Parashikimet

20/1-19/2
Ujori vjetor
18/01/2021 to 31/12/2021

 

Ujori 2022 Parashikimet Vjetore Astrologjike

Porosite tani hartën  tende personale në: 
https://www.astrologu.al/sq/parashikime-personale

ose për më shumë detaje rreth hartes astrologjike personale  te detajuar mund të kontaktoni drejtpërdrejt me astrologun

ne email:  tpimarketing@gmail.com  ne Messinger , WhatsApp, Viber

Jorgo Pulla: Tel.  (00355)   69 302 0018

 

UJORI 2022: E PERGJITHSHME

Çlirim nga vështirësitë

Ujor, ju ndryshoni rrënjësisht dhe vazhdoni drejt një transformimi personal përmes vështirësive, kompleksiteteve dhe këputjeve përfundimtare me njerëzit që janë të rëndësishëm në jetën tuaj. 2022 do të shënojë ndryshime vendimtare në nivel personal, profesional dhe familjar që do t'ju përcaktojnë si personalitet.

Ndikimi i Uranit te Demi (për ata që kanë lindur në fund të dhjetëditëshit të parë dhe të dhjetëditëshit të dytë):

A është vetë konfuzioni shkaku i stresit tuaj? Nga njëra anë, ju vërtet dëshironi të bëni hapa të mëdhenj në karrierën tuaj. Nga ana tjetër, mund të ndiheni të detyruar dhe nën presion nga një marrëdhënie personale, të cilën thjesht e shihni si një pengesë që nuk mund ta kapërceni dhe që ju privon nga dëshira për pavarësi për të ecur përpara vetë. Sundimtari juaj planetar, Urani, zhvendoset në shtëpinë tuaj të katërt, shtëpinë dhe familjen, duke ju kërkuar të merrni parasysh ekuilibrin punë-jetë. A do të thotë të kesh një punë të caktuar që nuk ke jetë personale apo anasjelltas?

Një person i afërt me ju, partneri ose familja juaj, mund të ndihet i lënë pas dore dhe t'ju detyrojë të merreni me ta. Ose mund të humbisni burimet tuaja financiare në shtëpinë tuaj për shkak të rrethanave që mund të duken jashtë kontrollit tuaj. Është e mundur që një person i dashur t'ju privojë disi nga liria deri në atë pikë sa të kërkoni t'i jepni fund kësaj marrëdhënieje. Thjesht duhet të jeni më diskriminues me ndihmën që u jepni njerëzve të tjerë.

Urani nga Demi krijon nevojën për një ndryshim mentaliteti që vjen kryesisht nga mjedisi familjar. Ju dëshironi të largoni paragjykimet që nuk ju përshtaten. Nuk do të hezitoni të largoheni nga shtëpia e atdheut, duke kërkuar të hapni krahët. Marrëdhëniet me mjedisin familjar dridhen pasi zbulimet nuk mund të kalojnë pa u vënë re (kryesisht kanë të bëjnë me të lindurin në dhjetëditëshin e dytë).

Urani vazhdon rrugëtimin e tij në shenjën e Demit – këtë vit do të prekë ju që keni lindur në dhjetëditëshin e dytë të shenjës suaj – dhe flet për ndryshime. Është e mundur që të merrni vendimin dhe të ndryshoni shtëpinë apo edhe qytetin pasi Urani në këtë shenjë në shtëpinë tuaj të 4-të diellore, do të luajë një rol kyç në çështjet që kanë të bëjnë me shtëpinë qoftë në kuptimin e ngushtë apo në kuptimin më të gjerë të fjalës.

Urani mbetet sërish në Demi këtë vit dhe vazhdon kalimin e tij në shtëpinë e katërt të horoskopit tuaj diellor, duke ju prekur kryesisht nëse keni lindur në dhjetëditëshin e dytë të shenjës suaj të. Shtëpia dhe familja mbeten vatra trazirash dhe ndryshimesh dramatike dhe këtë vit jeni thirrur të vini në rregull dhe të guxoni të zbatoni zgjidhje jo tradicionale që sjellin një ekuilibër të ri. Kushtojini vëmendje të veçantë zhvillimeve të paparashikueshme gjatë rikthimit global nga data 24 gusht deri në fund të vitit, periudhë jo e favorshme për blerje-shitje dhe çështje të pasurive të paluajtshme.

Ndikimi i Saturnit tek Ujori:

Nuk mund të mësoheni me rutinën pasi jeni shenjë e ndryshimit të vazhdueshëm, por me Saturnin në shenjën tuaj jeni me njërën këmbë në përshpejtues dhe tjetrën në frenim. Përpara se astronomët të zbulonin sundimtarin tuaj modern të planetit, Uranin, sundimtari juaj ishte Saturni stoik. Kjo mund të shpjegojë aftësinë tuaj të frikshme për të qenë krejtësisht i çuditshëm një minutë dhe tradicional në minutën tjetër. Ju mund të ndjeni se qëllimet tuaja të mëdha janë të ngadalta për t'u realizuar, ndoshta presioni dhe stresi i suksesit për t'ju larguar nga të dashurit tuaj. Nuk duhet të nxitoni, duhet të jeni të duruar edhe nëse disa plane tuaja përmbysen. Saturni i ngadaltë e bën të njohur praninë e tij në shenjën tuaj për t'ju vendosur në jetë. Por shtrëngoni dhëmbët dhe luftoni. Do të bëheni më të fortë, më të pjekur dhe më të suksesshëm se sa keni qenë prej vitesh. Saturni ju detyron të lëvizni me një ritëm të matur dhe të ngadaltë. Dhe ky udhëtim që bëni një herë në tridhjetë vjet është një parajsë për shpirtin tuaj të pavarur. Së bashku me një dëshirë të madhe për liri, më në fund do të mund të kaloni malin shkëmbor shëndoshë e mirë. Dhe ne vëmë bast që ju e dini se si ta bëni këtë!

Me Saturnin që lëviz në shenjën tuaj, ju merrni përgjegjësi ndaj vetes. Ka ardhur koha që ju të vendosni kufijtë tuaj ndaj të gjithëve, të piqeni në momente të vështira, të sqaroni se cilën rrugë dëshironi të ecni dhe cila nuk ju përshtatet fare.

Me Saturnin në shenjën tuaj të horoskopit është fakt që jeni në një periudhë sqarimi që prek fushën e bashkëpunimeve. Nuk do hezitoni të tregoni rigorozitet dhe absolutitet ndaj partnerëve që disa gjëra i marrin si të mirëqena. Në fund të fundit, është koha për të kërkuar më të mirën për sa i përket bashkëpunimeve pa zbritje dhe koncesione.

Ujori në 2022 do ketë mundësi por do ketë edhe “sfida”, ndaj duket se në tërësi do të jetë një vit kërkues për ju. Saturni duke vazhduar rrugën e tij në shenjën tuaj të zodiakut - këtë vit do të ndikojë më shumë tek ju që keni lindur në dhjetëditëshin e dytë të shenjës suaj - tregon se fusha e marrëdhënieve tuaja ndërpersonale do të vazhdojë të jetë në qendër të interesit tuaj. Saturni do të krijojë rrethanat që do t'ju bëjnë të bëni një bilanc të marrëdhënieve dhe bashkëpunimeve personale, të shihni se çfarë shkoi keq, çfarë shkoi keq dhe të shqyrtoni pjesën tuaj të përgjegjësisë. Do të jetë shumë e dobishme të bëni autokritikën tuaj dhe të kuptoni mësimet e vlefshme që mund të keni nxjerrë nga situatat që keni kaluar deri tani, pasi këto do t'ju ndihmojnë shumë në zgjedhjet që do të bëni tani e tutje, veçanërisht nëse jemi duke folur për zgjedhjet e fytyrës.

