Parashikimet

23/11-21/12
Shigjetari vjetor
01/01/2022 to 31/12/2022

Shigjetari 2022 Parashikimet Vjetore Astrologjike

Porosite tani hartën  tende personale në: 
https://www.astrologu.al/sq/parashikime-personale

ose për më shumë detaje rreth hartes astrologjike personale  te detajuar mund të kontaktoni drejtpërdrejt me astrologun

ne email:  tpimarketing@gmail.com  ne Messinger , WhatsApp, Viber

Jorgo Pulla: Tel.  (00355)   69 302 0018

SHIGJETARI 2022 e PERGJITHSHMJA

Zgjerimi i aktiviteteve

Per juve Shigjetare ne momentet e vështira në planin personal dhe profesional të mbetur në të kaluarën, mund të presësh zhvillime pozitive në të gjitha fushat në vitin 2022.

Eklipset në boshtin tuaj me Binjakët kanë përfunduar ciklin e tyre dhe tani jeni vendosur me njerëzit dhe situatat që dëshironi të keni në jetën tuaj.

Çështjet që kanë të bëjnë me zhvillimin tuaj profesional, kursin që keni deri më tani në një punë por edhe disa synime që keni vendosur për të ardhmen e afërt do t'ju pushtojnë gjatë këtij viti, por nuk do t'i qaseni çështjeve profesionale aq ngrohtë sa periudha e kaluar. Ajo që do të jetë prioritet për ju dhe do të ndiqni gjatë këtij viti është stabiliteti në një punë që tashmë e keni dhe bazuar në këtë stabilitet – si e dhënë – do të zgjidhni të bëni disa lëvizje që mund të ofrojnë zhvillimin që dëshironi.

Eklipset e vitit do të ndodhin në aksin Demi-Akrep, gjë që tregon se në punën tuaj të përditshme do të ketë disa çështje që do ndryshojnë dhe diferencojnë. Kjo tregon se së bashku me ndryshimet që mund të bëjnë pamjen e tyre do të ketë edhe mundësi për të arritur qëllimet tuaja, edhe nëse ato nuk vijnë nga një rrugë e lehtë.

Në katër muajt e fundit të vitit, pra nga shtatori në dhjetor, një bashkëpunim mund të bëhet shumë kërkues dhe sjellja e një prej bashkëpunëtorëve tuaj paksa hakmarrëse. Për faktin se periudha e mësipërme mund të “ndiejë erë baruti” përsa i përket disa marrëdhënieve dhe bashkëpunimeve të biznesit, do t’ju ​​duhet të ndryshoni taktikë. Mos harroni se nëse ndiqni rrugën diplomatike do të jetë më e lehtë të menaxhoni çdo situatë që mund të krijohet.

Ndikimi i Neptunit tek Peshqit (për ata që kanë lindur në fillim dhe në mes të dekadës së tretë):

Ju ndjeni një tension të fshehur emocional pasi Poseidoni në shtëpinë tuaj të katërt, shtëpinë dhe familjen, krijon një krizë në shtëpinë tuaj ose me disa anëtarë të familjes tuaj. , duke theksuar nevojën tuaj që të tjerët të njohin ofertën tuaj. Tani po depërtoni në thellësitë e nënndërgjegjes suaj, po përpiqeni të zbuloni gabimet tuaja, pse jeni duke u shfrytëzuar gjithmonë? Ndoshta sa herë që jeni përpjekur të vendosni kufij, keni rrezikuar dashurinë dhe dashurinë ose keni përjetuar ndjenja të çuditshme.

Mund të ketë diçka në historinë tuaj familjare që ju streson, ju mban peng, krijon bllokime në zhvillimin tuaj dhe kërkon nevojat tuaja. Keni një humor të fortë ëndërrimtar, mund të ndjeni ende dëshirën për të gjetur një shtëpi pranë ujit për meditimin tuaj. Ndoshta thjesht dekorojeni shtëpinë tuaj ose thjesht izolohuni nga bota e jashtme pasi tani dëshironi të kaloni më shumë kohë në të. Bëhesh më nostalgjik, kthehesh në të shkuarën, tek ajo foto nga ditëlindja e parë, një letër nga dashuria jote e parë, një vazo vintage që të kujton një udhëtim të mrekullueshëm që ke bërë dikur.

Neptuni  tek Peshqit rrit emocionalitetin dhe turbullon situatat që mund të ndikojnë në jetën tuaj familjare. Nuk është e lehtë të largoheni nga ndjeshmëritë dhe luhatjet e humorit që mund të shkaktohen nga familja apo çështjet e së shkuarës që ju kanë lënduar (kryesisht kanë të bëjnë me të lindurin në dekadën e tretë).

Çështjet profesionale mund të lindin gjatë vitit pasi rrethanat ndryshojnë dhe ju ftojnë në një rrugë të re karriere që tani ju shpreh. Poseidoni nga Peshqit shkakton iluzione që prekin kryesisht fushën e bashkëpunimeve tuaja. Thjesht duhet të jeni më diskriminues me ndihmën që u jepni njerëzve të tjerë.

Neptuni  vazhdon rrugëtimin e tij në shenjën e Peshqve, duke ndikuar më shumë tek ju që keni lindur në tre shkallët e fundit të shenjës suaj. Një periudhë SOS për këtë vit është kur ai do të jetë në një takim me Jupiterin, në thelb ky takim do të bëhet pikërisht në datën 12/4 por do të jetë në fuqi nga fundi i marsit. Sepse atëherë do të ketë shumë zbukurime të ngjarjeve dhe situatave do t'ju duhet të bëni kujdes me vendimet që merrni, veçanërisht nëse këto vendime kanë të bëjnë me zgjedhjen e një shtëpie, një lëvizje apo disa ndryshime të rëndësishme dhe të kushtueshme në shtëpi. Gjithashtu do të ishte mirë të bënit një kontroll sidomos në sistemet hidraulike të shtëpisë, pasi seanca e mësipërme i pëlqen rrjedhjet.

Neptuni  mbetet te Peshqit dhe në shtëpinë e katërt të horoskopit tuaj diellor dhe duhet të jeni sërish të kujdesshëm këtë vit, të mbani sytë hapur dhe të shmangni grackat që kanë të bëjnë me çështjet e shtëpisë apo pasurive të paluajtshme dhe t'i kushtoni vëmendje çdo detaji të vogël që lidhet me çështjet serioze. blerjen dhe shitjen, veçanërisht nëse keni lindur në fillim të dhjetëditëshit të tretë të shenjës suaj të zodiakut ose nëse keni planetë personalë nga shkalla e 20-të deri në 25-të e shenjave të ndryshueshme të zodiakut. Kushtojini vëmendje të veçantë periudhës nga 28 qershori deri më 4 dhjetor 2022, kur Poseidoni do të jetë retrogradë dhe do t'ju duhet të forconi vetëflijimin dhe dashurinë brenda jush për të kapërcyer pengesat e padukshme që ka gjasa të shfaqen në shtëpinë dhe familjen tuaj.

