Parashikimet

21/4-20/5
Demi vjetor
01/01/2022 to 31/12/2022

Demi 2022 Parashikimet Vjetore Astrologjike

 

 

Porosite tani hartën  tende personale në: 
https://www.astrologu.al/sq/parashikime-personale

ose për më shumë detaje rreth hartes astrologjike personale  te detajuar mund të kontaktoni drejtpërdrejt me astrologun

ne email:  tpimarketing@gmail.com  ne Messinger , WhatsApp, Viber

Jorgo Pulla: Tel.  (00355)   69 302 0018

 

DEMI 2022: Vështirësi dhe arritje

Demi, jeni në një proces të vazhdueshëm ndryshimi dhe kjo do të vazhdojë në vitin 2022. Viti parashikohet të jetë shum kërkues, por është e sigurt që do të shpërbleheni nëse vazhdoni punën e palodhur që po bëni nga fundi i 2020-ës.

2022 është një vit shumë vendimtar për jetën tuaj dhe ju duhet të dukeni të fortë dhe të matur në vështirësitë që ju presin. Fusha e marrëdhënieve dhe fusha e karrierës janë në ne qender te vemndjes tuaj  më shumë se kurrë. Varet nga ju nëse fitoni! Problemet tuaja nuk do të jenë të pakapërcyeshme, por do të kërkojnë gjykimin e duhur dhe trajtim realist.

Ndikimi i Uranit te Demi (për të lindurit në fund të dhjetëditëshit të parë dhe të dhjetëditëshit të dytë):

Përpara se të filloni të mendoni per  paratë tuaja, duke u “ngujuar” në to, do të ishte më mirë qe t'a gjenit me veten tuaj. Urani në shenjën tuaj ju bën më të pavarur dhe liberalë, në jetën tuaj dhe kufizon vetëkontrollin tuaj. Jeni duke luftuar për lirinë, me kokëfortësi dëshironi të bëni gjërat tuaja, por rregullat nuk janë për ju tani. Një nga mësimet bazë të Parajsës? Mos premtoni më shumë sesa mund të jepni. Në një mënyrë tepër konkrete, ju prireni të nënshkruani çeqe që nuk mund t'i shlyeni. Bëni dashuri që nuk mund ta ofroni. Kush kujdeset për detajet? Sigurisht, realiteti vjen për t'ju kujtuar se njerëzit do t'ju lënë nëse vazhdoni të silleni në atë mënyrë. Mos e humbni entuziazmin dhe dëshirën për ndryshim, por praktikoni saktësinë, veçanërisht me fjalët tuaja. Pasi të filloni të kontrolloni veten, thjesht do të shihni se jo vetëm mund të komunikoni me njerëzit, por edhe t'i sillni ata tek ju.

Urani nga shenja juaj ju kërkon të çliroheni nga paragjykimet, zakonet, sjelljet që ju mbajnë robër të së shkuarës. Ju vazhdoni drejt se ardhmes tuaj personale pasi rruga e jetës ju fton të rishikoni pikat e personalitetit që ju fiksojnë dhe nuk lejojnë zhvillimin tuaj (kjo ka të bëjë kryesisht me atë të lindur në dhjetëditëshin e dytë).

Urani, duke qenë në shenjën tuaj dhe për këtë vit, duke ndikuar tek ju që keni lindur në dhjetëditëshin e dytë të shenjës suaj të horoskopit, ju shtyn drejt ndryshimeve, rishikimeve dhe rirregullimeve në fusha kyçe të jetës suaj. Fusha e marrëdhënieve ndërpersonale duket se ndikohet drejtpërdrejt nga prania e Uranit dhe këtë vit ka shumë gjasa që të ketë disa riorganizime qoftë në marrëdhëniet personale apo profesionale. Ndonjëherë mund të ndiheni të merzitur  nga kërkesat e njerëzve në jetën tuaj dhe të reagoni në mënyrë spazmatike, por kjo është diçka që duhet menaxhuar në mënyrë që të mos çojë në vendime negative që nuk do të jenë në favorin tuaj.

Urani mbetet sërish në shenjën tuaj këtë vit, duke ju prekur kryesisht nëse keni lindur në dhjetëditëshin e dytë të shenjës suaj ose nëse keni planetë personalë të shenjave fikse. Është një vit kur zhvillimet në shoqëri, por edhe nevoja jote për më shumë liri lëvizjeje dhe shprehjeje personale, të shtyjnë të marrësh vendime të rëndësishme dhe novator, duke I suprizuar  të tjerët që të marrin si të mirëqenë, por edhe veten. Ndryshimi për një përfaqësues të shenjës suaj është gjithmonë i vështirë dhe kërkon kohë, por tani e kuptoni se nuk ka rrugë tjetër përveç ndryshimit. Kushtojini vëmendje të veçantë zhvillimeve të paparashikueshme gjatë retrospektivës së planetit nga data 24 gusht deri në fund të vitit që mund të ndikojnë në shëndetin tuaj, në marrëdhëniet tuaja me të tjerët të rëndësishëm në jetën tuaj ose në biznes.

Ndikimi i Saturnit tek Ujori:

Nëse mendoni se dëshironi të vazhdoni  karrierën tuaj, mos u frikësoni. Saturni në shtëpinë tuaj të dhjetë, qe eshte karriera, do t'ju ndihmojë të harmonizoni disponimin tuaj  të Ujorit me kërkesat e Saturnit për organizim dhe strukturë. Shenja juaj e zodiakut e do rehatinë dhe rutinën, por nën ndikimin e Uranit dhe Saturnit dëshira juaj për të qenë të lirë nga kushdo dhe çfarëdo që ju shtyn dhe streson është e fortë. Besoni universit dhe ai do t'ju udhëheqë drejt një të ardhmeje të mrekullueshme. Edhe nëse ndiheni të pakëndshëm dhe të frikësuar, aq më të fortë dhe më të mençur do të ndiheni kur perdja të bjerë në vitin 2022. Ky planet i mençur dhe i pjekur do t'ju bëjë të mendoni seriozisht për drejtimin e së ardhmes suaj profesionale dhe të gjithë jetës suaj. Duke qenë se Saturni është sundimtari natyror i shtëpisë së dhjetë, ai do të aktivizojë organizimin dhe planifikimin, duke hapur një dritare për të fituar një mision fitimprurës dhe të rëndësishëm në planetin tokë.

Saturni nga Ujori ju fton të merrni përgjegjësi në fushën profesionale. Rezultatet e çdo përpjekjeje gjykohen ose jo dhe ju i pranoni pasojat në varësi të menaxhimit. Puna e palodhur, përgjegjësia dhe metoda do t'ju ndihmojnë të kapërceni vështirësitë që fillimisht mund t'ju zhgënjejnë (kryesisht për ata që kanë lindur në fund të dhjediteshit  të dytë deri në mes të dhjediteshit të tretë).

Saturni është ende në shenjën e Ujorit dhe tregon se mund të ketë sfida profesionale gjatë këtij viti. Përgjegjësitë në punë mund të rriten, por ka shumë mundësi që mundi që keni bërë deri tani të ketë një shpërblim dhe përfundimisht të merrni një pozicion të ri ne pune . Njohjet sociale dhe profesionale do të jenë prioritet për ju këtë vit dhe nëse vendosni një objektiv për t'u zhvilluar është e sigurt që do t'ia dilni.

Sektori profesional do të jetë bast këtë vit pasi prania e Saturnit tek Ujori tregon se mund të ketë ndryshime dhe rishikime në punë. Ndonjëherë është e mundur të ndjeni se nuk ka asnjë pikë kontakti me njerëzit në mjedisin tuaj profesional ose të ndiheni nën presion në punën që bëni. Mund të ketë disa përgjegjësi të reja por mos i shihni si punë të përditshme apo si diçka që do t'ju rëndojë, pasi përmes përgjegjësive të reja duket se do të fillojë një periudhë gjatë së cilës do të mund të tregoni se çfarë vlen.

