Parashikimet

23/10-22/11
Akrepi javor
14/06/2021 to 20/06/2021

Java do fillojë me katrorin midis Saturnit që ndodhet në shenjën e Ujorit dhe Uranit që ndodhet në shenjën e Demit, e cila do kthejë vëmëndjen tuaj në lidhjet personale por edhe profesionale. Disa prej tyre duket se kalojnë apo do kalojnë periudhën e ardhshme “crash test” për të parë sesa baza të forta kanë për të qëndruar në jetën tuaj. Mirë do ishte të shmangni vendime impulsive të cilat do mundeshin të ndikojnë lidhje që kanë dhënë sprova pozitive.

Dashuria

Këtë javë ka shumë mundësi të ndjeni nevojën se disa cështje midis jush dhe partnerit tuaj kanë nevojë për një sqarim të menjëhershëm. Gjithashtu ka mundësi të jeni të paduruar në disa cështje por duket se partneri juaj nuk do ndodhet në të njëjtin qëndrim dicka që mund të trondisë balancat. Nëse jeni beqarë katori Diellit që ndodhet në shenjën e Binjakëve me Neptunin që ndodhet në shenjën e Peshqëve mund t’ju drejtojë dhe të shihni “versionin e zbukuruar” të një njohjeje që ju intereson duke parashikuar c’do gjë që ju duket “negative”.

Puna dhe Ekonomia

Bisedat që do shfaqen këtë javë për cështjet e punës kanë nevojë për vëmëndje pasi ka shumë mundësi të mos jetë aq e lehtë të ekzistojë një marrëveshje midis jush dhe të tjerve. Katrori Saturnit/Uranit do përforcojë presionin i cili me rradhën e tij mund t’ju drejtojë në vendime të cilat në periudhë të gjatë kohore nuk do jenë nën favorin tuaj.

 

Mos harroni ti bëni Like faqeve tona në Facebook

www.facebook.com/astrologu.al.JorgoPulla

www.facebook.com/www.astroshop.al.JorgoPulla

pasi dhe të bëheni pjesë në grupin tonë

www.facebook.com/groups/jorgopulla.astrologu

Për të qënë gjithnjë të informuar për ofertat dhe shortet që ne organizojmë EKSKLUZIVISHT dhe vetëm për pjestarët tanë…

Pra, do të ishte më mirë të qëndroni të qetë dhe të pretendoni qetësisht, duke kultivuar më tej talentin tuaj unik së bashku me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Ju presim…

, ,
23/10-22/11
Akrepi mujor
01/06/2021 to 30/06/2021

Qershori është një muaj shumë kërkues dhe nuk përjashtohet të krijojë rrethana presioni në fusha të caktuara, brenda të cilave mund të vinë dhe disa mundësi. Hëna e re/eklipsi Diellit që do realizohet në 10/6 në shenjën e Binjakëve ka mundësi të sjellë disa cështje të kaluarës në sipërfaqje, të cilat do ju krijojnë mendime të dyta dhe treat. Ka shumë mundësi të vendosni disa situata- vecanërisht ato që lidhen me fushën ekonomike dhe sentimentale- por dhe disa persona nën një xhami zmadhues të eklipsit, por kjo nuk do ju ndihmojë ti shihni nën dimensionet e tyre reale dhe kështu të merrni vendimet e përshtatshme. Në 11/6 Marsi kalon në shenjën e Luanit dhe nga pozicioni i ri i ri tregon se gjysmën e dytë të muajit ka mundësi të ketë më shumë vrap përsa ka lidhje me disa detyrimet tuaja profesionale por edhe punën në vija të përgjithshyme. Katrori Saturnit që ndodhet në shenjën e Ujorit me Uranin që ndodhet tek Demi do realizohet për akoma një herë në 14/6- ishte krijuar me saktësi në Shkurt- dhe ka shumë mundësi të sjellë përsëri në sipërfaqje cështje të cilat ekzistuan atëher.