Ndikimi i Saturnit tek Ujori:

Saturni lëviz në shtëpinë tuaj të tretë sociale dhe komunikuese dhe do t'ju mësojë të ndani grurin nga byku në jetën tuaj personale. Marrëdhëniet me vëllezërit e motrat, fqinjët dhe kolegët tuaj kalojnë përmes një procesi reflektimi dhe rinovimi. Do të shihni qartë se kush luan një rol kryesor dhe kush luan një rol të vogël në këtë kapitull të jetës suaj. Ju mund të distancoheni nga disa nga miqtë dhe/ose kolegët tuaj duke qenë më selektiv me njerëzit që do të ndajnë shpirtin dhe idetë tuaja. Është e vërtetë që shoqëria që bëni ju reflekton dhe këta individë mendorë apo djem të kotë që e shikojnë jetën rastësisht, pa organizim dhe rregulla, nuk kanë asgjë për t'ju ofruar. Njerëzit që janë përkrahës të qetë të juve janë më tradicionalë dhe më konservatorë dhe e marrin jetën seriozisht. Siç thotë populli, njerëzit janë në jetën tonë për një kohë, një arsye ose një jetë. Me Saturnin që shkruan rregullat, njerëzit do të duhet të fitojnë besimin tuaj nëse duan të marrin shpërblimin tuaj bujar!

Saturni nga Ujori kujdeset të tregojë qartë në mjedisin tuaj të afërt atë që është ajo që ju kënaq. Pjekuria e dukshme në mënyrën e të menduarit dhe të shprehurit krijon themelet për marrëdhënie të reja dhe të shëndetshme pranë jush. Ju nuk do të hezitoni të punoni shumë duke kërkuar të zhyteni në objekte njohurish që ju shpërqendrojnë.

Saturni duke vazhduar rrugëtimin në shenjën e Ujorit – këtë vit do të ndikojë më shumë tek ju që keni lindur në dhjetëditëshin e dytë të shenjës suaj – tregon se “rirregullimet” në ambjentin tuaj më të gjerë dhe të ngushtë vazhdojnë. Gjatë këtij viti mund të zbuloni se pikëpamjet tuaja nuk identifikohen me disa njerëz në mjedisin tuaj të afërt dhe kështu të filloni të largoheni ose mund të ndodhë krejt e kundërta, pra të afroheni me disa njerëz për shkak të identifikimit të pikëpamjeve që do të ekzistojnë. në çështjet që kanë rëndësi për ju.

Saturni mbetet në Ujor dhe kështu vazhdon kalimin e tij në shtëpinë e tretë të horoskopit tuaj diellor, duke ushtruar më shumë ndikim nëse keni lindur në fillim të dhjetëditëshit të dytë të shenjës suaj të zodiakut ose nëse keni planetë personalë nga data 11 deri në datën 24. shkalla e konstanteve.shenjat e zodiakut. Marrëdhëniet dhe kontaktet tuaja të përditshme, komunikimet tuaja, informacioni që merrni dhe mënyra se si krijoni kontakte me mjedisin tuaj marrin një vulë të fortë serioziteti dhe literaliteti dhe nuk pranoni më qëndrime të rrjedhshme dhe premtime të ngatërruara. Kujdes nga data 5 qershor deri më 23 tetor 2022, kur Saturni do të jetë retrogradë, pasi në atë periudhë mund të ketë vonesa dhe anulime që do të ndikojnë në jetën tuaj të përditshme, por edhe probleme me vëllezërit e motrat dhe të afërmit që ju kanë pushtuar në të kaluarën. Por mos harroni se një rikthim është gjithashtu një periudhë e rishikimit të qëllimeve dhe planeve dhe pengesat ndonjëherë funksionojnë mirë.

Duhet të jeni të kujdesshëm gjatë periudhës rreth datës 12.04 pasi seanca Jupiter-Neptun fryn emocionet dhe mund të çojë në zgjedhje të gabuara. Shmangni diskutimet dhe vendimet e rëndësishme në lidhje me pasurinë tuaj të paluajtshme.

Por duhet të jeni të kujdesshëm nga mesi i prillit deri në fillim të majit, takimi Jupiter-Neptun mund të çojë në ambicie të tepërta, delirante, zgjedhje të gabuara që do t'ju lëndojnë përfundimisht. Shmangni çdo marrëveshje gjatë kësaj kohe.

Ndikimi i Jupiterin tek Peshqit nga 1 janari deri më 10 maj dhe nga 29 tetori deri më 20 dhjetor:

Ndiheni më afër emocionalisht me familjen tuaj, gjithashtu ia jepni shpirtin të dashurit tuaj ndërsa Jupiteri zhvendoset në shtëpinë tuaj të katërt, shtëpinë dhe familjen. Nëse ka pasur një vello të zezë me dikë të njohur për ju, shtrëngoni duart dhe pajtohuni. Ky planet me fat mund t'ju japë shtysë për të shpenzuar para për një pronë. Ndoshta një anëtar i moshuar i familjes suaj do t'ju japë këshilla të mençura ose do t'ju frymëzojë për të bërë një marrëveshje potencialisht fitimprurëse. Një shitje ose blerje e pasurive të paluajtshme mund të shihet në horizont. Mund të jeni shumë me fat dhe të merrni një trashëgimi ose një hua nga një person i dashur që ju siguron financim ose mbështetje për një projekt. Ky është një vit i mrekullueshëm për të dalë nga çdo keqfunksionim që keni pasur së fundmi në lidhje me shtëpinë dhe/ose familjen ose një marrëdhënie të ngushtë.

Jupiteri nga Peshqit intensifikon një ndjenjë sigurie dhe stabiliteti që buron nga marrëdhëniet harmonike me mjedisin familjar. Mbështetja e njerëzve tuaj do t'ju ndihmojë të qëndroni në këmbë në situata të vështira që mund të përballeni.

Jupiteri nga Peshqit ju ndihmon të përdorni pasurinë tuaj të paluajtshme në mënyrën më të mirë të mundshme. Është e rëndësishme që ju mbron nga zgjedhjet dhe marrëveshjet e gabuara që nuk kanë asgjë për t'ju ofruar.

Shigjetari në vitin 2022 duhet të dini se është një vit që do të ketë disa mundësi dhe gjatë tij duket se do të ketë disa ndryshime. Jupiteri do të jetë në shenjën e Peshqve nga fillimi i vitit deri më 10/5 dhe nga data 28/10 deri më 20/12, gjë që tregon se këtë vit ka shumë mundësi që të filloni të mendoni më shumë për mundësinë e përvetësimit të një të reje. shtëpi, për t'u kujdesur për pasurinë tuaj të paluajtshme, për të bërë disa ndryshime në shtëpinë ku jetoni ose skenarin më të thjeshtë por edhe të mundshëm, për të kërkuar një shtëpi për të lëvizur që do të plotësojë më mirë nevojat tuaja. Sa më sipër mund të vijë si një kusht i domosdoshëm për një ndryshim tjetër si për shembull ndjekja e një mundësie karriere në një qytet tjetër ose rritja e familjes suaj!

Hyrja e sundimtarit tuaj te Peshqit, ku do të qëndrojë deri në dhjetëditëshin e parë të majit, është një mundësi për t'u aktivizuar pozitivisht në çështjet e shtëpisë dhe familjes dhe për të përmirësuar marrëdhëniet me të dashurit tuaj, por edhe për të rinovuar. është shtëpia juaj, nëse kjo është diçka për të cilën po mendoni. Favorizimi i Jupiterit mund të shprehet edhe me fat nëpërmjet trashëgimive ose nëpërmjet një blerjeje të rëndësishme prone.

Ndikimi i Jupiterit tek Dashi nga data 11 maj deri në 28 tetor dhe nga 21 dhjetori deri më 16 maj 2023:

Jupiteri do të jetë jo vetëm ndihmës nga shenja e Peshqve si dhe gjatë periudhës që do të kalojë në shenjën e Dashit nga data 11/5. deri në 27/10 dhe më pas për kalimin e tij vjetor më 21/12, duket se do të sjellë mundësi në çështjet personale, veçanërisht të natyrës romantike. Gjatë këtij viti përfaqësuesit e lirë të shenjës suaj të horoskopit ka shumë mundësi të bien në dashuri dhe ata që janë në një lidhje të kalojnë momente shumë të bukura me partnerin.

