Parashikimet

23/7-23/8
Luani vjetor
01/01/2022 to 31/12/2022

 

Luani 2022 Parashikimet Vjetore Astrologjike

 

 

 

Porosite tani hartën  tende personale në: 
https://www.astrologu.al/sq/parashikime-personale

ose për më shumë detaje rreth hartes astrologjike personale  te detajuar mund të kontaktoni drejtpërdrejt me astrologun

ne email:  tpimarketing@gmail.com  ne Messinger , WhatsApp, Viber

Jorgo Pulla: Tel.  (00355)   69 302 0018

LUANI  2022: Kontradikta dhe progres

Luani, marrëdhëniet profesionale dhe personale do te ndryshojne  në vitin 2022, vit që do t'ju monituroj dhe do ju ndryshojë rrënjësisht. Urani nga Demi parashikon ndryshime në hapësirën profesionale. Ka ardhur koha që ekuipazhi të ecë përpara me hapa të shpejtë në një karrierë që ju kënaq plotësisht. Fakti është se ju duhet të merrni iniciativat që do të çojnë në një fillim të ri, përndryshe ngjarjet do të jenë gjithëpërfshirëse dhe do t'ju kapërcejnë (ka të bëjë me të lindurin në dhjetëditëshin e dytë).

Viti 2022 është një vit i cili mund të karakterizohet si “vit mbjellës”. Konjukturat astrologjike dhe tranzitet planetare që do të ndodhin gjatë saj tregojnë se tani do t'ju duhet të punoni për disa çështje personale por edhe profesionale, në mënyrë që të mund të korrni frytet e përpjekjeve tuaja më vonë. Mund të ketë momente që do të jeni të lodhur pasi nuk duhet të harroni thënien që thotë “planet  vështirë të arrihen”, për këtë do t’ju ​​duhet durim dhe vullnet për të arritur qëllimet tuaja.

Eklipset në boshtin Demi - Akrep (30.04, 16.05, 25.10 dhe 08.11) nxjerrin në pah çështjet profesionale dhe familjare që duhet t'i menaxhoni me gjakftohtësi, pjekuri, logjikë absolute. Karmiciteti i momenteve kërkon trajtim serioz për të lënë marrëdhënie dhe situata të paprekura.

Ndikimi i Uranit te Demi (për ata që kanë lindur në fund të dhjetëditëshit të parë dhe dhjetëditëshit të dytë):

Përgatituni për ndryshime katalitike në karrierën tuaj. Urani në shtëpinë tuaj të dhjetë ambicioze rrit prirjen tuaj për të thyer rregullat, ju mund të silleni ende në mënyrë autoritare dhe diktatoriale në punën tuaj, veçanërisht me vartësit. Por do t'ju kushtojë prestigj, njohje dhe vlerësim. Nuk duhet të pretendoni se i dini të gjitha përgjigjet, as nuk duhet të jetoni krejtësisht jashtë zakonit. Pranojeni vetë se mund të jeni revolucionarë racionalë dhe përparimtarë. Sigurisht, kjo mund të jetë e lodhshme për shenjën tuaj egoiste, por mendoni se nuk keni nevojë t'i provoni asgjë askujt.

Gjeni një mënyrë për të qenë pjesë e një komuniteti ose një grupi duke lënë gjurmën tuaj unike. Ka një zgjidhje kreative për çdo gjë dhe pas kaq shumë vitesh që Urani ka qëndruar në shenjën tuaj, padyshim që tashmë keni bërë disa përparime. Thjesht duhet të çlirosh mendjen dhe të kombinosh rregullat me lirinë. Nga ana pozitive, Urani mund të sjellë në ekipin tuaj njerëz novatorë për mbështetje. Keni nevojë për pun shtesë? Dikush në një nivel më të ulët se ju mund të bëhet një superstar, ndaj mos e nënvlerësoni personin me më pak përvojë, ai mund t'ju japë zgjidhjen magjike! Mos e gjykoni një libër vetëm nga kopertina e tij.

Nevoja për liri më të madhe lëvizjeje në nivel profesional theksohet nga Urani që lëviz në Dem. Tensioni, konfliktet, reagimet e forta ndaj asaj që konsideroni se ju kufizojnë sjellin zhvillime të menjëhershme në fushën e karrierës.

Urani, duke vazhduar rrugën e tij në shenjën e Demit, duke ndikuar më shumë tek ju që keni lindur në dhjetëditëshin e dytë të shenjës suaj, sjell ndryshime, përmbysje dhe rirregullime në prioritetet tuaja në çështjet profesionale por edhe në ato sociale. Në kombinim me Saturnin që është në shenjën tuaj polare duke gjykuar marrëdhëniet dhe bashkëpunimet, mund të themi se viti 2022 është një vit sqarimesh – përsa i përket marrëdhënieve ndërpersonale – por edhe ndryshimesh profesionale.

Urani mbetet sërish në Demi këtë vit dhe vazhdon kalimin e tij në shtëpinë e dhjetë të horoskopit tuaj diellor, duke ju prekur kryesisht nëse keni lindur në dhjetëditëshin e dytë të shenjës suaj të zodiakut. shenjat fikse të zodiakut. Situatat në biznesin tuaj ju bëjnë të mos jeni të vetëdijshëm për atë që po ju vjen dhe mund të ndiheni në ankth dhe të pasigurt për të ardhmen e karrierës suaj, por viti mund të fshehë surpriza të këndshme dhe kryesisht fitimprurëse, nëse lini rrjedhën e ngjarjeve dhe bëni disa ndryshimet.qe nuk deshe te guxoje deri tani. Ju mund të lini gjurmën tuaj personale në punën tuaj dhe t'i bëni të tjerët t'ju kujtojnë për atë që keni arritur. Por kujdes nga zhvillimet e paparashikueshme gjatë retrospeksionit të planetit nga 24 gushti deri në fund të vitit.

Ndikimi i Saturnit tek Ujori: Ndiheni afër apo larg personit tuaj të dashur?

Saturni në shtëpinë tuaj të shtatë, të marrëdhënieve dhe bashkëpunimeve, ju kërkon të vlerësoni me pjekuri dhe seriozitet marrëdhëniet tuaja të rëndësishme dhe bashkëpunimet tuaja. Një lidhje dashurie ose bashkëpunimi mund të bëhet formale ose të bjerë nga shkëmbi nëse ndiheni të tjetërsuar, të stresuar, të pasigurt dhe të frustruar për një kohë të gjatë tani. Një marrëdhënie e krijuar në internet ose nëpërmjet miqve të përbashkët mund të krijohet shpejt. Saturni sundon të moshuarit ndërsa Ujori sundon rininë, kështu që dikush nga një grupmoshë tjetër mund të klikojë mbi ju. Ju mund të zbuloni dashurinë në një vend tjetër ose gjatë pushimeve ose në internet. Kurre mos thuaj kurre! Ju madje mund të jepni një dorë për një partneritet të qëndrueshëm dhe afatgjatë. Ndoshta njëri prej jush ka një ide që ndryshon botën, ndërsa tjetri ka fuqinë dhe ndikimin për ta vënë atë në praktikë. A keni ëndërruar ndonjëherë të hapni një kompani ose të takoni njerëz të profilit të lartë për një qëllim më të lartë? Ju gjithashtu mund të bashkoheni me një bashkëpunim pionier, qoftë në internet ose ballë për ballë, që synon ndryshimin shoqëror.

