Parashikimet

20/2-20-3
Peshqit javor
14/06/2021 to 20/06/2021

Këtë javë do nevojitet ti jepni prioritet detyrimeve që keni në përditshmërinë tuaj dhe kjo do përbëjë “sfidën” e ditëve. Nëse mundeni ti vendosni në një “rradhë” do jetë më e lehtë të ruani një qëndrim të mirë dhe të mos ndikoheni nga disa ndryshime që mund të ndikojnë deri diku programin tuaj. Katrori Saturnit që ndodhet në shenjën e Ujorit me Uranin që ndodhet tek Demi mund t’ju kthejë në cështje të cilat bëjnë pjesë në të kaluarën. Mirë do jetë të shmangni skenarin e mësipërm dhe të mos përqendroheni në cështje të cilat kanë kaluar, por në situata dhe persona që ekzistojnë këtë moment në jetën tuaj.

Dashuria

Përditshmëria do jetë mjaft kërkuese këtë javë dhe do duhet ti kushtoni vëmëndje pasi mund të përbëjë shkak për tu krijuar distancim- me plot kuptimin e fjalës dhe metaforikisht- midis jush dhe partnerit tuaj. Nëse jeni beqarë katrori Diellit që ndodhet në shenjën e Binjakëve me Neptunin që ndodhet në shenjën tuaj nuk do ju ndihmojë të jeni të qartë në një cështje sentimentale, dicka e cila mund të krijojë hamendësime dhe ndoshta të drejtojë dikë që ju intereson në përfundime të gabuara.

Puna dhe Ekonomia

Dy katrorët që do realizohe këtë javë- katrori Saturni/Urani por edhe katrori Dielli/ Neptun tregon se orët që do kaloni në punë do jetë të cuditshme pasi ka shumë mundësi të ndjeni se presionoheni. Disa biseda mund të krijojnë mendime të dyta dhe përfundimisht t’ju shtyjnë të nxirrni përfundime të gabuara. Ruani rezerva dhe bëni lëvizje korrekte në c’farë do lloj cështje profesionale, për të dalë të fituar.

Mos harroni ti bëni Like faqeve tona në Facebook

www.facebook.com/astrologu.al.JorgoPulla

www.facebook.com/www.astroshop.al.JorgoPulla

pasi dhe të bëheni pjesë në grupin tonë

www.facebook.com/groups/jorgopulla.astrologu

Për të qënë gjithnjë të informuar për ofertat dhe shortet që ne organizojmë EKSKLUZIVISHT dhe vetëm për pjestarët tanë…

Pra, do të ishte më mirë të qëndroni të qetë dhe të pretendoni qetësisht, duke kultivuar më tej talentin tuaj unik së bashku me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Ju presim…

, ,
20/2-20-3
Peshqit mujor
01/06/2021 to 30/06/2021

Qershori është një muaj i cili do ketë mjaft mundësi për jetën tuaj personale apo do ekzistojnë dhe disa “sfida” të cilat do kenë necojë për menaxhim të vecantë dhe kujdes. Në 10/6 Hëna e re/eklipsi Diellit që do realizoet në gradën e 19 të Binjakëve mund t’ju vërë në procedurë për ndryshime të mëdha. Kështu që ka mundësi të mendoni të zhvendoseni, të mendoni një ndryshim në hapësirën ku jetoni apo akoma dhe të largoheni nga disa persona që konsideroni “familjarë”. Mirë do ishte të shmangni reagimet impulsive ashtu sit ë veproni me bazë ndjenjat e momentit, paso kjo do mundej t’ju drejtojë në vendime të gabuara.

