Parashikimet

23/9-22/10
Peshorja javor
03/05/2021 to 09/05/2021

Një javë plot mundësi fillon për ju pasi zhvendosjet planetare që do realizohen gjatë saj, ju favorizojnë haptazi! Për të ndodhur kjo do duhet të shmangni disa kurthe që lidhen me fushën ekonomike, pasi katrori i Diellit që ndodhet tek Demi me Saturnin që ndodhet tek Ujori në 3/5 tregon se financat kanë nevojë për kujdes. Hyrja e Merkurit në shenjën e Binjakëve në 4/5 përforcon lehtësinë tuaj komunikuese, dicka që do t’ju ndihmojë të afroheni me personat që do zgjidhni. Në fund të javës (9/5) kalon dhe Afërdita në të njëjtën shenjë, duke ju krijuar humorin për tu rigjallëruar!

Dashuria

Hyrja e Merkurit por edhe të Afërditës në të njëjtën shenjë të Binjakëve tregon se nga kjo javë do fillojë një periudhë shumë favorizuese për jetën tuaj personale. Nëse ndodheni tashmë në një lidhje, ajo duket se do përmirësohet dita ditës dhe rol të rëndësishëm në këtë do luajë humroi që do ekzistojë. Nëse jeni beqarë, ka shumë mundësi t’ju afrohet një person që ndodhet në rrethin tuaj të gjërë dhe një bisedë që do keni me të, do zbulojë sesa shumë të përbashkta keni!

Puna dhe Ekonomia

Këtë javë duket se do ekzistojnë biseda dhe kompromentime përsa ka lidhje me një cështje ekonomike që lidhet me punën. Katrori Diellit me Saturnin në fillim të javës, tregon se do jeni kompromentues i ashpër dhe nuk përjashtohet të arrini të sillni një marrveshje në masat tuaja. Shmangni lëvizjet impulsive këto ditë, pasi duket se do e keni këtë tendencë.

Mos harroni ti bëni Like faqeve tona në Facebook

www.facebook.com/astrologu.al.JorgoPulla

www.facebook.com/www.astroshop.al.JorgoPulla

pasi dhe të bëheni pjesë në grupin tonë

www.facebook.com/groups/jorgopulla.astrologu

Për të qënë gjithnjë të informuar për ofertat dhe shortet që ne organizojmë EKSKLUZIVISHT dhe vetëm për pjestarët tanë…

Pra, do të ishte më mirë të qëndroni të qetë dhe të pretendoni qetësisht, duke kultivuar më tej talentin tuaj unik së bashku me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Ju presim…

, ,
23/9-22/10
Peshorja mujor
01/05/2021 to 31/05/2021

Maji është një muaj që do ketë mundësi për ju vecanërisht për fushën sentimentale pasi akoma dhe eklipsi që do realizohet në fund të Majit duket se mund t’ju drejtojë në një hap të ri që lidhet me jetën tuaj personale. Hyrja e Merkurit në shenjën e Binjakëve në 4/5 tregon se fillon një periudhë vecanërisht komunikuese, e cila do ju ndihmojë të menaxhoni cështje sentimentale, kryesisht disa që mund të jenë disi të ngatërruara periudhën e fundit. Hëna e re që do realizohet në shenjën e Demit në 11/5 në gjashtkëndëshi me Neptunin do sjellë në sipërfaqje ndjenjat tuaja dhe janë ato të cilat do ju drejtojnë në vendime. Në 14/5 do realizohet një zhvendosje e rëndësishme planetare ajo e Jupiterit që do kalojë për një “periudhë prove” në shenjën e Peshqëve (deri dhe në 28/7). Jupiteri udhëheq tradicionalisht këtë shenjë dhe nga pozicioni i tij i ri do zgjerojë planet tuaja, vecanërisht ato që lidhen me fushën e punës. Akoma ka shumë mundësi të sjellë ndryshime pozitive për ju në përditshmërinë tuaj, ka shumë mundësi të sjellë dhe një projekt pune nga e cila do keni shumë përfitime.

