Parashikimet

22/5-21/6
Binjakët javor
14/06/2021 to 20/06/2021

Këtë javë ka mundësi të ju shqetësojnë disa informacione të cilat do arrijnë tek ju dhe nuk përjashtohet të zbulojnë një “fytyrë tjetër” të personave që ndodhen rreth jush. Katrori midis Saturnit që ndodhet në shenjën e Ujorit dhe Uranit që ndodhet tek Demi mund të sjellë zbulime të tilla dhe të dalin në dritë shumë cështje. Disa lidhje me persona që ndodhen në ambjentin tuaj të gjërë ka shumë mundësi të fillojnë t’ju shqetësojnë më shumë këtë periudhë.

Dashuria

Socializimi juaj do ju ndihmojë vecanërisht në cështjet që lidhen me jetën tuaj personale dhe kontaktin me persona të rinj dhe interesantë. Nëse jeni beqarë nuk përjashtohet këto ditë t’ju tërheqë interesin ndonjë person që mund ta njihni nëpërmjet shokësh dhe të njohurish. Nëse ndodheni tashmë në një lidhje përpiqeuni të investoni kohë dhe vëmëndje për të menaxhuar një cështje që mund të ketë krijuar distancë midis jush dhe partnerit tuaj dhe të mos fshihni probleme “ poshtë tapetit”.

Puna dhe Ekonomia

Këtë javë do nevojitet ti kushtoni shumë vëmëndje vendimeve të cilat lidhen me punën- vecanërisht me të ardhmen e punës- pasi katrori midis Diellit që ndodhet në shenjën tuaj dhe Neptunit që ndodhet në shenjën e Peshqëve do turbullojë gjykimin tuaj. Nuk përjashtohet të mos shihni realisht disa cështje të cilat lidhen me detyrime profesionale apo të merrni një vendim i cili do përmbajë rreziqe përsa i përket stabilitetit profesional.

Mos harroni ti bëni Like faqeve tona në Facebook

www.facebook.com/astrologu.al.JorgoPulla

www.facebook.com/www.astroshop.al.JorgoPulla

pasi dhe të bëheni pjesë në grupin tonë

www.facebook.com/groups/jorgopulla.astrologu

Për të qënë gjithnjë të informuar për ofertat dhe shortet që ne organizojmë EKSKLUZIVISHT dhe vetëm për pjestarët tanë…

Pra, do të ishte më mirë të qëndroni të qetë dhe të pretendoni qetësisht, duke kultivuar më tej talentin tuaj unik së bashku me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Ju presim…

, ,
22/5-21/6
Binjakët mujor
01/06/2021 to 30/06/2021

Qershori është një muaj përcaktues për shumë nga lidhjet dhe bashkpunimet tuaja, pasi gjatë tij do realizohet Hëna e re/ eklipsi Diellit në shenjën tuaj, i cili duket se do “tregojë” zhvillimin në shumë nga to. Specifikisht ky eklips do realizohet në gradën e 19 të shenjës tuaj në 10/6 dhe takimi që do ketë me Merkurin në vijë të kundërt, tregon se do shfaqen përsëri në sipërfaqje ngjarje të kaluarës të cilat duket se lidhen dhe me lidhjet personale dhe profesionale. Nëse ato nuk sqarohen atëher ka shumë mundësi të merrni vendime të cilat mund të surprizojnë shumë persona akoma dhe vetë ju. Brenda disa ngjarjesh të cilat mund të ndjeni se ju presionojnë, do ekzistojnë mundësi vecanërisht për fushën profesionale.