Me hyrjen e Marsit në shenjën e Luanit në 11/6 përditshmëria juaj do fillojë të bëhet më shumë presionuese ama presioni do ketë përkatësisht me energjinë tuaj, që duket se do fillojë të rritet dhe do ju ndihmojë shumë për të përmbushur detyrimet tuaja. Në 21/6 hyrja e Diellit në shenjën e Gaforres inaguron një periudhë vecanërisht erotike për ju kur do vendosni të lini pas vetes shqetësime por edhe cështje të cilat kishin lodhur në fillim të muajit dhe të përqendroheni në veten tuaj apo në një person të caktuar. Në 23/6 me kthimin e Merkurit në vijë të drejtë në shenjën e Binjakëve komunikimi do ndjekë qëndrimin tuaj dhe do fillojë të përmirësohet ndjeshëm, dicka që do ju ndihmojë vecanërisht në kontaktin që do keni me persona të dashur. Në 24/6 Hëna e Plotë që do realizohet në boshtin Gaforrja- Bricjapi mund të sjellë një dashuri të re apo një lajm shumë pozitiv në një cështjen tuaj sentimentale.

Dashuria

Qershori është një muaj i vecantë për ju përsa ka lidhje me jetën tuaj sentimentale dhe prezencën e Afërditës në shenjën e Gaforres nga 2/6 tregon se do ekzistojë lëvizshmëri në cështjet e ndjenjave. Afërdita do ndodhet në një shenjë shoqërore për ju dhe do krijojë rrethanat e përshtatshme për të rinovuar një lidhje të ekziston tashmë, të njihni një person të ri apo akoma dhe të fillojë një dashuri e re. Në mes të muajit përshkak të eklipsit të Diellit që do realizohet, klima mund të ndryshojë pasi do ekzistojnë mendime të cilat do ju krijojnë shqetësime dhe ka shumë mundësi t’ju vënë të filloni të mendoni përsëri rrugëtimi e një lidhjeje apo një njohjeje. Nga 21/6 me hyrjen e Diellit në shenjën e Gaforres dhe nga 23/6 me kthimin e Merkurit në vijë të drjtë, do fillojë një periudhë shumë e mirë për të bërë sqarime dhe të merrni vendimet tuaja. Nëse jeni beqarë ndaj fundi muajit nuk përjashtohet të njihni një person që do ju bëjë “klik” dhe do përbëjë epiqëndrën e interesit tuaj për periudhën e ardhshme. Nëse ndodheni në një lidhje me hyrjen e Afërditës në shenjën e Luanit në 27/6 ia vlen të përqendroheni në përditshmërinë që ekziston në jetën tuaj personale dhe të gjeni mënyra për të bërë më shoqërore për veten dhe partnerin tuaj.

Puna dhe Ekonomia

Cështje të cilat lidhen me punën nuk do ndodhen në prioritet për ju këtë muaj, pasi vëmëndja juaj duket se do jetë e kthyer në jetën tuaj personale dhe në disa cështje sentimentale. Pavarsisht këtyre pas mesit të muajit me hyrjen e Marsit në shenjën e Luanit ka mundësi të fillojnë të rriten detyrimet e përditshmërisë tuaj profesionale, ndaj nëse merreni më parë me disa punë atëher është e sigurt se do dilni të fituar. Rrugëtimi kundërt i Merkurit në shenjën e Binjakëve do përbëjë “gjëmb” në komunikimin tuaj me të tjerët, dicka e cila do bëhet e qartë dhe në ambjentin tuaj profesional. Për shkak se këtë muaj ka mundësi të shfaqen disa vonesa apo disa pengesa në detyrime të programatizuara profesionale do duhet të keni ndërmend dhe këtë mundësi, për të ekzistuar dhe një plan b që do ju nxjerrë nga pozicioni vështirë. Pas 23/6 kur Merkuri do kthehet në vijë të drejtë do jetë më e lehtë të menaxhohen disa cështje të cilat lidhen me punën dhe rrjedhin më qetë cështjet profesionale.