Këtë vit duket se do t'i shihni me vëmendje të veçantë çështjet që kanë të bëjnë me sektorin profesional dhe nuk përjashtohet që të vendosni synime të reja profesionale. Këtë vit asgjë nuk do të jetë “lodër” për ju dhe çdo çështje që lidhet me punën do ta shihni me përkushtim dhe profesionalizëm të veçantë. Saturni në shenjën tuaj të horoskopit nuk lë vend për relaksim pasi mund të sjellë disa përgjegjësi të reja, por mbani mend se nëse jepni më të mirën tuaj atëherë me siguri do të shpërbleheni për mundin tuaj dhe do t'i afroheni qëllimit tuaj.

Saturni mbetet sërish në shenjën tuaj të zodiakut këtë vit, duke ushtruar më shumë ndikimin e tij nëse keni lindur në fillim të dhjetëditëshit të dytë të shenjës suaj të zodiakut, një proces që mund të krijojë probleme në marrëdhëniet tuaja me të tjerët pasi jeni të detyruar të bëni atë që duhet dhe jo gjithmonë atë që dëshironi. Kujdes nga data 5 qershor deri më 23 tetor 2022, kur Saturni do të jetë retrogradë, pasi gjatë asaj periudhe mund të ketë vonesa dhe anulime që do t'ju shqetësojnë në planin personal dhe do të jenë frenues për planet dhe aspiratat tuaja. Por mos harroni se një rikthim është gjithashtu një periudhë e rishikimit të qëllimeve dhe planeve dhe pengesat ndonjëherë funksionojnë mirë.

Ndikoni në Jupiterin tek Peshqit nga 1 janari deri më 10 maj dhe nga 29 tetori deri më 20 dhjetor:

Po hyni në një vit me fat dhe rritje ekonomike, tani është koha për të krijuar qëllime të reja financiare fitimprurëse, falë Jupiterit me fat në shtëpinë tuaj të dytë të paratë. Pavarësisht nëse jeni duke kërkuar për një punë të re ose duke filluar një sipërmarrje të re, ky planet i dobishëm ju jep kurajon dhe entuziazmin për të kapur mundësitë. Jeni optimistë për rrjedhën e situatës suaj financiare, marrëveshjet e reja financiare krijojnë një revolucion në jetën tuaj. Ju mund të lëvizni për një punë të re, më të paguar, të merrni një promovim ose të filloni një karrierë krejtësisht të re. Kjo periudhë kohore mund të jetë një nga më me fat për paratë tuaja në dymbëdhjetë vitet e fundit. Jupiteri në shtëpinë e sigurisë ju ndihmon të shihni magjinë në gjërat e thjeshta të jetës, ndjeni kënaqësi duke qenë në shtëpi me disa miq të mirë.

Jupiteri nga Peshqit ju ndihmon të merrni frymë financiare. Rrjedha e parave rritet ndërsa shikoni se planet tuaja po shpërblehen. Sigurisht, është mirë të kufizoni humbjet e mundshme që nuk do t'ju ndihmojnë të kurseni.

Me Jupiterin te Peshqit mund të merrni frymë thellë pasi ai kujdeset të rrisë të ardhurat tuaja dhe të çojë në një ekuilibër që është i nevojshëm për ju. Thjesht përpiquni të kufizoni shpenzimet e panevojshme për shkak të eksitimit që mund të ndodhë. Është mirë që të kujdeseni me maturi dhe maturi për burimet financiare, në mënyrë që të mos e gjeni veten të shoqëruar.

Jupiteri në shenjën e Peshqve do të favorizojë çështje të veçanta që kanë të bëjnë me burimet tuaja, pasi këtë vit do të ketë mundësi për të rritur të ardhurat tuaja qoftë përmes punës, qoftë për t'i rritur ato në mënyrë indirekte, duke ulur shpenzimet.

Me praninë e Jupiterit  në shenjën e Peshqve, duket se do të ketë mundësi edhe për fondin tuaj, pasi ka mundësi që një propozim i ri profesional të vijë me fitime më të mira apo të rrisë punën tuaj. Ajo që duhet është të zgjidhni me mençuri dhe kujdes çdo lëvizje që bëni dhe të mos tërhiqeni nga fjalët dhe premtimet e mëdha, pasi këto ka të ngjarë të ndodhin në mars dhe prill. Nëse punoni shumë për qëllimet tuaja, me siguri do t'i arrini ato.

Hyrja e Jupiterit  te Peshqit, ku do të qëndrojë deri në dhjetëditëshin e parë të majit, ju jep favore dhe frymëmarrje në financat tuaja dhe në të njëjtën kohë ju ngre psikologjinë dhe vetëbesimin dhe gjatë katër muajve të parë të vitit mund të bëni investime dhe lëvizje të rëndësishme që rrisin të ardhurat tuaja dhe përmirësojnë standardin tuaj të jetesës.

Duhet të jeni të kujdesshëm në prill pasi takimi Jupiter-Poseidon mund t'ju çojë në shpenzime të pamatura dhe plane financiare inekzistente.

Gjatë periudhës kur Jupiteri do të jetë në një takim me Neptunin (në thelb takimi do të bëhet pikërisht në datën 12/4 por nga fundi i marsit energjia e tij do të jetë e dukshme) do t'ju duhet t'i kushtoni vëmendje shpenzimeve tuaja, pasi gjatë kësaj kohë Duket se do të kapeni nga një mani konsumatore, e cila mund të krijojë një problem të madh në portofolin tuaj. Edhe gjatë periudhës së mësipërme, do të ishte mirë të shmangeshin ekspozimet financiare, por edhe lëvizjet që përfshijnë rrezik dhe shqetësojnë sektorin financiar në një kontekst më të përgjithshëm. Një kontakt i tillë i ngushtë Jupiter/Neptun e zbukuron situatën dhe nuk do t'ju lërë të shihni rrezikun që mund të ekzistojë pas disa lëvizjeve dhe disa vendimeve në lidhje me financat.

Ndikimi i Jupiterit tek Dashi nga 11 maji deri më 28 tetor dhe nga 21 dhjetori deri më 16 maj 2023:

Universi sjell lajme të mira për shenjën tuaj sociale pasi Jupiteri në shtëpinë tuaj të tretë komunikuese dhe sociale ju bën një flutur shoqëror, të gjithë mbështesin të zjarrtë dhe Idetë tuaja novatore, njerëz me perceptim dhe pikëpamje të përbashkëta mbi jetën shfaqen papritur nga e gjithë bota. Diskutimet dhe idetë progresive mund të rezultojnë në një bashkëpunim të frytshëm. Në qendër të vëmendjes është te ju dhe do të rrisë dëshirën tuaj për sukses. Nëse po mendoni të filloni një biznes të ri, fillimi në nivel lokal ose me gojë do t'ju japë mundësitë më të mira. Jeta juaj shoqërore është një pikë e ndritshme në horizont ndërsa zgjeroni rrethin tuaj shoqëror dhe u përgjigjeni "po" mundësive ku mund të rrjetoheni, të mësoni dhe të komunikoni me njerëz që kanë besime të ngjashme me tuajat. Promovimi i ideve tuaja inovative bën një ndryshim. Bashkëpunoni për fitore!

Jupiteri nga Dashi ju ngre vetëbesimin dhe zgjeron mjedisin social. Marrëdhëniet dhe kontaktet e reja ju afrojnë me marrëveshje tregtare dhe komunikimi.

Për periudhën prej rreth gjashtë muajsh që Jupiteri do të jetë në shenjën e Dashit, tregon se më pas do të lini mënjanë për pak punët, detyrimet dhe gjithçka tjetër që është prioritet për ju dhe do të investoni në komunikim, kontakt me miqtë dhe të dashurit tuaj. Gjatë periudhës së mësipërme duket se edhe udhëtimet do të kenë nderin e tyre, duke e bërë një mundësi për njohje të reja në planin personal.