Saturni nga Ujori teston forcat tuaja ndaj të tjerëve pasi qartëson marrëdhëniet dhe bashkëpunimet. Sprovat me të cilat duhet të përballeni do t'ju ndihmojnë të kuptoni se cilët njerëz ia vlen të qëndroni në jetën tuaj dhe cilët janë ata që kanë kohë për t'u larguar. Marrëdhëniet me themele të forta do të mbijetojnë pavarësisht nga të gjitha vështirësitë (ka të bëjë me atë që ka lindur në fund të të dytit dhe deri në mes të dhjetëditëshit të tretë).

Saturni nga Ujori ju fton të përballeni me problemet që ekzistojnë në bashkëpunimet tuaja. Është e domosdoshme që zgjidhjet të jepen pasi të kuptoni se me kë doni të ecni përpara dhe me kë është koha për t'u larguar. Largimi nga persona të caktuar është një mënyrë nëse bashkëpunimi nuk është në baza të qëndrueshme.

Saturni në shenjën e Ujorit ju ndikon më shumë kur lindni në dhjetëditëshin e dytë të shenjës suaj të zodiakut, duke i vendosur marrëdhëniet dhe bashkëpunimet në një lupë. Nëse në jetën tuaj ka marrëdhënie që janë bllokuar ose marrëdhënie që “po i fryjnë bilbilit”, atëherë Saturni si një gjyqtar i rreptë do të shtyjë disa situata derisa të merrni vendime për to. Disa marrëdhënie mund të përfundojnë, por të tjera duket se po fillojnë tani dhe do të bazohen në baza shumë të forta.

Sektori profesional do të ketë surpriza por edhe sfida këtë vit pasi Saturni dhe Urani avokojnë për ndryshim. Këtë vit do të thirreni të punoni shumë për të arritur të përmbushni disa nga synimet tuaja profesionale por edhe për të treguar se çfarë vleni. Saturni kërkon punë për t'ju shpërblyer, por është e sigurt që nëse punoni dhe përpiqeni të arrini gjërat që dëshironi, ai nuk do t'ju lërë pa shpërblim. Nëse jeni në një punë që mendoni se nuk ju mbush më ose atmosfera në të ka filluar të bëhet e rënduar për arsye të ndryshme, ka mundësi të merrni vendimin dhe të ndryshoni jo vetëm orientimin e punës, por edhe profesional.

Saturni vazhdon të kalojë nëpër shtëpinë e shtatë të horoskopit tuaj diellor, duke ushtruar më shumë ndikim nëse keni lindur në fillim të dhjetëditëshit të dytë të shenjës suaj. Marrëdhëniet tuaja të qëndrueshme dhe bashkëpunimet që mbani po kalojnë probleme këtë vit, por pengesat që ekzistojnë funksionojnë në mënyrë që marrëdhëniet e çdo lloji të hyjnë në një kontekst më serioz dhe të fitoni një themel të fortë mbi të cilin mund të ndërtoni një të ardhme më të mirë. Kujdes nga 5 qershori deri më 23 tetor 2022, kur Saturni do të jetë retrogradë, pasi gjatë kësaj kohe mund të ketë vonesa dhe anulime ose pengesa dhe kufizime që nuk janë të lehta për t'u kapërcyer dhe do t'ju duhet të jeni të duruar apo edhe të rimendoni planet rreth marrëdhënieve. profesionale dhe më shumë. Por mos harroni se një rikthim është gjithashtu një periudhë e rishikimit të qëllimeve dhe planeve dhe pengesat ndonjëherë funksionojnë mirë.

Ndikimi i Jupiterit te Peshqit nga 1 janari deri më 10 maj dhe nga 29 tetori deri më 20 dhjetor:

Temperatura po rritet! Jupiteri zhvendoset në shtëpinë tuaj të tetë, të seksualitetit, intimitetit dhe burimeve të përbashkëta financiare, duke ju dhënë pasion dhe para. Jupiteri viziton këtë zonë të hartës suaj çdo dymbëdhjetë vjet, kështu që ju e kuptoni se sa e rëndësishme është të shfrytëzoni çdo mundësi që ju ofron. Krijon rritje të konsiderueshme rreth të gjitha llojeve të shoqatave, financiare, seksuale, emocionale dhe shpirtërore. Mund të gjeni partnerin e ëndrrave tuaja ose të ringjallni pasionin në një marrëdhënie afatgjatë. A është koha për të bashkuar financat tuaja me të dashurin ose partnerin tuaj? Së bashku ju betoheni për suksesin tuaj dhe shtrëngoni duart. Ndoshta ju dhuroni një përqindje të fitimeve për bamirësi ose përmes mediave sociale rritni ndërgjegjësimin për të dobëtit.

Jupiteri në Peshqit ju sjell në kontakt me pasiguri dhe zmbrapsje më të thella. Është e nevojshme të lehtësoni dhimbjen dhe të çliroheni nga frika që ju mban të mbërthyer. Favorizohen marrëveshjet financiare dhe partneritetet.

Jupiteri favorizon çështjet financiare, veçanërisht çështjet që kanë të bëjnë me kreditë, kartat, kompanitë e sigurimeve, mundësisht disa çështje trashëgimie, të cilat deri tani kanë mbetur pezull. Gjatë këtij viti do të ketë mundësi për të fituar qoftë nga një zgjidhje që do të bëni financiarisht ose nga një marrëveshje biznesi si dhe nga një ide biznesi. Para se të zbatoni ndonjë gjë, duhet të ekzaminoni me kujdes të dhënat dhe të mendoni afatgjatë dhe jo afatshkurtër, në mënyrë që të mos ketë surpriza.

Jupiteri te Peshqit, ku do të qëndrojë deri në dhjetëditëshin e parë të majit, është një mundësi për t'u aktivizuar pozitivisht në çështjet financiare dhe për të pasur favore dhe ndihmë nëpërmjet partnerëve, partnerit tuaj apo në marrëveshjet që bëni rreth çështjeve financiare ndaj palëve të treta. dhe transportuesit. Edhe ky katër muaj i parë i vitit mund të sjellë zhvillime pozitive në marrëdhëniet tuaja dhe të rrisë shumë psikologjinë tuaj.

Jupiteri nga Peshqit ju ndihmon të zgjidhni çështjet financiare dhe transaksionet në avantazhin tuaj. Por duhet të jeni të kujdesshëm rreth orës 12.04 pasi Jupiteri takohet me Neptunin në një koh që turbullon mendimin dhe e bën atë të prirur ndaj bashkëpunëtorëve. Duhet të jeni të kujdesshëm ndaj atyre që premtojnë shumë pasi ka gjasa t'ju mashtrojnë duke shkaktuar dëme financiare.

Gjatë periudhës që Neptuni do të jetë në një takim me Jupiterin (nga fundi i marsit deri në mes të prillit) do t'ju duhet t'i kushtoni vëmendje investimeve financiare por edhe rrezikut që mund të merrni në disa çështje, siç duket. se ajo periudhë nuk është do të ketë stabilitet për fondin tuaj.

Ndikimi i Jupiterit  tek Dashi nga 11 maji deri më 28 tetor dhe nga 21 dhjetori deri më 16 maj 2023:

Entuziazmi, optimizmi dhe vetëbesimi ju jepet nga Jupiteri  që lëviz në shtëpinë tuaj të nëntë dhe ndërkombëtare. Ndoshta po bëni një udhëtim të gjatë që sjell një fillim të ri në jetën tuaj, idetë tuaja progresive i atribuohen shkrimit ose mësimdhënies dhe po tërheqni një audiencë të gjerë. Një vizion i madh po realizohet ose ju mund të filloni një biznes emocionues në internet me një nuancë humanitare ose progresive. E sigurt është se ky planet i dobishëm është pranë jush për të shfaqur talentet tuaja, madje edhe ndërkombëtarisht, madje mund të adoptoni koncepte dhe filozofi të reja të jetës. Ju gjithashtu mund të bëni një prezantim ose të gjeni një mënyrë unike për të përhapur një mesazh gjithëpërfshirës në mbarë botën, diçka që ju vë në sytë e botës. Kjo është një kohë jashtëzakonisht me fat që idetë tuaja më të mëdha, më të guximshme dhe më vizionare të shkëlqejnë. Nëse është një projekt i ri apo një marrëdhënie, filloni!

