Parashikimet

20/2-20-3
Peshqit vjetor
01/01/2022 to 31/12/2022

 

Peshqit  2022 Parashikimet Vjetore Astrologjike

 

Porosite tani hartën  tende personale në: 
https://www.astrologu.al/sq/parashikime-personale

ose për më shumë detaje rreth hartes astrologjike personale  te detajuar mund të kontaktoni drejtpërdrejt me astrologun

ne email: tpimarketing@gmail.com  ne Messinger , WhatsApp, Viber

Jorgo Pulla: Tel.  (00355)   69 302 0018

PESHQIT 2022: E PERGJITHSHMJA

 Ndryshime mbresëlënëse

Peshqit 2022 shënon fillimin e një periudhe të jetës suaj që mund të çojë në arritjen e ëndrrave tuaja. Në të njëjtën kohë ju jepet mundësia të pastroni pesha të së shkuarës që ende ju shqetësojnë dhe nuk ju lejojnë të hapni krahët.

Ndikimi i Poseidonit te Peshqit (për të lindurit në fillim dhe në mes të dekadës së tretë):

Shëndeti në të gjitha nivelet: Mendje, trup dhe shpirt. Neptuni shpirtëror, planeti juaj sundues, në shenjën tuaj të zodiakut, shton një atmosferë mistike, magnetike në jetën tuaj, duke tërhequr vëmendjen tuaj ndaj shqetësimeve të shpirtit, trupit dhe shpirtit. Ju mund të praktikoni meditim, lutje dhe joga. Edhe humbja në ëndërr dhe imagjinatë mund të qetësojë shpirtin tuaj. Ndoshta është koha për të shprehur atë që ndjen, për të lënë shpirtin tuaj të flasë.

Përkundrazi, Neptuni  mund t'ju ngatërrojë teksa ju ushqeni besimin se "asgjë nuk vjen prej saj" ose se "nuk e arrini ate qe doni ". Megjithatë, për të gjetur lumturinë që dëshironi kaq shumë, është koha të përballeni ballë për ballë me demonët tuaj. Nëse keni ngecur në të kaluarën ose keni krijuar vetëkufizime, pse është kështu? Zakonet e vjetra negative, varësitë dhe frika pengojnë zhvillimin tuaj personal. Keni nevojë për më shumë dhembshuri për veten dhe të tjerët. Edhe nëse e nënvlerësoni veten, dridhjet intuitive të Poseidonit mund t'ju ndihmojnë të shfrytëzoni talentin tuaj të lindur. Lumturia është brenda jush dhe ju duhet ta kuptoni atë.

Neptuni nga shenja juaj e zodiakut vazhdon të turbullojë peizazhin dhe të krijojë iluzione në të gjitha nivelet. Ju nuk e kuptoni se kush jeni dhe çfarë duan të tjerët nga ju, pasi nuk i njihni pikat tuaja të forta. Zgjedhje të gabuara marrëdhëniet profesionale dhe personale mund të çojnë në plagë, ndaj duhet të jeni shumë të kujdesshëm (kryesisht ka të bëjë me atë të lindur në dekadën e tretë).

Zgjedhjet tuaja personale do të jenë një pikë kthese pasi është e lehtë të bëni zgjedhje profesionale që mund t'ju zhgënjejnë. Me Poseidonin në shenjën tuaj të horoskopit që nuk ju ndihmon të shihni objektivisht dhe realisht njerëzit që ju afrohen, duhet të mbani një shportë të vogël në bashkëpunime tepër optimiste dhe tepër ambicioze që nuk kanë baza të forta.

Neptuni  mbetet në shenjën tuaj të horoskopit dhe duhet të jeni të kujdesshëm edhe këtë vit, të mbani sytë hapur dhe të shmangni grackat dhe lojërat që luan mendja juaj dhe të mos angazhoni ose të mos angazhoni dikë për marrëveshje që nuk kanë asnjë homolog, veçanërisht nëse ju keni lindur në fillim të dhjetëditëshit të tretë të shenjës suaj të. Kushtojini vëmendje të veçantë periudhës nga 28 qershori deri më 4 dhjetor 2022, kur Poseidoni do të jetë retrogradë dhe do t'ju duhet të forconi vetëflijimin dhe dashurinë brenda jush për të kapërcyer pengesat e padukshme dhe për të dalluar të vërtetën nga tallja. Mendja juaj do të jetë mjaft konfuze në këtë moment, ndaj nuk është momenti i duhur për të bërë lëvizje, investime dhe vendime të rëndësishme.

Ndikimi i Saturnit tek Ujori:

Ju flisni për ëndrrat tuaja dhe idetë tuaja imagjinative, por si do të marrin mish e gjak? Me Saturnin që lëviz në shtëpinë tuaj të dymbëdhjetë të paqartë dhe imagjinative, ëndrrat tuaja mund të jenë më të strukturuara se kurrë. Po bëni një rrugëtim të gjatë, ndoshta të dhimbshëm, shpirtëror, po luftoni për të shëruar disa plagë të vjetra emocionale, po mbani bagazhe të rënda mendore që duhet të lini pas për të hapur një kapitull të ri të jetës. Lajmi i mirë është se Saturni ju ndihmon t'i groposni këto plagë sa më thellë që të mundeni, duke ju lejuar të shëroheni plotësisht nga e kaluara e veshtire. Po, do të keni një detyrë të vështirë karmike për të kryer, prerë dhe qepur për ju, por kjo është diçka që i pëlqen shenjës suaj të zodiakut. Ju gjithashtu mund të kuptoni se është koha për të vendosur kufij me njerëzit dhe situatat që po shterojnë rezervat tuaja të energjisë. Është viti i përsosur për ndjekjen e një vizioni shpirtëror, një përpjekjeje krijuese apo çdo gjëje që kërkon frymëzim dhe imagjinatë. Ju po kërkoni të zbuloni qëllimin e shpirtit tuaj dhe do ia dilni.

Me Saturnin në Ujor jeni thirrur të përballeni me çështje të së shkuarës, plagë dhe plagë që ende nuk janë shëruar. Është një proces i brendshëm që shpesh mund të çojë në vetmi, por përmes këtij procesi do të kuptoni fuqinë tuaj të vërtetë dhe do t'i besoni zotit që fshihni brenda.

Vazhdimi i rrugëtimit të Saturnit në shenjën e Ujorit, duke ndikuar më shumë nga ju që keni lindur në dhjetëditëshin e dytë të shenjës suaj të zodiakut, mund të nxjerrë në pah shqetësimet që i kanë rrënjët në punët e së shkuarës. Mundohuni të mos përqendroheni në atë që dikur ka ndodhur dhe nuk doli ashtu siç dëshironit, por në mundësitë që keni tani që gjërat të shkojnë pikërisht ashtu siç dëshironi.

Saturni mbetet në banesën e tij të përditshme, Ujori dhe kështu vazhdon kalimin e tij nëpër shtëpinë e dymbëdhjetë të horoskopit tuaj diellor, duke ushtruar më shumë ndikimin e tij nëse keni lindur në fillim të dhjetëditëshit të dytë të shenjës suaj të zodiakut. Fobitë tuaja dhe stresi ekzistencial mund të reduktohen me përpjekjet dhe kujdesin e nevojshëm dhe sigurisht ju, duke u përballur me realitetin ose me ndihmën e një eksperti që do t'ju çojë në hapa të qëndrueshëm dhe logjik për të kapërcyer atë që ju pengojnë dhe ju zënë në kurth. në makthet që të privojnë nga gëzimi i jetës. Kujdes nga data 5 qershor deri më 23 tetor 2022, kur Saturni do të jetë retrogradë, pasi gjatë kësaj kohe mund të ketë vonesa dhe anulime ose pengesa që do t'ju rrisin stresin dhe do të ulin qëndrueshmërinë dhe qartësinë mendore. Por mos harroni se një rikthim është gjithashtu një periudhë e rishikimit të qëllimeve dhe planeve dhe pengesat ndonjëherë funksionojnë mirë.

Ndikimi i Jupiterit tek Peshqit nga 1 janari deri më 10 maj dhe nga 29 tetori deri më 20 dhjetor:

Shpejt përpara! Nuk do të keni shumë kohë për t'u marrë me problemet e të tjerëve sepse Zeusi me fat zhvendoset në shtëpinë tuaj të parë, veten dhe identitetin tuaj personal. Jupiteri i shtrirë dhe me fat fillon një kapitull të ri prej 12 vitesh në jetën tuaj. Mundësi të reja, erotike, profesionale dhe financiare, mund të shfaqen nga hiçi. Ndoshta po hidhni hapa të mëdhenj rreth një projekti personal ose një marrëdhënieje të rëndësishme ose po i kapërceni me magji problemet tuaja aktuale. Ose thjesht mendoni se duhet të bëni diçka për të ndryshuar ritmin e jetës tuaj pasi Jupiteri ju fton të mendoni për të ardhmen tuaj. Tani ju tregoni më shumë dhembshuri dhe dashuri për ata që ju rrethojnë, dridhjet pozitive të shpirtit tuaj përhapen në të gjithë botën përreth jush, dhe kjo rezulton në marrjen e të njëjtës dashuri dhe dhembshuri që ofroni.

Me Jupiterin që lëviz në shenjën tuaj të zodiakut ju mendoni se mund të ecni shpejt me një hap drejt arritjes së qëllimeve tuaja. Marrëdhëniet personale dhe profesionale favorizohen shumë pasi në jetën tuaj vijnë njerëz për t'ju ndihmuar në planet tuaja dhe për të zbukuruar momentet.

Peshqit 2022 do të jetë një vit i favorshëm dhe me fat për ju pasi Jupiteri do të jetë në shenjën tuaj për një kohë të gjatë. Çështjet personale, marrëdhëniet e biznesit, çështjet e zemrës dhe çdo gjë tjetër në fushën e marrëdhënieve ndërpersonale do të dalin në plan të parë me shumë mundësi për të zgjidhur "tekstet e gabuara", për të kapërcyer disa pengesa që mund të kenë ekzistuar në disa marrëdhënie, por edhe për të bërë shfaqja e tyre njohje  të reja.

Jupiteri do ju ndihmojë veçanërisht psikologjinë dhe do ju bëjë të shihni përmes një filtri optimizmi kërkesat dhe vështirësitë e këtij viti, diçka që do të ndihmojë në zgjidhjen e tyre.

Sektori profesional duket se ka disa mundësi për t’ia dalë mbanë gjatë këtij viti, pasi ka mundësi që të ketë propozime për bashkëpunime të reja, si dhe disa diskutime që mund të lidhen me ndryshimin e një pozicioni në punën që tashmë jeni. Jupiteri i shenjës suaj të zodiakut favorizon çdo përpjekje për të përmirësuar punën tuaj, për të fituar më shumë para prej saj, për t'u bërë më produktiv dhe më i famshëm dhe për të arritur qëllimet tuaja profesionale në një kontekst të përgjithshëm. Kushtojini vëmendje të veçantë takimeve profesionale/shoqërore, pasi përmes tyre do të ndërtoni marrëdhënie të reja profesionale me baza të forta dhe përmes njohjeve që do të bëni duket se do të dilni fitimtarë.

Marsi dhe prilli janë dy muaj që kërkojnë vëmendje, pasi mund të lindin disa diskutime të cilat mund t'ju japin një ndjenjë të ndryshme të një çështjeje profesionale nga realiteti dhe përfundimisht t'ju çojnë në disa lëvizje të papërshtatshme.

Hyrja e Jupiterit në shenjën tuaj të zodiakut, ku do të qëndrojë deri në dhjetëditëshin e parë të majit, sjell qartë ngritje mendore dhe rrit optimizmin tuaj pasi tani ju jepen mundësitë për të përmirësuar jetën tuaj, për të zgjeruar planet tuaja dhe për të filluar të shihni rezultate pozitive. në përpjekjet tuaja të deritanishme. Katër muajt e parë të vitit janë shumë të favorshëm dhe nuk duhet ta lini të shkojë dëm. Guximi juaj për të marrë iniciativa do të luajë një rol të rëndësishëm, por edhe të keni këmbët fort në tokë, duke shmangur kurthet e Poseidonit në shenjën tuaj.

Takimi i Jupiterit me Poseidonin në shenjën tuaj të zodiakut në prill mund të ndezë iluzionet dhe të çojë në lëvizje të tepërta. Është mirë të shmangni vendimet e rëndësishme gjatë kësaj periudhe sepse ndoshta nuk janë të duhurat.

Duhet t'i kushtoni vëmendje në prill, pasi takimi Dia-Poseidon turbullon peizazhin dhe ju çon drejt zgjedhjeve me nxitim dhe nën sentimentalitetin e shfrenuar. Jupiteri nga Dashi mund t'ju japë frymë të mrekullueshme të natyrës ekonomike pasi duket se ju ndihmon të përmirësoni të ardhurat tuaja. Planet financiare mund të ecin përpara me ritme të shpejta pasi e kuptoni lehtësisht se si duhet të ecni për të marrë rezultatin më të mirë të mundshëm. Është e rëndësishme t'i mbani shpenzimet deri në fund, sepse ato nuk do t'ju ndihmojnë të përmirësoni buxhetin tuaj.

Gjatë kohës që Jupiteri do të jetë në një takim me Poseidonin (takimi do të bëhet pikërisht në datën 4/12 por vlefshmëria e tij do të fillojë nga fundi i Marsit) përpiquni të mos josheni nga ekzagjerimet as në lëvizje, as në fjalë apo. deklaratat që do të bëni, pasi kjo mund të ndikojë në zhvillimin e një marrëdhënieje që është e rëndësishme për ju. Shikoni skenarin e mësipërm sidomos nëse keni lindur në dhjetëditëshin e tretë të shenjës suaj të horoskopit, pasi duket se do të jeni më “të prirur” për të premtuar gjëra që do të thuhen për hir të përshtypjes dhe nuk do të jenë të lehta për t’u përmbushur.

Takimi Jupiter/Neptun mund të zbukurojë disa situata ose mund t'ju bëjë të përqendroheni në pozitivet e një propozimi profesional ose të një pune, duke injoruar pjesën tjetër. Vjeshta duket se do të jetë më kërkuese për çështjet që lidhen me sektorin profesional, pasi do të ketë më shumë drejtim. Për këtë arsye, përpiquni të mos lini të grumbullohen detyrimet dhe çështjet e pazgjidhura, pasi sa më shumë t'i lini ato, aq më e vështirë do të jetë zgjidhja më pas.

Ndikoni Jupiterin tek Dashi nga 11 maji deri më 28 tetor dhe nga 21 dhjetori deri më 16 maj 2023:

Do të keni shumë mundësi për të përmirësuar gjendjen tuaj financiare pasi Jupiteri në shtëpinë tuaj të dytë, paratë, funksionon në favorin tuaj. Jupiteri me fat, sundimtari juaj i dytë, ju shtyn të vendosni disa synime emocionuese për të zgjeruar të ardhurat tuaja ose për të planifikuar se si të realizoni punën tuaj të ëndrrave. Ju vërshon me fat dhe mundësi, por edhe guxim për të rrezikuar. Një promovim në karrierë ose një mundësi lidershipi ju jep të ardhura të mira ose lëvizja në një qytet tjetër ju sjell para që as nuk i kishit imagjinuar. Tani e dini se si t'u tregoni shefave tuaj të ardhshëm se jeni një kandidat serioz. Nëse jeni duke bërë ofertë për një projekt, kërkoni më shumë nga sa mendoni se do të merrni. Shanset janë që të merrni atë që kërkoni së pari. Thjesht mos e fryni shumë vlerën tuaj, pasi natyra e shtrirë e Jupiterit mund të nënkuptojë egoizëm dhe arrogancë të tepruar.

Me Jupiterin që lëviz në Dashi, ju përdorni plane në një nivel financiar që mund të japin maksimumin dhe t'ju ndihmojnë të balanconi në këtë fushë të rëndësishme të jetës tuaj.

Dhe nga ky pozicion është shumë i dobishëm për ju pasi do të jetë në shtëpinë tuaj të dytë diellore dhe do të favorizojë çështje që lidhen me burimet, të ardhurat dhe fondin tuaj në përgjithësi. Këtë vit ka mundësi të gjeni një punë shtesë, të gjeni një punë me të ardhura më të larta ose ka mënyra për të forcuar burimet tuaja financiare.

Nga maji deri në tetor, Jupiteri do të ketë avancuar te Dashi dhe në shtëpinë e dytë të horoskopit tuaj diellor, duke dhënë favorin e tij në çështjet e financave dhe përmirësimin e standardit tuaj të jetesës, por një favor që do ta keni vetëm nëse keni lindur në dhjetë ditët e para të shenjës suaj të zodiakut, pasi për shkak të rikthimit do të arrijë vetëm në shkallën e 9-të të Dashit dhe do të kalojë sërish te Peshqit në fund të tetorit, duke ju dhënë mundësinë derisa të vijë viti, të rishikoni dhe korrigjoni çështjet që ju pushtuan. në maj.

Ndikimi retrograd i Marsit tek Binjakët nga 29 tetori deri më 13 janar 2023:

Ka një arsye të mirë për të paketuar valixhet dhe për të lënë këtë shtëpi ku nuk ndiheni rehat pasi Marsi është retrogradë drejt shtëpisë, shtëpisë dhe familjes suaj të katërt. . Mund të ketë një tension serioz në shtëpinë tuaj ose ndoshta ka një rinovim të pafund që ju zgjon herët në mëngjes. Ose ndoshta një çështje e pasurive të paluajtshme, si shitja ose blerja e një prone, do t'ju shkaktojë dhimbje koke. Një anëtar i familjes ose i afërm ose një fëmijë mund të kërkojë kohën dhe vëmendjen tuaj dhe kjo ju shkakton stres. Ose mund të përplaseni me një të dashur për një çështje të së shkuarës. Me Marsin retrograd, dëshira juaj për të veshur atlete dhe për të vrapuar ose për t'u angazhuar në ndonjë aktivitet tjetër fizik intensiv është intensive, në mënyrë që të shpëtoni nga presioni dhe stresi i shkaktuar nga të tjerët rreth jush.

Çështjet familjare duhet t'i kushtoni vëmendje nga data 20.08 e në vazhdim pasi Marsi do të lëvizë te Binjakët dhe do të intensifikojë tensionin, zemërimin e ndrydhur, shpërthimet brenda shtëpisë.

Nga ora 31.10 e në vazhdim, kur fillon kursi i tij retrograd, mbizotëron introversioni dhe luhatjet e humorit mund të çojnë në rivalitete të ashpra.

Çështjet e shtëpisë – qoftë në kuptimin e ngushtë apo në kuptimin më të gjerë të fjalës – si dhe disa përgjegjësi familjare do të dalin në pah. Gjatë kohës që Marsi do të fillojë rrugën retrograde në këtë shenjë (30/10/2022 deri më 1/13/2013) disa çështje që ju kishin zënë në të kaluarën mund të dalin sërish në pah. Këto mund të përfshijnë disa riparime që duhet të bëni në shtëpinë tuaj, disa dokumente që lidhen me shtëpinë ose disa çështje familjare që kanë mbetur pezull. Gjatë periudhës së mësipërme do t'ju duhet t'i kushtoni vëmendje shpenzimeve për shtëpinë, të cilat duket se janë pak të rritura.

Gjatë vitit, Marsi do të kalojë nëpër seksionin e hartës suaj diellore nga shtëpia e dhjetë në të katërt diellore dhe do t'ju japë disa mundësi për të vepruar me vendosmëri dhe efektivitet për çështje të tilla si karriera, qëllimet dhe ambiciet tuaja, sekretet dhe armiqtë e fshehur, imponim dhe bindje në pikëpamjet dhe financat tuaja. Për shkak të rikthimit të tij, i cili fillon në 30 tetor dhe përfundon në janar 2023, ai do të deklarojë prezencën e tij duke qëndruar më gjatë në shtëpinë e katërt të horoskopit tuaj diellor dhe kjo mund të tregojë se ky vit ka nevojë për korrekte, të menduar mirë dhe të freskët. lëvizjet dhe veprimet rreth çështjeve që kanë të bëjnë me shtëpinë dhe familjen, por edhe në lidhje me blerjen dhe shitjen dhe pronat e paluajtshme.

Me kalimin e Marsit në shenjën tuaj të zodiakut më 15.04, ju hyni në një periudhë aktiviteti intensiv në nivel profesional. Mund të jenë mbresëlënëse iniciativat që do të ndërmerrni, por është e lehtë të joshesh nga spontaniteti dhe të bëhesh hakmarrës në fushën profesionale. Pra, përpiquni të mbani një profil të ulët dhe të ecni përpara me pjekuri dhe stabilitet çdo plan biznesi që mund të sjellë përfitime.

Eklipset në boshtin Demi - Akrep (30.04, 16.05, 25.10 dhe 08.11) ju ftojnë të rishikoni marrëdhëniet me personat që keni në krah. Kollaret nuk ju përshtaten pasi shpesh ju çojnë në zgjedhje të gabuara duke u përpjekur të përfitoni nga marrëdhënia e ngushtë që kemi me ju. Njohuritë do t'ju ndihmojnë të evoluoni dhe të zhyteni në objekte që ju përshtaten.

Eklipset në boshtin Demi-Akrep ju japin mundësinë të hapni krahët në tregti dhe reklama pasi mund të komunikoni, debatoni, parashtroni argumente që do të bëjnë përshtypje. Është gjithashtu e mundur që të ketë sugjerime nga jashtë që duhet t'i përdorni sa më mirë, sepse ato sigurisht që do të luajnë një rol katalitik në jetën tuaj. Me Zeusin që lëviz në shenjën tuaj të horoskopit ju keni mundësinë të punoni me njerëz që mund t'ju ofrojnë shumë pasi nuk do hezitoni të merrni iniciativa në zgjedhjet profesionale.