Në 11/6 hyrja e Marsit në shenjën e Luanit duket qartazi se do ekzistojë përmirësim në fushën ekonomike pasi se vëmëndja juaj do kthehet tek personat e rrethit tuaj të ngushtë. Disa ide dhe mendime mund të krijojnë krisje midis jush dhe në këtë do ndikojë Merkuri i cili do lëvizë mbrapsht dhe nuk do ndihmojë në menaxhimin e keqkuptimeve. Hyrja e Diellit në shenjën e Gaforres në 21/6 do ndihmojë në lëvizje të cilat mund të menaxhohet akoma më shumë cështje që lidhen me portofolin tuaj. Vecanërisht pas 23/6 kur Merkuri do kthehet në vijë të drejtë në shenjën tuaj do jetë më e lehtë për jut ë kompromentoni dhe të menaxhoni një marrveshje ekonomike apo disa cështje të lëna pezull ekonomike që ekzistojnë. Hëna e Plotë që do realizohet në boshtin Gaforrja- Bricjapi në 24/6 tregon se nëse menaxhoni me mënyrën e përshtatshme cështje që lidhen me fushën ekonomike, është e sigurt se do dilni më shumë të fituar sesa besoni.

Dashuria

Muaji do fillojë me prezencën e Afërditës në shenjën e Gaforres nga 2/6 dhe nga pozicioni saj i ri do ju drejtojë të kërkoni më shumë qëndrueshmëri dhe të investoni në një njohje e cila nuk do jetë për periudhë të kufizuar, por do ketë shenjat për tu zhvilluar. Afërdita do ju bëjë të shihni akoma më përgjegjshëm cështje të jetës tuaj personale, si të jeni beqar ose nëse ndodheni tashmë në një lidhje. Eklipsi Diellit që do realizohet në 10/6 në shenjën tuaj, mund t’ju drejtojë në vendime të rrezikshme vecanërisht nëse ndjeni se ndodheni në një lidhje e cila tashmë nuk është funksionale për ju. Në të njëjtin moment ka shumë mundësi- nëse jeni beqar- të shfaqet një person i cili do përcaktojë zhvillimet në jetën tuaj personale periudhën e ardhshme. Me Marsin në shenjën e Luanit nga 11/6 duket se do bëheni tepër aktiv dhe kjo mbilëvizshmëri do ju drejtojë në shumë njohje të reja dhe takime me persona interesantë. Kthimi Merkurit në vijë të drejtë në shenjën tuaj nga 23/6 do ndihmojë komunikimin, i cili do luajë rol të rëndësishëm për zhvillimin e një njohjeje të re por edhe për menaxhimin e disa cështjeve të një lidhjeve. Nga 27/6 Afërdita do ndodhet në shenjën e Luanit- një shenjë që ju përshtatet shumë- dhe premton një verë të nxehtë.

Puna dhe Ekonomia

Këtë muaj ka mundësi të filloni të mendoni më shumë menaxhimin e cështjeve tuaja ekonomike dhe me pozicionin e ri të Afërditës tek Gaforrja do jetë më e lehtë të kurseni. Shkaku kryesor për këtë do përbëjnë disa pasiguri që mund të filloni të ndjeni për fushën ekonomike dhe disa mendime të cilat do ndikojnë në procedurë të filloni kursimin dhe të bëni veprimet e përshtatshme për të mos u gjëndur të ekspozuar në të ardhmen. Në mes të muajit një lidhje profesionale apo një bashkpunim do ftohet të japë provime dhe ju me rradhën tuaj do ftoheni të merrni vendime. Përpiquni të mos reagoni impulsivisht pasi rezultatet e vendimeve tuaja do ju shoqërojnë për shumë kohë, kështu që do duhet të jetë sa më shumë të jetë e mundur drejt drejtimit të duhur për ju.

Mos harroni ti bëni Like faqeve tona në Facebook

www.facebook.com/astrologu.al.JorgoPulla

www.facebook.com/www.astroshop.al.JorgoPulla

pasi dhe të bëheni pjesë në grupin tonë

www.facebook.com/groups/jorgopulla.astrologu

Për të qënë gjithnjë të informuar për ofertat dhe shortet që ne organizojmë EKSKLUZIVISHT dhe vetëm për pjestarët tanë…

Pra, do të ishte më mirë të qëndroni të qetë dhe të pretendoni qetësisht, duke kultivuar më tej talentin tuaj unik së bashku me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Ju presim…

,
22/5-21/6
Binjakët vjetor
01/01/2021 to 31/12/2021

Ndikimi i Neptunit tek Peshqit (për ata që kanë lindur në fund të dhjet ditëve të dyta dhe në fillim të dhjetditëve të treta):

