është një muaj shumë kërkues dhe nuk përjashtohet të krijojë rrethana presioni në fusha të caktuara, brenda të cilave mund të vinë dhe disa mundësi. Hëna e re/eklipsi Diellit që do realizohet në 10/6 në shenjën e Binjakëve ka mundësi të sjellë disa cështje të kaluarës në sipërfaqje, të cilat do ju krijojnë mendime të dyta dhe treat. Ka shumë mundësi të vendosni disa situata- vecanërisht ato që lidhen me fushën ekonomike dhe sentimentale- por dhe disa persona nën një xhami zmadhues të eklipsit, por kjo nuk do ju ndihmojë ti shihni nën dimensionet e tyre reale dhe kështu të merrni vendimet e përshtatshme. Në 11/6 Marsi kalon në shenjën e Luanit dhe nga pozicioni i ri i ri tregon se gjysmën e dytë të muajit ka mundësi të ketë më shumë vrap përsa ka lidhje me disa detyrimet tuaja profesionale por edhe punën në vija të përgjithshyme. Katrori Saturnit që ndodhet në shenjën e Ujorit me Uranin që ndodhet tek Demi do realizohet për akoma një herë në 14/6- ishte krijuar me saktësi në Shkurt- dhe ka shumë mundësi të sjellë përsëri në sipërfaqje cështje të cilat ekzistuan atëher.

Nuk përjashtohet t’ju shqetësojë apo të ndjeni se ju presionon një cështje që lidhet me karrierën tuaj apo një cështje familjare. Përpiquni të mos merrni vendime nën zemërim apo nervozizëm, pasi dicka e tillë nuk do sjellë rezultatet që doni. Në mes të muajit ka mundësi të ndryshojnë balancat në disa nga lidhjet tuaja ndërpersonale, dicka e cila do ju drejtojë të ndryshoni dhe ju qëndrim përballë tyre. Në 21/6 Dielli do kalojë në shenjën e Gaforres dhe do lehtësojë shumë dhe qëndrimin tuaj por edhe klimën që ekziston deri tani. Nga pozicioni i tij i ri Dielli ju fton të dëgjoni dëshirën tuaj krijuese por të jepni “hapësirë” në të për tu shprehur. Aktivitetet artistike, hobi ashtu dhe një dashuri e re mund të përbëjnë mjet shprehimi të krijimtarisë tuaj. Në 23/6 Merkuri do kthehet në vijë të drejtë në shenjën e Binjakëve dhe do ndihmojë shumë klimën në komunikim. Në 24/6 Hëna e Plotë që do realizohet në boshtin Gaforrja- Bricjapi do krijojë ndjenja të forta që do ju afrojnë pranë me një person që ndodhet në rrethin tuaj të gjërë.

Dashuria

Hyrja e Afërditës në shenjën e Gaforres në 2/6 do përbëjë një zhvendosje shumë pozitive planetare për ju dhe tregon se akoma dhe nëse ky muaj ka punë të ndryshme dhe detyrime ose familjare ose profesionale, ju do gjeni kohë por edhe dëshirë për një flirt por edhe të krijoni një njohje të re. Ky skenar do fitojë më shumë mundësi nga fundi muajit pasi hyrja Diellit në shenjën e Gaforres në 21/6 por edhe Hëna e Plotë në 24/6 krijojnë rrethana shumë favorizuese për tu shfaqur një njohje e re pasi do tërheqin interesin tuaj larg punës. Nëse ndodheni tashmë në një lidhje në mes të muajit do duhet të kushtoni më shumë vëmënjde në komunikimin me partnerin tuaj por edhe në reagimet tuaja përballë c’do gjëje, pasi dhe prezenca Marsit në shenjën e Luanit nga 11/6 ka mundësi të krijojë lehtësisht shkaqe për tensione. Pas 20/6 do jetë më e lehtë për hy të gjeni përsëri balancat me partnerin tuaj në rast se ekzistuan cështje që i kishin ndikuar. Një ide shumë e mirë për të sistemuar një arratisje në një destinacion të afërt vetëm për ju të dy!

Puna dhe Ekonomia

Puna duket se do ju shqetëojë shumë gjatë këtij muaji dhe nuk përjashtohet të shfaqen disa përgjegjësi të reja apo disa detyrime të reja në të. Deri në mes të muajit do ekzistojnë mundësi të cilat nëse shfrytëzoni do mundeni të shpëtoni me një vëllim të rëndësishëm detyrimesh dhe cështjesh të lëna pezull që lidhen me punën. Pas mesit të muajit me prezencën e Marsit në shenjën e Luanit ka mundësi të fillojë të krijohet më shumë presion, dicka që mund t’ju bëjë të reagoni ashpër. Përpiquni të ruani tone të ulta në cështje profesionale dhe të jeni të përmbajtur pasi e vërteta është se ka shumë mundësi të thoni gjëra të cilat do bëheni pishman. Pas 21/6 duket se do duket dritë në tynel dhe disa gjëra të cilat ju kishin vështirësuar do fillojnë avash avash të menaxhohen dhe të zgjidhen.

Mos harroni ti bëni Like faqeve tona në Facebook

www.facebook.com/astrologu.al.JorgoPulla

www.facebook.com/www.astroshop.al.JorgoPulla

pasi dhe të bëheni pjesë në grupin tonë

www.facebook.com/groups/jorgopulla.astrologu

Për të qënë gjithnjë të informuar për ofertat dhe shortet që ne organizojmë EKSKLUZIVISHT dhe vetëm për pjestarët tanë…

Pra, do të ishte më mirë të qëndroni të qetë dhe të pretendoni qetësisht, duke kultivuar më tej talentin tuaj unik së bashku me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Ju presim…

,
23/10-22/11
Akrepi vjetor
01/01/2021 to 31/12/2021

Ndikimi i Uranit tek Demi (për ata që kanë lindur nga mesi i dhjetë ditëve të para deri në mes të dhjetë ditëve të dyta):

Urani i paqëndrueshëm dhe i huaj është në shtëpinë tuaj të shtatë, të marrëdhënieve dhe bashkëpunimeve, duke krijuar trazira dhe përmbysje, për shkak të ndryshimit të pikëpamjeve. Bisedat rreth ekuilibrit të fuqisë në marrëdhënien tuaj ose një partneritet mund të devijohen ose mund të bëni një bisedë që nxjerr gjithçka në dritë në një mënyrë të vrazhdë, madje edhe luftarake. Në fund, kjo bisedë e nxehtë mund të ishte produktive, por yjet tregojnë se nuk do të jeni aq të sjellshëm dhe diplomatik. Ju papritur dhe pa mendim të kujdesshëm mund të thoni një të vërtetë të madhe, atë për të cilën shpresoni se do t'ju lirojë.

Kini kujdes për zemërimin dhe zemërimin tuaj! Vendosni egon tuaj nën kontroll, duke theksuar nevojat tuaja me qetësi dhe mos shkoni kundër personit tjetër. Gjeni një mënyrë për të kontrolluar veten pa djegur ura. Një faktor tjetër i rëndësishëm është të identifikoni brenda vetes atë që ju bën të ndiheni të sigurt. Më shumë se çdo shenjë tjetër, keni nevojë për një lidhje të thellë emocionale, por mënyra se si e pretendoni është si një taktikë shmangieje. Merrni kohë për të ekuilibruar këto dy forca të kundërta brenda jush, nevojën tuaj për liri me dëshirën tuaj për shoqëri. Liria dhe entuziazmi duhet ta forcojnë dashurinë, jo ta shkatërrojnë atë.

Ndikimi i Saturnit tek Ujori:

Ju do të duhet të përpiqeni të kapërceni stresin dhe stresin dhe të kryeni përgjegjësitë tuaja familjare. Saturni udhëton në shtëpinë tuaj të katërt, në shtëpi dhe në familje, duke krijuar situata stresuese dhe shpërthyese, pasi Saturni merret me traditën dhe kufijtë, ndërsa Ujori sundon inovacionin dhe ndryshimin e papritur. Po flasim për të kundërtat polare! Si do të bashkojnë forcat këta dy bashkëpunëtorë të çuditshëm? Një mundësi është që ju nuk mund të toleroni më kushtet e jetesës në shtëpinë tuaj dhe të vendosni të zhvendosni ose të blini një pronë të paluajtshme, ndoshta pranë ujit. Ndoshta ju merrni një pronë në bregdet ose ndoshta ju trashëgoni një pronë tjetër (Ju kurrë nuk e dini!). Ju mund të vendosni të shkruani një testament ose t'i bëni një dhuratë të zbritshme tatimore një anëtari të familjes tuaj. Mund të ketë një ndryshim të papritur në çatinë tuaj, me të afërmit dhe / ose shokët e dhomës që lëvizin brenda (ose jashtë). Një shtatzëni e papritur, birësim ose një anëtar i ri i familjes suaj mund të ndodhë. Ju mund të jeni personi i vetëm që mund të kujdeset për një person të moshuar dhe kjo do të prishë kushtet tuaja të jetesës duke ju ngarkuar me detyrime shtesë.

Ndikimi i Jupiterit në Ujorin:

Festoni fitoret tuaja emocionale dhe lirinë në shtëpinë tuaj ndërsa Jupiteri shkon në shtëpinë tuaj të katërt, shtëpinë dhe familjen. Ju bëheni më të ndjeshëm dhe emocional, afroheni me të dashurit tuaj. Ndoshta ju vendosni të vazhdoni me dashurinë tuaj, duke krijuar një familje ose ndoshta të zbuloni rrënjët tuaja. Energjia çliruese e Jupiterit mund të nënkuptojë gjithashtu që ju ose dikush tjetër po lëviz, duke krijuar kështu një shtëpi më të lumtur dhe kjo është mirë për të gjithë. Meqenëse shtëpia e katërt qeveris nënën, kjo mund të jetë një kohë shumë e frytshme, madje edhe për të zgjeruar familjen tuaj. Një grua e rëndësishme në jetën tuaj mund të shfaqet gjithashtu që ju ndihmon në sfidat e jetës.

Ndikimi i Jupiterit tek Peshqit nga 13 maj deri më 28 korrik:

Jupiteri do të lëvizë për një kohë në shtëpinë tuaj të pestë erotike dhe krijuese dhe mund të takoni një shok shpirti papritur ose të keni një shtatëzani ose thjesht të afroheni me të dashurin tuaj. Ju filloni të mësoni se si ta vlerësoni dhe doni veten. Kjo do të hedhë themelin për një marrëdhënie të lumtur, të shëndetshme, ose me një person të ri ose me atë që jeni! Ju gjithashtu keni një vizion të shkëlqyeshëm, një mision që përmirëson botën, gjithashtu mund të bëni hapa të mëdhenj sa i përket krijimtarisë suaj. Shqetësimet tuaja janë laike dhe filantropike, jo personale, kështu që një nga gjërat më të mira që mund të bëni është të krijoni aleanca strategjike që do të promovojnë dashurinë në të gjithë botën.

Ndikimi i një eklipsi hënor në Demi më 19 nëntor:

Ky eklips i fuqishëm hënor ndriçon shtëpinë tuaj të shtatë, marrëdhëniet dhe partneritetet dhe ndryshon ekuilibrin e marrëdhënieve tuaja të rëndësishme dhe mënyrën e menaxhimit të parave dhe të ardhurave tuaja. Ky eklips mund të sjellë në dritë nevojën tuaj për shoqëri dhe stabilitet në jetën tuaj të dashurisë, një lloj fundi të punës suaj ose një mundësi për të krijuar një partneritet të ri. Ju mund të vendosni papritmas dhe papritur të ndaheni me një të dashur ose një partner ose klient. Ose përkundrazi, të paraqitet me një ofertë të pabesueshme bashkëpunuese që është shumë e mirë për ta refuzuar ose papritmas hasni një pasion të madh. Shënim: Impulsiviteti nuk rekomandohet gjatë energjisë kaotike të Eklipsit të Hënës. Edhe nëse nxitoni të zyrtarizoni lidhjen tuaj ose të bëni një lidhje të re ose të nënshkruani një partneritet të ri, merrni kohën që ju duhet për të eksploruar gjithçka me kujdesin e duhur për t'u siguruar që kjo është lëvizja e duhur për ju.

Ndikimi i Afërditës së kundërt tek Bricjap nga 18 dhjetor deri më 29 janar 2022:

Afërdita do të zhvendoset në shtëpinë tuaj të tretë komunikuese dhe mendore dhe ju rekomandon: Kaloni këtë periudhë kohore duke rivlerësuar dhe rishikuar disa gjëra, jo duke vepruar. Mos nxitoni të flisni ose të bëni deklarata pasionante për atë që doni nga dashuria. Do të duhet përpjekje shtesë për të komunikuar qartë dhe për të kuptuar të dashurin tuaj. Nëse jeni beqar, mund të dëshironi të bëni një pushim nga flirtimi, veçanërisht në internet dhe faqet e takimeve, pasi shtëpia e tretë dominon në rrjetet sociale. Një mik apo koleg mund t'ju dërgojë mesazhe të çuditshme dhe ju nuk mund t'i sqaroni mendimet dhe fjalët e tij. Kini kujdes se nga cilët miq merrni këshilla, disa prej tyre nuk ia vlen as të kërkoni mendimin e tyre.

 

Akrepi 2021: Më shumë përgjegjësi!

Akrepi, 2021 parashikohet të jenë vite kur do të preokupoheni me çështje intensive familjare. Ju ftoheni të merrni përgjegjësi shtesë që mund të çojnë në emocione dhe kufizime të forta. Përmbysjet në bashkëpunime dhe jetën personale krijojnë njëkohësisht një skenë shpërthyese në fusha të rëndësishme të jetës tuaj.

Urani është në Dem, prek kryesisht atë që ka lindur në dhjetë ditët e para dhe përmbys të dhënat në marrëdhëniet tuaja ndërpersonale. Eshtë e mundur që të ketë largime të papritura nga jeta juaj që do të stigmatizojë si bashkëpunimet ashtu edhe romancën tuaj pasi nuk do të hezitoni të ndaheni me njerëz të cilët mendoni se nuk e kuptojnë nevojën për të pasur ritmin tuaj. Në të njëjtën kohë, është e mundur që të tjerët të rëndësishëm në jetën tuaj të ndiejnë se ju nuk i plotësoni ambiciet dhe nevojat e tyre dhe të vendosin t'ju lënë përgjithmonë. Faqje të reja vijnë papritmas që do të krijojnë dridhje dhe emocione të forta si nga ana profesionale ashtu edhe personale. Vetëm mos harroni se qielli parathotë paqëndrueshmëri, kështu që duhet të gjeni kohë për të parë nëse mund t'u besoni këtyre njerëzve ose të krijoni pasiguri me elektroshokët e vazhdueshëm që ka të ngjarë t'ju shkaktojnë.

Saturni nga dhjetori i vitit 2020 është zhvendosur te Ujori, prek të lindurit e parë deri në mes të dhjetë ditëve të dyta dhe ju mendoni se ka ardhur koha për të marrë përgjegjësi në familje ose situatat vijnë në një mënyrë të tillë që të mos keni zgjidhje tjetër. Eshtë një fakt që kushtet po bëhen më stresuese se kurrë dhe kjo mund të krijojë çështje të rëndësishme me të dashurit tuaj. Sigurisht që ju mendoni se është koha të sqaroni se ju ka stigmatizuar dhe mund të punojë në mënyrë të rëndë në një nivel psikologjik. Bëni kujdes pasi mund të largoheni lehtë nga familja nëse nuk ka humor dhe mirëkuptim të mirë nga ana juaj.

Jupiteri në Ujor nga dhjetori 2020 deri në mes të majit dhe nga fundi i korrikut deri në fund të dhjetorit 2021 ju ndihmon të zgjidhni çështjet familjare ose është e mundur të vazhdoni me çështje të pasurive të patundshme që ju interesojnë. Kjo periudhë është ideale për zhvendosje ose një fillim të ri larg familjes atërore që do të jetë veçanërisht i favorshëm për ju. Nga mesi i majit deri në fund të korrikut, Jupiteri tek Peshqit rrit optimizmin dhe krijon kushtet për zhvillime të rëndësishme, veçanërisht në lidhje me jetën tuaj personale. Kushtet janë ideale që harmonia të mbizotërojë në marrëdhëniet tuaja dhe të kaloni momente unike me personin pranë jush. Nëse jeni beqar, është e mundur të lidheni me njerëz që do të zgjojnë interesin tuaj dhe mund të luajnë një rol kryesor në romancën tuaj.

Zhvillimet që mund të ndodhin në lidhje me familjen në dy muajt e parë të vitit dhe në mes të qershorit mund të jenë të shpejta. Katrori Jupiter - Uran (18.01) dhe katrorët Saturn - Uran (18.02, 15.06) rriten ndjeshëm për shkak të përmbysjeve dhe ngjarjeve të papritura që ndikojnë ndjeshëm në marrëdhëniet në mjedisin familjar. Bëni kujdes pasi nuk do të hezitoni të kundërshtoni këdo që mendoni se nuk e kupton se çfarë po ndjeni dhe si rezultat do të largoheni.

Eklipset në boshtin Binjakët-Shigjetari që do të ndodhin më 28 maj, 10 qershor dhe 4 dhjetor prekin çështje të një natyre ekonomike që mund të krijojnë pasiguri intensive për ju. Eshtë e nevojshme të jeni të kujdesshëm në çfarëdo zgjedhje dhe vendimi që thirreni të merrni pasi mund të jeni të prirur për ekzagjerim ose mund të ketë njerëz që do të përpiqen t'ju mashtrojnë për të përfituar. Humbjet do të jenë të konsiderueshme, prandaj sigurohuni që të kurseni shumë dhe të keni kujdes në marrëveshjet e mundshme financiare gjatë këtyre periudhave.

Eklipsi i hënës në boshtin tuaj me Demin më 19 nëntor i bën disa çështje karmike jashtëzakonisht të rëndësishme për sa i përket marrëdhënieve ndërpersonale. Optimizmi i tepërt mund të çojë në pakujdesi dhe arrogancë, e cila do të ndikojë në bashkëpunime dhe marrëdhënie në një mënyrë të pakëndshme nëse e lejoni.

 

Akrepi profesionalisht dhe financiarisht në 2021: Kujdes nga bashkëpunimet!

Urani në Dem shqetëson bashkëpunimet tuaja, pasi nuk përjashtohet që të ketë rivalitete të forta dhe konflikte të ashpra me njerëz që deri më tani kanë luajtur një rol kryesor në jetën tuaj profesionale. Sigurisht, qëllimi është të kemi ekuilibër dhe gjakftohtësi në situata të vështira, përndryshe ngjarjet do të zhvillohen me shpejtësi marramendëse dhe nuk do të jetë e lehtë të kontrollohen ose të shmangen distancat që do të kushtojnë për sa i përket bashkëpunimeve. Në të njëjtën kohë, sugjerimet vijnë si një zot makinerie nga njerëz që i njihni dhe ju befasojnë. Sigurohuni që të peshoni çdo sugjerim, pasi paqëndrueshmëria karakterizon që qeveris Uranin. Instinkti juaj do të jetë në gjendje t'ju drejtojë, duke krijuar një fushë të sigurt veprimi për ju.

Eklipset në boshtin Binjakët-Shigjetari që do të ndodhin më 28 maj, 10 qershor dhe 4 dhjetor ka të ngjarë të sjellin përçarje në çështjet financiare që mund të krijojnë pasiguri të fortë. Eshtë e nevojshme të kapërcehet nevoja për demonstrim pasi ekzagjerimi ka më shumë të ngjarë të çojë në zgjedhje të gabuara. Planet madhështore për aktivitetet e biznesit mund të çojnë në zhgënjim të plotë nëse tregoni besim të plotë në propozimet që vijnë përpara jush. Ka të ngjarë të ketë njerëz që do të përpiqen të fitojnë besimin tuaj duke u përpjekur t'ju mashtrojnë dhe të spekulojnë kundër jush. Sigurohuni që të shmangni marrëveshjet e rëndësishme dhe të shqyrtoni çdo fakt në detaje të mëdha.

Eklipsi i hënës në boshtin tuaj me Demin më 19 nëntor krijon kushtet për hapje të konsiderueshme në lidhje me bashkëpunimet tuaja. Por është e dhënë që ju duhet të mbani një profil të ulët, pasi të keni moderim në zgjedhjet tuaja do t'ju ndihmojë të mos largoheni dhe të ekzagjeroni në ndjekjet tuaja. Mos harroni gjithashtu se arroganca dhe arroganca do të veprojnë si një pengesë për çdo bashkëpunim, prandaj sigurohuni që të mbani një profil të ulët dhe një qëndrim realist ndaj bashkëpunëtorëve tuaj dhe propozimeve të tyre.

 

Akrepat në cështjet sentimentale në 2021: Kini kujdes tensionet.

Eshtë një fakt që kësaj here parashikon trazira në jetën tuaj personale dhe është e nevojshme nga ana juaj të tregoni pjekuri dhe një qasje të relaksuar ndaj gjërave. Urani është në Dem dhe ndikon ndjeshëm në ndjenjat tuaja pasi krijon situata shpërthyese për shkak të konflikteve që lindin nga askund me personin që luan në jetën tuaj. Do bëni mirë të shmangni çdo përballje, pasi ka shumë të ngjarë që të ketë tjetërsim dhe ftohtësi me partnerin tuaj.

Eklipsi i hënës në boshtin tuaj me Demin më 19 nëntor sjell në plan të parë çështje të rëndësishme që mund të kenë lindur në lidhje me jetën tuaj personale. Nuk përjashtohet që mund të ketë kërkesa të tepruara nga partneri që nuk janë të lehta për tu bërë realitet. Kjo do të jetë e mjaftueshme për të treguar arrogancë dhe padurim dhe për të krijuar tensione të panevojshme. Njohjet e reja ka të ngjarë të luajnë një rol vendimtar në jetën tuaj, sigurohuni që të jeni realist dhe të përmbajtur në sjelljen tuaj, sepse duke humbur masën mund të humbni thelbin e gjërave.

Me Marsin në Dem nga fillimi i janarit deri në fillim të marsit, tensioni përgjon në një nivel personal dhe kjo mund të çojë në konflikte të forta. Sjelljet konkurruese që do të manifestohen nga partneri juaj janë një fakt që do t'ju dëmtojë. Por sigurohuni që të ekuilibroni cilat situata dhe të shmangni konfliktet që vetëm do të krijojnë probleme në marrëdhënie. Nga fundi i nëntorit deri në mes të dhjetorit, Marsi do të jetë në shenjën tuaj të zodiakut dhe do të rrisë nevojën për të kënaqur plotësisht dëshirat tuaja. Por fakti është që ju mund të bëheni shumë impulsiv dhe agresiv me personin që yll pranë jush, duke kërkuar për ta sjellë atë në ujërat tuaja. Mos rrezikoni harmoninë dhe ekuilibrin e marrëdhënies tuaj për arsye egoiste dhe subjektive.

 

Akrepë, Çfarë doni të bëni dhe çfarë duhet të bëni?

Vitin e kaluar, ju shfrytëzuat bujarinë e Jupiterit, bamirësit të madh dhe Saturnit, mësuesit me përvojë dhe të pjekur. Këtë vit, një ndryshim i rrugëtimit! Këta dy planetë janë në Ujorin dhe shtëpinë tuaj të katërt, shtëpinë, familjen dhe të kaluarën, dhe përveç kësaj, ju duhet të vazhdoni të luftoni kundër Uranit në Dem, i cili ka mënyrën e vet për t'ju destabilizuar. Dashuria dhe familja ka të ngjarë të jenë një çështje kryesore këtë vit, mund të ketë tension midis një anëtari të familjes tuaj dhe dashuria juaj ose përgjegjësitë e shtuara familjare nuk i lënë shumë kohë marrëdhënies tuaj. Ju prisnit një konflikt të brendshëm midis asaj që dëshironi të bëni dhe asaj që mendoni se duhet të bëni.

Konfliktet mund të kenë të bëjnë me para ose pasuri të paluajtshme, por ato mund të jenë edhe me çështje borxhi. Ju mund të gjeni papritmas anëtarët e familjes tuaj të pakënaqur me të dashurin tuaj, veçanërisht nëse familja juaj e refuzon marrëdhënien tuaj ose nëse partneri juaj nuk merret vesh me ta. Ju mund të duhet të bëni një zgjedhje të vështirë. Ju madje mund të kaloni shumë kohë duke u përpjekur ta shmangni çështjen, pavarësisht nga tensioni i afërt që ndjeni se së shpejti do të shpaloset para syve tuaj. Ju do të duhet të luftoni fort për t'u përpjekur të qetësoni të dashurit tuaj ose për të forcuar stabilitetin e familjes.

 

Angazhimi apo liria?

A doni të vendosni një unazë? Si e kapërceni një problem që është i bezdisshëm? Këto janë pyetje që Urani dhe Eklipsi i Hënës së Nëntorit ju bëjnë në shtëpinë tuaj të shtatë të marrëdhënieve dhe ata po presin përgjigjen tuaj nëse doni të keni paqe në marrëdhënien tuaj. Ndoshta i dashuri juaj po ju zemëron me kërkesat e tij të tepruara dhe ju po kërkoni të gjeni një mënyrë për të dalë nga rreziku. Keni vështirësi të relaksoheni, po kërkoni lirinë tuaj. Ju mund të zbuloni se i dashuri juaj nuk mund të qëndrojë si një shok në jetën tuaj dhe drama në marrëdhënien tuaj është për shkak të komunikimit të dobët për shkak të konfliktit të vlerave ose financave ose thjesht nuk jeni në të njëjtën faqe. Ju papritmas mund të ndjeni flutura në barkun tuaj për dikë që dikur ishte shoku juaj më i mirë ose një mik që ju ndihmon të gjeni dashurinë. Shijoni argëtimin me miqtë tuaj, ju kurrë nuk e dini se kush mund të përgjigjet!

 

Një ndryshim i papritur në dashuri

Eklipsi diellor i qershorit sjell në dritë pasionin dhe intensitetin emocional në shtëpinë tuaj të tetë, të pasionit dhe burimeve të zakonshme financiare, kështu që ndoshta një dashuri e re shumë premtuese do të vijë në jetën tuaj. Sidoqoftë, mos veproni pa mend dhe pa mend, hetoni në thellësi qëllimet e këtij personi. Më vonë mund të zbuloni se ekziston një hendek midis asaj që dëshironi në dashuri dhe asaj që pala tjetër pret nga ju. Çështjet financiare midis jush dhe të dashurit tuaj marrin kohë, ju mund të përballeni me kosto të larta ose çështje xhelozie dhe posesiviteti që sjellin dhimbje dhe trishtim. Investimet dhe burimet e përbashkëta financiare janë duke u diskutuar dhe duhet gjetur një zgjidhje. Në rastin më të mirë, marrëdhënia juaj rritet emocionalisht dhe ju vendosni për të ardhmen. Ju mund të filloni një ndërmarrje të përbashkët ose të bashkoni pasuritë tuaja. Dhe për shkak se eklipset sjellin ngjarje të papritura, ju mund të habiteni nga një kthesë e papritur e marrëdhënies ose shpenzimeve tuaja.

Për të marr harten tuaj personale astrologike klikoni ne kete andrese 

https://www.astrologu.al/sq/parashikime-personale

ose për më shumë detaje rreth hartes astrologjike personale  te detajuar mund të kontaktoni drejtpërdrejt me astrologun

ne email :http://tpimarketing@gmail.com,  ne Messinger , WhatsApp, Viber Jorgo Pulla: Tel. (00355) 699 464 446

,
23/10-22/11
Akrepi ditor/20/
20/06/2021

Të përgjithshmet

Fillimi i ditës së sotme do të mendoni gjërat para se të vendosni të veproni, ndërkohë në pasdite dhe më pas, humori juaj ngrehet dhe ju ndjeni më shumë optimizëm para situatave, por mbani mend ama se po përshkoni një periudhë me shumë sfida, por mos harroni të studjoni lëvizjet tuaja në thelb. Nëse keni nevojë për këshilla, flisni me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Dashuria

Do të tregoni sjellje pushtuese të theksuar me personat tuaj të dashur sot, por në përgjithësi jeni në një periudhë të këndshme, ku pavarsisht gjithckaje që keni për të menaxhuar, paralelisht keni dhe zgjidhjet përkatëse apo qoftë dhe rrugëdaljet në ato që ju presionojnë.

Karriera dhe financat

Do të tregoni sjellje pushtuese të theksuar me personat tuaj të dashur sot, por në përgjithësi jeni në një periudhë të këndshme, ku pavarsisht gjithckaje që keni për të menaxhuar, paralelisht keni dhe zgjidhjet përkatëse apo qoftë dhe rrugëdaljet në ato që ju presionojnë.

, , , ,
23/9-22/10
Peshorja javor
14/06/2021 to 20/06/2021

Këtë javë kontakti me shokët tuaj dhe me persona që me ta kaloni mirë do luajnë rol përcaktues në humorin tuaj ndaj mos e lini pas dore. Katrori Saturnit që ndodhet në shenjën e Ujorit me Uranin që ndodhet tek Demi mund të sjellë disa mendime- me shkak cështje të kaluarës- të cilat nuk do jenë dhe aq të këndshme. Preferoni të përqendroheni në një cështje që lidhet me të tashmen dhe mos u ktheni në cështje të kaluarës pasi dicka e tillë do ju ndikojë. Në ditët e para të kësaj jave do duhet ti kushtoni vëmëndje dhe detyrimeve tuaja, pasi pritet të “harroni” disa.

Dashuria

Një bisedë me partnerin tuaj mund të përbëjë një shkak të dilni në përfundime të cilat do jenë product hamendësimesh, ndaj do duhet të keni ndërmend se bisedat këto ditë do nevojitet të jenë të sqaruara. Katrori Diellit që ndodhet në shenjën e Binjakëve me Neptunin që ndodhet në shenjën e Peshqëve do ndikojë mjaftueshëm gjykimin tuaj dhe mund t’ju drejtojë në disa përfundime të cilat nuk përputhen me realitetin. Nëse jeni beqarë dhe bëni këto ditë një njohje mos u nxitoni të dilni në përfundime, pasi nevojitet kohë.