Eklipset e këtij viti do të ndodhin në aksin Demi-Akrep, çka tregon se aferat miqësore dhe romantike do të bëjnë të ndihet shumë e mundshme prania e tyre për shkak të mënyrës se si i marrin disa çështje që i shqetësojnë dhe zhvillimet duket se po ecin. Pranë ditëve kur do të ndodhin eklipset (30/4, 16/5, 25/10 dhe 8/11) mund të ketë shumë të dhëna të reja. Nuk përjashtohet largimi nga disa persona që dikur i konsideronit miq, për të nisur miqësi të reja, ka shumë mundësi që të ketë një njohje që do të thotë shumë për ju.

Eklipset e vitit ndodhin në aksin Demi-Akrep, i cili në hartën tuaj diellore lidhet me çështjet e komunikimit, lëvizjes dhe shkëmbimit të ideve, ndikon në studimet dhe studimet tuaja dhe ka të bëjë me botëkuptimin e përgjithshëm që keni për jetën si ajo. është formuar nga përvoja juaj e deritanishme, por edhe siç mund të formësohet nga informacioni dhe stimujt që merrni nga përditshmëria juaj. Kështu që këtë vit ka çështje që lidhen me vëllezërit e motrat dhe të afërmit, çdo gjë që ndikon në mjedisin tuaj të afërt, si për shembull një fqinj apo çfarë po ndodh në zonën ku jetoni dhe eklipset do t'ju bëjë të rishikoni, përshtateni apo edhe të ndryshoni ndjeshëm mënyrën se si mendoni për jetën. Udhëtimet e gjata ose itineraret tuaja të përditshme do të bëhen çështje të rëndësishme këtë vit. Ju prekeni kryesisht nëse keni planetë ose skaje shtëpish në shkallën 2, 10, 16 dhe 25 të Demit ose Akrepit dhe së dyti nëse shkallët e mësipërme bien te Luani ose Ujori.

Prania e Uranit në shenjën e Demit në boshtin e eklipseve tregon se viti 2022 do të jetë një vit i mundësive, përmbysjeve dhe surprizave për ju, veçanërisht në fushën romantike.

Urani mbetet sërish në Demi këtë vit dhe vazhdon të kalojë nëpër shtëpinë e tretë të horoskopit tuaj diellor, duke ju prekur kryesisht nëse keni lindur në dhjetëditëshin e dytë të shenjës suaj të zodiakut ose nëse keni planetë personalë nga shkalla e 10-të deri në të 19-tën. shenjat fikse të zodiakut. Mënyra se si komunikoni dhe ndani mendimet dhe opinionet tuaja po ndryshon dhe tani jeni më të qartë dhe më pak autokritikë, diçka që mund t'ju vërë në një pozitë të vështirë me mjedisin tuaj ose më konkretisht me vëllezërit e motrat dhe të afërmit e ngushtë. Kushtojini vëmendje të veçantë zhvillimeve të paparashikueshme gjatë retrospeksionit të planetit nga data 24 gusht deri në fund të vitit që mund të ndikojnë në udhëtimet, udhëtimet apo marrëdhëniet tuaja me mjedisin tuaj të përditshëm.

Plutoni do të qëndrojë në Bricjap këtë vit dhe në shtëpinë e njëmbëdhjetë të horoskopit tuaj diellor, duke vazhduar të ushtrojë presion dhe të transformojë realitetin tuaj rreth ambicieve dhe planeve ambicioze, duke sjellë zhvillime subversive në lidhje me miqtë dhe njerëzit që deri tani mbështeten te ndihma. mbështetje. Qëllimet dhe aspiratat tuaja ndryshojnë shumë dhe do t'ju duhet të jeni shumë të kujdesshëm gjatë retrospektit të planetit, pra nga 29 prilli deri më 9 tetor 2022, duke bërë rregullime apo edhe duke anuluar përgjithmonë disa nga planet tuaja të rëndësishme.

NË PËRFUNDIM:

Viti i ri është shumë premtues për ju, pasi që në fillim Jupiteri ka kaluar një kohë të mirë në shenjën tuaj të zodiakut, duke paralajmëruar një periudhë mundësish dhe rritjeje (përveç nëse ka një kundërshtim të veçantë për këtë qartësisht tabelën tuaj personale astrologjike).

Kështu deri më 11 maj, kur Jupiteri do të jetë në shenjën tuaj të zodiakut dhe nga data 28 tetor deri më 20 dhjetor, ju mund të drejtoni punët tuaja dhe të hidhni hapat që dëshironi.

 

Nga viti i ri deri më 24 janar është një periudhë me shumë lodhje dhe karriera do ju lodhë mjaft me vrapimet dhe detyrimet. Hëna e Plotë e datës 16 shkurt fillimisht e fokuson interesin tuaj më shumë në çështjet e punës, duke ndriçuar aspekte të ndryshme.

Gjithashtu nga data 6 mars deri më 15 prill me siguri do të merrni përsipër përgjegjësitë e të tjerëve në vendin e punës.

Hëna e re e 28 korrikut sjell zhvillime pozitive edhe në fushën e biznesit, ndërsa hëna e re e 23 nëntorit jep të dhëna shumë pozitive për karrierën.

 

Por mbani mend këtë: Marsi do të jetë në gjendje të kundërshtojë për një kohë të gjatë, nga 20 gushti deri në fund të vitit dhe shtëpia ose familja mund t'ju shqetësojë për çështje të ndryshme.

Ndaj duhet të keni kujdes që të mos e transferoni intensitetin e shtëpisë në vendin e punës, por të siguroheni që të qëndroni të qëndrueshëm në atë që keni marrë përsipër!

KËSHILLA:

Dëgjoni instinktin tuaj, ndiqni ndërgjegjen tuaj dhe ndiqni ëndrrat tuaja. Qëndroni pranë familjes tuaj dhe mësoni të dëgjoni atë që po ndodh rreth jush. Indiferenca nuk është një këshilltar i mirë.

MUAJI I ELEMENTIT KRYESOR:

Janar: Muaji i parë i vitit 2022 ju inkurajon të përdorni vitin për të bërë fillime të reja dhe për të lënë pas 2021-shin.

Shkurt: Punoni për qëllimet tuaja të së ardhmes dhe lini pas të kaluarën, duke i larguar njerëzit toksikë nga jeta juaj.

Mars: Është koha e përkryer për të kaluar kohë me miqtë dhe familjen që mund t'ju ndihmojnë kur gjërat bëhen të vështira.

Prill: Në jetën tuaj sociale do të ketë fat të shtuar, ndërsa Poseidoni në shenjën tuaj të horoskopit do t'ju favorizojë emocionalisht.

Maji: Muaji i fundit i pranverës është një muaj i vështirë, ndaj lëreni intuitën tuaj t'ju udhëheqë dhe mos lëvizni impulsivisht dhe me nxitim.

Qershor: Do të ketë një sërë kontradiktash dhe kjo mund të shkaktojë probleme në karrierën apo jetën tuaj familjare. Flisni me miqtë dhe kërkoni mbështetje.

Korrik: Është një muaj shumë me fat dhe relaksues për ju, por kjo nuk do të thotë që ju duhet të humbni motivimin për të punuar drejt qëllimeve tuaja.

Gusht: Muaji juaj është në trazira, ndaj përpiquni të mos lini të ndikohet vetëvlerësimi juaj dhe as t'ia kaloni zhgënjimin tuaj të tjerëve.

Shtator: Nuk do përballeni me vështirësi dhe puna apo hobi do ju ecin mirë nëse ndiqni rrjedhën e gjërave dhe qëndroni të qëndrueshëm.

Tetor: Do të ketë ndryshime të çuditshme në të gjitha marrëdhëniet tuaja, përfshirë ato romantike. Sigurohuni që të kaloni pak më shumë kohë me veten.

Nëntor: Do të ndiheni të lodhur në dy javët e para të muajit, në krahasim me gjysmën tjetër të së cilës do të ndiheni të elektrizuar nga ajo që po ndodh rreth jush.

Dhjetori: Muaji i fundit i vitit është koha perfekte për të kaluar kohë me familjarët, por edhe për të përmirësuar marrëdhëniet tuaja në të gjitha nivelet.

Porosite tani hartën  tende personale në: 
https://www.astrologu.al/sq/parashikime-personale

ose për më shumë detaje rreth hartes astrologjike personale  te detajuar mund të kontaktoni drejtpërdrejt me astrologun

ne email: tpimarketing@gmail.com  ne Messinger , WhatsApp, Viber

Jorgo Pulla: Tel.  (00355)   69 302 0018

Mos harroni ti bëni Like faqeve tona në Facebook

www.facebook.com/astrologu.al.JorgoPulla

www.facebook.com/www.astroshop.al.JorgoPulla

pasi dhe të bëheni pjesë në grupin tonë

www.facebook.com/groups/jorgopulla.astrologu

Për të qënë gjithnjë të informuar për ofertat dhe shortet që ne organizojmë EKSKLUZIVISHT dhe vetëm për pjestarët tanë…

Pra, do të ishte më mirë të qëndroni të qetë dhe të pretendoni qetësisht, duke kultivuar më tej talentin tuaj unik së bashku me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Ju presim…

, ,
20/1-19/2
Ujori vjetor
18/01/2021 to 31/12/2021

 

Ujori 2022 Parashikimet Vjetore Astrologjike

Porosite tani hartën  tende personale në: 
https://www.astrologu.al/sq/parashikime-personale

ose për më shumë detaje rreth hartes astrologjike personale  te detajuar mund të kontaktoni drejtpërdrejt me astrologun

ne email:  tpimarketing@gmail.com  ne Messinger , WhatsApp, Viber

Jorgo Pulla: Tel.  (00355)   69 302 0018

 

UJORI 2022: E PERGJITHSHME

Çlirim nga vështirësitë

Ujor, ju ndryshoni rrënjësisht dhe vazhdoni drejt një transformimi personal përmes vështirësive, kompleksiteteve dhe këputjeve përfundimtare me njerëzit që janë të rëndësishëm në jetën tuaj. 2022 do të shënojë ndryshime vendimtare në nivel personal, profesional dhe familjar që do t'ju përcaktojnë si personalitet.

Ndikimi i Uranit te Demi (për ata që kanë lindur në fund të dhjetëditëshit të parë dhe të dhjetëditëshit të dytë):

A është vetë konfuzioni shkaku i stresit tuaj? Nga njëra anë, ju vërtet dëshironi të bëni hapa të mëdhenj në karrierën tuaj. Nga ana tjetër, mund të ndiheni të detyruar dhe nën presion nga një marrëdhënie personale, të cilën thjesht e shihni si një pengesë që nuk mund ta kapërceni dhe që ju privon nga dëshira për pavarësi për të ecur përpara vetë. Sundimtari juaj planetar, Urani, zhvendoset në shtëpinë tuaj të katërt, shtëpinë dhe familjen, duke ju kërkuar të merrni parasysh ekuilibrin punë-jetë. A do të thotë të kesh një punë të caktuar që nuk ke jetë personale apo anasjelltas?

Një person i afërt me ju, partneri ose familja juaj, mund të ndihet i lënë pas dore dhe t'ju detyrojë të merreni me ta. Ose mund të humbisni burimet tuaja financiare në shtëpinë tuaj për shkak të rrethanave që mund të duken jashtë kontrollit tuaj. Është e mundur që një person i dashur t'ju privojë disi nga liria deri në atë pikë sa të kërkoni t'i jepni fund kësaj marrëdhënieje. Thjesht duhet të jeni më diskriminues me ndihmën që u jepni njerëzve të tjerë.

Urani nga Demi krijon nevojën për një ndryshim mentaliteti që vjen kryesisht nga mjedisi familjar. Ju dëshironi të largoni paragjykimet që nuk ju përshtaten. Nuk do të hezitoni të largoheni nga shtëpia e atdheut, duke kërkuar të hapni krahët. Marrëdhëniet me mjedisin familjar dridhen pasi zbulimet nuk mund të kalojnë pa u vënë re (kryesisht kanë të bëjnë me të lindurin në dhjetëditëshin e dytë).

Urani vazhdon rrugëtimin e tij në shenjën e Demit – këtë vit do të prekë ju që keni lindur në dhjetëditëshin e dytë të shenjës suaj – dhe flet për ndryshime. Është e mundur që të merrni vendimin dhe të ndryshoni shtëpinë apo edhe qytetin pasi Urani në këtë shenjë në shtëpinë tuaj të 4-të diellore, do të luajë një rol kyç në çështjet që kanë të bëjnë me shtëpinë qoftë në kuptimin e ngushtë apo në kuptimin më të gjerë të fjalës.

Urani mbetet sërish në Demi këtë vit dhe vazhdon kalimin e tij në shtëpinë e katërt të horoskopit tuaj diellor, duke ju prekur kryesisht nëse keni lindur në dhjetëditëshin e dytë të shenjës suaj të. Shtëpia dhe familja mbeten vatra trazirash dhe ndryshimesh dramatike dhe këtë vit jeni thirrur të vini në rregull dhe të guxoni të zbatoni zgjidhje jo tradicionale që sjellin një ekuilibër të ri. Kushtojini vëmendje të veçantë zhvillimeve të paparashikueshme gjatë rikthimit global nga data 24 gusht deri në fund të vitit, periudhë jo e favorshme për blerje-shitje dhe çështje të pasurive të paluajtshme.

Ndikimi i Saturnit tek Ujori:

Nuk mund të mësoheni me rutinën pasi jeni shenjë e ndryshimit të vazhdueshëm, por me Saturnin në shenjën tuaj jeni me njërën këmbë në përshpejtues dhe tjetrën në frenim. Përpara se astronomët të zbulonin sundimtarin tuaj modern të planetit, Uranin, sundimtari juaj ishte Saturni stoik. Kjo mund të shpjegojë aftësinë tuaj të frikshme për të qenë krejtësisht i çuditshëm një minutë dhe tradicional në minutën tjetër. Ju mund të ndjeni se qëllimet tuaja të mëdha janë të ngadalta për t'u realizuar, ndoshta presioni dhe stresi i suksesit për t'ju larguar nga të dashurit tuaj. Nuk duhet të nxitoni, duhet të jeni të duruar edhe nëse disa plane tuaja përmbysen. Saturni i ngadaltë e bën të njohur praninë e tij në shenjën tuaj për t'ju vendosur në jetë. Por shtrëngoni dhëmbët dhe luftoni. Do të bëheni më të fortë, më të pjekur dhe më të suksesshëm se sa keni qenë prej vitesh. Saturni ju detyron të lëvizni me një ritëm të matur dhe të ngadaltë. Dhe ky udhëtim që bëni një herë në tridhjetë vjet është një parajsë për shpirtin tuaj të pavarur. Së bashku me një dëshirë të madhe për liri, më në fund do të mund të kaloni malin shkëmbor shëndoshë e mirë. Dhe ne vëmë bast që ju e dini se si ta bëni këtë!

Me Saturnin që lëviz në shenjën tuaj, ju merrni përgjegjësi ndaj vetes. Ka ardhur koha që ju të vendosni kufijtë tuaj ndaj të gjithëve, të piqeni në momente të vështira, të sqaroni se cilën rrugë dëshironi të ecni dhe cila nuk ju përshtatet fare.

Me Saturnin në shenjën tuaj të horoskopit është fakt që jeni në një periudhë sqarimi që prek fushën e bashkëpunimeve. Nuk do hezitoni të tregoni rigorozitet dhe absolutitet ndaj partnerëve që disa gjëra i marrin si të mirëqena. Në fund të fundit, është koha për të kërkuar më të mirën për sa i përket bashkëpunimeve pa zbritje dhe koncesione.

Ujori në 2022 do ketë mundësi por do ketë edhe “sfida”, ndaj duket se në tërësi do të jetë një vit kërkues për ju. Saturni duke vazhduar rrugën e tij në shenjën tuaj të zodiakut - këtë vit do të ndikojë më shumë tek ju që keni lindur në dhjetëditëshin e dytë të shenjës suaj - tregon se fusha e marrëdhënieve tuaja ndërpersonale do të vazhdojë të jetë në qendër të interesit tuaj. Saturni do të krijojë rrethanat që do t'ju bëjnë të bëni një bilanc të marrëdhënieve dhe bashkëpunimeve personale, të shihni se çfarë shkoi keq, çfarë shkoi keq dhe të shqyrtoni pjesën tuaj të përgjegjësisë. Do të jetë shumë e dobishme të bëni autokritikën tuaj dhe të kuptoni mësimet e vlefshme që mund të keni nxjerrë nga situatat që keni kaluar deri tani, pasi këto do t'ju ndihmojnë shumë në zgjedhjet që do të bëni tani e tutje, veçanërisht nëse jemi duke folur për zgjedhjet e fytyrës.

Këtë vit duket se do t'i shihni me vëmendje të veçantë çështjet që kanë të bëjnë me sektorin profesional dhe nuk përjashtohet që të vendosni synime të reja profesionale. Këtë vit asgjë nuk do të jetë “lodër” për ju dhe çdo çështje që lidhet me punën do ta shihni me përkushtim dhe profesionalizëm të veçantë. Saturni në shenjën tuaj të horoskopit nuk lë vend për relaksim pasi mund të sjellë disa përgjegjësi të reja, por mbani mend se nëse jepni më të mirën tuaj atëherë me siguri do të shpërbleheni për mundin tuaj dhe do t'i afroheni qëllimit tuaj.

Saturni mbetet sërish në shenjën tuaj të zodiakut këtë vit, duke ushtruar më shumë ndikimin e tij nëse keni lindur në fillim të dhjetëditëshit të dytë të shenjës suaj të zodiakut, një proces që mund të krijojë probleme në marrëdhëniet tuaja me të tjerët pasi jeni të detyruar të bëni atë që duhet dhe jo gjithmonë atë që dëshironi. Kujdes nga data 5 qershor deri më 23 tetor 2022, kur Saturni do të jetë retrogradë, pasi gjatë asaj periudhe mund të ketë vonesa dhe anulime që do t'ju shqetësojnë në planin personal dhe do të jenë frenues për planet dhe aspiratat tuaja. Por mos harroni se një rikthim është gjithashtu një periudhë e rishikimit të qëllimeve dhe planeve dhe pengesat ndonjëherë funksionojnë mirë.

Ndikoni në Jupiterin tek Peshqit nga 1 janari deri më 10 maj dhe nga 29 tetori deri më 20 dhjetor:

Po hyni në një vit me fat dhe rritje ekonomike, tani është koha për të krijuar qëllime të reja financiare fitimprurëse, falë Jupiterit me fat në shtëpinë tuaj të dytë të paratë. Pavarësisht nëse jeni duke kërkuar për një punë të re ose duke filluar një sipërmarrje të re, ky planet i dobishëm ju jep kurajon dhe entuziazmin për të kapur mundësitë. Jeni optimistë për rrjedhën e situatës suaj financiare, marrëveshjet e reja financiare krijojnë një revolucion në jetën tuaj. Ju mund të lëvizni për një punë të re, më të paguar, të merrni një promovim ose të filloni një karrierë krejtësisht të re. Kjo periudhë kohore mund të jetë një nga më me fat për paratë tuaja në dymbëdhjetë vitet e fundit. Jupiteri në shtëpinë e sigurisë ju ndihmon të shihni magjinë në gjërat e thjeshta të jetës, ndjeni kënaqësi duke qenë në shtëpi me disa miq të mirë.

Jupiteri nga Peshqit ju ndihmon të merrni frymë financiare. Rrjedha e parave rritet ndërsa shikoni se planet tuaja po shpërblehen. Sigurisht, është mirë të kufizoni humbjet e mundshme që nuk do t'ju ndihmojnë të kurseni.

Me Jupiterin te Peshqit mund të merrni frymë thellë pasi ai kujdeset të rrisë të ardhurat tuaja dhe të çojë në një ekuilibër që është i nevojshëm për ju. Thjesht përpiquni të kufizoni shpenzimet e panevojshme për shkak të eksitimit që mund të ndodhë. Është mirë që të kujdeseni me maturi dhe maturi për burimet financiare, në mënyrë që të mos e gjeni veten të shoqëruar.

Jupiteri në shenjën e Peshqve do të favorizojë çështje të veçanta që kanë të bëjnë me burimet tuaja, pasi këtë vit do të ketë mundësi për të rritur të ardhurat tuaja qoftë përmes punës, qoftë për t'i rritur ato në mënyrë indirekte, duke ulur shpenzimet.

Me praninë e Jupiterit  në shenjën e Peshqve, duket se do të ketë mundësi edhe për fondin tuaj, pasi ka mundësi që një propozim i ri profesional të vijë me fitime më të mira apo të rrisë punën tuaj. Ajo që duhet është të zgjidhni me mençuri dhe kujdes çdo lëvizje që bëni dhe të mos tërhiqeni nga fjalët dhe premtimet e mëdha, pasi këto ka të ngjarë të ndodhin në mars dhe prill. Nëse punoni shumë për qëllimet tuaja, me siguri do t'i arrini ato.

Hyrja e Jupiterit  te Peshqit, ku do të qëndrojë deri në dhjetëditëshin e parë të majit, ju jep favore dhe frymëmarrje në financat tuaja dhe në të njëjtën kohë ju ngre psikologjinë dhe vetëbesimin dhe gjatë katër muajve të parë të vitit mund të bëni investime dhe lëvizje të rëndësishme që rrisin të ardhurat tuaja dhe përmirësojnë standardin tuaj të jetesës.

