Parashikimet

22/6-22/7
Gaforrja javor
14/06/2021 to 20/06/2021

Këtë javë ka mundësi ti kushtoni më shumë vëmëndje dhe kohë disa cështjeve të cilat ju kanë krijuar shqetësime. Katrori midis Saturnit që ndodhet në shenjën e Ujorit dhe Uranit që ndodhet tek Demi tregon se disa lidhje- më shumë nga ambjenti juaj shoqëror- do hynë nën mikroskop dhe nuk përjashtohet të ekzistojnë ndryshime në to. Për shkak se këto ditë do ekzistojë tendenca të përqendroheni në elemente negative dhe të kapërceni pozitivet, përpiquni ta shmangni për të mos fajësuar padrejtësisht disa persona që ndodhen në ambjentin tuaj të afërt.

Dashuria

Këtë javë duket se cështjet e të tjerve do shqetësojnë shumë ju dhe partnerin tuaj por këto mund të përbëjnë një mundësi të klasës së parë për të debatuar fuqishëm. Përpiquni të shmangni skenarin e mësipërm pasi do dilni të fituar nëse përqendroheni ekskluzivisht në c’do gjë që ekziston midis jush dhe partnerit tuaj. Nëse jeni beqarë ka shumë mundësi të shfaqen disa shqetësime në lidhje me zhvillimin e një njohjeje që ju intereson, lërini gjërat të zhvillohen dhe shmangni përfundimet e nxituara.

Puna dhe Ekonomia

Punët, detyrimet dhe c’do gjë tjetër që lidhet me fushën profesionale mund të bëhen mjaft presionuese këtë javë dicka që do ndikojë dhe në humorin tuaj por edhe në mënyrën sesi do reagoni në sfidat profesionale. Katrori midis Diellit që ndodhet në shenjën e Binjakëve dhe Neptunit që ndodhet në shenjën e Peshqëve ju shtyn të ruani distancime nga situata të cilat këtë moment duken të ngatërruara, për të mos marrë ndonjë vendim të gabuar në to.

Mos harroni ti bëni Like faqeve tona në Facebook

www.facebook.com/astrologu.al.JorgoPulla

www.facebook.com/www.astroshop.al.JorgoPulla

pasi dhe të bëheni pjesë në grupin tonë

www.facebook.com/groups/jorgopulla.astrologu

Për të qënë gjithnjë të informuar për ofertat dhe shortet që ne organizojmë EKSKLUZIVISHT dhe vetëm për pjestarët tanë…

Pra, do të ishte më mirë të qëndroni të qetë dhe të pretendoni qetësisht, duke kultivuar më tej talentin tuaj unik së bashku me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Ju presim…

, ,
22/6-22/7
Gaforrja mujor
01/06/2021 to 30/06/2021

Qershori është një muaj që do sjellë ajër rinovimi në jetën tuaj personale dicka e cila do bëhet e dukshme nga data 2/6 me hyrjen e Afërditës në shenjën tuaj. Në 10/6 Hëna e re/eklipsi Diellit që do realizohet në gradën e 19 të Binjakëve ka shumë mundësi të përforcojë disa shqetësime që keni ndërmend dhe ka shumë mundësi ato që mendoni të shtojnë lodhjen tuaj. Mos injoroni organizmin tuaj i cili mund të fillojë të “ankohet” vecanërisht nëse kohën e fundit e kishit munduar me punë dhe detyrimet. Në 11/6 Marsi do kalojë në shenjën e Luanit dhe nga pozicioni tij i ri mund të rrisë shpenzimet, ndaj ju nga ana juaj do duhet të jeni të kujdesshëm dhe ti eleminoni qëllimisht!

Nuk është muaji përshtatshëm për tu relaksuar përsa ka lidhje me blerje aq dhe për të bërë psonia të tepërta, në mënyrë që të jetë më e lehtë të përballeni me ndonjë shpenzim urgjent që mund të shfaqet. Në 21/6 fillon muaji ditëlindjes tuaj pasi Dielli kalon në shenjën tuaj dhe periudhën e ardhshme do ju sjellë në epiqëndrën e ngjarjeve shumë herë! Tani erdhi rradha juaj të dilni përpara, të dalloni dhe të realizoni disa nga qëllimet tuaja. Në 23/6 Merkuri do kthehet në vijë të drejtë në shenjën e Binjakëve dhe do përmirësojë shumë hamendësimet që ekzistuan periudhën e kaluar duke dhënë shumë mundësi për ti menaxhuar, vecanërisht nëse ato ishin midis jush dhe personash të dashur. Në 24/6 Hëna e Plotë që do realizohet në boshtin tuaj (Gaforrja- Bricjapi) do krijojë rrethana favorizuese për të filluar apo të krijohet një lidhje e re personale apo akoma dhe një bashkpunim të ri me shumë rrethana të mira.