Dilni nga kaosi dhe mjegulla në karrierën tuaj. Ju mund të ndjeni se rruga që merrni në punë është e mbuluar nga mjegulla ndërsa Neptuni me re lëviz në shtëpinë tuaj të dhjetë të karrierës. Bisedat e ëmbla ose hijeshia e parezistueshme e dikujt mund t'ju mashtrojnë. Ndoshta përsëri një pozicion drejtues që ata ju ofrojnë duket shumë i mirë për të qenë i vërtetë. Çfarë mund të fshihet? A jeni vërtet kaq naiv? Po, mundeni, prandaj bëni kujdes. Flisni me këtë përfaqësues të mprehtë të kompanisë suaj, por mos u merrni me lajkat dhe fjalët e tij të mëdha.

Nga ana pozitive, Neptuni artist dhe krijues mund t'ju shtyjë të ndryshoni emrin e biznesit tuaj ose ta promovoni atë publikisht me foto të reja. Duke pasur mundësinë për të marrë pjesë në një ngjarje në lidhje me punën tuaj, është një vit i shkëlqyeshëm për të bërë njohje të reja. Vetëm sigurohuni që të kontrolloni informacionin që ju japin dhe sigurohuni që njerëzit që takoni janë legjitim siç pretendojnë ata. Kini kujdes gjithashtu të mos e teproni me pozicionin tuaj në kompaninë tuaj ose përvojën tuaj dhe talentet.

Ndikimi i Saturnit tek Ujori:

Riorganizoni bindjet tuaja, stabilizoni dhe formësoni disa nga idetë tuaja inovative. Një ide krijuese mund të shndërrohet në diçka të prekshme dhe fitimprurëse. Me Saturnin në shtëpinë tuaj të nëntë shtrirë dhe globale, ju madje mund të bëheni të famshëm jashtë vendit ose të keni sukses profesional në tregun ndërkombëtar. Meqenëse Ujori rregullon teknologjinë, ju mund të filloni një biznes në internet duke gjetur sukses përmes botës dixhitale. Ose, ju mund të vendosni të punoni në distancë si profesionist i pavarur ose si këshilltar. Ndoshta ju jeni akoma i angazhuar në sipërmarrje dhe studime ose thjesht duke transferuar idetë tuaja humanitare në botën e gjerë. Me teknologjinë globale që përqafon Jupiterin (Ujori), platformat dixhitale mund t'ju ndihmojnë të përhapni fjalën në botë, mbase përmes një ëebi ose video. Ju mund të bëheni vërtet të mëdhenj në Evropë ose të bëheni viral në YouTube. Saturni në këtë zonë filozofike të hartës suaj mund t'ju ndihmojë gjithashtu të shkëputeni nga një sistem i vjetër besimi kufizues njëherë e përgjithmonë.

Ndikimi i Jupiterit në Ujor:

Një botë pa kufij ju pret, pavarësia dhe liria janë motoja juaj falë Jupiterit në shtëpinë tuaj të nëntë shtrirë, liberale dhe ndërkombëtare. Ndoshta jeni duke bërë një udhëtim të madh, mbase keni një reputacion ndërkombëtar duke u ngjitur në një podium botëror. Ose thjesht revolucionarizon atë që të shtyp, dëshiron të heqësh qafe mërzinë dhe rutinën. Ju mund të angazhoheni në botime, transmetime në internet dhe krijimin e lidhjeve të dobishme ndërkulturore. Ju jeni një pionier, keni entuziazëm dhe pasion për të përhapur mesazhin tuaj në të gjithë botën. Masat duan të vazhdojnë me ju! Pavarësisht se sa të çuditshme ose të pazakonta janë idetë tuaja, ndani ato.