Jupiteri tek Dashi ju mbron në të gjitha nivelet pasi ju ndihmon të keni besim dhe optimizëm për të ardhmen. Përfshirja juaj në seminare trajnimi dhe vetë-përmirësimi do t'ju çojë në një rrugë të re që do të rishikojë perceptimet tuaja.

Jupiteri nga Dashi ju jep mundësi teksa vini në kontakt me tregtinë, marketingun, reklamat që hapin shtigje shumë interesante në jetën tuaj profesionale.

Në kalimin e shkurtër të Jupiterit nga shenja e Dashit (nga 11/5 deri në 27/10) dhe pas datës 21/12 për kalimin vjetor të tij, do të ndjeni nevojën për të bërë një udhëtim, për të hyrë në kontakt me njerëz të rinj dhe për t'i dhënë përparësi. çdo gjë që mund të zgjerojë horizontet tuaja.

Nga maji deri në tetor, Jupiteri do t'ju japë favorin e tij në çështjet e studimeve të larta, udhëtimet dhe njohuritë që ju hapin horizontet, por një favor që do ta keni vetëm nëse keni lindur në dhjetëditëshin e parë të shenjës suaj të zodiakut, pasi do të arrijë vetëm shkallën e 9-të të Dashit dhe do të kalojë sërish te Peshqit në fund të tetorit, duke ju dhënë mundësinë derisa të vijë viti, të rishikoni dhe korrigjoni çështjet që ju pushtuan në maj.

Ndikimi i eklipseve diellore dhe hënore te Demi në 30 Prill dhe 8 Nëntor respektivisht:

Këto eklipse aktivizojnë shtëpinë tuaj të dhjetë, karrierën dhe mund të sjellin një ndryshim pune ose shihni se një investim që keni bërë në të kaluarën ka filluar të jepet. Ju madje mund të jeni në gjendje të shlyeni borxhet tuaja ose bashkimi i superfuqive tuaja me një partner të ri thjesht do të çojë në një shlyerje të papritur. A është koha për një kurs krejt të ri në karrierën tuaj? A jeni gati për të ndërmarrë hapa konkretë për të promovuar një projekt profesional apo për të ndjekur një rrugë të re që sjell përgjegjësi të reja. Ju keni pasion dhe qëllim në fushën tuaj profesionale. Financiarisht, kombinimi i burimeve tuaja financiare me dikë mund t'ju ndihmojë të stabilizoheni dhe të përparoni financiarisht! Një investitor mund të investojë në ëndrrat tuaja. Ndoshta edhe të eksploroni një kredi biznesi ose të merrni financime për një fushatë. Nëse jeni duke u përballur me një borxh, këto eklipse përshpejtojnë shlyerjen.

Eklipset e vitit tregojnë se këtë vit do të jeni shumë të zënë me punë dhe disa çështje familjare, me shumë mundësi do të jeni gati për të bërë një lëvizje apo një ndryshim të madh në shtëpi. Sa më sipër mund të sjellë ndryshime në jetën tuaj të përditshme ose të sjellë disa pengesa apo vështirësi në atë që dëshironi të bëni. Durimi dhe humori i mirë janë të domosdoshëm për të përballuar sfidat dhe përfundimisht për të dalë fitimtar prej tyre, pasi nuk duhet të harroni se edhe përmes vështirësive do të ketë mundësi që do të thirreni t'i identifikoni dhe t'i shfrytëzoni.

Eklipset e vitit kanë të bëjnë me zhvillimet tuaja profesionale, karrierën, jetën tuaj familjare dhe ekuilibrin që ekziston mes karrierës dhe familjes, me shtëpinë apo edhe me pronat e paluajtshme, shitjet, trashëgimitë dhe zhvendosjet. Kështu që ky vit ngre çështje që kanë të bëjnë me një pjesë të rëndësishme të jetës suaj dhe ndoshta do të ndryshojë diçka që ka të bëjë me vendin tuaj në strukturën shoqërore, vendin ku jetoni, mund të vijë një martesë apo një ndarje e rëndësishme, një promovim. apo një ndryshim në biznesin tuaj që nuk e prisnit.Ndikimi i eklipseve hënore dhe diellore tek Akrepi më 16 maj dhe 25 tetor respektivisht: Këto eklipse aktivizojnë shtëpinë tuaj të katërt, shtëpinë dhe familjen dhe ndryshojnë rrënjësisht marrëdhënien tuaj me familjen tuaj. Ato mund të nxisin një partneritet fitimprurës që kërkon që ju të largoheni nga vendlindja ose të investoni në pasuri të paluajtshme ose të bashkoni asetet tuaja - qoftë përmes një partneriteti biznesi ose përmes një të afërmi. Ju mund të vendosni të blini ose shisni një pronë apo edhe të jetoni me të dashurin tuaj. Mund të bëni një rinovim shtëpie apo edhe të gjeni një shtëpi të re! Shtëpia dhe familja juaj janë një zonë e jetës suaj që do të transformohet rrënjësisht. Disa marrëdhënie intime mund të testohen, por ju do të bëheni më elastikë emocionalisht ndërsa përballeni me çdo sfidë. Akrepi transformues mund të ndryshojë tërësisht disa nga marrëdhëniet tuaja.

Eklipset në boshtin Demi-Akrep nuk e lënë të paprekur karrierën tuaj. Ata ju ftojnë të përballeni me çështje që janë vendimtare për zhvillimin e saj. Përmbysjet dhe qëndrimi i ashpër i të tjerëve mund t'ju frustrojnë fillimisht. Por nuk duhet të josheni nga nervozizmi dhe pesimizmi pasi është e nevojshme që pjekuria dhe serioziteti të mbizotërojë në çdo lëvizje tuajën.

Eklipset që do të ndodhin në aksin Demi-Akrep tregojnë se prilli, maji, tetori dhe nëntori do të jenë muaj vendimesh për ju, vendime të rëndësishme që do të kenë të bëjnë me punën. Mundohuni të shmangni impulset dhe emocionet e forta të cilat nuk do të jenë aspak të dobishme për lëvizjet tuaja profesionale. Një marrëdhënie biznesi ose bashkëpunimi mund të kalojë një krizë dhe do të ketë ngjarje që do t'ju detyrojnë të gjeni bazat dhe ekuilibrin tuaj në këtë marrëdhënie, por ka po aq gjasa që një marrëdhënie tjetër biznesi të bëhet edhe më e qëndrueshme dhe më e qëndrueshme me kalimin e kohës. .

Ndikimi retrograd i Marsit tek Binjakët nga 29 tetori deri më 13 janar 2023:

Nëse nuk jeni të kënaqur me efikasitetin dhe produktivitetin e ekipit tuaj, merrni përgjegjësinë për lëvizjen e Marsit retrograd në shtëpinë, ekipet dhe miqësinë tuaj të njëmbëdhjetë. Planeti i kuq mund ta bëjë të vështirë arritjen e një konsensusi me partnerët, ndaj përgatituni për konflikte, veçanërisht nëse nuk arrini të punoni me bindje dhe diplomaci për të rikthyer gjithçka në rrugën e duhur. Mund t'ju duhet të hiqni kushtet e një marrëveshjeje ose të hiqni dikë nga ekipi juaj që është i dobët dhe joserioz. Ndërsa mund të ndiheni të irrituar nga gjithçka që po ndodh, situatat e shtyra mund t'i përkeqësojnë gjërat. E mira e Marsit retro.. është se papritmas takoni miq dhe të njohur të vjetër me të cilët keni biseda të përzemërta.