Dashuria

Prezenca e Afërditës në shenjën tuaj nga 2/6 do ndihmojë shumë cështjet sentimentale këtë muaj, si të jeni beqarë ose nëse ndodheni tashmë në një lidhje. Në rastin e parë njohjet do jenë të shumta dhe nuk përjashtohet dhe admiruesit të shtohen, pasi do vëreni se do jetë shumë e lehtë për ju të tërhiqni shikimet e të tjerve dhe të ndodheni në epiqëndër. Zgjedhjet do jenë të shumta ama do duhet të veproni me bazë të nevojave tuaja sentimentale dhe dëshirave dhe jo me impulsivisht, pasi advneturat sentimentale ka mundësi të mos zhvillohen shumë mirë. Nëse ndodheni tashmë në një lidhje gjatë gjysmës së dytë të muajit do ekzistojnë mundësi për të rinovuar këtë lidhje duke bërë gjëra me partnerin tuaj dhe duke kushtuar kohë, pasi kjo mund të dëgjohet dicka aq e “thjeshtë” do jetë ama përcaktuese për rrugëtimin e lidhjes tuaj. Me kthimin e Merkurit në vijë të drejtë në 23/6 do ekzistojnë mundësi për të menaxhuar dhe disa keqkuptime të cilat mund të kishin krijuar ankesa. Nga fundi muajit ka shumë mundësi të merrni vendime në lidhje me zhvillimin e një lidhjeje apo një njohjeje. Nga 27/6 me hyrjen e Afërditës në shenjën e Luant ndjenjat do fillojnë të bëhen më shumë pushtuese!

Puna dhe Ekonomia

Këtë muaj ka mundësi të ekzistojnë mundësi për të menaxhuar disa cështje profesionale për të mirën tuaj, pasi prezenca Afërditës në shenjën tuaj deri dhe në 26/6 tregon se do keni një mënyrë unike të shuani c’dolloj hapësire që ekziston në punë dhe të përmirësoni lidhje me kolegë, eprorë dhe përgjegjësit tuaj. Pavarsisht këtyre do duhet të keni ndërmend se Merkuri do ndodhet në vijë të kundërt në shenjën e Binjakëve deri në 22/6 dhe ka shumë mundësi të ekzistojnë disa biseda të fshehta, port ë cilat nuk do kenë asnjë rëndësi nëse ju nuk përqendroheni në to. Me hyrjen e Diellit në shenjën tuaj në 21/6 por edhe Hënën e Plotë që do realizohet në boshtin Gaforrja- Bricjapi në 24/6 ka mundësi të ekzistojë një zhvillim pozitiv në një cështje profesionale e cila ju shqetëson mjaftueshmëm apo akoma dhe një propozim i ri profesional.

Mos harroni ti bëni Like faqeve tona në Facebook

www.facebook.com/astrologu.al.JorgoPulla

www.facebook.com/www.astroshop.al.JorgoPulla

pasi dhe të bëheni pjesë në grupin tonë

www.facebook.com/groups/jorgopulla.astrologu

Për të qënë gjithnjë të informuar për ofertat dhe shortet që ne organizojmë EKSKLUZIVISHT dhe vetëm për pjestarët tanë…

Pra, do të ishte më mirë të qëndroni të qetë dhe të pretendoni qetësisht, duke kultivuar më tej talentin tuaj unik së bashku me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Ju presim…

,
22/6-22/7
Gaforrja vjetor
01/01/2021 to 31/12/2021

Ndikimi i Plutonit tek Bricjapi (për ata që kanë lindur në fillim dhe në mes të dhjet ditëve të treta):

Ndërsa një pjesë e shpirtit tuaj është e gatshme të dashurohet me pasion, pavarësisht nga rezultati, një pjesë tjetër e juaj është në ankth dhe ankth për humbjen e personit që doni ose thjesht humbjen e kontrollit. Me Plutonin në shtëpinë tuaj të shtatë të marrëdhënieve, frika e lëshimit të ndjenjave tuaja të vërteta mund t'ju lodhë dhe mund t'ju ndalojë të keni atë marrëdhënie intensivisht emocionale që po kërkoni. Ju dëshironi të liroheni nga kontrolli dhe në të njëjtën kohë të hyni më thellë në një lidhje specifike dashurie ose bashkëpunimi.