Ju guxoni t'u tregoni njerëzve sharmin dhe magjinë tuaj, pasi Zeusi në shtëpinë tuaj të pestë erotike dhe krijuese hap perden për më shumë dhe më të mirët në dashuri. Ju zgjoni interesin e fansave tuaj, gjeni njerëz që kanë diçka për t'ju ofruar. Më në fund mund të zbuloni se gjithçka që ju nevojitet është një person që t'ju argëtojë dhe t'ju motivojë të bëni gjëra në jetë. Ju gjithashtu mund të përpiqeni të kërkoni dashurinë disa kilometra larg bazës suaj. Nëse admironi talentet e dikujt, postoni një kompliment në Instagram. Mund të jetë pasioni i jetës suaj pasi sundimtari i planetit tuaj, Jupiteri, ju bekon me dhuratën e entuziazmit dhe flakën e pasionit. Gjithashtu, përhapni talentet tuaja dhe ndani aftësitë tuaja me botën më të gjerë. A është koha për t'u përgatitur për një fjalim publik? Fama dhe fati ju presin.

Jupiteri nga Dashi ndriçon jetën tuaj personale, psikologjinë tuaj, anën krijuese të vetvetes. Ju keni aftësinë për të normalizuar marrëdhëniet me partnerin dhe fëmijët tuaj duke përjetuar momente magjike që do të jenë të paharrueshme. I pamartuari ka të ngjarë të kontaktojë me një person që do t'ju ndihmojë të zbuloni emocione të papara.

Nga maji deri në tetor, Jupiteri do të ketë avancuar drejt Dashit dhe në shtëpinë e pestë të horoskopit tuaj diellor, duke dhënë favorin e tij në çështjet e natyrës romantike, por edhe në promovimin e planeve tuaja krijuese, por një favor që do ta keni vetëm nëse kanë lindur në dhjetë ditët e para të shenjës suaj të zodiakut, pasi për shkak të rikthimit do të arrijë vetëm në shkallën e 9-të të Dashit dhe do të kalojë sërish te Peshqit në fund të Tetorit, duke ju dhënë mundësinë derisa të vijë viti, të rishikoni dhe korrigjoni. çështjet që pushtuan në maj.

Ndikimi i Marsit retrograd te Binjakët nga 29 tetori deri më 13 janar 2023:

Marsi do të jetë retrogradë në shtëpinë tuaj të shtatë, marrëdhëniet dhe bashkëpunimet, dhe gjatë këtij turneu të gjerë nxjerr në pah angazhimin me marrëdhëniet dhe bashkëpunimet tuaja të rëndësishme. Mund të ndjeni pasion të ngrirë me të dashurin tuaj ose diçka brenda jush po ju thotë se nuk duhet të vazhdoni me këtë bashkëpunim. Ndoshta dikush nga e kaluara po kthehet në jetën tuaj, duke u përpjekur t'ju pretendojë. Këshillë: Mos bëni hapa të nxituar tani. Red Planet ju kërkon të ngadalësoni, rishikoni dhe modifikoni çdo person që kthehet nga e kaluara përpara se të filloni nga e para. Le të jemi të sinqertë, kjo nuk është domosdoshmërisht një gjë e keqe, pasi prireni të rrëmbeheni nga eksitimet tuaja në marrëdhënie dhe situata. Përdoreni këtë periudhë kohore për t'u kthyer në qëllimet dhe prioritetet tuaja.

Marsi do të qëndrojë te Binjakët, për një kohë të gjatë.Nga data 20.08 e në vazhdim duhet të jeni shumë të kujdesshëm pasi konfrontimet shtohen në bashkëpunime dhe marrëdhënie. Është gjithashtu e rëndësishme të jeni të kujdesshëm pas dates  31.10 pasi fillon të lëvizë në dukje retrograde duke e bërë të vështirë komunikimin dhe arritjen e qëllimeve personale dhe profesionale.

Një kapital i madh për bashkëpunimet tuaja është lëvizja e Marsit drejt Binjakëve më 20.08 pasi aty do të qëndrojë deri në fund të vitit. Komunikimi bëhet i vështirë, nervozizmi rritet. Konkurrenca mbizotëron dhe nuk përjashtohet që të ketë goditje poshtë brezit që t'ju kushtojnë. Kujdesuni të shmangni konfliktet e ashpra që do të çojnë në këputje përfundimtare me personat me të cilët punoni për një kohë të gjatë. Sidomos pas datës 31.10 ku Marsi nis kursin e tij retrograd, do bëni mirë të ktheheni brenda vetes dhe të zbuloni se cilat pika të bashkëpunëtorëve tuaj nuk ju mbulojnë apo ju lënë të ekspozuar.

Gjatë vitit, Marsi do të lëvizë nëpër shtatë shtëpitë e para të hartës suaj diellore dhe do t'ju japë disa mundësi për të vepruar me vendosmëri dhe efektivitet në jetën tuaj private dhe në çështje të tilla si shtëpia, familja, pasuritë tuaja të paluajtshme, dizajnet tuaja krijuese dhe puna juaj. . Për shkak të rikthimit të tij, i cili fillon në 30 tetor dhe përfundon në janar 2023, ai do të theksojë praninë e tij duke qëndruar më gjatë në shtëpinë e shtatë të horoskopit tuaj diellor dhe kjo mund të tregojë se ky vit është i rëndësishëm në aspektin e veprimit që do të zhvillojë zhvillimet në fushën e marrëdhënieve dhe bashkëpunimeve të qëndrueshme.

Eklipset në boshtin Demi-Akrep ndryshojnë të dhënat pasi nxjerrin në pah situatat që janë në pritje dhe ndikojnë në mënyrë katalitike në vendin e punës. Mund të shfaqen mundësi të reja që kërkojnë mendim dhe përpjekje për t'i dhënë.

Eklipset në boshtin Demi-Akrep dridhen mjedisin e punës teksa nxjerrin në sipërfaqe procese në prapaskenë që mund të ndryshojnë rrënjësisht të dhënat. Duhet të jeni të kujdesshëm për shkak të reagimit të fortë dhe humorit revolucionar që keni. Duhet të jeni moderne dhe novatore në punën tuaj për t'u mbuluar, por është e rëndësishme të shmangni lëvizjet e çuditshme që nuk kanë substancë. Njerëzit që ju dëmtojnë zbulohen, qëndrimi juaj i arsyeshëm dhe i përgjegjshëm do t'ju ndihmojë të kapërceni zhgënjimin fillestar dhe të reagoni mbi substancën duke fituar terren.

Eklipset që do të ndodhin këtë vit në aksin Demi-Akrep (30/4, 16/5, 25/10 dhe 8/11) tregojnë se mund të ketë ndryshime në jetën tuaj të përditshme, të cilat mund të lindin nga disa nga sa më sipër. përgjegjësitë që do të jeni të thirrur të merrni përsipër punën ose ndryshimin e objektit të punës. Sa më fleksibël dhe pranues të jeni për të ndryshuar, aq më lehtë do të jetë të jeni në gjendje të operoni në kushtet e reja, edhe nëse shfaqen disa sfida.