Duhet të jeni të kujdesshëm në prill pasi takimi Jupiter-Poseidon mund t'ju çojë në shpenzime të pamatura dhe plane financiare inekzistente.

Gjatë periudhës kur Jupiteri do të jetë në një takim me Neptunin (në thelb takimi do të bëhet pikërisht në datën 12/4 por nga fundi i marsit energjia e tij do të jetë e dukshme) do t'ju duhet t'i kushtoni vëmendje shpenzimeve tuaja, pasi gjatë kësaj kohë Duket se do të kapeni nga një mani konsumatore, e cila mund të krijojë një problem të madh në portofolin tuaj. Edhe gjatë periudhës së mësipërme, do të ishte mirë të shmangeshin ekspozimet financiare, por edhe lëvizjet që përfshijnë rrezik dhe shqetësojnë sektorin financiar në një kontekst më të përgjithshëm. Një kontakt i tillë i ngushtë Jupiter/Neptun e zbukuron situatën dhe nuk do t'ju lërë të shihni rrezikun që mund të ekzistojë pas disa lëvizjeve dhe disa vendimeve në lidhje me financat.

Ndikimi i Jupiterit tek Dashi nga 11 maji deri më 28 tetor dhe nga 21 dhjetori deri më 16 maj 2023:

Universi sjell lajme të mira për shenjën tuaj sociale pasi Jupiteri në shtëpinë tuaj të tretë komunikuese dhe sociale ju bën një flutur shoqëror, të gjithë mbështesin të zjarrtë dhe Idetë tuaja novatore, njerëz me perceptim dhe pikëpamje të përbashkëta mbi jetën shfaqen papritur nga e gjithë bota. Diskutimet dhe idetë progresive mund të rezultojnë në një bashkëpunim të frytshëm. Në qendër të vëmendjes është te ju dhe do të rrisë dëshirën tuaj për sukses. Nëse po mendoni të filloni një biznes të ri, fillimi në nivel lokal ose me gojë do t'ju japë mundësitë më të mira. Jeta juaj shoqërore është një pikë e ndritshme në horizont ndërsa zgjeroni rrethin tuaj shoqëror dhe u përgjigjeni "po" mundësive ku mund të rrjetoheni, të mësoni dhe të komunikoni me njerëz që kanë besime të ngjashme me tuajat. Promovimi i ideve tuaja inovative bën një ndryshim. Bashkëpunoni për fitore!

Jupiteri nga Dashi ju ngre vetëbesimin dhe zgjeron mjedisin social. Marrëdhëniet dhe kontaktet e reja ju afrojnë me marrëveshje tregtare dhe komunikimi.

Për periudhën prej rreth gjashtë muajsh që Jupiteri do të jetë në shenjën e Dashit, tregon se më pas do të lini mënjanë për pak punët, detyrimet dhe gjithçka tjetër që është prioritet për ju dhe do të investoni në komunikim, kontakt me miqtë dhe të dashurit tuaj. Gjatë periudhës së mësipërme duket se edhe udhëtimet do të kenë nderin e tyre, duke e bërë një mundësi për njohje të reja në planin personal.

Nga maji deri në tetor, Jupiteri do të ketë avancuar drejt Dashit dhe shtëpisë së tretë të horoskopit tuaj diellor, duke dhënë favorin e tij në çështjet e të afërmve, marrëveshjeve, udhëtimeve dhe studimeve, por një favor që do ta keni vetëm nëse keni lindur në të parën. dhjetë ditë të shenjës suaj të horoskopit, pasi për shkak të rikthimit do të arrijë vetëm në shkallën e 9-të të Dashit dhe do të kalojë sërish te Peshqit në fund të tetorit, duke ju dhënë mundësinë derisa të vijë viti, të rishikoni dhe korrigjoni çështjet që ju pushtuan në maj .

Eklipset në boshtin Demi - Akrep (30.04, 16.05, 25.10 dhe 08.11) sjellin sërish në plan të parë situata të rëndësishme nga e kaluara me të cilat jeni thirrur të përballeni. Ju mbyllni rastet dhe bashkëpunimet në nivel profesional që nuk ju mbulojnë më dhe hapni krahët drejt destinacioneve të reja profesionale që plotësojnë nevojat tuaja më të thella. Vendimet e karrierës mund të ndikojnë gjithashtu në statusin e marrëdhënieve familjare.

Zgjedhjet tuaja profesionale do të gjykohen gjatë vitit pasi eklipset në boshtin Demi-Akrep nuk mund të lënë pa ndikuar karrierën tuaj. Është fakt që zbulimet dhe ndryshimet e papritura që mund të ndodhin do t'ju çojnë drejt vendimeve dhe zgjedhjeve karmike. Sigurisht që nuk do ta keni të lehtë të mbyllni kapituj të rëndësishëm në jetën tuaj profesionale, por bëhet e nevojshme pasi në këtë mënyrë do të lini hapësirën e nevojshme në mënyrë që të ketë propozime të rëndësishme që mund të sjellin prestigjin e lakmuar. Është e mundur që mund të ketë mundësi që mund të largojnë nga vendi juaj i origjinës, nga rrënjët tuaja, duke ndryshuar në mënyrë dramatike jetën tuaj.

Eklipset e këtij viti do të ndodhin në aksin Demi-Akrep, çka tregon se dy çështjet kryesore që do t'ju shqetësojnë gjatë tij, janë puna dhe familja. Pranë datave kur do të ndodhin këto eklipse (30/4, 16/5, 25/10 dhe 8/11) duket se mund të ndodhin ngjarje të cilat do t'ju çojnë në vendime shumë të rëndësishme. Gjatë këtij viti nuk përjashtohet ndryshimi i vendit të punës, marrja e një pozicioni të ri dhe përgjegjësive të reja në punën që tashmë jeni, për të marrë disa vendime me bashkëshortin/partnerin tuaj, që do të shqetësojnë familjen.

Ndërrimi i shtëpisë është një skenar i mundshëm këtë vit dhe është një nga çështjet që do t'ju shqetësojë shumë këtë vit. Fakti që eklipset do të ndodhin në boshtin e shenjave fikse tregon se të dhënat që do të krijojnë do të jenë të qëndrueshme dhe shumë të vështira për t'u ndryshuar, ndaj përpiquni të mos merrni vendime impulsive apo të bëni lëvizje, rezultatet e të cilave nuk janë marrë me kujdes.

Eklipset e vitit ndodhin në aksin Demi-Akrep, i cili në hartën tuaj diellore lidhet me çështje që lidhen me zhvillimet tuaja profesionale, karrierën, jetën tuaj familjare dhe ekuilibrin që ekziston mes karrierës dhe familjes, me shtëpinë apo edhe me pasuri të paluajtshme, blerje dhe shitje, trashëgimi dhe zhvendosje. Kështu që ky vit ngre çështje që kanë të bëjnë me një pjesë të rëndësishme të jetës suaj dhe ndoshta do të ndryshojë diçka që ka të bëjë me vendin tuaj në strukturën shoqërore, vendin ku jetoni, mund të vijë një martesë apo një ndarje e rëndësishme, një promovim. ose një ndryshim në biznesin tuaj që nuk e prisnit.. A ndikoheni nëse keni planetë ose skaje shtëpish në shkallën 2, 10, 16 dhe 25 të Demit, Luanit dhe Akrepit apo nëse Dielli juaj është në këto gradë.

Ndikimi i Eklipseve Diellore dhe Hënore tek Demi më 30 Prill dhe 8 Nëntor respektivisht:

A jeni marrë nga altruizmi juaj dhe u keni dhënë gjithçka njerëzve tuaj të dashur? Këto eklipse aktivizojnë shtëpinë, shtëpinë dhe familjen tuaj të katërt, duke ndryshuar rrënjësisht marrëdhënien tuaj me disa nga anëtarët e familjes dhe/ose të afërmit ose kushtet e jetesës. Mund t'ju duhet të ndryshoni vendbanimin ose madje të largoheni nga shtëpia ose të paguani para shtesë për një pronë ose madje t'ju jepen para nëpërmjet trashëgimisë ose një të afërmi bujar. Ndoshta ju merrni një kafshë shtëpiake ose kujdeseni për një pjesëtar të moshuar të familjes ose të afërm ose person në nevojë duke nxjerrë në pah anën tuaj vetëmohuese. Ekuilibri midis fantazisë dhe realitetit, altruizmit dhe sensit të përbashkët është i rëndësishëm për qetësinë tuaj emocionale dhe mendore. Po, ju dini të jepni gjithçka, por gjithashtu duhet të jeni vigjilentë nëse ju shkelin.

Ndikimi i eklipseve hënore dhe diellore te Akrepi më 16 maj dhe 25 tetor respektivisht:

Këto eklipse aktivizojnë shtëpinë tuaj të dhjetë, karrierën dhe ambiciet e mëdha dhe mund të vendosni të bashkoni burimet tuaja financiare me dikë për të krijuar një sipërmarrje të përbashkët. planifikimi financiar afatshkurtër. Mund të blini ose shisni papritmas pasuri të paluajtshme ose papritur të merrni një shumë të madhe të përgjithshme. Ju mund të fitoni të ardhura shtesë ose të merrni një grant. Ju gjithashtu mund të merrni lajme të papritura për një shpenzim të madh, si taksat, interesat ose borxhet. Disa prej jush mund të kenë një rritje të madhe në karrierë përmes një pozicioni të ri drejtues ose njohjes së talenteve dhe vlerave tuaja. Për të tjerët prej jush, këto eklipse mund të çojnë në humbjen e një pune ose prishjen e një marrëdhënie pune ose partneriteti, pasi këto eklipse ju shtyjnë drejt një vendimi të vendosur.

Ndikimi i Marsit retrograd te Binjakët nga 29 tetori deri më 13 janar 2023:

Marsi retrograd është në shtëpinë tuaj të pestë, të pasionit, dashurisë dhe krijimtarisë, dhe kursi i tij retrograd mund të sjellë përsëri një marrëdhënie të komplikuar, ju e ndjeni atë të ndezur përsëri brenda jush aq pasionante flakë. Ose mund të shkaktojë konflikte të vjetra me të dashurin tuaj. Vendose dramën në akull, edhe nëse kjo do të thotë të largohesh nga një person ose situatë që të çmend. Kërkoni entuziazëm të shëndetshëm dhe jini të moderuar në diskutimet tuaja. Mos i humbisni ëndrrat tuaja në dramë. Po mendoni ta bëni këtë udhëtim me miqtë tuaj për të cilin po diskutoni prej kohësh? Dështimi për ta bërë këtë do të destabilizojë mendjen dhe shpirtin tuaj dhe do të zvogëlojë energjinë tuaj. Nga ana pozitive, Marsi retro ju ndihmon të magjepsni audiencën tuaj me talentet dhe krijimtarinë tuaj të mahnitshme, pavarësisht nëse kjo do të thotë të flisni drejtpërdrejt në publik ose të postoni një video që bëhet virale. Duartrokitjet janë afrodiziaku juaj.

Me Marsin që lëviz në shenjën miqësore të Binjakëve, ju i përkushtoheni në nivel personal dhe çdo gjëje që ju pëlqen me partnerin. Me rrjedhën e tij retrograde ju jepet mundësia të ripërcaktoni dëshirat tuaja dhe të zbuloni nëse personi pranë jush e kupton vërtet atë që po ndjeni.

Gjatë vitit, Marsi do të kalojë në pjesën e hartës suaj diellore nga shtëpia e njëmbëdhjetë në atë të pestë diellore dhe do t'ju japë disa mundësi për të vepruar me vendosmëri dhe efektivitet për çështje të tilla si fobitë tuaja që nuk ju lejojnë të jeni plotësisht vetvetja. financat tuaja dhe iniciativat që ndërmerrni në këtë fushë, mënyra e qartë dhe e drejtpërdrejtë në të cilën do të komunikoni dhe ndani idetë dhe veprimet tuaja rreth çështjeve të pasurive të paluajtshme, shtëpisë dhe harmonisë familjare. Për shkak të rikthimit të tij, i cili fillon në 30 tetor dhe përfundon në janar 2023, ai do të deklarojë prezencën e tij duke qëndruar më gjatë në shtëpinë e pestë të horoskopit tuaj diellor dhe kjo mund të tregojë se ky vit është i rëndësishëm dhe ju duhet të shikoni lëvizjet tuaja. në fushën romantike, në ndjekjen e planeve personale, në rreziqet që ndërmerrni, por edhe në kontaktet me fëmijët, nëse jeni prind.

Me Marsin në shenjën tuaj të horoskopit nga data 06.03 deri në 15.04 nuk do të hezitoni të ndërmerrni iniciativat e nevojshme që do t'ju ndihmojnë të luani në një nivel profesional. Sugjerimet për bashkëpunime të reja sigurisht që mund t'ju japin më të mirën. Thjesht përpiquni të kufizoni spontanitetin dhe entuziazmin që mund të çojë në agresion pasi nuk do të jetë e lehtë të ruani ekuilibrin në marrëdhëniet që do të luajnë një rol vendimtar tani e tutje në karrierën tuaj.

Plutoni do të mbetet sërish në Bricjap dhe në shtëpinë e dymbëdhjetë të horoskopit tuaj diellor këtë vit, duke vazhduar të ushtrojë presion dhe të transformojë realitetin tuaj përmes nënndërgjegjes suaj dhe përmes fuqizimit tuaj të vazhdueshëm kundër fobive dhe ankthit më të thellë që keni. Është një tranzicion qartësisht sfidues që vazhdon këtë vit, por ju ndihmon të ndryshoni plotësisht mënyrën se si i perceptoni dobësitë tuaja dhe të dilni fitimtar. Ju prekeni kryesisht nëse Dielli juaj është në pesë shkallët e fundit të shenjës tuaj ose nëse keni planetë nga shkalla e 25-të deri në fund të shenjave impulsive. Do të duhet të jeni shumë të kujdesshëm gjatë retrospektivës së planetit, pra nga 29 prilli deri më 9 tetor 2022, periudhë gjatë së cilës fobitë tuaja mund të pushtojnë ose armiqtë e fshehur dhe kundërshtarët e fshehtë mund të përpiqen t'ju sjellin pengesa të rëndësishme.

Poseidoni mbetet te Peshqit dhe në shtëpinë e dytë të horoskopit tuaj diellor dhe duhet të jeni të kujdesshëm sërish këtë vit, të mbani sytë hapur dhe të shmangni grackat që kanë të bëjnë me financat tuaja, veçanërisht nëse keni lindur në fillim të dekadës së tretë të vitit, ndërkohë që në të njëjtën kohë në përgjithësi do t'ju duhet të përpiqeni gjithmonë të ngrini humorin dhe të rrisni vetëbesimin tuaj, por pa i treguar vetes një histori ose investimi në njohje që ju mbushin me pritshmëri, kur në fakt gjithçka është një fantazi e mendjes. Kushtojini vëmendje të veçantë periudhës nga 28 qershori deri më 4 dhjetor 2022, kur Poseidoni do të jetë retrogradë dhe do t'ju duhet të forconi vetëflijimin dhe dashurinë brenda jush për të kapërcyer pengesat e padukshme.

NË PËRFUNDIM:

2022 është një vit ndryshimesh vendimtare, duke përfshirë karrierën, edhe pse i përkisni grupit të shenjave të zodiakut që nuk i pëlqen ndryshimi!

Por këto ndryshime duhen bërë, veçanërisht nëse deri tani ka pasur stagnim.

Këto ndryshime nxiten nga eklipset e këtij viti, sidomos ai hënor më 16/5 që sjell shqetësim dhe ai diellor i 25/10 që mbyll një kapitull dhe hap një të ri në fushën e karrierës.

Saturni në shenjën tuaj të zodiakut vazhdon të kontrollojë atë që keni bërë deri tani dhe ju sjell rezultatet e përpjekjeve dhe veprimeve tuaja, veçanërisht nëse keni lindur në shkurt.

Nuk përjashtohet që të ketë hapa të rëndësishëm, por sigurisht që do të kenë në vete faktorin e përgjegjësive.

 

Nga data 24 janar deri më 6 mars, me siguri do t'ju kërkohet të mbani mbi supe përgjegjësitë e të tjerëve në punë dhe duhet të keni kujdes për sfondin me kolegët.

Hëna e re më 29 qershor sjell një faqe të re në biznes ose një rinovim.

Afërdita gjithashtu nga data 23 tetor deri në 16 nëntor nga fusha e karrierës ju ndihmon të përmirësoni ndjeshëm marrëdhëniet tuaja me shefat, punëdhënësit apo njerëzit që kanë fjalën tuaj në punën tuaj.

Së fundmi, Afërdita në këtë pozicion ju ndihmon nëse bëni një profesion që lidhet me bukurinë apo promovimin.

KËSHILLA:

Ndërtoni marrëdhënie pozitive në vend që të krijoni armiq. Ju nuk keni nevojë t'i impononi idetë tuaja të tjerëve ose të shprehni opinionin tuaj publikisht.

MUAJI I ELEMENTIT KRYESOR:

Janar: Viti fillon duke ju bërë të ndiheni plot energji, por lëvizja retrograde e Mërkurit nga mesi i muajit do ta reduktojë ndjeshëm atë.

Shkurt: Shumë produktiv muaji i dytë i vitit, por mos harroni të kaloni kohë me familjen dhe miqtë.

Mars: Nivelet tuaja të larta të energjisë kthehen në vendin e punës, por mund të lodheni duke u marrë me disa njerëz. Balanconi jetën tuaj profesionale dhe sociale.

Prill: Puna do jetë më stresuese se zakonisht dhe do lodheni. Merrni kohë për t'u çlodhur dhe për të përmirësuar shëndetin tuaj.

Maj: Mos u kënaqni me fjalët që do të dëgjoni dhe përfshiheni në thashetheme. Mund t'ju pëlqejnë dramat, por në këtë fazë ato nuk do t'ju ndihmojnë.

Qershor: Muaji i parë i verës do të jetë relaksues, ndaj shfrytëzojeni për të rimbushur bateritë dhe për të kaluar kohë me njerëzit që ju interesojnë.

Korrik: Tregohuni të kujdesshëm në punë dhe në marrëdhëniet tuaja. Ndiqni intuitën tuaj dhe mos shkoni në ekstreme.

Gusht: Humori juaj do të jetë i ngritur dhe pozitiviteti juaj ngjitës. Kaloni kohë me miqtë tuaj tregoni gëzimin tuaj.

Shtator: Muaji ju nxit të merrni vendime serioze për dashurinë dhe familjen. Mendoni me kujdes përpara se të bëni zgjedhjen tuaj.

Tetor: Është një kohë e përkryer për të kaluar kohë me të dashurit, miqtë ose partnerin tuaj.

Nëntor: Do të ndiheni më emocionues se zakonisht, ndaj përpiquni të qëndroni të qetë dhe të mbani marrëdhënien tuaj në formë të mirë.

Dhjetor: Është koha e përkryer për të rregulluar aty ku është e nevojshme dhe për të sqaruar para vitit të ardhshëm.

Porosite tani hartën  tende personale në: 
https://www.astrologu.al/sq/parashikime-personale

ose për më shumë detaje rreth hartes astrologjike personale  te detajuar mund të kontaktoni drejtpërdrejt me astrologun

ne email:  tpimarketing@gmail.com  ne Messinger , WhatsApp, Viber

Jorgo Pulla: Tel.  (00355)   69 302 0018

Mos harroni ti bëni Like faqeve tona në Facebook

www.facebook.com/astrologu.al.JorgoPulla

www.facebook.com/www.astroshop.al.JorgoPulla

pasi dhe të bëheni pjesë në grupin tonë

www.facebook.com/groups/jorgopulla.astrologu

Për të qënë gjithnjë të informuar për ofertat dhe shortet që ne organizojmë EKSKLUZIVISHT dhe vetëm për pjestarët tanë…

Pra, do të ishte më mirë të qëndroni të qetë dhe të pretendoni qetësisht, duke kultivuar më tej talentin tuaj unik së bashku me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Ju presim…

 

, ,
22/12-19/1
Bricjapi vjetor
01/01/2022 to 31/12/2022

Bricjapi 2022 Parashikimet Vjetore Astrologjike

Porosite tani hartën  tende personale në: 
https://www.astrologu.al/sq/parashikime-personale

ose për më shumë detaje rreth hartes astrologjike personale  te detajuar mund të kontaktoni drejtpërdrejt me astrologun

ne email:  tpimarketing@gmail.com  ne Messinger , WhatsApp, Viber

Jorgo Pulla: Tel.  (00355)   69 302 0018

 

BRICJAPI 2022 E PERGJITHSHMJA 

Riorganizim ekonomik

Bricjapi, rishikimi i vlerave morale vazhdon në vitin 2022, pasi nuk do të hezitoni të futeni në thelbin e çdo situate dhe të largoheni nga zgjedhjet sipërfaqësore që nuk ju përshtaten më.

Ndikimi i Plutonit tek Bricjapi (për ata që kanë lindur në mes dhe në fund të dekadës së tretë):

Ju përballeni me frikën dhe obsesionet tuaja më të thella, pasi Plutoni në shenjën tuaj krijon nevojën për t'i kapërcyer ato për të transformuar plotësisht jetën tuaj. Ju gjithashtu mund të përjetoni ndarje emocionale për shkak të mungesës së besimit tek të tjerët dhe tek vetja. Plutoni ju bën tepër të sigurt, duke rritur fuqinë dhe kontrollin, ju përpiqeni të zbuloni se cilat janë motivet përfundimtare të të tjerëve. Ndonjëherë, as që ju interesojnë gjërat për të cilat po luftonit, por vetëm ideja e humbjes së fuqisë tuaj ju shkakton frikë.