Nga maji deri në tetor, Jupiteri do të ketë avancuar drejt Dashit dhe shtëpisë së tretë të horoskopit tuaj diellor, duke dhënë favorin e tij në çështjet e të afërmve, marrëveshjeve, udhëtimeve dhe studimeve, por një favor që do ta keni vetëm nëse keni lindur në të parën. dhjetë ditë të shenjës suaj të horoskopit, pasi për shkak të rikthimit do të arrijë vetëm në shkallën e 9-të të Dashit dhe do të kalojë sërish te Peshqit në fund të tetorit, duke ju dhënë mundësinë derisa të vijë viti, të rishikoni dhe korrigjoni çështjet që ju pushtuan në maj .

Eklipset në boshtin Demi - Akrep (30.04, 16.05, 25.10 dhe 08.11) sjellin sërish në plan të parë situata të rëndësishme nga e kaluara me të cilat jeni thirrur të përballeni. Ju mbyllni rastet dhe bashkëpunimet në nivel profesional që nuk ju mbulojnë më dhe hapni krahët drejt destinacioneve të reja profesionale që plotësojnë nevojat tuaja më të thella. Vendimet e karrierës mund të ndikojnë gjithashtu në statusin e marrëdhënieve familjare.

Zgjedhjet tuaja profesionale do të gjykohen gjatë vitit pasi eklipset në boshtin Demi-Akrep nuk mund të lënë pa ndikuar karrierën tuaj. Është fakt që zbulimet dhe ndryshimet e papritura që mund të ndodhin do t'ju çojnë drejt vendimeve dhe zgjedhjeve karmike. Sigurisht që nuk do ta keni të lehtë të mbyllni kapituj të rëndësishëm në jetën tuaj profesionale, por bëhet e nevojshme pasi në këtë mënyrë do të lini hapësirën e nevojshme në mënyrë që të ketë propozime të rëndësishme që mund të sjellin prestigjin e lakmuar. Është e mundur që mund të ketë mundësi që mund të largojnë nga vendi juaj i origjinës, nga rrënjët tuaja, duke ndryshuar në mënyrë dramatike jetën tuaj.

Eklipset e këtij viti do të ndodhin në aksin Demi-Akrep, çka tregon se dy çështjet kryesore që do t'ju shqetësojnë gjatë tij, janë puna dhe familja. Pranë datave kur do të ndodhin këto eklipse (30/4, 16/5, 25/10 dhe 8/11) duket se mund të ndodhin ngjarje të cilat do t'ju çojnë në vendime shumë të rëndësishme. Gjatë këtij viti nuk përjashtohet ndryshimi i vendit të punës, marrja e një pozicioni të ri dhe përgjegjësive të reja në punën që tashmë jeni, për të marrë disa vendime me bashkëshortin/partnerin tuaj, që do të shqetësojnë familjen.

Ndërrimi i shtëpisë është një skenar i mundshëm këtë vit dhe është një nga çështjet që do t'ju shqetësojë shumë këtë vit. Fakti që eklipset do të ndodhin në boshtin e shenjave fikse tregon se të dhënat që do të krijojnë do të jenë të qëndrueshme dhe shumë të vështira për t'u ndryshuar, ndaj përpiquni të mos merrni vendime impulsive apo të bëni lëvizje, rezultatet e të cilave nuk janë marrë me kujdes.

Eklipset e vitit ndodhin në aksin Demi-Akrep, i cili në hartën tuaj diellore lidhet me çështje që lidhen me zhvillimet tuaja profesionale, karrierën, jetën tuaj familjare dhe ekuilibrin që ekziston mes karrierës dhe familjes, me shtëpinë apo edhe me pasuri të paluajtshme, blerje dhe shitje, trashëgimi dhe zhvendosje. Kështu që ky vit ngre çështje që kanë të bëjnë me një pjesë të rëndësishme të jetës suaj dhe ndoshta do të ndryshojë diçka që ka të bëjë me vendin tuaj në strukturën shoqërore, vendin ku jetoni, mund të vijë një martesë apo një ndarje e rëndësishme, një promovim. ose një ndryshim në biznesin tuaj që nuk e prisnit.. A ndikoheni nëse keni planetë ose skaje shtëpish në shkallën 2, 10, 16 dhe 25 të Demit, Luanit dhe Akrepit apo nëse Dielli juaj është në këto gradë.

Ndikimi i Eklipseve Diellore dhe Hënore tek Demi më 30 Prill dhe 8 Nëntor respektivisht:

A jeni marrë nga altruizmi juaj dhe u keni dhënë gjithçka njerëzve tuaj të dashur? Këto eklipse aktivizojnë shtëpinë, shtëpinë dhe familjen tuaj të katërt, duke ndryshuar rrënjësisht marrëdhënien tuaj me disa nga anëtarët e familjes dhe/ose të afërmit ose kushtet e jetesës. Mund t'ju duhet të ndryshoni vendbanimin ose madje të largoheni nga shtëpia ose të paguani para shtesë për një pronë ose madje t'ju jepen para nëpërmjet trashëgimisë ose një të afërmi bujar. Ndoshta ju merrni një kafshë shtëpiake ose kujdeseni për një pjesëtar të moshuar të familjes ose të afërm ose person në nevojë duke nxjerrë në pah anën tuaj vetëmohuese. Ekuilibri midis fantazisë dhe realitetit, altruizmit dhe sensit të përbashkët është i rëndësishëm për qetësinë tuaj emocionale dhe mendore. Po, ju dini të jepni gjithçka, por gjithashtu duhet të jeni vigjilentë nëse ju shkelin.

Ndikimi i eklipseve hënore dhe diellore te Akrepi më 16 maj dhe 25 tetor respektivisht:

Këto eklipse aktivizojnë shtëpinë tuaj të dhjetë, karrierën dhe ambiciet e mëdha dhe mund të vendosni të bashkoni burimet tuaja financiare me dikë për të krijuar një sipërmarrje të përbashkët. planifikimi financiar afatshkurtër. Mund të blini ose shisni papritmas pasuri të paluajtshme ose papritur të merrni një shumë të madhe të përgjithshme. Ju mund të fitoni të ardhura shtesë ose të merrni një grant. Ju gjithashtu mund të merrni lajme të papritura për një shpenzim të madh, si taksat, interesat ose borxhet. Disa prej jush mund të kenë një rritje të madhe në karrierë përmes një pozicioni të ri drejtues ose njohjes së talenteve dhe vlerave tuaja. Për të tjerët prej jush, këto eklipse mund të çojnë në humbjen e një pune ose prishjen e një marrëdhënie pune ose partneriteti, pasi këto eklipse ju shtyjnë drejt një vendimi të vendosur.

Ndikimi i Marsit retrograd te Binjakët nga 29 tetori deri më 13 janar 2023:

Marsi retrograd është në shtëpinë tuaj të pestë, të pasionit, dashurisë dhe krijimtarisë, dhe kursi i tij retrograd mund të sjellë përsëri një marrëdhënie të komplikuar, ju e ndjeni atë të ndezur përsëri brenda jush aq pasionante flakë. Ose mund të shkaktojë konflikte të vjetra me të dashurin tuaj. Vendose dramën në akull, edhe nëse kjo do të thotë të largohesh nga një person ose situatë që të çmend. Kërkoni entuziazëm të shëndetshëm dhe jini të moderuar në diskutimet tuaja. Mos i humbisni ëndrrat tuaja në dramë. Po mendoni ta bëni këtë udhëtim me miqtë tuaj për të cilin po diskutoni prej kohësh? Dështimi për ta bërë këtë do të destabilizojë mendjen dhe shpirtin tuaj dhe do të zvogëlojë energjinë tuaj. Nga ana pozitive, Marsi retro ju ndihmon të magjepsni audiencën tuaj me talentet dhe krijimtarinë tuaj të mahnitshme, pavarësisht nëse kjo do të thotë të flisni drejtpërdrejt në publik ose të postoni një video që bëhet virale. Duartrokitjet janë afrodiziaku juaj.