Mos harroni ti bëni Like faqeve tona në Facebook

www.facebook.com/astrologu.al.JorgoPulla

www.facebook.com/www.astroshop.al.JorgoPulla

pasi dhe të bëheni pjesë në grupin tonë

www.facebook.com/groups/jorgopulla.astrologu

Për të qënë gjithnjë të informuar për ofertat dhe shortet që ne organizojmë EKSKLUZIVISHT dhe vetëm për pjestarët tanë…

Pra, do të ishte më mirë të qëndroni të qetë dhe të pretendoni qetësisht, duke kultivuar më tej talentin tuaj unik së bashku me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Ju presim…

,
20/2-20-3
Peshqit vjetor
01/01/2021 to 31/12/2021

Ndikimi i Neptunit tek Peshqit (për ata që kanë lindur në fund të dekadës së dytë dhe në fillim të dekadës së tretë):

A duket diçka shumë mirë për të qenë e vërtetë? Me Poseidon në shenjën tuaj të zodiakut, mos nxitoni të bëni konkluzione arbitrare në lidhje me një person ose një situatë. Ju do të paguani shtrenjtë për besimin dhe pamaturinë tuaj. Gjërat nuk janë ato që duken. Dikush mund t'ju japë premtime që nuk mund t'i mbajë ose papritmas mund të shihni veten e vërtetë (dhe të pakëndshme) të dikujt. Ndoshta nuk e keni njohur aq mirë por në nxitimin tuaj nuk keni dashur të shihni të vërtetën ose keni anashkaluar disa detaje të rëndësishme.

Nëse akoma po përtypni një zhgënjim të së kaluarës, Poseidon mund t'ju shqetësojë paqen e mendjes. Mund të të tundojë madje të ndjekësh zakone të këqija ose të merresh me stresin me ilaçe ose alkool. Eshtë e lehtë për t’u bërë! Më mirë të zgjidhni zhgënjimet tuaja duke iu drejtuar botës shpirtërore ose një personi të mençur dhe të besueshëm në vend që të pini në bare. Thjesht sigurohuni që të mos krijoni një "varësi" të re. Nëse ndiheni fort të lidhur me dikë që ju paraqet si shpëtimtarin tuaj, më vonë mund ta çmitizoni atë. Universi ju kujton t’i besoni vetes, në vend që të vendosni këdo në piedestal.

Ndikimi i Saturnit tek Ujori:

Pranoni faktin që gjithçka ndodh për një arsye. Saturni në shtëpinë tuaj të dymbëdhjetë shpirtërore dhe me re mund të bjerë pak mbi ju, por ju duhet të përballeni me realitetin kokë më kokë. Zëri juaj i brendshëm nuk po ju flet thjesht, por po ju bërtet! Gjërat dhe njerëzit përreth jush mund të bëhen krejtësisht të çuditshme dhe mistike, prandaj jini të gatshëm të përjetoni disa rastësi goditëse dhe shenja hyjnore. Ju mund të keni disa përvoja të palëkundura që ju bindin se ekziston një forcë tjetër në lojën e jetës. Ju mund të merrni një falje të papritur nga dikush që ju lëndon, por do të duhet forca e shpirtit dhe përpjekja për t'i rregulluar gjërat mirë. Tani ju jeni të mbyllur me kokëfortësi për këtë person, nuk jeni në gjendje të kapërceni inatin, dhimbja është e thellë. Sa më skeptik dhe racional të jeni, aq më lehtë gjërat do të jenë për ju. Saturni nuk do të mbështesë ëndrrat dhe fantazitë tuaja por realitetin e jetës. Më e mira që mund të bësh? Ndiqni këtë portë shpirtërore, misterioze që ju hap ky planet i fuqishëm karmik. Sigurisht që do të jeni nën presion por keni ndihmë, ndaj jini të hapur ndaj shenjave dhe udhëzimeve nga Hyjnorja.

Ndikimi i Jupiterit tek Ujori:

Jupiteri ju sjell rilindjen shpirtërore në shtëpinë tuaj të dymbëdhjetë, të shpirtshmërisë dhe nënvetëdijes. Bëhuni gati për një zbulim të rëndësishëm shpirtëror që do t'ju transformojë ndërsa tani shihni bukurinë dhe gëzimin në gjërat e thjeshta të jetës. Ose përmes meditimit ose përmes ndihmës Hyjnore, ju lëshoni një kujtesë të dhimbshme, një bllokim të vazhdueshëm emocional. Ju mendoni më shumë shpirtërisht dhe metafizikisht, ndonjëherë pak çuditërisht dhe joortodoksisht. Shërimi juaj mendor është i qartë dhe jeni gati për një jetë të re. Një ëndërr, një deja-vu, intuita juaj, ky zë i brendshëm i mençur ju flet dhe ju drejton, gjithçka që duhet të bëni është të dëgjoni mesazhin ndriçues me zë të lartë dhe të qartë.