Çmimi që do të paguani nëse dëshironi të keni përparësinë, mund të jetë individualiteti juaj. Pasojat mund të jenë që ta gjeni veten me krahë të prerë ose të ndjeni se të tjerët nuk ju vlerësojnë, por kanë frikë prej jush. Ekziston një ndryshim i madh midis narcizmit dhe njohjes së vlerës suaj, dhe kjo është ajo që Plutoni po ju mëson tani. Në fund të fundit, shenja juaj e zodiakut ka nevojë për vlerësim dhe respekt dhe një nga dhuratat më të mëdha që të tjerët mund t'ju bëjnë është të vlerësoni aftësitë tuaja të veçanta. Kufizoni egoizmin, pushtetin dhe manipulimin, nëse mund të frenoni veten nën këtë qiell të zi do të fitoni shumë.

Me Plutonin që lëviz në shenjën tuaj, ju keni mundësinë të rilindni përmes hirit tuaj. Ju mendoni se ka ardhur koha për të hedhur mbi ju copa nga vetja juaj që nuk i shërbejnë evolucionit tuaj. Sigurisht, është e rëndësishme të mos shfaqni sjellje të çuditshme ndaj atyre që ju rrethojnë për shkak të nevojës për të kontrolluar situatat që përjetoni në jetën tuaj (kryesisht ka të bëjë me të lindurit në dhjediteshin  e tretë).

Plutoni vazhdon rrugën e tij në shenjën tuaj të zodiakut – duke ndikuar tek ju që keni lindur në dhjetëditëshin e tretë të shenjës suaj të zodiakut – dhe tregon se sërish do të ketë disa “sfida” në fushën e marrëdhënieve ndërpersonale, të cilat mund të ndryshojnë rrjedhën e disa ato..

Plutoni do të mbetet sërish në shenjën tuaj këtë vit, duke vazhduar të ushtrojë presion dhe të transformojë realitetin tuaj në çdo nivel pasi vitet e fundit jeni në një proces ndryshimi më të thellë dhe këtë vit arrini në pikën që të mos e njihni veten duke krahasuar se si keni qenë dhe Si jeni tani. Një pasazh i rëndësishëm që qëndron pas gjithçkaje dhe ju ndihmon të kuptoni fuqinë që keni për të ndryshuar realitetin tuaj. Ju prekeni kryesisht nëse Dielli juaj është në pesë shkallët e fundit të shenjës tuaj ose nëse keni planetë nga shkalla e 25-të deri në fund të shenjave impulsive. Do të duhet të jeni shumë të kujdesshëm gjatë retrospektivës së planetit, pra nga data 29 prill deri më 9 tetor 2022 në lëvizjet dhe vendimet që kanë peshë dhe që lidhen me ndryshime rrënjësore në jetën tuaj.

Ndikimi i Saturnit tek Ujori:

Rishikoni planet tuaja financiare dhe mos u dekurajoni nëse ndonjë prej tyre përmbyset ose vonohet, është pjesë e planit hyjnor. Me sundimtarin tuaj të planetit, Saturnin, në shtëpinë tuaj të dytë, të parave dhe vlerave, duke nisur një turne rishpikjeje ekonomike, ju jepet mundësia për të rregulluar financat tuaja, diçka jo aq e vështirë për shenjën tuaj të horoskopit organizativ dhe logjik. Saturni i strukturuar shtyp butonin e pauzës për t'u fokusuar në nevojat dhe vlerat tuaja themelore, duke i bërë vetes pyetje të vështira që presin përgjigje të qarta. Saturni është punëtori kryesor që lëviz ngadalë dhe në mënyrë të qëndrueshme drejt qëllimit të tij, ndërsa Ujori është idealist dhe i paparashikueshëm. Saturni është një racionalist. Ujori i mprehtë. Së bashku, ata mund t'ju japin mençurinë dhe njohuritë tradicionale për të rregulluar financat tuaja. Ju madje mund të punoni së bashku në një projekt serioz që kërkon një kontratë zyrtare financiare ose, përkundrazi, të prishni një marrëveshje financiare që nuk ju sjell më përfitime financiare. Por si do ta shihni ylberin? Mund ta shihni papritur ose me ndihmën e miqve tuaj, por gjithsesi do t'ju duhet të luftoni dhe të jeni të duruar për të bërë hapin e madh drejt prosperitetit financiar.

Me Saturnin që lëviz në Ujor dhe këtë vit ju vazhdoni të jeni në një rishikim të vazhdueshëm të nevojave tuaja.

Ripërcaktimi i prioriteteve prek financat tuaja, pasi kuptoni se mbeturinat e panevojshme nuk ju ndihmojnë të ndiheni plotësisht të kënaqur.

Ju përballeni me sfida gjatë vitit në nivel profesional dhe financiar, pasi duhet të rishikoni prioritetet tuaja dhe mënyrën se si i qaseni materialit. Është e sigurt që mund të shpërbleheni financiarisht profesionalisht, por do t'ju duhet të punoni shumë, ndoshta më shumë se kurrë. Me Saturnin që lëviz në Ujor, nuk përjashtohet që të keni presion financiar pasi duket se të ardhurat tuaja janë të kufizuara dhe duhet të bëni ndryshime në buxhet. Sigurisht që kjo do t'ju ndihmojë të shihni thelbin e gjërave dhe të përqendroheni në blerjet dhe shpenzimet që vërtet ju kënaqin më thellë.

Saturni u largua nga shenja juaj e zodiakut dhe gjatë qëndrimit në të ju ndihmoi të shihni marrëdhënie dhe bashkëpunime më të mira personale, pasi krijoi shumë lëvizshmëri në to dhe ndoshta ju dha përvoja të vlefshme. Tani gjatë gjithë vitit ai do të jetë në shenjën e Ujorit duke krijuar nevojën që ju të ruani atë që keni fituar qoftë profesionalisht apo personalisht. Kështu duket se do të fokusoheni tek fondi juaj, tek njerëzit që doni dhe do t'ju bëjnë të ndiheni të sigurt emocionalisht dhe aftësitë tuaja, të cilat do t'ju ndihmojnë të zhvilloheni profesionalisht. Prania e Saturnit në shenjën e Ujorit ju tregon se sektori financiar ka nevojë për vëmendje të veçantë dhe menaxhim të duhur. pasi sivjet nuk lejohen gabimet dhe shpërdorimet.

Çështjet e biznesit kanë nevojë për vëmendjen tuaj këtë vit, në mënyrë që t'i zgjidhni ato në një mënyrë që do të jetë fitimprurëse dhe e qëndrueshme financiarisht. Prania e Saturnit në shenjën e Ujorit do t'ju shtyjë të shihni me sy të qartë bashkëpunimet tuaja dhe zhvillimet që ekzistojnë në to pas një periudhe të gjatë gjatë së cilës mund të ketë pasur disa grindje.

Këtë vit do të fokusoheni te sektori financiar, pasi është ai që do ju tërheqë interesin, mund të ketë disa të dhëna të reja. Vëmendje e veçantë duhet t'i kushtoni zgjidhjes së çështjeve financiare dhe negociatave pasi këto këtë vit do të kenë nevojë për aftësi dhe mjeshtëri diplomatike për të dalë fitimtar!

Komunikimi i mirë mes jush dhe njerëzve me të cilët punoni profesionalisht do të jetë çelësi për të stabilizuar marrëdhëniet e biznesit dhe për të pasur një atmosferë të mirë në mjedisin tuaj profesional.

Sundimtari juaj mbetet në banesën e tij të përditshme, Ujori, dhe kështu ai vazhdon të kalojë nëpër shtëpinë e dytë të horoskopit tuaj diellor, duke ushtruar më shumë ndikimin e tij nëse keni lindur në fillim të dhjetëditëshit të dytë të shenjës suaj të zodiakut. Financat tuaja mbeten një burim shqetësimi këtë vit dhe jeni të detyruar të ndiqni rrugë të vështira, por që ju çojnë drejt stabilitetit dhe suksesit pavarësisht zgjidhjeve të nevojshme. Kujdes nga data 5 qershor deri më 23 tetor 2022, kur Saturni do të jetë retrogradë, pasi gjatë kësaj periudhe mund të ketë vonesa dhe anulime në çështjet financiare, diçka që ju kushton besimin dhe ndjenjën e vetëvlerësimit. Por mos harroni se një rikthim është gjithashtu një periudhë e rishikimit të qëllimeve dhe planeve dhe pengesat ndonjëherë funksionojnë mirë.

Ndikoni në Jupiterin tek Peshqit nga 1 janari deri më 10 maj dhe nga 29 tetori deri më 20 dhjetor:

Askush nuk e kundërshton që ju punoni shumë, por gjithashtu duhet të argëtoheni. Jupiteri në shtëpinë e tretë komunikuese dhe sociale zgjeron rrethin tuaj shoqëror, miqësitë e reja ju ndihmojnë të arrini kulmin tuaj, ju shtyjnë të mendoni gjerësisht dhe të bëheni edhe më të mirë. Me elokuencën dhe inteligjencën tuaj ju mund t'i kanalizoni idetë tuaja të shkëlqyera në diçka që ka një ndikim të madh në publikun e gjerë. Tani e shihni pamjen më të madhe, keni frymëzim dhe imagjinatë për ta bërë botën një vend më të mirë, kështu që ky është një vit i mrekullueshëm për të përfituar nga shqetësimet tuaja altruiste. Veproni në emër të të tjerëve, projektoni me guxim atë në të cilën besoni, ndoshta edhe filloni një fushatë sociale globale. Nëse jeni përballur sërish me sfida me një vëlla apo të afërm, ndiheni gati të jepni një dorë dhe të merrni përsipër përgjegjësitë tuaja.

Me Jupiterin  që lëviz tek Peshqit, ju përjetoni momente unike në një nivel komunikues që sjellin në jetën tuaj njohje të reja që janë jashtëzakonisht interesante. Komunikimi, shkrimi, udhëtimet ju favorizojnë dhe ju hapin horizonte të reja.

Me Jupiterin që lëviz te Peshqit, ju keni mundësinë të vini në kontakt me njerëz që hapin horizonte të reja profesionale kryesisht në nivelin komercial dhe komunikues. Sugjerimet që do të pranoni do të jenë të vlefshme, sigurohuni që t'i analizoni në detaje secilin për të shmangur fjalët e mëdha dhe shpresat e kota.

Hyrja e Jupiterit te Peshqit, ku do të qëndrojë deri në dhjetëditëshin e parë të majit, është një mundësi për t'u aktivizuar pozitivisht në çështjet e udhëtimeve, kontakteve dhe njohjeve që mund t'ju jenë të dobishme në të ardhmen. Këto katër muajt e parë të vitit janë gjithashtu të favorshëm për problemet me vëllezërit e motrat dhe të afërmit dhe ju japin mundësi për të përmirësuar marrëdhëniet tuaja me këta njerëz ose për të përfituar në një farë mënyre prej tyre.

Ndikimi i Jupiterit te Dashi nga 11 maj deri më 28 tetor dhe nga 21 dhjetori deri më 16 maj 2023:

Nëse keni pasur një grindje me të dashurit tuaj, Jupiteri me fat në shtëpinë tuaj të katërt, shtëpinë dhe familjen, ju ndihmon t'i jepni fund keqkuptimeve. dhe egot, pasi ju tani keni një kuptim më të madh për t'i parë gjërat nga këndvështrimi i personit tjetër. Dëshironi të blini apo shisni një shtëpi? Jupiteri me fat ju kthen shpinën. Ju madje mund të vendosni të lëvizni me dikë ose ndoshta të bëni një investim familjar me një të afërm ose anëtar të familjes që mund të gjenerojë, të themi, të ardhura nga qiraja. (Shembull: Një vilë piktoreske buzë detit ku të gjithë zbrisni për disa javë çdo verë dhe më pas e merrni me qira për pjesën tjetër të vitit për të mbuluar shpenzimet.) Nëse ju duhen para shtesë për një pagesë paraprake dhe nuk i keni, bëni mos kini frikë t'i drejtoheni një anëtari të besuar të familjes ose një shoku të ngushtë nëse e dini se do të jeni në gjendje t'i ktheni brenda një kohe të arsyeshme.

Me Jupiterin  tek Dashi ndjeni se mund t'i besoni mjedisit familjar dhe të mbështeteni tek ai. Vetëbesimi dhe vetëkontrolli juaj ju ndihmojnë të kapërceni vështirësitë dhe pengesat që do të jenë në rrugën tuaj.

Nga maji deri në tetor, Jupiteri do të jetë zhvendosur në Dashi dhe në shtëpinë e katërt të horoskopit tuaj diellor, duke dhënë favorin e tij në çështjet e familjes dhe shtëpisë, por një favor që do ta keni vetëm nëse keni lindur në dhjetëditëshin e tij të parë. Retrospektivë do të arrijë vetëm në shkallën e 9-të të Dashit dhe do të kalojë sërish te Peshqit në fund të tetorit, duke ju dhënë mundësinë derisa të vijë viti, të rishikoni dhe korrigjoni çështjet që ju pushtuan në maj.

Ndikimi i Marsit retrograd te Binjakët nga 29 tetori deri më 13 janar 2023:

Mos i merrni gjërat kaq seriozisht duke u fiksuar pas detajeve. Marsi do të jetë retrogradë në shtëpinë tuaj të gjashtë, shëndet dhe punë, dhe tani do t'ju duhet të luftoni më shumë për të sjellë organizim dhe rregull në jetën tuaj. Stresi juaj gjithashtu mund të rritet tani, veçanërisht nëse jeni duke punuar në një detyrë komplekse ose të detajuar që kërkon përqendrim. Bëni atë që mundeni për të hequr qafe shpërqendrimet. Marsi retrograd mund t'ju bëjë nervoz dhe të padurueshëm, gjë që mund të çojë në një gabim të pakujdesshëm. Kontrolloni ndonjë nga punimet ose formularët tuaj përpara se të dorëzoni. Motoja juaj: Inspektoni gjithçka për mbrojtje! Nga ana pozitive, Marsi retrograd mund t'ju ndihmojë të hiqni qafe një zakon të keq ose të ndjeni më shumë nevojë për t'u marrë me trupin tuaj. Papritur, ajo klasë fitnesi për të cilën keni qenë indiferente duket si një ide e mrekullueshme!

Me Marsin te Binjakët jeni thirrur të menaxhoni një jetë të përditshme të ngarkuar që ju krijon stres.

Intensiteti rritet nga 31.10 deri në fund të vitit pasi Marsi do të lëvizë në dukje retrograde duke shkaktuar vështirësi, pengesa dhe vonesa në zgjedhjet dhe marrëveshjet profesionale në lidhje me marrëveshjet, dokumentet publike, çështjet rutinë.

Por pjesa më e rëndësishme e kohës për ju është ardhja e Marsit te Binjakët më 20.08 pasi përditshmëria juaj është e rënduar ndjeshëm. Detyrimet dhe përgjegjësitë e shtuara që ai merr në hapësirën profesionale rrisin stresin dhe tensionin dhe krijojnë kushte polarizimi në mjedisin e bashkëmoshatarëve.

Sidomos pas dates  31.10 ku Marsi nis kursin e tij retrograd, situata bëhet e vështirë pasi duhet të menaxhoni nervozizmin përmes vështirësive dhe vonesave që hasni. Nuk duhet të lini që acarimi t'ju pushtojë sepse problemet që do krijohen në mjedisin e bashkëmoshatarëve do të jenë të vështira për t'u kapërcyer. Përdoreni këtë gjendje astrologjike për të dëgjuar dëshirat më të thella në nivel profesional që ju i shtypni dhe nuk i nxirrni në sipërfaqe. Përfundimet do të jenë të vlefshme dhe do t'ju ndihmojnë të qetësoheni në rrugën e karrierës që dëshironi të ndiqni.

Gjatë vitit, Marsi do të kalojë në pjesën e hartës suaj diellore nga shtëpia e dymbëdhjetë në të gjashtën diellore dhe do t'ju japë disa mundësi për të vepruar me vendosmëri dhe efektivitet për çështje të tilla si vetëvlerësimi juaj, financat tuaja, aftësia për të ushtruar ndikimi tek të tjerët dhe për të kaluar pozicionet tuaja, por edhe në ndjenjat tuaja ku do të mund të dukeni më të vendosur dhe më këmbëngulës me rezultate pozitive. Për shkak të rikthimit të tij, i cili fillon në 30 tetor dhe përfundon në janar 2023, ai do të deklarojë prezencën e tij duke qëndruar më gjatë në shtëpinë e gjashtë të horoskopit tuaj diellor dhe kjo mund të tregojë se ky vit do të jetë i rëndësishëm për sa i përket përditshmërisë dhe juve. do të jeni të preokupuar me tensione dhe njerëz që ju kundërshtojnë dhe sigurisht që do t'ju duhet të kujdeseni më shumë për shëndetin tuaj, fizik dhe mendor.

Eklipset në boshtin Demi - Akrep (30.04, 16.05, 25.10 dhe 08.11) sjellin në jetën tuaj njerëz fatalë që ju ndihmojnë t'i përkushtoheni talenteve, proceseve krijuese, përpjekjeve kolektive që ju interesojnë. Jeta juaj personale lëkundet për mirë ndërsa njohjet e reja karmike pushtojnë dhe hapin kapituj të rëndësishëm për ju.

Eklipset në boshtin Demi-Akrep përforcojnë nevojën për t'u angazhuar në interesa krijuese ose për t'u përfshirë në ekipe të mëdha profesionale që mund t'ju japin njohje absolute. Sigurisht, është e nevojshme të vendosni në radhë të dytë nevojën personale për promovim dhe t'i përkushtoheni qëllimit të ekipit pasi përmes tij do të kënaqni çdo zhvillim profesional.

Tre nga katër eklipset që do të ndodhin gjatë këtij viti do të ndodhin në boshtin Shigjetar-Shigjetar (eklipsi hënor 26/5, eklipsi diellor 10/6 dhe 4/12) dhe ka shumë mundësi që ata të gërmojnë histori dhe ngjarjet e së kaluarës.qoftë profesionalisht ose personalisht. Nuk përjashtohet mundësia që të ketë situata që do t’ju ​​bëjnë të ndiheni “meteorikë” dhe do t’ju ​​ndryshojnë mënyrën se si merreni me çështjet e punës, por edhe me çështjet e përditshme. Megjithatë, fakti që pas disa vitesh, këtë vit nuk do të ketë mungesa në boshtin tuaj (Gaforre-Bricjap) është diçka që do t'ju ofrojë lehtësim!

Eklipsi i vetëm që do të ndodhë në aksin Demi-Akrep është ai që do të ndodhë më 19/11. Për shkak të aspektit disharmonik që do të formojë me Jupiterin nga Ujori, tregon edhe një herë se duhet t'i kushtoni vëmendje fondit tuaj, si dhe disa vendimeve që do të merrni në lidhje me një zgjedhje romantike. Imoraliteti është një “efekt anësor” i mundshëm i këtij aspekti dhe duhet të bëni kujdes që të mos josheni.

Eklipset e vitit ndodhin në aksin Demi-Akrep, i cili në hartën tuaj diellore lidhet me shprehjen e vetes tuaj autentike, kënaqësinë e asaj që jeta ju ofron juve, fëmijëve tuaj, planet tuaja krijuese, qëllimet tuaja, ambiciet, miqtë tuaj dhe ata që mbështesin vizionin që keni në jetë. Kështu që këtë vit do të ngrihen çështje që prekin në thelb lirinë e veprimit dhe të krijimit që keni dhe do të thirreni të merrni vendime të rëndësishme me rastin e zhvillimeve që ju sjellin papritur në këtë pikë për të bërë zgjedhje të rëndësishme për të ardhmen tuaj. Urani është ende në shenjën e Demit dhe premton surpriza në nivel emocional, por katrori që do të formojë me Jupiterin dhe Saturnin premton presion, veçanërisht nëse tërhiqeni nga humbja. Kushtojini vëmendje gjysmës së parë të shkurtit dhe gjysmës së parë të qershorit, pasi është një kohë kur mund të ndjeni se ju ka humbur frymëzimi dhe se nuk jeni më kreativ, diçka që do të ndikojë si në humor ashtu edhe në performancën tuaj në punë.  Kjo nga ana tjetër mund t'ju çojë në blerje të panevojshme, në mënyrë që t'ju rrisë disponimin. Mos harroni se viti 2021 është një vit shumë i mirë për të filluar kursimet ose për ta parë planin tuaj financiar pak më ndryshe.

Urani mbetet sërish në Demi këtë vit dhe vazhdon kalimin e tij në shtëpinë e pestë të horoskopit tuaj diellor, duke ju prekur kryesisht nëse keni lindur në dhjetëditëshin e dytë të shenjës suaj të zodiakut. Nevoja për të shprehur plotësisht veten tuaj të vërtetë, përtej konvencioneve shoqërore dhe për të jetuar jetën tuaj ashtu siç dëshironi është e madhe dhe kjo mund t'ju çojë në veprime dhe vepra që brenda jush mund të konsiderohen ende të tepruara apo edhe të papranueshme. Mos e shihni kështu, përkundrazi, veprimet tuaja do t'ju çlirojnë dhe do t'ju hapin kapituj të rinj në jetën tuaj romantike, por edhe në planet tuaja krijuese. Kushtojini vëmendje të veçantë zhvillimeve të paparashikueshme gjatë retrospeksionit të planetit nga data 24 gusht deri në fund të vitit.