Me Marsin që lëviz në shenjën miqësore të Binjakëve, ju i përkushtoheni në nivel personal dhe çdo gjëje që ju pëlqen me partnerin. Me rrjedhën e tij retrograde ju jepet mundësia të ripërcaktoni dëshirat tuaja dhe të zbuloni nëse personi pranë jush e kupton vërtet atë që po ndjeni.

Gjatë vitit, Marsi do të kalojë në pjesën e hartës suaj diellore nga shtëpia e njëmbëdhjetë në atë të pestë diellore dhe do t'ju japë disa mundësi për të vepruar me vendosmëri dhe efektivitet për çështje të tilla si fobitë tuaja që nuk ju lejojnë të jeni plotësisht vetvetja. financat tuaja dhe iniciativat që ndërmerrni në këtë fushë, mënyra e qartë dhe e drejtpërdrejtë në të cilën do të komunikoni dhe ndani idetë dhe veprimet tuaja rreth çështjeve të pasurive të paluajtshme, shtëpisë dhe harmonisë familjare. Për shkak të rikthimit të tij, i cili fillon në 30 tetor dhe përfundon në janar 2023, ai do të deklarojë prezencën e tij duke qëndruar më gjatë në shtëpinë e pestë të horoskopit tuaj diellor dhe kjo mund të tregojë se ky vit është i rëndësishëm dhe ju duhet të shikoni lëvizjet tuaja. në fushën romantike, në ndjekjen e planeve personale, në rreziqet që ndërmerrni, por edhe në kontaktet me fëmijët, nëse jeni prind.

Me Marsin në shenjën tuaj të horoskopit nga data 06.03 deri në 15.04 nuk do të hezitoni të ndërmerrni iniciativat e nevojshme që do t'ju ndihmojnë të luani në një nivel profesional. Sugjerimet për bashkëpunime të reja sigurisht që mund t'ju japin më të mirën. Thjesht përpiquni të kufizoni spontanitetin dhe entuziazmin që mund të çojë në agresion pasi nuk do të jetë e lehtë të ruani ekuilibrin në marrëdhëniet që do të luajnë një rol vendimtar tani e tutje në karrierën tuaj.

Plutoni do të mbetet sërish në Bricjap dhe në shtëpinë e dymbëdhjetë të horoskopit tuaj diellor këtë vit, duke vazhduar të ushtrojë presion dhe të transformojë realitetin tuaj përmes nënndërgjegjes suaj dhe përmes fuqizimit tuaj të vazhdueshëm kundër fobive dhe ankthit më të thellë që keni. Është një tranzicion qartësisht sfidues që vazhdon këtë vit, por ju ndihmon të ndryshoni plotësisht mënyrën se si i perceptoni dobësitë tuaja dhe të dilni fitimtar. Ju prekeni kryesisht nëse Dielli juaj është në pesë shkallët e fundit të shenjës tuaj ose nëse keni planetë nga shkalla e 25-të deri në fund të shenjave impulsive. Do të duhet të jeni shumë të kujdesshëm gjatë retrospektivës së planetit, pra nga 29 prilli deri më 9 tetor 2022, periudhë gjatë së cilës fobitë tuaja mund të pushtojnë ose armiqtë e fshehur dhe kundërshtarët e fshehtë mund të përpiqen t'ju sjellin pengesa të rëndësishme.

Poseidoni mbetet te Peshqit dhe në shtëpinë e dytë të horoskopit tuaj diellor dhe duhet të jeni të kujdesshëm sërish këtë vit, të mbani sytë hapur dhe të shmangni grackat që kanë të bëjnë me financat tuaja, veçanërisht nëse keni lindur në fillim të dekadës së tretë të vitit, ndërkohë që në të njëjtën kohë në përgjithësi do t'ju duhet të përpiqeni gjithmonë të ngrini humorin dhe të rrisni vetëbesimin tuaj, por pa i treguar vetes një histori ose investimi në njohje që ju mbushin me pritshmëri, kur në fakt gjithçka është një fantazi e mendjes. Kushtojini vëmendje të veçantë periudhës nga 28 qershori deri më 4 dhjetor 2022, kur Poseidoni do të jetë retrogradë dhe do t'ju duhet të forconi vetëflijimin dhe dashurinë brenda jush për të kapërcyer pengesat e padukshme.

NË PËRFUNDIM:

2022 është një vit ndryshimesh vendimtare, duke përfshirë karrierën, edhe pse i përkisni grupit të shenjave të zodiakut që nuk i pëlqen ndryshimi!

Por këto ndryshime duhen bërë, veçanërisht nëse deri tani ka pasur stagnim.

Këto ndryshime nxiten nga eklipset e këtij viti, sidomos ai hënor më 16/5 që sjell shqetësim dhe ai diellor i 25/10 që mbyll një kapitull dhe hap një të ri në fushën e karrierës.

Saturni në shenjën tuaj të zodiakut vazhdon të kontrollojë atë që keni bërë deri tani dhe ju sjell rezultatet e përpjekjeve dhe veprimeve tuaja, veçanërisht nëse keni lindur në shkurt.

Nuk përjashtohet që të ketë hapa të rëndësishëm, por sigurisht që do të kenë në vete faktorin e përgjegjësive.

 

Nga data 24 janar deri më 6 mars, me siguri do t'ju kërkohet të mbani mbi supe përgjegjësitë e të tjerëve në punë dhe duhet të keni kujdes për sfondin me kolegët.

Hëna e re më 29 qershor sjell një faqe të re në biznes ose një rinovim.

Afërdita gjithashtu nga data 23 tetor deri në 16 nëntor nga fusha e karrierës ju ndihmon të përmirësoni ndjeshëm marrëdhëniet tuaja me shefat, punëdhënësit apo njerëzit që kanë fjalën tuaj në punën tuaj.

Së fundmi, Afërdita në këtë pozicion ju ndihmon nëse bëni një profesion që lidhet me bukurinë apo promovimin.

KËSHILLA:

Ndërtoni marrëdhënie pozitive në vend që të krijoni armiq. Ju nuk keni nevojë t'i impononi idetë tuaja të tjerëve ose të shprehni opinionin tuaj publikisht.

MUAJI I ELEMENTIT KRYESOR:

Janar: Viti fillon duke ju bërë të ndiheni plot energji, por lëvizja retrograde e Mërkurit nga mesi i muajit do ta reduktojë ndjeshëm atë.

Shkurt: Shumë produktiv muaji i dytë i vitit, por mos harroni të kaloni kohë me familjen dhe miqtë.

Mars: Nivelet tuaja të larta të energjisë kthehen në vendin e punës, por mund të lodheni duke u marrë me disa njerëz. Balanconi jetën tuaj profesionale dhe sociale.

Prill: Puna do jetë më stresuese se zakonisht dhe do lodheni. Merrni kohë për t'u çlodhur dhe për të përmirësuar shëndetin tuaj.

Maj: Mos u kënaqni me fjalët që do të dëgjoni dhe përfshiheni në thashetheme. Mund t'ju pëlqejnë dramat, por në këtë fazë ato nuk do t'ju ndihmojnë.

Qershor: Muaji i parë i verës do të jetë relaksues, ndaj shfrytëzojeni për të rimbushur bateritë dhe për të kaluar kohë me njerëzit që ju interesojnë.

Korrik: Tregohuni të kujdesshëm në punë dhe në marrëdhëniet tuaja. Ndiqni intuitën tuaj dhe mos shkoni në ekstreme.

Gusht: Humori juaj do të jetë i ngritur dhe pozitiviteti juaj ngjitës. Kaloni kohë me miqtë tuaj tregoni gëzimin tuaj.