Nuk përjashtohet t’ju shqetësojë apo të ndjeni se ju presionon një cështje që lidhet me karrierën tuaj apo një cështje familjare. Përpiquni të mos merrni vendime nën zemërim apo nervozizëm, pasi dicka e tillë nuk do sjellë rezultatet që doni. Në mes të muajit ka mundësi të ndryshojnë balancat në disa nga lidhjet tuaja ndërpersonale, dicka e cila do ju drejtojë të ndryshoni dhe ju qëndrim përballë tyre. Në 21/6 Dielli do kalojë në shenjën e Gaforres dhe do lehtësojë shumë dhe qëndrimin tuaj por edhe klimën që ekziston deri tani. Nga pozicioni i tij i ri Dielli ju fton të dëgjoni dëshirën tuaj krijuese por të jepni “hapësirë” në të për tu shprehur. Aktivitetet artistike, hobi ashtu dhe një dashuri e re mund të përbëjnë mjet shprehimi të krijimtarisë tuaj. Në 23/6 Merkuri do kthehet në vijë të drejtë në shenjën e Binjakëve dhe do ndihmojë shumë klimën në komunikim. Në 24/6 Hëna e Plotë që do realizohet në boshtin Gaforrja- Bricjapi do krijojë ndjenja të forta që do ju afrojnë pranë me një person që ndodhet në rrethin tuaj të gjërë.

Dashuria

Hyrja e Afërditës në shenjën e Gaforres në 2/6 do përbëjë një zhvendosje shumë pozitive planetare për ju dhe tregon se akoma dhe nëse ky muaj ka punë të ndryshme dhe detyrime ose familjare ose profesionale, ju do gjeni kohë por edhe dëshirë për një flirt por edhe të krijoni një njohje të re. Ky skenar do fitojë më shumë mundësi nga fundi muajit pasi hyrja Diellit në shenjën e Gaforres në 21/6 por edhe Hëna e Plotë në 24/6 krijojnë rrethana shumë favorizuese për tu shfaqur një njohje e re pasi do tërheqin interesin tuaj larg punës. Nëse ndodheni tashmë në një lidhje në mes të muajit do duhet të kushtoni më shumë vëmënjde në komunikimin me partnerin tuaj por edhe në reagimet tuaja përballë c’do gjëje, pasi dhe prezenca Marsit në shenjën e Luanit nga 11/6 ka mundësi të krijojë lehtësisht shkaqe për tensione. Pas 20/6 do jetë më e lehtë për hy të gjeni përsëri balancat me partnerin tuaj në rast se ekzistuan cështje që i kishin ndikuar. Një ide shumë e mirë për të sistemuar një arratisje në një destinacion të afërt vetëm për ju të dy!

Puna dhe Ekonomia

Puna duket se do ju shqetëojë shumë gjatë këtij muaji dhe nuk përjashtohet të shfaqen disa përgjegjësi të reja apo disa detyrime të reja në të. Deri në mes të muajit do ekzistojnë mundësi të cilat nëse shfrytëzoni do mundeni të shpëtoni me një vëllim të rëndësishëm detyrimesh dhe cështjesh të lëna pezull që lidhen me punën. Pas mesit të muajit me prezencën e Marsit në shenjën e Luanit ka mundësi të fillojë të krijohet më shumë presion, dicka që mund t’ju bëjë të reagoni ashpër. Përpiquni të ruani tone të ulta në cështje profesionale dhe të jeni të përmbajtur pasi e vërteta është se ka shumë mundësi të thoni gjëra të cilat do bëheni pishman. Pas 21/6 duket se do duket dritë në tynel dhe disa gjëra të cilat ju kishin vështirësuar do fillojnë avash avash të menaxhohen dhe të zgjidhen.