Në 20/5 kalon dhe Dielli në shenjën e Binjakëve dhe nga pozicioni tij i ri do ndryshojë dukshëm humorin tuaj dhe do zgjojë krijimtarinë tuaj. Akoma është shumë e mundshme t’ju krijojë ide në lidhje me një udhëtim jashtë vëndit, një hap të ri profesional jashtë vëndit apo mbledhjen e njohurive të reja. Në 26/5 me Hënën e Plotë/eklipsi Hënos që do realizohet në boshtin Binjakët- Shigjetari ka shumë mundësi të ndjeni se disa persona që ndodhen ose në ambjentin tuaj të ngushtë ose në atë të gjërë, nuk ju përshtaten më dhe së bashku me to ndjeni se presionoheni. Sigurisht për shkak se ka mundësi “bashkë me të thatin të digjet dhe i njomi” përpiquni të mos nxitoheni të vendosni tabelën “ nuk përshtatemi” në disa lidhje, të cilat ndoshta kalojnë një periudhë të vështirë jo ama përcaktuese për zhvillimin e tyre. Në 30/5 Merkuri do fillojë rrugëtimin e tij të kundërt tek Binjakët duke ju dhënë mundësinë të menaxhoni disa cështje me personat rreth jush, të cilat vijnë nga e kaluara.

Dashuria

Prezenca e shumë planeteve në shenjën shoqërore për ju, të Binjakëve, tregon se këtë muaj do ekzistojë një lehtësi në menaxhimin e cështjeve sentimentale, si të jeni beqarë, ose nëse ndodheni në një lidhje tashmë. Vec se prezencës së Merkurit do kemi dhe hyrjen e Afërditës në shenjën e Binjakëve në 9/5 dicka që tregon se periudhën e ardhshme flirti dhe admiruesit do vijnë nëpërmjet personave që ndodhen në rrethin tuaj të gjërë. Disa detyrime sociale dhe disa takime që mund të keni do luajnë rol përcaktues në njohjet që do bëni. Nëse jeni beqarë, ka shumë mundësi të ekzistojnë shumë mundësi për të filluar dicka e re nga ana sentimentale këtë muaj. Nëse ndodheni tashmë në një lidhje do duhet ti kushtoni vëmëndje personave që ndodhen rreth jush pasi dhe mendimi tyre do ndikojë rëndësishëm mënyrën sesi e shihni lidhjen tuaj por edhe sjelljen tuaj ndaj partnerit. Me eklipsin e Hënës që do realizohet në 26/5 ka mundësi të shtyheni në një vendim të nxituar i cili do mundej të vërë në rrezik një lidhje që tashmë ekziston. Të mbani mënd se ndodheni në një rrugëtim zhvillimesh karmike përsa ka lidhje me jetën tuaj personale.

Puna dhe Ekonomia

Detyrimet profesionale do ju shqetësojnë më shumë gjatë gjysmës së dytë të muajit, pasi atëher ka mundësi të shfaqen “rrethanat” në përditshmërinë tuaj të punës. Hyrja e Jupiterit në shenjën e Peshqëve në 14/5 tregon se do ekzistojnë zhvillime në punë të cilat nëse i menaxhoni përshtatshëm, është e sigurt se do jenë për të mirën tuaj. Nuk përjashtohet të fitoni një pozicion i ri apo t’ju ngarkohet një projekt i ri ekonomik. Mirë do ishte të shmangni përfshirjen tuaj në biseda të cilat lidhet me persona të punës, për të mos ekzistuar asnjë mundësi të gjëndeni të ekspozuar.

Mos harroni ti bëni Like faqeve tona në Facebook

www.facebook.com/astrologu.al.JorgoPulla

www.facebook.com/www.astroshop.al.JorgoPulla

pasi dhe të bëheni pjesë në grupin tonë

www.facebook.com/groups/jorgopulla.astrologu

Për të qënë gjithnjë të informuar për ofertat dhe shortet që ne organizojmë EKSKLUZIVISHT dhe vetëm për pjestarët tanë…

Pra, do të ishte më mirë të qëndroni të qetë dhe të pretendoni qetësisht, duke kultivuar më tej talentin tuaj unik së bashku me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Ju presim…

,
23/9-22/10
Peshorja vjetor
01/01/2021 to 31/12/2021

Ndikimi i Plutonit tek Bricjapi (për ata që kanë lindur në fillim dhe në mes të dekadës së tretë):