Shtator: Muaji ju nxit të merrni vendime serioze për dashurinë dhe familjen. Mendoni me kujdes përpara se të bëni zgjedhjen tuaj.

Tetor: Është një kohë e përkryer për të kaluar kohë me të dashurit, miqtë ose partnerin tuaj.

Nëntor: Do të ndiheni më emocionues se zakonisht, ndaj përpiquni të qëndroni të qetë dhe të mbani marrëdhënien tuaj në formë të mirë.

Dhjetor: Është koha e përkryer për të rregulluar aty ku është e nevojshme dhe për të sqaruar para vitit të ardhshëm.

Porosite tani hartën  tende personale në: 
https://www.astrologu.al/sq/parashikime-personale

ose për më shumë detaje rreth hartes astrologjike personale  te detajuar mund të kontaktoni drejtpërdrejt me astrologun

ne email:  tpimarketing@gmail.com  ne Messinger , WhatsApp, Viber

Jorgo Pulla: Tel.  (00355)   69 302 0018

Mos harroni ti bëni Like faqeve tona në Facebook

www.facebook.com/astrologu.al.JorgoPulla

www.facebook.com/www.astroshop.al.JorgoPulla

pasi dhe të bëheni pjesë në grupin tonë

www.facebook.com/groups/jorgopulla.astrologu

Për të qënë gjithnjë të informuar për ofertat dhe shortet që ne organizojmë EKSKLUZIVISHT dhe vetëm për pjestarët tanë…

Pra, do të ishte më mirë të qëndroni të qetë dhe të pretendoni qetësisht, duke kultivuar më tej talentin tuaj unik së bashku me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Ju presim…

 

, ,
20/1-19/2
Ujori vjetor dashuria
01/01/2022 to 31/12/2022

Ujori 2022 Parashikimet Vjetore Sentimentale 

Porosite tani hartën  tende personale në: 
https://www.astrologu.al/sq/parashikime-personale

ose për më shumë detaje rreth hartes astrologjike personale  te detajuar mund të kontaktoni drejtpërdrejt me astrologun

ne email:  tpimarketing@gmail.com  ne Messinger , WhatsApp, Viber

Jorgo Pulla: Tel.  (00355)   69 302 0018

 

UJORI 2022: DASHURIA

Jeta juaj personale është në zjarr në 2022 pasi kushtet favorizojnë njohjet e reja, ripërcaktimin e marrëdhënieve ekzistuese, nevojën për ndryshime që do t'ju rinovojnë.

Me Uranin duke lëvizur në Demi dhe duke ndryshuar rrënjësisht karakterin tuaj, nuk është e lehtë që jeta juaj personale të mbetet e pandikuar pasi i perceptoni marrëdhëniet ndryshe. Vështirësia për t'u përshtatur me të dhënat që janë shtypëse dhe kufizuese do të çojë në konflikte që është mirë të shmangen nëse vërtet dëshironi të ruani ekuilibrin tuaj emocional. Përndryshe është e sigurt që përmbysjet dhe zbulimet do të lëkundin atmosferën.

Me pjekuri dhe mençuri ju hapni një të ardhme të ndritur.

Të gjithë do të bien dakord që keni ndryshuar këtë vit. Në çfarë; Për më mirë! Jeni më të pjekur, më të mençur dhe përvojat e së shkuarës ju kanë bërë të besoni në vlerën tuaj, ndershmërinë tuaj, atmosferën tuaj të veçantë. Dhe e gjithë kjo falë mësuesit të madh, Saturnit, i cili ende lëviz në shenjën tuaj të zodiakut. Ju keni qëndrueshmërinë, durimin dhe këmbënguljen për të dalë nga situatat e mëparshme të ndërlikuara, për të luftuar për t'i bërë ato më të buta dhe më të lehta. Ju mund të ndjeni se keni gjetur personin me të cilin jeni të destinuar të jeni, se jeni në vendin e duhur ku fati donte që të ishit. Bredhja dhe liria juaj emocionale duken shumë larg, në fund të fundit, tani as nuk i kërkoni.

Nëse e nise vitin vetëm, një zog i lirë, si era dhe pa shumë dëshirë për t'u përkushtuar, të pret një histori e bukur. Një person serioz dhe me këmbë në tokë do t'ju ndryshojë lehtësisht mendje. Do të përmbysë besimet tuaja liberale dhe do të fshijë të kaluarën tuaj. Nëse jeni në një lidhje, pyesni veten: A ndiheni sikur po ndani jetën tuaj me një shpirt binjak të vërtetë? Jeni të dy gati për të hedhur hapin e madh së bashku? Nëse përgjigja është "po" keni pritur një lëvizje, zyrtarizim, martesë, asgjë dhe askush nuk do t'ju bëjë të hiqni dorë. Por nëse përgjigja është "jo", ju mendoni se kjo ngricë në shpirtin tuaj nuk duhet të zgjasë më. Nëse keni qenë të larguar emocionalisht nga i dashuri juaj vitet e fundit, mund të vendosni të hiqni dorë. Mos u frikësoni, stresi dhe presioni do të zgjasin pak, shumë shpejt do të ngriheni në këmbë, gati për të krijuar diçka të re, si gjithmonë.

Ju merrni mësime karmike për dashurinë dhe vlerën tuaj.

Planeti juaj sundues, Urani i paparashikueshëm dhe dy eklipset në Dem, në prill dhe nëntor, veshtiresoheni ne shtëpinë tuaj të katërt, shtëpinë dhe familjen, duke sjellë rregullim  jetën tuaj të dashurisë, veçanërisht nëse jetoni me të dashurin tuaj. Ju mund të habiteni nga një shtatzëni e paparashikueshme ose të ndiheni gati të largoheni nga vendi ku jetoni dhe të zhvendoseni në një vend tuajin nëse marrëdhënia juaj ka mbaruar. Universi ju kërkon të luftoni për t'u marrë me gjëra nga e kaluara që ju pengojnë të keni dashurinë dhe përmbushjen emocionale që kërkoni. Ju merrni më shumë mësime karmike për dashurinë për veten dhe vlerën tuaj. Duke njohur veten, arrin të duash dhe të të dojë tjetri.

Një pasion i vjetër të tund zemrën.

A do të jetë rikthimi i madh? Një histori e vjetër të transformon kujtimet, ndjen se ke humbur diçka të rëndësishme ose nuk e ke kthyer plotësisht faqen. Një flakë e vjetër dashurie është rindezur, ju mendoni se ky person është ende duke folur në zemrën tuaj ndërsa Marsi retrograd lëviz në shtëpinë tuaj të pestë erotike. A duket si deja vu? Mos nxitoni të bëni një depozitë shpirti, dëgjoni zemrën dhe mendjen tuaj dhe prisni. Me pak fjalë, shijoni pasionin, pa ekzagjerim! Duhet thënë se çfarë fshihet mes jush, mund t'u drejtoheni miqve për këshilla, por do të ishte e kotë, nuk do të ndiqni asnjë. Nëse jeni në një lidhje, ndjeni nevojën për t'u fshehur nga gjysma tjetër, për të jetuar për pak kohë të izoluar. Ndoshta qëndroni larg rrjeteve sociale, nuk i përgjigjeni askujt, bëni një lloj detoksikimi dixhital. Miqtë tuaj më të dashur ju kuptojnë shumë mirë, për të tjerët… a ka vërtet rëndësi?

Saturni nga shenja juaj e zodiakut ju fton të merrni përgjegjësinë për veten dhe t'i sqaroni partnerit ose një personi të ri që dëshiron të përfshihet me ju se si e perceptoni jetën tuaj tani e tutje. Nuk do hezitoni të largoheni nga marrëdhëniet që mendoni se nuk ju mbulojnë. Por është e sigurt që do të jepni më të mirën nëse kuptoni se personi që luan në jetën tuaj është ai që do t'ju ndihmojë të gjeni lumturinë. Jeni të kufizuar dhe kjo mund të habisë partnerin tuaj, por është e rëndësishme që ju të tregoni se keni evoluar dhe pjekur. Ju dëshironi të pretendoni atë që mendoni se është e duhura për ju.