Mos harroni ti bëni Like faqeve tona në Facebook

www.facebook.com/astrologu.al.JorgoPulla

www.facebook.com/www.astroshop.al.JorgoPulla

pasi dhe të bëheni pjesë në grupin tonë

www.facebook.com/groups/jorgopulla.astrologu

Për të qënë gjithnjë të informuar për ofertat dhe shortet që ne organizojmë EKSKLUZIVISHT dhe vetëm për pjestarët tanë…

Pra, do të ishte më mirë të qëndroni të qetë dhe të pretendoni qetësisht, duke kultivuar më tej talentin tuaj unik së bashku me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Ju presim…

,
23/10-22/11
Akrepi vjetor
01/01/2021 to 31/12/2021

Ndikimi i Uranit tek Demi (për ata që kanë lindur nga mesi i dhjetë ditëve të para deri në mes të dhjetë ditëve të dyta):

Urani i paqëndrueshëm dhe i huaj është në shtëpinë tuaj të shtatë, të marrëdhënieve dhe bashkëpunimeve, duke krijuar trazira dhe përmbysje, për shkak të ndryshimit të pikëpamjeve. Bisedat rreth ekuilibrit të fuqisë në marrëdhënien tuaj ose një partneritet mund të devijohen ose mund të bëni një bisedë që nxjerr gjithçka në dritë në një mënyrë të vrazhdë, madje edhe luftarake. Në fund, kjo bisedë e nxehtë mund të ishte produktive, por yjet tregojnë se nuk do të jeni aq të sjellshëm dhe diplomatik. Ju papritur dhe pa mendim të kujdesshëm mund të thoni një të vërtetë të madhe, atë për të cilën shpresoni se do t'ju lirojë.

Kini kujdes për zemërimin dhe zemërimin tuaj! Vendosni egon tuaj nën kontroll, duke theksuar nevojat tuaja me qetësi dhe mos shkoni kundër personit tjetër. Gjeni një mënyrë për të kontrolluar veten pa djegur ura. Një faktor tjetër i rëndësishëm është të identifikoni brenda vetes atë që ju bën të ndiheni të sigurt. Më shumë se çdo shenjë tjetër, keni nevojë për një lidhje të thellë emocionale, por mënyra se si e pretendoni është si një taktikë shmangieje. Merrni kohë për të ekuilibruar këto dy forca të kundërta brenda jush, nevojën tuaj për liri me dëshirën tuaj për shoqëri. Liria dhe entuziazmi duhet ta forcojnë dashurinë, jo ta shkatërrojnë atë.

Ndikimi i Saturnit tek Ujori:

Ju do të duhet të përpiqeni të kapërceni stresin dhe stresin dhe të kryeni përgjegjësitë tuaja familjare. Saturni udhëton në shtëpinë tuaj të katërt, në shtëpi dhe në familje, duke krijuar situata stresuese dhe shpërthyese, pasi Saturni merret me traditën dhe kufijtë, ndërsa Ujori sundon inovacionin dhe ndryshimin e papritur. Po flasim për të kundërtat polare! Si do të bashkojnë forcat këta dy bashkëpunëtorë të çuditshëm? Një mundësi është që ju nuk mund të toleroni më kushtet e jetesës në shtëpinë tuaj dhe të vendosni të zhvendosni ose të blini një pronë të paluajtshme, ndoshta pranë ujit. Ndoshta ju merrni një pronë në bregdet ose ndoshta ju trashëgoni një pronë tjetër (Ju kurrë nuk e dini!). Ju mund të vendosni të shkruani një testament ose t'i bëni një dhuratë të zbritshme tatimore një anëtari të familjes tuaj. Mund të ketë një ndryshim të papritur në çatinë tuaj, me të afërmit dhe / ose shokët e dhomës që lëvizin brenda (ose jashtë). Një shtatzëni e papritur, birësim ose një anëtar i ri i familjes suaj mund të ndodhë. Ju mund të jeni personi i vetëm që mund të kujdeset për një person të moshuar dhe kjo do të prishë kushtet tuaja të jetesës duke ju ngarkuar me detyrime shtesë.