Ndikimi i Jupiterit tek Peshqit nga 13 maj deri më 28 korrik:

Ndiqni pasionet tuaja dhe pjesa tjetër do të ndjekë. Me Jupiterin me fat që lëviz për pak kohë në shtëpinë tuaj të dhjetë ambicioze, imagjinata juaj galopohet, ndërsa intuita juaj ju udhëzon në rrugën e duhur në karrierën tuaj. Ju jeni më produktiv dhe më efikas në punën tuaj, merrni mirënjohje dhe duartrokitje për punën tuaj të vështirë, të gjithë ju kërkojnë ndihmën tuaj dhe ju jeni të gatshëm ta siguroni atë. Ju keni një element të fortë dhembshurie dhe humanitar në ju dhe Jupiteri është këtu për t'ju treguar se në jetë vetëm ambiciet e mëdha nuk kanë vlerë nëse nuk dini si të jeni njerëzor. Partneritetet e reja që po krijohen tani mund të vijnë nga larg ose të përfshijnë udhëtime.

Ndikimi i Eklipsit të Hënës tek Shigjetari më 26 maj dhe Eklipsit të Diellit tek Shigjetari më 4 dhjetor:

Ekziston një nevojë e fortë për aventura, eksplorim dhe zgjerim në këto dy eklipse që aktivizojnë shtëpinë tuaj të shtatë të marrëdhënieve. Ju nuk mund të mbështeteni në supozime dhe gjasa në lidhje me marrëdhënien tuaj ose një partneritet, doni të dini menjëherë dhe qartë se po ecni së bashku. Ky është një vit i shkëlqyeshëm (dhe i fundit) për marrëdhëniet tuaja më të ngushta, për të vendosur qëllime të reja, ose duke ecur së bashku ose veç e veç. Dhe nëse jeni vetëm për një kohë të gjatë, ka kaq shumë mundësi! Nëse udhëtoni apo studioni, mund të takoni një shpirt të ri, emocionues që zgjon mendjen tuaj të çuditshme. Do të jeni të hapur për njohje me njerëz, prejardhja e të cilëve është krejtësisht e ndryshme nga e juaja. Lërini erërat e ndryshimit t'ju drejtojnë në brigje të reja, të paeksploruara. Ndiheni veçanërisht të motivuar nga këto eklipse për të filluar një jetë të re. Shihni pamjen e madhe të gjërave, një qiell i pastër blu po ju pret, gjithçka që duhet të bëni është të hapni sytë.

Ndikimi i Eklipsit të Diellit tek Binjakët më 10 qershor:

Eklipsi i fundit në shenjën tuaj të zodiakut këtë vit ju jep mundësinë e fundit për të ndjekur dëshirat dhe nevojat tuaja personale. Sipas përvojës sonë, eklipset diellore mund të jenë pak më të buta dhe më pak të rënda se ato hënore, pasi ato paralajmërojnë fillime të reja sesa një fund. Ju mund të filloni një projekt shkrimi ose të krijoni një blog ose të merrni një rol të fortë në lagjen tuaj. Njerëzit e rinj që takoni këtë vit mund të bëhen partnerët tuaj të rëndësishëm ose ndoshta të gjejnë dashurinë tuaj të madhe. Nëse keni një projekt apo ide për të promovuar, hëna ju jep më shumë fuqi dhe pasion! Nëse jeni pronar i një biznesi, kjo është një kohë e mirë për të ndryshuar imazhin e biznesit tuaj, për të filluar një logo ose azhurnim të ri, ose për të punuar me njerëz të rinj që kanë të njëjtat ide si tuajat për një qëllim të përbashkët.

Ndikimi i Afërditës retrograde në Bricjap nga 18 dhjetor deri më 29 janar 2022:

Para se të filloni të kërkoni gjysmën tuaj tjetër, Afërdita retrogradë në shtëpinë tuaj të tetë transformuese ju kërkon të shtypni frenat dhe të eksploroni shpirtin tuaj në thellësi. Bëni një pushim nga parathënia dhe mos nxitoni për të zyrtarizuar marrëdhënien tuaj, së pari vlerësoni situatën dhe motivet përfundimtare të të dashurit tuaj. Ndoshta keni disa perceptime të vjetruara që nuk i shërbejnë zhvillimit tuaj shpirtëror ose ato i kanë rrënjët në përvojat e dhimbshme të së kaluarës. Afërdita e kundërt mund t’ju ​​hapë një dritare për t’i parë këto pengesa në dashuri. Çdo çështje që keni fshehur nën tapetin në jetën tuaj të dashurisë mund të dalë në dritë dhe t'ju detyrojë të merreni me to. Edhe pse mund të jetë e vështirë të merresh me ta, nëse i trajton, do të dalësh shumë më i fortë.