Puna dhe Ekonomia

Përditshmëria e punës pasi dhe disa projekte që mund të keni marrë përsipër kanë nevojë për vëmëndje të vecantë këto ditë pasi dhe katrori Diellit/Neptunit mund t’ju drejtojë në daljen nga limititet kohore që keni. Në rast se ekzistojnë biseda për cështje pune, kushtojini vëmëndje detajeve të tyre, vecanërisht nëse në këto b iseda përfshihen shumë persona.

Mos harroni ti bëni Like faqeve tona në Facebook

www.facebook.com/astrologu.al.JorgoPulla

www.facebook.com/www.astroshop.al.JorgoPulla

pasi dhe të bëheni pjesë në grupin tonë

www.facebook.com/groups/jorgopulla.astrologu

Për të qënë gjithnjë të informuar për ofertat dhe shortet që ne organizojmë EKSKLUZIVISHT dhe vetëm për pjestarët tanë…

Pra, do të ishte më mirë të qëndroni të qetë dhe të pretendoni qetësisht, duke kultivuar më tej talentin tuaj unik së bashku me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Ju presim…

, ,
23/9-22/10
Peshorja mujor
01/06/2021 to 30/06/2021

Qershori është një muaj i cili do ju krijojë nevojën të tërhiqeni nga turmat dhe kontaktet sociale dhe të kushtoni kohë vetëm tek personat tuaj të dashur. Hëna e re/eklipsi Diellit që do realizohet në shenjën e Binjakëve në 10/6 ka shumë mundësi të sjellë në sipërfaqje cështje të kaluarës dhe cështje të cilat lidhen me ju dhe të afërm apo persona shoqëror. Disa histori “nga të vjetrat” ka mundësi të vinë përsëri në sipërfaqje dhe ndoshta nevojitet të ruani distancimet nga to për të mos ekzistuar keqkuptime. Në 11/6 hyrja e Marsit në shenjën e Luanit ka mundësi të krijojë një klimë të tendosur në lidhje me persona të rrethit tuaj shoqëror. Në mes të muajit do duhet të kushtoni më shumë kujdes reagimeve tuaja për të shmangur sa më shumë bëhet lëvizjet impulsive, të cilat do mundeshin të hedhin vaj zjarrit në një debat dhe të krijojnë një klimë të cudishme tek ju dhe personat e dashur.

Në 21/6 me hyrjen e Diellit në shenjën e Gaforres për disa do fillojë periudha e pushimeve të tyre për ju ama duket se do fillojë një periudhë shumë krijuese për cështjet tuaja profesionale. Ka shumë mundësi të shfaqen mundësi në lidhje me gjetjen e një pune të re apo të ekzistojnë mundësi për të përmirësuar disa cështje në punë që tashme keni. Njohja profesionale duket se do përbëjë një nga qëllimet tuaja të cilin mund të arrini me lëvizjet e përshtatshme. Nga 23/6 kur Merkuri do kthehet në vijë të drejtë në shenjën e Binjakëve do ekzistojnë më shumë mundësi për të menaxhuar disa cështje të cilat lidhen me takime, zhvendosje, udhëtime por edhe detyrime arsimore. Hëna e Plotë që do realizohet në 24/6 në boshtin Gaforrja- Bricjapi do ju japë motive për të vepruar në disa cështje profesionale por edhe në disa cështje familjare.

Dashuria

Hyrja e Afërditës në shenjën e Gaforres në 2/6 tregon se mund të ekzistojë një klimë e ndryshme për ju dhe një person që ndodhet në ambjentin tuaj profesional. Eshtë fakt se orët që do kaloni në punë mund të fillojnë të rriten, dicka e cila do ju sjellë pranë me një person dhe lidhja midis jush do fillojë të bëhet më e ngushtë. Nuk do duhet të harroni rrugëtimin e kundërt të Merkurit në shenjën e Binjakëve deri në 23/6 që tregon se deri atëher gjërat nuk do jenë aq të qarta ndaj merrni kohën tuaj derisa të merrni vendimet tuaja. Nëse ndodheni tashmë në një lidhje përpiquni të mos e lini këtë lidhje të “hecë vetë” pasi dicka e tillë ka shumë mundësi të zgjojë ankesa nga partneri juaj. Me kthimin e Merkurit në vijë të drejtë në 23/6 por edhe hyrjen e Afërditës në shenjën e Luanit në 27/6 do shihni veten tuaj të jetë më e hapur, dicka e cila fatalisht do ju afrojë pranë me persona që ndodhen në rrethin tuaj të gjërë shoqëror. Shokët tuaj dhe personat që hasni në shoqëri të përbashkta nuk përjashtohet të përbëjnë shkak për të njohur dhe të afroheni pranë me një person të caktuar.

Puna dhe Ekonomia

Fusha profesionale është ajo që do ju shqetësojë mjaftueshëm këtë Qershor pasi prezenca e Afërditës dhe më pas e Diellit në shenjën e Gaforres sjellin mundësi në punë. Këto mund të lidhen me një punë që tashmë keni apo një hap profesional që doni të bëni apo akoma dhe një propozim të ri profesional. Deri në 23/6 për shkak se Merkuri do jetë në vijë të kundërt mirë do ishte të shmangni ndonjë vendim përfundimtar, pasi ka mundësi më pas të ndryshoni mendim për të. Brenda këtij muaji do keni mundësinë të tregoni c’farë vlen dhe aftësitë tuaja duken se jo vetëm do njihen në punë por me ndonjë mënyrë do cmohen. Hëna e Plotë që do realizohet në boshtin Gaforrja- Bricjapi në 24/6 ju afron në “limite” në një vendim profesional apo në një hap të ri profesional.

Mos harroni ti bëni Like faqeve tona në Facebook

www.facebook.com/astrologu.al.JorgoPulla

www.facebook.com/www.astroshop.al.JorgoPulla

pasi dhe të bëheni pjesë në grupin tonë

www.facebook.com/groups/jorgopulla.astrologu

Për të qënë gjithnjë të informuar për ofertat dhe shortet që ne organizojmë EKSKLUZIVISHT dhe vetëm për pjestarët tanë…

Pra, do të ishte më mirë të qëndroni të qetë dhe të pretendoni qetësisht, duke kultivuar më tej talentin tuaj unik së bashku me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Ju presim…

,
23/9-22/10
Peshorja vjetor
01/01/2021 to 31/12/2021

Ndikimi i Plutonit tek Bricjapi (për ata që kanë lindur në fillim dhe në mes të dekadës së tretë):

Ndryshimet katalitike në shtëpinë tuaj dhe një transformim i thellë në marrëdhëniet tuaja familjare krijohen nga Plutoni që kalon në shtëpinë tuaj të katërt, shtëpinë dhe familjen. Dinamikat në marrëdhëniet tuaja të rëndësishme ndërpersonale po ndryshojnë dhe nuk do të jetë e lehtë të shmangni konfliktin. Ju bëheni dominues dhe kontrollues me anëtarët e familjes tuaj dhe shtëpinë tuaj, duke krijuar shqetësime në situatën tuaj të jetesës dhe në marrëdhëniet tuaja të ngushta. Nëse dikush në familjen tuaj ngadalë dhe me dhimbje e ka gërryer shpirtin tuaj, flisni qartë dhe hapur, negociatat me siguri nuk do të jenë të lehta, por të paktën ju nuk mund ta ngrini vetë barrën e gjithë kësaj vuajtjeje.

Më e mira: Ju duhet të mbështeteni në forcën tuaj, në vend që të kërkoni miratimin e njerëzve tuaj për veprimet tuaja. Nëse keni krijuar një ndërvarësi morbide dhe të dhimbshme, Plutoni ju shtyn të merrni një qëndrim më dinamik, të ndiheni më rehat me veten duhet të bëni zgjedhjet tuaja, duke vendosur kufij. Bëhuni gati të përballeni me frikën tuaj që bllokon lirinë e shpirtit tuaj, fiksimet tuaja në një marrëdhënie intime dhe përpiquni të kapërceni të gjitha këto modele të varësisë. Hiq maskën dhe zbulo se si e vërteta do të të lirojë.

Ndikimi i Saturnit tek Ujori:

A ndiheni të sigurt dhe të sigurt në marrëdhënien tuaj? Apo jeni larguar nga njëri-tjetri? Saturni lëviz në shtëpinë tuaj të pestë erotike dhe të pasionuar dhe ju kërkon t'i përgjigjeni pyetjeve të ndezura. Ju mund ta ktheni pasionin e humbur në një marrëdhënie afatgjatë duke bërë diçka krejtësisht të re, ose duke pasur një fëmijë apo edhe duke provuar një marrëdhënie të hapur (edhe pse kjo e fundit nuk rekomandohet për partnerin tuaj që kërkon stabilitet). Por Saturni mund t'ju bëjë pak mendje ngushtë, të ngurtë dhe krenar. Nëse vendosni, të themi, të keni një marrëdhënie të hapur, merrni parasysh rreziqet e përfshira. Ju mund të përfundoni me dramë, stres dhe presion. Eksperimentoni me shumë kujdes, duke ditur disavantazhet e secilës situatë. Në disa raste, ju mund të dëshironi të kaloni më shumë kohë me miqtë tuaj. Bëni për sa kohë që nuk do të largoheni nga i dashuri juaj. Ju gjithashtu mund të kuptoni se dashuria dhe pasioni juaj janë ftohur dhe e shihni të dashurin tuaj më shumë si një mik, duke kuptuar se keni arritur në fund. Me respekt dhe dinjitet së bashku me një strategji të mençur largohuni nga kjo marrëdhënie që nuk ka asgjë për t'ju ofruar më.

Ndikimi i Jupiterit në Ujorin:

Zbulimet erotike dhe krijuese po vijnë. Me Jupiteri në shtëpinë tuaj të pestë erotike dhe krijuese ju jeni zjarr! Një miqësi mund të kthehet në diçka më të fortë dhe ju jetoni një marrëdhënie pasionante. Ju merrni mbështetjen e të dashurit tuaj, ata respektojnë lirinë e njëri-tjetrit, idetë tuaja inovative ju nxjerrin nga rutina dhe amullia. Dhe mos harroni: Pavarësia është një sharm! Krijimtaria juaj është e lartë, ju shprehni talentet tuaja dhe keni një audiencë të madhe përreth jush që ju brohorasin. Dëshironi të promovoni idetë tuaja të zgjuara? Nuk ka një vit më të mirë për të shprehur veten, idetë dhe mendimet tuaja mërzisin në mënyrë të pabesueshme të tjerët. Artistët janë të gatshëm të krijojnë kryevepra që ju i ndani me një audiencë më të gjerë.

Ndikimi i Jupiterit tek Peshqit nga 13 maj deri më 28 korrik:

Përqendroni disa mendje të zgjuara dhe imagjinare në punën tuaj dhe puna juaj do të marrë hov. Me Jupiterin që lëviz për një kohë në shtëpinë tuaj të gjashtë, në punë, keni një stuhi idesh, por edhe mbështetjen e miqve dhe kolegëve tuaj. Një punonjës, ofrues i shërbimit ose asistent mund të ketë një ide shumë milionëshe, prandaj mos e anashkaloni mendimin e njerëzve më pak me përvojë se ju. Tani jeni duke punuar me sistemin dhe organizatën, duke përmirësuar biznesin tuaj dhe duke intensifikuar përpjekjet tuaja. Theshtë viti i duhur për tu lansuar, pavarësisht nëse është një sistem i ri i brendshëm apo një projekt i madh, vizionar.

Ndikimi i Afërditës së kundërt në Bricjap nga 18 dhjetor deri më 29 janar 2022:

Afërdita lëviz mbrapsht në shtëpinë tuaj të katërt, shtëpinë dhe familjen, duke dërguar valë pesimizmi, presioni dhe pakënaqësie me disa nga të dashurit tuaj ose çështje të pasurive të patundshme. Njerëzit me të cilët jetoni mund të bëhen kapriçioz, të kujdesshëm dhe të paqëndrueshëm. Ju gjithashtu mund të përplaseni me nënën tuaj, fëmijën tuaj ose një të afërm. Ose mund të mendoni se nevojat dhe dëshirat tuaja themelore nuk po plotësohen, p.sh. ose krijoni një familje, jetoni me dikë ose edhe lini shtëpinë ose qytetin tuaj. Prisni derisa të merrni vendime të mëdha, por patjetër merrni ca kohë për të menduar. Këto dyshime i keni për një arsye. Mos i injoroni çështjet e së kaluarës që ziejnë brenda jush dhe të cilat mund t’i keni anashkaluar.

 

Peshorja në 2021: Rruga e progresit është e hapur.

Viirgjëresha, 2021 do të shënojë për ju fillimin e një kursi të ri, pasi ju jeni çliruar nga pengesat dhe përgjegjësitë e rëndësishme që kanë punuar në mënyrë kufizuese dhe rënduese në psikologjinë tuaj në vitet e kaluara. Çlirimi juaj personal vjen përmes romancës suaj dhe zgjedhjeve të mundshme të rëndësishme që jeni thirrur të bëni.

Eshtë e qartë se Plutoni tek Bricjapi, ndikon në atë që ka lindur në mes të dekadës së tretë, të çon drejt një transformimi rrënjësor që ka të bëjë kryesisht me pikëpamjet, normat dhe mentalitetet që ke ngulitur në familje. Ju nuk do të hezitoni të hidhni mbi ju atë që konsideroni se është një peshë në zhvillimin tuaj personal dhe kjo ka të bëjë me mjedisin familjar, rrënjët, stereotipet shoqërore dhe idetë që mund të mos ju përshtaten më. Eshtë një fakt që ju do të merrni iniciativa që mund të jenë të vështira, por ato do t'ju çojnë në themelin e një personaliteti që nuk do të ndikohet emocionalisht dhe mendërisht nga zmbrapsur nga situatat e kaluara që kanë të bëjnë me fushën e familjes.

Saturni ka qenë në Ujor që nga dhjetori i vitit 2020, duke ndikuar në të lindurit e parë deri në mes të dhjetë ditëve të dyta, duke bërë thirrje në 2021 për të sqaruar brenda vetes sesi merreni me jetën tuaj personale. Necessaryshtë e nevojshme të shikoni se çfarë ju ofron personi pranë jush dhe nëse ju mbulon vërtet, pasi çoni me saktësi matematikore në një periudhë ku ose do të qëndroni në një marrëdhënie që do t'ju mbulonte plotësisht ose nuk do të hezitoni të merrni vendime për të qenë të lirë dhe kaloni në diçka të re në jetën tuaj. Çështjet e fëmijëve mund të lindin që ju të thirreni të merreni me pjekurinë dhe gjakftohtësinë.

Jupiteri në Ujor nga dhjetori 2020 dhe mesi i majit dhe nga fundi i korrikut deri në fund të dhjetorit 2021 do të japë shtysë dhe optimizëm, pasi shihni jetën tuaj personale të lulëzojë ose në marrëdhëniet tuaja ekzistuese ose në njohjet e reja të mundshme. që mund të lindin dhe të jenë një pikë qendrore për ju. Një qasje pozitive ndaj gjërave do të ndihmojë për të kapërcyer çdo problem që ka ndikuar në marrëdhëniet tuaja në të kaluarën. Nga mesi i majit deri në fund të korrikut, Jupiteri tek Peshqit ju jep një shije të parë të detyrimeve që mund të lindin në jetën e përditshme dhe punën. Kërkesat dhe objektet që ju ndërmerrni rriten ndjeshëm dhe kjo mund të funksionojë në mënyrë depresive në një nivel psikologjik, duke shfaqur nervozizëm dhe vajtim.

Mund të ketë një shqetësim në jetën tuaj personale në dy muajt e parë të vitit dhe në mes të qershorit, prandaj sigurohuni që të ruani marrëdhënien tuaj duke qenë të qetë dhe duke qenë të arsyeshëm dhe të matur. Katrori i Jupiterit - Uranit (18.01) dhe katrorët Saturn - Uran (18.02, 15.06) mund të ngrenë dyshime dhe pasiguri që do të krijojnë tensione të konsiderueshme në nivelin personal. Eshtë e nevojshme të heqësh qafe xhelozinë dhe dyshimet që mund të vendosin dinamit në marrëdhënien tuaj.

Eklipset e Binjakëve-Shigjetarit që do të ndodhin më 28 maj, 10 qershor dhe 4 dhjetor ju japin mundësinë të merreni me çështje që prekin mjedisin tuaj më të gjerë dhe të menjëhershëm. Eshtë e rëndësishme për ju të mbyllni raste që kanë krijuar tensione me njerëz të mëdhenj në jetën tuaj. Kini kujdes nga ekzagjerimet ose iluzionet e mundshme që mund të çojnë në zgjedhje të gabuara. Eklipsi i hënës në boshtin Akrepi - Demi më 19 nëntor nxjerr në sipërfaqe çështje të një natyre ekonomike që ju thirreni të menaxhoni. Çështjet financiare në lidhje me palët e treta, trashëgimia ose lëvizjet e biznesit vijnë në pah dhe kërkojnë që ju të menaxhoni me mençuri, larg nga ekzagjerimet dhe shpenzimet që do t'ju çojnë në keqmenaxhim.

 

Peshorja profesionalisht dhe financiarisht në 2021: Besojini instinktit tuaj.

Urani në Dem krijon mundësi dhe trazira në drejtim të çështjeve financiare në lidhje me palët e treta dhe lëvizjet e biznesit që mund t'ju interesojnë. Ju mund të duhet të ndërmerrni rreziqe në zgjedhjet financiare që do të bëni, pasi keni instinktin e nevojshëm për të kuptuar se si të lëvizni në mënyrë që të përfitoni sa më shumë nga fitimi juaj. Sigurisht, nuk përjashtohet që të ketë çështje të papritura që do t'ju befasojnë dhe që kërkojnë mendim të organizuar dhe një instinkt të fortë për t'i zgjidhur ato.

Eklipsi i hënës në boshtin Akrepi - Demi më 19 nëntor mund të krijojë aspirata dhe aspirata të tepruara në lidhje me zgjedhjet ekonomike dhe marrëveshjet. Ju duhet të jeni të matur dhe realist në vendimet e mundshme që duhet të merrni në mënyrë që të shmangni gabimet që do të kenë një kosto si financiare ashtu edhe në aspektin e psikologjisë suaj. Eshtë e nevojshme të jesh i përmbajtur, pasi sjellja e pahijshme do të luajë një pjesë të rëndësishme.

Marsi në Gaforre nga dhjetë ditët e fundit të Prillit deri në fillim të Qershorit nuk lë vend për dembelizëm dhe përtaci. Detyrimet dhe përgjegjësitë e rritura në jetën tuaj profesionale mund të krijojnë stres. Sidoqoftë, është e rëndësishme të përfitoni nga kjo situatë për t'i treguar potencial dhe aftësi të moshuarve dhe njerëzve që janë thelbësorë në karrierën tuaj. Sigurisht, kujdesuni që të shmangni debatet dhe polemikat e mundshme që mund të krijojnë probleme dhe pengesa në ndonjë nga zhvillimet tuaja. Absolutiteti dhe dëshira për të imponuar vetëm implikime negative do të kenë në karrierën tuaj.

 

Cështjet sentimentale të Peshores në 2021: Ju ushtroni joshje të parezistueshme!

Saturni në Ujor ju fton të shihni qartë se çfarë ju shpreh në të vërtetë në nivelin personal, pasi është koha të sqaroni se si i përjetoni ndjenjat, dëshirat dhe nevojat në marrëdhënie. Eshtë e qartë se nuk do të hezitoni të distancoheni nga partneri juaj nganjëherë, duke dashur të dini nëse ai është personi i duhur për ju. Ky qëndrim do t'ju bëjë të shihni realitetin në kuptimin e ndjenjave tuaja dhe të merrni vendime të ngjashme. Ose do të qëndroni në një marrëdhënie që ju mbulon plotësisht dhe mund të jetë një gur themeli i jetës tuaj ose do të merrni vendime të rëndësishme që do t'ju lejojnë të bëheni të pavarur.

Jupiteri në Ujor gjatë gjithë vitit krijon mundësitë e duhura për njohje të reja që mund të luajnë një rol vendimtar në jetën tuaj. Favori universal në nivelin personal është në anën tuaj, sigurohuni që ta përdorni dhe krijoni kushtet për një marrëdhënie ideale që do të jetë një katalizator për ju dhe rrugëtimin tuaj personal. Mbi të gjitha, optimizmi që ju shfaqni funksionon si një magnet, ndërsa magjepseni me personalitetin dhe dinamizmin që rrezatoni.

Me Afërditën në shenjën tuaj të zodiakut nga mesi i gushtit deri në pothuajse mesin e shtatorit dhe Marsin në shenjën tuaj të zodiakut nga mesi i shtatorit deri në fund të tetorit, ju jepet mundësia të përqendroheni në nevojat personale dhe dëshirat që dëshironi të plotësohen plotësisht nga personi që ju intereson. . Sigurisht, është e rëndësishme t’i jepni hapësirë ​​dhe kohë partnerit tuaj në mënyrë që ai të shprehë mendime dhe kërkesa personale në mënyrë që të ketë ekuilibër në jetën tuaj romantike. Sigurohuni që të shmangni egoizmin dhe shpërthimet e mundshme të impulsivitetit që mund të shkaktojnë probleme.

 

Peshorja, Fati është në anën tuaj!

Mundësitë për flirtim, pasion, kënaqësi shumohen, ju bëni një revolucion personal. Jupiteri, bamirësi i madh, në shtëpinë tuaj të pestë erotike, ju shikon nga afër, ju jep pasion dhe dashuri, përmbush dëshirat tuaja më të çmendura. Krijon një atmosferë relaksi, humori dhe komoditeti përreth jush. Saturni, i cili është pranë tij, ju jep pjekuri dhe seriozitet ndërsa ju inkurajon të projektojë idetë tuaja ekscentrike dhe origjinale, pavarësinë tuaj dhe ndjenjat tuaja. Megjithëse mund të dridheni nga disa stuhi të papritura, diçka që do t'ju kërkojë të rregulloni ose rishikoni veprimet tuaja, qëndroni të qetë! Me mbështetjen e Jupiterit dhe Saturnit, ju do të kapërceni pengesat pa shumë vështirësi, sepse fati është në anën tuaj.

Ju gjeni kënaqësi në dhënien, të tjerët vlerësojnë bujarinë tuaj dhe josh njerëzit. Me pasionin dhe spontanitetin tuaj ju pushtoni objektin e dëshirës tuaj, marrëdhënia juaj gjen përsëri rrugën e saj. Universi fshin hidhërimin dhe vetminë, dyert e reja të hapura, gëzimi dhe argëtimi ju ndihmojnë të rizbuloni unin tuaj shoqëror. Një klimë zgjerimi dhe entuziazmi mbështet dashurinë ndërsa Jupiteri e bën jetën tuaj të këndshme dhe zgjeron rrethin tuaj shoqëror. Kohë pas kohe, kursimi i Saturnit do të përpiqet të prishë ekzistencën tuaj, por sapo të kalojnë këto ndjenja të pakëndshme, ju do të ndiheni më të fortë! Këtë vit nuk do të jeni në gjendje ta ndaloni veten të arrini qëllimet tuaja në dashuri dhe jetë.

 

Kini kujdes të mos humbni vetëkontrollin tuaj!

Me dy eklipset e majit dhe dhjetorit në shtëpinë tuaj të tretë komunikuese dhe mendore, ju përqendroheni në mënyrën e të shprehurit tuaj, por ju duhet të luftoni negativitetin dhe dyshimin. Këto eklipse krijojnë një konflikt midis mënyrës sesi doni të shprehni veten dhe mënyrës se si ju kufizojnë rrethanat. Mos u habitni nëse ndiheni të shqetësuar për planet tuaja të ardhshme, por ngjarjet që do të ndodhin do të jenë përtej kontrollit tuaj të plotë. Ata gjithashtu mund të sjellin lajmin e mirë që keni pritur.

Sidoqoftë, kini kujdes që të mos humbni vetëkontrollin tuaj, ai mund të bëhet armiku juaj më i keq. Ndoshta fjalët tuaja janë keqinterpretuar në mënyrë dramatike ose përpjekjet tuaja për të përhapur mendimin tuaj dhe për të hapur krahët tuaj krijues mund të bllokohen ose kritikohen. Kini kujdes të mos thoni më shumë sesa duhet, më vonë do të pendoheni. Ju mund të takoni dikë nga larg që është i magjepsur nga inteligjenca dhe sjellja e tij, megjithatë, hëna ju paralajmëron për rreziqet e lëvizjes shumë larg dhe shumë shpejt. Eshtë gjithashtu e mundur që miqtë tuaj t'ju mbështesin në jetën tuaj të dashurisë ose një mik mund të thotë diçka shumë më tepër për ju. Kërkoni miqësi të shëndetshme dhe shumë argëtim, ato do t'ju stimulojnë.

 

Ju luftoni me valët e kontrollit dhe pushtetit

Çfarë ju mban pas dashurisë? Me eklipsin hënor të nëntorit në shtëpinë tuaj të tetë okulte dhe transformuese, vetmia dhe pushimi jo vetëm që do t'ju qetësojnë, por do t'ju ndihmojnë të zbuloni unin tuaj të brendshëm. Mendimet tuaja eksploruese dhe meditimi mund t'ju ndihmojnë të keni qasje në vetëdijen tuaj më të lartë. Përveç ndikimit të këtij eklipsi në vetveten tuaj okulte, tani dëshironi të dini nëse ka besim, intimitet dhe pasion, nëse marrëdhënia juaj është e qëndrueshme, nëse keni të njëjtat vlera në jetë. Ju mund të duhet të luftoni me çështje të kontrollit dhe fuqisë në marrëdhënien tuaj ose një marrëdhënie e re, dehëse mund të bëhet një pikë qendrore në jetën tuaj.

Për të marr harten tuaj personale astrologike klikoni ne kete andrese 

https://www.astrologu.al/sq/parashikime-personale

ose për më shumë detaje rreth hartes astrologjike personale  te detajuar mund të kontaktoni drejtpërdrejt me astrologun

ne email :http://tpimarketing@gmail.com,  ne Messinger , WhatsApp, Viber Jorgo Pulla: Tel. (00355) 699 464 446

,
23/9-22/10
Peshorja ditor/20/
20/06/2021

Të përgjithshmet

Fillimi i ditës së sotme ju jep mundësinë për të përparuar më lehtë në cështjet tuaja, ndërkohë nga pasditja dhe më pas Hëna duke qen ne shenjen tuaj  të horoskopit, sjell në sipërfaqje jetën tuaj sociale, ku dhe fokusoni aksionin tuaj. Gjithashtu merrni dhe disa informacione të rëndësishme nga astrologu juaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Dashuria

Keni humor të mirë sot dhe kjo përcillet dhe tek personat e rrethit tuaj shoqëror, ndërkohë më pas sot mund të pranoni ftesa për kontakte sociale, por mbani mend se keni akoma një mundësi.

Karriera dhe financat

Do të arrini të afroheni me punëdhënës apo eprorë, me këndvështime pozitive për tu dëgjuar kërkesat tuaja, ndërkohë në përgjithësi jeni në një periudhë mjaft shpresë dhënëse, me mundësi të rëndësishme.

, , , ,
24/8-22/9
Virgjëresha vjetor
01/01/2021 to 31/12/2021

Ndikimi i Neptunit tek Peshqit (për ata që kanë lindur në fund të dekadës së dytë dhe në fillim të dekadës së tretë):

Shmangia e së vërtetës nuk do t'ju sjellë dobi. Me Neptunin në shtëpinë tuaj të shtatë, marrëdhëniet dhe bashkëpunimet, ndoshta personi që adhuroni nuk është i vërtetë ose thjesht po ju fsheh diçka. Ju mund ta ndjeni fjalë për fjalë atë që po ndodh, pa marrë parasysh atë që personi tjetër ju tregon. Besojini intuitës tuaj dhe mbajini kartat tuaja të mbyllura. Një bashkëpunëtor madje mund të vjedhë pa dashje një ide nga ju, kështu që nëse keni një ide të zgjuar për një projekt, është më mirë të mos e ndani atë tani.

Një reputacion i keq gjithashtu mund të mbetet në paqartësi, kështu që shmangni thashethemet me çdo kusht. Përndryshe, mund të të kthehet dhe nuk të duhet kjo dramë! Nëse tani po merreni me veten për gabimet tuaja të së kaluarës, ju ndoshta nuk i keni mësuar mirë mësimet tuaja karmike. Ju keni të drejtë të ndjeni emocionet tuaja dhe askush nuk meriton padrejtësi. Por pse të ngecni në këtë dhimbje, duke e parë veten si viktimë? Kërkoni ndihmë për të dalë nga ky rreth i mbrapshtë, do të keni mbështetje.

Ndikimi i Saturnit tek Ujori:

Thjeshtoni jetën tuaj, eleminoni stresin tuaj të përditshëm. Saturni udhëton në shtëpinë tuaj të gjashtë, të jetës së përditshme, punës dhe shëndetit, dhe kërkon sistem, organizim dhe disiplinë. Ju mund të duhet të punoni me orë më të gjata për të kryer një detyrë të madhe dhe të vështirë, ndoshta detyrimet tuaja të përditshme të rritura ju privojnë nga gëzimi dhe optimizmi nga jeta juaj. Thjeshtoni procesin në punën tuaj dhe vendosni një sistem dhe organizatë. Ju mund të punësoni punonjës të rinj me përvojë ose të ofroni shërbimet tuaja si kontraktues ose konsulent. Nëse keni një biznes, punësimet e reja mund të rigjallërojnë kompaninë tuaj. Nëse keni punonjës të rinj, por pa përvojë, mund të dëshironi t'i zëvendësoni me më shumë përvojë.