Por, a bëheni shkatërrues në kërkimin tuaj të dashurisë absolute? Padyshim, kjo nuk do t'ju çojë askund (dhe ndoshta e keni provuar tashmë këtë rrugë). Mësoni vijën e hollë midis dashurisë dhe dominimit. Me aftësinë tuaj për të ndikuar (dhe në momente të dobëta, për të manipuluar) emocionet e të tjerëve, ju mund të sundoni. Ju nuk keni nevojë të shqetësoheni shumë për personin tuaj të dashur duke krijuar varësi emocionale për të siguruar vendin e shoferit. Kjo është shumë e lehtë për ju. Ndiqni rrugën më të vështirë të ruajtjes së parimeve tuaja, duke marrë parasysh atë që personi tjetër dëshiron ose ka nevojë. Ky është çelësi i lumturisë tuaj.

Ndikimi i Saturnit tek Ujori:

Ndiqni instiktin tuaj. Një zbulim ose sekret i rëndësishëm që del në dritë transformon ekzistencën tuaj në një mënyrë të vështirë dhe të ngadaltë ndërsa Saturni lëviz në shtëpinë tuaj të tetë transformuese dhe psikologjike. Po, mund të jetë e vështirë të falësh dikë që të ka lënduar, je mbërthyer në demonët dhe inatet e tua të mbrapshta, por si shkon duke mos i dhënë fund asaj? Ju mund të keni një kohë të vështirë emocionalisht dhe do të duhet të luftoni për të kapërcyer zhgënjimin. Saturni revolucionarizon qasjen tuaj ndaj dashurisë, besimit dhe intimitetit. Ujori sundon ndryshimet e papritura ndërsa Saturni i reziston ndryshimit, prandaj prisni rezultate interesante. Aty ku nuk e prisni, mund të takoni dikë që di saktësisht se si të hedhë mbrojtjen tuaj, por mund të keni frikë të vazhdoni përpara. Ose mund të sjellë gjithashtu një angazhim të papritur ose shtatzëni të papritur ose në vend të kësaj një fund të dhimbshëm të marrëdhënies tuaj.

Ndikimi i Jupiterit tek Ujor:

Jupiteri ju jep shkarkim emocional dhe përtëritje mendore në shtëpinë tuaj të tetë psikike dhe transformuese. Nëse po përpiqeshit të bënit një tranzicion të vështirë në jetën tuaj, tani e keni pranë këtë planet të dobishëm. Ndonjëherë, është më mirë të pranosh se po lufton në jetë sesa të projektojë një fytyrë të lumtur, por false. Ndoshta mund të gjesh ndihmë nga një mik apo grup i besuar, dikush me të cilin vërtet mund të jesh vetvetja. Ndikimi i papritur i Ujorit mund t’ju ​​bëjë të ndryshoni situatën tuaj të jetës shpejt ose të keni një zbulim të rëndësishëm se si dëshironi të jetoni. Ka mundësi të bëni ndryshime të mëdha të brendshme, duke kuptuar se nuk keni nevojë të tregoni se jeni një superhero pasi nuk mund ta përballoni të gjithë këtë stres. Mendoni: A nuk do të ishte më mirë të jetonit një jetë më të thjeshtë dhe të ishit vetja juaj e vërtetë?

Ndikimi i Jupiterit tek Peshqit nga 13 maj deri më 28 korrik:

Idetë tuaja imagjinare dhe nevoja juaj për të jetuar një jetë ndryshe nga ajo që po jetoni tani vijnë në pah falë Zeusit i cili do të lëvizë për një kohë në shtëpinë tuaj të nëntë të shtrirë. Udhëtimet dhe njohjet ndërkulturore theksohen, kështu që ju mund të udhëtoni me aeroplan diku larg ose të filloni një shfaqje në internet për të ndarë mesazhin tuaj frymëzues humanitar. Bashkimi i të gjithë njerëzve të tokës është pjesë e misionit tuaj shpirtëror për një të mirë të përbashkët. Ju gjithashtu mund të bashkëpunoni me një person të ndriçuar i cili do t'ju ndihmojë të përçoni mesazhin tuaj në një audiencë më të gjerë. Në përgjithësi, ju jeni veçanërisht të favorizuar në fushat e udhëtimeve, botimeve, filozofisë, ligjit dhe zhvillimit shpirtëror.