 

Binjakët 2021: Rrugë të reja hapen.

Binjakë, ju lini pasiguritë dhe pishmanet pas dhe në 2021 përqendroheni në çështjet shpirtërore dhe kërkimet filozofike që ju interesojnë. Eshtë e rëndësishme të bëni një hap përpara këtë vit duke përfituar nga mundësitë që ju vijnë dhe gjithnjë duke mbajtur parasysh se është koha të vini në jetë aspiratat e mundshme nga ana arsimimit.

Neptuni tek Peshqit, prek kryesisht atë që ka lindur në fund të dekadës së dytë dhe në fillim të dekadës së tretë, nuk jep qartësi dhe shikim të pastër në nivelin profesional. Eshtë shumë e lehtë të vendosësh qëllime biznesi që janë të pakapshme, pasi iluzionet dhe iluzionet mbizotërojnë dhe mund të çojnë në gabime. Duhet të keni kujdes me njerëzit në ambientin profesional që duan t'ju drejtojnë qëllimisht në drejtim të gabuar dhe t'ju ekspozojnë. Përfitoni nga perceptimi dhe intuita e shpejtë që ju është dhënë përmes kësaj konjukture astrologjike për të përcaktuar se si duhet të lëvizni.

Saturni nga dhjetori i vitit 2020 është zhvendosur në Ujor, ndikon tek të lindurit e parë deri në mes të dhjetë ditëve të dyta dhe ju ndihmon në 2021 të filloni me terma realistë dhe hapa të qëndrueshëm një realitet të ri për sa i përket edukimit dhe çështjeve shpirtërore që ju shqetësojnë. intensivisht. Sqarimet mund të ndodhin në mjedisin tuaj më të gjerë. Ju jeni të vendosur të heqni qafe njerëz që mendoni se nuk janë të duhur për ju nëse nuk mund ta kuptojnë mënyrën se si mendoni dhe doni të rriteni në jetën tuaj.

Jupiteri në Ujor nga dhjetori 2020 deri në mes të majit dhe nga fundi i korrikut deri në fund të dhjetorit 2021 ju jep mundësi të rëndësishme që mund të përfitoni në arsim, komunikim, çështje ligjore dhe kontakte me njerëz nga jashtë. Rrugë të reja hapen para jush, shumë optimiste. Nga mesi i majit deri në fund të korrikut, Jupiteri në Peshqit ju jep një favor praktik në jetën tuaj profesionale, duke u siguruar që në rrugën tuaj të vijnë mundësi që do t'ju ndihmojnë në karrierën tuaj. Kini kujdes nga arroganca dhe ekzagjerimet që do të shqetësojnë në një mjedis profesional.

Dy muajt e parë dhe mesi i qershorit mund të jenë intensive për sa i përket çështjeve me njerëz nga jashtë ose çështjeve ligjore që mund t'ju interesojnë. Katrori Jupiter - Uran (18.01) dhe katrori Saturn - Uranus (18.02, 15.06) ka të ngjarë të nxjerrin në sipërfaqe situata të së kaluarës që do të ndryshojnë rrjedhën e gjërave dhe mund t'ju zhgënjejnë ose forcojnë frikën tuaj. Ju gjithashtu duhet të jeni të kujdesshëm kur bëhet fjalë për marrëdhëniet me mjedisin tuaj më të gjerë, pasi zbulimet ka të ngjarë të çojnë në konflikt të fortë dhe përfundimisht në ftohtësi absolute.