Saturni mbetet në banesën e tij të përditshme, Ujori dhe kështu vazhdon kalimin e tij nëpër shtëpinë e dhjetë të shenjes  tuaj Diellor, duke ushtruar më shumë ndikimin e tij nëse keni lindur në fillim të dhjetëditëshit të dytë të shenjës suaj ose nëse keni planetë tek shenjat fikse. Karriera juaj, imazhi juaj publik dhe martesa juaj janë fusha ku mund të shihni stabilizim dhe sukses këtë vit, por do të duhet shumë përpjekje, kokëfortësi dhe durim nga ana juaj dhe padyshim një shkallë kompromisi dhe përshtatjeje për të qenë. në gjendje për të arritur rezultate të prekshme. Kujdes nga data 5 qershor deri më 23 tetor 2022, kur Saturni do të jetë retrogradë, pasi gjatë asaj periudhe mund të ketë vonesa dhe anulime në zonat e mësipërme. Por mos harroni se një rikthim është gjithashtu një periudhë e rishikimit të qëllimeve dhe planeve pengesat ndonjëherë funksionojnë mirë.

Saturni nga Ujori ju fton të provoni sa më shumë që të jetë e mundur pasi tani keni krijuar një kapitull të ri në nivel profesional që mund t'ju ofrojë shumë. Është e nevojshme që ju të shpreheni përmes karrierës tuaj dhe të ecni bazuar në etikën dhe korrektësinë e gjërave. Kjo do të gjykohet në thelb me këtë vazhdimsi pasi Zoti i Karmës është i sigurt se do t'ju shpërblejë për pjekurinë, punën e palodhur, qëndrimin tuaj të përgjegjshëm.

Ndikimi i Jupiterit  tek Peshqit nga 1 janari deri më 10 maj dhe nga 29 tetori deri më 20 dhjetor:

A i thoni vetes se doni një revolucion? Nëse ndiheni të kufizuar ose të mërzitur me rutinën tuaj, mund të gjeni një mënyrë për t'u çliruar. Jupiteri lëviz në shtëpinë tuaj të njëmbëdhjetë, të miqësisë dhe grupeve, të lirisë dhe teknologjisë, dhe ju bën të dëshironi të jetoni jetën tuaj pa kufi! Epo, mund të ketë disa kufizime, por ju patjetër dëshironi të udhëheqni jetën tuaj duke u larguar nga kjo valë eksitimi për të krijuar një jetë unike. Bëni miq të rinj, bashkohuni në grupe progresive, përfshihuni më shumë me teknologjinë. Miratimi i praktikave të reja dixhitale mund të përmirësojë vërtet produktivitetin dhe funksionalitetin e përgjithshëm të biznesit tuaj. Edhe nëse kërkon pak kohë shtesë për të gjetur një mënyrë për të trajtuar një softuer të caktuar, ia vlen në fund, pasi do t'ju kursejë kohë dhe para.

Jupiteri nga Peshqit punon në mënyrë mbrojtëse përmes miqësive. Mjedisi miqësor do të jetë një mbështetje për çdo përpjekje personale që keni.

Me Jupiterin te Peshqit keni mundësinë të bëni zgjedhje për grupe dhe të përfshiheni në përpjekje kolektive të natyrës profesionale. Kushtet janë ideale pasi në jetën tuaj vijnë njerëz që mund të luajnë një rol katalitik duke hapur rrugë të reja përpara jush. Synimet dhe aspiratat janë shumë të favorizuara pasi është e sigurt që mund t'i arrini.

Do të ketë miq, bashkëpunëtorë, njerëz me mendje dhe shoqërues që do t'ju mbështesin ose psikologjikisht ose praktikisht. Kështu duket se rrethi juaj i miqve do të zgjerohet, do të ketë shtesa të reja në të, do të afroheni me njerëz që do të jenë mbështetësit tuaj të zjarrtë.

Është një mundësi për t'u aktivizuar pozitivisht në çështjet e synimeve dhe ambicieve dhe në këtë katër muajt e parë të vitit të ri ju jepen shumë mundësi për të promovuar planet tuaja krijuese, për të rritur të ardhurat tuaja nga profesioni, për të gjetur mbështetje, ndihmë dhe favore nga njerëz që ndajnë qëllime të përbashkëta me ju dhe në përgjithësi për të zgjeruar dhe zgjeruar sferën e ndikimit tuaj dhe pse jo, edhe të popullaritetit tuaj.

Ndikimi i Jupiterit tek Dashi nga 11 maji deri më 28 tetor dhe nga 21 dhjetori deri më 16 maj 2023:

Me frymëzim dhe imagjinatë, forcë dhe guxim, Jupiteri zemergjer  ju dhuron  kenaqesi në shtëpinë tuaj të dymbëdhjetë, të shërimit dhe dhembshurisë, për t'u çliruar nga ajo. plagët e së shkuarës. Kjo është një kohë e mirë për të falur ose për t'i dhënë fund një marrëdhënieje problematike me dhembshuri dhe mirëkuptim. Ju lini pas dyshime dhe hezitime, e dini që për të ecur përpara nuk mund të mbani mëri brenda vetes. Pastrojeni shpirtin tuaj nga çdo zemërim, pakënaqësi dhe dhimbje, pasi tani mund ta shihni pamjen e madhe. Ju mund të keni një kuptim më shpirtëror të vuajtjes suaj duke hapur një faqe të re në jetën tuaj. Ja çfarë tha një herë Nënë Tereza: “E gjeta paradoksin. Nëse doni derisa të keni dhimbje, nuk mund të ketë dhimbje tjetër, vetëm më shumë dashuri”. Ju gjithashtu mund të vendosni të bëni një Udhetim  që ju çliron shpirtin, pasi Jupiteri sundon udhëtimet.

Jupiteri krijon një vello mbrojtjeje për ju në të gjitha nivelet. Ju mendoni se mund të kapërceni dhe shëroni plagët e së shkuarës që kanë kushtuar.

Për periudhën që Jupiteri do të bëjë një hyrje “prove” në shenjën e Dashit (nga data 5/11 deri më 27/10) do t’ju ​​forcojë humorin e mirë dhe besimin se gjithçka mund të zgjidhet dhe rregullohet në këtë mënyrë.mendimet do të jenë engjëlli mbrojtës i optimizmit tuaj për këtë vit.

Nga maji deri në tetor, Jupiteri do të ketë avancuar në Dashi dhe në shtëpinë e dymbëdhjetë të shenjes  tuaj, duke ju dhënë mundësi për të kuptuar më mirë veten në thellësi, por edhe për të filluar përgatitjen e një plani të ri të madh në jetën tuaj, i cili mund të mos bazohet në orarin që e bëni menjëherë të realizueshme, por tani mund të vendosni një themel të mirë për të ardhmen e kësaj sipërmarrjeje. Në të njëjtën kohë, megjithatë, duhet të keni kujdes nga armiqtë e fshehur, fuqia e të cilëve po rritet gjatë kësaj kohe dhe të ndërmerrni veprime. Jupiteri me favorin e tij do t'ju ndihmojë të dalloni se çfarë fshihet pas buzëqeshjeve të të tjerëve, por një favor që do ta keni vetëm nëse keni lindur në dhjetë ditët e para të shenjës suaj, pasi për shkak të rikthimit në datën 9. tek Dashi dhe do të rikthehet te Peshqit në fund të tetorit, duke ju dhënë mundësinë derisa të vijë viti, të rishikoni dhe korrigjoni çështjet që ju preokupuan në maj.