Integroni teknologjinë moderne në biznesin tuaj dhe rrisni fitimet dhe produktivitetin. Mundohuni të ekuilibroni praktikat e vendosura me ato inovative, të gjeni ekuilibrin e përsosur midis të vjetrës dhe të resë. Mund të jeni akoma nën presion për të ndjekur një program ushtrues të qëndrueshëm ose një mënyrë jetese të shëndetshme, por vetëm atëherë do të shihni rezultate serioze dhe të qëndrueshme. Paralajmërim: Energjia juaj mund të ketë ulje dhe ngritje me përfshirjen e Ujorit. Kini kujdes që të mos mbingarkoheni me detyra që nuk mund t’i përmbushni.

Ndikimi i Jupiterit tek Ujori:

Ndiqni një rutinë të re ditore, krijoni aventurë në jetën tuaj. Me Jupiterin në shtëpinë tuaj të gjashtë, për shëndetin dhe rutinën, ju mendoni me mendje të hapur, keni ide origjinale për të ndryshuar zakonet tuaja të përditshme. Timeshtë koha të jetojmë pak më ndryshe. Kaloni jetën tuaj të përditshme të vjetër, bëni diçka që nuk e keni provuar kurrë më parë, siç është bashkimi me një ekip me të cilin ndani ideale dhe vlera të përbashkëta ose merrni miqtë tuaj për një vrapim në ajër të pastër. Ndiqni një program stërvitje dhe angazhohuni t'i përmbaheni atij në planin afatgjatë. Ju gjithashtu mund të shkarkoni aplikacione të reja të fitnesit në internet ndërsa Ujori rregullon fushën dhe teknologjinë dixhitale. Futni teknologji në biznesin tuaj, ju do të korrni përfitime materiale. Ose një punonjës i ri mund t'ju shokojë me një ide të shkëlqyer dhe origjinale.

Ndikimi i Jupiterit tek Peshqit nga 13 maj deri më 28 korrik:

Jupiteri lëviz për një kohë në shtëpinë tuaj të shtatë, të marrëdhënieve dhe bashkëpunimeve, dhe ju dërgon dhuratat e shoqërisë dhe dashurisë. Ju mund të zbuloni dashuri të pakushtëzuar, mund të ndjeni një bashkim të thellë shpirtëror me të dashurin tuaj dhe mund të vendosni të angazhoheni. Marrëdhënia juaj mund të kalojë nëpër një fazë të zhvillimit ose mund t'ju duhet të mësoni se si të vendosni kufij të vendosur me të dashurit tuaj. Sa të jeni të zënë, merrni kohë të kërkoni për shoqen e shpirtit, por mbani në mend se zbulimi emocional dhe shpirtëror do të ndodhë vitin e ardhshëm. Ju madje mund të kombinoni imagjinatën dhe kreativitetin tuaj me dikë për një përfitim të përbashkët financiar. Gjëra të mahnitshme mund të ndodhin kur nuk përqendroheni shumë në detaje ose gjëra që duhet të ndiqen në një mënyrë të caktuar.

Ndikimi i Eklipsit të Hënës tek Shigjetari më 26 maj dhe Eklipsi i Diellit tek Shigjetari më 4 dhjetor:

Ky është cikli i fundit i një serie eklipsesh në shtëpinë tuaj të katërt, shtëpinë dhe familjen që ndryshon rrënjësisht marrëdhënien tuaj me prindërit dhe të afërmit tuaj. Ju madje mund të duhet të rinovoni rrënjësisht marrëdhënien tuaj me një grua të rëndësishme në jetën tuaj. Këto eklipse ju nxisin të vendosni kufij të shëndetshëm me anëtarët e familjes tuaj dhe t'i falni për gabimet e tyre, në vend që t'i goditni në thembrën e Akilit ose t'i fajësoni ata për vuajtjet tuaja. Ju mund të jeni të zemëruar për atë që nuk shkoi mirë në fëmijërinë tuaj. Por si i rritur, nuk mund ta mbani më nënën tuaj përgjegjëse për zgjedhjet që bëni. Konsultohuni me një psikolog për të dekonspiruar këto potenciale në mënyrë që t’i lini me vendosmëri në të kaluarën. Ndërgjegjësimi është çelësi i paqes tuaj shpirtërore, pasi sapo të kuptoni se si funksionojnë këto dinamika të pavetëdijshme, ju do të jeni në gjendje të bëni zgjedhje të ndryshme, më të mira.

Ndikimi i Eklipsit të Diellit tek Binjakët më 10 qershor:

Një kapitull i ri hapet në karrierën tuaj, falë këtij eklipsi të karrierës në shtëpinë tuaj të dhjetë, i cili mund të sjellë një pozitë udhëheqëse ose njohje emocionuese për talentet tuaja. Ju gjithashtu mund të frymëzoheni për të mësuar një njohuri të re ose për të marrë një diplomë, e cila do të jetë e dobishme jo vetëm në karrierën tuaj, por në zhvillimin tuaj personal në përgjithësi. Ju mund të keni filluar ta ndjeni këtë atmosferë vitet e fundit, kështu që mund të shihni disa përsëritje të temave dhe ngjarjeve, ato që ju frymëzuan të udhëtoni, të kërkoni njohuri dhe të eksploroni ide të vlefshme për zhvillimin tuaj profesional. Ky është viti i fundit për të marrë vendime të rëndësishme në lidhje me karrierën tuaj. Ky eklips mund të sjellë një mundësi të papritur për të botuar punën tuaj, për të dhënë mësim ose për të mbajtur një fjalim publik. Ju e dini fuqinë tuaj të pakufizuar dhe keni frymëzimin për të luftuar për qëllimet tuaja profesionale.

Ndikimi i Afërditës së kundërt në Bricjap nga 18 dhjetor deri më 29 janar 2022:

Ju keni një humor të mbyllur, ndoshta pesimist, ndërsa Afërdita harmonike lëviz në shtëpinë tuaj të pestë erotike. Kjo periudhë soditëse e Afërditës do t'ju bëjë të dëshironi të thelloni ndjenjat tuaja dhe zgjedhjet tuaja të së kaluarës për dashurinë. Mund të parandalojë një lidhje premtuese dashurie ose të shkaktojë më shumë konflikte se zakonisht me të dashurin tuaj. Ndoshta kjo sjell edhe një ish… çfarë rastësi të çuditshme ... Afërdita e kundërt rrezikon ekuilibrin dhe harmoninë në marrëdhënien tuaj, nuk është koha e duhur për të bërë deklarata përfundimtare dhe të parevokueshme ose për të shpejtuar angazhimin. Ju mund të vendosni të pushoni nga marrëdhënia juaj ose të qetësoheni me njëri-tjetrin ose ndoshta të ndihmoni që marrëdhënia juaj të rimëkëmbet me ndihmën e një pale të tretë neutrale.

 

Virgjëresha 2021: Ju shpërbleheni për përpjekjet tuaja

Virgjëreshë, 2021 është një vit që do t'ju shqetësojë me çështje në jetën tuaj të përditshme, në punë, në lidhje me shëndetin tuaj fizik dhe mirëqenien. Vazhdimisht rritja e detyrimeve mund të krijojë shumë nervozizëm, por duhet të keni vetëkontroll në mënyrë që të jeni në gjendje t'i trajtoni ato sa më mirë.

Nëptuni tek Peshqit, prek kryesisht atë që ka lindur në fund të dekadës së dytë dhe në fillim të dekadës së tretë, krijon një peizazh me re për sa i përket marrëdhënieve dhe bashkëpunimeve. Nuk është e lehtë të kapërcehet nevoja për të zbukuruar fytyrat dhe situatat dhe kjo mund të çojë në rrugë të gabuara dhe iluzione. Duhet të jeni të kujdesshëm me ata që ju afrohen duke ju prezantuar mundësi, qoftë nga ana profesionale apo nga ana personale, që duken ideale. Eshtë e rëndësishme të bëni një hap prapa dhe të mendoni shumë mirë, logjikisht dhe praktikisht nëse sugjerimet e bëra për ju kanë një bazë realiste. Importantshtë e rëndësishme t'i besoni gjykimit dhe gjykimit tuaj, pasi këto dy elemente do t'ju ndihmojnë të largoheni nga njerëzit që kërkojnë t'ju mashtrojnë dhe përfundimisht t'ju zhgënjejnë me lëvizjet e tyre. Sigurohuni që i besoni intuitës tuaj kur është e nevojshme, sepse në planin afatgjatë do të provojë se nuk ju tradhtoi.

Saturni nga dhjetori i vitit 2020 është zhvendosur në Ujor, prek të lindurit e parë deri në mes të dhjetë ditëve të dyta dhe ndikon ndjeshëm në fushën e jetës tuaj të përditshme dhe punës. Ndjeni se po merrni më shumë përgjegjësi dhe se orari juaj është mbytës. Fakti është që punët do të shumohen dhe kjo mund të funksionojë në mënyrë depresive në një nivel psikologjik. Nervozizmi, qëndrimi kritik dhe trajtimi i rreptë i njerëzve që takoni çdo ditë mund të krijojnë një mjedis të vështirë pune. Por mos harroni se me Saturnin në Ujor ju fton të bëni një përpjekje të vështirë që mund t'ju lodhë, por më vonë është e sigurt që do t'ju shpërblejë.

Jupiteri në Ujor nga dhjetori 2020 deri në mes të majit dhe nga fundi i korrikut deri në fund të dhjetorit 2021 do të jetë engjëlli juaj mbrojtës kur bëhet fjalë për çështje pune, pasi është e sigurt që do t'ju ndihmojë të shpëtoni nga kurthet që mund të ekzistojnë në fushën e punës. Nga mesi i majit deri në fund të korrikut, Jupiteri tek Peshq, në shenjën tuaj politike, punon veçanërisht i favorshëm për marrëdhëniet dhe bashkëpunimet që dëshironi të arrini. Nuk përjashtohet që të ketë njohje të reja që do të jenë jashtëzakonisht interesante si personalisht ashtu edhe profesionalisht. Mundësitë që ju janë dhënë do t'ju largojnë, pasi njerëzit që vijnë tek ju punojnë në mënyrë të favorshme për ju dhe aspiratat tuaja.

Kushtojini vëmendje çështjeve të punës në dy muajt e parë të vitit dhe në mes të qershorit. Katrori Jupiter - Uran (18.01) dhe katrorët Saturn - Uran (18.02, 15.06) rrisin intensitetin në një shkallë të tepruar në mjedisin e punës dhe mund të çojnë në konflikte të forta që do të çojnë në këputje të papritura.

Eklipset në boshtin Binjakët - Shigjetari që do të ndodhin më 28 maj, 10 qershor dhe 4 dhjetor përqendrojnë të gjithë vëmendjen tuaj në jetën tuaj profesionale dhe familjare. Nuk përjashtohet mundësia që të ketë ngjarje që do të funksionojnë me zell në këto zona. Duhet të keni kujdes për ekzagjerimet e mundshme që nuk do t'ju lejojnë t'i shihni gjërat me maturi dhe realitet dhe mund të çojnë në vendime që më vonë nuk do të jenë të lehta për t'u zhbërë.

Eklipsi i hënës në boshtin Akrepi - Demi më 19 nëntor përqendron vëmendjen tuaj në mjedisin tuaj më të gjerë dhe të ngushtë dhe krijon kushtet për zgjerimin tuaj personal. Do të bëni mirë të jeni të kujdesshëm në rënkimet e tepërta dhe kritikat që mund të krijojnë probleme me njerëzit e afërt.

 

Virgjëresha profesionalisht dhe financiarisht në 2021: Me shumë punë do të keni sukses!

Neptuni tek Peshq nuk përjashtohet që të komplikojë gjykimin objektiv në lidhje me bashkëpunimet tuaja, pasi ka mundësi që të afroheni nga njerëz që kanë propozime ideale për ju. Eshtë e nevojshme të veproni në mënyrë racionale dhe të kujdesshme duke lënë mënjanë tendencat e idealizimit dhe zbukurimit, pasi ato mund të krijojnë përshtypjen e gabuar tek njerëzit që duan të punojnë me ju.

Eklipset e Binjakëve-Shigjetarit që do të ndodhin më 28 maj, 10 qershor dhe 4 dhjetor lëkunden për mirë në jetën tuaj profesionale dhe krijojnë çështje të rëndësishme në lidhje me karrierën tuaj. Eshtë e mundur që do të ketë mundësi për zhvillimin tuaj personal në të cilën ose do të ekzagjeroni duke vendosur qëllime që nuk janë të mundshme të arrihen, ose nuk do të jetë e lehtë të shihni objektivisht dhe realisht që mund t'ju çojnë. Këto periudha kohore nuk janë të përshtatshme për vendime të rëndësishme, prandaj bëni kujdes të vëzhgoni çdo detaj dhe mos nxitoni të merrni vendime që përfundimisht mund t'ju çojnë në një rrugë pa krye.

Saturni dhe Jupiteri në Ujor vendosin ritmin për të gjithë vitin në një nivel profesional, pasi detyrimet dhe punët në jetën e përditshme dhe punën rriten ndjeshëm. Ka mundësi të ndieni se nuk paguheni aq sa dëshironi dhe se artikujt që keni ndërmarrë vazhdimisht rriten. Eshtë një fakt që po kaloni një periudhë kur thirreni të bëni një përpjekje më të madhe me më pak shpërblim financiar. Kjo shpesh mund të çojë në acarim të rëndë dhe shpërthime. Por sigurohuni që t’i kufizoni në mënyrë që të mos ketë probleme të rëndësishme me njerëzit që luajnë në rrethin tjetër.

 

Virgjëreshat emocionalisht në 2021: Mos lejoni që stresi të dëmtojë marrëdhënien tuaj.

Neptuni tek Peshqit mund të idealizojë njerëzit dhe situatat në jetën tuaj personale, por është e rëndësishme të heqni qafe çdo iluzion. Ju duhet të shihni vetë se çfarë mund t'ju ofrojë personi në jetën tuaj ose një person i ri i mundshëm që dëshiron t'ju afrohet. Eshtë e rëndësishme të mos e humbni realizmin tuaj në kërkimin e një marrëdhënieje në ëndërr, herët a vonë do të zbuloni se nuk ka ndonjë themel të fortë për të ecur përpara.

Eklipset në boshtin Binjakët-Shigjetari që do të ndodhin më 28 maj, 10 qershor dhe 4 dhjetor mund të krijojnë një shqetësim të veçantë në nivelin personal, pasi faktorë të jashtëm siç janë çështjet profesionale dhe familjare që ju shqetësojnë ndikojnë ndjeshëm në jetën tuaj personale. Do të bëni mirë ta lini marrëdhënien tuaj nga çfarëdo problemesh që mund të hasni, pasi ka të ngjarë të çoheni në një situatë shumëplanëshe ku partneri juaj ose personi për të cilin jeni të interesuar nuk do të jetë i lehtë për t'u menaxhuar. Ju gjithashtu duhet të jeni të kujdesshëm në njohjet e mundshme që ju mbushin me optimizëm të tepruar, sigurohuni që të tregoni pjekuri duke shmangur gabimet në gjykimin tuaj.

Nga mesi i majit deri në fund të korrikut, Jupiteri në Peshqit ju jep një shije të parë përsa i përket jetës suaj personale, pasi keni mundësinë të bëni njohje të reja të rëndësishme që do të jenë vendimtare për jetën tuaj. I fejuari, i cili ka lindur në ditët e para të shenjës së zodiakut, nuk do të hezitojë të marrë vendime në lidhje me zhvillimin e marrëdhënies tuaj. Për shembull, zyrtarizimi ose jetesa me partnerin tuaj janë skenarë të mundshëm.

Yjet e shumtë në shenjën tuaj të zodiakut (Mërkuri, Afërdita, Marsi) nga fundi i korrikut deri në mes të shtatorit ju jep mundësinë të shprehni menjëherë gjithçka që dëshironi dhe keni nevojë. Kini kujdes që të mos pushtoheni nga egocentrizmi dhe subjektiviteti, pasi do ta bëni të vështirë që partneri juaj ose personi të cilit doni t’i afroheni, të kuptojë se vërtet mendoni për një marrëdhënie kuptimplote.

 

Virgjëreshë, Mos u joshni nga iluzionet dhe imagjinata juaj

A janë yjet aleatët apo armiqtë tuaj? Me Poseidon në shtëpinë tuaj të shtatë të marrëdhënieve, ju po kërkoni një marrëdhënie ideale, perfekte, por së pari do t'ju duhet të kaloni disa zona të mjegullta dhe të trazuara. Ju po kërkoni dashurinë absolute, një dhe të vetme, jeni të orientuar drejt përkushtimit. Në mënyrë që misioni juaj të jetë plotësisht i suksesshëm, së pari duhet të luftoni me demonët tuaj të vjetër që do t'ju bëjnë të besoni se nuk jeni në gjendje të kërkoni dashuri. Ndoshta frika dhe hezitimet tuaja ju bëjnë të përballeni me vështirësi. Por mos mendoni se fati është kundër jush. Për t'i kapërcyer ato, lini mënjanë nevojën tuaj për përsosmëri dhe gjithçka do të shkojë mirë.

Nëse jeni beqarë, mund të ndiheni veçanërisht të ndjeshëm dhe më romantikë se zakonisht. Ju mund të ndjeni një tërheqje të papritur ndaj dikujt që duket si një ëndërr e pakapshme ose ju tregoni dashurinë tuaj për partnerin tuaj. Por Poseidon ju paralajmëron të mos ndërmerrni shumë rreziqe në dashuri, nëse bëni diçka të paligjshme, mund të mos jetë aq sekrete sa mendoni. Shënim: goodshtë mirë të ëndërrosh, por mos u merr me iluzionet dhe imagjinatën tënde. Ju mund të mendoni se keni gjetur shoqen e shpirtit ose i tregoni dhembshurinë tuaj të dashurit tuaj pa përgjigje. Mos e fajësoni anën tjetër, a keni lënë mjegullën të depërtojë në jetën tuaj? A ishit të paqartë për dëshirat tuaja apo nuk arritët të njihnit motivet e tjetrit?

Thuaji "jo" ndjekjes së perfektes

Me katrorin Saturn-Uranus mund t'ju duhet të zgjidhni nëse do të rrezikoni jetën tuaj romantike ose të ruani status quo-në. Ndoshta disa udhëtime të vazhdueshme që lidhen me punën tuaj ju ndalojnë të dashuroheni. Ju mund të ndjeni se pasioni juaj është i rraskapitur ose ka konflikte dhe keqkuptime midis jush në lidhje me planet tuaja të punës ose udhëtimit dhe nuk mund ta zgjidhni mosmarrëveshjen. Por ju keni shumë mësime karmike për të mësuar, ngadalë por me siguri. Ju mund të hapni horizonte të reja në dashuri ndërsa jeni ende besnikë ndaj përgjegjësive dhe detyrimeve tuaja. Mundohuni të relaksoheni dhe të mos kërkoni përsosmërinë.

Shtëpia dhe familja

Me dy eklipset e majit dhe dhjetorit në shtëpinë tuaj të katërt, në shtëpi dhe në familje, është koha e përkryer për bashkime familjare ose për të kontaktuar me të dashurit e largët. Sidoqoftë, këto eklipse krijojnë dramë rreth familjes ose një prone, prandaj bëni kujdes të mos ofendoni të tjerët. Një shtatzëni mund të ndodhë tani ose vendosni të keni një familje ose thjesht ora juaj biologjike po troket. Ky mund të jetë një vit kur shumë prej jush krijojnë një familje, lëvizin ose thjesht ndryshojnë marrëdhëniet tuaja me fëmijët, anëtarët e familjes ose të afërmit tuaj. Koha do të tregojë se si do të dalë kjo për ju. Por mos u habisni nëse qëllimet e vitit 2021 përfshijnë lëvizjen në një shtëpi tjetër apo edhe një qytet, zgjerimin e familjes tuaj ose vendosjen për një pronë në një zonë që e doni.

Për të marr harten tuaj personale astrologike klikoni ne kete andrese 

https://www.astrologu.al/sq/parashikime-personale

ose për më shumë detaje rreth hartes astrologjike personale  te detajuar mund të kontaktoni drejtpërdrejt me astrologun

ne email  http://tpimarketing@gmail.com  ne Messinger , WhatsApp, Viber Jorgo Pulla: Tel. (00355) 699 464 446

,
24/8-22/9
Virgjeresha ditor/20/
20/06/2021

Të përgjithshmet

Fillimi i ditës ju gjen duke u marrë me kontaktet tuaja sociale, por edhe me mënyrën sesi e përcillni imazhin tuaj për jashtë. Por nga pasditja dhe më pas keni më shumë liri për të ndjekur planet që keni bërë dhe të vendosni qëllimet tuaja për materializim, të cilat do ti arrini me këshillat e astrologut tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Dashuria

Njohjet rriten falë mjeteve të rrjeteve sociale, ndërkohë deri në pasdite sot lëvizni në norma të caktuara dhe kjo ju presionon. Fundja, mundësitë në dashuri ekzistojnë.

Karriera dhe financat

Mund të tregoni vlerën tuaj tek përgjegjësit apo punëdhënësit, ndërkohë në përgjithësi ekzistojnë mundësi karriere, nëse keni bërë dhe përpjekjet përkatëse. Për më tepër, akoma dhe nëse gjerat ekonomike janë të ngjeshura, portofoli juaj nuk mbetet kurrë bosh.

, , , ,
24/8-22/9
Virgjëresha javor
14/06/2021 to 20/06/2021

Këtë javë do duhet të jepni prioritet cështjeve të cilat lidhen me punët dhe detyrimet e përditshmërisë tuaj, pasi janë ato që nëse nuk menaxhohen do ju krijojnë shumë shqetësim. Katrori Saturnit që ndodhet në shenjën e Ujorit me Uranin që ndodhet tek Demi tregon se do nevojitet të disiplinoni në një program i cili mund të mos ju pëlqejë të dyve aq shumë. Të mbani mend se nëse programatizoni punët tuaja atëher do keni kohë të lirë për veten tuaj dhe kjo do jetë shumë e rëndësishme.

Dashuria

Katrori Diellit që ndodhet në shenjën e Binjakëve me Neptunin që ndodhet në shenjën e Peshqëve do ndikojë mjaftueshëm gjykimin tuaj dhe ka shumë mundësi t’ju drejtojë të zbukuroni disa situata që lidhem me cështjet tuaja personale. Nëse jeni beqarë do duhet ti kushtoni vëmëndje njohjeve të reja dhe të mos nxitoheni të dilni në përfundimet tuaja. Nëse ndodheni tashmë në një lidhje disa biseda me partnerin tuaj këto ditë mund t’ju krijojnë mendime të dyta dhe të treat dhe të nevojiten “shpjegime”.

Puna dhe Ekonomia

Këto ditë ka mundësi të bëni disa mendime në lidhje me punën dhe nuk përjashtohet të merrni vendime të cilat do ndryshojnë plotësisht pjesën profesionale. Katrori Saturnit- Uranit mund të krijojë presion në përditshmërinë tuaj por mos e lini këtë presion të bëhet shkak për ndryshime, që mund të mos keni menduar rezultatet afatgjata të tyre.

Mos harroni ti bëni Like faqeve tona në Facebook

www.facebook.com/astrologu.al.JorgoPulla

www.facebook.com/www.astroshop.al.JorgoPulla

pasi dhe të bëheni pjesë në grupin tonë

www.facebook.com/groups/jorgopulla.astrologu

Për të qënë gjithnjë të informuar për ofertat dhe shortet që ne organizojmë EKSKLUZIVISHT dhe vetëm për pjestarët tanë…

Pra, do të ishte më mirë të qëndroni të qetë dhe të pretendoni qetësisht, duke kultivuar më tej talentin tuaj unik së bashku me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Ju presim…

 

, ,
24/8-22/9
Virgjëresha mujor
01/06/2021 to 30/06/2021

Qershori është një muaj që nga njëra anë mund të ketë shumë detyrime profesionale, por nga ana tjetër do sjellë dhe mundësi për të kontaktuar me shokët tuaj të dashur, të njihni njërëz të rinj dhe të investoni kohë në gjëra që ju gëzojnë. Hëna e Re/eklipsi Diellit që do realizohet në gradën e 19 të Binjakëve në 10/6 mund të krijojë apo të përforcojë një klimë të tendosur që ekziston në një cështje profesionale. Për shkak se Merkuri do lëvizë në prapavijë gjatë pjesës më të madhe të këtij muaji, do duhet të shmangni vendimet impulsive të cilat do mundeshin të ndërlikojnë situatën për t’ju drejtuar në rrugëtime të gabuara. Nëse ndjeni se ekzistojnë disa cështje që lidhen me fushën profesionale të cilat ju krijojnë ndjenja negative përpiquni të ruani distance nga to, për të mundur ti shihni sa më objektivisht bëhet por edhe të fitoni kohë derisa të merrni vendime tuaja.

Në 21/6 Dielli do kalojë në shenjën e Gaforres dhe dhjetditëshi i fundit i këtij muaji duket se do jetë shumë më i qetë për ju. Rol të vecantë në këtë do luajnë persona me të cilët do shoqëroheni, aktivitetet së bashku me shokët tuaj pasi dhe angazhimi me gjëra të cila ju mbushin me ndjenja të këndshme. Në 23/6 Merkuri do kthehet në vijë të drejtë në shenjën e Binjakëve duke i dhënë fund një periudhe ku mund të kishte parainformim, hamendësime por edhe keqkuptime, vecanërisht për cështje që lidhen me punë. Hëna e Plotë që do realizohet në boshtin Gaforrja- Bricjapi në 24/6 mund të sjellë një propozim të mirë bashkpunimi, i cili ka shumë mundësi të vijë nëpërmjet një personi që ndodhet në rrethin tuaj shoqëror. Gjithashtu nuk përjashtohet të sjellë dhe një njohje të re e cila do mundej të hapë një kapitull të ri në jetën tuaj personale.

Dashuria

Hyrja e Afërditës tek Gaforrja do hapë këtë muaj pasi do kalojë në këtë shenjë në 2/6 dhe nga pozicioni I ri i saj do sjellë rreth jush shumë persona të rinj. Shokët tuaj do luajnë rol të rëndësishëm në njohje që do bëni periudhën e ardhshme dhe nuk përjashtohet të njihni një person që do ju tërheqë interesin brenda një shoqërie të përbashkët. Akoma dhe nëse dicka e tillë nuk ndodh në fillim të muajit, me Hënën e Plotë që do realizohet në boshtin Gaforrja- Bricjapi në 24/6 duket se do ekzistojnë mundësi dhe ndaj fundi Qershorit për njohje të reja por edhe për një lidhje të re. Nëse keni gjetur tashmë partnerin tuaj duket se do ftoheni të ruani balancat midis detyrimeve profesionale dhe personale pasi duket se të parat do ju tërheqin më shumë interesin tuaj dhe do ju mbajnë shumë të angazhuar. Me kthimin e Merkurit në vijë të drejtë në 23/6 komunikimi midis jush do jetë më I lehtë, dicka që do ju ndihmojë shumë dhe në klimën që do ekzistojë në lidhjen tuaj. Muaji mbyllet me hyrjen e Afërditës në shenjën e Luanit në 27/6 ku do inagurojë një periudhë të mbyllur, e cila do ju ndihmojë të vini në kontakt me ndjenjat tuaja më të thella sentimentale por edhe dëshirat tuaja.

Puna dhe Ekonomia

Cështjet që lidhen me punën duket se do ju shqetësojnë gjatë gjithë muajit pasi dhe eklipsi Diellit që do realizohet në 10/6 në shenjën e Binjakëve por edhe rrugëtimi në vijë të kundërt i Merkurit në të njëjtën shenjë, mund të sjellë “kthime” në to. Mirë do ishte- të paktën derisa të kthehet Merkuri në vijë të drejtë në 23/6- të shmangni të merrni vendime përfundimtare dhe të bëni lëvizje profesionale të cilat do ju lidhin për një kohë të gjatë kohore. Akoma dhe nëse ndjeni se ndodheni nën pragun e ndryshimeve përpiquni të fitoni pak kohë pasi rrethanat astrologjike që do ekzistojnë këtë muaj- vecanërisht deri dhe në 15/5- do krijojnë ndjesinë se të gjitha janë mbarë dhe asgjë nuk është stabile, dicka e cila është ndryshuese për c’dolloj vendimi apo një hap të ri.

Mos harroni ti bëni Like faqeve tona në Facebook

www.facebook.com/astrologu.al.JorgoPulla

www.facebook.com/www.astroshop.al.JorgoPulla

pasi dhe të bëheni pjesë në grupin tonë

www.facebook.com/groups/jorgopulla.astrologu

Për të qënë gjithnjë të informuar për ofertat dhe shortet që ne organizojmë EKSKLUZIVISHT dhe vetëm për pjestarët tanë…

Pra, do të ishte më mirë të qëndroni të qetë dhe të pretendoni qetësisht, duke kultivuar më tej talentin tuaj unik së bashku me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Ju presim…

 

,
23/7-23/8
Luani ditor/20/
20/06/2021

Të përgjithshmet

Këtë periudhë mund të kapni mundësitë që ju jepen për të përparuar në qëllimet tuaja dhe duke folur me astrologun tuaj personal në  www.astrologu.al/parashikime-personale  , mund të jeni një hap më pranë rezultatit të dëshiruar. Por nga darka dhe më pas, humori juaj, bëhet më i mbyllur dhe preferoni të kaloni pak kohë vetëm apo me pak persona të afërt.

Dashuria

Deri në pasdite ekziston më shumë lehtësi për të komunikuar me miq dhe të veproni në një vijë të përbashkët, pasi sot pasdite jeni më të mbyllur dhe aspironi të qëndroni larg, ndërkohë paralelisht mundeni dhe të shplodheni.