Neptuni  mbetet te Peshqit dhe në shtëpinë e tretë të horoskopit tuaj diellor dhe duhet të jeni sërish të kujdesshëm këtë vit, të mbani sytë hapur dhe të shmangni grackat që kanë të bëjnë me vëllezërit e motrat dhe të afërmit e afërt, veçanërisht nëse keni lindur në fillim të dekadës së tretë. shenjën tuaj të zodiakut ose nëse keni planetë personalë nga shkalla e 20-të deri në 25-të e shenjave të ndryshueshme të zodiakut. Në përgjithësi, sigurohuni që të premtoni gjëra që jeni të sigurt se mund t'i realizoni dhe jini gjithmonë dyshues për qëllimet e atyre që ju përcjellin informacione, sepse ndonjëherë lajmëtari nuk është neutral. Kushtojini vëmendje të veçantë periudhës nga 28 qershori deri më 4 dhjetor 2022, kur Poseidoni do të jetë retrogradë dhe do t'ju duhet të forconi vetëflijimin dhe dashurinë brenda jush për të kapërcyer pengesat e padukshme.

NË PËRFUNDIM:

2022 nuk është viti që profesioni dhe karriera është prioriteti juaj i parë, ndoshta sepse tashmë në vitin 2021 janë bërë ndryshimet që do të bëheshin dhe pak nga pak ju keni hyrë në një rregullsi.

I vetmi “gjemb” që ka ky vit për biznesin tuaj është prania shumëmujore e Marsit në këtë fushë, nga data 20 gusht deri më 25 mars 2023.

Që andej, planeti i kuq “luftëtar” do të sjellë shumë rënkime, vrapim me detyrime dhe do të thirreni të përdorni të gjithë organizimin tuaj të famshëm për të përballuar të dhënat e reja.

Gjatë periudhës kur Marsi do të jetë retrograd nga data 30 tetor deri në 12 janar, do të thirreni për të bërë lëshime, por në përgjithësi një hap prapa për të parë se çfarë dhe si mund të korrigjoni atë që ju shqetëson.

Hëna e Plotë e 16 Prillit ndriçon çështjet e karrierës, ndërsa Hëna e Re e 30 majit ju ndihmon të bëni një rifreskim në ambientin tuaj të punës dhe në fakt sipas kushteve tuaja!

Hermesi retrograd do të prekë dyfish fushën e profesionit dhe karrierës, përkatësisht nga 10-23/5 dhe nga 10-23/9, duke sjellë vonesa apo vështirësi në komunikim.

Hëna e Re e 25 shtatorit në fushën e karrierës mund të sjellë ogur pozitiv në karrierë.

KËSHILLA:

Lëreni mënjanë të kaluarën dhe filloni nga e para. Lajme të këndshme po vijnë, ndaj mos u zhgënjeni nga problemet që do të hasni.

MUAJI I ELEMENTIT KRYESOR:

Janar: Do t'ju bëjë të ndiheni më të sigurt, diçka që mund t'ju inkurajojë të rrezikoni. Megjithatë, mbani mend para se të veproni për të menduar.

Shkurt: Vetëbesimi juaj do të rritet, ndaj përdorni atë për të punuar në marrëdhëniet tuaja.

Mars: Ndiqni hobet tuaja pasi krijimtaria juaj do të jetë në një nivel të mirë, pa lënë mënjanë karrierën tuaj.

Prill: Balanconi jetën tuaj, rregulloni prioritetet tuaja dhe kaloni më shumë kohë me familjen tuaj.

Maj: Gjeni mënyra për të reduktuar stresin tuaj dhe përqendrohuni në atë që dëshironi të bëni për të qenë më produktiv.

Qershor: Do të ndiheni të irrituar dhe nervat do t'ju skuqen. Mundohuni të relaksoheni dhe të mos përfshiheni në grindje me miqtë e vjetër apo të rinj.

Korrik: Saturni do t'ju bëjë të ndiheni më emocionues sesa jeni në të vërtetë. Kaloni kohë me familjen tuaj dhe qëndroni pranë tyre në problemet me të cilat përballen

Gusht: Muaji i fundit i verës ju sjell shumë fat. Suksesi në karrierë dhe në marrëdhëniet tuaja do të vijë lehtësisht.

Shtator: Muaji i vështirë pasi Mërkuri do të lëvizë mbrapsht. Do t'ju duhet të punoni më shumë për të mbajtur nën kontroll financat tuaja.

Tetor: Do të keni mjaft stres, ndaj përpiquni të relaksoheni dhe kaloni kohë me miqtë për të shkarkuar mendjen.

Nëntor: Përqendrohuni në atë që dëshironi të arrini, veçanërisht në karrierën tuaj më të dobishme.

Dhjetori: Muaji do ju mbajë të zënë, por argëtimi nuk do ju mungojë. Qëndroni fleksibël dhe vazhdoni të punoni në mënyrë metodike.

Porosite tani hartën  tende personale në: 
https://www.astrologu.al/sq/parashikime-personale

ose për më shumë detaje rreth hartes astrologjike personale  te detajuar mund të kontaktoni drejtpërdrejt me astrologun

ne email:  tpimarketing@gmail.com  ne Messinger , WhatsApp, Viber

Jorgo Pulla: Tel.  (00355)   69 302 0018

Mos harroni ti bëni Like faqeve tona në Facebook

www.facebook.com/astrologu.al.JorgoPulla

www.facebook.com/www.astroshop.al.JorgoPulla

pasi dhe të bëheni pjesë në grupin tonë

www.facebook.com/groups/jorgopulla.astrologu

Për të qënë gjithnjë të informuar për ofertat dhe shortet që ne organizojmë EKSKLUZIVISHT dhe vetëm për pjestarët tanë…

Pra, do të ishte më mirë të qëndroni të qetë dhe të pretendoni qetësisht, duke kultivuar më tej talentin tuaj unik së bashku me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Ju presim…

, ,
23/11-21/12
Shigjetari vjetor
01/01/2022 to 31/12/2022

Shigjetari 2022 Parashikimet Vjetore Astrologjike

Porosite tani hartën  tende personale në: 
https://www.astrologu.al/sq/parashikime-personale

ose për më shumë detaje rreth hartes astrologjike personale  te detajuar mund të kontaktoni drejtpërdrejt me astrologun

ne email:  tpimarketing@gmail.com  ne Messinger , WhatsApp, Viber

Jorgo Pulla: Tel.  (00355)   69 302 0018

SHIGJETARI 2022 e PERGJITHSHMJA

Zgjerimi i aktiviteteve

Per juve Shigjetare ne momentet e vështira në planin personal dhe profesional të mbetur në të kaluarën, mund të presësh zhvillime pozitive në të gjitha fushat në vitin 2022.

Eklipset në boshtin tuaj me Binjakët kanë përfunduar ciklin e tyre dhe tani jeni vendosur me njerëzit dhe situatat që dëshironi të keni në jetën tuaj.

Çështjet që kanë të bëjnë me zhvillimin tuaj profesional, kursin që keni deri më tani në një punë por edhe disa synime që keni vendosur për të ardhmen e afërt do t'ju pushtojnë gjatë këtij viti, por nuk do t'i qaseni çështjeve profesionale aq ngrohtë sa periudha e kaluar. Ajo që do të jetë prioritet për ju dhe do të ndiqni gjatë këtij viti është stabiliteti në një punë që tashmë e keni dhe bazuar në këtë stabilitet – si e dhënë – do të zgjidhni të bëni disa lëvizje që mund të ofrojnë zhvillimin që dëshironi.

Eklipset e vitit do të ndodhin në aksin Demi-Akrep, gjë që tregon se në punën tuaj të përditshme do të ketë disa çështje që do ndryshojnë dhe diferencojnë. Kjo tregon se së bashku me ndryshimet që mund të bëjnë pamjen e tyre do të ketë edhe mundësi për të arritur qëllimet tuaja, edhe nëse ato nuk vijnë nga një rrugë e lehtë.

Në katër muajt e fundit të vitit, pra nga shtatori në dhjetor, një bashkëpunim mund të bëhet shumë kërkues dhe sjellja e një prej bashkëpunëtorëve tuaj paksa hakmarrëse. Për faktin se periudha e mësipërme mund të “ndiejë erë baruti” përsa i përket disa marrëdhënieve dhe bashkëpunimeve të biznesit, do t’ju ​​duhet të ndryshoni taktikë. Mos harroni se nëse ndiqni rrugën diplomatike do të jetë më e lehtë të menaxhoni çdo situatë që mund të krijohet.

Ndikimi i Neptunit tek Peshqit (për ata që kanë lindur në fillim dhe në mes të dekadës së tretë):

Ju ndjeni një tension të fshehur emocional pasi Poseidoni në shtëpinë tuaj të katërt, shtëpinë dhe familjen, krijon një krizë në shtëpinë tuaj ose me disa anëtarë të familjes tuaj. , duke theksuar nevojën tuaj që të tjerët të njohin ofertën tuaj. Tani po depërtoni në thellësitë e nënndërgjegjes suaj, po përpiqeni të zbuloni gabimet tuaja, pse jeni duke u shfrytëzuar gjithmonë? Ndoshta sa herë që jeni përpjekur të vendosni kufij, keni rrezikuar dashurinë dhe dashurinë ose keni përjetuar ndjenja të çuditshme.

Mund të ketë diçka në historinë tuaj familjare që ju streson, ju mban peng, krijon bllokime në zhvillimin tuaj dhe kërkon nevojat tuaja. Keni një humor të fortë ëndërrimtar, mund të ndjeni ende dëshirën për të gjetur një shtëpi pranë ujit për meditimin tuaj. Ndoshta thjesht dekorojeni shtëpinë tuaj ose thjesht izolohuni nga bota e jashtme pasi tani dëshironi të kaloni më shumë kohë në të. Bëhesh më nostalgjik, kthehesh në të shkuarën, tek ajo foto nga ditëlindja e parë, një letër nga dashuria jote e parë, një vazo vintage që të kujton një udhëtim të mrekullueshëm që ke bërë dikur.

Neptuni  tek Peshqit rrit emocionalitetin dhe turbullon situatat që mund të ndikojnë në jetën tuaj familjare. Nuk është e lehtë të largoheni nga ndjeshmëritë dhe luhatjet e humorit që mund të shkaktohen nga familja apo çështjet e së shkuarës që ju kanë lënduar (kryesisht kanë të bëjnë me të lindurin në dekadën e tretë).

Çështjet profesionale mund të lindin gjatë vitit pasi rrethanat ndryshojnë dhe ju ftojnë në një rrugë të re karriere që tani ju shpreh. Poseidoni nga Peshqit shkakton iluzione që prekin kryesisht fushën e bashkëpunimeve tuaja. Thjesht duhet të jeni më diskriminues me ndihmën që u jepni njerëzve të tjerë.

Neptuni  vazhdon rrugëtimin e tij në shenjën e Peshqve, duke ndikuar më shumë tek ju që keni lindur në tre shkallët e fundit të shenjës suaj. Një periudhë SOS për këtë vit është kur ai do të jetë në një takim me Jupiterin, në thelb ky takim do të bëhet pikërisht në datën 12/4 por do të jetë në fuqi nga fundi i marsit. Sepse atëherë do të ketë shumë zbukurime të ngjarjeve dhe situatave do t'ju duhet të bëni kujdes me vendimet që merrni, veçanërisht nëse këto vendime kanë të bëjnë me zgjedhjen e një shtëpie, një lëvizje apo disa ndryshime të rëndësishme dhe të kushtueshme në shtëpi. Gjithashtu do të ishte mirë të bënit një kontroll sidomos në sistemet hidraulike të shtëpisë, pasi seanca e mësipërme i pëlqen rrjedhjet.

Neptuni  mbetet te Peshqit dhe në shtëpinë e katërt të horoskopit tuaj diellor dhe duhet të jeni sërish të kujdesshëm këtë vit, të mbani sytë hapur dhe të shmangni grackat që kanë të bëjnë me çështjet e shtëpisë apo pasurive të paluajtshme dhe t'i kushtoni vëmendje çdo detaji të vogël që lidhet me çështjet serioze. blerjen dhe shitjen, veçanërisht nëse keni lindur në fillim të dhjetëditëshit të tretë të shenjës suaj të zodiakut ose nëse keni planetë personalë nga shkalla e 20-të deri në 25-të e shenjave të ndryshueshme të zodiakut. Kushtojini vëmendje të veçantë periudhës nga 28 qershori deri më 4 dhjetor 2022, kur Poseidoni do të jetë retrogradë dhe do t'ju duhet të forconi vetëflijimin dhe dashurinë brenda jush për të kapërcyer pengesat e padukshme që ka gjasa të shfaqen në shtëpinë dhe familjen tuaj.

Ndikimi i Saturnit tek Ujori:

Saturni lëviz në shtëpinë tuaj të tretë sociale dhe komunikuese dhe do t'ju mësojë të ndani grurin nga byku në jetën tuaj personale. Marrëdhëniet me vëllezërit e motrat, fqinjët dhe kolegët tuaj kalojnë përmes një procesi reflektimi dhe rinovimi. Do të shihni qartë se kush luan një rol kryesor dhe kush luan një rol të vogël në këtë kapitull të jetës suaj. Ju mund të distancoheni nga disa nga miqtë dhe/ose kolegët tuaj duke qenë më selektiv me njerëzit që do të ndajnë shpirtin dhe idetë tuaja. Është e vërtetë që shoqëria që bëni ju reflekton dhe këta individë mendorë apo djem të kotë që e shikojnë jetën rastësisht, pa organizim dhe rregulla, nuk kanë asgjë për t'ju ofruar. Njerëzit që janë përkrahës të qetë të juve janë më tradicionalë dhe më konservatorë dhe e marrin jetën seriozisht. Siç thotë populli, njerëzit janë në jetën tonë për një kohë, një arsye ose një jetë. Me Saturnin që shkruan rregullat, njerëzit do të duhet të fitojnë besimin tuaj nëse duan të marrin shpërblimin tuaj bujar!

Saturni nga Ujori kujdeset të tregojë qartë në mjedisin tuaj të afërt atë që është ajo që ju kënaq. Pjekuria e dukshme në mënyrën e të menduarit dhe të shprehurit krijon themelet për marrëdhënie të reja dhe të shëndetshme pranë jush. Ju nuk do të hezitoni të punoni shumë duke kërkuar të zhyteni në objekte njohurish që ju shpërqendrojnë.

Saturni duke vazhduar rrugëtimin në shenjën e Ujorit – këtë vit do të ndikojë më shumë tek ju që keni lindur në dhjetëditëshin e dytë të shenjës suaj – tregon se “rirregullimet” në ambjentin tuaj më të gjerë dhe të ngushtë vazhdojnë. Gjatë këtij viti mund të zbuloni se pikëpamjet tuaja nuk identifikohen me disa njerëz në mjedisin tuaj të afërt dhe kështu të filloni të largoheni ose mund të ndodhë krejt e kundërta, pra të afroheni me disa njerëz për shkak të identifikimit të pikëpamjeve që do të ekzistojnë. në çështjet që kanë rëndësi për ju.

Saturni mbetet në Ujor dhe kështu vazhdon kalimin e tij në shtëpinë e tretë të horoskopit tuaj diellor, duke ushtruar më shumë ndikim nëse keni lindur në fillim të dhjetëditëshit të dytë të shenjës suaj të zodiakut ose nëse keni planetë personalë nga data 11 deri në datën 24. shkalla e konstanteve.shenjat e zodiakut. Marrëdhëniet dhe kontaktet tuaja të përditshme, komunikimet tuaja, informacioni që merrni dhe mënyra se si krijoni kontakte me mjedisin tuaj marrin një vulë të fortë serioziteti dhe literaliteti dhe nuk pranoni më qëndrime të rrjedhshme dhe premtime të ngatërruara. Kujdes nga data 5 qershor deri më 23 tetor 2022, kur Saturni do të jetë retrogradë, pasi në atë periudhë mund të ketë vonesa dhe anulime që do të ndikojnë në jetën tuaj të përditshme, por edhe probleme me vëllezërit e motrat dhe të afërmit që ju kanë pushtuar në të kaluarën. Por mos harroni se një rikthim është gjithashtu një periudhë e rishikimit të qëllimeve dhe planeve dhe pengesat ndonjëherë funksionojnë mirë.

Duhet të jeni të kujdesshëm gjatë periudhës rreth datës 12.04 pasi seanca Jupiter-Neptun fryn emocionet dhe mund të çojë në zgjedhje të gabuara. Shmangni diskutimet dhe vendimet e rëndësishme në lidhje me pasurinë tuaj të paluajtshme.

Por duhet të jeni të kujdesshëm nga mesi i prillit deri në fillim të majit, takimi Jupiter-Neptun mund të çojë në ambicie të tepërta, delirante, zgjedhje të gabuara që do t'ju lëndojnë përfundimisht. Shmangni çdo marrëveshje gjatë kësaj kohe.

Ndikimi i Jupiterin tek Peshqit nga 1 janari deri më 10 maj dhe nga 29 tetori deri më 20 dhjetor:

Ndiheni më afër emocionalisht me familjen tuaj, gjithashtu ia jepni shpirtin të dashurit tuaj ndërsa Jupiteri zhvendoset në shtëpinë tuaj të katërt, shtëpinë dhe familjen. Nëse ka pasur një vello të zezë me dikë të njohur për ju, shtrëngoni duart dhe pajtohuni. Ky planet me fat mund t'ju japë shtysë për të shpenzuar para për një pronë. Ndoshta një anëtar i moshuar i familjes suaj do t'ju japë këshilla të mençura ose do t'ju frymëzojë për të bërë një marrëveshje potencialisht fitimprurëse. Një shitje ose blerje e pasurive të paluajtshme mund të shihet në horizont. Mund të jeni shumë me fat dhe të merrni një trashëgimi ose një hua nga një person i dashur që ju siguron financim ose mbështetje për një projekt. Ky është një vit i mrekullueshëm për të dalë nga çdo keqfunksionim që keni pasur së fundmi në lidhje me shtëpinë dhe/ose familjen ose një marrëdhënie të ngushtë.

Jupiteri nga Peshqit intensifikon një ndjenjë sigurie dhe stabiliteti që buron nga marrëdhëniet harmonike me mjedisin familjar. Mbështetja e njerëzve tuaj do t'ju ndihmojë të qëndroni në këmbë në situata të vështira që mund të përballeni.

Jupiteri nga Peshqit ju ndihmon të përdorni pasurinë tuaj të paluajtshme në mënyrën më të mirë të mundshme. Është e rëndësishme që ju mbron nga zgjedhjet dhe marrëveshjet e gabuara që nuk kanë asgjë për t'ju ofruar.

Shigjetari në vitin 2022 duhet të dini se është një vit që do të ketë disa mundësi dhe gjatë tij duket se do të ketë disa ndryshime. Jupiteri do të jetë në shenjën e Peshqve nga fillimi i vitit deri më 10/5 dhe nga data 28/10 deri më 20/12, gjë që tregon se këtë vit ka shumë mundësi që të filloni të mendoni më shumë për mundësinë e përvetësimit të një të reje. shtëpi, për t'u kujdesur për pasurinë tuaj të paluajtshme, për të bërë disa ndryshime në shtëpinë ku jetoni ose skenarin më të thjeshtë por edhe të mundshëm, për të kërkuar një shtëpi për të lëvizur që do të plotësojë më mirë nevojat tuaja. Sa më sipër mund të vijë si një kusht i domosdoshëm për një ndryshim tjetër si për shembull ndjekja e një mundësie karriere në një qytet tjetër ose rritja e familjes suaj!

Hyrja e sundimtarit tuaj te Peshqit, ku do të qëndrojë deri në dhjetëditëshin e parë të majit, është një mundësi për t'u aktivizuar pozitivisht në çështjet e shtëpisë dhe familjes dhe për të përmirësuar marrëdhëniet me të dashurit tuaj, por edhe për të rinovuar. është shtëpia juaj, nëse kjo është diçka për të cilën po mendoni. Favorizimi i Jupiterit mund të shprehet edhe me fat nëpërmjet trashëgimive ose nëpërmjet një blerjeje të rëndësishme prone.

Ndikimi i Jupiterit tek Dashi nga data 11 maj deri në 28 tetor dhe nga 21 dhjetori deri më 16 maj 2023:

Jupiteri do të jetë jo vetëm ndihmës nga shenja e Peshqve si dhe gjatë periudhës që do të kalojë në shenjën e Dashit nga data 11/5. deri në 27/10 dhe më pas për kalimin e tij vjetor më 21/12, duket se do të sjellë mundësi në çështjet personale, veçanërisht të natyrës romantike. Gjatë këtij viti përfaqësuesit e lirë të shenjës suaj të horoskopit ka shumë mundësi të bien në dashuri dhe ata që janë në një lidhje të kalojnë momente shumë të bukura me partnerin.

Ju guxoni t'u tregoni njerëzve sharmin dhe magjinë tuaj, pasi Zeusi në shtëpinë tuaj të pestë erotike dhe krijuese hap perden për më shumë dhe më të mirët në dashuri. Ju zgjoni interesin e fansave tuaj, gjeni njerëz që kanë diçka për t'ju ofruar. Më në fund mund të zbuloni se gjithçka që ju nevojitet është një person që t'ju argëtojë dhe t'ju motivojë të bëni gjëra në jetë. Ju gjithashtu mund të përpiqeni të kërkoni dashurinë disa kilometra larg bazës suaj. Nëse admironi talentet e dikujt, postoni një kompliment në Instagram. Mund të jetë pasioni i jetës suaj pasi sundimtari i planetit tuaj, Jupiteri, ju bekon me dhuratën e entuziazmit dhe flakën e pasionit. Gjithashtu, përhapni talentet tuaja dhe ndani aftësitë tuaja me botën më të gjerë. A është koha për t'u përgatitur për një fjalim publik? Fama dhe fati ju presin.