Ndikimi i eklipseve Diellore dhe Hënore tek Demi më 30 Prill dhe 8 Nëntor respektivisht:

Lëvizja e parave, ndryshimi në mënyrën e menaxhimit të financave dhe të mirave materiale sjell këtë seri të re eklipset në shenjën tuaj të horoskopit që gjithashtu do të ndryshojë rrënjësisht mënyrën se si e projektoni identitetin tuaj personal. Puna, paratë dhe financat tuaja afatgjata janë në mendjen tuaj pasi këto eklipse mund të ndryshojnë mënyrën se si fitoni para, shpenzoni, kurseni dhe investoni. Nëse ndiheni në ankth ose të çorientuar, shikoni se çfarë mungon në jetën tuaj. Ndërsa gjërat ndryshojnë, mbani mendjen dhe inteligjencën tuaj. Dhe vetëm për shkak se njerëzit e tjerë mund të mos e pranojnë veten tuaj ndryshe në fillim, nuk do të thotë që ju duhet të shkoni me ta. Për të shmangur shpërthimet emocionale, ecni ngadalë dhe në mënyrë të qëndrueshme, duke bërë një hap në një kohë. Bëni një buxhet financiar përpara se të filloni një projekt ose investim të madh, veçanërisht nëse është një sipërmarrje e përbashkët. Edhe nëse ka ndryshime të mëdha gjatë rrugës, më mirë të jeni realistë.

Eklipset kalojnë në boshtin tuaj me Akrepin (30.04, 16.05, 25.10, 08.11) duke sjellë në rrugën tuaj çështje në lidhje me marrëdhëniet ndërpersonale. Përmbysjet dhe pastrimet mund të kushtojnë por jane  kalimtare, por është e sigurt që në planin afatgjatë do të vlerësoni çdo vështirësi si të nevojshme për marrëdhëniet njerëzore.

Eklipset në boshtin tuaj me Akrepin në 2022 nuk do t'i lënë të paprekura bashkëpunimet profesionale. Fakti është se marrja e përgjegjësisë nga ana juaj mund të çojë në një qëndrim të ashpër për shkak të lodhjes dhe stresit që do të ndodhë. Konfliktet e mundshme dhe humori agresiv përshkallëzojnë tensionin dhe mund të çojnë në mbylljen përfundimtare të qarqeve ose fillime të reja që do të jetë katalizatori për ju.

Katër eklipset e këtij viti do të ndodhin në boshtin tuaj (Demi-Akrep) diçka që vulos se do të ketë ndryshime, rirregullime dhe marrëdhënie të reja ndërpersonale. Pranë ditëve kur do të ndodhin eklipset (eklipsi Diellor 30/4 në shkallën e 10-të të shenjës suaj të zodiakut, eklipsi Hënor 16/5 në shkallën e 25-të të boshtit tuaj, eklipsi Diellor 25/10 në shkallën e dytë të Akrepit dhe 8 /11 eklipsi hënor në shkallën e 16-të të boshtit tuaj) mund të ndjeni nevojën për sqarim, por nuk duhet të lejoni që kjo nevojë intensive t'ju çojë drejt lëvizjeve që përfshijnë rrezik dhe në fund mund t'ju bëjnë të humbni më shumë sesa fitoni. Viti 2022 është një vit ku do të mbillni “farën” veçanërisht në sektorin profesional dhe do të shpërbleheni më vonë për mundin, durimin dhe lodhjen tuaj, por nuk do të jetë një përpjekje e vazhdueshme për të arritur qëllimet tuaja.

Eklipset e vitit ndodhin në boshtin tuaj dhe aktivizojnë një sektor nevralgjik të hirit tuaj Diellor që ka të bëjë me ju dhe marrëdhëniet e rëndësishme që keni, qoftë ajo personale apo profesionale. Është një vit që sjell ndryshime të rëndësishme në marrëdhëniet dhe bashkëpunimet tuaja dhe këtë vit ka çështje që kanë të bëjnë me zhvillimet dhe vendimet e rëndësishme që do të merrni, sepse ju vetë keni arritur në këtë pikë ose sepse ju sjell tjetri i rëndësishëm në jetën tuaj. në këtë pikë. Ju prekeni kryesisht nëse keni planetë në shkallën 2, 10, 16 dhe 25 të Demit ose Akrepit dhe së dyti nëse shkallët e mësipërme bien te Luani ose Ujori.

Mos harroni se këtë vit jeni pregatitur të mbillni farat e ambicieve dhe qëllimeve tuaja me punë të palodhur dhe nga viti i ardhshëm do të mund të shijoni frytet e përpjekjeve tuaja. Eklipset që do të ndodhin në boshtin tuaj lënë të hapur mundësinë e ndryshimit apo ndërprerjes së një marrëdhënieje profesionale apo një bashkëpunimi, madje edhe të papritur. Përmbysjet nuk janë vetëm negative pasi duhet të mbani mend se aty ku mbyllet një derë, hapet një tjetër.

Ndikimi i eklipseve Hënore dhe Diellore te Akrepi përkatësisht në 16 maj dhe 25 tetor:

A është koha për të bërë diçka formale apo për të mos u marrë më me të gjithë çështjen? Këto eklipse që aktivizojnë shtëpinë tuaj të shtatë, të marrëdhënieve dhe bashkëpunimeve, ndryshojnë rrënjësisht qasjen tuaj ndaj seksit, intimitetit dhe angazhimit, por edhe atë që kërkoni nga dashuria dhe bashkëpunimet tuaja. Lëvizje të rëndësishme në marrëdhënien tuaj ose një partneritet janë në axhendë. Ju mund të fejoheni papritur, të dëgjoni lajme për një shtatzëni, të nënshkruani një kontratë qiraje me të dashurin tuaj ose të ribashkoni jetën tuaj në një mënyrë formale. Mund të takoni shpirtin tuaj binjak ose të keni një zgjim të madh seksual dhe emocional, pasi papritur ndjeni një tërheqje fatale për dikë. Ky nuk është një njohje aksidentale, me një eklips në Akrepin karmik mund të jetë një ribashkim nga një jetë e mëparshme. Njëri apo tjetri(shpresojmë) që të dy luani letra të hapura? Por lëreni kohën të tregojë përpara se të thoni se kjo marrëdhënie ka për qëllim të zgjasë përgjithmonë në jetën tuaj. Nëse keni ndjerë për një kohë të gjatë se marrëdhënia ose partneriteti juaj nuk mund të ecë përpara, ju po e përfundoni atë në mënyrë të pakthyeshme pa u kthyer kurrë pas.

Ndikimi retrograd i Marsit te Binjakët nga 29 tetori deri më 13 janar 2023:

Marsi konkurrues është retrogradë në shtëpinë tuaj të dytë, punën, paratë dhe vetëvlerësimin, duke bërë që financat - dhe besimi juaj - të lodheni  pak, prandaj pak me te vemendshem .  Puna juaj mund të jetë stresuese dhe mund të ndiheni të stresuar dhe të stresuar për plotësimin e afateve të shkurtra ose falënderimin e një klienti kërkues. Ulni koston tuaj të fryrë të jetesës, veçanërisht nëse jetoni përtej mundësive tuaja. Mos i shpërdoroni paratë tuaja për blerje të kota, është më mirë të keni paguar faturën e energjisë elektrike në kohë. Ju mund ta doni programin dhe qëndrueshmërinë, por mbajtja e tyre tani do të jetë e vështirë. Me Marsin retrograd mund ta keni të vështirë të kurseni para, madje mund të bëni shpenzime të paparashikuara.

Marsi retrograd te Binjakët pengon planet financiare dhe ju nxit të rishikoni mënyrën se si e menaxhoni çështjen dhe si i shpenzoni burimet tuaja financiare.