Eklipset e vitit ndodhin në aksin Demi-Akrep, i cili në hartën tuaj diellore lidhet me jetën tuaj të përditshme, shëndetin tuaj, nënndërgjegjen tuaj dhe frikën tuaj, por edhe me kontributin tuaj për shoqërinë në tërësi. Këtë vit do të ketë çështje që kanë të bëjnë me menaxhimin e përditshmërisë dhe kohës tuaj, do t'ju duhet të merreni me çështjet e komunikimit me kolegët, pasiguritë dhe frika juaj mund të intensifikohen, por kjo është për t'u marrë me të zezën qartë dhe qartë dhe me qëllim, pjesë të vetes suaj dhe mund t'ju duhet të ndërmerrni veprime të synuara për çështjet shëndetësore ose të merrni vendime që ndryshojnë mënyrën tuaj të jetesës për mirë. Ju prekeni kryesisht nëse keni planetë ose skaje shtëpish në shkallën 2, 10, 16 dhe 25 të Demit ose Akrepit dhe së dyti nëse shkallët e mësipërme bien te Luani ose Ujori.

Urani duke vazhduar rrugën e tij në shenjën e Demit - duke ndikuar më shumë tek ju që keni lindur në dhjetëditëshin e dytë të shenjës suaj të horoskopit - sjell disa ndryshime dhe rirregullime në jetën tuaj të përditshme dhe kjo mund të kombinohet me disa ndryshime profesionale ose disa ndryshime në të përditshmen tuaj. jetë në krahasim me vitet e mëparshme.

Urani mbetet sërish në Demi këtë vit dhe vazhdon të kalojë nëpër shtëpinë e gjashtë të horoskopit tuaj diellor, duke ju prekur kryesisht nëse keni lindur në dhjetëditëshin e dytë të shenjës suaj të zodiakut ose nëse keni planetë personalë nga shkalla e 10-të deri në të 19-tën. shenjat fikse të zodiakut. Jeta juaj e përditshme dhe rutinat janë ndërprerë dhe nuk mund të planifikoni çështje serioze pa frikën e ndryshimit ose anulimit. Në anën pozitive, megjithatë, tani është mundësia për të vepruar në mënyrë autentike dhe të avancuar në jetën tuaj të përditshme dhe për të krijuar kushte të reja në vendin e punës. Kushtojini vëmendje të veçantë zhvillimeve të paparashikueshme gjatë retrospeksionit të planetit nga data 24 gusht deri në fund të vitit.

Plutoni do të qëndrojë në Bricjap këtë vit dhe në shtëpinë e dytë të horoskopit tuaj diellor, duke vazhduar të ushtrojë presion dhe të transformojë realitetin tuaj si rreth financave, ashtu edhe në lidhje me ndjenjën tuaj të fuqisë personale dhe vetëvlerësimit. Viti ju fton të jeni të kujdesshëm në çdo transaksion dhe të mos lejoni që shpenzimet t'i kalojnë të ardhurat tuaja. Ju prekeni kryesisht nëse Dielli juaj është në pesë shkallët e fundit të shenjës tuaj ose nëse keni planetë nga shkalla e 25-të deri në fund të shenjave impulsive. Klima në ekonomi do të ndryshojë shumë dhe do të duhet të jeni shumë të kujdesshëm gjatë retrospektivës së planetit, pra nga 29 prilli deri më 9 tetor 2022.

NË PËRFUNDIM:

Viti i ri parashikon shumë ndryshime në fushën e biznesit, pas ndryshimeve që i paraprinë jetës suaj personale në vitin 2021.

Eklipsi hënor i datës 19.11.21 në fakt ishte një “pararojë” e ndryshimeve që do të vijnë në vitin 2022, pasi ky vit është i prekur nga eklipset e këtij viti, veçanërisht eklipsi diellor i datës 30/4 dhe eklipsi hënor i datës 8/8. 11.

Megjithatë, këto ndryshime nuk janë befasuese, pasi Urani i paparashikueshëm i viteve të fundit ju ka sjellë shumë herë me ndryshime dhe përmbysje në biznes.

Në krahun tuaj është bamirësi Zeus nga 11 maji deri më 28 tetor, në shumë fusha të jetës tuaj.

 

E vetmja herë që Marsi do të prekë biznesin tuaj - duke sjellë lodhje dhe presion - gjatë vitit do të jetë nga 5 korriku deri më 20 gusht.

Gjatë vitit edhe Mërkuri retrograd do të prekë dyfishin tuaj profesional dhe karrierë, përkatësisht nga 23/5-2/6 dhe nga 23/9-2/10, duke sjellë vonesat apo shtyrjet e njohura!

Megjithatë, Hëna e Re më 27 gusht sjell një erë pozitive në karrierë!

Marsi ndërluftues nga data 20 gusht deri në fund të vitit do të jetë para jush dhe do të testojë qëndrueshmërinë e aleancave dhe bashkëpunimeve tuaja, sidomos rreth datave 10/12 dhe 19/11.

Kështu që kini kujdes, shumë herë duhet të ruani ekuilibrin.

KËSHILLA:

Viti do t'ju ndihmojë të kërkoni atë që me të drejtë ju takon ose që ju meriton. Përqendrohuni në qëllimet tuaja dhe lëvizni me zgjuarsi. Gjeni ekuilibrin në jetën tuaj, punoni dhe luani fort. Nëse mund ta bëni, atëherë viti juaj do të jetë i fryrë.

ELEMENTI KYÇ I MUAJIT:

Janar: Viti fillon me Marsin në shenjën tuaj të zodiakut dhe kjo do të shërbejë si burim frymëzimi dhe besimi për ju.

Shkurt: Muaji ju inkurajon të ndiqni instinktin dhe të forconi intuitën tuaj.

Mars: Është e vështirë të përqendrohesh në çështjet aktuale, por duhet të përpiqesh për më të mirën. Kërkoni këshilla nga miqtë, familja dhe madje edhe të huajt kur keni nevojë për to.

Prill: Kërkon durim, ndaj mos nxitoni për asgjë dhe mos dëgjoni njerëzit që nuk mund t'u besoni.

Maji: Është muaji i përsosur për të punuar në marrëdhëniet tuaja, duke përfshirë biznesin dhe emocionalin.

Qershor: Ju inkurajon të ngadalësoni dhe ngadalësoni, veçanërisht kur bëhet fjalë për karrierën tuaj dhe për të kaluar kohën me familjen tuaj.

Korrik: Do të ketë një përzierje emocionesh dhe stresi, ndaj ekuilibroni për ta mbajtur marrëdhënien tuaj të fortë.

Gusht: Kjo është një kohë e mirë për t'u fokusuar në karrierën tuaj. Sidoqoftë, mos harroni të shihni miqtë dhe të dashurit.

Shtator: Do ta keni të vështirë të balanconi jetën tuaj profesionale dhe shoqërore, por duhet të bëni ç'të mundeni për ta menaxhuar.

Tetor: Do të ndiheni më të huaj se zakonisht, por përdorni kuriozitetin në avantazhin tuaj në marrëdhëniet tuaja.

Nëntor: Do të keni një muaj të ngarkuar. Mundohuni të argëtoheni për të shmangur stresin e tepërt.

Dhjetor: Vështirë se do të arrini të përfundoni gjithçka që ju ka mbetur në mes nëse mbeteni pas. Shfrytëzojeni muajin për të bërë më të mirën që mundeni.