Eklipset në boshtin tuaj me Shigjetarin që do të ndodhin më 28 maj, 10 qershor dhe 4 dhjetor do t'ju pushtojnë intensivisht edhe këtë vit, pasi ato do të kenë ndikim të drejtpërdrejtë në jetën dhe bashkëpunimet tuaja personale. Mendoni me kujdes për veprimet tuaja pasi është e mundur të bëheni arrogantë dhe të tepruar në sjelljen tuaj duke çuar marrëdhënien ose bashkëpunimet tuaja në situata ekstreme. Në të njëjtën kohë, nuk përjashtohet që të pamartuarit të kenë njohje të reja që do të jenë thelbësore dhe do të hapin një rrugë të re karmike në romancë. Eshtë e domosdoshme të lini mënjanë iluzionet dhe mashtrimet që mund të çojnë në zgjedhje të gabuara.

Eklipsi i hënës në boshtin Akrepi - Demi më 19 nëntor përqendron vëmendjen tuaj në çështjet e jetës së përditshme dhe çështjet në pritje që ju ndikojnë psikologjikisht. Sigurohuni që të mbyllni çështjet pa ekzagjerim, pasi ka më shumë gjasa që t'ju kushtojnë si në fushën e punës ashtu edhe në aspektin e ngarkesës mendore që ju karakterizon në atë kohë.

 

Profesionale dhe financiare të Binjakëve në 2021: Me metodën do të arrini qëllimet tuaja.

Neptuni tek Peshqit nuk lë hapësirë ​​për të parë realisht se si duhet të lëvizni në jetën tuaj profesionale dhe kjo mund të ketë kosto të konsiderueshme për shkak të vendimeve të gabuara. Ju dëshironi të arrini të pakapshmen dhe të arrini të pamundurën, por qëndrimi juaj ka të ngjarë të çojë në një ulje të mprehtë dhe të pabarabartë që do t'ju dëmtojë thellë.

Eklipset në boshtin tuaj me Shigjetarin më 28 maj, 10 qershor dhe 4 dhjetor mund t’i japin një dimension tjetër bashkëpunimeve që ju interesojnë. Por do të bëni mirë të veproni me maturi, pjekuri dhe metodë, përndryshe ekziston rreziku ose të ekzagjeroni ose mashtroni vetveten. Me fjalë të tjera, nuk do të jetë e vështirë të bësh gabime që do të kenë kosto të konsiderueshme në një nivel profesional. Në të njëjtën kohë, është e mundur që të ketë njohje të reja që do të bëjnë propozime shumë ambicioze profesionale. Nevoja për të siguruar më të mirën për ju duhet të mbizotërojë pasi është e lehtë të rrëmbeni në situata që nuk do të kenë një fund të lumtur.

Eklipsi i hënës në boshtin Akrepi - Demi më 19 nëntor ju shtyn të mbyllni kapituj që lidhen me punën dhe çështjet që fshihen në mjedisin e punës. Përfitoni nga favori universal, pa e ekzagjeruar dhe vepruar me mendjemadhësi. Edhe Marsi në Akrep nga fillimi i nëntorit deri në mes të dhjetorit rrit ndjeshëm detyrimet dhe punët që duhet të përmbushni në vendin e punës. Bëni kujdes sepse stresi dhe nervozizmi mund të jenë shkaku i tensionit dhe keqkuptimeve me njerëzit përreth jush.

 

Cështjet sentimentale të Binjakëve në 2021: Gjithçka do të shkojë normalisht!

Eklipset në boshtin tuaj me Shigjetarin më 28 maj, 16 qershor dhe 4 dhjetor përqendrojnë interesin tuaj fatalisht në jetën tuaj personale. Ka të ngjarë të ketë ngjarje të rëndësishme që mund të çojnë në ekzagjerime ose kërkesa të gabuara nga personi në krahun tuaj. Shtë mirë të shmangni sjelljet ku arroganca dhe mendjemadhësia do të mbizotërojnë, pasi ka më shumë të ngjarë të përjetoni sjellje të ngjashme. Kujdesuni të mos veproni pasi nuk do të donit të pranoheshit nga ata që ishin përreth jush.