Nga data 30.10.22 deri në fund të vitit, do të jetë mirë t'i kushtoni vëmendje të veçantë çështjeve që shqetësojnë sektorin financiar, pasi duket se mund të ketë ulje-ngritje ose disa detyrime të harruara.

Gjatë vitit, Marsi do të kalojë në pjesën e hartës suaj diellore nga shtëpia e tetë në shtëpinë e dytë diellore dhe do t'ju japë disa mundësi për të vepruar me vendosmëri dhe efektivitet në çështjet që lidhen me financat tuaja, karrierën për të sqaruar marrëdhëniet me miqtë dhe për të vepruar. ambiciet dhe synimet që keni vendosur gjatë vitit të ri.

Për shkak të rikthimit të tij, i cili fillon në 30 tetor dhe përfundon në janar 2023, ai do të theksojë praninë e tij duke qëndruar më gjatë në shtëpinë e dytë të horoskopit tuaj diellor dhe kjo mund të tregojë se ky vit është i rëndësishëm në lidhje me financat dhe materialin tuaj. sigurinë dhe vetëvendosjen dhe se jo vetëm do t'ju duhet të veproni aktivisht për këto çështje, por edhe të luftoni për t'i mbrojtur ato.

Marsi nga Ujori më 06.03 deri më 15.04 rrit ritmet në jetën tuaj profesionale. Marrja e përgjegjësive dhe detyrimeve shkakton nervozizëm dhe stres. Por ju jepet mundësia të tregoni aftësitë tuaja dhe të fitoni admirimin e bashkëpunëtorëve dhe eprorëve. Kjo periudhë është e përshtatshme për ju që të vazhdoni me vendosmëri me plane biznesi dhe biseda. Por do bëni mirë të jeni pajtues me të tjerët pasi mizoria dhe absolutiteti i mundshëm do të gjykohen negativisht nga mjedisi profesional.

Marsi në shenjën tuaj të zodiakut nga data 06.07 deri më 20.08 ju ndihmon të merrni iniciativa në të gjitha nivelet dhe të arrini objektivat profesionale që mund të keni vendosur. Qëndroni larg sjelljeve dhe lëvizjeve spazmatike që do të prishin atmosferën pozitive dhe do të krijojnë probleme të mëtejshme me partnerët tuaj.

Plutoni do të mbetet në Bricjap këtë vit dhe në shtëpinë e nëntë të horoskopit tuaj Diellor, duke vazhduar të ushtrojë presion dhe të ndryshojë realitetin tuaj përmes botëkuptimit tuaj dhe ndërsa ai transformohet me kalimin e vitit. Ky vit është një thellim i frikshëm dhe ju e kuptoni krejtësisht ndryshe mënyrën se si njerëzit punojnë në përgjithësi dhe si motivohen ngjarjet dhe zhvillimet në jetën tuaj personale, gjë që ju jep shumë mirëkuptim dhe fuqi për të ndikuar nga distanca. Ju prekeni kryesisht nëse Dielli juaj është në pesë shkallët e fundit të shenjës tuaj ose nëse keni planetë nga shkalla e 25-të deri në fund të shenjave impulsive. Klima në jetën tuaj dhe në mënyrën se si i perceptoni gjërat do të ndryshojë shumë dhe do t'ju duhet të jeni shumë të kujdesshëm gjatë retrospektivës së planetit, pra nga data 29 prill deri më 9 tetor 2022, periudhë kur duhet të jeni të kujdesshëm edhe në gjithçka që lidhet me studime dhe kërkime mbi objekte studimi sekrete, metafizike apo dicka tjeter.

Neptunni mbetet tek Peshqit dhe në shtëpinë e njëmbëdhjetë të shenjes suaj  duhet të jeni të kujdesshëm edhe këtë vit, të keni sytë hapur dhe të shmangni kurthe që kanë të bëjnë me miqësi që tregojnë diçka tjetër dhe janë të ndryshme, për të mos u bindur. menjehere per dicka qe nuk eshte vertetuar nga praktika dhe e provuar ne kohe, por edhe per te ulur rreth synimeve dhe ambicieve tuaja, vecanerisht nese keni lindur ne fillim te dhjediteshit  te trete te shenjes suaj te zodiakut ose keni planete personale nga Shkalla e 20-të deri në 25-të e shenjave të ndryshueshme të zodiakut. Sigurisht, kjo nuk do të thotë se kudo ka rrezik dhe mashtrim, planetet mund t'ju ndihmojë të gjeni forcën për të mbështetur vizionin tuaj, por është mirë të keni gjithmonë këmbët në tokë dhe në realitet. Kushtojini vëmendje të veçantë periudhës nga 28 qershori deri më 4 dhjetor 2022, kur Neptuni do të jetë retrogradë dhe do t'ju duhet të forconi vetëflijimin dhe dashurinë brenda jush për të kapërcyer pengesat e padukshme.

NË PËRFUNDIM:

2022 do të jetë një vit ndryshimesh dhe me siguri karriera nuk mund të mbetet pa u ndikuar. Fillimisht Saturni i rreptë nga fusha e karrierës suaj vazhdon t'ua vështirësojë punen juve te shenjes se  Demit, përkundrazi shpërblen Demin që ka punuar shumë, por ndonjëherë shpërblimi i Saturnit do të thotë më shumë përgjegjësi.

Urani subversiv që vazhdon rrugën e tij në shenjën tuaj ju bën revolucionar, ndaj nëse një ambient pune nuk ju përshtatet, atëherë… merrni çantat tuaja të vogla dhe shkoni diku tjetër!

Mërkuri retrograd nga 14-25/1 dhe nga 10-23/9 sjell të dhëna konfuze tek profesionisti!

Eklipset e këtij viti (30/4, 16/5, 25/10 dhe 8/11) prekin pika veçanërisht të ndjeshme në horoskopin tuaj, ndaj ndryshimet këtë vit do të jenë të pashmangshme, pavarësisht nëse do t'i lansoni ju apo partnerët tuaj.

Hëna e re në 1/2 sjell një rinovim në karrierë. Nga data 6 mars Marsi dhe Afërdita shkojnë dorë për dore në fushën e karrierës, ndaj deri në mes të prillit do të jeni patjetër të zënë me profesionet që ju lodhin, por kjo lodhje është produktive.

Hëna e plotë e datës 16/4 sjell kulmin e përpjekjeve tuaja në punë, ndërsa nga data 24 maj deri më 5 korrik me siguri do të merrni përsipër detyrime të të tjerëve në punë.

Afërdita nga 29 Shtatori deri më 23 Tetor ëmbëlson klimën e biznesit, e kombinuar me një Hënë të re pozitive më 25 Shtator.

Viti që do të kaloni është i rëndësishëm sepse do t'ju maturojë në thellësi. Nëpërmjet ankthit dhe betejave, nga dilemat dhe frikat, nga ndarjet dhe përgjegjësitë e reja, do të zbuloni një vetvete të re, të aftë për të hartuar një rrugë të re.

KËSHILLA:

Qëndroni larg njerëzve problematikë dhe mos ndërhyni në punët e njerëzve të tjerë që nuk ju shqetësojnë. Nëse nuk doni më shumë probleme, merreni vetëm me jetën tuaj.

MUAJI DHE  ELEMENTET KRYESORE:

Janar: Urani do të jetë në shenjën tuaj të zodiakut, gjë që do të përmirësojë jetën tuaj shoqërore, por kujdes çfarë thoni.

Shkurt: Muaji ju inkurajon të lëvizni të sigurt në të gjitha fushat dhe veçanërisht në marrëdhëniet tuaja.

Mars: Kjo është koha e përsosur për t'u fokusuar në karrierën, ose studimet tuaja.

Prill: Përqendrohuni te vetja, pasi vendosmeria është çelësi nëse dëshironi të jeni të suksesshëm këtë vit.