Ndryshimet katalitike në shtëpinë tuaj dhe një transformim i thellë në marrëdhëniet tuaja familjare krijohen nga Plutoni që kalon në shtëpinë tuaj të katërt, shtëpinë dhe familjen. Dinamikat në marrëdhëniet tuaja të rëndësishme ndërpersonale po ndryshojnë dhe nuk do të jetë e lehtë të shmangni konfliktin. Ju bëheni dominues dhe kontrollues me anëtarët e familjes tuaj dhe shtëpinë tuaj, duke krijuar shqetësime në situatën tuaj të jetesës dhe në marrëdhëniet tuaja të ngushta. Nëse dikush në familjen tuaj ngadalë dhe me dhimbje e ka gërryer shpirtin tuaj, flisni qartë dhe hapur, negociatat me siguri nuk do të jenë të lehta, por të paktën ju nuk mund ta ngrini vetë barrën e gjithë kësaj vuajtjeje.

Më e mira: Ju duhet të mbështeteni në forcën tuaj, në vend që të kërkoni miratimin e njerëzve tuaj për veprimet tuaja. Nëse keni krijuar një ndërvarësi morbide dhe të dhimbshme, Plutoni ju shtyn të merrni një qëndrim më dinamik, të ndiheni më rehat me veten duhet të bëni zgjedhjet tuaja, duke vendosur kufij. Bëhuni gati të përballeni me frikën tuaj që bllokon lirinë e shpirtit tuaj, fiksimet tuaja në një marrëdhënie intime dhe përpiquni të kapërceni të gjitha këto modele të varësisë. Hiq maskën dhe zbulo se si e vërteta do të të lirojë.

Ndikimi i Saturnit tek Ujori:

A ndiheni të sigurt dhe të sigurt në marrëdhënien tuaj? Apo jeni larguar nga njëri-tjetri? Saturni lëviz në shtëpinë tuaj të pestë erotike dhe të pasionuar dhe ju kërkon t'i përgjigjeni pyetjeve të ndezura. Ju mund ta ktheni pasionin e humbur në një marrëdhënie afatgjatë duke bërë diçka krejtësisht të re, ose duke pasur një fëmijë apo edhe duke provuar një marrëdhënie të hapur (edhe pse kjo e fundit nuk rekomandohet për partnerin tuaj që kërkon stabilitet). Por Saturni mund t'ju bëjë pak mendje ngushtë, të ngurtë dhe krenar. Nëse vendosni, të themi, të keni një marrëdhënie të hapur, merrni parasysh rreziqet e përfshira. Ju mund të përfundoni me dramë, stres dhe presion. Eksperimentoni me shumë kujdes, duke ditur disavantazhet e secilës situatë. Në disa raste, ju mund të dëshironi të kaloni më shumë kohë me miqtë tuaj. Bëni për sa kohë që nuk do të largoheni nga i dashuri juaj. Ju gjithashtu mund të kuptoni se dashuria dhe pasioni juaj janë ftohur dhe e shihni të dashurin tuaj më shumë si një mik, duke kuptuar se keni arritur në fund. Me respekt dhe dinjitet së bashku me një strategji të mençur largohuni nga kjo marrëdhënie që nuk ka asgjë për t'ju ofruar më.

Ndikimi i Jupiterit në Ujorin:

Zbulimet erotike dhe krijuese po vijnë. Me Jupiteri në shtëpinë tuaj të pestë erotike dhe krijuese ju jeni zjarr! Një miqësi mund të kthehet në diçka më të fortë dhe ju jetoni një marrëdhënie pasionante. Ju merrni mbështetjen e të dashurit tuaj, ata respektojnë lirinë e njëri-tjetrit, idetë tuaja inovative ju nxjerrin nga rutina dhe amullia. Dhe mos harroni: Pavarësia është një sharm! Krijimtaria juaj është e lartë, ju shprehni talentet tuaja dhe keni një audiencë të madhe përreth jush që ju brohorasin. Dëshironi të promovoni idetë tuaja të zgjuara? Nuk ka një vit më të mirë për të shprehur veten, idetë dhe mendimet tuaja mërzisin në mënyrë të pabesueshme të tjerët. Artistët janë të gatshëm të krijojnë kryevepra që ju i ndani me një audiencë më të gjerë.