Ndikimi i Afërditës së kundërt tek Bricjapi nga 18 dhjetor deri më 29 janar 2022:

Afërdita do të jetë e kundërt në shtëpinë tuaj të shtatë, të marrëdhënieve, dhe ju vë në reflektim të thellë. Ju dëshironi të përcaktoni planet e ardhshme të marrëdhënies tuaj, madje mund të jeni të detyruar ta zyrtarizoni atë. A ju bie rëndë në mendje gjithë kjo? Ku po drejtohet marrëdhënia juaj? Dëshironi të njëjtat gjëra në planin afatgjatë? A është ky person gjysma juaj tjetër? Ende mund të pyesni veten nëse ia vlen t'i përkushtoheni këtij personi apo keni nevojë për prova të prekshme të besimit dhe dashurisë së tij. Një gjë është e sigurt, ju nuk doni asgjë më pak se të vërtetën dhe mund të keni dhimbje nëse e kuptoni se nuk është ajo që prisnit! Mos provoni të dashurin tuaj dhe as mos e ushtroni presion nëse gjërat papritmas kthehen përmbys. Çdo çështje që lind gjatë rrugëtimit të kundërt së Afërditës ka ekzistuar për një kohë të gjatë dhe tani nuk mund t'i injoroni ato, kështu që duhet të merreni me to.

 

Gaforrja 2021: Sfida të reja ju presin.

Gaforre, 2021 do të shënojë kalimin tuaj në një periudhë kërkimesh më të thella që do të ketë rezultate të rëndësishme financiarisht dhe psikologjikisht. Ju ftoheni të përballeni me frikëra dhe zmbrapsje më të thella dhe të sqaroni se çfarë ju frikëson dhe nuk ju lejon të ecni përpara në jetën tuaj.

Plutoni tek Bricjapi, ndikon kryesisht tek ai i lindur në mes të dekadës së tretë, ju shtyn drejt ndryshimeve transformuese sa i përket jetës personale dhe bashkëpunimeve. Nuk është e lehtë të menaxhosh sjellje të çuditshme, të kontrollosh lojëra dhe situata manipuluese që ekzistojnë në jetën tënde. Ka ardhur koha që ju të ndryshoni rrënjësisht qasjen tuaj ndaj gjërave dhe të çoni marrëdhëniet dhe bashkëpunimet tuaja në një epokë të re. Ju mund të lëndoheni thellë nga situata ose sjellje, por në planin afatgjatë do të pranoni se ishte shkas për tu rilindur përmes hirit tuaj. Në të njëjtën kohë, megjithatë, nuk duhet t'i nënshtroheni nevojës për të manipuluar të tjerët, pasi kjo do të jetë e mjaftueshme për të shkaktuar situata shpërthyese në një nivel romantik dhe profesional.

Saturni nga Dhjetori 2020 është zhvendosur në Ujor, prek të lindurit e parë deri në mes të dhjetë ditëve të dyta dhe përqendron vëmendjen tuaj kryesisht në çështjet financiare që ju shqetësojnë dhe që kanë të bëjnë me palët e treta ose aktivitetet e biznesit që ju interesojnë. Eshtë koha të ecni ngadalë dhe në mënyrë të qëndrueshme për të bërë marrëveshje dhe marrëveshje, por kjo do të ketë një ndikim të drejtpërdrejtë në psikologjinë tuaj, pasi stresi paraqitet. Kini kujdes nga frika dhe pasiguria që mund të bllokojnë lëvizjet tuaja, ka ardhur koha që të merreni me to ballë për ballë.

Jupiteri në Ujor nga dhjetori 2020 deri në mes të majit dhe nga fundi i korrikut deri në fund të dhjetorit 2021 vepron çlirimtarisht në gjithçka që ju frikëson dhe shkakton dyshime të forta. Ju mund të lëvizni financiarisht në marrëveshje dhe transaksione që ju shqetësojnë me dinamizëm, pasi ato do të kenë një ndikim pozitiv tek ju. Nga mesi i majit deri në fund të korrikut, Jupiteri tek Peshqit ngre optimizëm dhe kujdeset t'ju drejtojë në çështje shpirtërore dhe filozofike që ndryshojnë mënyrën e të menduarit. Ju shoqëroheni më lehtë dhe është e mundur të kontaktoni me njerëz nga jashtë që ju ndihmojnë të zhyteni në kultura të reja.