Marsi retrograd te Binjakët gërmon në nivelin e brendshëm të mjedisit miqësor dhe ju fton të zbuloni dëshira më të thella për qëllime dhe ambicie që duket se përballen me pengesa dhe vonesa. Pavarësisht të gjitha vështirësive, Marsi retrograd në një kënd pozitiv me shenjën tuaj të horoskopit do t'ju ndihmojë të qetësoheni deri në përfundime të vlefshme.

Marsi retrograd te Binjakët nga data  31/10 deri në fund të vitit shkakton vonesa, pengesa dhe acarime në synimet dhe ambiciet profesionale që shihni se nuk zhvillohen ashtu siç dëshironi.

Marsi do të qëndrojë në shenjën e Binjakëve për një kohë të gjatë (nga 20/8/2022 deri më 25/3/2023) dhe do të jetë në retrogradë nga data 30/10/22 deri në mes të janarit 2023. Gjatë periudhës së mësipërme -sidomos ajo e kursit të tij retrograd- do të thirreni për të rivlerësuar disa marrëdhënie miqësore si dhe pjesëmarrjen tuaj në grupe të veçanta njerëzish, veçanërisht nëse mendoni se me disa prej tyre nuk e shihni më botën me të njëjtët sy.

Marsi do t'ju japë disa mundësi për të vepruar me vendosmëri dhe efektivitet për çështje të tilla si jeta dhe puna juaj e përditshme, shëndeti, marrëdhëniet dhe bashkëpunimet tuaja, financat, karriera dhe planet tuaja ambicioze. Për shkak të rikthimit të tij, i cili fillon në 30 tetor dhe përfundon në janar 2023, ai do të theksojë praninë e tij duke qëndruar më gjatë në shtëpinë e njëmbëdhjetë të horoskopit tuaj diellor dhe kjo mund të tregojë se ky vit është i rëndësishëm në lidhje me ambiciet tuaja dhe qëllimet tuaja. dhe duhet t'i kushtoni vëmendje dhe të lëvizni me zgjuarsi, logjikë dhe pa nxitim, veçanërisht në rastet kur shihni se miqtë dhe njerëzit që dikur ju mbështesnin në planet tuaja, tani e kanë të vështirë ta bëjnë këtë për arsyet e tyre.

Marsi në Ujorin 06.03-15.04 aktivizon situata më të thella dhe nxjerr në sipërfaqe ankesat që ndikojnë në bashkëpunimet tuaja.

Kujdes nga humoret konkurruese dhe goditjet tinëzare që do të dëmtojnë marrëdhëniet e biznesit. Marsi nga Demi 05.07-20.08 ju ngarkon me përgjegjësi dhe detyrime të mëtejshme. Kërkesat rriten pasi ndërmerrni projekte të rëndësishme që duhet të përfundoni. Qëndroni larg nervozizmit dhe stresit që do t'ju shterojë rezervat e energjisë dhe përkushtohuni me planifikim dhe përgjegjësi ndaj asaj që ju është ngarkuar.

Plutoni do të qëndrojë në Bricjap këtë vit dhe në shtëpinë e gjashtë të horoskopit tuaj diellor, duke vazhduar të ushtrojë presion dhe të transformojë realitetin tuaj çdo ditë dhe pas perdeve, pa e kuptuar domosdoshmërisht, megjithëse manifestimi më i dukshëm i tij është qartazi në pasigurinë e madhe në punë dhe në lojëra pushteti që luhen pas shpine. Këtë vit keni një nevojë të madhe për të transformuar pjesën e përditshme të punës tuaj dhe është koha për të rifituar forcën dhe të drejtat tuaja. Ju prekeni kryesisht nëse Dielli juaj është në pesë shkallët e fundit të shenjës tuaj ose nëse keni planetë nga shkalla e 25-të deri në fund të shenjave impulsive. Klima në vendin tuaj të punës do të ndryshojë shumë dhe do të duhet të jeni shumë të kujdesshëm gjatë retrospektivës së planetit, pra nga data 29 prill deri më 9 tetor 2022, për intriga dhe ngatërresa të mundshme, si dhe duhet të jeni të kujdesshëm në çështjet që kanë të bëjnë me. stresin dhe shëndetin tuaj.

Neptuni  mbetet në Peshqit dhe shtëpinë e tetë të horoskopit tuaj diellor dhe duhet të jeni të kujdesshëm sërish këtë vit, mbani sytë hapur dhe shmangni grackat që kanë të bëjnë me financat tuaja, veçanërisht nëse keni lindur në fillim të dekadës së tretë. Këtë vit do t'ju duhen disa rregullime në mënyrën e menaxhimit të portofolit tuaj dhe veçanërisht për çdo gjë që lidhet me çështjet financiare që keni ndaj palëve të treta dhe institucioneve. Kushtojini vëmendje të veçantë periudhës nga 28 qershori deri më 4 dhjetor 2022, kur Poseidoni do të jetë retrogradë dhe do t'ju duhet të forconi vetëflijimin dhe dashurinë brenda jush për të kapërcyer pengesat e padukshme që do të mundojnë kontaktin e ngushtë me partnerin.

NË PËRFUNDIM:

Viti 2022 është një vit që me siguri nuk do ta akuzoni si të mërzitshëm, pasi vazhdojnë shumë dukuri planetare që ju pushtuan në 2021-ën, të cilat madje ju sollën dilema.

Por tani, këtë vit, ka ardhur koha për ndryshim!

 Tashmë nga 2/1 Hëna e Re sjell disa ndryshime në biznes.

Eklipset e këtij viti, veçanërisht eklipset në 30/4 (diellor) dhe 8/11 (hënor) ndikojnë drejtpërdrejt në fushën e karrierës, kështu që shumë Luanë këtë vit me siguri do të bëjnë trazira radikale, madje edhe ndryshim të temës (në këtë duhet por edhe horoskopi i lindjes pajtohet).

Në të njëjtën kohë, Urani subversiv do të vazhdojë rrugëtimin e tij në fushën e karrierës tuaj, duke prekur më shumë të lindurit nga data 1-12 gusht.

 

Saturni përballë jush do të vazhdojë të kontrollojë veprimet tuaja në lidhje me bashkëpunëtorët, por Zeusi është... mburoja juaj këtë vit!

Nga data 11 maj deri në 28 tetor do të jetë në një pozicion shumë të favorshëm për ju, duke shfaqur mundësi dhe zgjerim!

Madje keni mundësinë të “shkëlqeni” në fushën e karrierës nga data 28 maj deri në 23 qershor falë Afërditës, por një periudhë mjaft e lodhshme do të jetë për biznesin tuaj nga data 5 korrik deri më 20 gusht, për shkak të Marsit.

Mos harroni, Hëna e Plotë e 13/7 ndoshta do ta intensifikojë këtë klimë. Më në fund, nga 12/10 keni mundësi biznesi!

KËSHILLA:

Viti ju premton disa ndryshime pozitive që duhet të përqafoni. Qasuni marrëdhënieve personale dhe profesionale me diplomaci dhe takt nëse doni të fitoni njerëzit. Mos lejoni që momentet e këqija t'ju zhgënjejnë, pasi momentet e mira do të bëjnë gjithçka të vlejë.