Ndikimi i Jupiterit tek Peshqit nga 13 maj deri më 28 korrik:

Përqendroni disa mendje të zgjuara dhe imagjinare në punën tuaj dhe puna juaj do të marrë hov. Me Jupiterin që lëviz për një kohë në shtëpinë tuaj të gjashtë, në punë, keni një stuhi idesh, por edhe mbështetjen e miqve dhe kolegëve tuaj. Një punonjës, ofrues i shërbimit ose asistent mund të ketë një ide shumë milionëshe, prandaj mos e anashkaloni mendimin e njerëzve më pak me përvojë se ju. Tani jeni duke punuar me sistemin dhe organizatën, duke përmirësuar biznesin tuaj dhe duke intensifikuar përpjekjet tuaja. Theshtë viti i duhur për tu lansuar, pavarësisht nëse është një sistem i ri i brendshëm apo një projekt i madh, vizionar.

Ndikimi i Afërditës së kundërt në Bricjap nga 18 dhjetor deri më 29 janar 2022:

Afërdita lëviz mbrapsht në shtëpinë tuaj të katërt, shtëpinë dhe familjen, duke dërguar valë pesimizmi, presioni dhe pakënaqësie me disa nga të dashurit tuaj ose çështje të pasurive të patundshme. Njerëzit me të cilët jetoni mund të bëhen kapriçioz, të kujdesshëm dhe të paqëndrueshëm. Ju gjithashtu mund të përplaseni me nënën tuaj, fëmijën tuaj ose një të afërm. Ose mund të mendoni se nevojat dhe dëshirat tuaja themelore nuk po plotësohen, p.sh. ose krijoni një familje, jetoni me dikë ose edhe lini shtëpinë ose qytetin tuaj. Prisni derisa të merrni vendime të mëdha, por patjetër merrni ca kohë për të menduar. Këto dyshime i keni për një arsye. Mos i injoroni çështjet e së kaluarës që ziejnë brenda jush dhe të cilat mund t’i keni anashkaluar.

 

Peshorja në 2021: Rruga e progresit është e hapur.

Viirgjëresha, 2021 do të shënojë për ju fillimin e një kursi të ri, pasi ju jeni çliruar nga pengesat dhe përgjegjësitë e rëndësishme që kanë punuar në mënyrë kufizuese dhe rënduese në psikologjinë tuaj në vitet e kaluara. Çlirimi juaj personal vjen përmes romancës suaj dhe zgjedhjeve të mundshme të rëndësishme që jeni thirrur të bëni.

Eshtë e qartë se Plutoni tek Bricjapi, ndikon në atë që ka lindur në mes të dekadës së tretë, të çon drejt një transformimi rrënjësor që ka të bëjë kryesisht me pikëpamjet, normat dhe mentalitetet që ke ngulitur në familje. Ju nuk do të hezitoni të hidhni mbi ju atë që konsideroni se është një peshë në zhvillimin tuaj personal dhe kjo ka të bëjë me mjedisin familjar, rrënjët, stereotipet shoqërore dhe idetë që mund të mos ju përshtaten më. Eshtë një fakt që ju do të merrni iniciativa që mund të jenë të vështira, por ato do t'ju çojnë në themelin e një personaliteti që nuk do të ndikohet emocionalisht dhe mendërisht nga zmbrapsur nga situatat e kaluara që kanë të bëjnë me fushën e familjes.

Saturni ka qenë në Ujor që nga dhjetori i vitit 2020, duke ndikuar në të lindurit e parë deri në mes të dhjetë ditëve të dyta, duke bërë thirrje në 2021 për të sqaruar brenda vetes sesi merreni me jetën tuaj personale. Necessaryshtë e nevojshme të shikoni se çfarë ju ofron personi pranë jush dhe nëse ju mbulon vërtet, pasi çoni me saktësi matematikore në një periudhë ku ose do të qëndroni në një marrëdhënie që do t'ju mbulonte plotësisht ose nuk do të hezitoni të merrni vendime për të qenë të lirë dhe kaloni në diçka të re në jetën tuaj. Çështjet e fëmijëve mund të lindin që ju të thirreni të merreni me pjekurinë dhe gjakftohtësinë.