Porosite tani hartën  tende personale në: 
https://www.astrologu.al/sq/parashikime-personale

ose për më shumë detaje rreth hartes astrologjike personale  te detajuar mund të kontaktoni drejtpërdrejt me astrologun

ne email:  tpimarketing@gmail.com  ne Messinger , WhatsApp, Viber

Jorgo Pulla: Tel.  (00355)   69 302 0018

Mos harroni ti bëni Like faqeve tona në Facebook

www.facebook.com/astrologu.al.JorgoPulla

www.facebook.com/www.astroshop.al.JorgoPulla

pasi dhe të bëheni pjesë në grupin tonë

www.facebook.com/groups/jorgopulla.astrologu

Për të qënë gjithnjë të informuar për ofertat dhe shortet që ne organizojmë EKSKLUZIVISHT dhe vetëm për pjestarët tanë…

Pra, do të ishte më mirë të qëndroni të qetë dhe të pretendoni qetësisht, duke kultivuar më tej talentin tuaj unik së bashku me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Ju presim…

, ,
23/11-21/12
Shigjetari vjetor dashuria
01/01/2022 to 31/12/2022

Shigjetari 2022 Parashikimet Vjetore Sentimentale 

Porosite tani hartën  tende personale në: 
https://www.astrologu.al/sq/parashikime-personale

ose për më shumë detaje rreth hartes astrologjike personale  te detajuar mund të kontaktoni drejtpërdrejt me astrologun

ne email:  tpimarketing@gmail.com  ne Messinger , WhatsApp, Viber

Jorgo Pulla: Tel.  (00355)   69 302 0018

SHIGJETARI 2022: DASHURIA

2022 në pjesën më të madhe parashikon momente të këndshme dhe argëtuese në jetën tuaj personale, ndërsa gjërat ndryshojnë nga fundi i vitit me Marsin që është te Binjakët.

Kuptoni se ky vit ju ndihmon të vendosni themele të reja për të ardhmen. Ata që janë të përkushtuar për të përgatitur një pasardhës, ata që janë ambiciozë për të konkurruar në gara të mëdha dhe për të fituar, dhe ata që janë miq të aventurës, për të filluar përsëri udhëtimet, ose një kurs të ri trajnimi në një fushë që ju intereson shumë.

Sado i zënë që jeni, kini kujdes që të mos largoheni nga miqtë që ju kuptojnë dhe përpiquni të mos e lini larg stresin dhe këtë ndjenjë kotësie dhe zbrazëtie që është fryrë brenda jush gjatë dy viteve të fundit.

Mençuria, pjekuria dhe maturia në mënyrën e të menduarit.

Revolucioni dhe liria janë të forta në zemrën tuaj, pasi keni një dëshirë të fortë për të flirtuar dhe për t'u argëtuar, për të shkuar lule në lule pa i bërë pyetje vetes dhe pa i dhënë përgjigje tjetrit. Ju nuk mund të mendoni të jeni seriozë në çift, të qëndroni në shtëpi dhe të dëgjoni të dashurin tuaj të thotë të njëjtat gjëra. Por me Saturnin serioz në Ujor dhe shtëpinë tuaj të tretë komunikuese dhe mendore, mund të zbuloni se do të preferonit të ishit me dikë që ndan pikëpamjet tuaja se si funksionon bota dhe me të cilin mund të jeni vërtet vetvetja. Ndoshta ju ende nuk i lini të lira mendimet dhe zemrën tuaj për të mbrojtur veten, nuk doni të supozoni më të keqen për këtë njohje apo për partnerin tuaj.

Në të njëjtën kohë, ndërsa rrallë përtyp fjalët tuaja, Saturni do t'ju ndihmojë të bëheni më të vëmendshëm ndaj asaj që po thoni dhe të përmirësoni aftësinë tuaj për të dëgjuar tjetrin. Ndërsa aftësia juaj për të komunikuar përmirësohet, përmirësohet edhe marrëdhënia ose aftësia juaj për të bërë njohje të reja. Ky mësues i mençur ju lejon t'i shihni gjërat qartë dhe logjikisht, në mënyrë që të mund të ecni në drejtimin e duhur dhe të merrni vendime të rëndësishme me besim më të madh. Kini durimin dhe këmbënguljen për të zgjidhur konfliktet, duke rivendosur harmoninë, në vend që t'i lini gjërat ashtu siç janë. Yjet dinë t'ju udhëheqin dhe ta dërgojnë Saturnin për të lehtësuar komunikimin tuaj, në kohën e duhur.

Një pasion i vjetër lind nga hiçi.

Patjetër që keni përshtypjen se jeta juaj e dashurisë është intensive dhe ju merr me vete në një vorbull të pafund. Këtë vit do të ndjeni nevojën për t'u rilidhur me një lidhje të vjetër, për të ndryshuar disa nga vendimet tuaja në lidhjen tuaj ose për të marrë iniciativën për t'iu afruar dikujt që është ndarë nga ju në një moment të keq. Pa nënvlerësuar mundësinë që ju ofron universi, mbani mend se ju keni mundësinë të thoni jo, veçanërisht nëse është një marrëdhënie nga e kaluara që përfundoi në mënyrë të turpshme dhe të dhimbshme. Marsi retrograd në shtëpinë tuaj të shtatë, të marrëdhënieve, ju kërkon të rivlerësoni një marrëdhënie të kaluar ose marrëdhënien tuaj aktuale dhe të refuzoni disa sugjerime, sado interesante, ose thjesht të relaksoheni për të rishqyrtuar jetën tuaj të dashurisë. Çfarë keni dhënë dhe çfarë keni marrë?

Shkoni në parajsë.

Edhe pse mund të preferoni të jetoni lirshëm dhe të pavarur, në pjesën më të madhe, dy eklipset e majit dhe tetorit në Akrep dhe në shtëpinë tuaj të dymbëdhjetë shpirtërore dhe të dhembshur ju bëjnë të ndiheni shumë të varur emocionalisht, madje edhe xhelozë. Mësimet tuaja në jetën tuaj të dashurisë nuk do të vijnë vetëm nga eklipset, ato do të vijnë edhe nga udhëtimi i shkurtër i Jupiterit  drejt Dashit dhe në shtëpinë tuaj të pestë të dashurisë. Planetët do të pranojnë t'ju dërgojnë të gjitha vipat e mira dhe t'ju çojnë në parajsë. Ata nuk do t'ju mohojnë asgjë. Jupiteri, me mirësinë e tij, ju sjell një histori të bukur dashurie, të lumtur, entuziaste dhe të sinqertë. Nëse jeni çift, ju udhëzon në rrugën e pajtimit, mirëkuptimit dhe komunikimit.

 

Peshqit zmadhojnë kërkesat dhe shtrembërojnë mendimet pasi fshihen iluzionet dhe mund të krijojnë skenarë imagjinarë që nuk korrespondojnë me realitetin dhe me atë që njerëzit që njihni mund t'ju ofrojnë në të vërtetë.

Duke parë nga e ardhmja, ju jepni të gjithë interesin tuaj në nivel personal, pasi vështirësitë e një viti e gjysmë të mëparshëm me eklipset në boshtin tuaj me binjakët tashmë kanë mbaruar. Sigurisht, është e rëndësishme të mos harroni se jeni të prirur ndaj deluzioneve që shkaktohen kryesisht nga Neptuni nga Peshqit, duke turbulluar karakterin dhe synimet reale të njerëzve që ju afrohen. Duhet të mbroni veten duke u përpjekur të jeni të kujdesshëm ndaj atyre që ju thonë fjalë të mëdha.

Kalimi i Jupiterit nga Peshqit mund të ndihmojë në jetën tuaj romantike, gjë që ju shtyn të kuptoni se sa shumë mund të arrini. Duke i shprehur me optimizëm mendimet tuaja, është e sigurt që do ta joshni partnerin me ritme intensive, duke i kushtuar vëmendje ekzagjerimeve dhe arrogancës që do të funksionojnë në të kundërt.