Ndikimi i Jupiterit tek Peshqit nga 13 maj deri më 28 korrik:

Këtë vit do të merrni pak shije të dhuratave të Zeusit në shenjën tuaj të zodiakut, megjithëse shumica e tyre mbahen të fshehura për vitin e ardhshëm. Ju besoni në veten tuaj, e shikoni jetën me optimizëm, ndiheni të lumtur dhe emocionuese. Ju prisnit zhvillime pozitive në jetën tuaj të ndjekura nga një entuziazëm të fortë. Çdo gjë mund të ndodhë: Takoni shoqen tuaj të shpirtit, afroheni me njeriun tuaj të dashur, një projekt i juaji zgjerohet jashtë vendit, një marrëveshje biznesi mbush xhepat tuaj. E tëra çfarë ju duhet të bëni është të përgatiteni nga ky vit. Edhe pse pjesën më të madhe të këtij viti do ta kaloni në kërkim të qëllimit të shpirtit tuaj, do të gëzoni disa bekime. Ju gjithashtu mund të keni një ngritje shoqërore dhe / ose krijuese ose të kontaktoni me një audiencë më të gjerë, ndoshta edhe globale.

Ndikimi i Eklipsit të Hënës tek Shigjetari më 26 maj dhe Eklipsit të Diellit tek Shigjetari më 4 dhjetor:

Bëhuni gati për një ngritje profesionale! Ndiqni ëndrrat tuaja, luftoni për karrierën tuaj dhe zhvillimin tuaj personal! Këto dy eklipse aktivizojnë shtëpinë tuaj të dhjetë të karrierës dhe shënojnë finalen e madhe të një serie eklipsesh që transformojnë si rrugën tuaj të karrierës ashtu edhe qasjen tuaj ndaj komunikimit dhe mësimit. Ju mund të bëheni më të sinqertë në lidhje me bindjet tuaja ose të filloni të postoni idetë tuaja për publikun. Ju mund të fitoni njohuri të reja që i japin prestigj karrierës suaj ose të botoni punën tuaj ose të udhëtoni për biznes ose të filloni një biznes. Këto eklipse ju japin një shtytje të fundit të madhe për të bërë ëndrrat tuaja të vërteta, duke ju ndihmuar të heqni qafe modelet kufizuese.

Ndikimi i Eklipsit të Diellit tek Binjakët më 10 qershor:

Sa afër ndiheni me të dashurit tuaj? A keni komunikim të mirë? Me këtë eklips të fundit në shtëpinë, shtëpinë dhe familjen tuaj të katërt, ju jeni të motivuar të përmirësoni marrëdhëniet tuaja me të dashurit tuaj. Ju mund të pastroni ajrin rreth një konflikti të zgjatur ose madje të bashkoni forcat për një bashkëjetesë të re. Një anëtar i familjes ose vëlla, vëlla ose fqinjë mund të luajë një rol të rëndësishëm në ngjarjet e shkaktuara nga ky eklips. Ndoshta edhe hëna ju frymëzon për të lëvizur ose eksploruar një "qytet të dytë". Ndoshta është koha për të lëvizur në një vend tjetër, më të qetë nëse doni më shumë qetësi shpirtërore. Ju madje mund të përfshiheni më shumë në organizatat lokale dhe iniciativat lokale për të mirën e qytetit tuaj dhe vendit tonë.