Bestshtë më mirë të shmangni zgjedhjet financiare dhe marrëveshjet në dy muajt e parë të vitit dhe në mes të qershorit. Katrori Jupiter - Uran (18.01) dhe katrorët Saturn - Uran (18.02, 15.06) do të sjellin përçarje të konsiderueshme në çështjet financiare në lidhje me përpjekjet e biznesit të palëve të treta që ju interesojnë. Kini kujdes të mos përfshiheni në situata që do të jenë të rëndësishme, pasi ka më shumë të ngjarë të përmbyseni dhe të gjendeni në një meteor. Kjo do të ndikojë si në gjendjen tuaj financiare ashtu edhe në psikologjinë tuaj. Ndjenjat e pasigurisë mund të jenë të pranishme, pasi mund të rrezikoni. Eshtë e nevojshme të tregoheni të përmbajtur në lëvizje të tilla.

Eklipset në boshtin Binjakët-Shigjetar që do të ndodhin më 28 maj, 10 qershor dhe 4 dhjetor tani po kthejnë gjithë vëmendjen tuaj në jetën e përditshme, punën dhe situatat e së kaluarës që po kthehen në sipërfaqe. Duhet të jeni shumë të kujdesshëm në lëvizjet tuaja, pasi që ekzagjerimi ose zbukurimi i personave dhe situatave mund të çojë në zgjedhje të gabuara që do të kushtojnë. Do të bëni mirë të jeni të përgatitur për një sfond që del në sipërfaqe dhe mund t'ju zhgënjejë.

Eklipsi i Hënës në boshtin Akrepi - Demi më 19 Nëntor ju shtyn të mbyllni çështje që mund të shqetësojnë si miqësitë, ashtu edhe jetën tuaj personale. Eshtë e rëndësishme të shmangni lëvizjet ekstravagante dhe arrogancën që nuk do t'ju lejojë të shihni objektivisht atë që është ideale për të mbrojtur njerëzit nga mjedisi miqësor dhe partneri juaj.

 

Gaforrja profesionalisht dhe financiarisht në 2021: Kini kujdes pengesat!

Plutoni në Bricjap ju fton të ndryshoni rrënjësisht mënyrën e të menduarit dhe të menaxhoni bashkëpunimet tuaja. Ka mundësi që të ketë njerëz që do të përpiqen t'ju drejtojnë dhe të kontrollojnë lëvizjet tuaja. Fakti është që ju mund të lëndoheni nga sjellja e bashkëpunëtorëve tuaj, por kjo do t'ju çojë në përfundime dhe rishikime të shkëlqyera në lidhje me jetën tuaj profesionale.

Saturni në Ujor ndikon ndjeshëm në financat tuaja, pasi ju jeni thirrur të zgjidhni çështjet financiare që mund të ekzistojnë dhe që shqetësojnë palët e treta (bankat, kompanitë e sigurimeve, publikun). Eshtë e mundur që ju duhet të kufizoni veten, gjë që do të jetë e mjaftueshme për të krijuar stres dhe pasiguri. Por është e nevojshme të mbani mend se çdo lëvizje që ndodh në planin afatgjatë do të ketë shumë për t'ju ofruar, pasi do të shpëtoni nga çështjet në pritje që mund t'ju kenë shqetësuar. Në të njëjtën kohë, është e mundur që të ketë propozime për lëvizje biznesi. Ju duhet të jeni të sigurt në vendimet tuaja, pasi ato do të performojnë më së miri me hapa të vegjël dhe të qëndrueshëm nga ana juaj.

Jupiteri në Ujor ndihmon në ekspozimet financiare dhe aktivitetet e biznesit. Eshtë e mundur që të ketë mundësi të rëndësishme që ju hapen përpara për të përfituar në një mënyrë ideale për ju. Kini kujdes nga ekzagjerimet dhe shpenzimet ose planet madhështore që nuk kanë një bazë realiste. Eklipset në boshtin Binjakët - Shigjetari që do të ndodhin më 28 maj, 10 qershor dhe 4 dhjetor, tërheqin vëmendjen tuaj për jetën e përditshme dhe veçanërisht për mjedisin e punës. Eshtë e mundur që të ketë propozime që do të jenë shumë tërheqëse, do të bëni mirë të jeni të sigurt për zgjedhjet tuaja, pasi është e mundur të keni pritje të tepërta ose mund të ketë njerëz që përmes propozimeve të tyre përpiqen t'ju drejtojnë në rrugë të gabuara.