Ndikimi i Jupiterit në Ujorin:

Festoni fitoret tuaja emocionale dhe lirinë në shtëpinë tuaj ndërsa Jupiteri shkon në shtëpinë tuaj të katërt, shtëpinë dhe familjen. Ju bëheni më të ndjeshëm dhe emocional, afroheni me të dashurit tuaj. Ndoshta ju vendosni të vazhdoni me dashurinë tuaj, duke krijuar një familje ose ndoshta të zbuloni rrënjët tuaja. Energjia çliruese e Jupiterit mund të nënkuptojë gjithashtu që ju ose dikush tjetër po lëviz, duke krijuar kështu një shtëpi më të lumtur dhe kjo është mirë për të gjithë. Meqenëse shtëpia e katërt qeveris nënën, kjo mund të jetë një kohë shumë e frytshme, madje edhe për të zgjeruar familjen tuaj. Një grua e rëndësishme në jetën tuaj mund të shfaqet gjithashtu që ju ndihmon në sfidat e jetës.

Ndikimi i Jupiterit tek Peshqit nga 13 maj deri më 28 korrik:

Jupiteri do të lëvizë për një kohë në shtëpinë tuaj të pestë erotike dhe krijuese dhe mund të takoni një shok shpirti papritur ose të keni një shtatëzani ose thjesht të afroheni me të dashurin tuaj. Ju filloni të mësoni se si ta vlerësoni dhe doni veten. Kjo do të hedhë themelin për një marrëdhënie të lumtur, të shëndetshme, ose me një person të ri ose me atë që jeni! Ju gjithashtu keni një vizion të shkëlqyeshëm, një mision që përmirëson botën, gjithashtu mund të bëni hapa të mëdhenj sa i përket krijimtarisë suaj. Shqetësimet tuaja janë laike dhe filantropike, jo personale, kështu që një nga gjërat më të mira që mund të bëni është të krijoni aleanca strategjike që do të promovojnë dashurinë në të gjithë botën.

Ndikimi i një eklipsi hënor në Demi më 19 nëntor:

Ky eklips i fuqishëm hënor ndriçon shtëpinë tuaj të shtatë, marrëdhëniet dhe partneritetet dhe ndryshon ekuilibrin e marrëdhënieve tuaja të rëndësishme dhe mënyrën e menaxhimit të parave dhe të ardhurave tuaja. Ky eklips mund të sjellë në dritë nevojën tuaj për shoqëri dhe stabilitet në jetën tuaj të dashurisë, një lloj fundi të punës suaj ose një mundësi për të krijuar një partneritet të ri. Ju mund të vendosni papritmas dhe papritur të ndaheni me një të dashur ose një partner ose klient. Ose përkundrazi, të paraqitet me një ofertë të pabesueshme bashkëpunuese që është shumë e mirë për ta refuzuar ose papritmas hasni një pasion të madh. Shënim: Impulsiviteti nuk rekomandohet gjatë energjisë kaotike të Eklipsit të Hënës. Edhe nëse nxitoni të zyrtarizoni lidhjen tuaj ose të bëni një lidhje të re ose të nënshkruani një partneritet të ri, merrni kohën që ju duhet për të eksploruar gjithçka me kujdesin e duhur për t'u siguruar që kjo është lëvizja e duhur për ju.

Ndikimi i Afërditës së kundërt tek Bricjap nga 18 dhjetor deri më 29 janar 2022:

Afërdita do të zhvendoset në shtëpinë tuaj të tretë komunikuese dhe mendore dhe ju rekomandon: Kaloni këtë periudhë kohore duke rivlerësuar dhe rishikuar disa gjëra, jo duke vepruar. Mos nxitoni të flisni ose të bëni deklarata pasionante për atë që doni nga dashuria. Do të duhet përpjekje shtesë për të komunikuar qartë dhe për të kuptuar të dashurin tuaj. Nëse jeni beqar, mund të dëshironi të bëni një pushim nga flirtimi, veçanërisht në internet dhe faqet e takimeve, pasi shtëpia e tretë dominon në rrjetet sociale. Një mik apo koleg mund t'ju dërgojë mesazhe të çuditshme dhe ju nuk mund t'i sqaroni mendimet dhe fjalët e tij. Kini kujdes se nga cilët miq merrni këshilla, disa prej tyre nuk ia vlen as të kërkoni mendimin e tyre.