Jupiteri nga Dashi ndriçon jetën tuaj personale, psikologjinë tuaj, anën krijuese të vetvetes. Ju keni aftësinë për të normalizuar marrëdhëniet me partnerin dhe fëmijët tuaj duke përjetuar momente magjike që do të jenë të paharrueshme. I pamartuari ka të ngjarë të kontaktojë me një person që do t'ju ndihmojë të zbuloni emocione të papara.

Nga maji deri në tetor, Jupiteri do të ketë avancuar drejt Dashit dhe në shtëpinë e pestë të horoskopit tuaj diellor, duke dhënë favorin e tij në çështjet e natyrës romantike, por edhe në promovimin e planeve tuaja krijuese, por një favor që do ta keni vetëm nëse kanë lindur në dhjetë ditët e para të shenjës suaj të zodiakut, pasi për shkak të rikthimit do të arrijë vetëm në shkallën e 9-të të Dashit dhe do të kalojë sërish te Peshqit në fund të Tetorit, duke ju dhënë mundësinë derisa të vijë viti, të rishikoni dhe korrigjoni. çështjet që pushtuan në maj.

Ndikimi i Marsit retrograd te Binjakët nga 29 tetori deri më 13 janar 2023:

Marsi do të jetë retrogradë në shtëpinë tuaj të shtatë, marrëdhëniet dhe bashkëpunimet, dhe gjatë këtij turneu të gjerë nxjerr në pah angazhimin me marrëdhëniet dhe bashkëpunimet tuaja të rëndësishme. Mund të ndjeni pasion të ngrirë me të dashurin tuaj ose diçka brenda jush po ju thotë se nuk duhet të vazhdoni me këtë bashkëpunim. Ndoshta dikush nga e kaluara po kthehet në jetën tuaj, duke u përpjekur t'ju pretendojë. Këshillë: Mos bëni hapa të nxituar tani. Red Planet ju kërkon të ngadalësoni, rishikoni dhe modifikoni çdo person që kthehet nga e kaluara përpara se të filloni nga e para. Le të jemi të sinqertë, kjo nuk është domosdoshmërisht një gjë e keqe, pasi prireni të rrëmbeheni nga eksitimet tuaja në marrëdhënie dhe situata. Përdoreni këtë periudhë kohore për t'u kthyer në qëllimet dhe prioritetet tuaja.

Marsi do të qëndrojë te Binjakët, për një kohë të gjatë.Nga data 20.08 e në vazhdim duhet të jeni shumë të kujdesshëm pasi konfrontimet shtohen në bashkëpunime dhe marrëdhënie. Është gjithashtu e rëndësishme të jeni të kujdesshëm pas dates  31.10 pasi fillon të lëvizë në dukje retrograde duke e bërë të vështirë komunikimin dhe arritjen e qëllimeve personale dhe profesionale.

Një kapital i madh për bashkëpunimet tuaja është lëvizja e Marsit drejt Binjakëve më 20.08 pasi aty do të qëndrojë deri në fund të vitit. Komunikimi bëhet i vështirë, nervozizmi rritet. Konkurrenca mbizotëron dhe nuk përjashtohet që të ketë goditje poshtë brezit që t'ju kushtojnë. Kujdesuni të shmangni konfliktet e ashpra që do të çojnë në këputje përfundimtare me personat me të cilët punoni për një kohë të gjatë. Sidomos pas datës 31.10 ku Marsi nis kursin e tij retrograd, do bëni mirë të ktheheni brenda vetes dhe të zbuloni se cilat pika të bashkëpunëtorëve tuaj nuk ju mbulojnë apo ju lënë të ekspozuar.

Gjatë vitit, Marsi do të lëvizë nëpër shtatë shtëpitë e para të hartës suaj diellore dhe do t'ju japë disa mundësi për të vepruar me vendosmëri dhe efektivitet në jetën tuaj private dhe në çështje të tilla si shtëpia, familja, pasuritë tuaja të paluajtshme, dizajnet tuaja krijuese dhe puna juaj. . Për shkak të rikthimit të tij, i cili fillon në 30 tetor dhe përfundon në janar 2023, ai do të theksojë praninë e tij duke qëndruar më gjatë në shtëpinë e shtatë të horoskopit tuaj diellor dhe kjo mund të tregojë se ky vit është i rëndësishëm në aspektin e veprimit që do të zhvillojë zhvillimet në fushën e marrëdhënieve dhe bashkëpunimeve të qëndrueshme.

Eklipset në boshtin Demi-Akrep ndryshojnë të dhënat pasi nxjerrin në pah situatat që janë në pritje dhe ndikojnë në mënyrë katalitike në vendin e punës. Mund të shfaqen mundësi të reja që kërkojnë mendim dhe përpjekje për t'i dhënë.

Eklipset në boshtin Demi-Akrep dridhen mjedisin e punës teksa nxjerrin në sipërfaqe procese në prapaskenë që mund të ndryshojnë rrënjësisht të dhënat. Duhet të jeni të kujdesshëm për shkak të reagimit të fortë dhe humorit revolucionar që keni. Duhet të jeni moderne dhe novatore në punën tuaj për t'u mbuluar, por është e rëndësishme të shmangni lëvizjet e çuditshme që nuk kanë substancë. Njerëzit që ju dëmtojnë zbulohen, qëndrimi juaj i arsyeshëm dhe i përgjegjshëm do t'ju ndihmojë të kapërceni zhgënjimin fillestar dhe të reagoni mbi substancën duke fituar terren.

Eklipset që do të ndodhin këtë vit në aksin Demi-Akrep (30/4, 16/5, 25/10 dhe 8/11) tregojnë se mund të ketë ndryshime në jetën tuaj të përditshme, të cilat mund të lindin nga disa nga sa më sipër. përgjegjësitë që do të jeni të thirrur të merrni përsipër punën ose ndryshimin e objektit të punës. Sa më fleksibël dhe pranues të jeni për të ndryshuar, aq më lehtë do të jetë të jeni në gjendje të operoni në kushtet e reja, edhe nëse shfaqen disa sfida.

Eklipset e vitit ndodhin në aksin Demi-Akrep, i cili në hartën tuaj diellore lidhet me jetën tuaj të përditshme, shëndetin tuaj, nënndërgjegjen tuaj dhe frikën tuaj, por edhe me kontributin tuaj për shoqërinë në tërësi. Këtë vit do të ketë çështje që kanë të bëjnë me menaxhimin e përditshmërisë dhe kohës tuaj, do t'ju duhet të merreni me çështjet e komunikimit me kolegët, pasiguritë dhe frika juaj mund të intensifikohen, por kjo është për t'u marrë me të zezën qartë dhe qartë dhe me qëllim, pjesë të vetes suaj dhe mund t'ju duhet të ndërmerrni veprime të synuara për çështjet shëndetësore ose të merrni vendime që ndryshojnë mënyrën tuaj të jetesës për mirë. Ju prekeni kryesisht nëse keni planetë ose skaje shtëpish në shkallën 2, 10, 16 dhe 25 të Demit ose Akrepit dhe së dyti nëse shkallët e mësipërme bien te Luani ose Ujori.

Urani duke vazhduar rrugën e tij në shenjën e Demit - duke ndikuar më shumë tek ju që keni lindur në dhjetëditëshin e dytë të shenjës suaj të horoskopit - sjell disa ndryshime dhe rirregullime në jetën tuaj të përditshme dhe kjo mund të kombinohet me disa ndryshime profesionale ose disa ndryshime në të përditshmen tuaj. jetë në krahasim me vitet e mëparshme.

Urani mbetet sërish në Demi këtë vit dhe vazhdon të kalojë nëpër shtëpinë e gjashtë të horoskopit tuaj diellor, duke ju prekur kryesisht nëse keni lindur në dhjetëditëshin e dytë të shenjës suaj të zodiakut ose nëse keni planetë personalë nga shkalla e 10-të deri në të 19-tën. shenjat fikse të zodiakut. Jeta juaj e përditshme dhe rutinat janë ndërprerë dhe nuk mund të planifikoni çështje serioze pa frikën e ndryshimit ose anulimit. Në anën pozitive, megjithatë, tani është mundësia për të vepruar në mënyrë autentike dhe të avancuar në jetën tuaj të përditshme dhe për të krijuar kushte të reja në vendin e punës. Kushtojini vëmendje të veçantë zhvillimeve të paparashikueshme gjatë retrospeksionit të planetit nga data 24 gusht deri në fund të vitit.

Plutoni do të qëndrojë në Bricjap këtë vit dhe në shtëpinë e dytë të horoskopit tuaj diellor, duke vazhduar të ushtrojë presion dhe të transformojë realitetin tuaj si rreth financave, ashtu edhe në lidhje me ndjenjën tuaj të fuqisë personale dhe vetëvlerësimit. Viti ju fton të jeni të kujdesshëm në çdo transaksion dhe të mos lejoni që shpenzimet t'i kalojnë të ardhurat tuaja. Ju prekeni kryesisht nëse Dielli juaj është në pesë shkallët e fundit të shenjës tuaj ose nëse keni planetë nga shkalla e 25-të deri në fund të shenjave impulsive. Klima në ekonomi do të ndryshojë shumë dhe do të duhet të jeni shumë të kujdesshëm gjatë retrospektivës së planetit, pra nga 29 prilli deri më 9 tetor 2022.

NË PËRFUNDIM:

Viti i ri parashikon shumë ndryshime në fushën e biznesit, pas ndryshimeve që i paraprinë jetës suaj personale në vitin 2021.

Eklipsi hënor i datës 19.11.21 në fakt ishte një “pararojë” e ndryshimeve që do të vijnë në vitin 2022, pasi ky vit është i prekur nga eklipset e këtij viti, veçanërisht eklipsi diellor i datës 30/4 dhe eklipsi hënor i datës 8/8. 11.

Megjithatë, këto ndryshime nuk janë befasuese, pasi Urani i paparashikueshëm i viteve të fundit ju ka sjellë shumë herë me ndryshime dhe përmbysje në biznes.

Në krahun tuaj është bamirësi Zeus nga 11 maji deri më 28 tetor, në shumë fusha të jetës tuaj.

 

E vetmja herë që Marsi do të prekë biznesin tuaj - duke sjellë lodhje dhe presion - gjatë vitit do të jetë nga 5 korriku deri më 20 gusht.

Gjatë vitit edhe Mërkuri retrograd do të prekë dyfishin tuaj profesional dhe karrierë, përkatësisht nga 23/5-2/6 dhe nga 23/9-2/10, duke sjellë vonesat apo shtyrjet e njohura!

Megjithatë, Hëna e Re më 27 gusht sjell një erë pozitive në karrierë!

Marsi ndërluftues nga data 20 gusht deri në fund të vitit do të jetë para jush dhe do të testojë qëndrueshmërinë e aleancave dhe bashkëpunimeve tuaja, sidomos rreth datave 10/12 dhe 19/11.

Kështu që kini kujdes, shumë herë duhet të ruani ekuilibrin.

KËSHILLA:

Viti do t'ju ndihmojë të kërkoni atë që me të drejtë ju takon ose që ju meriton. Përqendrohuni në qëllimet tuaja dhe lëvizni me zgjuarsi. Gjeni ekuilibrin në jetën tuaj, punoni dhe luani fort. Nëse mund ta bëni, atëherë viti juaj do të jetë i fryrë.

ELEMENTI KYÇ I MUAJIT:

Janar: Viti fillon me Marsin në shenjën tuaj të zodiakut dhe kjo do të shërbejë si burim frymëzimi dhe besimi për ju.

Shkurt: Muaji ju inkurajon të ndiqni instinktin dhe të forconi intuitën tuaj.

Mars: Është e vështirë të përqendrohesh në çështjet aktuale, por duhet të përpiqesh për më të mirën. Kërkoni këshilla nga miqtë, familja dhe madje edhe të huajt kur keni nevojë për to.

Prill: Kërkon durim, ndaj mos nxitoni për asgjë dhe mos dëgjoni njerëzit që nuk mund t'u besoni.

Maji: Është muaji i përsosur për të punuar në marrëdhëniet tuaja, duke përfshirë biznesin dhe emocionalin.

Qershor: Ju inkurajon të ngadalësoni dhe ngadalësoni, veçanërisht kur bëhet fjalë për karrierën tuaj dhe për të kaluar kohën me familjen tuaj.

Korrik: Do të ketë një përzierje emocionesh dhe stresi, ndaj ekuilibroni për ta mbajtur marrëdhënien tuaj të fortë.

Gusht: Kjo është një kohë e mirë për t'u fokusuar në karrierën tuaj. Sidoqoftë, mos harroni të shihni miqtë dhe të dashurit.

Shtator: Do ta keni të vështirë të balanconi jetën tuaj profesionale dhe shoqërore, por duhet të bëni ç'të mundeni për ta menaxhuar.

Tetor: Do të ndiheni më të huaj se zakonisht, por përdorni kuriozitetin në avantazhin tuaj në marrëdhëniet tuaja.

Nëntor: Do të keni një muaj të ngarkuar. Mundohuni të argëtoheni për të shmangur stresin e tepërt.

Dhjetor: Vështirë se do të arrini të përfundoni gjithçka që ju ka mbetur në mes nëse mbeteni pas. Shfrytëzojeni muajin për të bërë më të mirën që mundeni.

Porosite tani hartën  tende personale në: 
https://www.astrologu.al/sq/parashikime-personale

ose për më shumë detaje rreth hartes astrologjike personale  te detajuar mund të kontaktoni drejtpërdrejt me astrologun

ne email:  tpimarketing@gmail.com  ne Messinger , WhatsApp, Viber

Jorgo Pulla: Tel.  (00355)   69 302 0018

Mos harroni ti bëni Like faqeve tona në Facebook

www.facebook.com/astrologu.al.JorgoPulla

www.facebook.com/www.astroshop.al.JorgoPulla

pasi dhe të bëheni pjesë në grupin tonë

www.facebook.com/groups/jorgopulla.astrologu

Për të qënë gjithnjë të informuar për ofertat dhe shortet që ne organizojmë EKSKLUZIVISHT dhe vetëm për pjestarët tanë…

Pra, do të ishte më mirë të qëndroni të qetë dhe të pretendoni qetësisht, duke kultivuar më tej talentin tuaj unik së bashku me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Ju presim…

, ,
23/10-22/11
Akrepi vjetor
01/01/2022 to 31/12/2022

Akrepi 2022 Parashikimet Vjetore Astrologjike

Porosite tani hartën  tende personale në: 
https://www.astrologu.al/sq/parashikime-personale

ose për më shumë detaje rreth hartes astrologjike personale  te detajuar mund të kontaktoni drejtpërdrejt me astrologun

ne email:  tpimarketing@gmail.com  ne Messinger , WhatsApp, Viber

Jorgo Pulla: Tel.  (00355)   69 302 0018

AKREPI 2022: Përpjekjet dhe zhvillimet

Akrepi 2022 do të jetë një vit përparimi personal që do të rezultojë nga marrja e përgjegjësisë për veten dhe të tjerët.

2022 është një vit që do të theksojë kreativitetin, frymëzimin dhe imagjinatën pasi të gjitha sa më sipër do të dalin në pah.

Tensioni nuk do të mungojë as këtë vit, ndaj kujdesuni për shëndetin dhe performancën tuaj. Kontrolloni zemërimin tuaj dhe luftoni mendimet pesimiste. Kupto që je më i pjekur se kurrë dhe se e di se çfarë dëshiron! Kjo do t'ju ndihmojë të jeni më të fortë dhe të jeni në gjendje të fitoni betejat dhe shtypjen e fatkeqësive.

Ndikimi i Uranit në Demi (për ata që kanë lindur në fund të dekadës së parë dhe të dekadës së dytë):

Tensioni në marrëdhënien tuaj ose në një partneritet rritet edhe më shumë, ndërsa pretendoni lirinë tuaj në çdo mënyrë, rrezikoni të prishni lidhjet që ju bashkojnë në një pikë. Urani kalon në shtëpinë tuaj të shtatë, marrëdhëniet dhe partneritetet dhe mund të shkaktojë një zbulim të papritur rreth marrëdhënies ose bashkëpunimit tuaj. Megjithatë, ju paralajmëron të mos e shesni shpirtin tuaj dhe të mos nënvlerësoni fuqitë e tjetrit.

Ndikimi i Uranit sigurisht që mund t'ju vendosë në një gjendje shumë reaktive dhe intensive emocionale. Bëhuni gati për të marrë frymë thellë sepse mund të shpërndani lehtësisht gjithçka në një çast, veçanërisht kur Urani trondit marrëdhëniet tuaja të rëndësishme. Nëse jeni beqarë, shumë fansa ju adhurojnë por askush nuk mund t'ju prekë shpirtin, preferoni marrëdhënie sipërfaqësore, pa angazhim. Gjithashtu jini jashtëzakonisht të kujdesshëm me pajisjet tuaja elektronike pasi jeni të prirur për të kapërcyer detaje të rëndësishme. (Mbajeni këtë filxhan kafe të nxehtë larg laptopit tuaj)!

Urani nga Demi shkakton trazira në fushën e marrëdhënieve ndërpersonale pasi paqëndrueshmëria mbizotëron në të gjitha nivelet. Nevoja për t'u marrë ndryshe me njerëzit që luajnë një rol udhëheqës në jetën tuaj personale dhe profesionale mund të çojë në këputje të përhershme që do të ndodhin papritur (kryesisht ka të bëjë me të lindurin në dhjetëditëshin e dytë).

Mënyra se si i trajtoni bashkëpunimet tuaja ndryshon pasi Urani nga Demi ju fton të rishikoni mënyrën se si i qaseni jetës suaj profesionale. Nuk është e lehtë të qëndroni indiferentë ndaj asaj që ju shtyp dhe kjo reflektohet në marrëdhëniet tuaja profesionale. Fytyrat hiqen papritur dhe të tjerët hyjnë në jetën tuaj profesionale duke nxituar duke ju befasuar me propozime të reja që do t'ju zgjojnë interesin.

Urani që është ende në shenjën e Demit – këtë vit do të ndikojë më shumë tek ju që keni lindur në dhjetëditëshin e dytë të shenjës suaj – duke krijuar ndryshime në nevojat, dëshirat dhe prioritetet tuaja. Nuk duhet të na mungojë që Urani do të luajë një rol aktiv në eklipset që do të ndodhin këtë vit, pasi që të katërt do të ndodhin në boshtin tuaj (Demi-Akrep). Kjo tregon se marrëdhëniet tuaja ndërpersonale do të jenë shpesh në ballë.

Urani që mbetet edhe këtë vit para jush, duke ju prekur kryesisht nëse keni lindur në dhjetëditëshin e dytë të shenjës suaj të horoskopit apo nëse keni planetë personalë nga shkalla e 10-të deri në të 19-tën e shenjave fikse të zodiakut. Marrëdhëniet dhe bashkëpunimet e qëndrueshme janë një zonë që vazhdon t'ju pushtojë për shkak të paqëndrueshmërisë që mbizotëron dhe sjelljes së paparashikueshme të personave me të cilët jeni në lidhje dhe njëkohësisht nevoja për të bërë diçka krejtësisht ndryshe dhe për t'u larguar nga gjërat e parëndësishme është e madhe. Kushtojini vëmendje të veçantë zhvillimeve të paparashikueshme në marrëdhënie, bashkëpunime dhe mosmarrëveshje gjatë retrospeksionit të planetit nga 24 gushti deri në fund të vitit.

Ndikimi i Saturnit tek Ujori:

Shtëpia, familja dhe emocionet tuaja mund të krijojnë stres dhe ankth ndërsa Saturni lëviz në shtëpinë tuaj të katërt, shtëpinë dhe familjen. Mund të përballeni me bllokime të vjetra emocionale, të mbeteni shtatzënë ose të përfshiheni papritur në një çështje të pasurive të paluajtshme. Ndërsa Ujori sundon teknologjinë dhe idealet progresive, ju mund të përdorni IVF për shtatzëninë apo edhe të mendoni për birësimin. Ndoshta një anëtar i familjes suaj po largohet papritur nga jeta juaj ose ju po kërkoni një shtëpi të re, veçanërisht nëse prania e njerëzve pranë jush krijon stres dhe presion. Ju ende mund të merrni një trashëgimi të papritur ose ndoshta të filloni një biznes në internet nga shtëpia, duke e kthyer shtëpinë tuaj në një vend pune. Nëse jeni pronar shtëpie, mund ta keni hipotekuar ose thjesht ta rimodeloni. Orët e gjata në zyrë nuk ju shqetësojnë aspak, por mund të krijoni një vend pune në shtëpinë tuaj, në mënyrë që të mos sakrifikoni kohën e familjes për të arritur qëllimet tuaja të biznesit.

Saturni nga Ujori ju fton të merrni përsipër përgjegjësi të mëtejshme në mjedisin familjar. Çështjet nga e kaluara dalin në sipërfaqe pasi ato përcaktojnë sjelljen tuaj në shumë nivele. Është e rëndësishme të ndryshoni kursin kur është e nevojshme pasi nuk mund të ankoroheni më në sjellje dhe mentalitete që nuk evoluojnë.