Ndikimi i Afërditës së kundërt në Bricjap nga 18 dhjetor deri më 29 janar 2022:

Socializimi strategjik do të jetë i dobishëm për jetën tuaj të dashurisë dhe karrierën tuaj ndërsa Afërdita lëviz mbrapsht në shtëpinë tuaj të njëmbëdhjetë, miqësinë, ekipet dhe teknologjinë. Bëni kopje të skedarëve të kompjuterit tuaj, veçanërisht nëse ato kanë të bëjnë me punën tuaj. Ribashkimi me miqtë ose grupet nga e kaluara juaj mund t'ju bëjë të ndiheni më të ngrohtë, të sigurt dhe të sigurt, nuk do të jetë një ribashkim i thjeshtë. Ju mund të gjeni partneritete fitimprurëse që ia vlen të eksploroni. Një dashuri e vjetër platonike - ndoshta një që nuk ka filluar kurrë - mund të kthehet në jetën tuaj dhe t'ju shqetësojë. Shënim: Nëse jeni drejtues ose thjesht anëtar i një grupi, mos diskriminoni njerëz të caktuar, kjo mund të krijojë dramë dhe ndarje irracionale. Jini të drejtë ndaj të gjithëve.

Peshqit 2021: Një vit me luhatje!

Peshq, çështje të së kaluarës që mund të rëndojnë rëndë në psikologjinë tuaj dalin në sipërfaqe në 2021 dhe ju thirreni të merreni me ta në mënyrë stoike. Eshtë koha të duash frikën dhe pasigurinë tënde dhe të sqarosh çdo çështje që të mban rob në situatat e kaluara.

Neptuni në shenjën tuaj të zodiakut, prek kryesisht atë që ka lindur në fund të dekadës së dytë dhe në fillim të dekadës së tretë, nuk ju lejon të shihni objektivisht kush jeni në të vërtetë, cilët njerëz janë rreth jush dhe duan t'ju mbështesin, cili është kursi ideal jetën për të ndjekur. Mendimet e paqarta dhe sjelljet e pashpjegueshme mund të mundojnë psikologjinë dhe zgjedhjet tuaja, pasi ndieni se nuk keni një kriter të qartë. Kjo mund të çojë në kërkesa të tepruara nga ata që ju rrethojnë ose, mbi të gjitha, nga vetja juaj. Kini kujdes të shmangni çdo zgjedhje që mund të krijojë probleme të rëndësishme në marrëdhënie dhe bashkëpunime, duke mbajtur parasysh situatat e idealizuara. Iluzionet do t'ju shqetësojnë dhe ndoshta do t'ju çojnë drejt vendimeve të gabuara për të cilat më vonë do të pendoheni por nuk do të jetë e lehtë për t'u korrigjuar.

Saturni që nga dhjetori i vitit 2020 është zhvendosur te Ujori, ndikon tek të lindurit e parë deri në mes të dhjetë ditëve të dyta dhe ju fton të zhyteni në vendet e shenjta të vetes tuaj, pasi zbuloni se nuk keni kapërcyer frikën dhe pasiguritë nga situatat e së kaluarës ju bezdisin Psikologjia peshon, ju mendoni se është koha të izoloheni për të sqaruar se çfarë po ndodh me të vërtetë brenda jush, çfarë është ajo që mund të funksionojë në mënyrë kufizuese në një nivel psikologjik dhe nuk ju lejon të funksiononi të lirë nga shtypja dhe faji. Kushtet favorizojnë angazhimin me brendësinë, krijimin, artin. Përmes fushave specifike do të lehtësoni veten dhe do të jeni në gjendje të pastroni mendimet tuaja.

Jupiteri në Ujor nga dhjetori 2020 deri në mes të majit dhe nga fundi i korrikut deri në fund të dhjetorit 2021 ju ndihmon të lehtësoni dhimbjen që fshehni brenda dhe të ecni përpara duke mbyllur kapituj që ju kanë stigmatizuar nga situatat e mëparshme. Mos harroni se keni një engjëll mbrojtës pranë jush i cili do t'ju ndihmojë të ngriheni në çdo vështirësi dhe do t'ju japë shtysë për të kapërcyer cilat situata ju shqetësojnë. Nga mesi i majit deri në fund të korrikut, Jupiteri në shenjën tuaj të zodiakut ju jep një shenjë të parë të rritjes dhe zgjerimit në të gjitha nivelet e jetës tuaj. Eshtë e rëndësishme të përfitoni nga mundësitë e mundshme që vijnë në këtë periudhë kohore për të ecur përpara në mënyrë dinamike në zgjedhjet profesionale, personale dhe familjare që do t'ju ndihmojnë të ngriheni.