Karriera dhe financat

Do duhet të jeni më shumë korrekt me detyrimet që keni marrë përsipër në ambjentin e punës tuaj, ndërkohë Afërdita premton dhe të ardhura.

, , , ,
23/7-23/8
Luani javor
14/06/2021 to 20/06/2021

Ngjarja kryesore astrologjike e kësaj jave do realizohet të Hënën 14/6 dhe është katrori midis Saturnit që ndodhet në shenjën e Ujorit dhe Uranit që ndodhet në shenjën e Demit. Ky kënd do realizohet për herë të dytë brenda këtij viti me saktësi dhe tregon se prioritetet tuaja duket se ndryshojnë. Nëse kishit prioritet jetën tuaj personale tani puna do marrë vendin e parë por ka shumë mundësi të ndodhë dhe pikërisht e kundërta, vecanërisht nëse kishit kaluar një periudhë të gjatë.

Dashuria

Lidhjet tuaja ndërpersonale duket se do ju shqetësojnë shumë këtë javë dhe brenda tyre përfshihet dhe një lidhja juaj personale. Kjo lidhje duket se do kalojë “kontrolle pasi jeni të vendosur për ndryshime në rast se ndjeni se nuk ju mbulon. Nëse jeni beqarë do filloni të mendoni serjozisht të ardhmen e një njohjeje që ju ka tërhequr interesin, por kjo javë mund të mos ju ndihmojë të dilni në përfundime në lidhje me zhvillimin e saj.

Puna dhe Ekonomia

Detyrimet profesionale do japin prezencë të fuqishme brenda kësaj jave me rezultat të nevojitet të rrisni pak ritmin për të mundur ti arrini të gjitha. Katrori Diellit që ndodhet në shenjën e Binjakëve me Neptunin që ndodhet në shenjën e Peshqëve, ju thotë ti kushtoni vëmëndje të vecantë menaxhimit të cështjeve ekonomike pasi dhe disa marrëveshjeve të cilat mund të mos jenë dhe aq të sqaruara.

Mos harroni ti bëni Like faqeve tona në Facebook

www.facebook.com/astrologu.al.JorgoPulla

www.facebook.com/www.astroshop.al.JorgoPulla

pasi dhe të bëheni pjesë në grupin tonë

www.facebook.com/groups/jorgopulla.astrologu

Për të qënë gjithnjë të informuar për ofertat dhe shortet që ne organizojmë EKSKLUZIVISHT dhe vetëm për pjestarët tanë…

Pra, do të ishte më mirë të qëndroni të qetë dhe të pretendoni qetësisht, duke kultivuar më tej talentin tuaj unik së bashku me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Ju presim…

, ,
23/7-23/8
Luani mujor
01/06/2021 to 30/06/2021

Qershori është një muaj që do ju krijojë ndjenja përplasëse pasi do ekzistojnë “faqe” në fusha të ndryshme që do ju tërheqin interesin. Hëna e re/eklipsi Diellit që do realizohet në 10/6 në gradën e 19 të Binjakëve mund të krijojë disa ngatërresa në lidhje me persona që ndodhen në ambjentin tuaj shoqëror. Ka mundësi në rast se ekzsitojnë keqkuptime të cilat “ruhen” nga e kaluara të vinë përsëri në sipërfaqje dhe t’ju “detyrojnë” ose ti menaxhoni ose të lini disa lidhje shoqërore pas jush. Në 11/6 Marsi do kalojë në shenjën tuaj dicka që përkthehet si energji e lartë për ju. Sigurisht do duhet ti kushtoni kujdes të vecantë përsa ka lidhje me hapësirën ku do vendosni ta përdorni, pasi ka shumë mundësi- nëse qëndron e pashfrytëzuar- të përbëjë një bazë të mirë nevozizmi.

Në 14/6 do realizohet për një herë tjetër katrori midis Saturnit që ndodhet në shenjën e Ujorit dhe Uranit që ndodhet në shenjën e Demit. Ky kënd ishte realizuar përsëri në Shkurt kështu që ka shumë mundësi të shfaqen cështje të cilat ju kishin shqetësuar atëher. Një lidhje profesionale apo një bashkpunim duket se mund të fillojë t’ju presionojë apo të rikthehen cështje që ekzistonin në të, dicka që do ju ndikojë mjaftueshëm. Në 21/6 Dielli do kalojë në shenjën e Gaforres dhe nga pozicioni i ri i tij do favorizojë vecanërisht marrveshjet ekonomike por edhe një menaxhim më të mirë të cështjeve tuaja ekonomike. Në 23/6 Merkuri do kthehet në vijë të drejtë në shenjën e Binjakëve dhe do ndihmojë komunikimin i cili do përbëjë “celsin” për c’do lloj marrveshje, ose profesionale ose ekonomike. Në 24/6 Hëna e Plotë që do realizohet në boshtin Gaforrja- Bricjapi ju kërkon të mbyllni disa cështje të cilat vinë nga e kaluara, pasi tani duket se do keni dëshirën por edhe motivet për ti menaxhuar dhe ti lënë pas.

Dashuria

Hyrja e Afërditës në shenjën e Gaforres në 2/6 tregon se Qershori gjatë shumicën e ditëve të tij do ketë ndjenja të forta dhe do krijojë rrethanat për tu afruar shumë më pranë me ndonjë person. Me hyrjen e Marsit në shenjën tuaj në 11/6 duket se nuk do jetë e lehtë të bëni durim për të parë zhvillimin e disa cështjeve sentimentale, por përpiquni të shmangni këtë skenar pasi ka shumë mundësi të veproni impulsivisht përsa i përket cështjeve tuaja sentimentale. Nëse ndodheni tashmë në një lidhje ndjenjat e forta mund të krijojnë një qëndrim pushtues brenda kësaj lidhjeje, e cila me rradhën e saj ka mundësi të rrijë tensionet. Nga 23/6 kur Merkuri do kthehet në vijë të drejtë komunikimi do jetë shenja përmirësimi dhe do ulë ndjeshëm hamendësimet por edhe keqkuptimet që krijoheshin gjithë periudhën e kaluar. Në 27/6 me hyrjen e Afërditës në shenjën tuaj fillon periudha më e mirë e verës për jetën tuaj personale, pasi Afërdita në shenjën tuaj përforcon joshjen tuaj dhe krijon shumë mundësi për njohje të reja, flirte por edhe adventura sentimentale!

Puna dhe Ekonomia

Këtë muaj ka mundësi të ekzistojnë disa rrethana në punë të cilat do ju krijojnë presion, pasi ka mundësi të krijojnë shqetësime dhe t’ju vënë në një rreth mendimesh negative. Kjo do bëhet më e theksuar gjatë mesit të muajit pasi katrori Saturnit që ndodhet tek Ujori me Uranin tek Demi në 14/6 ka mundësi të shenjëstrojë tilla lloj situatash. Për shkak se Marsi do ndodhet në shenjën tuaj ka mundësi t’ju bëjë të reagoni “në favor të tij” në disa cështje, ndaj përpiquni të ruani tone të ulta dhe të mendoni nëse ajo që ka zgjuar nervozizmin tuaj mund të ndryshojë apo nëse përbën një “situatë të përhershme” me të cilën do duhet të përshtateni. Shmangni vendimet impulsive ashtu si gjithashtu dhe të ngreni tonet pasi dicka e tillë do mundej të hedhë vaj zjarrit. Nga 23/6 kur Merkuri do kthehet në vijë të drejtë në shenjën e Binjakëve, do jetë më e lehtë të menaxhoni mjaft cështje profesionale pasi pengesat në komunikim do ulen ndjeshëm.

Mos harroni ti bëni Like faqeve tona në Facebook

www.facebook.com/astrologu.al.JorgoPulla

www.facebook.com/www.astroshop.al.JorgoPulla

pasi dhe të bëheni pjesë në grupin tonë

www.facebook.com/groups/jorgopulla.astrologu

Për të qënë gjithnjë të informuar për ofertat dhe shortet që ne organizojmë EKSKLUZIVISHT dhe vetëm për pjestarët tanë…

Pra, do të ishte më mirë të qëndroni të qetë dhe të pretendoni qetësisht, duke kultivuar më tej talentin tuaj unik së bashku me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Ju presim…

,
23/7-23/8
Luani vjetor
01/01/2021 to 31/12/2021

Ndikimi i Uranit tek Demi (për ata që kanë lindur nga mesi i dhjetë ditëve të para deri në mes të dhjetë ditëve të dyta):

Ju po shkoni kundër pushtetit, doni të përmbysni status quo-në ndërsa Urani revolucionar lëviz në shtëpinë tuaj të dhjetë, të ambicies dhe njohjes profesionale. Dëshira juaj për të arritur majat dhe për të fituar një pozicion drejtues mund të duket e pamëshirshme për të tjerët ose ngjitja juaj mund të shkaktojë pakënaqësi dhe lojëra të fuqisë në punën tuaj. Kujdes, është kaq e lehtë të fajësosh të tjerët për fuqinë diktatoriale që ushtron, por pyete veten: A rrjedh kjo klimë e fortë, mbizotëruese në punën tënde nga sjellja jote? Moderoni fuqinë tuaj dhe sigurohuni që të punoni me të tjerët, mos u bëni përçarës.

Nga ana pozitive, Urani thekson punën në ekip dhe teknologjinë. Kështu që mbase filloni një projekt ekipi ose mund të filloni një biznes në internet ose të dërgoni një mesazh të fortë, ndoshta diçka që lidhet me njerëzimin, ndryshimin shoqëror dhe grupet, në mediat sociale. Kur besoni në diçka, jeni të pandalshëm, doni ta ndani atë. Misioni juaj tani është të përhapni ide novatore që ndryshojnë botën dhe i bëjnë njerëzit të parashikojnë një jetë të re dhe më të mirë. Bëhuni gati të jeni udhëheqësi që motivon të tjerët, pasi ndiheni shumë dinamik!

Ndikimi i Saturnit tek Ujori:

Angazhimi mund të hapë më shumë dyer në jetën tuaj ose t'i mbyllë ato? Saturni po lëviz në shtëpinë tuaj të shtatë, të marrëdhënieve dhe bashkëpunimeve serioze, dhe ju po pyesni veten: A do të ecni përpara së bashku apo do të çliroheni duke pretenduar lirinë tuaj? Saturni vendos rregullat, ndërsa Ujori i shkel ato, kështu që do të jeni në një dilemë të madhe. Saturnit i pëlqen struktura dhe disiplina, shpërblen vetëm punën e palodhur. Ujori është një udhëheqës revolucionar i të rinjve që lëkund status quo-në. Në të vërtetë, ju do të jetoni një vit të çuditshëm. Me Saturnin të strukturuar në Ujorin avangardë, ju takon juve të vendosni rregullat se si është një marrëdhënie e lumtur. Nëse marrëdhënia juaj është e fortë, e ndërtuar mbi baza të forta dhe të dy dëshironi të jeni së bashku, atëherë provojeni. Nëse jo, ju mund të vendosni të jetoni veçmas në vend që të mbani një marrëdhënie të vdekur emocionalisht. Dhe është zgjedhja më e mirë që mund të bëni. Nëse jeni beqar, miqtë mund të bëhen të dashuruar ose mund të takoni dikë në internet. Ju papritmas (dhe në mënyrë tronditëse) mund ta gjeni veten të tërhequr nga dikush që nuk e keni menduar kurrë më parë. Por mos nxitoni të përkushtoheni, vetëm me këmbëngulje dhe durim do të ndërtoni një marrëdhënie të fortë dhe të qëndrueshme.

Ndikimi i Jupiterit tek Ujori:

Kush janë njerëzit që ju mbështesin dhe si do t'ju ndihmojnë të filloni një jetë të re? Me Jupiterin në shtëpinë tuaj të shtatë, marrëdhëniet dhe bashkëpunimet, njerëz të rinj hyjnë në jetën tuaj, ju madje mund të shkëputeni nga njerëzit me të cilët nuk keni ideale dhe vlera të përbashkëta në jetë. Ju mund të jeni gati për një ndryshim të madh të rojeve. Një njohje ose miqësi mund të zhvillohet në diçka vërtet të bukur, pasi ju dhe një shpirt plotësues eksploroni mënyra për të jetuar së bashku dhe për të zbuluar botën (dhe ndoshta edhe botën e botimit ose bashkëpunimin e biznesit). Një koleg ose mik mund të sugjerojë një partneritet ose thjesht të katalizojë mënyrën tuaj të të menduarit, duke ju çuar në riformimin e marrëdhënieve me të tjerët. Sido që të jetë rasti, prisni një revolucion!

Ndikimi i Jupiterit tek Peshqit nga 13 maj deri më 28 korrik:

Ballafaqimi dhe eleminimi i demonëve tuaj të këqij mund të transformojë jetën tuaj. Ndiqni intuitën tuaj dhe besoni tek ajo, ajo do t'ju çojë atje ku duhet të shkoni. Jupiteri do të jetë në shtëpinë tuaj të tetë transformuese për një kohë, duke filluar një transformim të thellë të shpirtit dhe jetës. Me kalimin e kohës do të kuptoni gabimet tuaja, por së pari duhet të merreni me fiksimet dhe fobitë tuaja që ju privojnë nga lumturia. A do të duhet të heqësh qafe keqdashje, xhelozi dhe hakmarrje, është për shkak të një sëmundje emocionale apo fizike? Të gjitha përgjigjet janë aty. Me këtë planet aventuresk në këtë zonë sensuale të hartës suaj, intimiteti në marrëdhënien tuaj thellohet, është një vit magjik për komunikim, me mendjen, trupin dhe shpirtin.

Ndikimi i një eklipsit Hënor tek Demi më 19 nëntor:

Ndryshimet katalitike në menaxhimin e parave dhe punës suaj parashikohen nga ky Eklips i Hënës që ndriçon shtëpinë tuaj të dhjetë të karrierës. Ky vit shënon fillimin e një cikli të ri dy-vjeçar eklipsesh në boshtin Demi / Akrepi, duke transformuar mënyrën e shpenzimit të parave, kursimit, fitimit dhe investimit. Ky eklips sjell ndryshime në punën tuaj të përditshme dhe mënyrën e fitimit të jetesës. Hëna ju paralajmëron për një ndryshim të punës ose një përparim të madh financiar, një kurs të ri në karrierën tuaj, stilin tuaj të menaxhimit të parave ose detyrat tuaja të punës. Ky eklips ka të ngjarë të shënojë fundin e një kursi karriere ose të ardhurash. Besojini universit edhe nëse kjo ndodh, një kapitull i ri dhe më i mirë ju pret.

Ndikimi i Afërditës së kundërt tek Bricjapi nga 18 dhjetor deri më 29 janar 2022:

Me Afërditën e kundërt harmonike në shtëpinë tuaj të gjashtë, të jetës së përditshme dhe punës, mund të ketë fërkime me kolegët tuaj dhe kaos në punën tuaj. Një person në vendin tuaj të punës mund të fillojë të veprojë në mënyrë egoiste ose jo të besueshme. (A e keni paguar këtë person për të kontrolluar produktivitetin e biznesit tuaj? Ju gjithashtu mund të ndiheni të pakënaqur, jo vetëm sepse ata nuk e vlerësojnë punën tuaj, por edhe sepse ju nënvlerësojnë, gjë që ju vë nën presion dhe stres. Ndërsa kërkesat dhe detyrimet tuaja rriten, mund t'ju duhet akoma t'i kushtoni vëmendje detajeve për të përfunduar një projekt. Kini kujdes për stresin tuaj të tepruar pasi mund të ndikojë në shëndetin tuaj dhe t'ju bëjë të dukeni të lodhur. Nëse ndiheni të rraskapitur, vendosni afatet kohore dhe riformatoni planet tuaja.

 

Luani 2021: Kaloni në baza të reja!

Për Luanët, 2021 parashikohet të jetë një vit ku sqarimet dhe rishikimet do të luajnë në lidhje me marrëdhëniet tuaja ndërpersonale. Ka ardhur koha që ju të vendosni me kë do të shkoni dhe kë do të lini pas, duke besuar se ai nuk mund të kuptojë dhe të mbulojë më atë që dëshironi.

Urani në Dem, prek atë që ka lindur në mes të ditës së parë deri në mes të dhjetë ditëve të dyta, përmbys të dhënat në jetën tënde profesionale. Eshtë shumë e qartë dhe më e qartë se kurrë që ju jeni të shtypur dhe dukshëm të kufizuar në mjedisin profesional në të cilin aktualisht jeni aktiv. Ju nuk do të hezitoni të reagoni ndaj asaj që nuk korrespondon me atë që dëshironi dhe kjo mund të çojë në një këputje përfundimtare ose ndryshim të biznesit. Fakti është që ju do të kërkoni të ndiqni një rrugë alternative, të pashembullt dhe inovative për ju. Sigurohuni që përkundër të gjitha vështirësive mund të bëni gjëra të mëdha për sa kohë që jepni gjithë imagjinatën dhe krijimtarinë tuaj.

Saturni që nga dhjetori i vitit 2020 është zhvendosur te Ujori, duke prekur të lindurit e parë deri në mes të dhjetë ditëve të dyta, duke ju kërkuar që të përqendroheni në marrëdhëniet dhe bashkëpunimet. Eshtë koha të provoni në mënyrë metodike dhe të përgjegjshme për të ruajtur marrëdhëniet e rëndësishme të biznesit që mund të keni. Në të njëjtën kohë, nuk përjashtohet mundësia që të ketë zhvillime që do t'ju bëjnë të largoheni nga njerëzit që deri më tani luanin një rol udhëheqës në fushën profesionale. Në jetën tuaj personale është e mundur të merrni vendime që do të zhvillojnë marrëdhënien tuaj në një nivel tjetër. Sigurisht, është e mundur të kuptoni se partneri juaj nuk plotëson atë që dëshironi dhe se marrëdhënia ka mbyllur ciklin e saj.

Jupiteri në Ujor nga dhjetori 2020 deri në mes të majit dhe nga fundi i korrikut deri në fund të dhjetorit 2021 punon në mënyrë të favorshme në nivelin e marrëdhënieve ndërpersonale, pasi është e mundur që të ketë njohje të reja që do të luajnë një rol të rëndësishëm në një nivel personal dhe profesional. Nga mesi i majit deri në fund të korrikut, Jupiteri në Peshqit ju ndihmon të përqendroheni në çështje financiare që shqetësojnë palët e treta dhe të vazhdoni me transaksione fitimprurëse që do t'ju lehtësojnë nga stresi. Në të njëjtën kohë nuk do të hezitoni të përballeni me pasiguri dhe neveri që ju mundojnë psikologjikisht në mënyrë që t'i lini pas.

Vështirësitë dhe përmbysjet mund të ndodhin në një nivel profesional dhe në lidhje me marrëdhëniet tuaja ndërpersonale në dy muajt e parë të vitit dhe në mes të qershorit. Katrori Jupiter - Uran (18.01) dhe katroret Saturn - Uranus (18.02, 15.06) krijojnë një fushë që vështirë se do të jeni në gjendje ta mbani të freskët, pasi nevoja për zgjerim dhe zhvillim sa i përket bashkëpunimeve dhe jetës personale do të gjejë pengesa për shkak të përmbysjeve. Bëni kujdes në fushën e karrierës sepse mund të zhvillohen luftime të vështira që do të ndryshojnë rrënjësisht të dhënat.

Eklipset në boshtin Binjakët - Shigjetari që do të ndodhin më 28 maj, 10 qershor dhe 4 dhjetor ndikojnë ndjeshëm në jetën tuaj personale, miqësitë dhe qëllimet apo ambiciet që keni në mendje. Eshtë e rëndësishme të mos bëhesh arrogant ose të kënaqesh me iluzione që përfundimisht mund të të bëjnë të besosh te njerëzit e gabuar që do të të lëndojnë. Eklipsi i Hënës në boshtin Akrepi - Demi më 19 nëntor ju fton që t’i përkushtoheni çështjeve të një natyre profesionale dhe familjare. Kini kujdes nga tepricat e mundshme që mund të kenë kosto, pasi vetëkënaqësia mund të veprojë si një parandalues ​​dhe të humbasë mundësitë.

 

Luani profesionalisht dhe financiarisht në 2021: Rivlerësimi i bashkëpunimeve!

Urani në Dem është një fakt që sjell përmbysje në jetën tuaj profesionale, pasi kalimi i tij ju ndihmon të kuptoni në një mënyrë veçanërisht të fortë se nuk mund të qëndroni në fushën profesionale në të cilën operoni. Mundohuni të mos zemëroheni pa ndonjë arsye, pasi kjo do të ndikojë ndjeshëm në marrëdhëniet me eprorët tuaj. Ju jeni elastik dhe hakmarrës dhe kjo funksionon si një parandalues ​​për çdo plan profesional ose negativ në kursin tuaj personal. Fakti është që ju jeni thirrur të bëni një ndryshim të rëndësishëm, pasi është koha për të shërbyer atë që mendoni se ju përshtatet dhe ju mund të kryeni në maksimum.

Saturni dhe Jupiteri në Ujor ju detyrojnë të përqendroheni në bashkëpunime që mund të ekzistojnë tashmë ose në marrëveshje të reja që mund t'ju japin shumë gjëra. Në mënyrë që të keni rezultatin më të mirë të mundshëm, duhet të paguani shumë punë, të tregoni metodë dhe një qëndrim të përgjegjshëm në atë që ndërmerrni. Duhet të keni kujdes në bashkëpunimet e vjetra, pasi është koha të vlerësoni nëse ato mund të mbesin në jetën tuaj. Të dhënat për ju po ndryshojnë dhe tani po sqaroni brenda vetes nëse partnerët që keni në krah e kuptojnë mënyrën e të menduarit në një nivel profesional ose nuk mund të ecin përpara me ju. Do të ketë shumë dridhje që do t'ju çojnë të bëni konkluzione që do të jenë të vështira, por të nevojshme për të ecur përpara në biznesin tuaj.

Nga fillimi i janarit deri në fillim të marsit, ju jeni thirrur të menaxhoni detyrimet dhe përgjegjësitë e rritura në jetën tuaj profesionale. Marsi është në Dem dhe është e dhënë që nuk do ju lërë vend për të pushuar. Planifikimi i mirë është i domosdoshëm që të mund t'i përgjigjeni asaj që keni ndërmarrë. Në të njëjtën kohë, qetësia dhe konsensusi janë të nevojshme, veçanërisht në lidhje me eprorët tuaj, pasi ju lehtë mund të aktivizoni klimën dhe të krijoni probleme, kryesisht në veten tuaj.

 

Cështjet sentimentale të Luanit në 2021: Ju shkëlqeni nga sharm!

Eklipset e Binjakëve-Shigjetarit që do të ndodhin më 28 maj, 10 qershor dhe 4 dhjetor ka të ngjarë t'ju japin mundësi të konsiderueshme në jetën tuaj personale, pasi njerëz të rinj me kultura dhe qasje të ndryshme ndaj gjërave mund të luajnë një rol kryesor. Por fakti është që ju duhet të jeni shumë të kujdesshëm në zgjedhjet tuaja, pasi është e lehtë të rrëmbeni, duke besuar se keni gjetur partnerin ideal. Iluzionet dhe ekzagjerimet nuk do të ndihmojnë dhe do t'ju lënë të ekspozuar, pasi gabimet do të sjellin zhgënjim.

Me Saturnin dhe Jupiterin në Ujor me kalimin e kohës nuk është e lehtë të marrësh vendime vendimtare në nivelin personal. Nga njëra anë, ju doni ta çoni marrëdhënien tuaj në nivelin tjetër, por në të njëjtën kohë ndjeni se po largoheni nga partneri juaj ose është e mundur që partneri juaj të distancohet nga ju. Mendoni me kujdes se cilat mundësi keni përpara, pasi ato do të jenë vendimtare për zhvillimin e ndjenjave tuaja. Mund të shfaqen njohje të reja, por kërkon përpjekje nga ana juaj për të krijuar bazat e duhura mbi të cilat mund të ndërtoni një marrëdhënie të shëndetshme.

Afërdita dhe Marsi në shenjën tuaj të zodiakut nga mesi i qershorit deri në fund të korrikut është një pikë përcaktuese për jetën tuaj personale, pasi nuk do të hezitoni të kërkoni më të mirën për ju. Qëllimi kryesor është të plotësoni nevojat dhe dëshirat tuaja, të cilat mund të çojnë në sjellje egocentrike që duhet të shmangni. Sigurisht është e dhënë që ju do të luani në mjedisin tuaj shoqëror dhe do të magnetizoheni me dinamizmin, shkëlqimin, hijeshinë tuaj. Përfitoni nga njohjet e reja që vijnë tek ju nga admirimi, pasi ata kanë shumë për t'ju dhënë, për sa kohë që jeni të gatshëm të gjeni pjesën e artë në gjëra.

 

Luani, Stabilitet apo distancë emocionale?

Ju jetoni momente epike në dashuri që në fund të fundit ju bëjnë të shihni jetën nga një këndvështrim tjetër. Momentet e lumturisë alternohen me periudha konflikti dhe kalime të vështira ndërsa Jupiteri dhe Saturni lëvizin në shtëpinë tuaj të shtatë të marrëdhënieve. Prania e këtyre dy planetëve kërkon kompromis, por do të jetë e vështirë dhe e diskutueshme. Aty ku mendoni se është arritur një marrëveshje, papritmas ndiheni emocionalisht të largët. Me këto ndikime të kundërta, ju keni ndjenjën se fati juaj po shkon larg sa më shpejt që t'i afroheni. Ju do të duhet të luftoni dhe koha do të jetë e gjatë. Universi po teston qëndrueshmërinë tuaj ndaj këtyre sfidave të paraqitura nga këto ndikime planetare, të kundërta.

Këto ndikime planetare ju imponojnë detyrime të mëdha, duke ju dhënë ndjesinë se asgjë nuk po shkon në drejtimin e duhur. Jeta juaj shoqërore është e kufizuar, gjë që mund t'ju bëjë të mërziteni më shumë. Megjithëse mund të ndjeni peshë në shpatulla dhe të mallkoni fatin tuaj të keq, nëse relaksoheni, kujdesuni për veten dhe ndryshoni idetë tuaja, kjo do t'ju bëjë mirë. Në vend që të ndaleni në atë që nuk ju pëlqen, gjeni kohë për të kuptuar domethënien e këtyre ngjarjeve të afërta. Edhe nëse jeta juaj e dashurisë është e komplikuar, nuk është për asgjë, por për të njohur veten dhe ndjenjat tuaja. Kini kujdes nga reagimet tuaja, ato mund të jenë të tepruara. Bëni një hap prapa dhe shikoni ... këtë akt që ju çon? Në diçka të mirë? Apo për katastrofë?

Puna ka përparësi mbi dashurinë

Urani lëviz në shtëpinë tuaj të dhjetë, karrierë dhe krijon përmbysje të papritura të planeve, ju mund të grindeni me të dashurin tuaj për shkak të orëve që punoni në lidhje me orët që kaloni me njëri-tjetrin. As ju ​​nuk ndihmoni, doni të bëni gjërat tuaja, duke i dhënë përparësi punës sesa dashurisë. Nëse vazhdoni të flisni me zë të lartë dhe ashpër dhe mos u përpiqni për marrëdhënien tuaj, nuk do t'i mbijetoni kësaj goditjeje. Ju mund të keni kohë të kufizuar për partnerin tuaj, por mund të keni disa momente të veçanta së bashku, kjo do t'ju ndihmojë shumë.

Pasione aventureske dhe të parezistueshme

Dy eklipset e majit dhe dhjetorit në shtëpinë tuaj të pestë erotike dhe pasionante, ju shtyjnë të rrezikoni në dashuri, ju doni të përjetoni pasion dhe aventurë. Ata madje mund të pasqyrojnë pabesinë ose një miqësi që bëhet diçka tjetër, krejtësisht e ndryshme. Nëse disa çështje nuk janë zgjidhur ende në marrëdhënien tuaj, hëna tregon pozicionet tuaja të vendosura mirë, duke nxjerrë në pah dëshirën tuaj për t'i dhënë përparësi dëshirave tuaja. Nëse jeni beqar, mund të ndjeni një pasion të papërmbajtshëm për dikë nga një qytet apo vend tjetër ose nga një kulturë krejtësisht e ndryshme. Shënim: Gjërat mund të mos jenë aq të thjeshta sa duken, edhe nëse jeni i lirë në atë kohë. Eshtë e mençur të kesh një profil të ulët dhe të mos lëvizësh bazuar në vëmendjen dhe përshtypjen e tepërt që kërkon.

Forca dhe lufta

Ndërhyrjet e padobishme nga vjehrrat ose familja juaj ose kërkesat e rritura të punës suaj mund të krijojnë probleme në marrëdhënien tuaj ndërsa Eklipsi i Hënës së Nëntorit ndriçon shtëpinë tuaj të dhjetë, karrierën dhe shoqërinë. Sidoqoftë, jini të gatshëm të ndryshoni gjithçka gjatë këtij Eklipsi të Hënës, është një tregues që një ndryshim në karrierë mund të jetë ai që nevojitet për të përmbushur qëllimet tuaja profesionale dhe jetën personale. Ju mund të ndiheni të shqetësuar dhe të shqetësuar, por këto ndjenja janë të përkohshme, ju duhet të luftoni për zgjedhjet që keni bërë dhe ëndrrat tuaja. Nga ana pozitive, ky eklips mund të shënojë fundin e një periudhe të vështirë. Do të duhet një luftë për ekuilibrin midis jetës suaj profesionale dhe personale, por ju arrini të dilni më fort nga ajo.