Saturni duke vazhduar rrugën e tij në shenjën e Ujorit - këtë vit do të ndikojë më shumë tek ju që keni lindur në dhjetëditëshin e dytë të shenjës suaj - mund të sjellë sfida profesionale dhe t'ju tregojë se "të mirat janë të vështira për t'u arritur". Mos harroni se në sektorin profesional këtë vit do të fillojë një periudhë që do t'ju duhet të punoni shumë dhe mundësisht të merrni përgjegjësi apo detyra të reja në punë, por mos harroni se më vonë do të shpërbleheni për këtë.

Saturni, i cili gjatë gjithë vitit do të jetë në shenjën e Ujorit, do të “pikturojë” çështjet profesionale të cilat duken mjaft kërkuese. Nuk përjashtohet mundësia që të ketë edhe detyrime profesionale që do t’ju ​​krijojnë stres apo “të hanë” kohën e lirë, diçka që nuk do të jetë e këndshme për ju. Së bashku me përgjegjësitë shtesë që mund të sjellë ky vit në nivel profesional – diçka që përkthehet si më shumë lodhje dhe detyrime – mbani mend se në të njëjtën kohë do të sjellë mundësi për t'u njohur për përpjekjet tuaja. Nëse i përkisni atyre që vitet e kaluara u përpoqën dhe punuan shumë për të arritur një qëllim profesional, atëherë duket se brenda këtij viti do të shpërbleheni për mundin tuaj.

2022 mund të thuhet se është një vit ideal për të vendosur disa objektiva, për të bërë një plan për atë që do të dëshironit të kishit arritur profesionalisht vitin e ardhshëm dhe për të punuar drejt arritjes së tyre. Saturni në Ujor tregon se këtë vit kërkon planifikim, organizim, punë të palodhur dhe disiplinë në mënyrë që të evoluojë, por rezultatet e sa më sipër do t'ju justifikojnë.

Saturni mbetet në Ujor dhe kështu vazhdon kalimin e tij në shtëpinë e katërt të horoskopit tuaj diellor, duke ushtruar më shumë ndikim nëse keni lindur në fillim të dhjetëditëshit të dytë të shenjës suaj të zodiakut. Është një vit kur ka një tendencë për të kufizuar situatat dhe zhvillimet në familje dhe në çështjet e shtëpisë, në mënyrë që të hidhen themele të ndryshme dhe më të mira dhe përditshmëria me familjen tuaj dhe marrëdhëniet tuaja me të dashurit të funksionojnë më mirë dhe të përmirësohen. Kujdes nga data 5 qershor deri më 23 tetor 2022, kur Saturni do të jetë retrograd, pasi në atë periudhë mund të ketë shqetësime intensive në familje ose mund të ketë komplikime dhe vonesa në blerjen dhe shitjen e pasurive të paluajtshme. Por mos harroni se një rikthim është gjithashtu një periudhë e rishikimit të qëllimeve dhe planeve dhe pengesat ndonjëherë funksionojnë mirë.

Ndikimi i Jupiteri tek Peshqit nga 1 janari deri më 10 maj dhe nga 29 tetori deri më 20 dhjetor:

Jupiteri sjell pasion dhe romancë, famë dhe fat në shtëpinë tuaj të pestë erotike, duke vënë në dukje se dashuria nuk ka nevojë për shumë mister. Përballuni personalisht me pasiguritë tuaja dhe mirëbërësi Jupiteri do t'ju ndihmojë t'i kapërceni ato. Zbulimi i më shumë natyrës suaj autentike mund të ringjallë dashurinë me partnerin tuaj. Nëse po përpiqeni të shëroni plagët e një ndarjeje, Jupiteri ju ofron optimizëm për të nesërmen dhe mbështetje. Ulni stresin tuaj dhe shijoni çdo moment. Lini vend në orarin tuaj për aktivitetet dhe njerëzit që ofrojnë paqe dhe qetësi në shpirtin tuaj, zgjidhni njerëz që zgjojnë shqisat tuaja. Ndarja e gjërave të vogla tani mund të jetë si një aventurë, kështu që mund të ndiheni të tërhequr nga dikush që nuk e dinit se ekzistonte më parë.

Jupiteri nga Peshqit kujdeset për psikologjinë tuaj. Me gjithë vështirësitë, çdo gjë e përballoni me optimizëm dhe kjo ju ndihmon të kapërceni sfidat dhe vështirësitë me sukses absolut. Përmbysjet në jetën tuaj personale mund të normalizohen për shkak të disponimit të mirë për të kapërcyer çdo mosmarrëveshje.

Pra, Zeusi është një dashamirës i madh që do të jetë shumë i dobishëm në shenjën tuaj të horoskopit, veçanërisht për çështjet që kanë të bëjnë me fushën romantike. Jupiteri përveçse krijon kushtet e duhura për të ardhur një dashuri e re (ose nëse jeni në një lidhje dhe dëshironi një pasardhës), duket se ju rrit optimizmin, emocionet pozitive dhe disponimin krijues.

Gjatë këtij viti dhe me ndikimin e Zeusit është e mundur të filloni një hobi të ri apo të fokusoheni në disa aktivitete artistike. Nëse puna juaj është e lidhur me artin, atëherë ju presin një vit shumë kreativ, plot frymëzim.

Hyrja e Jupiterit te Peshqit, ku do të qëndrojë deri në dhjetëditëshin e parë të majit, është një mundësi për t'u aktivizuar pozitivisht në çështjet e flirtit dhe humorit romantik, pasi gjatë katër muajve të parë të vitit romanca juaj dhe mënyra se si shpreheni. jeni të favorizuar.dhe nevojat tuaja kanë ndikim, ndaj nuk është aspak e çuditshme nëse në këtë kohë takoni një person të ri dhe zhvillohet një romancë e madhe ose në rast se jeni tashmë në një lidhje, dashuria dhe pasioni shpërthejnë sërish.

Veçanërisht i rëndësishëm është shoqëruesi Afërdita, Jupiteri, Neptuni  tek Peshqit në fund të muajit prill, i cili mund të sjellë në jetën tuaj një person unik që do të përmbushë të gjitha pritshmëritë dhe ëndrrat tuaja.

Ndikimi i Jupiterit tek Dashi nga 11 maji deri më 28 tetor dhe nga 21 dhjetori deri më 16 maj 2023:

Çohuni dhe mendoni me optimizëm për të ardhmen tuaj! Jupiteri i shtrirë lëviz në shtëpinë tuaj të gjashtë, të shëndetit dhe punës, duke ju dhënë mirëqenie dhe optimizëm në jetën tuaj të përditshme. Një çështje e bezdisshme pune ose shëndetësore, duke përfshirë stresin tuaj, po i vjen fundi. Pamja juaj më e madhe është e mirë, Jupiteri me fat shkakton motivimin dhe frymëzimin tuaj për të hedhur hapa të jashtëzakonshëm në punën dhe jetën tuaj të përditshme. Aftësitë tuaja në analizë dhe detaje janë ndezur, ju merrni lëvdata për organizimin tuaj të patëmetë dhe efikasitetin tuaj pionier në punën tuaj. Planeti i fatit të mirë ju pajis me një strategji specifike dhe një sistem efektiv. Zbuloni planin tuaj të fitores në betejë!

Me Zeusin tek Dashi kërkesat për punë rriten ndjeshëm pasi ju jeni në krye të më shumë detyrimeve dhe punëve.

Kërkesat në vendin e punës rriten në mënyrë dramatike pasi jeni të thirrur të menaxhoni shumë gjëra njëherësh. Fakti është se jeta e përditshme është shumë e rëndësishme dhe kjo mund të jetë stresuese. Por në të njëjtën kohë ju jep mundësinë të tregoni potencialin tuaj, diçka që do t'ju mbrojë nga fatkeqësitë dhe vështirësitë e mundshme. Nuk përjashtohen sugjerimet për një kurs të ri karriere.

Gjatë kësaj kohe duket se do të fokusoheni në çështje që shqetësojnë jetën e përditshme. Mundohuni të gjeni mënyra për të kaluar pak kohë - diku midis punës dhe përgjegjësive të tjera - në gjëra që ju pëlqejnë dhe janë të mbushura me emocione pozitive.

Nga maji deri në tetor, Jupiteri do të ketë avancuar në Dashi dhe në shtëpinë e gjashtë të horoskopit tuaj diellor, duke dhënë favorin e tij tani në çështjet e punës dhe të jetës së përditshme, si dhe në përmirësimin e shëndetit tuaj dhe gjendjes tuaj fizike, por një favor që ju do të keni vetëm nëse keni lindur në dhjetëditëshin e parë të shenjës suaj të zodiakut, pasi për shkak të rikthimit do të arrijë vetëm në shkallën e 9-të të Dashit dhe do të kalojë sërish te Peshqit në fund të tetorit, duke ju dhënë mundësinë deri në vitin. vjen, për të rishqyrtuar dhe korrigjuar çështjet që ju preokupuan në maj.

Sfidat janë të shumta me Eklipset që do të ndodhin në boshtin tuaj me Demin (30.04, 16.05, 25.10 dhe 08.11) pasi prekin marrëdhënie dhe bashkëpunime që janë toksike. Nuk mund të fshihesh më pas gishtit pasi ngjarjet të sjellin ballë për ballë me një realitet të ashpër. Ndoshta ka ardhur koha që ju të hiqni nga jeta njerëz që nuk ju përshtaten më dhe nuk e kuptojnë se çfarë kërkoni në të vërtetë.

Eklipset në boshtin tuaj me Demin çojnë me saktësi matematikore në zgjidhjen përfundimtare të partnerëve të ndryshëm që e kanë të vështirë të kuptojnë qëllimet tuaja dhe të përfitojnë nga toleranca juaj. Situatat toksike tani mbeten në të kaluarën pasi përmes vështirësive dhe ndryshimeve rrënjësore hapen rrugë të reja përpara jush.

Rreth datave kur do të ndodhin eklipset, duket se mund të ketë një shqetësim qoftë në marrëdhëniet personale apo profesionale. Eklipset do të tregojnë në mënyrën më të përshtatshme se cilat marrëdhënie kanë bërë rrethin e plotë, cilat marrëdhënie ju mbajnë robër të nevojave emocionale të së kaluarës dhe cilat mund të evoluojnë dhe bëhen edhe më të mira. Ndiqni rrjedhën e ngjarjeve, duket se kjo do t'ju tregojë gjërat ashtu siç janë.

Eklipset që do të ndodhin në boshtin tuaj tregojnë se disa marrëdhënie profesionale apo disa bashkëpunime mund të kenë probleme të papritura apo edhe disa probleme gjatë kësaj periudhe. Do t'ju duhet të ndani se cilat nga këto marrëdhënie kanë bërë rrethin e plotë, cilat ju pengojnë dhe nuk ju lënë të bëni gjëra që dëshironi t'i bëni profesionalisht, por edhe që duken mjaft premtuese. Aftësia për të dalluar është e nevojshme për të qenë në gjendje t'i ndani ato dhe t'i kushtoni kohën dhe vëmendjen tuaj atyre që mund të evoluojnë me kalimin e kohës dhe me to të zhvillohen.

Eklipset aktivizojnë një zonë thelbësore të hirit tuaj diellor që ka të bëjë me veten dhe marrëdhëniet e rëndësishme që keni, pavarësisht nëse është pjesa juaj personale apo profesionale. Është një vit që sjell ndryshime të rëndësishme në marrëdhëniet dhe bashkëpunimet tuaja dhe këtë vit ka çështje që kanë të bëjnë me zhvillimet dhe vendimet e rëndësishme që do të merrni, sepse ju vetë keni arritur në këtë pikë ose sepse ju sjell tjetri i rëndësishëm në jetën tuaj. në këtë pikë. Ju prekeni kryesisht nëse keni planetë ose skaje shtëpish në shkallën 2, 10, 16 dhe 25 të Demit ose Akrepit dhe së dyti nëse shkallët e mësipërme bien te Luani ose Ujori.

KONKETRISHT:

Ndikimi i eklipseve Diellore dhe hënore tek Demi më 30 Prill dhe 8 Nëntor respektivisht:

Këto dy eklipse në shtëpinë tuaj të shtatë, marrëdhëniet, ndryshojnë mënyrën se si i shikoni financat, bashkëpunimet dhe marrëdhëniet tuaja. Pluhuri do të qetësohet dhe çdo gjë e shqetësuar nga këto dy eklipse do t'i lërë vendin diçkaje rrënjësisht të re. Kimia e parezistueshme seksuale me dikë mund të qetësohet ose mund të takoni një person që e konsideroni si shpirtin tuaj binjak, të cilin mendoni se e njihni për gjithë jetën. Edhe nëse keni një marrëdhënie të fortë shpirtërore me dikë, gjithçka duhet të shtohet në botën materiale, në një nivel praktik. (p.sh., ju ndiheni të lidhur pazgjidhshmërisht me dikë, por jeni të dy të martuar dhe kjo marrëdhënie nuk mund të çojë askund). Ju madje mund të kuptoni se një partneritet nuk po ju jep përfitime materiale ose se marrëdhënia juaj me të dashurin tuaj mund të mos ecë përpara. Mos harroni: Lufta kërkon hapa të ngadaltë dhe të qëndrueshëm. Në mes të një zënke, është krejtësisht e pranueshme të marrësh frymë, duke u dhënë situatave të paqëndrueshme disa ditë për t'u qetësuar përpara se të bësh paketat ose të pushosh përgjithmonë me dikë.

Ndikimi i eklipseve hënore dhe diellore tek Akrepi më 16 maj dhe 25 tetor respektivisht:

Këto dy eklipse në shenjën tuaj të zodiakut paralajmërojnë një fillim të ri të guximshëm në personalitetin tuaj, vendimet tuaja financiare dhe marrëdhëniet tuaja. Për sa kohë që mbështeteni te vetja, mbështetuni në mësimet karmike të së shkuarës për t'u rilindur dhe për të bërë një fillim të ri në jetën tuaj, larg frikës dhe obsesionit. Ju mbështesni me pasion pikëpamjet tuaja dhe keni fuqinë për të ndryshuar rrënjësisht jetën tuaj. Në vend që të shkoni me tufën, ju bini në sy, duke shprehur veten tuaj unike. E vërteta - veçanërisht e vërteta e ndjenjave tuaja - do t'ju bëjë të lirë. Refuzoni njerëzit që nuk ju pëlqejnë dhe mbështesni nevojat tuaja individuale. Nëse kjo do të thotë se ju mund të merrni vendin e dikujt tjetër, le të jetë kështu. Nuk ka kuptim të fshehni dritën tuaj për të mos i bërë të tjerët xhelozë për ju. Tregoni veten tuaj të vërtetë duke lënë zemrën dhe intuitën tuaj të madhe, të hapur t'ju udhëheqin. Dashuria për veten do t'i mposhtë të gjithë.

Marsi nga Demi nga 05.07 deri në 20.08 rrit konkurrencën, sjelljet subversive dhe nervozizmin në fushën e bashkëpunimeve. Do ta keni të vështirë t'i shpëtoni konfrontimeve nëse nuk arrini të frenoni tensionin dhe të zmbrapsni sulmet që me siguri do t'ju shqetësojnë.

Ndikimi i Marsit retrograd te Binjakët nga 29 tetori deri më 13 janar 2023:

Mundohuni të gjeni ekuilibrin e duhur midis ndershmërisë dhe komunikimit të sjellshëm e të drejtpërdrejtë. Marsi retrograd në shtëpinë tuaj të tetë, me burime të përbashkëta financiare, ju kërkon të përpunoni detajet e çdo bashkëpunimi për punë ose para, në mënyrë që të siguroheni që gjithçka të jetë e qartë dhe të mos fshihet asgjë e dyshimtë. Nëse ndiheni nën presion për t'u regjistruar për një grup fondesh, shtypni frenën. Me Marsin retrograd duhet t'i kushtoni vëmendje detajeve dhe çdo paqartësie. Kini kujdes përpara se të huazoni para dhe të vendosni borxhe. Mbështetja në fondet e huazuara (të tilla si kreditë dhe kartat e kreditit) nuk është një ide e mirë. Mund t'ju duhet të përballeni me kosto stresuese, të tilla si një faturë e madhe tatimore ose shlyerje kredie me interes të lartë, duke ju detyruar të bëni shkurtime parash.

Me Marsin te Binjakët, situatat psikologjike dhe financiare i përballoni me dinamikë absolute. Kursi i tij retrogradë sjell çështje të së shkuarës që nuk mund t'i anashkaloni.

Po hyni në një periudhë të gjatë diskutimesh financiare dhe lëvizjesh biznesi. Pengesat dhe vonesat që mund të ekzistojnë do t'ju ndihmojnë të bëni ndryshime dhe korrigjime që përfundimisht do t'i shërbejnë interesave tuaja.

Kështu që nga data 20/8 kur Marsi do të hyjë deri në fund të vitit dhe shumë më tepër nga data 30/10 e në vazhdim do të jeni të thirrur të merreni me çështje që vijnë nga e kaluara dhe të zgjidhni çështjet e lidhura me të.me kredi, karta , sigurim mundesisht dhe me disa ceshtje trashegimi. Ajo që duhet të mbani mend është se lëvizjet në sektorin financiar, vendimet por edhe investimet do të kenë nevojë për kujdes të jashtëzakonshëm për të mos u dëmtuar prej tyre.

Gjatë vitit, Marsi do t'ju japë disa mundësi për të vepruar me vendosmëri dhe efektivitet për çështje të tilla si komunikimi i qartë dhe qasja e drejtpërdrejtë me ata që ju rrethojnë, veprimet dhe iniciativat që do të ndërmerrni në shtëpinë e familjes, lëvizjet, për çështjet e pasurive të paluajtshme dhe shitjet. , por edhe marrëdhëniet tuaja që do të bëhen fushë veprimi dhe zhvillimesh intensive. Për shkak të rikthimit të tij, i cili fillon në 30 tetor dhe përfundon në janar 2023, ai do të theksojë praninë e tij duke qëndruar më gjatë në shtëpinë e tetë të horoskopit tuaj diellor dhe kjo mund të tregojë se ky vit është i rëndësishëm rreth çështjeve ekonomike dhe do të lëvizni për të arritur çlirimi nga presioni që vjen nga detyrimet dhe angazhimet financiare ndaj të tretëve dhe subjekteve.

Me Afërditën dhe Marsin që lëvizin në Ujor nga fillimi i Marsit deri në mesin e Prillit, të gjithë sytë janë drejt jush në hapësirën profesionale, pasi ju lë përshtypje besimi, organizimi, serioziteti me të cilin përballeni në çdo projekt që ndërmerrni. Njohjet e reja vijnë dhe ju ndihmojnë të përparoni me ritme të shpejta. Mundohuni të shmangni konfliktet pasi nevoja për t'u imponuar përmes këndvështrimit tuaj do të shqetësojë njerëzit në pushtet dhe eprorët.

Plutoni do të qëndrojë në Bricjap këtë vit dhe në shtëpinë e tretë të horoskopit tuaj diellor, duke vazhduar të ushtrojë presion dhe të transformojë realitetin tuaj në mënyrën se si e perceptoni kuptimin e asaj që dëgjoni dhe kontakti juaj me mjedisin e afërt është ndërveprues në nivele më të thella. Marrëdhëniet tuaja me vëllezërit e motrat dhe të afërmit e afërt kalojnë nëpër shumë luhatje që çojnë në çlirimin gradual. Ju prekeni kryesisht nëse Dielli juaj është në pesë shkallët e fundit të shenjës tuaj ose nëse keni planetë nga shkalla e 25-të deri në fund të shenjave impulsive. Klima në kontaktet tuaja të përditshme dhe mënyra e komunikimit do të ndryshojë shumë dhe do të duhet të jeni shumë të kujdesshëm gjatë rikthimit të planetit, pra nga 29 prilli deri më 9 tetor 2022.

Neptuni mbetet tek Peshqit dhe në shtëpinë e pestë të horoskopit tuaj diellor dhe duhet të jeni të kujdesshëm sërish këtë vit, mbani sytë hapur dhe shmangni grackat që kanë të bëjnë me jetën tuaj romantike, veçanërisht nëse keni lindur në fillim të dekadës së tretë të jetës. shenjën tuaj të zodiakut.Nevoja për të jetuar momente ëndërrimtare, për të flirtuar dhe për të shijuar atë që jeta ju ofron është e madhe, por është mirë të mbani këmbët të forta në realitet. Kushtojini vëmendje të veçantë periudhës nga 28 qershori deri më 4 dhjetor 2022, kur Poseidoni do të jetë retrogradë dhe do t'ju duhet të forconi vetëflijimin dhe dashurinë brenda jush për të kapërcyer pengesat e padukshme. Shmangni gjatë kësaj periudhe të ndërmerrni rreziqe në sipërmarrje profesionale dhe financiare që nuk janë plotësisht të sigurta dhe mos merrni para në dorë atë që ju premtojnë.

NË PËRFUNDIM:

Si shenjë fikse nuk ju pëlqejnë veçanërisht ndryshimet, e lëre më ato të imponuara!

Pra, viti 2022 është një vit ndryshimesh në shumë fusha të jetës suaj, por edhe mundësish për biznesin tuaj.

Eklipset e këtij viti ju prekin drejtpërdrejt, kështu që eklipset e 30/4 dhe 8/11 sjellin ndryshime (e ndoshta edhe përmbysje) në bashkëpunimet tuaja, ndërsa eklipset e 16/5 dhe 25/10 tregojnë se ju patjetër po ktheni faqen në disa. situatave.

Urani subversive prek edhe bashkëpunimet e të lindurve në datat 1-11 nëntor.

 

Jupiteri do të jetë pranë jush në shumë prej përpjekjeve tuaja këtë vit, por do të jetë në fushën e biznesit tuaj nga data 11 maj deri më 28 tetor, periudhë kur mund të keni mundësi të konsiderueshme për zhvillim dhe përmirësim!