MUAJI I ELEMENTIT KRYESOR:

Janar: Do jeni shumë të zënë dhe nuk do keni shumë kohë për të marrë vendime. Kjo mund të ndikojë në karrierën dhe jetën tuaj shoqërore.

Shkurt: Nga mesi i muajit do të ndiheni më energjikë dhe në ankth dhe më pas do të dukeni të mërzitur.

Mars: Muaji do të jetë me fat për karrierën dhe jetën tuaj shoqërore, ndaj shfrytëzojeni për të bërë plane për të ardhmen.

Prill: Mundohuni të kontrolloni emocionet tuaja dhe të mos përfshiheni në situata të prapaskenës.

Maj: Muaji i fundit i pranverës sjell fat dhe fat të keq në marrëdhëniet tuaja. Pjesa e parë do të jetë e vështirë, por pjesa tjetër do të jetë e mrekullueshme.

Qershor: Fillon vera dhe ju inkurajon të vazhdoni të mendoni përpara se të veproni dhe të mos merrni vendime të nxituara.

Korrik: Është koha e përkryer për pushime apo për një arratisje romantike. Zhvilloni rrethin tuaj shoqëror me njohje të reja.

Gusht: Fokusohuni në jetën tuaj familjare dhe njëkohësisht përgatituni për pushimet, ata që nuk kanë shkuar ende.

Shtator: Mundohuni të bëni plane dhe të kaloni kohë me miqtë për të përmirësuar disponimin tuaj.

Tetor: Gjysma e parë e muajit do të jetë e mërzitshme, por vazhdimi do të jetë emocionues. Kaloni kohë me të dashurit tuaj.

Nëntor: Do të ndiheni të mrekullueshëm dhe plot energji. Përdoreni atë siç duhet dhe zhvilloni planet tuaja.

Dhjetor: Është koha e përkryer për të planifikuar vitin 2023. Mbani një mendje të hapur kur flisni për planet tuaja me miqtë dhe familjen.

 

Porosite tani hartën  tende personale në: 
https://www.astrologu.al/sq/parashikime-personale

ose për më shumë detaje rreth hartes astrologjike personale  te detajuar mund të kontaktoni drejtpërdrejt me astrologun

ne email:  tpimarketing@gmail.com  ne Messinger , WhatsApp, Viber

Jorgo Pulla: Tel.  (00355)   69 302 0018

Mos harroni ti bëni Like faqeve tona në Facebook

www.facebook.com/astrologu.al.JorgoPulla

www.facebook.com/www.astroshop.al.JorgoPulla

pasi dhe të bëheni pjesë në grupin tonë

www.facebook.com/groups/jorgopulla.astrologu

Për të qënë gjithnjë të informuar për ofertat dhe shortet që ne organizojmë EKSKLUZIVISHT dhe vetëm për pjestarët tanë…

Pra, do të ishte më mirë të qëndroni të qetë dhe të pretendoni qetësisht, duke kultivuar më tej talentin tuaj unik së bashku me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Ju presim…

, ,
23/7-23/8
Luani vjetor dashuria
01/01/2022 to 31/12/2022

Luani 2022 Parashikimet Vjetore Sentimentale 

 

Porosite tani hartën  tende personale në: 
https://www.astrologu.al/sq/parashikime-personale

ose për më shumë detaje rreth hartes astrologjike personale  te detajuar mund të kontaktoni drejtpërdrejt me astrologun

ne email:  tpimarketing@gmail.com  ne Messinger , WhatsApp, Viber

Jorgo Pulla: Tel.  (00355)   69 302 0018

Luani  2022: DASHURIA

Këtë vit duket se mund të ndryshojë prioritetet tuaja dhe ndërkohë që në radhë të parë kishit biznesin tuaj, papritur kjo mund të rikthehet në radhë të parë kishit jetën tuaj personale, mund të vijë në vend të dytë ana shpirterore ka prioritet puna .

Nevoja për të vendosur jetën tuaj personale në mënyrë të shëndetshme lind brenda vitit 2022. Si kalimi i Uranit nga Demi ashtu edhe i Saturnit nga Ujori nuk ju lejojnë të qëndroni të palëvizshëm.

Urani i cili është në shenjën e Demit tregon ndryshime dhe rikthime  dhe në kombinim me Saturnin që është në shenjën e Ujorit duket se ndryshimet janë të sigurta. Nëse jeni në një marrëdhënie që ka dhënë shenjat  e saj dhe ka kaluar atë që ne e quajmë një test përplasjeje, Saturni do ta shpërblejë qëndrueshmërinë duke e çuar në hapin tjetër. Zhvillimi i një marrëdhënieje afatgjatë është një skenar shumë i mundshëm pasi Saturni kërkon vulosjen e tij shoqërore. Por nëse jeni në një lidhje në të cilën kohët e fundit kanë lindur disa probleme dhe as ju dhe as partneri nuk jeni të gatshëm t’i zgjidhni ato, atëherë ka shumë mundësi që kjo lidhje të hyjë në histori. Në çdo rast, duket se viti 2022 është një vit sqarimesh dhe ndryshimesh për jetën tuaj personale.

Nëse jeni beqar, bastja më e madhe e këtij viti është të mos neglizhoni jetën tuaj personale dhe të gjeni kohën minimale për takime shoqërore dhe miqësore, pasi këto do të luajnë një rol të madh në njohjet e reja. Qëllimet profesionale, angazhimet profesionale dhe gjithçka që keni në orar mund t'ju lënë as kohë të lirë dhe as humor për t'u fokusuar në jetën tuaj personale, por kjo është diçka që duhet menaxhuar. Ka shumë mundësi që nëpërmjet pjesëmarrjes suaj në aktivitete vullnetare, kolektive dhe në kontaktet tuaja me miqtë të shfaqen njohje të reja, si dhe në miqësitë e ndërsjella do të ketë mundësi shumë të mira për të njohur njerëz të rinj.

Nuk përjashtohet që të lindë një dashuri që do të nisë nga një marrëdhënie profesionale, pasi Urani në shenjën e Demit është mjaft subversiv dhe tregon se të gjithë skenarët janë të mundshëm!

Ju nuk duhet të përsërisni gabimet e së shkuarës.

Përpara se të arrini në vijën e finishit, do të kaloni një tranzicion. Kjo nuk është më e mira për shenjën tuaj të qëndrueshme pasi disa kurthe mund të ju lodhin  përkohësisht lumturinë tuaj në dashuri. Fajësoni Saturnin në shtëpinë tuaj të shtatë, për marrëdhënie serioze, për këtë, e cila ndikon në fushën tuaj të energjisë me energjinë e saj të bezdisshme. Mund të krijojë tensione dhe disa keqkuptime, sikur gjysma juaj tjetër ose kërkuesit që takoni të mos flasin gjuhën tuaj. Por gjatë gjithë vitit, brenda jush ndodh një ndryshim i thellë, i cili ju bën të dëshironi të shkoni më tej, të shikoni përtej pamjeve dhe mbi të gjitha të mos përsërisni gabimet e së shkuarës. Ju filloni të korrni frutat që keni mbjellë. Nëse jeni beqar, një lidhje dashurie magjike dhe e qëndrueshme ju premton një vit më romantik se kurrë.