Frika dhe zmbrapsjet janë rritur ndjeshëm në dy muajt e parë të vitit të ri dhe në mes të qershorit, pasi ato dalin në sipërfaqe me vrull dhe ndikojnë në psikologjinë tuaj. Katrori Jupiter - Uran (18.01) dhe katrorët Saturn - Uran (18.02, 15.06) nuk ju lejojnë të ndiheni të sigurt dhe paqëndrueshmëria që krijohet ndikon ndjeshëm në mënyrën e lëvizjes së tij në të gjitha nivelet. kushtojini vëmendje situatave në të kaluarën, pasi të dhënat përmbysen për shkak të çështjeve të papritura me të cilat jeni thirrur të përballeni.

Eklipset Binjakë-Shigjetar që do të ndodhin më 28 maj, 10 qershor dhe 4 dhjetor ka të ngjarë të krijojnë trazira në drejtim të familjes dhe jetës suaj profesionale, pasi është koha të mbyllni ciklet e situatave që mund t'ju kenë munduar. Duhet të keni kujdes në zgjedhjet e mundshme, pasi ekzagjerimet ose iluzionet nuk lënë hapësirë ​​për gjykim objektiv në vështirësimin e gjërave. Eshtë mirë të moderoni egoizmin e tepruar dhe të zhvilloni kërkesa realiste nga të tjerët, përndryshe ka më shumë të ngjarë të çoni në tension dhe konflikte me njerëz të rëndësishëm për ju. Eklipsi i hënës në boshtin Akrepi - Demi më 19 nëntor përqendrohet në mjedisin e menjëhershëm dhe më të gjerë, pasi çështjet që mund të krijojnë çarje vijnë në pah. Sigurohuni që të përfitoni nga kjo mundësi për të mbyllur raste që kanë krijuar shtypje dhe pasiguri në mënyrë që të ketë ekuilibër në marrëdhënien tuaj.

Peshqit profesionalisht dhe financiarisht në 2021: Kini kujdes bashkëpunimet tuaja!

 Në 2021, Neptuni në shenjën tuaj nuk lë hapësirë ​​për të parë në terma realistë se si duhet të procedoni me zgjedhje profesionale dhe veçanërisht për sa i përket bashkëpunimeve tuaja. Ka mundësi të keni situata të ëndrrave në mendjen tuaj që nuk korrespondojnë me realitetin. Kujdesuni që të distancoheni nga gjërat për të parë sa më me mend se si duhet të lëvizni në punët tuaja profesionale, përndryshe ambiciet tuaja do të jenë ëndrra të pakapshme dhe ka më shumë të ngjarë të lëndoheni nga rrjedha e gjërave.

Eklipset e Binjakëve-Shigjetarit që do të ndodhin më 28 maj, 10 qershor dhe 4 dhjetor intensifikojnë situatën në jetën tuaj profesionale, pasi thirreni të mbyllni çështje që mund të krijojnë probleme të rëndësishme në karrierën tuaj. Eshtë e nevojshme të shpëtoni nga paturpësia dhe arroganca, pasi ato do të bezdisin dukshëm eprorët tuaj dhe do të jenë pengesë në çfarëdo ndjekjeje që keni. Në të njëjtën kohë, është mirë të heqësh qafe iluzione dhe iluzione që mund të çojnë në zgjedhje të gabuara, pasi nuk do të jetë e lehtë të rregullosh gjërat dhe do të ekspozohesh.

Yjet e shumta tek Virgjëresha (Mërkuri, Afërdita, Marsi) nga fundi i korrikut deri në mes të shtatorit ju jep mundësinë për të hyrë në bashkëpunime që janë veçanërisht të favorshme për ju, pasi ju mund të ekuilibroni mosmarrëveshjet tuaja dhe të veproni si një katalizator duke shmangur vëllimi. Kini kujdes nga polemikat e mundshme që vijnë nga zilia dhe mund t'ju dëmtojnë. Do të bëni mirë të merrni masa me partnerët tuaj, pasi kjo do t'ju ndihmojë të shmangni konfliktet e mundshme që do të kenë pasoja negative.