Maji: Ju sjell sukses në të gjitha fushat e jetës suaj. Ju do të jeni më me fat nëse shmangni keqkuptimet gjatë lëvizjes retrograde të Mërkurit.

Qershor: Muaji i parë i verës ju sjell fat në karrierë, arsim dhe jetën sociale.

Korrik: Sjell probleme në jetën tuaj të dashurisë, ndaj përmirësoni aftësitë tuaja të komunikimit për të rritur romancën.

Gusht: Shqetësimet tuaja fillojnë të zbehen, ndaj relaksohuni dhe kaloni kohë me të dashurit tuaj.

Shtator: Dilni nga rutina juaj e përditshme dhe përpiquni të bëni ndryshime në jetën tuaj, veçanërisht në karrierë.

Tetor: Për disa arsye do të ndiheni nervoz dhe të paduruar për gjithçka. Rritni spiritualitetin tuaj për t'u ndjerë më të relaksuar.

Nëntor: Është një muaj i mrekullueshëm për të gjetur një ekuilibër mes karrierës dhe jetës suaj familjare.

Dhjetor: Muaji i fundit ju jep kohë për të menduar për të ardhmen tuaj. Bëni plane në mënyrë që të mos përsërisni gabimet tuaja.

 

Porosite tani hartën  tende personale në: 
https://www.astrologu.al/sq/parashikime-personale

ose për më shumë detaje rreth hartes astrologjike personale  te detajuar mund të kontaktoni drejtpërdrejt me astrologun

ne email:  tpimarketing@gmail.com  ne Messinger , WhatsApp, Viber

Jorgo Pulla: Tel.  (00355)   69 302 0018

 

Mos harroni ti bëni Like faqeve tona në Facebook

www.facebook.com/astrologu.al.JorgoPulla

www.facebook.com/www.astroshop.al.JorgoPulla

pasi dhe të bëheni pjesë në grupin tonë

www.facebook.com/groups/jorgopulla.astrologu

Për të qënë gjithnjë të informuar për ofertat dhe shortet që ne organizojmë EKSKLUZIVISHT dhe vetëm për pjestarët tanë…

Pra, do të ishte më mirë të qëndroni të qetë dhe të pretendoni qetësisht, duke kultivuar më tej talentin tuaj unik së bashku me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Ju presim…

, ,
21/4-20/5
Demi javor
04/07/2022 to 10/07/2022

Parashikime te Pergjithshme 

kjo javë do të ketë një “ajër” ndryshe nga ato të mëparshmet, pasi hyrja e Marsit në shenjën tuaj më 5/7 tregon se do të jetë plot energji dhe tension. Pozicioni i ri i Marsit do të forcojë vetëbesimin dhe vitalitetin tuaj, por nga ana tjetër mund të prishë ekuilibrin në fushën e marrëdhënieve ndërpersonale. Ju mund të mendoni se të tjerët nuk po ecin me ritmin që dëshironi ose se disa gjëra nuk po bëhen në kohë. Përpiquni të mos reagoni fuqishëm dhe impulsivisht ndaj “sfidave” të tilla, pasi kjo mund të krijojë një përçarje qoftë në një marrëdhënie personale, qoftë në atë profesionale´

Dashuria

Afërdita është ende te Binjakët dhe e bën të fortë nevojën për siguri emocionale. Kështu që këto ditë duket se do të tregoni interes vetëm nëse ka një person që mund ta plotësojë këtë nevojë, përndryshe nuk do të jeni të gatshëm të kaloni asnjë kohë duke u marrë me flirtime sipërfaqësore. Nëse jeni në një lidhje me Mërkurin duke hyrë në shenjën e Gaforres në 7/5, duket se do të thuhet shumë mes jush, partnerit dhe njerëzve të mjedisit tuaj. Kjo mund të krijojë edhe keqkuptime mes jush, ndaj nëse doni të shmangni këtë skenar duhet të ndiqni thënien që thotë “bisedat në shtëpi nuk I nxjerrim  nga shtëpia”.

Puna dhe Ekonomia

Prania e Marsit në shenjën tuaj do t'ju mbushë me energji e cila do të kontribuojë në zgjidhjen e disa detyrimeve profesionale, të cilat u "mbledhën" si dhe disa çështjeve profesionale mjaft kërkuese. Ndoshta do të lindin disa konfrontime – sidomos nëse keni lindur në ditët e para të shenjës suaj – të cilat do t’ju ​​duhet t’i trajtoni me qetësi dhe të mos i lini të rriten tonet, pasi vetëm kështu do të dilni fitimtare.

Porosite tani hartën  tende personale në: 
https://www.astrologu.al/sq/parashikime-personale

 

Mos harroni ti bëni Like faqeve tona në Facebook

www.facebook.com/astrologu.al.JorgoPulla

www.facebook.com/www.astroshop.al.JorgoPulla

pasi dhe të bëheni pjesë në grupin tonë

www.facebook.com/groups/jorgopulla.astrologu

Për të qënë gjithnjë të informuar për ofertat dhe shortet që ne organizojmë EKSKLUZIVISHT dhe vetëm për pjestarët tanë…

Pra, do të ishte më mirë të qëndroni të qetë dhe të pretendoni qetësisht, duke kultivuar më tej talentin tuaj unik së bashku me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Ju presim…

 

, , , ,
21/4-20/5
Demi vjetor dashuria
01/01/2022 to 31/12/2022

 

Demi 2022 Parashikimet Vjetore Sentimentale 

 

Porosite tani hartën  tende personale në: 
https://www.astrologu.al/sq/parashikime-personale

ose për më shumë detaje rreth hartes astrologjike personale  te detajuar mund të kontaktoni drejtpërdrejt me astrologun

ne email:  tpimarketing@gmail.com  ne Messinger , WhatsApp, Viber

Jorgo Pulla: Tel.  (00355)   69 302 0018

 

Te lire apo te lidhur ?

Ju dëshironi siguri dhe stabilitet në një lidhje dashurie dhe zakonisht nuk e keni problem të qëndroni me dikë për një kohë të gjatë. Megjithatë, falë Saturnit serioz në Ujor dhe shtëpisë tuaj të dhjetë ambicioze që po lufton me Uranin jokonvencional në shenjën tuaj të zodiakut, mund të zbuloni se pjesa e shpirtit tuaj që e do qëndrueshmërinë në marrëdhënie është në kontrast të plotë me pjesën tuaj që dëshiron. pavarësia dhe liria. Kombinoje këtë kombinim kozmik me dy eklipset e Demit në Prill dhe Nëntor dy eklipset e ardhshme në Akrep dhe shtëpinë tuaj të shtatë të marrëdhënieve, Maj dhe Tetor, ose do të ndiheni gati për të kaluar në një marrëdhënie më të qëndrueshme që është në një rrugë të qëndrueshme. , ose do të kërkoni lirinë tuaj nëse i dashuri juaj kërkon shumë prej jush.

Thyeni zinxhirët e kufizimeve

Një gjë keni në mendje: Të bëni gjërat tuaja qe ju pelqejne ose të mos bëni asgjë, të jetoni jetën pa kufizime dhe angazhime. Urani në shenjën tuaj të horoskopit ju shtyn të largoheni nga parajsa juaj, duke ju sjellë ballë për ballë me të tjerët, por edhe veçanërisht me veten. Planeti i rinovimit, Urani, thyen strukturat e kufizuara thyen lidhjet. Ju ndjeni nevojën të bëni një bilanc të jetës suaj të dashurisë, të gjeni kuptim në të dhe të ndjeni më shumë se jetoni sipas vlerave, shijeve, karakterit ose vizionit tuaj për lumturinë. Dhe tani jeni të etur për ndryshim, kërkoni risi dhe modernitet, por mbi të gjitha pushim.