Me Saturnin në shenjën tuaj të horoskopit, ju mendoni se ka ardhur koha për të vendosur kufijtë tuaj duke kërkuar t'ia bëni të qartë partnerit ose personit të ri që dëshiron të përfshihet me ju se e dini shumë mirë se ku po shkoni dhe se doni të lëvizni. vazhdoni me jetën tuaj nga këtu e tutje. Nuk do hezitoni t'i jepni fund marrëdhënieve që nuk ju kënaqin, duke pasur parasysh se nuk mund të qëndroni me njerëz që nuk e kuptojnë evolucionin tuaj.

Çështjet që kanë të bëjnë me jetën tuaj personale, zgjedhjet tuaja romantike dhe lëvizjet që keni bërë deri tani në fushën romantike duket se janë nën mikroskop këtë vit. Saturni në shenjën tuaj të horoskopit do t'ju shtyjë të ekzaminoni me kujdes çdo lëvizje dhe çdo zgjedhje dhe të shihni nëse gjërat dolën ashtu siç dëshironit, çfarë ndryshoi gjatë rrugës, çfarë nuk shkoi ashtu siç kishit në mendje dhe çfarë po kërkoni. për tani e tutje. Saturni ju fton të bëni autokritikën tuaj në mënyrë që mësimet/vuajtjet e së shkuarës të bëhen një aleat i vlefshëm në vendimet që do të merrni në të tashmen. Nëse jeni të lirë, duket se këtë vit çështjet emocionale nuk do t'i shihni si "lojë", pasi do të kërkoni një partner që do të bëhet shoqëruesi juaj, pasi nuk do të keni humor për të investuar kohë dhe vëmendje. njerëz dhe situata që ju e dini nga parimi se nuk mund të zhvillohen.

Saturni i cili është në shenjën tuaj të zodiakut dhe ndikon në fushën e marrëdhënieve tuaja ndërpersonale, duket se herë pas here mund të testojë qëndrueshmërinë e një lidhjeje apo të një të njohuri. Duke qenë se do të jeni kritikë këtë vit, përpiquni të mos tërhiqeni nga kjo, pasi nuk do të ndihmojë aspak në zhvillimin e çështjeve romantike. Nëse mendoni se jeni në një marrëdhënie që nuk zhvillohet siç do të dëshironit, diskutoni me partnerin tuaj ankesat që keni, por në të njëjtën kohë duhet të njihni pjesën tuaj të përgjegjësisë. Mos e “hedhni topin nga ana tjetër” pasi ky veprim do të ketë reagimin e duhur, diçka që mund të çojë në shpërbërje. Ana pozitive e këtij viti është se një marrëdhënie që ka një themel të fortë Saturni do ta shpërblejë atë dhe është e mundur ta çojë atë në hapin tjetër.

Jupiteri nga Dashi ju jep mundësinë të shoqëroheni dhe të zgjeroni rrethin tuaj. Personat që do të pushtojnë jetën tuaj gjatë kësaj kohe do t'ju ndihmojnë të gëzoheni dhe të argëtoheni, në të njëjtën kohë ata do t'ju stimulojnë mendjen me njohuri, perceptim të shpejtë, aftësi për të komunikuar me ta të gjitha emocionet tuaja.

Me Jupiterin që lëviz në Dashi nga data  11.05 deri në 28.10 ju mendoni se mund të shoqëroheni dhe të rrisni ndikimin tuaj tek personi që luan pranë jush. Komunikimi bëhet mjeshtër absolut i marrëdhënies pasi përmes tij perceptoni emocionet dhe merrni iniciativa që do të rinovojnë marrëdhënien. Njohjet e reja që vijnë gjatë kësaj periudhe do t'ju ndihmojnë të evoluoni dhe të ndryshoni mënyrën tuaj të të menduarit.

Gjatë kohës që Jupiteri do të jetë në shenjën e Dashit (nga mesi i majit deri në fund të tetorit) duket se do të ketë mundësi të mjaftueshme për të krijuar njohje të reja, të cilat do të bëhen në grupe të përbashkëta ose nëpërmjet personave që janë. në mjedisin tuaj të ngushtë. Jupiteri i shenjës së zjarrtë të Dashit rrit ekstroversionin dhe disponimin tuaj komunikues, diçka që do t'ju sjellë në qendër të interesit të të tjerëve dhe do të krijojë një rehati në qasjet romantike.

Gjatë kohës që Jupiteri do të jetë në shenjën e Dashit nga data 11/5 deri më 27/10 dhe pas datës 21/12 e cila do të hyjë përgjithmonë për të filluar tranzitin e tij vjetor, do të ketë mundësi për të bërë njohje të reja përmes njerëzve që janë në ju. ambient i ngushtë. Në fakt, është e mundur që një vëlla, një i afërm apo një i njohur të luajë një rol kyç në afrimin me një person të caktuar.

Zhvillimet vendimtare mund ta sjellin Afërditën retrograde te Bricjapi deri në datën 29.01 pasi ju jep mundësinë të gërmoni në situata të së shkuarës, të kuptoni se njerëzit nga situatat e mëparshme nuk mund të kënaqin nevojën për romancë, butësi, imagjinatë. Është e rëndësishme të mos bëni zgjedhje përpara se të ktheheni në rrugën e duhur pasi me shumë mundësi do të pendoheni për rilidhjet e mundshme që përfundimisht do të zbuloni se nuk kanë asgjë për të ofruar.

Me Afërditën që lëviz mbrapsht në Bricjap, e kaluara godet sërish dhe ju fton të rishikoni pikat dhe sjelljet. Emocionet janë intensive dhe nuk ju lejojnë të jeni objektiv, ndaj sigurohuni që të shmangni marrjen e vendimeve dhe angazhimeve vendimtare. Me siguri do ta kuptoni më vonë se iluzionet mbizotëruan dhe nuk ju lejuan të shihni me realizëm absolut se çfarë mund t'ju ofrojë personi që dëshiron të kthehet në jetën tuaj.

Me Afërditën dhe Marsin që kalojnë në shenjën tuaj të zodiakut më 03.06, ju dilni në plan të parë me dinamikë, duke pretenduar mbulimin e nevojave dhe dëshirave personale. Pasioni dhe sensualiteti dominojnë dhe funksionojnë në mënyrë të përtërirë në jetën tuaj romantike.

Me Afërditën dhe Marsin që kalojnë në shenjën tuaj të zodiakut në datën 03.06 ju ndjeni pasionin të tejmbushur. Do të ndërmerrni nisma që do të emocionojnë partnerin dhe do rinovojnë marrëdhënien tuaj me surpriza. Sharmi dhe magnetizmi që lëshoni nuk mund të kalojnë pa u vënë re dhe është e sigurt që do të tërheqin pushtime të reja që do t'ju pretendojnë deri në rënien përfundimtare.

Me Marsin te Binjakët nga data 20.08 e në vazhdim, flirti, emocionet, kreativiteti përmes marrëdhënies manifestohen me lehtësi më të madhe. Kursi i tij retrogradë pas datës 31.10 sjell përsëri çështje që mund t'i keni lënë mënjanë. Njerëz nga e kaluara mund të kthehen për të ndezur sërish jetën tuaj romantike, por kujdes pasi zgjedhja përfundimtare nuk duhet bërë në një situatë të tillë pasi mbizotëron likuiditeti.