Cështjet sentimentale të Peshqëve në 2021: Momente emocionuese për beqarët.

Neptuni në shenjën tuaj të zodiakut nuk ju lejon të keni një pamje objektive të nevojave tuaja dhe kjo mund të krijojë një përshtypje të rreme si në lidhje me personin që keni zgjedhur të keni pranë jush, ashtu edhe në lidhje me njerëzit e rinj që vijnë në jetën tuaj për të pushtuar një vend pranë jush. Eshtë e rëndësishme të funksiononi duke lënë anash emocionin e fortë dhe nevojën për zbukurim. Në këtë mënyrë ju do të kuptoni se çfarë dëshironi vërtet në një marrëdhënie personale dhe do të siguroheni që t’ia shprehni atë në terma realist partnerit tuaj. Përndryshe, kërkesat e tepërta do të çojnë në thyerjen e lidhjeve dhe plagëve që mund t'ju stigmatizojnë.

Eklipset në boshtin Binjakët - Shigjetari që do të ndodhin më 28 maj, 10 qershor dhe 4 dhjetor vështirë se do ta lënë jetën tuaj personale të paprekur, si faktorë të jashtëm që krijojnë tension që mund të ndikojë në marrëdhënien tuaj. Kujdesuni për të zbutur nervozizmin, ekzagjerimin dhe arrogancën që mund të rezultojë fatale për ndjenjat tuaja. Jepini partnerit tuaj mundësinë për t'ju mbështetur, gjithmonë duke pasur parasysh që potenciali i tij është specifik. Ju nuk duhet të keni kërkesa që nuk janë realiste.

Nga mesi i majit deri në fund të korrikut, Jupiteri në shenjën tuaj të zodiakut ju jep optimizmin e nevojshëm dhe rrit ndjeshëm shoqërueshmërinë tuaj. Mund të ketë shumë njohje të reja që do të luajnë një rol të rëndësishëm në jetën tuaj, pasi nuk do të hezitoni të merrni nismat e nevojshme duke pretenduar personin që ju intereson.

Yjet e shumta tek Virgjëresha (Mërkuri, Afërdita, Marsi) nga fundi i korrikut deri në mes të shtatorit ju mbush me argëtim, besim dhe pasion të fortë që do të stigmatizojë jetën tuaj personale. Vera parashikohet të jetë e nxehtë, pasi është e sigurt që do të nxisni vëmendjen e atyre përreth jush me sharmin dhe shkëlqimin që dhuroni. Kini kujdes nga sjelljet potencialisht konkurruese në marrëdhënien tuaj ekzistuese që do të shkaktojnë shqetësime. Merrni iniciativa për veprime të përbashkëta me partnerin tuaj që do të zbutin çdo tension.

Peshqit: Jo gjithmonë duhet të jeni viktimë

Eshtë intuita juaj që ju udhëzon dhe merr vendimin përfundimtar. Me Neptunin në shenjën tuaj, ju shpërbleni veten. Vendosmëria juaj e gjen mbështetjen e saj në intuitën tuaj. Edhe nëse shpirti juaj është përmbytur nga pasioni dhe dashuria, ju po kërkoni më të mirën. Thellë në shpirtin tënd synon më lart sepse e di që e meriton. Ju mund të dëshironi dashurinë ideale, të përjetshme, por gjithashtu duhet të mbështeteni te vetja juaj, të mos bini viktimë dhe ta vendosni vetë më vonë. Ju kontrolloni emocionet tuaja. Mos lejoni që të ndikoheni nga hidhërimet dhe vuajtjet e të tjerëve. Përdorni intuitën tuaj, sepse do t’ju ​​bëjë të arrini qëllimin e duhur, në kohën e duhur.