Nëse jeni beqarë, dashuria mund të jetë e lirë për ju këtë vit pasi përqendroheni më shumë në atë që doni, duke përfshirë ndjekjen e qëllimeve dhe aspiratave tuaja të karrierës. Nëse vendosni të përfshiheni me dikë këtë vit, mund të jetë një marrëdhënie që nuk do të çojë në angazhim. Sigurisht, kjo nuk do të thotë se nuk mund të keni diçka serioze, por gjysma juaj duhet patjetër t'ju mbështesë në nevojat dhe dëshirat tuaja personale dhe të mos kontrollojë të gjitha lëvizjet që bëni. Kjo vlen edhe për ata prej jush që kanë një lidhje afatgjatë.

Ju pëlqen diçka ndryshe

Për pjesën më të madhe të vitit, Jupiteri do të jetë në Peshqit dhe në shtëpinë tuaj të njëmbëdhjetë miqësore, duke ndihmuar në zgjerimin e rrethit tuaj shoqëror, gjë që mund të zgjerojë gjithashtu listën tuaj të të njohurve. Meqenëse shtëpia e njëmbëdhjetë ka të bëjë me miqësinë, është gjithashtu e mundur që ju  një mik të ndjeni diçka më shumë këtë vit. Dhe me Urani në Demi që ndryshon vlerat tuaja thelbësore dhe ju jep një shije për diçka ndryshe, ju gjithashtu mund të tërhiqeni nga njerëz që nuk janë tipi juaj i zakonshëm. Jini të hapur ndaj të rejave duke qëndruar besnik ndaj asaj që dëshironi vërtet.

Ëndërroj për të ardhmen

Turneu i Jupiterit në Dash ne shtëpinë e dymbëdhjetë shpirtërore siguron që rruga juaj do të kryqëzohet me ata që ju duan shumë. Të ofron mundësinë të shprehësh zemrën, të jesh më i ndjeshëm dhe më i dhembshur, të ëndërrosh dhe të rritesh shpirtërisht, të takosh dashurinë që shpresonit. Merrni parasysh mitin e lepurit dhe breshkës, ku breshka ngadalë merr rrugën e saj dhe u dëshmon kafshëve të tjera të pyllit se nuk duhet të heqësh dorë kurrë prej tyre në jetë. Vullneti i mirë dhe mendja juaj e paster  janë armët tuaja më të mira për të pasur sukses dhe për të shkëlqyer.

Per juve te shenjes se Demi 2022 është një vit që duket se ka kërkesa nga ju në përgjithësi por do të ketë edhe mundësi për të njohur njerëz të rinj dhe mjedisi juaj miqësor do të luajë një rol të rëndësishëm në këtë.

Jeta juaj romantike kalon nëpër grumbuj gurësh në vitin 2022, ndërsa Eklipset në boshtin tuaj me Akrepin nxjerrin në pah problemet dhe situatat që kërkojnë zgjidhje. Nuk do të jetë e lehtë të ruash një ekuilibër pasi kërkesat e larta në hapësirën profesionale dhe nevoja për të prishur të dhënat në nivel personal lëkundin atmosferën dhe çojnë në ndryshime të rëndësishme. Njohjet dhe largimet e papritura shkaktojnë paqëndrueshmëri, ndërsa nevoja për siguri është një tipar kryesor i temperamentit tuaj.

Qëllimi juaj është të keni një jetë personale të qëndrueshme që do t'ju ofrojë siguri dhe besim. Në vitin 2022, megjithatë, ju jeni thirrur të bëni ndryshime që mund të jenë vendimtare për romancën tuaj.

Ky vit duket se do të jetë “bujar” përsa i përket fushës romantike, pasi Jupiteri në shenjën e Peshqve do të sjellë mundësi njohjesh dhe kontaktesh të reja me persona me të cilët do të kuptoni se keni karakteristika dhe interesa të përbashkëta. Nëse jeni të lirë të merrni pjesë në grupe dhe aktivitete kolektive, duket se do të hapet një rreth i ri njohjesh dhe do t'ju afrojë me njerëz me të cilët do të ndani aktivitete të përbashkëta. Kjo do të jetë shumë e rëndësishme për ju këtë vit pasi do të kërkoni nga një partner mirëkuptim reciprok, mbështetje dhe lënien e hapësirës për njëri-tjetrin dhe kjo do të luajë një rol të madh në zgjedhjen që bëni.

Jupiteri nga Peshqit deri në 11.05 dhe në fund të vitit krijon kushtet më të mira të mundshme për njohje përmes ambientit miqësor që mund të jetë shumë pozitiv për ju. Qëndrimi i përbashkët i jetës dhe qasja revolucionare ndaj gjërave magnetizojnë interesin dhe hapin rrugën për diçka të re.

Me Afërditën retrograde ndaj Bricjapit në fillim të vitit (deri më 29.01) jeni në një proces të brendshëm që mund të zhvillojë pozitivisht marrëdhënien tuaj. Ju e kuptoni se çfarë ju kënaq dhe si mund të përjetoni aventurën përfundimtare në një nivel personal. Ju krijoni kushtet për rishikime që do të përmirësojnë ndjeshëm ndjenjat tuaja.

Afërdita në Virgjëreshë krijon kushte të jashtëzakonshme nga 05.09 deri në 29.09 dhe Afërdita në Akrep nga 23.10 deri në 16.11. Sunduesi i shenjës suaj të zodiakut kujdeset për intervalet specifike për t'ju dhënë sharm intensiv, ekstroversion, bujari emocionale dhe shoqërueshmëri. Loja romantike merr flakë pasi dëshironi të kënaqni partnerin ose të pushtoni objektin e dëshirës tuaj. I përkushtuari do të shijojë momente pasioni dhe butësi që do të krijojnë një kuadër sigurie që ju kënaq plotësisht. I palidhuri ushtron sharmin tuaj dhe shijon pushtimet e reja që ju rrisin vetëbesimin.

Mërkuri retrogradë në shenjën tuaj të zodiakut nga data 23.05 deri në 03.06 rikthen në kuadrin e jetës tuaj persona nga e kaluara. Ju keni iniciativën e lëvizjeve dhe nuk keni nevojë të nxitoni për të marrë vendime që mund t'i rishikoni më vonë.

Eklipset në boshtin tuaj me Akrepin (30.04, 16.05, 25.10 dhe 08.11) nxjerrin në pah çështje të rëndësishme në jetën tuaj personale. Është koha për ta hequr atë dhe për të vazhduar. Është e rëndësishme të jeni absolutisht të sigurt për lëvizjet tuaja pasi vendimet që do të merren gjatë kësaj periudhe do të luajnë një rol të rëndësishëm tani e tutje. Do të jenë lëvizje që do të lënë gjurmë dhe do ju shtyjnë drejt një kapitulli të ri dhe ndryshe të jetës tuaj romantike. Njohje të reja që mund të ekzistojnë sigurisht që do të vijnë në jetën tuaj për të theksuar nevojën për të rishikuar dhe përmbysur një mentalitet që nuk ju mbulon më.

Përveç kësaj, nuk duhet të harroni se me Uranin në shenjën tuaj të horoskopit kuptoni se cilat çështje dhe sjellje ju pengojnë të shijoni momentet. Është e nevojshme që ju të përfshiheni në marrëdhënie që ju mbulojnë pasi është e sigurt që nuk do të bëni zbritje dhe nuk do të duroni më situata që nuk ju përshtaten.

Urani në shenjën tuaj të zodiakut “mbi kokën tuaj” ndonjëherë mund t'ju bëjë hakmarrës, duke rezultuar në konflikte ose një mosmarrëveshje të thjeshtë që zhvillohet në një betejë të madhe. Mundohuni të mos lejoni që disponimi juaj revolucionar të menaxhojë çështjet romantike, pasi ka shumë gjasa që të lindin tensione.