 

Cështjet sentimentale të Gaforres në 2021: Pasioni dhe sensualiteti në pikën më të lartë absolute!

Eklipsi i hënës në boshtin Akrepi - Demi më 19 nëntor mund të luajë një rol katalitik në rrjedhën e jetës suaj personale, pasi keni një nevojë të madhe për t'u çliruar nga situatat që ju shtypin. Nuk do të jetë e vështirë të ekzagjeroni dhe të krijoni tensione me personin që keni në krah. Kujdesuni për sjelljet dhe lëvizjet e moderuara, në mënyrë që të bëni zgjedhjet e duhura që do të favorizojnë marrëdhënien tuaj. Eshtë e mundur që një njohje e re të shfaqet përmes mjedisit miqësor që do të shënojë mbylljen e një rrethi të rëndësishëm në romancën tuaj.

Me Jupiterin në Ujor gjatë vitit keni mundësinë të përjetoni pasion dhe sensualitet në masën më të plotë në jetën tuaj personale. Në të njëjtën kohë, ju mund të qetësoni frikën tuaj dhe të kaloni kohë duke shprehur ndjenja dhe mendime më të thella për personin që yjet pranë jush. Mos u merrni me dyshime dhe pasiguri që mund të çojnë në ekzagjerim, pasi kjo do të stigmatizojë negativisht ndjenjat tuaja.

Afërdita në Akrep nga fillimi i shtatorit deri në fillim të tetorit dhe Marsi në akrep nga fillimi i nëntorit deri në mes të dhjetorit ju ndihmojnë të përqendroheni plotësisht në një nivel personal. Ju mund të krijoni mjedisin e duhur që do të heq marrëdhënien tuaj, pasi tensioni emocional është i lartë. Në të njëjtën kohë, bujaria dhe bujaria ju karakterizojnë dhe ndihmojnë lidhjen tuaj të zgjasë më shumë. Përfitoni nga këto periudha për të shijuar momente unike që do të funksionojnë me përfitim në të gjitha nivelet e jetës suaj.

Gaforrje, Ju nuk do të bëni atë që duan të tjerët!

Ju po shkoni në një drejtim të ri radikal, madje mund të zbuloni se përmes vështirësive bëheni më të fortë pasi Jupiteri dhe Saturni janë në shtëpinë tuaj të tetë, të transformimit dhe pasionit. Saturni simbolizon status quo-në dhe Jupiteri simbolizon lirinë, kështu që ju luftoni për të drejtat tuaja të fituara, cilido sekret apo i paligjshëm të dalë në dritë, ju shkoni kundër asaj që shoqëria pret nga ju. Nëse familja ose të dashurit tuaj refuzojnë zgjedhjet tuaja të dashurisë, ky është viti që filloni të mos bëni atë që të tjerët duan të bëni. Ju u ktheni shpinën atyre që ju kanë mbajtur prapa.

Ju mund të ndjeni presion dhe ankth të fortë, veçanërisht nëse liria juaj është e kufizuar ose nëse një marrëdhënie duhet të mbahet e fshehtë. Kini kujdes për varësinë e sëmurë emocionale nga dikush që ju ushtron një sharm të parezistueshëm dhe zgjon pasionin tuaj të humbur. Mos u habitni nëse papritmas ndiheni të tërhequr nga dikush, edhe nëse jeni në një marrëdhënie të qëndrueshme. Saturni mund t'ju ofrojë stabilitet, por gjithashtu mund të tregojë kokëfortësinë dhe ngurrimin tuaj për t'u përkulur. Jupiteri mund të sjellë fat më të mirë, por gjithashtu mund të sjellë pakujdesi të tepruar dhe impulsivitet për dashurinë. Një marrëdhënie ekzistuese mund të jetë nën presion ndërsa një marrëdhënie e re do të kërkojë durim dhe luftë për tu ndjerë e qëndrueshme dhe e sigurt.

Pse kaq shumë stres dhe presion?