Për të marr harten tuaj personale astrologike klikoni ne kete andrese 

https://www.astrologu.al/sq/parashikime-personale

ose për më shumë detaje rreth hartes astrologjike personale  te detajuar mund të kontaktoni drejtpërdrejt me astrologun

ne email : http://tpimarketing@gmail.com,  ne Messinger , WhatsApp, Viber Jorgo Pulla: Tel. (00355) 699 464 446

,
22/6-22/7
Gaforrja ditor /20/
20/06/2021

Të përgjithshmet

Deri në pasditen e ditës së sotme do të keni mundesi per gjera te reja ne stabilizimin e tyre, Hëna në shenjën e Peshores  , duke sjellë në sipërfaqje cështjet tuaja personale. Pavarsisht kësaj, do duhet të mbani mend se është një periudhë e rëndësishme me mundësi, mjafton ti kapni. Astrologu juaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale   ju ndihmon në këtë.

Dashuria

Në fillimin e ditës keni një mungesë dëshire, por në përgjithësi bëhet fjalë për një ditë që ju ndihmon ti shihni situatat në cështjet tuaja personale në mënyre më reale dhe objketive, brenda një periudhe mundësish por edhe dilemave të mëdha.

Karriera dhe financat

Marsi, planeti i aksionit në një pozicion shoqëror për shenjën tuaj përnga fuqizimi, sjell dhe një klimë më ndihmuese dhe në cështjet tuaja ekonomike që ju shqetësojnë. Fokusohuni gjithashtu në bashkpunimet tuaja.

, , , ,
22/6-22/7
Gaforrja javor
14/06/2021 to 20/06/2021

Këtë javë ka mundësi ti kushtoni më shumë vëmëndje dhe kohë disa cështjeve të cilat ju kanë krijuar shqetësime. Katrori midis Saturnit që ndodhet në shenjën e Ujorit dhe Uranit që ndodhet tek Demi tregon se disa lidhje- më shumë nga ambjenti juaj shoqëror- do hynë nën mikroskop dhe nuk përjashtohet të ekzistojnë ndryshime në to. Për shkak se këto ditë do ekzistojë tendenca të përqendroheni në elemente negative dhe të kapërceni pozitivet, përpiquni ta shmangni për të mos fajësuar padrejtësisht disa persona që ndodhen në ambjentin tuaj të afërt.

Dashuria

Këtë javë duket se cështjet e të tjerve do shqetësojnë shumë ju dhe partnerin tuaj por këto mund të përbëjnë një mundësi të klasës së parë për të debatuar fuqishëm. Përpiquni të shmangni skenarin e mësipërm pasi do dilni të fituar nëse përqendroheni ekskluzivisht në c’do gjë që ekziston midis jush dhe partnerit tuaj. Nëse jeni beqarë ka shumë mundësi të shfaqen disa shqetësime në lidhje me zhvillimin e një njohjeje që ju intereson, lërini gjërat të zhvillohen dhe shmangni përfundimet e nxituara.

Puna dhe Ekonomia

Punët, detyrimet dhe c’do gjë tjetër që lidhet me fushën profesionale mund të bëhen mjaft presionuese këtë javë dicka që do ndikojë dhe në humorin tuaj por edhe në mënyrën sesi do reagoni në sfidat profesionale. Katrori midis Diellit që ndodhet në shenjën e Binjakëve dhe Neptunit që ndodhet në shenjën e Peshqëve ju shtyn të ruani distancime nga situata të cilat këtë moment duken të ngatërruara, për të mos marrë ndonjë vendim të gabuar në to.

Mos harroni ti bëni Like faqeve tona në Facebook

www.facebook.com/astrologu.al.JorgoPulla

www.facebook.com/www.astroshop.al.JorgoPulla

pasi dhe të bëheni pjesë në grupin tonë

www.facebook.com/groups/jorgopulla.astrologu

Për të qënë gjithnjë të informuar për ofertat dhe shortet që ne organizojmë EKSKLUZIVISHT dhe vetëm për pjestarët tanë…

Pra, do të ishte më mirë të qëndroni të qetë dhe të pretendoni qetësisht, duke kultivuar më tej talentin tuaj unik së bashku me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Ju presim…

, ,
22/6-22/7
Gaforrja mujor
01/06/2021 to 30/06/2021

Qershori është një muaj që do sjellë ajër rinovimi në jetën tuaj personale dicka e cila do bëhet e dukshme nga data 2/6 me hyrjen e Afërditës në shenjën tuaj. Në 10/6 Hëna e re/eklipsi Diellit që do realizohet në gradën e 19 të Binjakëve ka shumë mundësi të përforcojë disa shqetësime që keni ndërmend dhe ka shumë mundësi ato që mendoni të shtojnë lodhjen tuaj. Mos injoroni organizmin tuaj i cili mund të fillojë të “ankohet” vecanërisht nëse kohën e fundit e kishit munduar me punë dhe detyrimet. Në 11/6 Marsi do kalojë në shenjën e Luanit dhe nga pozicioni tij i ri mund të rrisë shpenzimet, ndaj ju nga ana juaj do duhet të jeni të kujdesshëm dhe ti eleminoni qëllimisht!

Nuk është muaji përshtatshëm për tu relaksuar përsa ka lidhje me blerje aq dhe për të bërë psonia të tepërta, në mënyrë që të jetë më e lehtë të përballeni me ndonjë shpenzim urgjent që mund të shfaqet. Në 21/6 fillon muaji ditëlindjes tuaj pasi Dielli kalon në shenjën tuaj dhe periudhën e ardhshme do ju sjellë në epiqëndrën e ngjarjeve shumë herë! Tani erdhi rradha juaj të dilni përpara, të dalloni dhe të realizoni disa nga qëllimet tuaja. Në 23/6 Merkuri do kthehet në vijë të drejtë në shenjën e Binjakëve dhe do përmirësojë shumë hamendësimet që ekzistuan periudhën e kaluar duke dhënë shumë mundësi për ti menaxhuar, vecanërisht nëse ato ishin midis jush dhe personash të dashur. Në 24/6 Hëna e Plotë që do realizohet në boshtin tuaj (Gaforrja- Bricjapi) do krijojë rrethana favorizuese për të filluar apo të krijohet një lidhje e re personale apo akoma dhe një bashkpunim të ri me shumë rrethana të mira.

Dashuria

Prezenca e Afërditës në shenjën tuaj nga 2/6 do ndihmojë shumë cështjet sentimentale këtë muaj, si të jeni beqarë ose nëse ndodheni tashmë në një lidhje. Në rastin e parë njohjet do jenë të shumta dhe nuk përjashtohet dhe admiruesit të shtohen, pasi do vëreni se do jetë shumë e lehtë për ju të tërhiqni shikimet e të tjerve dhe të ndodheni në epiqëndër. Zgjedhjet do jenë të shumta ama do duhet të veproni me bazë të nevojave tuaja sentimentale dhe dëshirave dhe jo me impulsivisht, pasi advneturat sentimentale ka mundësi të mos zhvillohen shumë mirë. Nëse ndodheni tashmë në një lidhje gjatë gjysmës së dytë të muajit do ekzistojnë mundësi për të rinovuar këtë lidhje duke bërë gjëra me partnerin tuaj dhe duke kushtuar kohë, pasi kjo mund të dëgjohet dicka aq e “thjeshtë” do jetë ama përcaktuese për rrugëtimin e lidhjes tuaj. Me kthimin e Merkurit në vijë të drejtë në 23/6 do ekzistojnë mundësi për të menaxhuar dhe disa keqkuptime të cilat mund të kishin krijuar ankesa. Nga fundi muajit ka shumë mundësi të merrni vendime në lidhje me zhvillimin e një lidhjeje apo një njohjeje. Nga 27/6 me hyrjen e Afërditës në shenjën e Luant ndjenjat do fillojnë të bëhen më shumë pushtuese!

Puna dhe Ekonomia

Këtë muaj ka mundësi të ekzistojnë mundësi për të menaxhuar disa cështje profesionale për të mirën tuaj, pasi prezenca Afërditës në shenjën tuaj deri dhe në 26/6 tregon se do keni një mënyrë unike të shuani c’dolloj hapësire që ekziston në punë dhe të përmirësoni lidhje me kolegë, eprorë dhe përgjegjësit tuaj. Pavarsisht këtyre do duhet të keni ndërmend se Merkuri do ndodhet në vijë të kundërt në shenjën e Binjakëve deri në 22/6 dhe ka shumë mundësi të ekzistojnë disa biseda të fshehta, port ë cilat nuk do kenë asnjë rëndësi nëse ju nuk përqendroheni në to. Me hyrjen e Diellit në shenjën tuaj në 21/6 por edhe Hënën e Plotë që do realizohet në boshtin Gaforrja- Bricjapi në 24/6 ka mundësi të ekzistojë një zhvillim pozitiv në një cështje profesionale e cila ju shqetëson mjaftueshmëm apo akoma dhe një propozim i ri profesional.

Mos harroni ti bëni Like faqeve tona në Facebook

www.facebook.com/astrologu.al.JorgoPulla

www.facebook.com/www.astroshop.al.JorgoPulla

pasi dhe të bëheni pjesë në grupin tonë

www.facebook.com/groups/jorgopulla.astrologu

Për të qënë gjithnjë të informuar për ofertat dhe shortet që ne organizojmë EKSKLUZIVISHT dhe vetëm për pjestarët tanë…

Pra, do të ishte më mirë të qëndroni të qetë dhe të pretendoni qetësisht, duke kultivuar më tej talentin tuaj unik së bashku me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Ju presim…

,
22/6-22/7
Gaforrja vjetor
01/01/2021 to 31/12/2021

Ndikimi i Plutonit tek Bricjapi (për ata që kanë lindur në fillim dhe në mes të dhjet ditëve të treta):

Ndërsa një pjesë e shpirtit tuaj është e gatshme të dashurohet me pasion, pavarësisht nga rezultati, një pjesë tjetër e juaj është në ankth dhe ankth për humbjen e personit që doni ose thjesht humbjen e kontrollit. Me Plutonin në shtëpinë tuaj të shtatë të marrëdhënieve, frika e lëshimit të ndjenjave tuaja të vërteta mund t'ju lodhë dhe mund t'ju ndalojë të keni atë marrëdhënie intensivisht emocionale që po kërkoni. Ju dëshironi të liroheni nga kontrolli dhe në të njëjtën kohë të hyni më thellë në një lidhje specifike dashurie ose bashkëpunimi.

Por, a bëheni shkatërrues në kërkimin tuaj të dashurisë absolute? Padyshim, kjo nuk do t'ju çojë askund (dhe ndoshta e keni provuar tashmë këtë rrugë). Mësoni vijën e hollë midis dashurisë dhe dominimit. Me aftësinë tuaj për të ndikuar (dhe në momente të dobëta, për të manipuluar) emocionet e të tjerëve, ju mund të sundoni. Ju nuk keni nevojë të shqetësoheni shumë për personin tuaj të dashur duke krijuar varësi emocionale për të siguruar vendin e shoferit. Kjo është shumë e lehtë për ju. Ndiqni rrugën më të vështirë të ruajtjes së parimeve tuaja, duke marrë parasysh atë që personi tjetër dëshiron ose ka nevojë. Ky është çelësi i lumturisë tuaj.

Ndikimi i Saturnit tek Ujori:

Ndiqni instiktin tuaj. Një zbulim ose sekret i rëndësishëm që del në dritë transformon ekzistencën tuaj në një mënyrë të vështirë dhe të ngadaltë ndërsa Saturni lëviz në shtëpinë tuaj të tetë transformuese dhe psikologjike. Po, mund të jetë e vështirë të falësh dikë që të ka lënduar, je mbërthyer në demonët dhe inatet e tua të mbrapshta, por si shkon duke mos i dhënë fund asaj? Ju mund të keni një kohë të vështirë emocionalisht dhe do të duhet të luftoni për të kapërcyer zhgënjimin. Saturni revolucionarizon qasjen tuaj ndaj dashurisë, besimit dhe intimitetit. Ujori sundon ndryshimet e papritura ndërsa Saturni i reziston ndryshimit, prandaj prisni rezultate interesante. Aty ku nuk e prisni, mund të takoni dikë që di saktësisht se si të hedhë mbrojtjen tuaj, por mund të keni frikë të vazhdoni përpara. Ose mund të sjellë gjithashtu një angazhim të papritur ose shtatzëni të papritur ose në vend të kësaj një fund të dhimbshëm të marrëdhënies tuaj.

Ndikimi i Jupiterit tek Ujor:

Jupiteri ju jep shkarkim emocional dhe përtëritje mendore në shtëpinë tuaj të tetë psikike dhe transformuese. Nëse po përpiqeshit të bënit një tranzicion të vështirë në jetën tuaj, tani e keni pranë këtë planet të dobishëm. Ndonjëherë, është më mirë të pranosh se po lufton në jetë sesa të projektojë një fytyrë të lumtur, por false. Ndoshta mund të gjesh ndihmë nga një mik apo grup i besuar, dikush me të cilin vërtet mund të jesh vetvetja. Ndikimi i papritur i Ujorit mund t’ju ​​bëjë të ndryshoni situatën tuaj të jetës shpejt ose të keni një zbulim të rëndësishëm se si dëshironi të jetoni. Ka mundësi të bëni ndryshime të mëdha të brendshme, duke kuptuar se nuk keni nevojë të tregoni se jeni një superhero pasi nuk mund ta përballoni të gjithë këtë stres. Mendoni: A nuk do të ishte më mirë të jetonit një jetë më të thjeshtë dhe të ishit vetja juaj e vërtetë?

Ndikimi i Jupiterit tek Peshqit nga 13 maj deri më 28 korrik:

Idetë tuaja imagjinare dhe nevoja juaj për të jetuar një jetë ndryshe nga ajo që po jetoni tani vijnë në pah falë Zeusit i cili do të lëvizë për një kohë në shtëpinë tuaj të nëntë të shtrirë. Udhëtimet dhe njohjet ndërkulturore theksohen, kështu që ju mund të udhëtoni me aeroplan diku larg ose të filloni një shfaqje në internet për të ndarë mesazhin tuaj frymëzues humanitar. Bashkimi i të gjithë njerëzve të tokës është pjesë e misionit tuaj shpirtëror për një të mirë të përbashkët. Ju gjithashtu mund të bashkëpunoni me një person të ndriçuar i cili do t'ju ndihmojë të përçoni mesazhin tuaj në një audiencë më të gjerë. Në përgjithësi, ju jeni veçanërisht të favorizuar në fushat e udhëtimeve, botimeve, filozofisë, ligjit dhe zhvillimit shpirtëror.

Ndikimi i Afërditës së kundërt tek Bricjapi nga 18 dhjetor deri më 29 janar 2022:

Afërdita do të jetë e kundërt në shtëpinë tuaj të shtatë, të marrëdhënieve, dhe ju vë në reflektim të thellë. Ju dëshironi të përcaktoni planet e ardhshme të marrëdhënies tuaj, madje mund të jeni të detyruar ta zyrtarizoni atë. A ju bie rëndë në mendje gjithë kjo? Ku po drejtohet marrëdhënia juaj? Dëshironi të njëjtat gjëra në planin afatgjatë? A është ky person gjysma juaj tjetër? Ende mund të pyesni veten nëse ia vlen t'i përkushtoheni këtij personi apo keni nevojë për prova të prekshme të besimit dhe dashurisë së tij. Një gjë është e sigurt, ju nuk doni asgjë më pak se të vërtetën dhe mund të keni dhimbje nëse e kuptoni se nuk është ajo që prisnit! Mos provoni të dashurin tuaj dhe as mos e ushtroni presion nëse gjërat papritmas kthehen përmbys. Çdo çështje që lind gjatë rrugëtimit të kundërt së Afërditës ka ekzistuar për një kohë të gjatë dhe tani nuk mund t'i injoroni ato, kështu që duhet të merreni me to.

 

Gaforrja 2021: Sfida të reja ju presin.

Gaforre, 2021 do të shënojë kalimin tuaj në një periudhë kërkimesh më të thella që do të ketë rezultate të rëndësishme financiarisht dhe psikologjikisht. Ju ftoheni të përballeni me frikëra dhe zmbrapsje më të thella dhe të sqaroni se çfarë ju frikëson dhe nuk ju lejon të ecni përpara në jetën tuaj.

Plutoni tek Bricjapi, ndikon kryesisht tek ai i lindur në mes të dekadës së tretë, ju shtyn drejt ndryshimeve transformuese sa i përket jetës personale dhe bashkëpunimeve. Nuk është e lehtë të menaxhosh sjellje të çuditshme, të kontrollosh lojëra dhe situata manipuluese që ekzistojnë në jetën tënde. Ka ardhur koha që ju të ndryshoni rrënjësisht qasjen tuaj ndaj gjërave dhe të çoni marrëdhëniet dhe bashkëpunimet tuaja në një epokë të re. Ju mund të lëndoheni thellë nga situata ose sjellje, por në planin afatgjatë do të pranoni se ishte shkas për tu rilindur përmes hirit tuaj. Në të njëjtën kohë, megjithatë, nuk duhet t'i nënshtroheni nevojës për të manipuluar të tjerët, pasi kjo do të jetë e mjaftueshme për të shkaktuar situata shpërthyese në një nivel romantik dhe profesional.

Saturni nga Dhjetori 2020 është zhvendosur në Ujor, prek të lindurit e parë deri në mes të dhjetë ditëve të dyta dhe përqendron vëmendjen tuaj kryesisht në çështjet financiare që ju shqetësojnë dhe që kanë të bëjnë me palët e treta ose aktivitetet e biznesit që ju interesojnë. Eshtë koha të ecni ngadalë dhe në mënyrë të qëndrueshme për të bërë marrëveshje dhe marrëveshje, por kjo do të ketë një ndikim të drejtpërdrejtë në psikologjinë tuaj, pasi stresi paraqitet. Kini kujdes nga frika dhe pasiguria që mund të bllokojnë lëvizjet tuaja, ka ardhur koha që të merreni me to ballë për ballë.

Jupiteri në Ujor nga dhjetori 2020 deri në mes të majit dhe nga fundi i korrikut deri në fund të dhjetorit 2021 vepron çlirimtarisht në gjithçka që ju frikëson dhe shkakton dyshime të forta. Ju mund të lëvizni financiarisht në marrëveshje dhe transaksione që ju shqetësojnë me dinamizëm, pasi ato do të kenë një ndikim pozitiv tek ju. Nga mesi i majit deri në fund të korrikut, Jupiteri tek Peshqit ngre optimizëm dhe kujdeset t'ju drejtojë në çështje shpirtërore dhe filozofike që ndryshojnë mënyrën e të menduarit. Ju shoqëroheni më lehtë dhe është e mundur të kontaktoni me njerëz nga jashtë që ju ndihmojnë të zhyteni në kultura të reja.

Bestshtë më mirë të shmangni zgjedhjet financiare dhe marrëveshjet në dy muajt e parë të vitit dhe në mes të qershorit. Katrori Jupiter - Uran (18.01) dhe katrorët Saturn - Uran (18.02, 15.06) do të sjellin përçarje të konsiderueshme në çështjet financiare në lidhje me përpjekjet e biznesit të palëve të treta që ju interesojnë. Kini kujdes të mos përfshiheni në situata që do të jenë të rëndësishme, pasi ka më shumë të ngjarë të përmbyseni dhe të gjendeni në një meteor. Kjo do të ndikojë si në gjendjen tuaj financiare ashtu edhe në psikologjinë tuaj. Ndjenjat e pasigurisë mund të jenë të pranishme, pasi mund të rrezikoni. Eshtë e nevojshme të tregoheni të përmbajtur në lëvizje të tilla.

Eklipset në boshtin Binjakët-Shigjetar që do të ndodhin më 28 maj, 10 qershor dhe 4 dhjetor tani po kthejnë gjithë vëmendjen tuaj në jetën e përditshme, punën dhe situatat e së kaluarës që po kthehen në sipërfaqe. Duhet të jeni shumë të kujdesshëm në lëvizjet tuaja, pasi që ekzagjerimi ose zbukurimi i personave dhe situatave mund të çojë në zgjedhje të gabuara që do të kushtojnë. Do të bëni mirë të jeni të përgatitur për një sfond që del në sipërfaqe dhe mund t'ju zhgënjejë.

Eklipsi i Hënës në boshtin Akrepi - Demi më 19 Nëntor ju shtyn të mbyllni çështje që mund të shqetësojnë si miqësitë, ashtu edhe jetën tuaj personale. Eshtë e rëndësishme të shmangni lëvizjet ekstravagante dhe arrogancën që nuk do t'ju lejojë të shihni objektivisht atë që është ideale për të mbrojtur njerëzit nga mjedisi miqësor dhe partneri juaj.

 

Gaforrja profesionalisht dhe financiarisht në 2021: Kini kujdes pengesat!

Plutoni në Bricjap ju fton të ndryshoni rrënjësisht mënyrën e të menduarit dhe të menaxhoni bashkëpunimet tuaja. Ka mundësi që të ketë njerëz që do të përpiqen t'ju drejtojnë dhe të kontrollojnë lëvizjet tuaja. Fakti është që ju mund të lëndoheni nga sjellja e bashkëpunëtorëve tuaj, por kjo do t'ju çojë në përfundime dhe rishikime të shkëlqyera në lidhje me jetën tuaj profesionale.

Saturni në Ujor ndikon ndjeshëm në financat tuaja, pasi ju jeni thirrur të zgjidhni çështjet financiare që mund të ekzistojnë dhe që shqetësojnë palët e treta (bankat, kompanitë e sigurimeve, publikun). Eshtë e mundur që ju duhet të kufizoni veten, gjë që do të jetë e mjaftueshme për të krijuar stres dhe pasiguri. Por është e nevojshme të mbani mend se çdo lëvizje që ndodh në planin afatgjatë do të ketë shumë për t'ju ofruar, pasi do të shpëtoni nga çështjet në pritje që mund t'ju kenë shqetësuar. Në të njëjtën kohë, është e mundur që të ketë propozime për lëvizje biznesi. Ju duhet të jeni të sigurt në vendimet tuaja, pasi ato do të performojnë më së miri me hapa të vegjël dhe të qëndrueshëm nga ana juaj.

Jupiteri në Ujor ndihmon në ekspozimet financiare dhe aktivitetet e biznesit. Eshtë e mundur që të ketë mundësi të rëndësishme që ju hapen përpara për të përfituar në një mënyrë ideale për ju. Kini kujdes nga ekzagjerimet dhe shpenzimet ose planet madhështore që nuk kanë një bazë realiste. Eklipset në boshtin Binjakët - Shigjetari që do të ndodhin më 28 maj, 10 qershor dhe 4 dhjetor, tërheqin vëmendjen tuaj për jetën e përditshme dhe veçanërisht për mjedisin e punës. Eshtë e mundur që të ketë propozime që do të jenë shumë tërheqëse, do të bëni mirë të jeni të sigurt për zgjedhjet tuaja, pasi është e mundur të keni pritje të tepërta ose mund të ketë njerëz që përmes propozimeve të tyre përpiqen t'ju drejtojnë në rrugë të gabuara.

 

Cështjet sentimentale të Gaforres në 2021: Pasioni dhe sensualiteti në pikën më të lartë absolute!

Eklipsi i hënës në boshtin Akrepi - Demi më 19 nëntor mund të luajë një rol katalitik në rrjedhën e jetës suaj personale, pasi keni një nevojë të madhe për t'u çliruar nga situatat që ju shtypin. Nuk do të jetë e vështirë të ekzagjeroni dhe të krijoni tensione me personin që keni në krah. Kujdesuni për sjelljet dhe lëvizjet e moderuara, në mënyrë që të bëni zgjedhjet e duhura që do të favorizojnë marrëdhënien tuaj. Eshtë e mundur që një njohje e re të shfaqet përmes mjedisit miqësor që do të shënojë mbylljen e një rrethi të rëndësishëm në romancën tuaj.

Me Jupiterin në Ujor gjatë vitit keni mundësinë të përjetoni pasion dhe sensualitet në masën më të plotë në jetën tuaj personale. Në të njëjtën kohë, ju mund të qetësoni frikën tuaj dhe të kaloni kohë duke shprehur ndjenja dhe mendime më të thella për personin që yjet pranë jush. Mos u merrni me dyshime dhe pasiguri që mund të çojnë në ekzagjerim, pasi kjo do të stigmatizojë negativisht ndjenjat tuaja.

Afërdita në Akrep nga fillimi i shtatorit deri në fillim të tetorit dhe Marsi në akrep nga fillimi i nëntorit deri në mes të dhjetorit ju ndihmojnë të përqendroheni plotësisht në një nivel personal. Ju mund të krijoni mjedisin e duhur që do të heq marrëdhënien tuaj, pasi tensioni emocional është i lartë. Në të njëjtën kohë, bujaria dhe bujaria ju karakterizojnë dhe ndihmojnë lidhjen tuaj të zgjasë më shumë. Përfitoni nga këto periudha për të shijuar momente unike që do të funksionojnë me përfitim në të gjitha nivelet e jetës suaj.

Gaforrje, Ju nuk do të bëni atë që duan të tjerët!

Ju po shkoni në një drejtim të ri radikal, madje mund të zbuloni se përmes vështirësive bëheni më të fortë pasi Jupiteri dhe Saturni janë në shtëpinë tuaj të tetë, të transformimit dhe pasionit. Saturni simbolizon status quo-në dhe Jupiteri simbolizon lirinë, kështu që ju luftoni për të drejtat tuaja të fituara, cilido sekret apo i paligjshëm të dalë në dritë, ju shkoni kundër asaj që shoqëria pret nga ju. Nëse familja ose të dashurit tuaj refuzojnë zgjedhjet tuaja të dashurisë, ky është viti që filloni të mos bëni atë që të tjerët duan të bëni. Ju u ktheni shpinën atyre që ju kanë mbajtur prapa.

Ju mund të ndjeni presion dhe ankth të fortë, veçanërisht nëse liria juaj është e kufizuar ose nëse një marrëdhënie duhet të mbahet e fshehtë. Kini kujdes për varësinë e sëmurë emocionale nga dikush që ju ushtron një sharm të parezistueshëm dhe zgjon pasionin tuaj të humbur. Mos u habitni nëse papritmas ndiheni të tërhequr nga dikush, edhe nëse jeni në një marrëdhënie të qëndrueshme. Saturni mund t'ju ofrojë stabilitet, por gjithashtu mund të tregojë kokëfortësinë dhe ngurrimin tuaj për t'u përkulur. Jupiteri mund të sjellë fat më të mirë, por gjithashtu mund të sjellë pakujdesi të tepruar dhe impulsivitet për dashurinë. Një marrëdhënie ekzistuese mund të jetë nën presion ndërsa një marrëdhënie e re do të kërkojë durim dhe luftë për tu ndjerë e qëndrueshme dhe e sigurt.

Pse kaq shumë stres dhe presion?

Dy eklipset e majit dhe dhjetorit në shtëpinë e gjashtë të ankthshme dhe analitike ju shkaktojnë ankth dhe stres, ju mund të ndjeni presion të fortë nëse familja ose shoqëria juaj refuzon dëshirat tuaja seksuale. Ato sjellin në dritë emocione të forta, por edhe një depresion themelor, sepse nuk mund të gjesh lirinë që kërkon. Eshtë e rëndësishme të kujdeseni shumë për shëndetin tuaj mendor nën kaq shumë presion dhe stres. Ju madje mund të punoni me orë të gjata për të qetësuar shpirtin tuaj dhe për të larguar mendimet tuaja analitike negative, kështu që nëse nuk jeni të kënaqur me rrjedhën e jetës tuaj romantike, ju mund të vendosni të abstenoni nga parathënia. Bonus: Me këto dy eklipse do të filloni të ndjeheni vërtet të lirë në jetën tuaj të dashurisë - të lirë të bëni çfarë të doni, me kë të doni, pa marrë parasysh se çfarë mund të mendojë dikush tjetër. Ju vendosni "rregulla" të reja në dashuri.

Ju shëroni plagët e shpirtit tuaj

Eklipsi diellor i qershorit në shtëpinë tuaj të dymbëdhjetë shpirtërore mund të sjellë dikë si... një engjëll mbrojtës ose një zbulesë, edhe nëse është vetëm kuptimi se keni arritur kufijtë tuaj dhe duhet të ndryshoni kurs. Ju udhëzon përmes valëve të stuhishme në tokë, duke ju ndihmuar të hapni një kapitull të ri, një jetë të re, duke vendosur qëllime të reja personale për lumturinë tuaj. Ju i jepni fund dhimbjes tuaj, shëroni plagët e shpirtit tuaj dhe i dorëzoheni vullnetit të universit. Megjithëse mund të ndiheni pak të lodhur, dhe për këtë arsye më të përgjumur, ky eklips është një ogur i mirë për pushtimin e dhimbjes, për një rilindje shpirtërore krijuese dhe shërimin e thellë të plagëve të shpirtit tuaj.

Prandaj përqendrohuni në lënien pas dashurive të vjetra dhe emocioneve negative, duke dalë nga mjegulla dhe peisazhi i errët. Shtëpia e dymbëdhjetë gjithashtu rregullon nënvetëdijen, kështu që meditimi, arti dhe vetmia kanë një efekt thellësisht pozitiv në shpirtin tuaj. Ju mund të keni ëndrra të gjalla që janë të pasura me simbolikë, prandaj jepni kuptimin e kërkuar. Nëse prej shumë kohësh keni qarë për humbjen e një marrëdhënieje, është një vit i rëndësishëm për përpunimin e thellë emocional. Meqenëse do të ndjeni fuqishëm tonin karmik, ndoshta edhe surreal, të këtij viti, më e mira që mund të bëni është të shkoni me rrjedhën e ngjarjeve. Përpjekja për të detyruar situatat dhe ngjarjet të ndodhin është e kotë.