Jupiteri nga Peshqit deri në 11.05 dhe nga 28.10 deri në 20.12 nxjerr në pah marrëdhëniet miqësore që mund të zhvillohen në shumë personale. Është e mundur të suprizoheni  nga njerëzit në mjedisin miqësor që shprehin ndjenjat e tyre ndaj jush drejtpërdrejt. Në të njëjtën kohë, përmes mjedisit miqësor ka shumë mundësi që të ketë njohje të reja që do t'ju tërheqin vëmendjen. Qëndrimi origjinal ndaj jetës, qasja alternative ndaj gjërave ju emocionon dhe ju sjell në kontakt me të dhëna të reja.

Jupiteri do të jetë në shenjën e Peshqve nga fillimi i këtij viti deri në datën 10/5 dhe më pas do të kalojë sërish retrograde në të njëjtën shenjë nga data 28/10 deri në 20/12. Nga ky pozicion - në shtëpinë tuaj të 11-të Diellore - do të sjellë mundësi për të takuar njerëz me të cilët ndani pikëpamje të përbashkëta, por edhe aktivitete të përbashkëta. Nëse jeni të lirë, ka mundësi të takoni një person që do të “turbullojnë ujërat” përmes njerëzve që janë në mjedisin tuaj miqësor apo në një shoqëri të përbashkët. Një rol të veçantë do të luajë në zgjedhjen që do të bëni për të ndjerë se personi pranë jush ka të njëjtën këndvështrim si ju, mund të ndajë nevojat tuaja edhe më mirë se ka një identifikim pikëpamjesh!

Në fillim të vitit dhe deri në datën 29.01, Afërdita, sundimtarja e shenjës suaj të zodiakut, lëviz në dukje retrograde te Bricjapi. Ju dëgjoni nevojat dhe dëshirat më të thella ndërsa zbuloni se çfarë ju kënaq vërtet, çfarë ju argëton dhe çfarë e zhvillon marrëdhënien tuaj bazuar në planet e ardhshme që mund të ekzistojnë me partnerin tuaj. Është e mundur që do të ketë kthime të njerëzve nga e kaluara që ju ndihmojnë të zhyteni në një botëkuptim të ri dhe perceptim të jetës së tij personale. Kjo periudhë mund të jetë ideale për romancën tuaj pasi është e sigurt që do të arrini në përfundime të vlefshme që do t'ju ndihmojnë të qetësoheni për thelbin e marrëdhënies dhe për atë që plotëson vërtet nevojat tuaja.

Me Afërditën e Virgjëreshës nga 05.09 deri në 29.09 ju kënaqeni me flirtim, argëtim, rrëfime më të thella që rinovojnë marrëdhënien tuaj. Të palidhurit vini në kontakt me njerëz të cilëve u bën përshtypje mënyra se si lëvizni dhe personaliteti juaj.

Afërdita nga Akrepi nga data 23.10 deri në 16.11 favorizon zhvillimet në marrëdhënien tuaj tashmë ekzistuese. Të palidhurit kanë mundësinë të kenë një marrëdhënie që do t'ju kënaqë plotësisht në aspektin e miqësisë, shoqërueshmërisë, ekstroversionit.

Një kohë veçanërisht e favorshme jo vetëm për të bërë një njohje të re, por edhe për të shfaqur një dashuri të re të zhurmshme është periudha kur Afërdita do të jetë në shenjën tuaj (nga 29/5 deri në 22/6) dhe veçanërisht në mes të hapësirës ku ajo do të takohet me Uranin subversiv! Nëse jeni në një lidhje këtë vit dhe dëshironi ta rinovoni, mund të vidhni pak kohë nga detyrimet profesionale dhe të tjera dhe t'ia kushtoni aktiviteteve të përbashkëta të preferuara me partnerin.

Gjetja e një hobi të përbashkët me partnerin tuaj do të jetë çelësi i marrëdhënies suaj këtë vit, pasi do të mbajë flakën mes jush! Mos e nënvlerësoni kontaktin me miqtë, grupet e përbashkëta por edhe angazhimin me aktivitete kolektive, pasi këtë vit do të jeni më social dhe do të kërkoni sa më sipër!

Një periudhë shumë e mirë për jetën tuaj personale do të jetë ajo gjatë së cilës Afërdita do të jetë në shenjën, pra nga data 24/5 deri më 22/6 pasi takimi i saj me Uranin sjell surpriza, të këndshme dhe -nëse jeni të lirë - është. ka shumë të ngjarë që ai të sjellë një dashuri të papritur!

Prania e Saturnit në shenjën e Ujorit mund t'ju sjellë mendime për zyrtarizimin e një marrëdhënieje që ka dhënë shenja pozitive. Pozicioni i Saturnit në këtë shenjë duket se do t'ju shtyjë të merrni përgjegjësi të reja - jo domosdoshmërisht negative - dhe do të hapë një rrugë të re në një marrëdhënie.

Nëse jeni në një lidhje me Saturnin në Ujor në shtëpinë tuaj të 10-të Diellore duket se do të kërkoni stabilitet në jetën tuaj personale, ndaj edhe nëse jeni të mbuluar nga kjo marrëdhënie është e mundur të merrni vendimin dhe të hidhni hapin tjetër!

Por nëse jeni në një lidhje ku mes jush dhe partnerit ka disa çështje apo tensionet janë bërë të zakonshme, me Uranin në shenjën tuaj, ka shumë gjasa që të merrni vendimin dhe të bëni valixhet! Në çdo rast, do t'ju duhet t'i kushtoni vëmendje lëvizjeve dhe vendimeve tuaja, në mënyrë që të mos bëni disa lëvizje spazmatike që nuk do të jenë në favorin tuaj.

NË PËRFUNDIM:

Viti 2022 është një vit me ndryshime të shumta dhe rrënjësore pasi eklipset e këtij viti ndikojnë drejtpërdrejt në jetën tuaj personale dhe paralajmërojnë mbylljen e fondeve të rëndësishme.

Këto eklipse ndodhin në datat 30/4, 16/5, 25/10 dhe 8/11. Nëse jeni në një lidhje ose një martesë që nuk ju evoluon dhe bëhet -më në fund- pengesë për atë që jeni të destinuar të bëni, atëherë Universi ndërhyn dhe ju lë të lirë. Nëse, nga ana tjetër, jeni në një marrëdhënie që ka dëshmuar qëndrueshmërinë dhe vlerën e saj, mund të çojë në shkallët e Kishës  Xhamise (apo bashkisë), ndërkohë që shumë Dema të lirë do të pushojnë së qeni të lirë për një kohë të gjatë!

Por Urani në shenjën tuaj të horoskopit kërkon vetëm marrëdhënie thelbësore, veçanërisht për të lindurit 30/4-10/5, pasi ju duket se po kaloni… adoleshencën!

Nga data 28 maj deri në 23 qershor, humori juaj rritet së bashku me temperaturën dhe ka një lulëzim në çështjet e zemrës, megjithëse rreth dates 12-19/6 jeni thirrur për të marrë vendime përfundimtare.

Është e qartë se periudha më e dobishme është nga data 5 deri në 28 Shtator kur Afërdita do t'i japë "bekimet" e saj nga fusha e lidhjeve tuaja të dashurisë! Gjithashtu, nga data 23 Tetor deri më 16 Nëntor, planeti i dashurisë ju jep një tjetër mundësi për të prekur zemrën e personit që ju intereson, me pasion! Më në fund, Tetori 2022 duket se do të rikthejë në plan të parë dilemat në zgjedhjet tuaja që ju pushtuan në fillim dhe në fund të 2021.