Marsi nga Binjakët nga data 20.08 e në vazhdim shton disponimin për argëtim, flirtim, imagjinatë në emocion. Kjo ju jep mundësinë të shprehni bujarisht atë që ndjeni duke forcuar lidhjet në marrëdhëniet tuaja. Me kursin retrospektiv nga data 31.10 e tutje, ju fton në një proces të brendshëm dhe rishikime që ndikojnë në mënyrën e funksionimit tuaj. Shqetësimi nëse ju mbulon personi pranë jush është i fortë. Njerëzit nga e kaluara mund të kthehen duke nisur pasionin në lartësi.

Një ngjarje e rëndësishme astrologjike siç e përmendët më lart është prania e Marsit në shenjën e Binjakëve për një periudhë mjaft të gjatë kohore (nga 20/8/2022 deri në 25/3/2023) dhe kursi i tij retrogradë në të. Fakti që Marsi do të jetë në këtë shenjë ajrore për një kohë kaq të gjatë tregon se katër muajt e fundit të vitit do të kenë mjaft lëvizshmëri përsa i përket sektorit romantik. Gjatë kursit retrograd nga data 30/10/2022 deri më 1/13/2023 ka shumë mundësi që të krijohen rrethana që do t'ju afrojnë me një person të së shkuarës, pavarësisht nëse përpjekja bëhet në emër tuajin apo në emër të tij.  Nëse jeni në një lidhje gjatë këtij viti do të ndjeni nevojën për të bërë një vlerësim të kësaj lidhjeje, pasi do t'i jepni shumë rëndësi zhvillimit të saj. Nëse mendoni se ju mbulon partneri që keni zgjedhur të jetë pranë jush, atëherë ka mundësi të filloni të mendoni për zyrtarizimin e kësaj lidhjeje.

Në çdo rast, ky vit do të jetë shumë komunikues, do t'ju ndihmojë të afroheni më shumë me partnerin, të mësoni akoma më shumë rreth tij, të njihni aspekte të tij që mund të mos i keni njohur dhe me shumë mundësi të zbuloni të reja të këndshme. aktivitetet. Njerëzit që përbëjnë mjedisin tuaj shoqëror, të afërm dhe miqësor duket se luajnë një rol si në disponimin ashtu edhe në marrëdhënien tuaj, ndaj qëndroni pranë njerëzve me të cilët mund të komunikoni dhe të kaloni mirë!

Gjatë kohës që Marsi do të jetë në shenjën e Binjakëve -nga 20.08.2022 deri në Mars 2023- do të fillojë një periudhë e gjatë kohore gjatë së cilës mund të rindezet një romancë e së shkuarës. Shanset e këtij skenari do të rriten kur Marsi të fillojë kursin e tij retrogradë në këtë shenjë, nga data 30/10/2022 deri më 1/13/2023. Një takim i rastësishëm ose një mesazh që mund të shkëmbeni me një person të së shkuarës, do të luajë rolin e vet në rindezjen e emocioneve dhe rikthimin e romancës.

Me Uranin që lëviz në Demi, asgjë nuk mund të qëndrojë konstante në jetën tuaj, ndërsa ju ndryshoni rrënjësisht. Jeta juaj personale ecën me një ritëm rock teksa intensifikohet nevoja për të shkundur një mentalitet që nuk ju përshtatet. Vetëm përpiquni të mos revoltoni pa arsye dhe të rrezikoni rrjedhën e marrëdhënies tuaj.

Eklipset që do të ndodhin në aksin Demi-Akrep gjatë këtij viti tregojnë se herë pas here një lidhje – apo një njohje – mund të jetë mjaft kërkuese, gjë që do t’ju ​​shkaktojë shqetësim apo edhe acarim. Mundohuni të mbani një ekuilibër mes jetës personale dhe asaj profesionale pasi duket se kjo e fundit do të mbizotërojë mbi të parën, diçka që mund të krijojë probleme në zhvillimin e një marrëdhënieje që ju intereson. Mos harroni se sa më shumë hapa të kujdesshëm të ndërmerrni këtë vit në planin personal, aq më lehtë do të jetë të shmangni tensionet dhe ulje-ngritjet në jetën tuaj personale.

NË PËRFUNDIM:

Ju i përkisni grupit të shenjave të zodiakut që u bënë mjaft të vështira në vitin 2021, por në të njëjtën kohë keni pasur mundësi për zhvillim personal.

Ndryshimet personale qartësisht nuk munguan, por ishin ndryshime që duheshin bërë.

Kështu që ky vit e gjen Saturnin të mbetet në shenjën tuaj të zodiakut dhe ju fton të shihni se çfarë keni bërë, duke sjellë angazhim dhe përgjegjësi të ëmbla për ata Ujorë që duan të bëhen seriozë, veçanërisht nëse keni lindur në shkurt.

Hëna e Plotë e datës 16/2, pak pas festës së Shën Valentinit, tregon një zhvillim të dukshëm në atë personal, ndërkohë që nga data 6 mars ju e prisni Afërditën në shenjën tuaj të horoskopit, pas një periudhe të gjatë introversioni dhe pikëpyetjeje.

Kështu që tani klima po përmirësohet deri më 5 prill, ndërsa kursi retrograd i Mërkurit nga data 10 deri më 23 maj në fushën e erotizmit tregon se duhet të sqaroni pozicionin tuaj, por edhe të hiqni qafe të vjetrën.

 

Hëna e Re në datën 30/5 ju jep shanse të dyta, ndërsa nga 23 qershori deri më 18 korrik bie erë dashurie verore për të lirët, por edhe ringjallje e pasionit për të përkushtuarit.

Periudha nga 11 gushti deri më 5 shtator lëviz në të njëjtën klimë, megjithatë nga 30 tetori Marsi do të jetë retrograd në fushën e dashurisë, ndaj deri në fund të vitit do të jeni të ftuar të shtoni ujë në verë për hir. e dashurisë dhe e dashurisë!

Vështirësitë familjare do kenë një strukturë karakteristike dhe do ju duhet t'i përballoni me guxim. Në fushën romantike luhatjet do vazhdojnë, ndoshta mundësia e një ndarjeje shpenguese e cila nuk duhet t'ju trembë.

Porosite tani hartën  tende personale në: 
https://www.astrologu.al/sq/parashikime-personale

ose për më shumë detaje rreth hartes astrologjike personale  te detajuar mund të kontaktoni drejtpërdrejt me astrologun

ne email:  tpimarketing@gmail.com  ne Messinger , WhatsApp, Viber

Jorgo Pulla: Tel.  (00355)   69 302 0018

Mos harroni ti bëni Like faqeve tona në Facebook

www.facebook.com/astrologu.al.JorgoPulla

www.facebook.com/www.astroshop.al.JorgoPulla

pasi dhe të bëheni pjesë në grupin tonë

www.facebook.com/groups/jorgopulla.astrologu

Për të qënë gjithnjë të informuar për ofertat dhe shortet që ne organizojmë EKSKLUZIVISHT dhe vetëm për pjestarët tanë…

Pra, do të ishte më mirë të qëndroni të qetë dhe të pretendoni qetësisht, duke kultivuar më tej talentin tuaj unik së bashku me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Ju presim…

, ,
20/1-19/2
Ujori javor
04/07/2022 to 10/07/2022

Parashikime te Pergjitheshme

Ujori, këtë javë do ta gjeni veten duke menduar më shumë për çështjet e shtëpisë, disa detyrime familjare, si dhe detyrimet e njerëzve tuaj të dashur. Marsi do të kalojë në shenjën e Demit më 5/7 dhe në periudhën e ardhshme ka shumë mundësi që një çështje që lidhet me shtëpinë të rikthehet dhe mund t’ju ​​ketë pushtuar sërish. Marsi do të jetë në një shenjë fikse dhe do të prodhojë rezultate të qëndrueshme ndaj duhet të jeni shumë të kujdesshëm se si i qaseni çdo problemi që dëshironi të zgjidhni pasi mund të mos ketë aq shumë fleksibilitet apo opsione në lëvizjet tuaja.