Në të njëjtën kohë, është e mundur që të ketë njohje të reja që do të duken ideale dhe ëndërruese për ju. Por kini kujdes, pasi iluzionet mund të sjellin lëndime dhe zhgënjime. Eklipsi Diellor në Shigjetar më 4 Dhjetor mund të shënojë një pikë kthese të re në jetën tuaj, ku stabiliteti dhe siguria do të jenë një element dominues në marrëdhëniet tuaja. Të palidhurit ka të ngjarë të bëjnë një njohje katalitike që do të luajë një rol të rëndësishëm në jetën tuaj romantike.

Me Jupiterin në Ujor gjatë vitit ju keni mundësinë të kontaktoni me njerëz nga jashtë ose të njohur që do të kenë si tipar kryesor kulturën dhe bazën kulturore të ndryshme. Përmes nevojës për t'u marrë me çështje shpirtërore dhe filozofike, mund të shfaqen njerëz që do t'ju ndihmojnë të hapni horizontet tuaja në të gjitha nivelet, duke interpretuar në jetën tuaj romantike.

Venusi në Peshore nga mesi i gushtit deri në mes të shtatorit dhe Marsi në peshore nga mesi i shtatorit deri në fund të tetorit përqendrojnë të gjithë vëmendjen tuaj në flirtim, kënaqësitë emocionale, pasionin dhe argëtimin. Me Merkurin retrograd në Peshorja nga fundi i Shtatorit deri në mes të Tetorit, nuk përjashtohet që mund të ketë njerëz nga e kaluara që do të kthehen dhe do të pretendojnë të jenë përsëri pranë jush.

Binjakë, Dashuria nuk ka kufij, jetoni aventurën!

Eksplorimi dhe aventura, optimizmi, humori dhe guximi ju ndihmojnë të rikuperoheni emocionalisht, për të jetuar epokën e ditëve të para të bukura me të dashurin tuaj. Ju e merrni jetën në duar dhe bashkë me të edhe dashurinë! Me Saturnin dhe Jupiterin, në shtëpinë tuaj të nëntë, të zgjerimit dhe fatit, ju e gjeni përsëri këtë vrull dhe lëvizshmëri që ju karakterizojnë. Ju e shihni jetën dhe dashurinë me optimizëm ndërsa Saturni dhe Jupiteri zgjerojnë sferën tuaj të veprimit. Rrethi juaj shoqëror pasurohet me njohuri të reja dhe njohje të reja, ndoshta nga gjatësi dhe gjerësi të tjera të tokës. Dëshira juaj për të zbuluar veten ju motivon të shoqëroheni me dikë që ka një stil jetese ose kulture krejtësisht të ndryshme.

Ju dëshironi të rinovoheni, të jetoni përvoja të reja dhe të keni pranë yllin tuaj me fat për t'ju drejtuar. Saturni ju bën më të mençur dhe më të durueshëm, tepër skeptik. Sa për Jupiterin, këtë planet dashamirës, ​​ju falënderoj për favoret dhe dhuratat e tij. Me këta dy planetë, ju keni kartat e duhura në dorë për të luajtur lojën tuaj, por me kushtin që të mos ju rrëmbejë kënga epshore e sirenave. Pra, ju keni çdo mundësi pranë jush për të realizuar vizionet tuaja të mëdha, por gjithmonë duke pasur parasysh se jeni duke mobilizuar me hapa logjikë, të ngadaltë dhe një plan të paracaktuar qartë. E vetmja gjë që duhet t’i kushtoni vëmendje janë vulgaritetet dhe premtimet apo vendimet e tepërta që do t'ju hedhin në një pjerrësi të rrëshqitshme.