Në vitin 2022, marrëdhëniet tuaja do të kalojnë në një nivel tjetër, pasi nga njohje të thjeshta apo miqësi, ato do të shndërrohen në më të thella dhe më intensive. Ndjenja më e madhe e vetëvlerësimit që keni ndaj vetes, do të rrisë besimin dhe mbështetjen në të gjitha marrëdhëniet tuaja, veçanërisht me ata që janë pak më të mëdhenj se ju. Nëse nuk e keni gjetur ende shpirtin tuaj binjak, ky vit mund të jetë momenti i duhur.

Eklipsi Hënor i Majit ju kujton t'i hidhni një sy marrëdhënieve, partneriteteve dhe angazhimeve tuaja dhe të shihni se çfarë duhet të ndryshojë dhe çfarë duhet të lihet. Ndjenjat tuaja mund të jenë intensive dhe të vështira, por ia vlen të përpiqeni të merrni parasysh atë që po ndjeni.

Në Qershor, kur Afërdita do të lëvizë në shenjën tuaj të horoskopit, do të sjellë në liri marrëdhënie të reja, të qëndrueshme dhe afatgjata, ndërsa ato të përkushtuarat do ta konsolidojnë lidhjen tuaj dhe do të kalojnë në një nivel tjetër. Formalizimi si fejesa apo edhe martesa mund të ndodhë pasi marrëdhënia juaj merr një pamje më konvencionale. Lëreni logjikën të përfshihet me emocionet tuaja në vendimet tuaja për të shmangur gabimet që do të bëhen me impuls, veçanërisht në Tetor.

Porosite tani hartën  tende personale në: 
https://www.astrologu.al/sq/parashikime-personale

ose për më shumë detaje rreth hartes astrologjike personale  te detajuar mund të kontaktoni drejtpërdrejt me astrologun

ne email:  tpimarketing@gmail.com  ne Messinger , WhatsApp, Viber

Jorgo Pulla: Tel.  (00355)   69 302 0018

 

Mos harroni ti bëni Like faqeve tona në Facebook

www.facebook.com/astrologu.al.JorgoPulla

www.facebook.com/www.astroshop.al.JorgoPulla

pasi dhe të bëheni pjesë në grupin tonë

www.facebook.com/groups/jorgopulla.astrologu

Për të qënë gjithnjë të informuar për ofertat dhe shortet që ne organizojmë EKSKLUZIVISHT dhe vetëm për pjestarët tanë…

Pra, do të ishte më mirë të qëndroni të qetë dhe të pretendoni qetësisht, duke kultivuar më tej talentin tuaj unik së bashku me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Ju presim…

, ,
21/4-20/5
Demi mujor
01/07/2022 to 31/07/2022

Te përgjithëshme

Per juve te kesaj shenje Korriku është një muaj shumë energjik për ju, pasi prania e Marsit në shenjën tuaj të horoskopit nga 5/7 tregon se ditët do të kenë lëvizje, takime, kontakte dhe shumë gjëra që do t'ju duhet t'i “shtryni” në program. tuajat. Lajmi i mirë i rastit është se Marsi në shenjën tuaj të zodiakut do t'ju japë energji - shumë herë do të jetë e tepërt - diçka që do të jetë veçanërisht efektive kundër situatave dhe çështjeve që ju shqetësojnë. Më 13/7 Hëna e Plotë që do të zhvillohet në aksin Gaforre – Bricjap do të sjellë rreth jush fytyra të ambientit tuaj të ngushtë dhe më të gjerë dhe tregon se ato ditë do të jenë shumë sociale për ju. Në të njëjtën kohë, ka shumë të ngjarë të shfaqë disa marrëdhënie shoqërore, miqësore apo edhe farefisnore,Më 23/7 Dielli do të kalojë në shenjën e Luanit dhe nga pozicioni i tij i ri do të nxjerrë në pah çështjet që kanë të bëjnë me detyrimet familjare. Pak ditë më vonë në 28/7 hëna e re që do të zhvillohet në Luan sjell një fillim të ri, i cili mund të veshin një lëvizje, një blerje shtëpie apo edhe vendimin për një bashkëjetesë. Ajo që duhet të mbani mend për korrikun është se ditët e fundit të tij kanë nevojë për vëmendje të veçantë, pasi lidhja e Marsit me Uranin në shenjën tuaj të zodiakut mund të sjellë ngjarje dhe trazira të papritura, veçanërisht nëse keni lindur në dhjetëditëshin e dytë të shenjës suaj të zodiakut. Fusha e marrëdhënieve tuaja ndërpersonale është ajo që do të ndikohet drejtpërdrejt nga kjo seancë, ndaj komunikimi,

Dashuria

Ky muaj do të krijojë emocione kontradiktore dhe duket se do të ketë ndryshime në humor, të cilat do të ndikojnë si në zgjedhjet ashtu edhe në lëvizjet në jetën tuaj personale. Afërdita deri më 17/7 do të jetë në shenjën e Binjakëve, duke forcuar introversionin, diçka që mund të krijojë pasiguri emocionale dhe ndjenjën se nuk ka stabilitet. Kjo është diçka që do të ndryshojë në mënyrë drastike nga data 18/7 pasi hyrja e Afërditës në shenjën e Gaforres do të rikthejë ekstroversionin dhe do të reduktojë mendimet negative që do të kenë të bëjnë qoftë me një marrëdhënie personale, qoftë me një njohje të ndryshme për ju për t'u zhvilluar në një lidhje. Mjedisi juaj shoqëror dhe kontaktet që do të keni me të dashurit tuaj duket se luajnë rolin e tyre në një njohje që do të bëni pas 18/7. Në ditët e fundit të muajit, qofshin të lirë apo në një lidhje, do të duhet të jeni shumë të kujdesshëm me lëvizjet, reagimet dhe vendimet tuaja, pasi takimi i Marsit me Uranin do të bëhet në shenjën tuaj të zodiakut dhe do të sjellë shpërthime. . Nëse keni takuar një person që ju intereson ose nëse jeni në një lidhje që dëshironi të zhvilloni, përpiquni të tregoni përmbajtje edhe nëse ka disa ngjarje që do t'ju irritojnë, pasi këto mund të shkaktojnë reagime që mund të dëmtojnë një lidhje romantike. .

Puna dhe Ekonomia

Çështjet që lidhen me punën duket se kanë ngelur ne vend  ose te len pas dore  pasi korriku nuk është muaji që do të ndezë mendime, shqetësime dhe pasiguri për çështje profesionale. Nëse keni lindur në dhjetëditëshin e tretë të shenjës suaj të horoskopit, gjërat mund të jenë pak më ndryshe për ju, pasi Saturni nga shenja e Ujorit sjell ende disa momente stresi, duke krijuar lodhje. Ajo që ka nevojë për vëmendje është energjia juaj, e cila ndonjëherë - nëse nuk menaxhohet - ka shumë të ngjarë të krijojë një atmosferë të tensionuar. Nëse ka çështje që ju acarojnë, përpiquni t'i zgjidhni ato me dialog dhe mos harroni rolin e rëndësishëm që luan komunikimi në shmangien e tensioneve dhe konflikteve.

Porosite tani hartën  tende personale në: 
https://www.astrologu.al/sq/parashikime-personale

Mos harroni ti bëni Like faqeve tona në Facebook

www.facebook.com/astrologu.al.JorgoPulla

www.facebook.com/www.astroshop.al.JorgoPulla

pasi dhe të bëheni pjesë në grupin tonë

www.facebook.com/groups/jorgopulla.astrologu

Për të qënë gjithnjë të informuar për ofertat dhe shortet që ne organizojmë EKSKLUZIVISHT dhe vetëm për pjestarët tanë…

Pra, do të ishte më mirë të qëndroni të qetë dhe të pretendoni qetësisht, duke kultivuar më tej talentin tuaj unik së bashku me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Ju presim…

 

, , ,