Dashuria

Afërdita është në një shenjë që është haptazi e favorshme për ju, e cila do të krijojë një ton të lumtur në çështjet që kanë të bëjnë me jetën tuaj personale, pavarësisht nëse jeni beqarë apo në një lidhje. Nëse jeni beqarë këto ditë, ka mundësi që ata të sjellin pranë jush një person, i cili do t'ju krijojë ndjenja entuziaste dhe pozitive. Nëse jeni, ditët do jenë veçanërisht ekstroverte, por nga fundi i javës duhet t'i kushtoni vëmendje komunikimit, në mënyrë që të mos rrëmbeheni dhe t'i premtoni gjëra partnerit, të cilat nuk jeni gati t'i përmbushni.

Puna dhe Ekonomia

Hyrja e Mërkurit në shenjën e Gaforres në 5/7 tregon se do të ketë çështje që lidhen me detyrimet profesionale por edhe me punën në një kontekst më të përgjithshëm, gjë që mund t'ju sjellë mendime dhe shqetësime të dyta. Mundohuni të mos futeni në rrëmujën e mendimeve negative që do të bëhen burim stresi, por fokusohuni në atë që duhet të arrini dhe me siguri do t'ia dilni. Brenda kësaj jave ka mundësi që të nisin disa diskutime për një projekt të ri pune.

Porosite tani hartën tende personale në: 
https://www.astrologu.al/sq/parashikime-personale

 

Mos harroni ti bëni Like faqeve tona në Facebook

www.facebook.com/astrologu.al.JorgoPulla

www.facebook.com/www.astroshop.al.JorgoPulla

pasi dhe të bëheni pjesë në grupin tonë

www.facebook.com/groups/jorgopulla.astrologu

Për të qënë gjithnjë të informuar për ofertat dhe shortet që ne organizojmë EKSKLUZIVISHT dhe vetëm për pjestarët tanë…

Pra, do të ishte më mirë të qëndroni të qetë dhe të pretendoni qetësisht, duke kultivuar më tej talentin tuaj unik së bashku me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Ju presim…

, , ,
20/1-19/2
Ujori mujor
01/07/2022 to 31/07/2022

Te përgjithëshme

 

Ujori, korriku do të jetë një muaj sfidues për ju pasi Marsi do të kalojë në shenjën e Demit më 5/7 (në fund të muajit do të takohet edhe me Uranin) që tregon ndryshime, përmbysje dhe një klimë paqëndrueshmërie të përgjithshme në çështjet që ato ju shqetësojnë. Mund t'ju duhet të shpenzoni më shumë kohë për detyrimet familjare, të kujdeseni për një pjesëtar të moshuar të familjes ose të kaloni më shumë kohë nga sa prisnit për punët e shtëpisë, përfshirë ato burokratike, ndaj nuk e keni të lehtë t'i shijoni rastonitë e verës. Më 13/7 Hëna e Plotë që do të zhvillohet në aksin Gaforre-Bricjap do të sjellë në plan të parë lodhjen e periudhës së mëparshme.Nga data 23/7 klima do të ndryshojë për mirë, pasi hyrja e Diellit në shenjën e Luanit do t'ju sjellë njerëz që do të jenë aleatët tuaj, në qëllimet, ëndrrat dhe ndjekjet tuaja. Kushtet e “presionit” duket se zhvillojnë ose një marrëdhënie personale ose një partneritet, e forcojnë atë dhe ju bëjnë të shihni njerëzit që ju qëndrojnë vërtet pranë. Hëna e re që do të ndodhë në shenjën e Luanit më 28/7 mund të sjellë një marrëdhënie të re personale ose një partneritet të ri në jetën tuaj. Pjesa e vështirë e kësaj hëne të re është aspekti që do të ekzistojë gjatë saj - lidhja e Marsit me Uranin në shenjën e Demit - që mund të krijojë ngjarje përçarëse në çështjet familjare ose në disa detyrime personale që ju keni lënë për fundin e vitit. muaj.

Dashuria

 

Korriku mund të mos jetë ndër muajt e relaksuar për ju, por e vërteta është se do të keni ndihmë nga Aferdita, e cila deri më 17/7 do të jetë në shenjën tuaj miqësore të Binjakëve. Ndaj sado detyrime të keni në këtë muaj, duket se gjithmonë do të ketë një pushim të këndshëm për jetën tuaj personale. Nëse jeni të lirë me të gjitha detyrimet që do të shfaqen, ka mundësi që të shfaqet një dashuri e re. Të takosh një person që do të të vjedhë zemrën është një skenar shumë i mundshëm për gjysmën e parë të muajit. Më 18/7 Afërdita do të kalojë në shenjën e Gaforres dhe nga pozicioni i saj i ri do ju bëjë të shihni më shumë çështje praktike dhe jo emocionale. Nëse jeni në një lidhje do të ishte mirë të shmangni vendosjen e saj në autopilot apo të shihni si “detyrim” takimet me partnerin, pasi kjo mund të krijojë keqkuptime mes jush pa asnjë arsye. Përfitoni nga koha që do t'i kushtoni marrëdhënies tuaj për të marrë një pushim nga konceptet dhe gjithçka që po përpiqeni të rregulloni në jetën tuaj të përditshme. Nëse jetoni me partnerin tuaj, ditët e fundit të muajit kanë nevojë për vëmendje, pasi një çështje që lidhet me shtëpinë mund të lindë dhe të bëhet përfundimisht shkak për përballje të forta mes jush. Përfitoni nga koha që do t'i kushtoni marrëdhënies tuaj për të marrë një pushim nga konceptet dhe gjithçka që po përpiqeni të rregulloni në jetën tuaj të përditshme. Nëse jetoni me partnerin tuaj, ditët e fundit të muajit kanë nevojë për vëmendje, pasi një çështje që lidhet me shtëpinë mund të lindë dhe të bëhet përfundimisht shkak për përballje të forta mes jush. Përfitoni nga koha që do t'i kushtoni marrëdhënies tuaj për të marrë një pushim nga konceptet dhe gjithçka që po përpiqeni të rregulloni në jetën tuaj të përditshme. Nëse jetoni me partnerin tuaj, ditët e fundit të muajit kanë nevojë për vëmendje, pasi një çështje që lidhet me shtëpinë mund të lindë dhe të bëhet përfundimisht shkak për përballje të forta mes jush.

Puna dhe Ekonomia

 

Korriku është një muaj kërkues edhe për sektorin profesional pasi duket se shpesh do ketë konflikte dhe konfrontime. Qetësia është e nevojshme për të mos bërë një lëvizje, e cila mund të rrezikojë zhvillimin e një partneriteti profesional. Prania e Marsit në shenjën e Demit krijon dridhje dhe nxjerr në pah çështjet që janë “burime” tensioni. Lajmi i mirë është se deri në mes të muajit, Venusi i shenjës së Binjakëve do t'ju ndihmojë, duke treguar se edhe në momentin e fundit do të mund të "shpëtoni" një mosmarrëveshje apo një konflikt nga "më i keqi". përderisa përdorni aftësitë tuaja komunikuese dhe diplomatike.

Porosite tani hartën  tende personale në: 
https://www.astrologu.al/sq/parashikime-personale

 

Mos harroni ti bëni Like faqeve tona në Facebook

www.facebook.com/astrologu.al.JorgoPulla

www.facebook.com/www.astroshop.al.JorgoPulla

pasi dhe të bëheni pjesë në grupin tonë

www.facebook.com/groups/jorgopulla.astrologu

Për të qënë gjithnjë të informuar për ofertat dhe shortet që ne organizojmë EKSKLUZIVISHT dhe vetëm për pjestarët tanë…

Pra, do të ishte më mirë të qëndroni të qetë dhe të pretendoni qetësisht, duke kultivuar më tej talentin tuaj unik së bashku me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Ju presim…

, , ,