 

Akrepi 2021: Më shumë përgjegjësi!

Akrepi, 2021 parashikohet të jenë vite kur do të preokupoheni me çështje intensive familjare. Ju ftoheni të merrni përgjegjësi shtesë që mund të çojnë në emocione dhe kufizime të forta. Përmbysjet në bashkëpunime dhe jetën personale krijojnë njëkohësisht një skenë shpërthyese në fusha të rëndësishme të jetës tuaj.

Urani është në Dem, prek kryesisht atë që ka lindur në dhjetë ditët e para dhe përmbys të dhënat në marrëdhëniet tuaja ndërpersonale. Eshtë e mundur që të ketë largime të papritura nga jeta juaj që do të stigmatizojë si bashkëpunimet ashtu edhe romancën tuaj pasi nuk do të hezitoni të ndaheni me njerëz të cilët mendoni se nuk e kuptojnë nevojën për të pasur ritmin tuaj. Në të njëjtën kohë, është e mundur që të tjerët të rëndësishëm në jetën tuaj të ndiejnë se ju nuk i plotësoni ambiciet dhe nevojat e tyre dhe të vendosin t'ju lënë përgjithmonë. Faqje të reja vijnë papritmas që do të krijojnë dridhje dhe emocione të forta si nga ana profesionale ashtu edhe personale. Vetëm mos harroni se qielli parathotë paqëndrueshmëri, kështu që duhet të gjeni kohë për të parë nëse mund t'u besoni këtyre njerëzve ose të krijoni pasiguri me elektroshokët e vazhdueshëm që ka të ngjarë t'ju shkaktojnë.

Saturni nga dhjetori i vitit 2020 është zhvendosur te Ujori, prek të lindurit e parë deri në mes të dhjetë ditëve të dyta dhe ju mendoni se ka ardhur koha për të marrë përgjegjësi në familje ose situatat vijnë në një mënyrë të tillë që të mos keni zgjidhje tjetër. Eshtë një fakt që kushtet po bëhen më stresuese se kurrë dhe kjo mund të krijojë çështje të rëndësishme me të dashurit tuaj. Sigurisht që ju mendoni se është koha të sqaroni se ju ka stigmatizuar dhe mund të punojë në mënyrë të rëndë në një nivel psikologjik. Bëni kujdes pasi mund të largoheni lehtë nga familja nëse nuk ka humor dhe mirëkuptim të mirë nga ana juaj.

Jupiteri në Ujor nga dhjetori 2020 deri në mes të majit dhe nga fundi i korrikut deri në fund të dhjetorit 2021 ju ndihmon të zgjidhni çështjet familjare ose është e mundur të vazhdoni me çështje të pasurive të patundshme që ju interesojnë. Kjo periudhë është ideale për zhvendosje ose një fillim të ri larg familjes atërore që do të jetë veçanërisht i favorshëm për ju. Nga mesi i majit deri në fund të korrikut, Jupiteri tek Peshqit rrit optimizmin dhe krijon kushtet për zhvillime të rëndësishme, veçanërisht në lidhje me jetën tuaj personale. Kushtet janë ideale që harmonia të mbizotërojë në marrëdhëniet tuaja dhe të kaloni momente unike me personin pranë jush. Nëse jeni beqar, është e mundur të lidheni me njerëz që do të zgjojnë interesin tuaj dhe mund të luajnë një rol kryesor në romancën tuaj.

Zhvillimet që mund të ndodhin në lidhje me familjen në dy muajt e parë të vitit dhe në mes të qershorit mund të jenë të shpejta. Katrori Jupiter - Uran (18.01) dhe katrorët Saturn - Uran (18.02, 15.06) rriten ndjeshëm për shkak të përmbysjeve dhe ngjarjeve të papritura që ndikojnë ndjeshëm në marrëdhëniet në mjedisin familjar. Bëni kujdes pasi nuk do të hezitoni të kundërshtoni këdo që mendoni se nuk e kupton se çfarë po ndjeni dhe si rezultat do të largoheni.