Gjatë kohës që Jupiteri do të jetë në shenjën e Peshqve, veçanërisht kur do të jetë në një takim me Neptunin (takimi do të bëhet pikërisht në datën 4/12 por do të jetë i vlefshëm nga fundi i Marsit) do t'ju duhet të keni kujdes. në mënyrën se si i trajtoni çështjet që lidhen me jetën tuaj personale. Jupiteri dhe Neptuni së bashku fryjnë emocionet, krijojnë mashtrime dhe iluzione, idealizojnë marrëdhëniet dhe situatat dhe me shumë mundësi ju bëjnë të rrezikoni në çështjet romantike. Ndaj nëse jeni në një lidhje për periudhën e mësipërme, përpiquni të qëndroni larg tundimeve dhe “Sirenave” të cilat do të tingëllojnë melodike në veshët tuaj, por pas një kohe ka shumë mundësi që të kuptoni se keni rrezikuar shumë pa u përballur.

Jupiteri nga Dashi mund t'ju japë mundësi unike pasi kujdeset për të rritur vetëbesimin tuaj. Ju mendoni se asgjë nuk mund të hyjë mes jush dhe partnerit tuaj pasi sensualiteti, dashuria , eksitimi shprehen në çdo moment dhe minutë brenda marrëdhënies. Kënaqësitë e vogla do t'ju ndihmojnë të rinovoni jetën tuaj personale dhe të shijoni dashurinë në maksimum. Të palidhurit do të jenë në qendër të vëmendjes. Njohje të reja pushtojnë jetën tuaj që do t'ju mbushin me gëzim dhe mendim pozitiv për të ardhmen.

 

Jupiteri do të jetë në Dashi nga Data  11.05 deri në 28.10 duke rritur optimizmin, kreativitetin, argëtimin. Ndryshimi në nivel psikologjik reflektohet drejtpërdrejt në marrëdhënien tuaj teksa ju kërkoni të shijoni momente pasioni dhe argëtimi me personin që keni pranë. Do të jetë e vështirë të zhgënjeheni dhe të largoheni nga njeriu juaj, pasi jeni të gatshëm të përpiqeni të zgjidhni problemet dhe të kapërceni pengesat që nuk ju lejojnë të shpreheni. I palidhuri gëzon interesin e njerëzve që pretendojnë për ju, pasi ata njohin shkëlqimin e personalitetit tuaj dhe janë të magjepsur nga mënyra se si lëvizni dhe silleni. Mund të jeni optimistë pasi gjatë kësaj kohe ka gjasa që të vijë një person që do të luajë një rol katalitik në jetën tuaj.

Viti 2022 është një vit që premton shumë në planin emocional, veçanërisht në periudhën kur Jupiteri do të jetë në shenjën e Dashit, pra nga mesi i majit deri në fund të tetorit dhe pas fundit të dhjetorit, pasi atëherë do të jetë periudha më erotike e vitit e cila do të sjellë zhvillime të këndshme në jetën tuaj romantike.

Prania e Jupiterit në shenjën e Dashit për një kalim "provues" këtë vit favorizon çështjet personale (pasi Jupiteri do të kalojë nga data 5/11 deri në 27/10 te Dashi më pas do të kthehet në shenjë retrograde në shenjën e Peshqve dhe do të hyjë përfundimisht në Dashi për kalimi vjetor i tij më 21/12). Kështu nga maji deri në tetor duket se çështjet tuaja romantike do të jenë në plan të parë dhe do ju pushtojnë veçanërisht. Prania e Zeusit në këtë shenjë të zjarrtë do të jetë e dobishme për ju dhe ka mundësi të sillni jo vetëm njohje dhe flirtime të reja, por edhe të krijoni një dashuri të re. Surprizat – me shenjë pozitive – është një skenar i mundshëm për këtë vit dhe nëse i përkisni të lirëve të shenjës suaj të horoskopit, duket se viti 2022 parashikohet të jetë i nxehtë!

Me Marsin në shenjën tuaj të horoskopit deri në datën 24.01, mund të ndërmerrni iniciativa të dobishme për jetën tuaj personale për sa kohë që të zbusni impulsivitetin dhe agresionin e mundshëm që do të shqetësojë partnerin.

Me Marsin në shenjën tuaj të horoskopit keni mundësinë të bëni lëvizje dhe të merrni iniciativa që do të largojnë pasionin në marrëdhënien tuaj. Sigurisht që është e rëndësishme të mos jeni egocentrik dhe subjektiv, duke kërkuar vetëm të kënaqni dëshirat tuaja. Reagimet e partnerit tuaj do të jenë të ashpra dhe kjo për t'u siguruar që të ruani ekuilibrin duke u përpjekur të vini në kontakt me nevojat më të thella që ai mund të ketë.

Me Marsin në Dashi nga 24.05 deri në 05.07, pasioni dhe bujaria emocionale vërshojnë në marrëdhënie dhe lindin një periudhë ndjesish intensive dhe momentesh personale. Duhet të jeni të kujdesshëm nga data 20.08 e në vazhdim pasi Marsi nga Binjakët mund të shkaktojë konflikte dhe mosmarrëveshje. Sidomos nga ora 31.10 e në vazhdim, ku lëviz lëvizja në dukje retrograde, situata bëhet më e vështirë pasi impulsiviteti latent rrit shanset për përplasje frontale dhe këputje që do t'ju kushtojnë.

Marsi në Dash rindez çdo ndjenjë dhe dëshirë që vjen ekskluzivisht nga marrëdhënia juaj. Ju pretendoni partnerin tuaj dhe përpiqeni t'i bëni përshtypje me gjeste galante. Kjo periudhë është e përshtatshme për pushime dhe argëtim ndaj mos e humbisni rastin.

Duhet të jeni të kujdesshëm nga data 20.08 e në vazhdim pasi Marsi do të qëndrojë te Binjakët deri në fund të vitit, duke komplikuar kushtet në marrëdhëniet tuaja. Ka mundësi të ndjeni se nuk mund të shpreheni drejtpërdrejt në marrëdhënie duke marrë iniciativa që ju kënaqin. Në të njëjtën kohë, agresiviteti dhe sjellja konkurruese e partnerit tuaj do të jenë shkaku i konfrontimeve të ashpra që mund të dëmtojnë marrëdhënien. Sidomos pas orës 31.10 kur Marsi fillon kursin e tij retrogradë te Binjakët, kushtet bëhen edhe më të vështira pasi nuk është e lehtë të kufizosh impulsin latent që të çon në konfliktin absolut. Duhet të kërkoni brenda vetes atë që nuk ju kënaq pa marrë vendime përfundimtare dhe lëvizje ndërsa Marsi po ecën prapa.

Marsi do të hyjë në shenjën e Binjakëve më 20/8/2022 dhe do të qëndrojë deri më 25/3/2023, duke treguar se një lidhje personale apo një çështje e rëndësishme romantike do t'ju shqetësojë mirë pas verës. Gjatë periudhës që do të jetë në ecuri retrograde (nga 30/10/2022 deri më 13/1/2023) duket se mund të ketë rikthime të personave nga e kaluara ose disa të dhëna që kanë të bëjnë me një marrëdhënie të së shkuarës për të plotësuar enigmën. Nëse jeni në një lidhje këtë vit do të ketë mundësi për të bërë gjëra të reja me partnerin tuaj, për të rinovuar marrëdhënien tuaj përmes aktiviteteve të përbashkëta, hobive të reja dhe udhëtimeve, duke njohur destinacione të reja. Këtë vit do të ketë vullnet por edhe gatishmëri për të bërë gjëra për lidhjen tuaj dhe kjo do të motivojë edhe partnerin. Nëse nuk jetoni së bashku, është e mundur të merrni vendimin dhe të kaloni në hapin e bashkëjetesës ose nëse jetoni së bashku mund të zhvendoseni shtëpinë dhe të gjeni atë që i përshtatet më së miri nevojave tuaja.