Më në fund mësoni nga mësimet tuaja karmike

Jupiteri dhe Saturni në Ujori dhe shtëpia juaj e dymbëdhjetë, zona shpirtërore e hartës suaj, ndihmojnë për të pastruar mjegullën dhe kaosin nga jeta juaj romantike, ju jeni gati të mësoni më shumë rreth rrugës shpirtërore që keni zgjedhur. Eksploroni lidhjet karmike që ju bashkojnë me të dashurin tuaj, ndani ëndrrat dhe fantazitë tuaja të fshehta. Ju depërtoni thellë në nënvetëdijen tuaj dhe përpiqeni të zbuloni pse keni qenë i kapur pas një të kaluare të dhimbshme për kaq shumë kohë. Ju duhet të shëroni plagët e shpirtit tuaj, më në fund të mësoni mësimet tuaja të vështira karmike dhe t'i jepni fund asaj.

Bëni një zhytje të thellë në shpirtin tuaj, çfarë e pengon lumturinë tuaj? Ndoshta ju jeni duke vajtuar humbjen e një dashurie të vjetër, ndoshta po mendoni për dikë që është një ëndërr e pakapshme. Ju duhet të zbarkoni në realitet, të shtypni këmbët fort në tokë dhe Saturni racionalist ju ndihmon për këtë. Kjo sigurisht nuk do të jetë e lehtë për shenjën tuaj të ndjeshme dhe ëndërrimtare të zodiakut, por përpjekja për të kontrolluar gjërat do t’ju ​​bëjë të ndiheni të irrituar. Ju vendosni se si ta nderoni rrugën tuaj shpirtërore, si ta çoni jetën drejt dashurisë dhe së vërtetës.

Karriera, ambiciet dhe pasionet

Dy eklipset e majit dhe dhjetorit në shtëpinë tuaj të dhjetë, karriera, përqendrojnë vëmendjen tuaj në ambiciet tuaja dhe nevojën tuaj për të jetuar. Disi, ju duhet të gjeni një mënyrë për të kombinuar karrierën tuaj me dëshirën tuaj për pasion, dashuri dhe aventurë. Ju duhet më shumë se fat për të pasur sukses në afarizmat e bashkuar dhe keni nevojë për më shumë se fat për të pasur sukses në biznesin e anëtarësuar. Për aq sa përpiqeni të arrini ambiciet tuaja të mëdha, mos e vendosni marrëdhënien tuaj në plan të dytë, duke i kushtuar shumë kohë punës. Nëse jeni duke kërkuar dashuri, mund të takoni dikë në vendin tuaj të punës. Sidoqoftë, jini shumë të kujdesshëm para se t’i jepni dikujt besimin tuaj të plotë dhe zemrën tuaj. Lëvizni ngadalë, jo të nxitur nga entuziazmi dhe pasioni.

Për të marr harten tuaj personale astrologike klikoni ne kete andrese 

https://www.astrologu.al/sq/parashikime-personale

ose për më shumë detaje rreth hartes astrologjike personale  te detajuar mund të kontaktoni drejtpërdrejt me astrologun

ne email : http://tpimarketing@gmail.com   ne Messinger , WhatsApp, Viber Jorgo Pulla: Tel. (00355) 699 464 446

,
20/2-20-3
Peshqit ditor/20/
20/06/2021

Të përgjithshmet

Dita e sotme fillon me vëmëndjen tuaj duke qëndruar e kthyer në shtëpi dhe cështjet që lidhen me të, por dhe me cështjet e personave familjar që ju ndikojnë, në mënyrë indirekte apo direkte. Por më pas, nga pasditja mundeni më lehtë të përparoni në planet tuaja dhe njëkohësisht të kaloni bukur. Por kini kujdes fjalët tuaja, pasi mund të lëndojnë. Më mirë të këshilloheni me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Dashuria

Ambjenti familjar luan rol protagonist në vendimet tuaja deri në pasdite, por më pas do t’ju jetë më e lehtë të komunikoni me personat tuaj të dashur, pasi Hëna ndodhet e pozicionuar në favor të shenjës tuaj.

Karriera dhe financat

Fati duket se ju buzëqesh më shumë nga pasditja dhe më pas, kështu që mund të shfrytëzoni mundësitë që ju jepen, pavarsisht kësaj, do duhet të qëndroni larg veprimeve të pamenduara që ju përfshijnë në telashe.

, , , ,