Për të marr harten tuaj personale astrologike klikoni ne kete andrese 

https://www.astrologu.al/sq/parashikime-personale

ose për më shumë detaje rreth hartes astrologjike personale  te detajuar mund të kontaktoni drejtpërdrejt me astrologun

ne email : http://tpimarketing@gmail.com,  ne Messinger , WhatsApp, Viber Jorgo Pulla: Tel. (00355) 699 464 446

,
22/5-21/6
Binjakët javor
14/06/2021 to 20/06/2021

Këtë javë ka mundësi të ju shqetësojnë disa informacione të cilat do arrijnë tek ju dhe nuk përjashtohet të zbulojnë një “fytyrë tjetër” të personave që ndodhen rreth jush. Katrori midis Saturnit që ndodhet në shenjën e Ujorit dhe Uranit që ndodhet tek Demi mund të sjellë zbulime të tilla dhe të dalin në dritë shumë cështje. Disa lidhje me persona që ndodhen në ambjentin tuaj të gjërë ka shumë mundësi të fillojnë t’ju shqetësojnë më shumë këtë periudhë.

Dashuria

Socializimi juaj do ju ndihmojë vecanërisht në cështjet që lidhen me jetën tuaj personale dhe kontaktin me persona të rinj dhe interesantë. Nëse jeni beqarë nuk përjashtohet këto ditë t’ju tërheqë interesin ndonjë person që mund ta njihni nëpërmjet shokësh dhe të njohurish. Nëse ndodheni tashmë në një lidhje përpiqeuni të investoni kohë dhe vëmëndje për të menaxhuar një cështje që mund të ketë krijuar distancë midis jush dhe partnerit tuaj dhe të mos fshihni probleme “ poshtë tapetit”.

Puna dhe Ekonomia

Këtë javë do nevojitet ti kushtoni shumë vëmëndje vendimeve të cilat lidhen me punën- vecanërisht me të ardhmen e punës- pasi katrori midis Diellit që ndodhet në shenjën tuaj dhe Neptunit që ndodhet në shenjën e Peshqëve do turbullojë gjykimin tuaj. Nuk përjashtohet të mos shihni realisht disa cështje të cilat lidhen me detyrime profesionale apo të merrni një vendim i cili do përmbajë rreziqe përsa i përket stabilitetit profesional.

Mos harroni ti bëni Like faqeve tona në Facebook

www.facebook.com/astrologu.al.JorgoPulla

www.facebook.com/www.astroshop.al.JorgoPulla

pasi dhe të bëheni pjesë në grupin tonë

www.facebook.com/groups/jorgopulla.astrologu

Për të qënë gjithnjë të informuar për ofertat dhe shortet që ne organizojmë EKSKLUZIVISHT dhe vetëm për pjestarët tanë…

Pra, do të ishte më mirë të qëndroni të qetë dhe të pretendoni qetësisht, duke kultivuar më tej talentin tuaj unik së bashku me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Ju presim…

, ,
22/5-21/6
Binjakët mujor
01/06/2021 to 30/06/2021

Qershori është një muaj përcaktues për shumë nga lidhjet dhe bashkpunimet tuaja, pasi gjatë tij do realizohet Hëna e re/ eklipsi Diellit në shenjën tuaj, i cili duket se do “tregojë” zhvillimin në shumë nga to. Specifikisht ky eklips do realizohet në gradën e 19 të shenjës tuaj në 10/6 dhe takimi që do ketë me Merkurin në vijë të kundërt, tregon se do shfaqen përsëri në sipërfaqje ngjarje të kaluarës të cilat duket se lidhen dhe me lidhjet personale dhe profesionale. Nëse ato nuk sqarohen atëher ka shumë mundësi të merrni vendime të cilat mund të surprizojnë shumë persona akoma dhe vetë ju. Brenda disa ngjarjesh të cilat mund të ndjeni se ju presionojnë, do ekzistojnë mundësi vecanërisht për fushën profesionale.

Në 11/6 hyrja e Marsit në shenjën e Luanit duket qartazi se do ekzistojë përmirësim në fushën ekonomike pasi se vëmëndja juaj do kthehet tek personat e rrethit tuaj të ngushtë. Disa ide dhe mendime mund të krijojnë krisje midis jush dhe në këtë do ndikojë Merkuri i cili do lëvizë mbrapsht dhe nuk do ndihmojë në menaxhimin e keqkuptimeve. Hyrja e Diellit në shenjën e Gaforres në 21/6 do ndihmojë në lëvizje të cilat mund të menaxhohet akoma më shumë cështje që lidhen me portofolin tuaj. Vecanërisht pas 23/6 kur Merkuri do kthehet në vijë të drejtë në shenjën tuaj do jetë më e lehtë për jut ë kompromentoni dhe të menaxhoni një marrveshje ekonomike apo disa cështje të lëna pezull ekonomike që ekzistojnë. Hëna e Plotë që do realizohet në boshtin Gaforrja- Bricjapi në 24/6 tregon se nëse menaxhoni me mënyrën e përshtatshme cështje që lidhen me fushën ekonomike, është e sigurt se do dilni më shumë të fituar sesa besoni.

Dashuria

Muaji do fillojë me prezencën e Afërditës në shenjën e Gaforres nga 2/6 dhe nga pozicioni saj i ri do ju drejtojë të kërkoni më shumë qëndrueshmëri dhe të investoni në një njohje e cila nuk do jetë për periudhë të kufizuar, por do ketë shenjat për tu zhvilluar. Afërdita do ju bëjë të shihni akoma më përgjegjshëm cështje të jetës tuaj personale, si të jeni beqar ose nëse ndodheni tashmë në një lidhje. Eklipsi Diellit që do realizohet në 10/6 në shenjën tuaj, mund t’ju drejtojë në vendime të rrezikshme vecanërisht nëse ndjeni se ndodheni në një lidhje e cila tashmë nuk është funksionale për ju. Në të njëjtin moment ka shumë mundësi- nëse jeni beqar- të shfaqet një person i cili do përcaktojë zhvillimet në jetën tuaj personale periudhën e ardhshme. Me Marsin në shenjën e Luanit nga 11/6 duket se do bëheni tepër aktiv dhe kjo mbilëvizshmëri do ju drejtojë në shumë njohje të reja dhe takime me persona interesantë. Kthimi Merkurit në vijë të drejtë në shenjën tuaj nga 23/6 do ndihmojë komunikimin, i cili do luajë rol të rëndësishëm për zhvillimin e një njohjeje të re por edhe për menaxhimin e disa cështjeve të një lidhjeve. Nga 27/6 Afërdita do ndodhet në shenjën e Luanit- një shenjë që ju përshtatet shumë- dhe premton një verë të nxehtë.

Puna dhe Ekonomia

Këtë muaj ka mundësi të filloni të mendoni më shumë menaxhimin e cështjeve tuaja ekonomike dhe me pozicionin e ri të Afërditës tek Gaforrja do jetë më e lehtë të kurseni. Shkaku kryesor për këtë do përbëjnë disa pasiguri që mund të filloni të ndjeni për fushën ekonomike dhe disa mendime të cilat do ndikojnë në procedurë të filloni kursimin dhe të bëni veprimet e përshtatshme për të mos u gjëndur të ekspozuar në të ardhmen. Në mes të muajit një lidhje profesionale apo një bashkpunim do ftohet të japë provime dhe ju me rradhën tuaj do ftoheni të merrni vendime. Përpiquni të mos reagoni impulsivisht pasi rezultatet e vendimeve tuaja do ju shoqërojnë për shumë kohë, kështu që do duhet të jetë sa më shumë të jetë e mundur drejt drejtimit të duhur për ju.

Mos harroni ti bëni Like faqeve tona në Facebook

www.facebook.com/astrologu.al.JorgoPulla

www.facebook.com/www.astroshop.al.JorgoPulla

pasi dhe të bëheni pjesë në grupin tonë

www.facebook.com/groups/jorgopulla.astrologu

Për të qënë gjithnjë të informuar për ofertat dhe shortet që ne organizojmë EKSKLUZIVISHT dhe vetëm për pjestarët tanë…

Pra, do të ishte më mirë të qëndroni të qetë dhe të pretendoni qetësisht, duke kultivuar më tej talentin tuaj unik së bashku me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Ju presim…

,
22/5-21/6
Binjakët ditor /20/
20/06/2021

Të përgjithshmet

Deri në pasditen e ditës së sotme ndjeni nevojën për fillime të reja, ndërkohë paralelisht përpiqeni më shumë të stabilizoni cështjet në ambjentin familjar. Nga pasditja dhe më pas aspironi rrugëtime të njohura dhe në përgjithësi dëshironi caste të qeta dhe reksaksuese. Por ekzistojnë ama situate që po ndodhin këtë moment pas shpinës tuaj dhe ka mundësi të duhet të flisni me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Dashuria

Do të bëni zërin tuaj të dëgjohet, ndërkohë që jeni në një periudhë ku keni shumë dashuri për të dhënë dhe kjo periudhë ka zgjuar romantizmin tuaj në përgjithësi, qoftë dhe nëse në pasdite jeni më pas fleksibël me personin që ju intereson.

Karriera dhe financat

Do duhet të menaxhoni më mirë cështjet tuaja ekonomike sot dhe në përgjithësi pas pasdites dhe të mos shtyheni në shpenzime të tepruara, kryesisht në cështje që lidhen me financat e personave të tretë.

, , , ,
22/5-21/6
Binjakët vjetor
01/01/2021 to 31/12/2021

Ndikimi i Neptunit tek Peshqit (për ata që kanë lindur në fund të dhjet ditëve të dyta dhe në fillim të dhjetditëve të treta):

Dilni nga kaosi dhe mjegulla në karrierën tuaj. Ju mund të ndjeni se rruga që merrni në punë është e mbuluar nga mjegulla ndërsa Neptuni me re lëviz në shtëpinë tuaj të dhjetë të karrierës. Bisedat e ëmbla ose hijeshia e parezistueshme e dikujt mund t'ju mashtrojnë. Ndoshta përsëri një pozicion drejtues që ata ju ofrojnë duket shumë i mirë për të qenë i vërtetë. Çfarë mund të fshihet? A jeni vërtet kaq naiv? Po, mundeni, prandaj bëni kujdes. Flisni me këtë përfaqësues të mprehtë të kompanisë suaj, por mos u merrni me lajkat dhe fjalët e tij të mëdha.

Nga ana pozitive, Neptuni artist dhe krijues mund t'ju shtyjë të ndryshoni emrin e biznesit tuaj ose ta promovoni atë publikisht me foto të reja. Duke pasur mundësinë për të marrë pjesë në një ngjarje në lidhje me punën tuaj, është një vit i shkëlqyeshëm për të bërë njohje të reja. Vetëm sigurohuni që të kontrolloni informacionin që ju japin dhe sigurohuni që njerëzit që takoni janë legjitim siç pretendojnë ata. Kini kujdes gjithashtu të mos e teproni me pozicionin tuaj në kompaninë tuaj ose përvojën tuaj dhe talentet.

Ndikimi i Saturnit tek Ujori:

Riorganizoni bindjet tuaja, stabilizoni dhe formësoni disa nga idetë tuaja inovative. Një ide krijuese mund të shndërrohet në diçka të prekshme dhe fitimprurëse. Me Saturnin në shtëpinë tuaj të nëntë shtrirë dhe globale, ju madje mund të bëheni të famshëm jashtë vendit ose të keni sukses profesional në tregun ndërkombëtar. Meqenëse Ujori rregullon teknologjinë, ju mund të filloni një biznes në internet duke gjetur sukses përmes botës dixhitale. Ose, ju mund të vendosni të punoni në distancë si profesionist i pavarur ose si këshilltar. Ndoshta ju jeni akoma i angazhuar në sipërmarrje dhe studime ose thjesht duke transferuar idetë tuaja humanitare në botën e gjerë. Me teknologjinë globale që përqafon Jupiterin (Ujori), platformat dixhitale mund t'ju ndihmojnë të përhapni fjalën në botë, mbase përmes një ëebi ose video. Ju mund të bëheni vërtet të mëdhenj në Evropë ose të bëheni viral në YouTube. Saturni në këtë zonë filozofike të hartës suaj mund t'ju ndihmojë gjithashtu të shkëputeni nga një sistem i vjetër besimi kufizues njëherë e përgjithmonë.

Ndikimi i Jupiterit në Ujor:

Një botë pa kufij ju pret, pavarësia dhe liria janë motoja juaj falë Jupiterit në shtëpinë tuaj të nëntë shtrirë, liberale dhe ndërkombëtare. Ndoshta jeni duke bërë një udhëtim të madh, mbase keni një reputacion ndërkombëtar duke u ngjitur në një podium botëror. Ose thjesht revolucionarizon atë që të shtyp, dëshiron të heqësh qafe mërzinë dhe rutinën. Ju mund të angazhoheni në botime, transmetime në internet dhe krijimin e lidhjeve të dobishme ndërkulturore. Ju jeni një pionier, keni entuziazëm dhe pasion për të përhapur mesazhin tuaj në të gjithë botën. Masat duan të vazhdojnë me ju! Pavarësisht se sa të çuditshme ose të pazakonta janë idetë tuaja, ndani ato.

Ndikimi i Jupiterit tek Peshqit nga 13 maj deri më 28 korrik:

Ndiqni pasionet tuaja dhe pjesa tjetër do të ndjekë. Me Jupiterin me fat që lëviz për pak kohë në shtëpinë tuaj të dhjetë ambicioze, imagjinata juaj galopohet, ndërsa intuita juaj ju udhëzon në rrugën e duhur në karrierën tuaj. Ju jeni më produktiv dhe më efikas në punën tuaj, merrni mirënjohje dhe duartrokitje për punën tuaj të vështirë, të gjithë ju kërkojnë ndihmën tuaj dhe ju jeni të gatshëm ta siguroni atë. Ju keni një element të fortë dhembshurie dhe humanitar në ju dhe Jupiteri është këtu për t'ju treguar se në jetë vetëm ambiciet e mëdha nuk kanë vlerë nëse nuk dini si të jeni njerëzor. Partneritetet e reja që po krijohen tani mund të vijnë nga larg ose të përfshijnë udhëtime.

Ndikimi i Eklipsit të Hënës tek Shigjetari më 26 maj dhe Eklipsit të Diellit tek Shigjetari më 4 dhjetor:

Ekziston një nevojë e fortë për aventura, eksplorim dhe zgjerim në këto dy eklipse që aktivizojnë shtëpinë tuaj të shtatë të marrëdhënieve. Ju nuk mund të mbështeteni në supozime dhe gjasa në lidhje me marrëdhënien tuaj ose një partneritet, doni të dini menjëherë dhe qartë se po ecni së bashku. Ky është një vit i shkëlqyeshëm (dhe i fundit) për marrëdhëniet tuaja më të ngushta, për të vendosur qëllime të reja, ose duke ecur së bashku ose veç e veç. Dhe nëse jeni vetëm për një kohë të gjatë, ka kaq shumë mundësi! Nëse udhëtoni apo studioni, mund të takoni një shpirt të ri, emocionues që zgjon mendjen tuaj të çuditshme. Do të jeni të hapur për njohje me njerëz, prejardhja e të cilëve është krejtësisht e ndryshme nga e juaja. Lërini erërat e ndryshimit t'ju drejtojnë në brigje të reja, të paeksploruara. Ndiheni veçanërisht të motivuar nga këto eklipse për të filluar një jetë të re. Shihni pamjen e madhe të gjërave, një qiell i pastër blu po ju pret, gjithçka që duhet të bëni është të hapni sytë.

Ndikimi i Eklipsit të Diellit tek Binjakët më 10 qershor:

Eklipsi i fundit në shenjën tuaj të zodiakut këtë vit ju jep mundësinë e fundit për të ndjekur dëshirat dhe nevojat tuaja personale. Sipas përvojës sonë, eklipset diellore mund të jenë pak më të buta dhe më pak të rënda se ato hënore, pasi ato paralajmërojnë fillime të reja sesa një fund. Ju mund të filloni një projekt shkrimi ose të krijoni një blog ose të merrni një rol të fortë në lagjen tuaj. Njerëzit e rinj që takoni këtë vit mund të bëhen partnerët tuaj të rëndësishëm ose ndoshta të gjejnë dashurinë tuaj të madhe. Nëse keni një projekt apo ide për të promovuar, hëna ju jep më shumë fuqi dhe pasion! Nëse jeni pronar i një biznesi, kjo është një kohë e mirë për të ndryshuar imazhin e biznesit tuaj, për të filluar një logo ose azhurnim të ri, ose për të punuar me njerëz të rinj që kanë të njëjtat ide si tuajat për një qëllim të përbashkët.

Ndikimi i Afërditës retrograde në Bricjap nga 18 dhjetor deri më 29 janar 2022:

Para se të filloni të kërkoni gjysmën tuaj tjetër, Afërdita retrogradë në shtëpinë tuaj të tetë transformuese ju kërkon të shtypni frenat dhe të eksploroni shpirtin tuaj në thellësi. Bëni një pushim nga parathënia dhe mos nxitoni për të zyrtarizuar marrëdhënien tuaj, së pari vlerësoni situatën dhe motivet përfundimtare të të dashurit tuaj. Ndoshta keni disa perceptime të vjetruara që nuk i shërbejnë zhvillimit tuaj shpirtëror ose ato i kanë rrënjët në përvojat e dhimbshme të së kaluarës. Afërdita e kundërt mund t’ju ​​hapë një dritare për t’i parë këto pengesa në dashuri. Çdo çështje që keni fshehur nën tapetin në jetën tuaj të dashurisë mund të dalë në dritë dhe t'ju detyrojë të merreni me to. Edhe pse mund të jetë e vështirë të merresh me ta, nëse i trajton, do të dalësh shumë më i fortë.

 

Binjakët 2021: Rrugë të reja hapen.

Binjakë, ju lini pasiguritë dhe pishmanet pas dhe në 2021 përqendroheni në çështjet shpirtërore dhe kërkimet filozofike që ju interesojnë. Eshtë e rëndësishme të bëni një hap përpara këtë vit duke përfituar nga mundësitë që ju vijnë dhe gjithnjë duke mbajtur parasysh se është koha të vini në jetë aspiratat e mundshme nga ana arsimimit.

Neptuni tek Peshqit, prek kryesisht atë që ka lindur në fund të dekadës së dytë dhe në fillim të dekadës së tretë, nuk jep qartësi dhe shikim të pastër në nivelin profesional. Eshtë shumë e lehtë të vendosësh qëllime biznesi që janë të pakapshme, pasi iluzionet dhe iluzionet mbizotërojnë dhe mund të çojnë në gabime. Duhet të keni kujdes me njerëzit në ambientin profesional që duan t'ju drejtojnë qëllimisht në drejtim të gabuar dhe t'ju ekspozojnë. Përfitoni nga perceptimi dhe intuita e shpejtë që ju është dhënë përmes kësaj konjukture astrologjike për të përcaktuar se si duhet të lëvizni.

Saturni nga dhjetori i vitit 2020 është zhvendosur në Ujor, ndikon tek të lindurit e parë deri në mes të dhjetë ditëve të dyta dhe ju ndihmon në 2021 të filloni me terma realistë dhe hapa të qëndrueshëm një realitet të ri për sa i përket edukimit dhe çështjeve shpirtërore që ju shqetësojnë. intensivisht. Sqarimet mund të ndodhin në mjedisin tuaj më të gjerë. Ju jeni të vendosur të heqni qafe njerëz që mendoni se nuk janë të duhur për ju nëse nuk mund ta kuptojnë mënyrën se si mendoni dhe doni të rriteni në jetën tuaj.

Jupiteri në Ujor nga dhjetori 2020 deri në mes të majit dhe nga fundi i korrikut deri në fund të dhjetorit 2021 ju jep mundësi të rëndësishme që mund të përfitoni në arsim, komunikim, çështje ligjore dhe kontakte me njerëz nga jashtë. Rrugë të reja hapen para jush, shumë optimiste. Nga mesi i majit deri në fund të korrikut, Jupiteri në Peshqit ju jep një favor praktik në jetën tuaj profesionale, duke u siguruar që në rrugën tuaj të vijnë mundësi që do t'ju ndihmojnë në karrierën tuaj. Kini kujdes nga arroganca dhe ekzagjerimet që do të shqetësojnë në një mjedis profesional.

Dy muajt e parë dhe mesi i qershorit mund të jenë intensive për sa i përket çështjeve me njerëz nga jashtë ose çështjeve ligjore që mund t'ju interesojnë. Katrori Jupiter - Uran (18.01) dhe katrori Saturn - Uranus (18.02, 15.06) ka të ngjarë të nxjerrin në sipërfaqe situata të së kaluarës që do të ndryshojnë rrjedhën e gjërave dhe mund t'ju zhgënjejnë ose forcojnë frikën tuaj. Ju gjithashtu duhet të jeni të kujdesshëm kur bëhet fjalë për marrëdhëniet me mjedisin tuaj më të gjerë, pasi zbulimet ka të ngjarë të çojnë në konflikt të fortë dhe përfundimisht në ftohtësi absolute.

Eklipset në boshtin tuaj me Shigjetarin që do të ndodhin më 28 maj, 10 qershor dhe 4 dhjetor do t'ju pushtojnë intensivisht edhe këtë vit, pasi ato do të kenë ndikim të drejtpërdrejtë në jetën dhe bashkëpunimet tuaja personale. Mendoni me kujdes për veprimet tuaja pasi është e mundur të bëheni arrogantë dhe të tepruar në sjelljen tuaj duke çuar marrëdhënien ose bashkëpunimet tuaja në situata ekstreme. Në të njëjtën kohë, nuk përjashtohet që të pamartuarit të kenë njohje të reja që do të jenë thelbësore dhe do të hapin një rrugë të re karmike në romancë. Eshtë e domosdoshme të lini mënjanë iluzionet dhe mashtrimet që mund të çojnë në zgjedhje të gabuara.

Eklipsi i hënës në boshtin Akrepi - Demi më 19 nëntor përqendron vëmendjen tuaj në çështjet e jetës së përditshme dhe çështjet në pritje që ju ndikojnë psikologjikisht. Sigurohuni që të mbyllni çështjet pa ekzagjerim, pasi ka më shumë gjasa që t'ju kushtojnë si në fushën e punës ashtu edhe në aspektin e ngarkesës mendore që ju karakterizon në atë kohë.

 

Profesionale dhe financiare të Binjakëve në 2021: Me metodën do të arrini qëllimet tuaja.

Neptuni tek Peshqit nuk lë hapësirë ​​për të parë realisht se si duhet të lëvizni në jetën tuaj profesionale dhe kjo mund të ketë kosto të konsiderueshme për shkak të vendimeve të gabuara. Ju dëshironi të arrini të pakapshmen dhe të arrini të pamundurën, por qëndrimi juaj ka të ngjarë të çojë në një ulje të mprehtë dhe të pabarabartë që do t'ju dëmtojë thellë.

Eklipset në boshtin tuaj me Shigjetarin më 28 maj, 10 qershor dhe 4 dhjetor mund t’i japin një dimension tjetër bashkëpunimeve që ju interesojnë. Por do të bëni mirë të veproni me maturi, pjekuri dhe metodë, përndryshe ekziston rreziku ose të ekzagjeroni ose mashtroni vetveten. Me fjalë të tjera, nuk do të jetë e vështirë të bësh gabime që do të kenë kosto të konsiderueshme në një nivel profesional. Në të njëjtën kohë, është e mundur që të ketë njohje të reja që do të bëjnë propozime shumë ambicioze profesionale. Nevoja për të siguruar më të mirën për ju duhet të mbizotërojë pasi është e lehtë të rrëmbeni në situata që nuk do të kenë një fund të lumtur.

Eklipsi i hënës në boshtin Akrepi - Demi më 19 nëntor ju shtyn të mbyllni kapituj që lidhen me punën dhe çështjet që fshihen në mjedisin e punës. Përfitoni nga favori universal, pa e ekzagjeruar dhe vepruar me mendjemadhësi. Edhe Marsi në Akrep nga fillimi i nëntorit deri në mes të dhjetorit rrit ndjeshëm detyrimet dhe punët që duhet të përmbushni në vendin e punës. Bëni kujdes sepse stresi dhe nervozizmi mund të jenë shkaku i tensionit dhe keqkuptimeve me njerëzit përreth jush.

 

Cështjet sentimentale të Binjakëve në 2021: Gjithçka do të shkojë normalisht!

Eklipset në boshtin tuaj me Shigjetarin më 28 maj, 16 qershor dhe 4 dhjetor përqendrojnë interesin tuaj fatalisht në jetën tuaj personale. Ka të ngjarë të ketë ngjarje të rëndësishme që mund të çojnë në ekzagjerime ose kërkesa të gabuara nga personi në krahun tuaj. Shtë mirë të shmangni sjelljet ku arroganca dhe mendjemadhësia do të mbizotërojnë, pasi ka më shumë të ngjarë të përjetoni sjellje të ngjashme. Kujdesuni të mos veproni pasi nuk do të donit të pranoheshit nga ata që ishin përreth jush.

Në të njëjtën kohë, është e mundur që të ketë njohje të reja që do të duken ideale dhe ëndërruese për ju. Por kini kujdes, pasi iluzionet mund të sjellin lëndime dhe zhgënjime. Eklipsi Diellor në Shigjetar më 4 Dhjetor mund të shënojë një pikë kthese të re në jetën tuaj, ku stabiliteti dhe siguria do të jenë një element dominues në marrëdhëniet tuaja. Të palidhurit ka të ngjarë të bëjnë një njohje katalitike që do të luajë një rol të rëndësishëm në jetën tuaj romantike.

Me Jupiterin në Ujor gjatë vitit ju keni mundësinë të kontaktoni me njerëz nga jashtë ose të njohur që do të kenë si tipar kryesor kulturën dhe bazën kulturore të ndryshme. Përmes nevojës për t'u marrë me çështje shpirtërore dhe filozofike, mund të shfaqen njerëz që do t'ju ndihmojnë të hapni horizontet tuaja në të gjitha nivelet, duke interpretuar në jetën tuaj romantike.

Venusi në Peshore nga mesi i gushtit deri në mes të shtatorit dhe Marsi në peshore nga mesi i shtatorit deri në fund të tetorit përqendrojnë të gjithë vëmendjen tuaj në flirtim, kënaqësitë emocionale, pasionin dhe argëtimin. Me Merkurin retrograd në Peshorja nga fundi i Shtatorit deri në mes të Tetorit, nuk përjashtohet që mund të ketë njerëz nga e kaluara që do të kthehen dhe do të pretendojnë të jenë përsëri pranë jush.

Binjakë, Dashuria nuk ka kufij, jetoni aventurën!

Eksplorimi dhe aventura, optimizmi, humori dhe guximi ju ndihmojnë të rikuperoheni emocionalisht, për të jetuar epokën e ditëve të para të bukura me të dashurin tuaj. Ju e merrni jetën në duar dhe bashkë me të edhe dashurinë! Me Saturnin dhe Jupiterin, në shtëpinë tuaj të nëntë, të zgjerimit dhe fatit, ju e gjeni përsëri këtë vrull dhe lëvizshmëri që ju karakterizojnë. Ju e shihni jetën dhe dashurinë me optimizëm ndërsa Saturni dhe Jupiteri zgjerojnë sferën tuaj të veprimit. Rrethi juaj shoqëror pasurohet me njohuri të reja dhe njohje të reja, ndoshta nga gjatësi dhe gjerësi të tjera të tokës. Dëshira juaj për të zbuluar veten ju motivon të shoqëroheni me dikë që ka një stil jetese ose kulture krejtësisht të ndryshme.

Ju dëshironi të rinovoheni, të jetoni përvoja të reja dhe të keni pranë yllin tuaj me fat për t'ju drejtuar. Saturni ju bën më të mençur dhe më të durueshëm, tepër skeptik. Sa për Jupiterin, këtë planet dashamirës, ​​ju falënderoj për favoret dhe dhuratat e tij. Me këta dy planetë, ju keni kartat e duhura në dorë për të luajtur lojën tuaj, por me kushtin që të mos ju rrëmbejë kënga epshore e sirenave. Pra, ju keni çdo mundësi pranë jush për të realizuar vizionet tuaja të mëdha, por gjithmonë duke pasur parasysh se jeni duke mobilizuar me hapa logjikë, të ngadaltë dhe një plan të paracaktuar qartë. E vetmja gjë që duhet t’i kushtoni vëmendje janë vulgaritetet dhe premtimet apo vendimet e tepërta që do t'ju hedhin në një pjerrësi të rrëshqitshme.

Eklipset e fundit të vitit

Me eklipset e majit dhe dhjetorit në shtëpinë tuaj të shtatë të marrëdhënieve, dashuria mund të kalojë dyzet valë, por ato ju ndihmojnë të zbuloni se cila është rruga e duhur! Hëna shpërndan një marrëdhënie që ka rënë prej kohësh në shkëmbinj dhe rinovon atë në të cilën ka ende dashuri, ju rizbuloni pasionin e humbur që nga fillimi, ndiheni sikur asgjë nuk kishte ndodhur! Në vend që të ndaleni në një moment të vështirë, bëni një hap prapa dhe zgjidhni bisedën. Merrni gjithashtu në konsideratë se shqetësimi i tepërt për veten mund të ketë bërë që njeriu juaj i dashur të mos ndjehet askush. Qetësoni këto frikëra dhe ankthe të të dashurit tuaj, mendoni se diçka duhet të ndryshojë në mënyrë që të vazhdoni të jeni së bashku, si në punë ashtu edhe në besimin tuaj. Vendosni fund zhgënjimeve dhe shqetësimeve tuaja.

Nëse jeni beqar, keni një dëshirë të fortë për liri, flirtim, udhëtime ose ndoshta ndjeni pasion për dikë nga një kulturë tjetër. Edhe nëse jeni të përkushtuar, mund të jeni duke kërkuar aventurë për të dalë nga rutina juaj. Meqenëse Eklipsi Diellor i Qershorit do të jetë në shenjën tuaj të zodiakut, është e mundur të ndiheni jashtëzakonisht të fortë emocionalisht për një marrëdhënie të fshehtë dhe mund ta gjeni veten në këtë pikë. Sidoqoftë, hëna ju kujton se marrëdhëniet paralele kanë pasoja. Mos luani me zjarr dhe më pas ankoheni se jeni djegur.