Dy eklipset e majit dhe dhjetorit në shtëpinë e gjashtë të ankthshme dhe analitike ju shkaktojnë ankth dhe stres, ju mund të ndjeni presion të fortë nëse familja ose shoqëria juaj refuzon dëshirat tuaja seksuale. Ato sjellin në dritë emocione të forta, por edhe një depresion themelor, sepse nuk mund të gjesh lirinë që kërkon. Eshtë e rëndësishme të kujdeseni shumë për shëndetin tuaj mendor nën kaq shumë presion dhe stres. Ju madje mund të punoni me orë të gjata për të qetësuar shpirtin tuaj dhe për të larguar mendimet tuaja analitike negative, kështu që nëse nuk jeni të kënaqur me rrjedhën e jetës tuaj romantike, ju mund të vendosni të abstenoni nga parathënia. Bonus: Me këto dy eklipse do të filloni të ndjeheni vërtet të lirë në jetën tuaj të dashurisë - të lirë të bëni çfarë të doni, me kë të doni, pa marrë parasysh se çfarë mund të mendojë dikush tjetër. Ju vendosni "rregulla" të reja në dashuri.

Ju shëroni plagët e shpirtit tuaj

Eklipsi diellor i qershorit në shtëpinë tuaj të dymbëdhjetë shpirtërore mund të sjellë dikë si... një engjëll mbrojtës ose një zbulesë, edhe nëse është vetëm kuptimi se keni arritur kufijtë tuaj dhe duhet të ndryshoni kurs. Ju udhëzon përmes valëve të stuhishme në tokë, duke ju ndihmuar të hapni një kapitull të ri, një jetë të re, duke vendosur qëllime të reja personale për lumturinë tuaj. Ju i jepni fund dhimbjes tuaj, shëroni plagët e shpirtit tuaj dhe i dorëzoheni vullnetit të universit. Megjithëse mund të ndiheni pak të lodhur, dhe për këtë arsye më të përgjumur, ky eklips është një ogur i mirë për pushtimin e dhimbjes, për një rilindje shpirtërore krijuese dhe shërimin e thellë të plagëve të shpirtit tuaj.

Prandaj përqendrohuni në lënien pas dashurive të vjetra dhe emocioneve negative, duke dalë nga mjegulla dhe peisazhi i errët. Shtëpia e dymbëdhjetë gjithashtu rregullon nënvetëdijen, kështu që meditimi, arti dhe vetmia kanë një efekt thellësisht pozitiv në shpirtin tuaj. Ju mund të keni ëndrra të gjalla që janë të pasura me simbolikë, prandaj jepni kuptimin e kërkuar. Nëse prej shumë kohësh keni qarë për humbjen e një marrëdhënieje, është një vit i rëndësishëm për përpunimin e thellë emocional. Meqenëse do të ndjeni fuqishëm tonin karmik, ndoshta edhe surreal, të këtij viti, më e mira që mund të bëni është të shkoni me rrjedhën e ngjarjeve. Përpjekja për të detyruar situatat dhe ngjarjet të ndodhin është e kotë.

Për të marr harten tuaj personale astrologike klikoni ne kete andrese 

https://www.astrologu.al/sq/parashikime-personale

ose për më shumë detaje rreth hartes astrologjike personale  te detajuar mund të kontaktoni drejtpërdrejt me astrologun

ne email : http://tpimarketing@gmail.com,  ne Messinger , WhatsApp, Viber Jorgo Pulla: Tel. (00355) 699 464 446

,
22/6-22/7
Gaforrja ditor /20/
20/06/2021

Të përgjithshmet

Deri në pasditen e ditës së sotme do të keni mundesi per gjera te reja ne stabilizimin e tyre, Hëna në shenjën e Peshores  , duke sjellë në sipërfaqje cështjet tuaja personale. Pavarsisht kësaj, do duhet të mbani mend se është një periudhë e rëndësishme me mundësi, mjafton ti kapni. Astrologu juaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale   ju ndihmon në këtë.

Dashuria

Në fillimin e ditës keni një mungesë dëshire, por në përgjithësi bëhet fjalë për një ditë që ju ndihmon ti shihni situatat në cështjet tuaja personale në mënyre më reale dhe objketive, brenda një periudhe mundësish por edhe dilemave të mëdha.

Karriera dhe financat

Marsi, planeti i aksionit në një pozicion shoqëror për shenjën tuaj përnga fuqizimi, sjell dhe një klimë më ndihmuese dhe në cështjet tuaja ekonomike që ju shqetësojnë. Fokusohuni gjithashtu në bashkpunimet tuaja.

, , , ,