Jupiteri në Ujor nga dhjetori 2020 dhe mesi i majit dhe nga fundi i korrikut deri në fund të dhjetorit 2021 do të japë shtysë dhe optimizëm, pasi shihni jetën tuaj personale të lulëzojë ose në marrëdhëniet tuaja ekzistuese ose në njohjet e reja të mundshme. që mund të lindin dhe të jenë një pikë qendrore për ju. Një qasje pozitive ndaj gjërave do të ndihmojë për të kapërcyer çdo problem që ka ndikuar në marrëdhëniet tuaja në të kaluarën. Nga mesi i majit deri në fund të korrikut, Jupiteri tek Peshqit ju jep një shije të parë të detyrimeve që mund të lindin në jetën e përditshme dhe punën. Kërkesat dhe objektet që ju ndërmerrni rriten ndjeshëm dhe kjo mund të funksionojë në mënyrë depresive në një nivel psikologjik, duke shfaqur nervozizëm dhe vajtim.

Mund të ketë një shqetësim në jetën tuaj personale në dy muajt e parë të vitit dhe në mes të qershorit, prandaj sigurohuni që të ruani marrëdhënien tuaj duke qenë të qetë dhe duke qenë të arsyeshëm dhe të matur. Katrori i Jupiterit - Uranit (18.01) dhe katrorët Saturn - Uran (18.02, 15.06) mund të ngrenë dyshime dhe pasiguri që do të krijojnë tensione të konsiderueshme në nivelin personal. Eshtë e nevojshme të heqësh qafe xhelozinë dhe dyshimet që mund të vendosin dinamit në marrëdhënien tuaj.

Eklipset e Binjakëve-Shigjetarit që do të ndodhin më 28 maj, 10 qershor dhe 4 dhjetor ju japin mundësinë të merreni me çështje që prekin mjedisin tuaj më të gjerë dhe të menjëhershëm. Eshtë e rëndësishme për ju të mbyllni raste që kanë krijuar tensione me njerëz të mëdhenj në jetën tuaj. Kini kujdes nga ekzagjerimet ose iluzionet e mundshme që mund të çojnë në zgjedhje të gabuara. Eklipsi i hënës në boshtin Akrepi - Demi më 19 nëntor nxjerr në sipërfaqe çështje të një natyre ekonomike që ju thirreni të menaxhoni. Çështjet financiare në lidhje me palët e treta, trashëgimia ose lëvizjet e biznesit vijnë në pah dhe kërkojnë që ju të menaxhoni me mençuri, larg nga ekzagjerimet dhe shpenzimet që do t'ju çojnë në keqmenaxhim.

 

Peshorja profesionalisht dhe financiarisht në 2021: Besojini instinktit tuaj.

Urani në Dem krijon mundësi dhe trazira në drejtim të çështjeve financiare në lidhje me palët e treta dhe lëvizjet e biznesit që mund t'ju interesojnë. Ju mund të duhet të ndërmerrni rreziqe në zgjedhjet financiare që do të bëni, pasi keni instinktin e nevojshëm për të kuptuar se si të lëvizni në mënyrë që të përfitoni sa më shumë nga fitimi juaj. Sigurisht, nuk përjashtohet që të ketë çështje të papritura që do t'ju befasojnë dhe që kërkojnë mendim të organizuar dhe një instinkt të fortë për t'i zgjidhur ato.

Eklipsi i hënës në boshtin Akrepi - Demi më 19 nëntor mund të krijojë aspirata dhe aspirata të tepruara në lidhje me zgjedhjet ekonomike dhe marrëveshjet. Ju duhet të jeni të matur dhe realist në vendimet e mundshme që duhet të merrni në mënyrë që të shmangni gabimet që do të kenë një kosto si financiare ashtu edhe në aspektin e psikologjisë suaj. Eshtë e nevojshme të jesh i përmbajtur, pasi sjellja e pahijshme do të luajë një pjesë të rëndësishme.

Marsi në Gaforre nga dhjetë ditët e fundit të Prillit deri në fillim të Qershorit nuk lë vend për dembelizëm dhe përtaci. Detyrimet dhe përgjegjësitë e rritura në jetën tuaj profesionale mund të krijojnë stres. Sidoqoftë, është e rëndësishme të përfitoni nga kjo situatë për t'i treguar potencial dhe aftësi të moshuarve dhe njerëzve që janë thelbësorë në karrierën tuaj. Sigurisht, kujdesuni që të shmangni debatet dhe polemikat e mundshme që mund të krijojnë probleme dhe pengesa në ndonjë nga zhvillimet tuaja. Absolutiteti dhe dëshira për të imponuar vetëm implikime negative do të kenë në karrierën tuaj.