Realizoni pjesën shpirtërore të marrëdhënies tuaj

Mos u mundoni të mbani sekrete nga i dashuri juaj, jini të qartë dhe jo me mjegull. Me eklipsin e hënës së nëntorit në shtëpinë e dymbëdhjetë të errët, okulte, por shpirtërore, mos harroni se çdo dashuri e paligjshme ka të ngjarë të dalë në dritë gjatë saj. Rezultati; Drama, mungesa e besimit dhe fluturimi. Sidoqoftë, ju mund ta shfrytëzoni mirë këtë energji intensive hënore duke pastruar ajrin midis jush. Ky është një vit i mirë për të kërkuar një psikolog për të trajtuar marrëdhënien tuaj ose ndonjë këshillë tjetër nga një mik i besuar. Ky Eklips i Hënës thekson nevojën për të realizuar ngjyrën shpirtërore të marrëdhënies tuaj dhe ju tregon për zbulimin e vetvetes suaj shpirtërore. Bëni një rishikim të brendshëm, hëna do t'ju tregojë rrugën tuaj shpirtërore dhe rrugën e duhur.

Për të marr harten tuaj personale astrologike klikoni ne kete andrese 

https://www.astrologu.al/sq/parashikime-personale

ose për më shumë detaje rreth hartes astrologjike personale  te detajuar mund të kontaktoni drejtpërdrejt me astrologun

ne email : http://tpimarketing@gmail.com  ne Messinger , WhatsApp, Viber Jorgo Pulla: Tel. (00355) 699 464 446

21/4-20/5
Demi javor
14/06/2021 to 20/06/2021

Këtë javë do realizohet përsëri me saktësi një kënd midis Uranit që ndodhet në shenjën tuaj dhe të Saturnit që ndodhet tek Ujori (14/6). Këta dy planetë janë ritakuar me saktësi në Shkurt dhe ka shumë mundësi të sisjellin disa cështje të cilat ju kishin shqetësuar dhe atëhër. Këto cështje duket se lidhen më shumë me cështjet tuaja profesionale, pasi nuk përjashtohet të keni ndërmend disa ndryshime. E vërteta është se do keni gjithnjë dhe më pak durim përballë c’do gjëje që ndjeni se ju presionon dhe ju mbyt, por kjo ka nevojë për kujdes për të mos ju shtyjë në sjellje agresive.

Dashuria

Disa cështje që lidhen me shtëpinë mund të tërheqin një bisedë midis jush dhe partnerit tuaj këtë javë dhe ndoshta mund të jenë ato që do krijojnë dhe disa debate midis jush. Nëse jeni beqarë introversioni që do sjellë kjo javë nuk do jetë ndihmues për tu afruar me një person që ju intereson apo për zhvillimin e një njohjeje, por kjo do jetë dicka e përkohshme!

Puna dhe Ekonomia

C’farëdo lloj gjëje që lidhet me punën do ndodhet në sipërfaqje këtë javë pasi katrori midis Uranit dhe Saturnit mund të përforcojë lëkundjet në cështje të cilat kanë prezantuar “stabilizim” deri tani. Shihni më shumë se c’farë aspironi nga lëvizjet tuaja në të ardhmen- pasi kjo do ju ndihmojë të merrni vendimet e përshtatshme- dhe të mos përqendroheni vetëm në të tashmen.

 

Mos harroni ti bëni Like faqeve tona në Facebook

www.facebook.com/astrologu.al.JorgoPulla

www.facebook.com/www.astroshop.al.JorgoPulla

pasi dhe të bëheni pjesë në grupin tonë

www.facebook.com/groups/jorgopulla.astrologu

Për të qënë gjithnjë të informuar për ofertat dhe shortet që ne organizojmë EKSKLUZIVISHT dhe vetëm për pjestarët tanë…

Pra, do të ishte më mirë të qëndroni të qetë dhe të pretendoni qetësisht, duke kultivuar më tej talentin tuaj unik së bashku me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Ju presim…

 

, ,
21/4-20/5
Demi mujor
01/06/2021 to 30/06/2021

Qershori do kthejë vëmëndjen tuaj në fushën ekonomike dhe ka shumë mundësi t’ju vërë në procedurë mendimesh për ndryshime përsa lidhet me cështjet profesioanle. Hëna e re/eklipsi Diellit që do realizohet në gradën e 19 të Binjakëve në 10/6 mund të sjellë disa cështje të vjetra ekonomike në sipërfaqje, në rast se ato nuk kishin menaxhuar. Gjysmën e parë të muajit nuk do ketë terren të përshtatshëm për të bërë një hap të qëndrueshëm në fushën ekonomike, ndaj përpiquni të shmangni marrveshje të cilat do lidhen më së shumti me portofolin tuaj. Nëse dicka e tillë nuk është e mundur, përpiquni të shihni dhe të vlersoni më kujdes të gjitha të dhënat dhe detajet e tyre, para se të vendosni të hyni në një marrveshje të re në fushën ekonomike.

Rrugëtimi i kundërt i Merkurit në shenjën e Binjakëve tregon se do ekzistojnë mundësi për të sistemuar cështje të kaluarës dhe cështjet ekonomike të cilat qëndrojnë pezull. Në 14/6 do realizohet me saktësi një herë tjetër katrori midis Saturnit që ndodhet shenjën e Ujorit dhe Uranit që ndodhet në shenjën tuaj. Ky kënd ka mundësi të presionojë për ndryshime që lidhen me punën, duke ndryshuar të dhënat që ekzistojnë në të. Në 21/6 hyrja e Diellit në shenjën e Gaforres tregon se dhjetditëshi I parë i muajit do jetë vecanërisht komunikues, dicka e cila do bëhet akoma më e dukshme me kthimin e Merkurit në vijë të drejtë në 23/6. Në 24/6 Hëna e Plotë që do realizohet në boshtin e Gaforres- Bricjapi ka shumë mundësi t’ju afrojë pranë me persona të rrethit të ngushtë por edhe të ambjentit tuaj të gjërë që kishit larguar periudhën e fundit.

Dashuria

Vëmëndja juaj këtë muaj do dukët se nuk do jetë e kthyer në cështjet tuaja sentimentale pasi disa cështje profesionale dhe mundësisht presioni nga to të mos ju lërë kohë të lirë por edhe dëshirë për asgjë tjetër. Me hyrjen e Afërditës në shenjën e Gaforres në 2/6 përbën pushimin e këndshëm nga detyrimet tuaja. Me rrugëtimin e kundërt të Merkurit mund të ekzistojnë disa keqkuptime për këtë mirë do ishte të merrni vendime që lidhen me zhvillimin e një njohje të re pas datës 23/6 kur Merkuri do kthehet në vijë të drejtë. Nëse ndodheni tashmë në një lidhje gjysmën e parë të maujit do jetë vecanërisht komunikues edhe pse nga 11/6 dhe më pas me hyrjen e Marsit në shenjën e Luanit, do duhet ti kushtoni vëmëndje disa cështjeve që lidhen me shtëpinë pasi dhe ato ka mundësi të shkaktojnë debate midis jush dhe partnerit tuaj. Në 27/6 Afërdita do kalojë në shenjën e Luanit duke inaguaruar një periudhë shumë krijuese, erotike por edhe të  mbyllur për jetën tuaj personale.

Puna dhe Ekonomia

Komunikimi me persona që ndodhen në ambjentin tuaj profesioanl pasi dhe disa takime profesionale duket se do ju shqetësojnë shumë, vecanërisht gjatë gjysmës së parë të muajit. Ka mundësi të ekzistojnë ndjenja përplasëse apo mesazhe të dyfishta dicka që nuk do ju ndihmojë të merrni vendime përfundimtare që lidhen me cështje profesionale. Në 14/6 katrori Saturnit me Uranit ka mundësi t’ju vërë në procedurë të zgjidhni midis disa situatave dhe duket se zgjedhja nuk do jetë cështje e lehtë. Nuk përjashtohet të ekzistojnë mjaft cështje të cilat do ju vënë në procedurë ndryshimesh këtë muaj, por të mbani mend se “pas c’do të keqe ka një të mirë”. Me kthimin e Merkurit në vijë të drejtë në 23/6 do jetë më e lehtë ti menaxhoni të dhënat e reja që do shfaqen në punë.

Mos harroni ti bëni Like faqeve tona në Facebook

www.facebook.com/astrologu.al.JorgoPulla

www.facebook.com/www.astroshop.al.JorgoPulla

pasi dhe të bëheni pjesë në grupin tonë

www.facebook.com/groups/jorgopulla.astrologu

Për të qënë gjithnjë të informuar për ofertat dhe shortet që ne organizojmë EKSKLUZIVISHT dhe vetëm për pjestarët tanë…

Pra, do të ishte më mirë të qëndroni të qetë dhe të pretendoni qetësisht, duke kultivuar më tej talentin tuaj unik së bashku me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Ju presim…

 

,
21/4-20/5
Demi vjetor
01/01/2021 to 31/12/2021

Ndikimi i Uranit në Dem (për ata që kanë lindur nga mesi i dhjetë ditëve të para deri në mes të dhjetë ditëve të dyta):

Ku shkoi qetësia dhe mirësia juaj? Me Uranin në shtëpinë tuaj të parë, të identitetit tuaj personal, ju bëheni pionierë dhe inovativë, shumë revolucionarë, madje në një çast mund të përmbysni gjithçka. Urani është reformatori kozmik dhe radikal, ai ka ardhur këtu për t'ju tundur dhe për t'ju liruar. Nëse ka gjëra që nuk janë thënë ose ju shtyjnë për një kohë të gjatë, ju guxoni të bëni këto diskutime të vështira dhe të lodhshme menjëherë. Por kujdes nga ndershmëria juaj e tepruar, ju do të konsideroheni zjarrvënës, revolucionarë pa ndonjë arsye.

Ndërsa dëshironi të ndryshoni status quo-në, nuk keni nevojë të digjni ura për ta bërë këtë. Beteja është mes të bërit atë që doni, duke krijuar rehati financiare, siguri dhe vetë-mjaftueshmëri. Dhe për shkak se shtëpia e parë rregullon shëndetin, është koha të bëni një ndryshim të madh në stilin e jetës tuaj ose ndoshta të merrni disa lajme të papritura shëndetësore që shërbejnë si një telefonatë zgjimi. Urani mund t’ju ​​motivojë të merrni masa paraprake për shëndetin tuaj, për ta marrë atë më seriozisht, vetëm sepse duhet. Kush nuk dëshiron të bëjë një jetë të gjatë dhe të shëndetshme, apo jo?

Ndikimi i Saturnit tek Ujori:

A mund t’ju ​​lirojë struktura dhe organizimi në punën tuaj? Saturni lëviz në shtëpinë tuaj të dhjetë, zona juaj e karrierës dhe kërkon disiplinë dhe përgjegjësi për të kapërcyer pengesat dhe kufizimet në karrierën tuaj. Saturni është i shkollës së vjetër, ai është krijuesi i rregullave, ndërsa Ujori radikal është ilegale, ai nuk i dëshiron rregullat. Ndryshime të rëndësishme shoqërore që do të zënë rrënjë në kulturën tonë mund të kenë një ndikim të drejtpërdrejtë në karrierën tuaj dhe qëllimet tuaja afatgjata. Ju mund të liroheni nga një punë që nuk ju ofron rritje dhe ngritje dhe ndërtimin e jetës suaj rreth perspektivave të reja në zhvillim. Ju mund të zbuloni se karriera juaj është në rritje diku tjetër. Saturni lidhet në vetvete me punën, por edhe me organizimin dhe strukturën. Mbaji këto fjalë për sukses! Vetëm puna e madhe do t'ju shpërblejë, përndryshe ju mund të humbni një titull drejtues ose një pozicion. Shtëpia e dhjetë rregullon gjithashtu nderimet, kështu që ju mund të merrni lëvdata, ndoshta edhe të fitoni një çmim ose njohje publike.

Ndikimi i Jupiterit tek Ujori:

Bëni një aleancë të fortë me Jupiterin në shtëpinë tuaj të dhjetë, karrierën dhe qëllimet afatgjata, e cila ju ndihmon në rritjen dhe zhvillimin tuaj profesional, ju e shihni jetën me më shumë optimizëm, si për sa i përket punës dhe parave . Sa më mendjehapur të jeni, aq më shumë ka të ngjarë të gjeni një zgjidhje të zgjuar për një problem apo dilemë biznesi apo një mundësi të shkëlqyer biznesi. Hiqni qafe ngecjen dhe rutinën, provoni diçka ndryshe, siç janë aplikacionet e dobishme. Një mundësi biznesi mund të vijë papritmas dhe mund të jetë larg, mbase në një vend tjetër, por mos nxitoni ta refuzoni. Ndërsa Ujori sundon teknologjinë dhe idetë progresive, jini të hapur ndaj çdo gjëje novatore dhe eksperimentale në punën tuaj.

Ndikimi i Jupiterit tek Peshqit nga 13 maj deri më 28 korrik:

Gjeni një ekip të ri që plotëson idealet tuaja. Me Jupiterin që lëviz për një kohë në shtëpinë tuaj të njëmbëdhjetë, të miqësisë, punës në ekip dhe teknologjisë, qoftë në të vërtetë ose në internet, është koha të kërkoni miq të rinj dhe fytyra të reja për të punuar tani. Edhe nëse keni njerëz krijues në ekipin tuaj, keni nevojë për gjak të ri. Ndoshta është koha për të sjellë disa zëra origjinalë, të qartë ose edhe për të konsideruar bashkimin me një grup humanitar ose një konferencë. Teknologjia gjithashtu ju ofron shumë përfitime, prandaj eksploroni zhvillimet më të fundit në industrinë tuaj. Pjesëmarrja në një ngjarje shoqërore ose mbledhje mund të çojë në disa bashkëpunime të mahnitshme, ndoshta edhe në një marrëveshje biznesi ose vetë-punësim nëse jeni aktualisht i papunë. Dilni, shfletoni internetin dhe ndani talentet tuaja.

Ndikimi i Eklipsit të Hënës tek Demi më 19 nëntor:

Një ndryshim ekstrem në paratë tuaja, investimet, lidhjet e ngushta dhe vetëbesimi është paracaktuar nga fillimi i një serie të re eklipsesh në shenjën tuaj. Vetëvlerësimi dhe vlerat tuaja ndryshojnë, ju bëni një revolucion të vogël - ose ndoshta një të madh! Tani, ju keni një shtysë të fortë për të ndjekur ëndrrat tuaja, ndoshta me një punë të re, një marrëdhënie të re ose një ndryshim rrënjësor në mënyrën e menaxhimit të parave tuaja. Ju merrni kontrollin e buxhetit tuaj dhe jetës tuaj në përgjithësi. Dëshironi të ndryshoni stilin e jetës tuaj për një kohë të gjatë tani? Ky eklips ju kërkon të rinovoni vlerat tuaja duke krijuar një program (dhe buxhet) që pasqyron dëshirat tuaja të preferuara. Vetëbesimi juaj ju motivon të mbështesni veten dhe të ecni me kokën lart. Ndërsa ky ndryshim mund të jetë i frikshëm në fillim për shenjën tuaj të qëndrueshme dhe të sigurt, ju do të krijoni siguri dhe respekt më të madh (përfshirë vetëvlerësimin) duke ruajtur besimet dhe vlerat tuaja.

Ndikimi i Afërditës së kundërt në Bricjap nga 18 dhjetor deri më 29 janar 2022:

Shikoni marrëdhëniet tuaja të punës pasi mund të krijohen keqkuptime dhe inate. Afërdita harmonike do të jetë e kundërt në shtëpinë tuaj të nëntë shtrirë, e cila do të ndikojë në fushat e karrierës tuaj dhe vizionet tuaja të mëdha. Po, ju keni vizione të mëdha për të ardhmen, por mund të ndjeni se sharmi juaj thjesht nuk po funksionon si zakonisht ose se përparimi në jetën tuaj është ndalur. Mos i shtyni situatat, thjesht përdorni energjinë e Afërditës së kundërt për t'u siguruar që marrëdhëniet tuaja janë të qëndrueshme dhe që ndiheni rehat dhe të sigurt për të vazhduar me planet tuaja të mëdha. Ndoshta tani jeni të zënë me zhvillimin e një ideje biznesi ose një udhëtimi ose thjesht po filozofoni më shumë për jetën. Keni shumë mësime karmike për të marrë, prandaj bëjini vetes shumë pyetje përpara se të vazhdoni, ato për të cilat duhet të ndiheni të qetë.

Demi 2021: Ndryshimet rrënjësore dhe mundësitë.

Demi, 2021 do të jetë një vit sfidues, pasi ju ftoheni të merrni përgjegjësi, ndërsa në të njëjtën kohë ka gjasa të ketë ngjarje përmbysëse që do t'ju shqetësojnë. Por ama ato do t'ju ndihmojnë të largoni mentalitetet dhe paragjykimet që kanë funksionuar në mënyrë kufizuese për ju deri më tani.

Urani është në shenjën tuaj, prek kryesisht ata që kanë lindur në dhjetë ditët e para dhe ju çon drejt ndryshimeve rrënjësore që nuk janë të lehta për tu menaxhuar as nga ju dhe as nga ambienti ku veproni. Ju largoni çdo element konservator të personalitetit që nuk ju lejon të ecni përpara në jetën tuaj siç dëshironi. Reformimet që rezultojnë se do të ndikojnë në fusha të rëndësishme si jeta personale, familja, karriera. Iniciativat që do të merrni do t'ju çojnë të planifikoni zhvillimin tuaj personal në një mënyrë alternative dhe origjinale, duke hapur krahët për shtigje të reja që ju kënaqin plotësisht.

Saturni që nga dhjetori i vitit 2020 është zhvendosur tek Ujori, prek të lindurit të djetditëshit të parë deri në mes të dhjetë ditëve të dyta dhe të fton të marrësh përgjegjësi dhe detyrime në jetën tënde profesionale. Sidoqoftë, kjo nuk është një detyrë e lehtë, pasi së bashku me detyrat shtesë ose sfidat e reja me të cilat ftoheni të përballeni, stresi, pasiguria, dyshimi për veten tuaj rritet. Por mos harroni se me punën e palodhur, metodat dhe qëndrimin e përgjegjshëm mund t'i përgjigjeni gjithçkaje që ndërmerrni. Në këtë mënyrë do të fitoni njohje dhe respekt në mjedisin e karrierës suaj.

Jupiteri në Ujor nga dhjetori 2020 deri në mes të majit dhe nga fundi i korrikut deri në fund të dhjetorit 2021 mund të sjellë mundësi të rëndësishme në jetën tuaj profesionale që duhet të menaxhoni, duke lënë anash tepricat dhe arrogancën. Nga mesi i majit deri në fund të korrikut, Jupiteri në Peshqit ju ndihmon të afroheni me njerëzit që mund të luajnë një rol vendimtar në aspiratat dhe ëndrrat e ardhshme që keni. Të njohur të rinj vijnë për t'ju qëndruar pranë në çdo ambicie që keni.

Katrori Jupiter - Uran (18.01) dhe katrori Saturn - Uran (18.02, 15.06) mund të sjellin trazira dhe ngjarje të papritura që do t'ju detyrojnë të arrini papritmas në çështjet e biznesit që keni. Do të bëni mirë të shmangni shpërthimet e mundshme dhe reagimet revolucionare që mund të fuqizojnë atmosferën, veçanërisht me njerëzit që luajnë një rol kryesor në karrierën tuaj. Pasiguria që mund të ndjeni do t'ju mashtrojë nëse nxitoni.

Eklipset e Binjakëve - Shigjetarit që do të ndodhin më 28 maj, 10 qershor dhe 4 dhjetor prekin çështjet e vlerave morale, hapjet financiare dhe marrëveshjet, situatat që ndikojnë në mënyrë të konsiderueshme në psikologjinë dhe jetën tuaj personale. Eshtë e nevojshme të tregoni mirëkuptim dhe besim në intuitën tuaj të fortë, pasi është e mundur që të ketë njerëz që do të kërkojnë t'ju mashtrojnë në marrëveshjet financiare dhe punët e biznesit. Në të njëjtën kohë, kujdesuni që të mos humbni pasiguri, dyshime dhe xhelozi, duke ndikuar negativisht në jetën tuaj personale.

Eklipsi i Hënës në boshtin tuaj me Akrepin më 19 nëntor hap një kapitull të ri të eklipseve që do t'ju pushtojnë në vitin 2022 dhe do të ndikojnë ndjeshëm në marrëdhëniet dhe bashkëpunimet. Mosrespektimi dhe arroganca nuk do t'ju ndihmojnë të menaxhoni çështjet në jetën tuaj personale dhe profesionale me maturi dhe pjekuri. Ky qëndrim mund të çojë në përfundimin e një cikli marrëdhëniesh që kanë shënuar një kapitull vendimtar në jetën tuaj. Sigurohuni që të tregoni një qasje të arsyeshme dhe realiste nëse nuk doni të ndaheni me njerëz të rëndësishëm për ju.

 

Demi profesionalisht dhe financiarisht në 2021: Nuk do të ketë mungesë parash!

Urani në shenjën tuaj ju shtyn të fluturoni larg vetes c’farë funksionon në mënyrë shtypëse mbi ju dhe kjo ndikon ndjeshëm në jetën tuaj profesionale. Dy muajt e parë të vitit janë veçanërisht të rëndësishëm, pasi katroret e tij me Jupiterin dhe Saturnin në Ujor mund të sjellin shqetësime dhe sqarime në fushën e karrierës. Në fillim mund të habiteni nga sjellja dhe presionet e eprorëve tuaj, por më vonë do të kuptoni se vështirësitë dhe ngjarjet përmbysëse që mund të kenë lindur ju ndihmojnë të filloni një rrugëtimi të ri. Për të arritur më të mirën do t'ju duhet zell, metodë dhe qasje të pjekur ndaj gjërave.

Eklipset në boshtin Binjakët - Shigjetari që do të ndodhin më 28 maj, 10 qershor dhe 4 dhjetor mund të çojnë në ngjarje dhe vendime të rëndësishme në lidhje me realitetin tuaj financiar. Fakti është që ju do të ndiqni hapjet e biznesit dhe marrëveshjet financiare që mund të duken ideale. Sidoqoftë, është e nevojshme të jeni të kujdesshëm, pasi mund të ekzagjeroni në qëllimet që vendosni ose mund të ketë njerëz që do të përpiqen t'ju mashtrojnë, diçka që do të shkaktojë plagë, financiare dhe psikologjike.

Eklipsi i hënës në boshtin tuaj me Akrepin më 19 nëntor të çon në fazën tjetër bashkëpunime të rëndësishme që ju interesojnë. Por është e nevojshme të mbash një profil të ulët, pasi arroganca dhe paturpësia do të jenë një shqetësim i madh. Përfitoni nga mundësitë e mundshme që vijnë përmes mjedisit profesional, por kujdesuni që të mos humbni realizmin dhe mendimin metodik që ju dallon në të gjitha nivelet e jetës suaj.

 

Cështjet sentimentale të Demit në 2021: Dashuria është këtu!

Viti është i vështirë dhe do t'ju duhet të mbani një profil të ulët shumë herë duke u përpjekur të shmangni tensionet në marrëdhënien tuaj ose në lidhje me njerëz të rinj që vijnë tek ju, për shkak të shumë detyrimeve dhe lodhjes që ekzistojnë. Eshtë e qartë se jeta juaj profesionale mund të ndikojë në ndjenjat tuaja, pasi lehtë do t’i kushtoni kohë karrierës suaj, duke injoruar nevojën tuaj për gëzim, emocione të forta dhe kënaqësi. Eklipsi i hënës në boshtin tuaj me Akrepin më 19 nëntor mund të çojë në zhvillime të rëndësishme në jetën tuaj personale, pasi duket se lehtë mund të humbni durimin dhe të ekzagjeroni ose sjelljen ose kërkesat që keni ndaj partnerit tuaj. Sigurohuni që të kufizoni aspiratat tuaja në ekuilibrin e nevojshëm.

Yjëzimet e shumta në Virgjëreshë (Mërkuri, Afërdita, Marsi) nga fundi i korrikut deri në mes të shtatorit ju ndihmon të lini pas jush gjatë kësaj periudhe çdo detyrim që keni dhe t'i përkushtoheni personit që ka një rol kryesor në jetën tuaj. Eshtë e qartë që ju do të jepni me zemër të hapur dhe bujare se keni nevojë për partnerin tuaj ose një njohje të re që mund të lindë për të shijuar çdo moment që do të heq pasionin dhe sensualitetin në jetën tuaj. Afërdita në Akrep nga mesi i shtatorit deri në fillim të tetorit krijon kushtet më të mira të mundshme për të shijuar shoqërinë dhe komunikimin me personin që ju intereson. Personi beqar ka mundësinë të bëjë njohje të reja që do t'ju bëjnë përshtypje dhe do të luajnë një rol të rëndësishëm në jetën tuaj.

Me Jupiterin në Ujor gjatë vitit është e mundur të merrni vendime për të zyrtarizuar një marrëdhënie që është jeta dhe ju kënaqeni në këtë shoqëri që kërkoni. Ndoshta ka ardhur koha që ju të prezantoni partnerin tuaj në një mjedis më të gjerë shoqëror, kështu që një zhvillim i ngjashëm është shumë i mundshëm.

Dema: Të gjitha për veten dhe lirinë tuaj!

Ndryshimi i identitetit tuaj personal është në thelb të ngjarjeve astrologjike të vitit 2021, pasi katrorin Saturn-Uran nënvizon tensionin midis asaj që jeni në të vërtetë dhe asaj që dëshironi në lidhje me imazhin tuaj publik dhe jetën tuaj të dashurisë. Ju bëheni më individualist dhe revolucionar, nuk u bindeni rregullave, përsëri mund të ndjeni një dëshirë të fortë për të ndryshuar jetën tuaj ose për të lënë një marrëdhënie që krijon frustrim dhe dhimbje. Ju madje mund të shpenzoni të gjithë energjinë tuaj në të ardhurat, paratë dhe karrierën tuaj në mënyrë që të shmangni angazhimin për të dashuruar. Sidoqoftë, mbani në mend se të bësh më shumë para vetëm nuk është përgjigjja për rrënjën e problemeve të tua të brendshme.

Dashuria dhe karriera

Jupiteri dhe Saturni në Ujorin dhe shtëpinë tuaj të dhjetë, qëllimet afatgjata dhe karriera, në katror me Uranin në shenjën tuaj të zodiakut, ju nxisin të ndihmoni shoqërinë dhe jo vetëm të përqendroheni në interesat tuaja. Me shumë mundësi jeta juaj romantike është nën presion për shkak të ankthit dhe shqetësimit që ndjeni për të ardhmen tuaj. Një dilemë në karrierën tuaj mund të ketë një ndikim disi negativ në marrëdhënien tuaj ndërsa tensionet rriten për shkak të dëshirës tuaj për pavarësi. Sidoqoftë, nuk është i gjithë viti i katastrofës dhe trishtimit, Jupiteri ju ndihmon të luftoni me sfidat dhe të dilni fitimtar. Nëse jeni në një lidhje afatgjatë, mund të kaloni disa prova, por ka shumë të ngjarë të mbijetoni. Bëni vend në jetën tuaj për të dashurin tuaj, largoni nga marrëdhënia juaj intensitetin e jetës profesionale.

Një transformim i thellë hap porta të reja për dashurinë

Dy eklipset e majit dhe dhjetorit në shtëpinë tuaj të tetë transformuese dhe pasionante, sjellin një valë në jetën tuaj romantike, emocionet e regjistruara intensivisht shpërthejnë ndërsa tani kërkoni pavarësinë dhe lirinë tuaj. A keni menduar se është mirë të largoheni nga një marrëdhënie që ju shtyp? Mbështetuni në aftësitë tuaja të forta intuitive dhe vazhdoni tutje. Këto eklipse hapin një linjë telefonike me xhaxhain. Sidoqoftë, eklipset mund të jenë çorientuese, kështu që në fillim mos merrni asnjë nga këto mesazhe ose shenja fjalë për fjalë. Jepini vetes pak kohë para se të arrini në konkluzione dhe vendime përfundimtare ose të bëni ndryshime rrënjësore.

Ju jeni një shenjë e stabilitetit dhe sigurisë, kështu që nëse ndodhin ndryshime ekstreme mos kini frikë. Ajo që është e sigurt është që ju shkoni thellë, ju pretendoni atë që keni dashur gjithmonë, por mbani në mend se jeta nuk është netë havjar. Nëse jeni në një martesë ose marrëdhënie që nuk mund të shkojë më tej, hëna do të bëjë të gjithë punën për ju: Ose marrëdhënia juaj do të thellohet ose do të shkoni, nuk do të ketë asnjë rrugë të mesme tani. Nëse ishin financat që kanë krijuar fërkime në marrëdhëniet tuaja, ju mund të rregulloni borxhet tuaja, të investoni, të merrni një kredi për shtëpi ose të shpërndani pasuritë tuaja. Universi bën plane për të forcuar ose përfunduar emocionalisht marrëdhënien tuaj, por mbi të gjitha për t'ju mësuar se me kërkesa të vazhdueshme, inat, xhelozi dhe posesivitet nuk do të shkoni përpara.

Një dashuri në përputhje me vlerat tuaja

Eklipsi i Hënës i Nëntorit në shenjën tuaj të zodiakut sjell një rikuperim emocional të shumëpritur të identitetit tuaj personal dhe financave tuaja, gjithashtu ju ndihmon të qetësoheni dhe të stabilizoni një marrëdhënie ekzistuese. Eshtë një muaj shumë i mrekullueshëm për të përjetuar momente intensivisht sensuale dhe romantike, një periudhë premtuese për të takuar dikë. Ju motivon të gjeni një dashuri që është në përputhje me pritjet dhe vlerat tuaja të thella. Dashuri, butësi dhe sensualitet, gjithçka është afër teje!