Eklipset në boshtin Binjakët-Shigjetari që do të ndodhin më 28 maj, 10 qershor dhe 4 dhjetor prekin çështje të një natyre ekonomike që mund të krijojnë pasiguri intensive për ju. Eshtë e nevojshme të jeni të kujdesshëm në çfarëdo zgjedhje dhe vendimi që thirreni të merrni pasi mund të jeni të prirur për ekzagjerim ose mund të ketë njerëz që do të përpiqen t'ju mashtrojnë për të përfituar. Humbjet do të jenë të konsiderueshme, prandaj sigurohuni që të kurseni shumë dhe të keni kujdes në marrëveshjet e mundshme financiare gjatë këtyre periudhave.

Eklipsi i hënës në boshtin tuaj me Demin më 19 nëntor i bën disa çështje karmike jashtëzakonisht të rëndësishme për sa i përket marrëdhënieve ndërpersonale. Optimizmi i tepërt mund të çojë në pakujdesi dhe arrogancë, e cila do të ndikojë në bashkëpunime dhe marrëdhënie në një mënyrë të pakëndshme nëse e lejoni.

 

Akrepi profesionalisht dhe financiarisht në 2021: Kujdes nga bashkëpunimet!

Urani në Dem shqetëson bashkëpunimet tuaja, pasi nuk përjashtohet që të ketë rivalitete të forta dhe konflikte të ashpra me njerëz që deri më tani kanë luajtur një rol kryesor në jetën tuaj profesionale. Sigurisht, qëllimi është të kemi ekuilibër dhe gjakftohtësi në situata të vështira, përndryshe ngjarjet do të zhvillohen me shpejtësi marramendëse dhe nuk do të jetë e lehtë të kontrollohen ose të shmangen distancat që do të kushtojnë për sa i përket bashkëpunimeve. Në të njëjtën kohë, sugjerimet vijnë si një zot makinerie nga njerëz që i njihni dhe ju befasojnë. Sigurohuni që të peshoni çdo sugjerim, pasi paqëndrueshmëria karakterizon që qeveris Uranin. Instinkti juaj do të jetë në gjendje t'ju drejtojë, duke krijuar një fushë të sigurt veprimi për ju.

Eklipset në boshtin Binjakët-Shigjetari që do të ndodhin më 28 maj, 10 qershor dhe 4 dhjetor ka të ngjarë të sjellin përçarje në çështjet financiare që mund të krijojnë pasiguri të fortë. Eshtë e nevojshme të kapërcehet nevoja për demonstrim pasi ekzagjerimi ka më shumë të ngjarë të çojë në zgjedhje të gabuara. Planet madhështore për aktivitetet e biznesit mund të çojnë në zhgënjim të plotë nëse tregoni besim të plotë në propozimet që vijnë përpara jush. Ka të ngjarë të ketë njerëz që do të përpiqen të fitojnë besimin tuaj duke u përpjekur t'ju mashtrojnë dhe të spekulojnë kundër jush. Sigurohuni që të shmangni marrëveshjet e rëndësishme dhe të shqyrtoni çdo fakt në detaje të mëdha.

Eklipsi i hënës në boshtin tuaj me Demin më 19 nëntor krijon kushtet për hapje të konsiderueshme në lidhje me bashkëpunimet tuaja. Por është e dhënë që ju duhet të mbani një profil të ulët, pasi të keni moderim në zgjedhjet tuaja do t'ju ndihmojë të mos largoheni dhe të ekzagjeroni në ndjekjet tuaja. Mos harroni gjithashtu se arroganca dhe arroganca do të veprojnë si një pengesë për çdo bashkëpunim, prandaj sigurohuni që të mbani një profil të ulët dhe një qëndrim realist ndaj bashkëpunëtorëve tuaj dhe propozimeve të tyre.

 

Akrepat në cështjet sentimentale në 2021: Kini kujdes tensionet.