 

Cështjet sentimentale të Peshores në 2021: Ju ushtroni joshje të parezistueshme!

Saturni në Ujor ju fton të shihni qartë se çfarë ju shpreh në të vërtetë në nivelin personal, pasi është koha të sqaroni se si i përjetoni ndjenjat, dëshirat dhe nevojat në marrëdhënie. Eshtë e qartë se nuk do të hezitoni të distancoheni nga partneri juaj nganjëherë, duke dashur të dini nëse ai është personi i duhur për ju. Ky qëndrim do t'ju bëjë të shihni realitetin në kuptimin e ndjenjave tuaja dhe të merrni vendime të ngjashme. Ose do të qëndroni në një marrëdhënie që ju mbulon plotësisht dhe mund të jetë një gur themeli i jetës tuaj ose do të merrni vendime të rëndësishme që do t'ju lejojnë të bëheni të pavarur.

Jupiteri në Ujor gjatë gjithë vitit krijon mundësitë e duhura për njohje të reja që mund të luajnë një rol vendimtar në jetën tuaj. Favori universal në nivelin personal është në anën tuaj, sigurohuni që ta përdorni dhe krijoni kushtet për një marrëdhënie ideale që do të jetë një katalizator për ju dhe rrugëtimin tuaj personal. Mbi të gjitha, optimizmi që ju shfaqni funksionon si një magnet, ndërsa magjepseni me personalitetin dhe dinamizmin që rrezatoni.

Me Afërditën në shenjën tuaj të zodiakut nga mesi i gushtit deri në pothuajse mesin e shtatorit dhe Marsin në shenjën tuaj të zodiakut nga mesi i shtatorit deri në fund të tetorit, ju jepet mundësia të përqendroheni në nevojat personale dhe dëshirat që dëshironi të plotësohen plotësisht nga personi që ju intereson. . Sigurisht, është e rëndësishme t’i jepni hapësirë ​​dhe kohë partnerit tuaj në mënyrë që ai të shprehë mendime dhe kërkesa personale në mënyrë që të ketë ekuilibër në jetën tuaj romantike. Sigurohuni që të shmangni egoizmin dhe shpërthimet e mundshme të impulsivitetit që mund të shkaktojnë probleme.

 

Peshorja, Fati është në anën tuaj!

Mundësitë për flirtim, pasion, kënaqësi shumohen, ju bëni një revolucion personal. Jupiteri, bamirësi i madh, në shtëpinë tuaj të pestë erotike, ju shikon nga afër, ju jep pasion dhe dashuri, përmbush dëshirat tuaja më të çmendura. Krijon një atmosferë relaksi, humori dhe komoditeti përreth jush. Saturni, i cili është pranë tij, ju jep pjekuri dhe seriozitet ndërsa ju inkurajon të projektojë idetë tuaja ekscentrike dhe origjinale, pavarësinë tuaj dhe ndjenjat tuaja. Megjithëse mund të dridheni nga disa stuhi të papritura, diçka që do t'ju kërkojë të rregulloni ose rishikoni veprimet tuaja, qëndroni të qetë! Me mbështetjen e Jupiterit dhe Saturnit, ju do të kapërceni pengesat pa shumë vështirësi, sepse fati është në anën tuaj.

Ju gjeni kënaqësi në dhënien, të tjerët vlerësojnë bujarinë tuaj dhe josh njerëzit. Me pasionin dhe spontanitetin tuaj ju pushtoni objektin e dëshirës tuaj, marrëdhënia juaj gjen përsëri rrugën e saj. Universi fshin hidhërimin dhe vetminë, dyert e reja të hapura, gëzimi dhe argëtimi ju ndihmojnë të rizbuloni unin tuaj shoqëror. Një klimë zgjerimi dhe entuziazmi mbështet dashurinë ndërsa Jupiteri e bën jetën tuaj të këndshme dhe zgjeron rrethin tuaj shoqëror. Kohë pas kohe, kursimi i Saturnit do të përpiqet të prishë ekzistencën tuaj, por sapo të kalojnë këto ndjenja të pakëndshme, ju do të ndiheni më të fortë! Këtë vit nuk do të jeni në gjendje ta ndaloni veten të arrini qëllimet tuaja në dashuri dhe jetë.