Për të marr harten tuaj personale astrologike klikoni ne kete andrese 

https://www.astrologu.al/sq/parashikime-personale

ose për më shumë detaje rreth hartes astrologjike personale  te detajuar mund të kontaktoni drejtpërdrejt me astrologun

ne email : http://tpimarketing@gmail.com,  ne Messinger , WhatsApp, Viber Jorgo Pulla: Tel. (00355) 699 464 446

 

21/4-20/5
Demi ditor /20/
20/06/2021

Të përgjithshmet

Deri në pasditen e ditës së sotme, gjërat do të rrjedhin në korniza të njohura, ndërkohë më pas do të jeni më social, dicka që ju afron më shumë me personat që ju rrethojnë. Por do duhet ti shihni gjërat më qetë! Kështu para se të veproni flisni me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Dashuria

Keni marrë brenda vetes shumë vendime të rëndësishme dhe situate, ndërkohë përpiqeni në përgjithësi ti shihni objektivisht gjërat, pavarsisht se mëngjesin e sotëm po tregoni sjellje pushtuese të theksuar me partnerin tuaj apo personin që ju intereson.

Karriera dhe financat

Përpjekjet që bëni për të vënë financat tuaja në një rregull, tregojnë të kenë rezultate më të mira sot në mëngjes, por në përgjithësi ama jeni në një periudhë, kur shpenzimet janë të shumta.

, , , ,
21/3-20/4
Dashi javor
14/06/2021 to 20/06/2021

Këtë javë mund të mos ketë shumë lëvizje nga ana astrologjike por në fillimet e saj do realizohet një kënd i cili do luajë rol përcaktues në cështje të tashmes por edhe në cështje të së ardhmen. Katrori Saturnit që ndodhet në shenjën e Ujorit me Uranin që ndodhet tek Demi ju thotë të jeni shumë të kujdesshëm përsa lidhet me marrdhëniet ekonomike dhe menaxhimin e temave ekonomike. Ndoshta një marrdhënie ekonomike mund të kërkojë “sakrifikim” nga ana juaj ndoshta përsëri të ndjeni se dicka nevojitet të ndryshoni për të qënë më të qetë nga ana ekonomike. Shmangni lëvizjet të cilat nuk keni studjuar mirë dhe kini vëmëndjen tuaj në rezultatet e lëvizjeve.

Dashuria

Këtë javë duket se nuk do ekzistojnë lëkundje apo disa cështje të tjera në jetën tuaj personale si të jeni beqarë ose nëse jeni në një lidhje tashme. Në rast se jeni beqarë, shoqëria me shokët tuaj mund t’ju drejtojë në njohje të reja që do bëni nëpërmjet tyre. Nëse ndodheni tashmë në një lidhje përkushtojini fundjavën partnerit tuaj ose për të bërë një “arratisje” në një destinacion të afërt ose për të qëndruar në shtëpi, pasi kjo do ketë rezultate favorizuese dhe për humorin tuaj por edhe për lidhjen tuaj.

Puna dhe Ekonomia

Këtë javë do duhet të kushtoni vëmëndje në biseda që do keni me persona të ambjentit tuaj të ngushtë profesional pasi ka shumë mundësi ato në vënd që të sqarojnë një situatë ta ngatërrojnë më shumë. Katrori Diellit që ndodhet në shenjën e Binjakëve me Neptunin që ndodhet tek Peshqit do realizohet në 14/6 dhe ka mundësi të krijojë disa hamendësime në punë.

Mos harroni ti bëni Like faqeve tona në Facebook

www.facebook.com/astrologu.al.JorgoPulla

www.facebook.com/www.astroshop.al.JorgoPulla

pasi dhe të bëheni pjesë në grupin tonë

www.facebook.com/groups/jorgopulla.astrologu

Për të qënë gjithnjë të informuar për ofertat dhe shortet që ne organizojmë EKSKLUZIVISHT dhe vetëm për pjestarët tanë…

Pra, do të ishte më mirë të qëndroni të qetë dhe të pretendoni qetësisht, duke kultivuar më tej talentin tuaj unik së bashku me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Ju presim…

, ,
21/3-20/4
Dashi vjetor
01/01/2021 to 31/12/2021

Dashi 2021 Parashikimet Vjetore Astrologjike

 

Ndikimi I Plutonit tek Bricjapi (për ata që kanë lindur në fillim dhe në mes të dhjetditëshit të tretë):

Ju po ndiqni një rrugë me një qëllim të rëndësishëm pasi Plutoni në shtëpinë tuaj të dhjetë, karriera, sjell një kthesë shumë të rëndësishme në rrjedhën e karrierës suaj. Plutoni është jashtëzakonisht shpërthyes, luan lojëra të rrezikshme dhe fillon një luftë tinëzare. Ajo shqetëson karrierën tuaj dhe ngadalë dhe me dhimbje rrëzon status quo-në e vendosur. Ju do të përdorni gjithçka, madje edhe metoda nëntokësore, për të pasur njohje profesionale dhe për të kënaqur ambiciet tuaja të mëdha. Ju patjetër që dëshironi të keni atë që dëshironi, por duhet të keni parasysh grackat.

Mos lejoni që lojërat e kontrollit dhe pushtetit të udhëheqin rrugën, do të jetë katastrofa juaj. Ju mund të jeni në kontroll, por sigurisht që nuk do të keni aleatë. Në vend që të rebeloheni kundër një shefi ose një personi në pushtet, përpiquni të kuptoni motivet e këtij personi. Ose mund ta kuptoni që doni të punoni për veten tuaj, nuk doni të keni një shef në kokën tuaj. Intensiteti dhe dinamizmi i krijuar nga Plutoni mund t'ju ndihmojnë vërtet të bëheni më energjik dhe luftarak për disa ndryshime të rëndësishme në jetën tuaj, veçanërisht në fushat e karrierës dhe bashkëpunimeve tuaja.

Ndikimi i Saturnit tek Ujori:

Saturni tradicional në Ujorin jokonvencional dhe në shtëpinë tuaj të njëmbëdhjetë miqësore dhe ekipore prishin ndryshimet e tyre dhe bashkojnë superfuqitë e tyre në emër të progresit dhe evolucionit. Rinovoni miqësitë dhe mjedisin tuaj shoqëror, duke takuar njerëz që ju frymëzojnë me mençurinë dhe idetë e tyre pioniere, njerëz me përvojë (të udhëhequr nga Saturni) por edhe mendimtarë pionierë (të drejtuar nga Ujori). Ju madje mund të dëshironi të bëni një pastrim të miqësive dhe grupeve që ju përkisni, mbi të gjitha dëshironi të siguroheni që jeni në të njëjtën faqe. Ndërsa motivimet tuaja mund të ndryshojnë, ju duhet të ndani një vizion të përbashkët për jetën. Meqenëse shtëpia e njëmbëdhjetë gjithashtu rregullon teknologjinë, mund të zbuloni se ndërtimi i një faqe në internet ose biznes tjetër dixhital po ngadalësohet. Kjo është bërë për një arsye. Ndoshta kjo periudhë do t'ju ndihmojë vërtet të shihni gabimet tuaja. Nëse ju mungojnë aftësitë teknologjike, ky është viti i duhur për të pasuruar njohuritë tuaja dhe madje për të marrë kurse online.

Ndikimi i Jupiterit në Ujorin:

Mënyra juaj inovative dhe e re e të menduarit përfiton nga miqësitë tuaja dhe grupet në të cilat bëni pjesë falë Zeusit, shtëpisë tuaj të njëmbëdhjetë, miqësisë, punës në ekip dhe teknologjisë. Miqësitë e reja vijnë në jetën tuaj me njerëz që kanë një mënyrë origjinale dhe altruiste të të menduarit. Ju jepet mundësia të bashkoni forcat, ndoshta në një projekt dixhital ose një program humanitar ose një përpjekje të organizuar ekipore, të cilat janë kurorëzuar me sukses. Edhe më mire… Jupiteri ju bën vizionarë të shkëlqyeshëm dhe të ndershëm, vë bazat për krijimin e një grupi për të mirën e shoqërisë si një e tërë. Ju të gjithë ngritni flamurin e lirisë së bashku, duke e udhëhequr ekipin tuaj në një detyrë disi sfiduese. Rroftë revolucioni!

Ndikimi i Jupiterit tek Peshqit nga 13 maj deri më 28 korrik:

Ngadalësohuni dhe sinkronizohuni me shpirtin tuaj. Me Jupiterin që lëviz për një kohë në shtëpinë tuaj të dymbëdhjetë shpirtërore, qëllimi juaj është rritja shpirtërore, do t'ju duhet të bëni një punë të thellë të brendshme për të hequr qafe peshën mendore. Megjithëse mund të derdhni disa lot, përfundimisht do të jeni në gjendje të përpunoni disa plagë të vjetra dhe shkëlqimi juaj do të shfaqet nga brenda dhe jashtë. Me Jupiterin në këtë zonë karmike të hartës suaj, ju do të mësoni të pranoni gjërat ashtu si vijnë dhe njerëzit ashtu siç janë! Ju nuk mund t'i ndryshoni ato. Ndaloni përpjekjen për të shpëtuar të dashurit tuaj për të gjetur qetësinë! Përqendrohuni në ëndrrat tuaja në vend të problemeve të njerëzve të tjerë, kjo do të ndryshojë jetën tuaj.

Ndikimi i Afërditës së kundërt në Bricjap nga 18 dhjetor deri më 29 janar 2022:

Planeti i dashurisë, bukurisë dhe hijeshisë, Afërdita, lëviz mbrapsht në shtëpinë tuaj të dhjetë, zonën tuaj profesionale dhe ju mund të takoni një partner apo koleg të vjetër përmes një projekti profesional ose thjesht të krijoni më shumë mundësi për t'u lidhur me ta. kolegët tuaj. Eshtë shumë mirë të jesh lojtari më i mirë. Por puna në zyrë është gjithmonë më e këndshme nëse vërtet ju pëlqejnë njerëzit me të cilët punoni. Prandaj bëni një përpjekje më të madhe tani për të thyer akullin dhe për të njohur kolegët tuaj. Kjo mund të çojë në sukses më të shpejtë profesional. Sidoqoftë, rrugëtimi i kundërt i Afërditës gjithashtu ndez një dritë të kuqe paralajmëruese ndërsa mjegullon disa gjëra. Ju mund të rrëmbeni për një moment dhe të harroni se ka disa kufij në punën tuaj. Mos e rrezikoni karrierën tuaj duke gjykuar me ngut (ose duke kritikuar) një koleg.

Dashi 2021: Ndryshime pozitive.

Dashë, ju mund të merrni frymë thellë në vitin e ri, pasi është një fakt që lini pas vështirësi dhe situata të vështira që ju kanë pushtuar vitet e fundit. 2021 parashikohet të jetë një vit në të cilin ju mund të ecni përpara me dinamizëm, optimizëm dhe përgjegjësi në arritjen e qëllimeve dhe ambicieve që keni vendosur në jetën tuaj.

Eshtë e qartë se Plutoni në Bricjap, ndikon tek ai i lindur në mes të dekadës së tretë, ushtron presion për sa i përket karrierës dhe imazhit publik që ju doni të ndërtoni. Sipas parashikimeve astrologjike 2021, ju jeni thirrur të përballeni me procese prapaskenash, lojëra kontrolli dhe manipulimi, goditje të fuqishme që mund t'ju nxjerrin jashtë kufijve. Por është e nevojshme të frenoni instiktet tuaja primitive dhe të drejtoheni përmes lëvizjeve dhe iniciativave në një rilindje profesionale që do t'ju shprehë në pikën më të lartë.

Saturni nga Dhjetori 2020 ndodhet tashmë në Ujor, duke ndikuar në të lindurit e parë deri në mes të dhjetë ditëve të dyta, duke ndikuar ndjeshëm në miqësitë, qëllimet dhe aktivitetet e grupeve në të cilat merrni pjesë. Eshtë e rëndësishme për ju të arrini atë që keni vendosur në mendjen tuaj si një ambicie, por një kusht i domosdoshëm për t'u afruar më shumë me ëndrrat tuaja është puna e vështirë dhe metoda. Sqarime mund të bëhen edhe në lidhje me personat në mjedisin tuaj miqësor, pasi ekuipazhi i kohës ka ardhur për të marrë vendime me kë do të procedoni dhe kë do të lini pas.

Jupiteri në Ujor nga dhjetori 2020 deri në mes të majit dhe nga fundi i korrikut deri në fund të dhjetorit 2021 ju favorizon në planet dhe qëllimet që keni vendosur. Eshtë e mundur që të ketë njohje të reja me njerëz me prestigj të cilët do të kërkojnë t’ju ndihmojnë në çdo përpjekje dhe ëndërr tuajën. Nga mesi i majit deri në fund të korrikut, Jupiteri nga Peshqit kujdeset të jetë "engjëlli juaj mbrojtës" në kohë të vështira. Ju ndihmon të qëndroni fort në këmbët tuaja përballë pengesave dhe kurtheve që mund të gjeni në rrugën tuaj.

Duhet të jeni të kujdesshëm në dy muajt e parë, por edhe në mes të qershorit, pasi katrori Jupiter - Uran (18.01) dhe katrori Saturn – Uran (18.02, 15.06) mund të shkaktojnë zhgënjim në qëllimet dhe ambiciet që ndoshta keni. Ka mundësi që të ketë pengesa ose çështje financiare që do të përmbysin planet tuaja dhe do të krijojnë pasiguri intensive. Ju gjithashtu duhet t'i kushtoni vëmendje marrëdhënieve miqësore dhe iniciativave kolektive ku bëni pjesë, pasi konfliktet mund të jenë fatale dhe të çojnë në largoheni nga njerëz të caktuar.

Eklipset në boshtin Binjakët - Shigjetari që do të ndodhin më 28 maj, 10 qershor dhe 4 dhjetor hapin një rrugë të re zhvillimi dhe zgjerimi për ju. Çështjet e arsimit, komunikimit dhe tregtisë vijnë në pah dhe mund të luajnë një rol vendimtar në zhvillimin e qëllimeve tuaja. Eshtë e rëndësishme që në jetën tuaj mund të vijnë njerëz të rinj që do të kenë një marrëdhënie të drejtpërdrejtë me botën e jashtme, duke hapur horizonte të reja jashtëzakonisht interesante për ju. Ju duhet t'i kushtoni vëmendje kur bëhet fjalë për marrëdhëniet me mjedisin tuaj të menjëhershëm dhe më të gjerë, pasi ka mundësi që të ketë zhvillime që do t'ju çojnë të mbyllni cikle marrëdhëniesh që kanë luajtur rol në jetën tuaj. Eshtë e nevojshme të jesh i matur dhe i përmbajtur në vendimet që mund të ftohesh të marrësh pasi është e mundur të kesh të dhëna të gabuara ose të jesh eksagjerues në kërkesat e tua nga të tjerët.

Eklipsi i Hënës në boshtin Akrepi - Demi më 19 nëntor çon në sjellje të papërshtatshme dhe aspirate të natyrës ekonomike. Bazuar në horoskopin tuaj, në 2021 arroganca do të jetë një këshilltar i keq në zgjedhjet e mundshme që dëshironi të bëni.

 

Dashi profesionalisht dhe financiarisht në 2021: Me shumë punë do ia dilni!

Urani nga Demi shqetëson dhe përmbys të dhënat në pjesën financiare, pasi dëshiron t'ju mbush me një filozofi të re në lidhje me paratë, vlerën dhe menaxhimin. Ju duhet të jeni veçanërisht të kujdesshëm në dy muajt e parë të 2021, pasi katrorët e Jupiterit dhe Saturnit nga Ujori në Uran mund të sjellin ndryshime të papritura me të cilat ftoheni të përballeni. Mundohuni të menaxhoni ato çështje që lindin pa hezitim dhe pasiguri duke ripërcaktuar buxhetet dhe marrëveshjet financiare. Eshtë e mundur që të shfaqen elementë të rëndësishëm që do t'ju ndihmojnë të sqaroni se cili plan është i realizueshëm për ju dhe kur është koha ta lini pas pasi do të luajë një rol çlirues për ju. Kjo do t'ju çlirojë nga bllokimet që nuk ju lejojnë të lëvizni siç dëshironi.

Eklipsi i hënës në boshtin Akrepi - Demi më 19 nëntor ndoshta do të çojë në përfundimin e çështjeve financiare dhe aktiviteteve të biznesit që ju shqetësojnë. Mundohuni të shmangni ekzagjerimet dhe vendimet e pamenduara, pasi arroganca do të ketë kryesisht ndikim tek xhepi juaj. Matini aspiratat në lidhje me planet që keni bërë, pasi është e lehtë të humbasësh kontrollin dhe përfundimisht të shkaktojë probleme të rëndësishme.

Yjet e shumta në Virgjëreshë (Mërkuri, Afërdita, Marsi) nga fundi i korrikut deri në mes të shtatorit mund të mos ju lejojë të shijoni pushimet tuaja siç dëshironi. Detyrimet në vendin e punës rriten ndjeshëm dhe të gjithë vëmendjen tuaj e përqendroni në trajtimin e tyre. Marsi në Akrep nga nëntori deri në mes të dhjetorit ju jep mundësinë të filloni një biznes dhe të përfitoni nga mundësitë që ju jepen bujarisht financiarisht. Në 2021 është e rëndësishme t'i besoni instinktit tuaj dhe të mos përfshiheni në lojëra të “errta” dhe konkurruese, pasi ato do të kenë kosto psikologjike dhe energjie.

 

Cështjet sentimentale të Dashit në 2021: Beqarët do të takojnë gjysmën tjetër tyren!

Tani shijoni me lehtësinë më të madhe momente gëzimi, pasioni dhe ckujdesi me personin që luan rol në jetën tuaj, pasi vështirësitë tani i përkasin së kaluarës. Eklipset e Binjakëve-Shigjetarit ka të ngjarë të luajnë një rol definitiv në jetën tuaj personale, pasi përmes njohjeve dhe zgjerimit të kontakteve tuaja sociale mund të shfaqet një person i ri që do t'ju çojë në një botëkuptim të ri personal përsa i përket ndjenjave tuaja. Eshtë e mundur të takoni njerëz nga kultura dhe sjellje të ndryshme që ju ndihmojnë të zgjeroni pikëpamjet dhe njohuritë filozofike. Personat e fejuar kanë mundësinë që përmes kërkimeve të tyre shpirtërore të funksionojnë ndryshe në jetën e tyre personale dhe të çojnë marrëdhënien e tyre në një nivel tjetër, ku qëndrimi i përbashkët me të cilin përballen me të ardhmen dhe veprojnë me partnerin e tyre do t'i sjellë më afër.

Me Afërditën dhe Marsin në Luan në Qershor dhe Korrik ju keni mundësinë të gëzoheni çdo minutë dhe të flirtoni deri në vjeshtën e fundit. Ju rinovoni jetën tuaj personale dhe marrëdhënien tuaj dhe pretendoni të jeni mbreti / mbretëresha e partnerit tuaj. Bujaria dhe iniciativat emocionale do të krijojnë një mjedis ideal ku sensualiteti do të luajë një rol definitiv në nivelin personal.

Me Jupiterin në Ujor gjatë vitit, njohjet e rëndësishme favorizohen përmes grupeve ose klubeve ku ju merrni pjesë që do t'i japin një dimension tjetër jetës suaj personale. Qasja e përbashkët ideologjike dhe qasja ndaj jetës do të jetë një bazë e rëndësishme për një bashkim alternativ që ka shumë për t'ju ofruar. Pra, mos i shmangni sugjerimet dhe ftesat që do t'ju sjellin në kontakt me njerëz të rinj.

Dashë, Siguria apo Paqëndrueshmëria?

Ende e ndjeni se gjërat nuk po shkojnë sipas mënyrës tuaj? Me Plutonin në Bricjap në shtëpinë tuaj të dhjetë, fusha e qëllimeve afatgjata dhe e suksesit, e kaluara ju ngadalëson lumturinë. Gjërat ngecin pak. Ju mund të ndiheni sikur po luftoni fort për nesër, por zhgënjimi dhe inati që ndjeni në jetën tuaj profesionale shpërndahet lehtësisht edhe në jetën tuaj të dashurisë. Nëse marrëdhënia juaj ishte tashmë në shkëmbinj, Plutoni fillon tensionin, xhelozinë dhe posesivitetin nga një partner që dëshiron që ju të kaloni më shumë kohë në shtëpi dhe më pak duke u shoqëruar ose duke bërë gjërat tuaja. Një ndjenjë e paqartësisë dhe pasigurisë në dashuri mund të jetë shqetësuese edhe për personin tuaj të dashur, pasi tani ndieni se stabiliteti dhe siguria janë në rrezik. Por dashuria sigurisht nuk ka vdekur.

Liria dhe pavarësia

Saturni dhe Jupiteri në Ujor dhe shtëpia juaj e njëmbëdhjetë miqësore dhe e pavarur ju shtyjnë të realizoni ëndrrat dhe shpresat tuaja. Sigurisht që do të duhet përpjekje dhe luftë, por mendja juaj e hapur ju inkurajon të lëvizni, ngadalë por me siguri, drejt pavarësisë, ndryshimit dhe inovacionit. Një situatë e së kaluarës mund të marrë fund, gjë që e bën më të lehtë për ju të vazhdoni me të dashurin tuaj. Ndiheni më në tokë dhe shumë të kënaqur, megjithëse duhet të punoni shumë për të fituar besim dhe intimitet në marrëdhënien tuaj. Duket se është një vit i ngarkuar për ju, pasi nuk keni fokus të mjaftueshëm në dashuri ose intimitet por në shoqëri dhe grupe.

Nëse jeni beqar, është një vit i shkëlqyeshëm për të takuar dikë përmes mjedisit tuaj miqësor dhe shoqëror, por mos i shtyni gjërat! Punët më të rëndësishme të dashurisë do të ndodhin papritmas. Qoftë me këtë dashuri të re, qoftë me partnerin tuaj ekzistues, këtë vit ju jeni duke kërkuar më shumë nga liria dhe autonomia juaj. Dëshira juaj e lindur për pasion dobësohet për të lënë vend për gjëra më të mëdha. Jupiteri zgjon shqisat tuaja dhe ju frymëzon me emocione të reja. Saturni ju pëshpërit që të lëvizni ngadalë dhe jo me ngut, t'i kushtoni kohë vetes dhe idealeve tuaja.

Ju po shkoni drejt një marrëdhënieje më të hapur dhe të ndershme

Këtë vit, vizioni juaj për dashurinë po evoluon falë dy eklipseve të majit dhe dhjetorit në shtëpinë tuaj të nëntë shtrirë dhe optimiste. Përfitoni nga këto ndikime hënore që ju inkurajojnë të rinovoni miqësitë dhe marrëdhëniet tuaja. Hëna hap rrugën për një marrëdhënie më të hapur dhe të ndershme, ndiheni më rehat, jepni më të mirën që mund të jepni nga vetja. Sidoqoftë, kini kujdes nga reagimet tuaja tepër të sinqerta që mund të habisin të dashurin tuaj dhe mendjet konservatore.

Besoni në vlerën tuaj!

Gëzoni jetën tuaj intensive shoqërore për aq kohë sa zgjat, sepse Eklipsi i Hënës në fund të Nëntorit në shtëpinë tuaj të dytë, me para dhe vlera, ndryshon pikëpamjet që keni për njerëzit dhe gjërat që vlerësoni, ndërsa tundni llogarinë tuaj bankare. Por ajo që është e sigurt është se për t'ju ndihmuar të plotësoni boshllëqet në mendjen dhe shpirtin tuaj, ju do të mësoni atë që jeta po përpiqet t'ju mësojë. Si rezultat, ndërsa filloni të bini dakord me mesazhin e saj, do të kuptoni se si ta vlerësoni veten fillimisht dhe pastaj të tjerët.

Për të marr harten tuaj personale astrologike klikoni ne kete andrese 

https://www.astrologu.al/sq/parashikime-personale

ose për më shumë detaje rreth hartes astrologjike personale  te detajuar mund të kontaktoni drejtpërdrejt me astrologun

ne email : http://tpimarketing@gmail.com,  ne Messinger , WhatsApp, Viber Jorgo Pulla: Tel. (00355) 699 464 446

 

21/3-20/4
Dashi mujor
01/06/2021 to 30/06/2021

Qershori mund të jetë një nga muaj më kërkues të këtij viti, por për ju duket se akoma dhe nëpërmjet disa vështirësive apo sfidave do ekzistojnë mundësi vecanërisht në fushën profesionale gjatë gjysmës së dytë të muajit. Hëna e re/eklipsi Diellit që do realizohet në gradën e 19 të Binjakëve në 10/6 mund të sjellë në të tashmen cështje të kaluarës. Ka mundësi rreth këtyre ditëve të keni mundësinë të gjëndeni përsëri me persona që keni kohë pa parë, të zgjidhni disa keqkuptime me të afërm apo shokë dhe të merrni vendime përfundimtare për lidhje me persona që ndjeni se nuk keni pikë të përbashkët kontakti. Në c’do rast vendimet kanë nevojë për kujdes dhe impulsivitet.

Në 14/6 Saturni që ndodhet në shenjën e Ujorit do takohë për një herë tjetër nëpërmjet një këndi katrori Uranin që ndodhet në shenjën e Demit. I njëjti kënd ishte realizuar përsëri në Shkurt dhe ka shumë mundësi të ndryshojë apo të ndikojë të dhënat që ekzistojnë këtë moment në marrveshje ekonomike poe edhe në arkën tuaj në vija të përgjithshme. Në 21/6 Dielli do kalojë në shenjën e Gaforres dhe në dhjetditëshin e fundit të muajit do kërkoni më shumë ngrohësi familjare dhe  njerzit tuaj të afërt. Në 23/6 kthimi Merkurit në vijë të drejtëdo ndihmojë vecanërisht komunikimin, dicka që do jetë shumë cliruese për ju. Hëna e Plotë që do realizohet në 24/6 në boshtin Gaforrja- Bricjapi mund të hapë një kapitull të ri në jetën tuaj profesionale, e cila ka mundësi të shoqërohet nga një ngritje në dëtyrë apo një bonus.

Dashuria

Prezenca Afërditës në shenjën e Gaforres nga 2/6 dhe gjatë pjesës më të madhe të Qershorit mund të krijojë mbyllje në vetvete, dicka që nuk do ndihmojë në zhvillimin e një lidhjeje apo një njohjeje. Mbyllja në vetvete ka mundësi të jetë ndihmuese pasi nuk do duhet të harrojmë se rrugëtimi në vijë të kundërt i Merkurit sido që të jetë mund të shkaktojë probleme në komunikim. Me hyrjen e Marsit në shenjën e Luanit në 11/6 klima do fillojë të ndryshojë dhe nuk përjashtohet të njihni dhe persona të cilët do ju vënë në procedurë të flirtoni. Nëse ndodheni tashmë në një lidhje shmangni skenarin e mësipërm pasi do jetë shumë e rrezikshme për të! Nëse jeni beqarë pas 23/6 kur Merkuri do kthehet në vijë të drejtë do shihni më mirë se ku shkon një njohje që keni krijuar dhe ju intereson. Me hyrjen e Afërditës në shenjën e Luanit në 27/6 fillon një periudhë e re me më shumë socializim, komunikim por edhe mundësi për jetën tuaj sentimentale. Një dashuri e re ka mundësi të shfaqet nga fundi muajit.

Puna dhe Ekonomia

Cështjet tuaja profesionale do ju shqetësojnë këtë muaj vecanërisht gjatë gjysmës së dytë të tij. Deri atëher do duhet ti kushtoni vëmëndje komunikimit që do keni me persona që ndodhen akoma në ambjentin tuaj profesional, pasi Merkuri në vijë të kundërt ka mundësi të krijojë probleme akoma dhe në bisedat më të thjeshta. Pas mesit të muajit me prezencën e Marsit në shenjën e Luanit duket se do jeni më shumë krijues, dicka të cilën ia vlen ta shfrytëzoni akoma dhe për cështjet tuaja profesionale pasi dhe nëpërmjet qëndrimit tuaj krijues do mundeni të gjeni zgjidhje për shumë nga to. Pas marrveshjeve profesionale, të cilat kishin ngrirë periudhën e kaluar. Hëna e Plotë që do realizohet në 24/6 mund të sjellë dicka shumë të mirë nga ana profesionale.

Mos harroni ti bëni Like faqeve tona në Facebook

www.facebook.com/astrologu.al.JorgoPulla

www.facebook.com/www.astroshop.al.JorgoPulla

pasi dhe të bëheni pjesë në grupin tonë

www.facebook.com/groups/jorgopulla.astrologu

Për të qënë gjithnjë të informuar për ofertat dhe shortet që ne organizojmë EKSKLUZIVISHT dhe vetëm për pjestarët tanë…

Pra, do të ishte më mirë të qëndroni të qetë dhe të pretendoni qetësisht, duke kultivuar më tej talentin tuaj unik së bashku me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Ju presim…

,
21/3-20/4
Dashi Ditor /20/
20/06/2021

Të përgjithshmet

Deri në pasdite komunikoni me lehtë idetë dhe mendimet tuaja tek personat që ju rrethojnë. Por më pas brenda ditës do të merreni më shumë me cështjet që lidhen me shtëpinë dhe familjen. Fundja, nëse pyetjet tuaja I ndjeni se nuk zgjidhen lehtë, atëher flisni me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Dashuria

Jeni në një periudhë që sjell zhvillime por edhe pyetje në cështje tuaja personale dhe kjo bëhet e kuptueshme dhe në fillimin e ditës së sotme, ndërkohë komunikimi është pika juaj e fortë në caste ku ekzistojnë debate dhe tensione. Por më pas sot kërkoni më shumë siguri në lidhjet tuaja.

Karriera dhe financat

Kjo ditë ju jep mundësinë të vendosni në një rregull disa detyrime që ju kishin mbetur pezull, ndërkohë paralelisht do të shfaqen në rrugën tuaj persona që do t’ju mbështesin në përpjekjet tuaja.

, , , ,