Prisni zhvillime të mëdha në jetën tuaj të dashurisë gjatë vitit, ose do të jeni përgjithmonë bashkë me të dashurin tuaj ose me rrugët tuaja. Nëse marrëdhënia juaj nuk është ndërtuar mbi baza të forta dhe ndiheni sikur jeni në terren të lëkundur, po i thoni lamtumirë përgjithmonë dhe nuk do të ktheheni kurrë në rrugën e duhur. Nëse ky person është i veçantë në jetën tuaj dhe ka respekt dhe vlerësim të ndërsjellë, të dy ndiheni gati për të bërë një hap të madh përpara së bashku, që mund të nënkuptojë fejesë, martesë ose lëvizje së bashku. Edhe pse me Uranin e paparashikueshëm që ka kampuar në Demi dhe shtëpinë tuaj të dhjetë, me qëllime afatgjata, mund të jetë më mirë të prisni dhe të mendoni seriozisht për planet tuaja, në mënyrë që të dy të mos nxitoni për asgjë.

Emocione të thella dhe stabilitet apo fluturim?

Katër eklipset e vitit në shtëpinë tuaj të katërt / të dhjetë, në lidhje me qëllimet familjare dhe afatgjata, theksojnë dëshirën tuaj të fortë për reciprocitet të ndjenjave dhe përgjegjësisë. Kjo do të thotë që nëse keni të bëni me dikë që nuk është i gatshëm të angazhohet ose të bëjë të njëjtat përpjekje si tuajat për të mbajtur një marrëdhënie të shëndetshme dhe të lumtur, ka të ngjarë të thoni lamtumirë. Një ndarje ose divorc mund të jetë rezultat, veçanërisht nëse është shumë vonë. Nëse jeni beqarë, këto eklipse theksojnë dëshirën tuaj të fortë për ndjenja të thella dhe stabilitet. Nëse dikush që takoni nuk kërkon përkushtim, thjesht nuk e bën atë për ju, ju jeni gati të vazhdoni me dikë që do ta bëjë.

Faleminderit Jupiter për mësimet karmike.

Nëse keni menduar për një kohë të gjatë për ta çuar marrëdhënien tuaj në një nivel tjetër ose duke u përpjekur të tërhiqni ndeshjen tuaj të përsosur, Jupiteri, i cili për pjesën më të madhe të vitit do të jetë në Peshqit dhe në shtëpinë tuaj të tetë, të pasionit dhe intimitetit, ju ndihmon të mësoni disa mësime të rëndësishme karmike rreth besimit, cenueshmërisë dhe dinjitetit tuaj. Shikoni përtej pamjes, ndiqni instinktin tuaj dhe mos u besoni të tjerëve në shikim të parë. Qetësoni pasionin dhe ndjenjat tuaja pasi gjërat mund të mos jenë ashtu siç duken. Me Jupiterin e gjerë dhe të pasur shumicën e vitit, mund të zbuloni se më në fund takoni dikë që është vërtet në nivelin tuaj, gjysmën tuaj tjetër.

Ndikimi i Uranit nga Demi nuk mund ta lërë të paprekur jetën tuaj personale ndërsa ndryshoni, mos bëni kompromis dhe kërkoni atë që ju kënaq në mënyrë imponuese. Shmangni konfliktet e kota pasi revolucioni për revolucion nuk do të çojë në evoluimin e marrëdhënieve tuaja.

Urani ndryshon në mënyrë dramatike imazhin dhe ndikimin tuaj në shoqëri në tërësi, duke ndryshuar  ceshtjet  në jetën tuaj personale.

Saturni nga Ujori nxjerr në sipërfaqe dobësitë që mundojnë ndjenjat tuaja dhe kërkon zgjidhje të menjëhershme. Në mënyrë që një marrëdhënie domethënëse t'i mbijetojë trazirave, ajo duhet të ndërtohet mbi themele të forta që do t'i rezistojnë goditjeve. Mos harroni se marrëdhëniet që nuk do të zgjasin shumë kanë përfunduar ciklin e tyre.

Saturni skanon çdo marrëdhënie që nuk është vendosur siç duhet pasi lëkundjet për shkak të vështirësive që lindin do të jenë të mëdha. Faktet do të krijojnë kushte për ndryshim pasi mund ta shihni nëse marrëdhënia juaj është e qëndrueshme dhe e palëkundur ose themelet janë të lëkundura dhe nuk mund të mbijetojnë.

Saturni, i cili është në shenjën polare të Ujorit, duke ndikuar më shumë nga ju që keni lindur në dhjetëditëshin e dytë të shenjës suaj, duket se shpërblen një marrëdhënie që bazohet në themele të forta dhe ka duruar me kalimin e kohës, e cila do të çojë në hapin tjetër. . Nëse jeni në një lidhje që mendoni se po “zemres” ose mendoni se ka dallime të shfrenuara mes jush dhe partnerit tuaj, atëherë me Saturnin në shtëpinë tuaj të 7-të diellore do t'ju duhet të merrni vendime për evolucionin e tij. Vendime të tilla nuk janë kurrë të lehta por disa momente janë të nevojshme për evoluimin e situatave dhe jetës.

Jupiteri nga Peshqit deri në maj dhe në fund të vitit ju sjell në kontakt me dëshirat më të thella, duke shkundur pasiguritë që mundojnë marrëdhënien tuaj.

Jupiteri nga Peshqit do të japë frymëmarrje psikologjike që do t'ju ndihmojnë të zbusni plagët, të reduktoni distancat, të kërkoni bashkimin perfekt me partnerin.

Jupiteri nga Dashi në mes të majit deri në fund të tetorit rrit në mënyrë dramatike sharmin, vetëbesimin, nevojën për t'u argëtuar dhe për të flirtuar. Normalizon vështirësitë e mundshme në marrëdhënien tuaj pasi mbizotëron një humor pozitiv. Të palidhurit janë të përfshirë me mjedise dhe njerëz që ju ndihmojnë të ëndërroni përsëri, duke parë me optimizëm një marrëdhënie të re.

Jupiteri nga Dashi nxit veprime dhe ekstroversion që do të rinovojnë marrëdhënien tuaj dhe do të ulin tensionet dhe vështirësitë. Të palidhurit ndoshta mund të vijnë në kontakt me njerëz nga kultura të ndryshme që ju emocionojnë pasi ju ofrojnë një dimension të ri të jetës duke ndryshuar botëkuptimin tuaj personal.

Prania e Jupiterit në shenjën e Dashit, tregon se gjatë gjysmës së dytë të këtij viti do të ketë mundësi për të njohur njerëz të rinj, për të njohur njerëz të ndryshëm dhe për të zgjeruar mjedisin tuaj miqësor dhe social. Është e mundur të takoni një person që do të ketë një mënyrë krejtësisht të ndryshme për t'iu qasur gjërave, një botëkuptim tjetër dhe kjo është ajo që do t'ju ngacmojë interesin dhe imagjinatën dhe mund të jetë shkas për të nisur një marrëdhënie larg "duhet" sociale.

Kalimet e Marsit në kohë luajnë një rol katalitik në zhvillimin e romancës suaj, pasi ato shkaktojnë emocione të përziera duke ngjallur dëshira që mund të manifestohen në mënyrë të qetë ose intensive.

Marsi nga Shigjetari deri më 24.01 heq energjinë dhe nxjerr në sipërfaqe me vrull dëshirat që mbulohen vetëm nga jeta juaj romantike. Ju kërkoni vëmendjen e partnerit apo objektit të dëshirës tuaj dhe e fitoni atë. Qëndroni larg sjelljeve të papritura dhe arrogante që do t'ju pëlqejnë.

Marsi në Shigjetar ju jep mundësinë duke fituar pranim, interes, vëmendje. Pasioni dhe entuziazmi karakterizojnë marrëdhënien tuaj. Keni iniciativën e lëvizjeve dhe fitoni admirim, diçka që ju ndihmon të punoni me besim dhe bujari.