Eklipset e fundit të vitit

Me eklipset e majit dhe dhjetorit në shtëpinë tuaj të shtatë të marrëdhënieve, dashuria mund të kalojë dyzet valë, por ato ju ndihmojnë të zbuloni se cila është rruga e duhur! Hëna shpërndan një marrëdhënie që ka rënë prej kohësh në shkëmbinj dhe rinovon atë në të cilën ka ende dashuri, ju rizbuloni pasionin e humbur që nga fillimi, ndiheni sikur asgjë nuk kishte ndodhur! Në vend që të ndaleni në një moment të vështirë, bëni një hap prapa dhe zgjidhni bisedën. Merrni gjithashtu në konsideratë se shqetësimi i tepërt për veten mund të ketë bërë që njeriu juaj i dashur të mos ndjehet askush. Qetësoni këto frikëra dhe ankthe të të dashurit tuaj, mendoni se diçka duhet të ndryshojë në mënyrë që të vazhdoni të jeni së bashku, si në punë ashtu edhe në besimin tuaj. Vendosni fund zhgënjimeve dhe shqetësimeve tuaja.

Nëse jeni beqar, keni një dëshirë të fortë për liri, flirtim, udhëtime ose ndoshta ndjeni pasion për dikë nga një kulturë tjetër. Edhe nëse jeni të përkushtuar, mund të jeni duke kërkuar aventurë për të dalë nga rutina juaj. Meqenëse Eklipsi Diellor i Qershorit do të jetë në shenjën tuaj të zodiakut, është e mundur të ndiheni jashtëzakonisht të fortë emocionalisht për një marrëdhënie të fshehtë dhe mund ta gjeni veten në këtë pikë. Sidoqoftë, hëna ju kujton se marrëdhëniet paralele kanë pasoja. Mos luani me zjarr dhe më pas ankoheni se jeni djegur.

Realizoni pjesën shpirtërore të marrëdhënies tuaj

Mos u mundoni të mbani sekrete nga i dashuri juaj, jini të qartë dhe jo me mjegull. Me eklipsin e hënës së nëntorit në shtëpinë e dymbëdhjetë të errët, okulte, por shpirtërore, mos harroni se çdo dashuri e paligjshme ka të ngjarë të dalë në dritë gjatë saj. Rezultati; Drama, mungesa e besimit dhe fluturimi. Sidoqoftë, ju mund ta shfrytëzoni mirë këtë energji intensive hënore duke pastruar ajrin midis jush. Ky është një vit i mirë për të kërkuar një psikolog për të trajtuar marrëdhënien tuaj ose ndonjë këshillë tjetër nga një mik i besuar. Ky Eklips i Hënës thekson nevojën për të realizuar ngjyrën shpirtërore të marrëdhënies tuaj dhe ju tregon për zbulimin e vetvetes suaj shpirtërore. Bëni një rishikim të brendshëm, hëna do t'ju tregojë rrugën tuaj shpirtërore dhe rrugën e duhur.

Për të marr harten tuaj personale astrologike klikoni ne kete andrese 

https://www.astrologu.al/sq/parashikime-personale

ose për më shumë detaje rreth hartes astrologjike personale  te detajuar mund të kontaktoni drejtpërdrejt me astrologun

ne email : http://tpimarketing@gmail.com  ne Messinger , WhatsApp, Viber Jorgo Pulla: Tel. (00355) 699 464 446

22/5-21/6
Binjakët ditor /20/
20/06/2021

Të përgjithshmet

Deri në pasditen e ditës së sotme ndjeni nevojën për fillime të reja, ndërkohë paralelisht përpiqeni më shumë të stabilizoni cështjet në ambjentin familjar. Nga pasditja dhe më pas aspironi rrugëtime të njohura dhe në përgjithësi dëshironi caste të qeta dhe reksaksuese. Por ekzistojnë ama situate që po ndodhin këtë moment pas shpinës tuaj dhe ka mundësi të duhet të flisni me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Dashuria

Do të bëni zërin tuaj të dëgjohet, ndërkohë që jeni në një periudhë ku keni shumë dashuri për të dhënë dhe kjo periudhë ka zgjuar romantizmin tuaj në përgjithësi, qoftë dhe nëse në pasdite jeni më pas fleksibël me personin që ju intereson.

Karriera dhe financat

Do duhet të menaxhoni më mirë cështjet tuaja ekonomike sot dhe në përgjithësi pas pasdites dhe të mos shtyheni në shpenzime të tepruara, kryesisht në cështje që lidhen me financat e personave të tretë.

, , , ,