Nga shtatori në dhjetor, kushtoni vëmendje pasi do të jetë një periudhë që mund të ketë disa fërkime dhe tensione, por mos e lini të prishë atmosferën e mirë që do të ekzistojë në një marrëdhënie personale gjatë këtij viti. Nëse jeni të lirë, ka shumë gjasa që gjatë këtij viti jo vetëm të ketë flirte, takime dhe njohje të reja, por me shumë mundësi të shfaqet një dashuri e re nga mesi i majit deri në fund të tetorit. Surprizat e këtij viti nuk ndalen këtu pasi përveç një dashurie të re, nuk përjashtohet që një person që vjen nga të vjetrat të bëjë paraqitjen ose më mirë rishfaqjen e tij.

Vendimet do jenë të shpejta dhe ka mundësi jo vetëm të keni një dashuri që do të nënkuptojë fillimin e një lidhjeje por edhe të lëvizni në një bashkëjetesë në një kohë të shkurtër.

Skenari i mësipërm duhet të jetë veçanërisht i kujdesshëm nga fundi i marsit deri në mes të prillit pasi takimi Jupiter/Neptun do të krijojë pritshmëri të mëdha, të cilat nuk do t'ju ndihmojnë të shihni realisht të dhënat që ekzistojnë në një lidhje romantike që ju intereson.

Marsi do të jetë në shenjën e mësipërme për një kohë kaq të gjatë sa do të kryejë kursin e tij retrograd që zhvillohet një herë në dy vjet ose më shumë. Nga data 30/11/2022 deri më 13/1/2023 kur Marsi do të jetë në një kurs retrogradë, është e mundur që të ketë një rikthim të një personi nga e kaluara ose të ketë një rimendim të çështjeve në lidhje me një marrëdhënie që ekzistonte në e kaluara. Nëse jeni në një lidhje këtë vit duket se do të ketë mundësi për të, pasi prania e Zeusit në shenjën e Dashit tregon se do të merreni më shumë me të.

Gjatë këtij viti është e mundur të fitoni një hobi të ri me partnerin tuaj, të gjeni më shumë gjëra që ju argëtojnë dhe ju bëjnë të kaloni mirë, diçka që do të funksionojë në mënyrë të dobishme për marrëdhënien tuaj. Nëse jetoni së bashku është e mundur të merrni vendimin dhe të bëni disa ndryshime të mëdha në shtëpi apo edhe të filloni të kërkoni një shtëpi të re që do të plotësojë më mirë nevojat tuaja. Nga shtatori deri në dhjetor është një periudhë që kërkon vëmendje pasi nuk përjashtohet mundësia që të ketë disa çështje që do të krijojnë tensione mes jush, me shumë gjasa që lidhen me përditshmërinë dhe detyrimet e saj. Katër muajt e fundit të vitit do të jenë mjaft kërkues dhe do të tregojnë se do të duhet të përpiqeni për të mos lejuar që tensionet të futen në një marrëdhënie që ju intereson ta zhvilloni. Mos harroni se do të arrini t’i zgjidhni problemet që mund të lindin nëse jeni në kompromis me to dhe do të ndiqni rrugën diplomatike, pasi kjo është ajo që do t’ju ​​bëjë të fitoni në planin afatgjatë, pa rrezikuar marrëdhënien tuaj.

Afërdita nga Binjakët nga 23.06 deri në 18.07 jep shkëlqim dhe shoqërueshmëri. Krijon kushtet më të mira të mundshme për të balancuar në një nivel personal. Të palidhurit mund të shijojnë pranimin e atyre që ju rrethojnë dhe pushtimet e reja që vijnë në jetën tuaj.

NË PËRFUNDIM:

Pas një 2021 episodik për marrëdhëniet, i cili solli shumë ndryshime dhe përmbysje, tani vjen një 2022 jo vetëm për të shëruar, por edhe për të përmirësuar ndjeshëm jetën tuaj personale dhe ndjenjat tuaja!

Në fakt, që nga data 11 maj kur mirëpresim sundimtarin tuaj dashamirës Jupiteri në shenjën e lidhjeve tuaja të dashurisë dhe deri në datën 27 tetor mund të prisni patjetër zhvillime pozitive!

Në fillim të vitit dashuria nuk është prioriteti juaj, por me ardhjen e pranverës vijnë më shumë ogurë pozitivë në çështjet e zemrës, duke nisur nga prilli, me hënën e re në fushën e dashurisë.

Afërdita hyn në të njëjtën fushë nga data 2 deri në 28 maj, megjithëse kursi retrograd i Mërkurit nga data 10 deri në 23 maj ju detyron të lani hesapet me të kaluarën tuaj erotike.

Nëse jeni duke kërkuar për diçka të re, ajo mund të përfundojë të jetë kalimtare, por udhëzuese.

 

Nga data 23 qershor deri në 18 korrik, Afërdita nga Binjakët sjell verë në zemër, ndërsa nga data 16 Nëntor deri në 10 Dhjetor, ju rrezatoni bukuri dhe hijeshi personit që ju intereson.

Në fund të vitit, megjithatë, vjen një enigmë.

Nga data 30 tetor deri në fillim të janarit 2023 Marsi do të jetë retrogradë në fushën e marrëdhënieve, ndaj do të thirreni për të bërë shumë lëshime, ndërkohë që ka ardhur koha të mbyllni përgjithmonë llogaritë tuaja me të vjetrat.

Porosite tani hartën  tende personale në: 
https://www.astrologu.al/sq/parashikime-personale

ose për më shumë detaje rreth hartes astrologjike personale  te detajuar mund të kontaktoni drejtpërdrejt me astrologun

ne email:  tpimarketing@gmail.com  ne Messinger , WhatsApp, Viber

Jorgo Pulla: Tel.  (00355)   69 302 0018

Mos harroni ti bëni Like faqeve tona në Facebook

www.facebook.com/astrologu.al.JorgoPulla

www.facebook.com/www.astroshop.al.JorgoPulla

pasi dhe të bëheni pjesë në grupin tonë

www.facebook.com/groups/jorgopulla.astrologu

Për të qënë gjithnjë të informuar për ofertat dhe shortet që ne organizojmë EKSKLUZIVISHT dhe vetëm për pjestarët tanë…

Pra, do të ishte më mirë të qëndroni të qetë dhe të pretendoni qetësisht, duke kultivuar më tej talentin tuaj unik së bashku me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Ju presim…

, ,
23/11-21/12
Shigjetari javor
23/05/2022 to 29/05/2022

Shigjetari këtë javë ka shumë mundësi që do të vini re se komunikimi me të tjerët dhe takimet që do të keni do të jenë shumë më të lehta. Merkuri vazhdon kursin retrograd, por nga data 23/5 do të jetë në shenjën e Demit – nuk do të jetë përballë – diçka që do të ofrojë lehtësim dhe më pak pengesa në komunikim, takime dhe gjithçka që keni rregulluar këto ditë. Më 25/5 Marsi do të kalojë në shenjën e Dashit dhe nga pozicioni i tij i ri do t'ju "kujtojë" gëzimet e jetës si përfshirja në një aktivitet të preferuar, flirtimi, takimi me miqtë dhe çdo gjë tjetër që ju mbush me ndjenja pozitive!