Marsi në Ujor nga 06.03 deri në 15.04 rrit acarimin, grindjet, sjelljet konkurruese. Kundërshtarët duhet të shndërrohen në veprime të përbashkëta për të shmangur situatat e vështira që do t'u kushtojnë atyre.

Marsi retrograd te Binjakët nga 31.10 e në vazhdim intensifikon dëshirën për një kurs të pavarur, është e rëndësishme të mos ia shprehni mashkullit tuaj në një mënyrë që do t'ju largojë. Përfitoni nga kjo situatë për të zbuluar se në thelb po i vendosni kufij vetes pa fajësuar partnerin tuaj.

Afërdita retrograde në Bricjap deri më 29.01 nuk ndihmon për të kapërcyer vështirësitë e përditshme në marrëdhënie. Ju përtypni sjellje dhe situata që zhgënjejnë partnerin tuaj, përpiquni të zbuloni se kjo ju shqetëson nga brenda.

Afërdita dhe Marsi kalojnë te Ujori më 06.03 duke theksuar nevojën për shoqëri që mund të bllokohet në frikë dhe konkurrencë. Flirtimi do t'ju ndihmojë të mbroni veten kundër sjelljeve agresive që fillimisht ju zhgënjejnë.

Afërdita te Ujori nxjerr në pah nevojën për shoqëri, siguri, romancë. Ekstroversioni do të ndihmojë në balancimin e marrëdhënies tuaj. Nga ana juaj, ju përpiqeni të kënaqni në maksimum partnerin ose personin e ri.

Afërdita në Shigjetar nga data 16.11 deri në 10.12 ju shtyn të ushtroni sharmin tuaj duke pushtuar zemrat dhe vëmendjen e njerëzve të rëndësishëm për ju.

Afërdita te Shigjetari lëviz fijet në nivel emocional dhe ju ndihmon të relaksoheni duke u argëtuar dhe flirtuar me objektin e dëshirës suaj. Atraktiviteti josh dhe magnetizon njerëzit që duan të luajnë pranë jush dhe t'ju pretendojnë deri në fund.

Eklipset në boshtin Demi-Akrep shtyjnë jetën tuaj romantike pasi jeni thirrur të përballeni me çështje të rëndësishme profesionale dhe familjare që ndikojnë në marrëdhënien tuaj. Lehtësimi i nervozizmit dhe stresit tek partneri apo tek një person i ri që mund të ekzistojë në jetën tuaj nuk do t'ju ndihmojë të përballeni me ndonjë vështirësi. Ju duhet të kufizoni frontet e hapura duke kërkuar mbështetjen e personit që ju intereson.

Gjatë eklipseve të këtij viti, do t'ju duhet t'i kushtoni më shumë vëmendje disa çështjeve që mund të vijnë nga fusha të tjera - siç është sektori profesional - që mund t'ju largojnë nga partneri ose të krijojnë mosmarrëveshje mes jush. Skenari i mësipërm kërkon edhe më shumë vëmendje në rast se punoni me partnerin, pasi duhet të shmangni mbartjen e problemeve të punës në shtëpi dhe në marrëdhënien tuaj. Nëse jeni të lirë edhe pse këtë vit duket se keni shumë detyrime -kryesisht profesionale- të cilat do t'ju mbajnë të motivuar, duket se nuk do t'i humbisni mundësitë përsa i përket jetës sociale dhe asaj emocionale.

 

NË PËRFUNDIM:

Pas një viti të vështirë në të cilin keni pasur dilema në marrëdhënie dhe jeni thirrur për të parë të vërteta krejtësisht të vështira në lidhje me zgjedhjet tuaja në njerëz dhe situata, viti 2022 ju jep një frymë.

Saturni i rreptë vazhdon të kontrollojë atë që bëni në marrëdhënien tuaj apo edhe martesën tuaj, veçanërisht nëse keni lindur në gusht.

Ka ende një test të fundit… të qëndrueshmërisë në jetën tuaj personale në tetor, kur dilemat e vitit 2021 kthehen për herë të fundit.

Për momentin, megjithatë, ju i shihni situatat më pjekur!

Luanët tashmë të martuar mund të kenë nevojë të mbajnë ekuilibrin me eklipset e 30/4 dhe 8/11.

 

Hëna e re përballë jush 1/2 sjell një faqe të re pozitive në romancën tuaj!

Nga data 6 mars deri më 5 prill ju mirëpresni “perëndeshën e dashurisë”, Afërditën në fushën e marrëdhënieve, ndaj jeta juaj personale ka shumë më tepër arsye për buzëqeshje, momente të buta dhe nëse jeni duke kërkuar diçka të re, është koha e duhur për bëni një njohje të rëndësishme, sidomos rreth 6/3!

Por kini kujdes rreth 19/3 dhe 28/3 për ndryshime .

Nga data 11 gusht deri në 5 shtator, Afërdita mediton në shenjën tuaj të horoskopit dhe ju jep akoma më shumë shkëlqim, guxim dhe hijeshi.

Më në fund, nga data 16 nëntor deri më 10 dhjetor, veçanërisht me Hënën e Re më 24/11, ju ndjeni sërish efektin e dobishëm të planetit të dashurisë në jetën personale!

Afërdita te Shigjetari ndihmon  në nivel emocional dhe ju ndihmon të relaksoheni duke u argëtuar dhe flirtuar me objektin e dëshirës suaj. Atraktiviteti josh dhe magnetizon njerëzit që duan të luajnë pranë jush dhe t'ju pretendojnë deri në fund.

Eklipset në boshtin Demi-Akrep shtyjnë jetën tuaj romantike pasi jeni thirrur të përballeni me çështje të rëndësishme profesionale dhe familjare që ndikojnë në marrëdhënien tuaj. Lehtësimi i nervozizmit dhe stresit tek partneri apo tek një person i ri që mund të ekzistojë në jetën tuaj nuk do t'ju ndihmojë të përballeni me ndonjë vështirësi. Ju duhet të kufizoni frontet e hapura duke kërkuar mbështetjen e personit që ju intereson.

Gjatë eklipseve të këtij viti, do t'ju duhet t'i kushtoni më shumë vëmendje disa çështjeve që mund të vijnë nga fusha të tjera - siç është sektori profesional - që mund t'ju largojnë nga partneri ose të krijojnë mosmarrëveshje mes jush. Skenari i mësipërm kërkon edhe më shumë vëmendje në rast se punoni me partnerin, pasi duhet të shmangni mbartjen e problemeve të punës në shtëpi dhe në marrëdhënien tuaj. Nëse jeni të lirë edhe pse këtë vit duket se keni shumë detyrime -kryesisht profesionale- të cilat do t'ju mbajnë të zënë, duket se nuk do t'i humbisni mundësitë përsa i përket jetës sociale dhe asaj emocionale.