 

Kini kujdes të mos humbni vetëkontrollin tuaj!

Me dy eklipset e majit dhe dhjetorit në shtëpinë tuaj të tretë komunikuese dhe mendore, ju përqendroheni në mënyrën e të shprehurit tuaj, por ju duhet të luftoni negativitetin dhe dyshimin. Këto eklipse krijojnë një konflikt midis mënyrës sesi doni të shprehni veten dhe mënyrës se si ju kufizojnë rrethanat. Mos u habitni nëse ndiheni të shqetësuar për planet tuaja të ardhshme, por ngjarjet që do të ndodhin do të jenë përtej kontrollit tuaj të plotë. Ata gjithashtu mund të sjellin lajmin e mirë që keni pritur.

Sidoqoftë, kini kujdes që të mos humbni vetëkontrollin tuaj, ai mund të bëhet armiku juaj më i keq. Ndoshta fjalët tuaja janë keqinterpretuar në mënyrë dramatike ose përpjekjet tuaja për të përhapur mendimin tuaj dhe për të hapur krahët tuaj krijues mund të bllokohen ose kritikohen. Kini kujdes të mos thoni më shumë sesa duhet, më vonë do të pendoheni. Ju mund të takoni dikë nga larg që është i magjepsur nga inteligjenca dhe sjellja e tij, megjithatë, hëna ju paralajmëron për rreziqet e lëvizjes shumë larg dhe shumë shpejt. Eshtë gjithashtu e mundur që miqtë tuaj t'ju mbështesin në jetën tuaj të dashurisë ose një mik mund të thotë diçka shumë më tepër për ju. Kërkoni miqësi të shëndetshme dhe shumë argëtim, ato do t'ju stimulojnë.

 

Ju luftoni me valët e kontrollit dhe pushtetit

Çfarë ju mban pas dashurisë? Me eklipsin hënor të nëntorit në shtëpinë tuaj të tetë okulte dhe transformuese, vetmia dhe pushimi jo vetëm që do t'ju qetësojnë, por do t'ju ndihmojnë të zbuloni unin tuaj të brendshëm. Mendimet tuaja eksploruese dhe meditimi mund t'ju ndihmojnë të keni qasje në vetëdijen tuaj më të lartë. Përveç ndikimit të këtij eklipsi në vetveten tuaj okulte, tani dëshironi të dini nëse ka besim, intimitet dhe pasion, nëse marrëdhënia juaj është e qëndrueshme, nëse keni të njëjtat vlera në jetë. Ju mund të duhet të luftoni me çështje të kontrollit dhe fuqisë në marrëdhënien tuaj ose një marrëdhënie e re, dehëse mund të bëhet një pikë qendrore në jetën tuaj.

Për të marr harten tuaj personale astrologike klikoni ne kete andrese 

https://www.astrologu.al/sq/parashikime-personale

ose për më shumë detaje rreth hartes astrologjike personale  te detajuar mund të kontaktoni drejtpërdrejt me astrologun

ne email :http://tpimarketing@gmail.com,  ne Messinger , WhatsApp, Viber Jorgo Pulla: Tel. (00355) 699 464 446

,
23/9-22/10
Peshorja ditor/10/
10/05/2021

Të përgjithshmet

Hëna sot nga shenja e Demit  ju ndihmon të përballeni më serjozisht me cështje që lidhen me shtëpinë, familjen dhe pasurinë e paluajtshme. Paralelisht, është një ditë e mirë për të zgjeruar rrethin e njohjeve tuaja ose të “përdorni” një kontakt pë të gjetur zgjidhje në një temë që ju shqetëson.

Dashuria

 Merkuri tek Binjaket  ju sjlle të lajme të këndshme për cështjet tuaja erotike, ndërkohë që i keni fokusuar përpjekjet tuaja për tu dukur gjërat më të sistemuara. Ne se deshironi nje parashikim te detajuar mbi shenejn tuaj mund te klikoni ne www.astrologu.al/parashikime-personale  dhe te flisni me astrologet tan per nje parashikim personal privat!!!

Karriera dhe financat

Me përpjekjet tuaja sot do të materializoni plane dhe në ambjentin e punës, mundeni të afroheni me punëdhënës ose me përgjegjës në lidhje me një temë që ju shqetëson, pasi karriera sot është pika juaj e fortë.

, , , ,