Dashuria

Kjo javë duket se ka shumë përgjegjësi në jetën e përditshme dhe kjo do të rezultojë që në fund të javës të gjeni kohë të lirë për jetën tuaj personale. Më 28/5 Afërdita do të kalojë në shenjën e Demit dhe nga pozicioni i saj i ri do të kontribuojë në zhvillimin e një njohjeje të ndodhur në periudhën e mëparshme. Nëse jeni në një lidhje vëmendja juaj do të jetë e përqendruar në disa çështje të përditshme që ekzistojnë mes jush dhe partnerit, pasi pozicioni i ri i Afërditës do t'ju ndihmojë shumë në rregullimin e punëve dhe detyrimeve dhe duke ju lënë kështu kohë të lirë.

Puna dhe Ekonomia

Detyrimet e përditshme do t'ju trokasin në derë këtë javë dhe çështjet e punës duket se ju pushtojnë shumë më tepër se ditët e mëparshme. Në rast se keni nevojë të organizoni detaje praktike të një takimi biznesi ose një detyrimi pune, do t'ju duhet t'i kushtoni shumë vëmendje, pasi Mërkuri vazhdon kursin e tij retrogradë në Demi dhe mund të krijojë një vështirësi shtesë në shlyerjen e detyrimeve të përditshme.

Porosite tani hartën tende personale në: 
https://www.astrologu.al/sq/parashikime-personale

 

Mos harroni ti bëni Like faqeve tona në Facebook

www.facebook.com/astrologu.al.JorgoPulla

www.facebook.com/www.astroshop.al.JorgoPulla

pasi dhe të bëheni pjesë në grupin tonë

www.facebook.com/groups/jorgopulla.astrologu

Për të qënë gjithnjë të informuar për ofertat dhe shortet që ne organizojmë EKSKLUZIVISHT dhe vetëm për pjestarët tanë…

Pra, do të ishte më mirë të qëndroni të qetë dhe të pretendoni qetësisht, duke kultivuar më tej talentin tuaj unik së bashku me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Ju presim…

, , , ,
23/11-21/12
Shigjetari mujor
01/05/2022 to 31/05/2022

Te përgjithëshme

 

Shigjetari, maji parashikon një muaj të këndshëm për ju me theks në jetën tuaj personale dhe çështjet tuaja romantike, por edhe me disa punë të përditshme që do t'ju "vjedhin" gjithnjë e më shumë kohën, por duket se në fund do të ketë një ekuilibri midis asaj që dëshironi të bëni dhe asaj që duhet të bëni. Komunikimi ka nevojë për vëmendje të veçantë për këtë muaj pasi më 11/5 Mërkuri i cili është në shenjën e Binjakëve do të fillojë kursin e tij retrograd, i cili do të zgjasë deri në fund të majit. Kjo mund t'ju rikthejë një "ish të penduar", mund të gërmojë një marrëdhënie të së shkuarës, me shumë mundësi do të ketë takime me një partner të vjetër.Më datë 16/5 eklipsi i Hënës së Plotë – Hënës që do të ndodhë në aksin Demi – Akrepi ju paralajmëron se gjysma e muajit në vijim do të jetë më kërkuese, për shkak të disa angazhimeve në punë dhe disa punëve që duket se po bëjnë pamjen e tyre. Më 21/5 Dielli do të kalojë në shenjën e Binjakëve dhe më 30/5 Hëna e re do të zhvillohet në të njëjtën shenjë. Në dhjetë ditët e fundit të muajit do të përqendroheni te marrëdhëniet dhe bashkëpunimet dhe do të ishte mirë t'i kushtoni më shumë vëmendje bisedave që do të bëni me partnerët, partnerin dhe njerëzit tuaj të dashur në përgjithësi, pasi kjo do t'ju ndihmojë të parandaloni situatat apo keqkuptimet dhe forconi më tej lidhjet me të dashurit tuaj.

Dashuria

 

Prania e Afërditës në shenjën e Dashit nga data 3/5 dhe e Jupiterit në të njëjtën shenjë nga data 11/5 tregon se ky muaj do të jetë shumë i mirë për fushën romantike. Nëse jeni të lirë apo në një lidhje, duket se humori juaj do të rritet ndjeshëm, krijimtaria juaj gjithashtu diçka që do të krijojë emocione pozitive dhe do t'i bëjë njerëzit që do t'ju takojnë të kërkojnë edhe më shumë shoqërinë tuaj. Në ndonjë shoqëri mund të takoni personin që do ju lërë përshtypje të veçantë pasi ky muaj tregon se diçka e re dhe e bukur po vjen! Sigurisht që nga ana tjetër tregon aventura dashurie, por ka preferuar të fokusohet tek një objektiv romantik pasi frontet e shumta do krijojnë situata të pakëndshme dhe do rrisin rrezikun e vendimeve të gabuara. Pas datës 21/5 që Dielli do të kalojë në shenjën e Binjakëve, do të fillojë të ketë më shumë stabilitet në jetën tuaj personale dhe më pas mund të lindë vendimi për një lidhje të re. Nëse tashmë jeni në një lidhje, këtë muaj do të keni momente dhe mundësi shumë të mira për të kaluar kohë me partnerin, por nuk duhet të harroni se Mërkuri do të jetë në një kurs retrograd në shenjën përballë jush – Binjakët – diçka që mund të ndikojë në një marrëdhënie personale. Ndonjëherë mund të mendoni se partneri juaj nuk ju kupton ose ka mundësi që partneri juaj t'ju ankohet. Të tilla “ankesa” do të jenë të shpeshta për këtë muaj dhe kanë nevojë për humor të mirë dhe durim që të mund të rregullohen.

 

Puna dhe Ekonomia

 

Çështjet tuaja të punës dhe profesionale do të shfaqen fort pas datës 16/5, ndaj deri atëherë përpiquni t'i rregulloni disa prej tyre, pasi gjysma e dytë e majit do të jetë më kërkuese, ndaj do t'ju duhet të vraponi për t'i kapur. Kjo është diçka që nuk ju nevojitet pasi duhet të mbani mend thënien që thotë “kush nxiton, pengohet” kështu që sa më shpejt të merreni dhe të zgjidhni disa nga çështjet tuaja profesionale aq më pak do të stresoheni më vonë. Rruga retrograde e Mërkurit do e vendosë gurin e saj në keqkuptimet që mund të ekzistojnë me bashkëpunëtorët tuaj dhe pas datës 23/5 që do të vazhdojë kursin retrograd në shenjën e Demit ka shumë mundësi që të shkaktojë disa vonesa apo vonesa në çështjet e punës. Në çdo rast, do t'ju duhet të jeni sa më fleksibël dhe orari juaj të jetë po aq fleksibël, në mënyrë që të jetë e lehtë për të bërë ndryshimet e nevojshme pa vështirësi të konsiderueshme.

Porosite tani hartën  tende personale në: 
https://www.astrologu.al/sq/parashikime-personale

 

Mos harroni ti bëni Like faqeve tona në Facebook

www.facebook.com/astrologu.al.JorgoPulla

www.facebook.com/www.astroshop.al.JorgoPulla

pasi dhe të bëheni pjesë në grupin tonë

www.facebook.com/groups/jorgopulla.astrologu

Për të qënë gjithnjë të informuar për ofertat dhe shortet që ne organizojmë EKSKLUZIVISHT dhe vetëm për pjestarët tanë…

Pra, do të ishte më mirë të qëndroni të qetë dhe të pretendoni qetësisht, duke kultivuar më tej talentin tuaj unik së bashku me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Ju presim…

, , ,