Eshtë një fakt që kësaj here parashikon trazira në jetën tuaj personale dhe është e nevojshme nga ana juaj të tregoni pjekuri dhe një qasje të relaksuar ndaj gjërave. Urani është në Dem dhe ndikon ndjeshëm në ndjenjat tuaja pasi krijon situata shpërthyese për shkak të konflikteve që lindin nga askund me personin që luan në jetën tuaj. Do bëni mirë të shmangni çdo përballje, pasi ka shumë të ngjarë që të ketë tjetërsim dhe ftohtësi me partnerin tuaj.

Eklipsi i hënës në boshtin tuaj me Demin më 19 nëntor sjell në plan të parë çështje të rëndësishme që mund të kenë lindur në lidhje me jetën tuaj personale. Nuk përjashtohet që mund të ketë kërkesa të tepruara nga partneri që nuk janë të lehta për tu bërë realitet. Kjo do të jetë e mjaftueshme për të treguar arrogancë dhe padurim dhe për të krijuar tensione të panevojshme. Njohjet e reja ka të ngjarë të luajnë një rol vendimtar në jetën tuaj, sigurohuni që të jeni realist dhe të përmbajtur në sjelljen tuaj, sepse duke humbur masën mund të humbni thelbin e gjërave.

Me Marsin në Dem nga fillimi i janarit deri në fillim të marsit, tensioni përgjon në një nivel personal dhe kjo mund të çojë në konflikte të forta. Sjelljet konkurruese që do të manifestohen nga partneri juaj janë një fakt që do t'ju dëmtojë. Por sigurohuni që të ekuilibroni cilat situata dhe të shmangni konfliktet që vetëm do të krijojnë probleme në marrëdhënie. Nga fundi i nëntorit deri në mes të dhjetorit, Marsi do të jetë në shenjën tuaj të zodiakut dhe do të rrisë nevojën për të kënaqur plotësisht dëshirat tuaja. Por fakti është që ju mund të bëheni shumë impulsiv dhe agresiv me personin që yll pranë jush, duke kërkuar për ta sjellë atë në ujërat tuaja. Mos rrezikoni harmoninë dhe ekuilibrin e marrëdhënies tuaj për arsye egoiste dhe subjektive.

 

Akrepë, Çfarë doni të bëni dhe çfarë duhet të bëni?

Vitin e kaluar, ju shfrytëzuat bujarinë e Jupiterit, bamirësit të madh dhe Saturnit, mësuesit me përvojë dhe të pjekur. Këtë vit, një ndryshim i rrugëtimit! Këta dy planetë janë në Ujorin dhe shtëpinë tuaj të katërt, shtëpinë, familjen dhe të kaluarën, dhe përveç kësaj, ju duhet të vazhdoni të luftoni kundër Uranit në Dem, i cili ka mënyrën e vet për t'ju destabilizuar. Dashuria dhe familja ka të ngjarë të jenë një çështje kryesore këtë vit, mund të ketë tension midis një anëtari të familjes tuaj dhe dashuria juaj ose përgjegjësitë e shtuara familjare nuk i lënë shumë kohë marrëdhënies tuaj. Ju prisnit një konflikt të brendshëm midis asaj që dëshironi të bëni dhe asaj që mendoni se duhet të bëni.

Konfliktet mund të kenë të bëjnë me para ose pasuri të paluajtshme, por ato mund të jenë edhe me çështje borxhi. Ju mund të gjeni papritmas anëtarët e familjes tuaj të pakënaqur me të dashurin tuaj, veçanërisht nëse familja juaj e refuzon marrëdhënien tuaj ose nëse partneri juaj nuk merret vesh me ta. Ju mund të duhet të bëni një zgjedhje të vështirë. Ju madje mund të kaloni shumë kohë duke u përpjekur ta shmangni çështjen, pavarësisht nga tensioni i afërt që ndjeni se së shpejti do të shpaloset para syve tuaj. Ju do të duhet të luftoni fort për t'u përpjekur të qetësoni të dashurit tuaj ose për të forcuar stabilitetin e familjes.

 

Angazhimi apo liria?