Porosite tani hartën  tende personale në: 
https://www.astrologu.al/sq/parashikime-personale

ose për më shumë detaje rreth hartes astrologjike personale  te detajuar mund të kontaktoni drejtpërdrejt me astrologun

ne email:  tpimarketing@gmail.com  ne Messinger , WhatsApp, Viber

Jorgo Pulla: Tel.  (00355)   69 302 0018

Mos harroni ti bëni Like faqeve tona në Facebook

www.facebook.com/astrologu.al.JorgoPulla

www.facebook.com/www.astroshop.al.JorgoPulla

pasi dhe të bëheni pjesë në grupin tonë

www.facebook.com/groups/jorgopulla.astrologu

Për të qënë gjithnjë të informuar për ofertat dhe shortet që ne organizojmë EKSKLUZIVISHT dhe vetëm për pjestarët tanë…

Pra, do të ishte më mirë të qëndroni të qetë dhe të pretendoni qetësisht, duke kultivuar më tej talentin tuaj unik së bashku me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Ju presim…

, ,
23/7-23/8
Luani javor
04/07/2022 to 10/07/2022

Parashikime te Pergjitheshme

Këtë javë duket se do të merrni frymë për sa i përket punës dhe e gjithë kjo ju ka bërë shumë presion në të shkuarën, pasi Marsi largohet nga shenja e Dashit dhe bashkë me të largohen edhe disa nga ngarkesat profesionale. Mërkuri do të jetë në shenjën tuaj nga data 5/7, gjë që tregon se komunikimi do të jetë “forte juaj” në periudhën e ardhshme dhe mund ta përdorni për të hyrë në kontakt me persona që dëshironi të njiheni më mirë në nivel profesional, me shumë mundësi. për të bërë një marrëveshje të re profesionale.

Dashuria

Mendja juaj këto ditë duket se është mjaft e ngarkuar me çështjet e punës, si rrjedhojë i kushtoni pak kohë jetës suaj personale. Nëse jeni në një lidhje përpiquni të gjeni pak kohë për ju dhe partnerin tuaj, pasi kjo do të funksionojë shumë pozitivisht edhe për disponimin tuaj dhe do të jetë një shkëputje nga konceptet e tjera. Nëse jeni beqarë me praninë e Mërkurit në shenjën e Gaforres, duket se do të ketë terren pozitiv për të nisur një romancë të fshehtë apo ndoshta një takim të fshehtë me një “të njohur të vjetër”.

Puna dhe Ekonomia

Çështjet që kanë të bëjnë me punën do ju shqetësojnë shumë këtë javë – por edhe në vijim – dhe duket se në to do të ketë të dhëna të reja. Prania e Marsit në shenjën e Demit sjell rritje të detyrimeve profesionale, të cilat mund të krijojnë lodhje dhe acarim. Mundohuni të mos lejoni që lodhja dhe acarimi të “marrë përsipër” dhe të mbizotërojë një takim pune apo një diskutim lidhur me punën.

Porosite tani hartën tende personale në: 
https://www.astrologu.al/sq/parashikime-personale

 

Mos harroni ti bëni Like faqeve tona në Facebook

www.facebook.com/astrologu.al.JorgoPulla

www.facebook.com/www.astroshop.al.JorgoPulla

pasi dhe të bëheni pjesë në grupin tonë

www.facebook.com/groups/jorgopulla.astrologu

Për të qënë gjithnjë të informuar për ofertat dhe shortet që ne organizojmë EKSKLUZIVISHT dhe vetëm për pjestarët tanë…

Pra, do të ishte më mirë të qëndroni të qetë dhe të pretendoni qetësisht, duke kultivuar më tej talentin tuaj unik së bashku me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Ju presim…

, , , ,
23/7-23/8
Luani mujor
01/07/2022 to 31/07/2022

Te përgjithëshme

 

Luan te nderuar Korriku është një muaj që ka nevojë për maturi dhe vëmendje pasi herë pas here mund të krijojë lodhje, acarim dhe të sjellë më shumë punë. Marsi nga data 5/7 do të jetë në shenjën e Demit dhe do të ndikojë në sektorin profesional në mënyra të ndryshme. Mund të krijohen disa përballje me rastin e çështjeve të punës ose me persona që janë në punë ose mund të sjellë disa detyrime që nuk ishin në program dhe ndoshta të krijojë ose forcojë lodhjen.Gjërat për dhjetëditëshin e parë të muajit mund të kenë ecuri dhe koncepte përsa i përket sektorit profesional, por pas datës 13/7 me Hënën e Plotë që do të zhvillohet në aksin Gaforre-Bricjap, lodhja dhe acarimi do të fillojë të shfaqet. E gjithë kjo do të fillojë të ndryshojë për mirë nga data 23/7 pasi hyrja e Diellit në shenjën tuaj do të sjellë fillimin e ditëlindjes suaj, duke kthyer interesin e të tjerëve drejt jush dhe duke rritur vetëbesimin tuaj. Hëna e re që do të ndodhë edhe në shenjën tuaj më 28/7 mund të sjellë një mundësi për të zbatuar një plan të ri, me shumë gjasa që lidhet me një program studimi pasuniversitar jashtë vendit ose një udhëtim që keni dashur të bëni prej kohësh.

Dashuria

 

Prania e Aferdites  në shenjën e Binjakëve deri më 17/7 tregon se ky muaj do të jetë social dhe do të ketë lëvizshmëri në çështjet që kanë të bëjnë me jetën tuaj personale. Mesazhet, telefonatat, diskutimet dhe komunikimi në një kontekst të përgjithshëm do të luajnë një rol të rëndësishëm dhe do të sqarojnë situatën në një aferë emocionale, veçanërisht nëse ka pasur disa dilema në periudhën e mëparshme. Më 18/7, Afërdita do të kalojë në shenjën e Gaforres dhe nga pozicioni i saj i ri do të krijojë introversion por edhe nevojën për të shpenzuar kohë për veten tuaj. Ky introversion do të moderohet dukshëm nga data 23/7 kur Dielli do të kalojë në shenjën tuaj dhe në ditët e fundit të muajit ka shumë mundësi që të ketë një surprizë në planin emocional. Një njohje e papritur apo një person që do t'ju magjepsë janë disa nga skenarët e mundshëm të Hënës së re, nëse i përkisni përfaqësuesve të lirë të shenjës suaj. Nëse jeni në një lidhje gjërat do jenë ndryshe për ju pasi ditët e para të këtij muaji do jenë më komunikuese, ndaj përfitoni nga ato me partnerin, për të bërë disa vizita që keni pasur në program, për të parë të dashurit tuaj dhe përfshihen në aktivitete të jashtme. Nga mesi i muajit e tutje do e gjeni veten duke pasur një nevojë më të madhe për të qëndruar në shtëpi me partnerin dhe kjo do ju afrojë më shumë.

Puna dhe Ekonomia

Çështjet që kanë të bëjnë me punën do të kenë një pamje dinamike që nga fillimi i muajit pasi hyrja e Marsit në shenjën e Demit më 5/7 tregon shumë detyrime profesionale por edhe shumë lodhje. Korriku ka nevojë për organizim përmes një programi të mirë pasi nëse i lini punët dhe detyrimet pa plan ka shumë mundësi të krijojnë një situatë stresuese. Dhjetë ditët e para dhe pesë ditët e fundit të këtij muaji do të jenë më intensivet për punë, e cila duket se ka shumë kërkesa. Gjatë ditëve të fundit të korrikut, do të ishte mirë t'i kushtoni vëmendje takimeve të biznesit dhe diskutimeve në lidhje me punën, pasi lidhja Mars-Uran tregon një atmosferë të tensionuar që mund të çojë në konfrontime, tensione dhe vendime të papritura.

Porosite tani hartën  tende personale në: 
https://www.astrologu.al/sq/parashikime-personale

Mos harroni ti bëni Like faqeve tona në Facebook

www.facebook.com/astrologu.al.JorgoPulla

www.facebook.com/www.astroshop.al.JorgoPulla

pasi dhe të bëheni pjesë në grupin tonë

www.facebook.com/groups/jorgopulla.astrologu

Për të qënë gjithnjë të informuar për ofertat dhe shortet që ne organizojmë EKSKLUZIVISHT dhe vetëm për pjestarët tanë…

Pra, do të ishte më mirë të qëndroni të qetë dhe të pretendoni qetësisht, duke kultivuar më tej talentin tuaj unik së bashku me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Ju presim…

, , ,