A doni të vendosni një unazë? Si e kapërceni një problem që është i bezdisshëm? Këto janë pyetje që Urani dhe Eklipsi i Hënës së Nëntorit ju bëjnë në shtëpinë tuaj të shtatë të marrëdhënieve dhe ata po presin përgjigjen tuaj nëse doni të keni paqe në marrëdhënien tuaj. Ndoshta i dashuri juaj po ju zemëron me kërkesat e tij të tepruara dhe ju po kërkoni të gjeni një mënyrë për të dalë nga rreziku. Keni vështirësi të relaksoheni, po kërkoni lirinë tuaj. Ju mund të zbuloni se i dashuri juaj nuk mund të qëndrojë si një shok në jetën tuaj dhe drama në marrëdhënien tuaj është për shkak të komunikimit të dobët për shkak të konfliktit të vlerave ose financave ose thjesht nuk jeni në të njëjtën faqe. Ju papritmas mund të ndjeni flutura në barkun tuaj për dikë që dikur ishte shoku juaj më i mirë ose një mik që ju ndihmon të gjeni dashurinë. Shijoni argëtimin me miqtë tuaj, ju kurrë nuk e dini se kush mund të përgjigjet!

 

Një ndryshim i papritur në dashuri

Eklipsi diellor i qershorit sjell në dritë pasionin dhe intensitetin emocional në shtëpinë tuaj të tetë, të pasionit dhe burimeve të zakonshme financiare, kështu që ndoshta një dashuri e re shumë premtuese do të vijë në jetën tuaj. Sidoqoftë, mos veproni pa mend dhe pa mend, hetoni në thellësi qëllimet e këtij personi. Më vonë mund të zbuloni se ekziston një hendek midis asaj që dëshironi në dashuri dhe asaj që pala tjetër pret nga ju. Çështjet financiare midis jush dhe të dashurit tuaj marrin kohë, ju mund të përballeni me kosto të larta ose çështje xhelozie dhe posesiviteti që sjellin dhimbje dhe trishtim. Investimet dhe burimet e përbashkëta financiare janë duke u diskutuar dhe duhet gjetur një zgjidhje. Në rastin më të mirë, marrëdhënia juaj rritet emocionalisht dhe ju vendosni për të ardhmen. Ju mund të filloni një ndërmarrje të përbashkët ose të bashkoni pasuritë tuaja. Dhe për shkak se eklipset sjellin ngjarje të papritura, ju mund të habiteni nga një kthesë e papritur e marrëdhënies ose shpenzimeve tuaja.

Për të marr harten tuaj personale astrologike klikoni ne kete andrese 

https://www.astrologu.al/sq/parashikime-personale

ose për më shumë detaje rreth hartes astrologjike personale  te detajuar mund të kontaktoni drejtpërdrejt me astrologun

ne email :http://tpimarketing@gmail.com,  ne Messinger , WhatsApp, Viber Jorgo Pulla: Tel. (00355) 699 464 446

,
23/10-22/11
Akrepi ditor/20/
20/06/2021

Të përgjithshmet

Fillimi i ditës së sotme do të mendoni gjërat para se të vendosni të veproni, ndërkohë në pasdite dhe më pas, humori juaj ngrehet dhe ju ndjeni më shumë optimizëm para situatave, por mbani mend ama se po përshkoni një periudhë me shumë sfida, por mos harroni të studjoni lëvizjet tuaja në thelb. Nëse keni nevojë për këshilla, flisni me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Dashuria

Do të tregoni sjellje pushtuese të theksuar me personat tuaj të dashur sot, por në përgjithësi jeni në një periudhë të këndshme, ku pavarsisht gjithckaje që keni për të menaxhuar, paralelisht keni dhe zgjidhjet përkatëse apo qoftë dhe rrugëdaljet në ato që ju presionojnë.

Karriera dhe financat

Do të tregoni sjellje pushtuese të theksuar me personat tuaj të dashur sot, por në përgjithësi jeni në një periudhë të këndshme, ku pavarsisht gjithckaje që keni për të menaxhuar, paralelisht keni dhe zgjidhjet përkatëse apo qoftë dhe rrugëdaljet në ato që ju presionojnë.

, , , ,