Hëna e Plotë e datës 16/2 ju fton të shihni disa gjëra në lidhje me karrierën tuaj.

Hëna e Re në 1/4 sjell një ajër rinovimi në biznes.

Nga data 2 deri në 28 maj Afërdita ju ndihmon të përmirësoni klimën në ambientin e punës, ndërsa nga data 24 maj deri në 5 korrik Marsi ju ngarkon me detyrime dhe shumë lodhje, ndaj sigurohuni që tonet në. puna nuk ngrihet.

Më 28 korrik, Hëna e Re në karrierën tuaj sjell perspektiva të reja nëse keni bërë përgatitjen e duhur.

Nga data 11 gusht deri në 5 shtator (dmth në verë) keni shumë mundësi për të promovuar hapat tuaja profesionale.

KËSHILLA:

Viti ju këshillon të braktisni natyrën tuaj të ngurtë dhe këmbëngulëse dhe t'i trajtoni gjërat me lehtësi. Ndaloni së qeni i papritur dhe merrni mendimin e të tjerëve nëse doni të fitoni zemrat.

MUAJI I ELEMENTIT KRYESOR:

Janar: Viti fillon në një mënyrë të çuditshme, duke ju bërë të kërkoni drejtimin e duhur për të ndjekur këtë vit.

Shkurt: Do të ketë lëvizshmëri në jetën tuaj shoqërore, ndaj kaloni më shumë kohë me miqtë dhe të afërmit tuaj.

Mars: Do t'ju duhet të zgjidhni mes punës dhe miqve tuaj. Balanconi në këto dy fusha të jetës suaj për të përfituar më të mirën nga të dyja.

Prill: Qëndroni larg partnerëve që ankohen dhe ndiqni karrierën tuaj. Jeta juaj shoqërore nuk është e favorizuar, ndaj shmangni daljet e shumta.

Maji: Muaji do të jetë një muaj i ngarkuar, ndaj fokusohuni te puna dhe qëndroni larg thashethemeve dhe situatave në prapaskenë.

Qershor: Është koha e përkryer për të bërë plane për pjesën tjetër të vitit, për të rregulluar dhe planifikuar lëvizjet tuaja të ardhshme

Korrik: Muaji do jetë më i qetë se ai i mëparshmi. Nëse keni menduar për pushime, tani është koha e përkryer për ta bërë atë.

Gusht: Bëni gjëra që ju pëlqejnë dhe sigurohuni që të kaloni më shumë kohë me miqtë dhe familjen tuaj.

Shtator: Vjeshta fillon t'ju mbushë me motivim. Përdorini ato për të ndërmarrë projekte të reja në punë ose për të caktuar takime.

Tetor: Do të ndiheni plot energji dhe gati për t'u argëtuar. Megjithatë, mos e humbni fokusin dhe neglizhoni çështjet e biznesit tuaj.

Nëntori: Do të jetë muaji më i mirë për ju personalisht. Jeta juaj shoqërore dhe romantike do të lulëzojë.

Dhjetor: Mundohuni të qëndroni të fokusuar dhe të vazhdoni të punoni për qëllimet tuaja. I thoni lamtumirë vitit me qetësi dhe tone të ulëta.

 

Porosite tani hartën  tende personale në: 
https://www.astrologu.al/sq/parashikime-personale

ose për më shumë detaje rreth hartes astrologjike personale  te detajuar mund të kontaktoni drejtpërdrejt me astrologun

ne email:  tpimarketing@gmail.com  ne Messinger , WhatsApp, Viber

Jorgo Pulla: Tel.  (00355)   69 302 0018

Mos harroni ti bëni Like faqeve tona në Facebook

www.facebook.com/astrologu.al.JorgoPulla

www.facebook.com/www.astroshop.al.JorgoPulla

pasi dhe të bëheni pjesë në grupin tonë

www.facebook.com/groups/jorgopulla.astrologu

Për të qënë gjithnjë të informuar për ofertat dhe shortet që ne organizojmë EKSKLUZIVISHT dhe vetëm për pjestarët tanë…

Pra, do të ishte më mirë të qëndroni të qetë dhe të pretendoni qetësisht, duke kultivuar më tej talentin tuaj unik së bashku me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Ju presim…

, ,
23/9-22/10
Peshorja vjetor
01/01/2022 to 31/12/2022

Peshorja 2022 Parashikimet Vjetore Astrologjike

Porosite tani hartën  tende personale në: 
https://www.astrologu.al/sq/parashikime-personale

ose për më shumë detaje rreth hartes astrologjike personale  te detajuar mund të kontaktoni drejtpërdrejt me astrologun

ne email:  tpimarketing@gmail.com  ne Messinger , WhatsApp, Viber

Jorgo Pulla: Tel.  (00355)   69 302 0018

PESHORJA  2022: Riklasifikime praktike

2022 do të jetë një vit që do të ndryshojë prioritetet tuaja, por edhe mënyrën se si i shihni dhe i trajtoni disa çështje.

Viti i Peshores parashikohet nga shumë punë dhe mundësi në nivel profesional dhe personal që do t'ju promovojnë vendosmërisht. 2022 do t'ju japë mundësinë për të zgjeruar ndikimin tuaj në punë dhe për të pasuruar mjedisin tuaj me njerëz të rinj.

Ndikimi i Plutonit tek Bricjapi (për ata që kanë lindur në mes dhe në fund të dhjediteshit  të tretë):

Para se të çmontoni gjithçka, mendoni thellësisht. Plutoni po zhvendoset në shtëpinë tuaj të katërt, shtëpinë dhe familjen, dhe ju mund të ndjeni një nevojë të fortë për të ndryshuar vendbanimin apo edhe një qytet, nuk mund të toleroni më presionin dhe fuqinë e të tjerëve përreth jush. Ju mund të pushtoni nga kontrolli dhe fuqia e tepruar e një personi të afërt ose të një anëtari të familjes tuaj dhe dëshironi të hapni krahët. Ndryshon lojën me disa nga të dashurit tuaj, ndiheni të rraskapitur emocionalisht dhe gati për një ndryshim shpërthyes dhe ekstrem.

Nëse jeta me të dashurit tuaj ka qenë e lodhshme vitet e fundit, tani është veçanërisht e vështirë, pasi Plutoni sovran gërmon thellë në shpirtin tuaj. Me siguri po thoni… “Nuk duroj dot më”! Jeni të përgatitur mendërisht, dëshironi të ndiqni zemrën tuaj. Nëse jeni një djalë që jep shumë dhe e lë veten mënjanë, është koha të ndërroni marshin. Mjaft, kjo të destabilizon jetën. Mbaje zemrën hapur, por jo gojën! Kërkoni ekuilibër nëse nuk doni të goditni me thikë disa nga marrëdhëniet tuaja të rëndësishme.

Plutoni lëviz në Bricjap duke ju bërë thirrje që të ndryshoni rrënjësisht mënyrën se si e trajtoni familjen tuaj. Mentalitetet që ai ju ka rrënjosur tashmë i përkasin së shkuarës pasi jeni gati të ecni përpara me baza të reja në të gjitha nivelet e jetës suaj.

Plutoni ndikon më shumë tek ju që keni lindur në dhjetëditëshin e tretë të shenjës suaj të zodiakut dhe shumë më tepër në tre ditët e fundit, duke nxitur ndryshime që ka shumë mundësi të shprehen në çështjet familjare, ka mundësi që të ketë një lëvizje gjatë kësaj. vit..

Plutoni do të vazhdojë të bëjë presion mbi ju dhe të transformojë realitetin tuaj në shtëpi dhe familje, por edhe në çështje që kanë të bëjnë me të kaluarën tuaj dhe mënyrën se si jeni ushqyer. Është e mundur që të ketë ndryshime të rëndësishme rreth pasurive të paluajtshme dhe shitjeve. Ju prekeni kryesisht nëse Dielli juaj është në pesë shkallët e fundit të shenjës tuaj.Klima në shtëpi dhe në familje apo në marrëdhëniet me të afërmit do të ndryshojë shumë dhe do të duhet të jeni shumë të kujdesshëm gjatë retrospeksionit të planetit, pra nga data 29 prill deri më 9 tetor 2022.

Ndikimi i Saturnit tek Ujori:

Jeta juaj e dashurisë bëhet më e pjekur dhe serioze ndërsa Saturni kalon në shtëpinë tuaj të pestë të dashurisë. Nuk ju mjafton tani të shkëmbeni mesazhe seksi dhe romantike apo të flisni në internet, doni më shumë. Vetëm mos ndiqni rrugën e shpejtë. Mbani gjërat sa më diskrete të jetë e mundur dhe lëvizni sa më me zgjuarsi dhe diplomatike që të mundeni. Nëse jeni në një lidhje, bëni revolucionin tuaj pasi Ujori rebel sundon modernen, ndërsa Saturni ka të bëjë me traditat që janë testuar me kalimin e kohës. Pra, balanconi të vjetrën me të renë. Si mund të rigjallëroni një marrëdhënie afatgjatë? Si mund të sillni më shumë stabilitet në marrëdhënien tuaj pa humbur shkujdesjen dhe argëtimin? Dhe për shkak se shtëpia e pestë rregullon gjithashtu kreativitetin, ju mund të merrni vendin që meritoni artistikisht, të ndani talentet tuaja me një audiencë më të gjerë ose të krijoni një platformë për shprehje krijuese. Ti i flet botës dhe je autentik! Guximi, ndërgjegjja dhe forca juaj i bëjnë të tjerët t'ju njohin si lider, duke fituar prestigj dhe njohje.

Saturni nga Ujori ju ndihmon të merrni përgjegjësi në jetën tuaj personale. Ju nuk mund të luani me ndjenjat e personit që ju intereson sepse është e nevojshme të krijoni marrëdhënien tuaj sa më mirë që mundeni.

Saturni në shenjën e Ujorit - prek më shumë ju që keni lindur në dhjetëditëshin e dytë të shenjës suaj - krijon një bazë të re për pikëpamjet, besimet dhe perceptimet tuaja. Gjatë këtij viti ka shumë të ngjarë që do ta gjeni veten duke ndryshuar këndvështrimin tuaj për çështje specifike dhe duke u larguar nga pikëpamjet e vendosura. Shtimi dhe zbritja e njerëzve në mjedisin tuaj të ngushtë është një skenar i mundshëm pasi do të ndiheni shumë të pakëndshëm nëse shoqëroheni me njerëz që njihni se nuk kanë një vizion të përbashkët për çështje të rëndësishme.

Saturni vazhdon të kalojë nëpër shtëpinë e pestë të horoskopit tuaj diellor, duke ushtruar më shumë ndikim nëse keni lindur në fillim të dhjetëditëshit të dytë të shenjës suaj të zodiakut. Marrëdhëniet tuaja emocionale, flirtimi dhe jeta lozonjare janë serioze dhe mund të mos jeni në disponim për shmangie ndaj rrezikut ose mosmarrëveshje, ose mund të keni edhe një qëndrim që ju kufizon. Kujdes nga data 5 qershor deri më 23 tetor 2022, kur Saturni do të jetë retrogradë, pasi gjatë kësaj kohe mund të ketë vonesa dhe anulime në planet tuaja krijuese apo çështje që kanë të bëjnë me fëmijët. Por mos harroni se një rikthim është gjithashtu një periudhë e rishikimit të qëllimeve dhe planeve dhe pengesat ndonjëherë funksionojnë mirë. Sigurisht që nuk është koha për rrezik dhe lëvizje të rrezikshme.

Ndikimi i Jupiterit te Peshqit nga 1 janari deri më 10 maj dhe nga 29 tetori deri më 20 dhjetor:

Jupiteri me fat fut ajrin në velat tuaja dhe ndërsa kalon në shtëpinë tuaj të gjashtë, të shëndetit dhe punës, ai sjell besim dhe shpresë në fushën e tij. punë dhe para. Synimi juaj tani është shëndeti dhe mirëqenia më e mirë, keni motivimin për të qenë aktivë për të eliminuar stresin tuaj të përditshëm. Nëse keni gjetur një milion justifikime për të mos shkuar në palestër, tani jeni të interesuar të përmirësoni qëndrueshmërinë tuaj fizike dhe shëndetin. Ose nëse e keni zakon të hani hamburger ose të bëni një jetë sedentare, filloni shpejt dhe shihni rezultate të prekshme. Ndërsa çliroheni nga stresi dhe rinovoni veten, do të shihni rezultate emocionuese dhe të prekshme gjatë gjithë vitit. Ju mund të bëni një ndryshim të plotë dhe domethënës në rutinën tuaj të përditshme ose të zbuloni se nuk duhet të shqetësoheni më për detajet dhe se gjithçka është perfekte. Ju tërheqni më shumë para nga burime të papritura ose gjeni një punë të re që i flet shpirtit tuaj.

Jupiteri nga Peshqit shton detyrimet çdo ditë pasi puna bëhet më kërkuese se kurrë. Punët që duhet të ndërmerrni do t'ju shqetësojnë, por do t'ju japin mundësinë të ofroni veten tuaj më të mirë, diçka që herët a vonë kolegu që ju rrethon do ta vlerësojë.

Jeta juaj profesionale është intensive në vitin 2022. Jupiteri nga Peshqit krijon një program shumë kërkues dhe të vështirë në vendin e punës pasi jeni thirrur për të përmbushur kërkesat e shtuara në punë. Është e rëndësishme të mbani mend se me gjithë vrapimin dhe stresin që mund të keni, do të shmangni problemet dhe do të mbroheni nga stuhitë e mundshme profesionale që mund të përjetoni.

Jupiteri në shenjën e Peshqve, fokuson vëmendjen tuaj në çështje që lidhen me jetën e përditshme. Jupiteri nga pozicioni i tij i ri tregon se ky vit do të jetë veçanërisht kërkues me punë, takime, përgjegjësi të reja profesionale, njohje të reja por edhe shumë mundësi përsa i përket punës. Puna duket se do të rritet dhe përditshmëria juaj do bëhet më intensive, por kjo përveç lodhjes ka edhe përfitimet e saj pasi do të ndikojë pozitivisht në fondin tuaj.

Puna juaj e përditshme si dhe disa çështje që lidhen me punën në një kontekst të përgjithshëm do ju pushtojnë shumë gjatë këtij viti. Jupiteri, i cili në pjesën më të madhe të vitit do të jetë në shenjën e Peshqve në shtëpinë tuaj të 6-të diellore, tregon se puna do të rritet dhe ka shumë mundësi që t'ju duhet të rishikoni dhe rregulloni programin dhe rutinën tuaj të përditshme.

Kjo mund t'ju sjellë lodhje shtesë, por do të ketë edhe përfitimet e saj pasi duket se do të favorizojë fondin tuaj. Parakusht për këtë është shmangia e lëvizjeve të rrezikshme në sektorin financiar, pasi ky vit kërkon një plan specifik dhe hapa shumë të qëndrueshëm. Zgjerimi i biznesit ose zgjerimi i një partneriteti është një skenar i mundshëm gjatë këtij viti.

Nëse keni lindur në dhjetëditëshin e tretë të shenjës suaj të zodiakut – sidomos tre ditët e fundit – Plutoni në shenjën e Bricjapit duket se një bashkëpunim apo një marrëdhënie profesionale mund të ndryshojë. Edhe nëse mendoni se jeni në një punë që nuk ju përshtatet ose në të cilën ata nuk vlerësojnë mundin dhe aftësitë tuaja, ka shumë të ngjarë që ju të merrni vendimin dhe të largoheni prej tij duke ndryshuar tërësisht rrugën e karrierës!

Me Marsin te Binjakët merreni me udhëtime, kërkime shpirtërore dhe çështje arsimore që ju interesojnë. Kursi i tij retrograd nga 31.10 e tutje ju jep mundësinë të ripërcaktoni mënyrën se si argëtoheni dhe të ardhmen tuaj. Viti fillon me sunduesin e horoskopit tuaj retrograd.

Këtë vit do të jeni veçanërisht të shqetësuar për çështjet tuaja romantike. Gjatë periudhës retrograde, ka shumë gjasa që të ketë disa pengesa në çështjet romantike ose rikthimi i një lidhjeje që ekzistonte më parë!

Gjatë vitit, Marsi do të kalojë nëpër seksionin e hartës suaj diellore nga shtëpia e tretë në të nëntën diellore dhe do t'ju japë disa mundësi për të vepruar me vendosmëri dhe efektivitet për çështje të tilla si pasuritë e paluajtshme në shtëpi dhe familjare dhe investimet, puna, shëndeti, marrëdhëniet. dhe financat. Për shkak të rikthimit të tij, i cili fillon më 30 tetor dhe përfundon në janar 2023, ai do të theksojë praninë e tij duke qëndruar më gjatë në shtëpinë e nëntë të horoskopit tuaj diellor dhe kjo mund të tregojë se ky vit është i rëndësishëm përsa i përket veprimit tuaj rreth temave të lidhura. për jashtë, studime të larta, seminare dhe udhëtime ose që do të detyroheni të theksoni filozofinë e jetës tuaj dhe të mbroni pikëpamjet dhe ideologjitë në pozicionet tuaja në shoqëri në përgjithësi.

Marsi nga Peshqit nga 15.04 deri në 24.05 shkakton çështje pune dhe kolegë dhe marrëdhënie. Stresi do jetë i mjaftueshëm pasi përditshmëria do jetë intensive për shkak të detyrimeve dhe përgjegjësive të shumta që jeni thirrur të merrni përsipër. Kini kujdes pasi është e lehtë të përplaseni me njerëzit me të cilët punoni, duke e bërë të vështirë zhvillimin e rasteve që dëshironi të zgjidhni.

Marsi nga Dashi nga data 24.05 deri në 05.07 nxjerr në pah pakënaqësitë, konkurrencën, sjelljet negative që manifestohen kryesisht nga bashkëpunëtorët tuaj. Kujdes nga përfshirja e palëve të treta që nuk do t'ju ndihmojnë të zgjidhni menjëherë cilat keqkuptime por do të krijojnë tensione të mëtejshme duke e komplikuar situatën. Vendosmëria e tij për veprim të përbashkët do të ndihmojë në lehtësimin e nervozizmit dhe fokusimin me njerëzit me të cilët punoni në lëvizjet dhe zgjedhjet që kanë një ndikim pozitiv në karrierën tuaj. Në këtë mënyrë do të shmangni çdo konflikt dhe do të mbizotërojë harmonia dhe ekuilibri i kërkuar.

Eklipset në boshtin Demi - Akrep (30.04, 16.05, 25.10 dhe 08.11) shkaktojnë ngjarje që shqyrtojnë çështje të vlerave morale dhe vendosin financat tuaja. Kini kujdes pasi intervalet specifike kohore janë të nevojshme për të shmangur çdo vendim apo zgjedhje që mund të shkaktojë pasiguri.

Eklipset në boshtin Demi-Akrep ju ftojnë të rishikoni mënyrën se si menaxhoni materien dhe veçanërisht burimet financiare. Duhet të kufizoni shpenzimet e panevojshme dhe të shmangni ekzagjerimet që nuk do t'ju ndihmojnë të ndiheni të sigurt. Përkundrazi, ato mund të krijojnë më shumë probleme. Është mirë gjatë periudhës së Eklipsit të shmangni rreziqet dhe këputjet përfundimtare me njerëzit që tregtoni, pasi këto lëvizje do të stigmatizojnë buxhetin tuaj në planin afatgjatë.

Eklipset që do të ndodhin këtë vit tregojnë se do të ketë çështje që kanë të bëjnë me burimet, të ardhurat, shpenzimet, borxhet dhe detyrimet e tjera financiare, të cilat herë pas here do të shfaqen dinamike në plan të parë dhe mund t'ju krijojnë. dhe mendimet e treta. Këtë vit duket se do të rishikoni mënyrën e menaxhimit të burimeve tuaja dhe do të kërkoni më shumë siguri financiare dhe investime të qëndrueshme.

Eklipset e vitit lidhen me çështjet e financave dhe çështjet e sigurisë dhe forcës personale dhe vetëbesimit. Është një bosht që ka të bëjë me marrëdhëniet tuaja financiare me të tretët dhe subjektet, por ka të bëjë edhe me marrëdhënien më të thellë dhe të pashmangshme që krijohet mes jush dhe një personi tjetër specifik. Çështjet e sigurisë materiale dhe lirisë psikologjike do të dalin në pah këtë vit. Ju prekeni kryesisht nëse keni planetë ose skaje shtëpish në shkallën 2, 10, 16 dhe 25 të Demit ose Akrepit dhe së dyti nëse shkallët e mësipërme bien te Luani ose Ujori.

Neptuni  mbetet te Peshqit dhe në shtëpinë e gjashtë të horoskopit tuaj diellor dhe duhet të jeni të kujdesshëm sërish këtë vit, të mbani sytë hapur dhe të shmangni kurthe që kanë të bëjnë me zakone jo të mira për shëndetin tuaj, por edhe në marrëveshje konfuze. në profesionin tuaj ose në njerëz që ju fshehin të vërtetën dhe punojnë pas shpine. Kushtojini vëmendje të veçantë periudhës nga 28 qershori deri më 4 dhjetor 2022, kur Poseidoni do të jetë retrogradë dhe do t'ju duhet të forconi vetëflijimin dhe dashurinë brenda jush për të kapërcyer pengesat e padukshme.

Urani mbetet sërish në Demi këtë vit dhe vazhdon të kalojë nëpër shtëpinë e tetë të horoskopit tuaj diellor, duke ju ndikuar kryesisht nëse keni lindur në dhjetëditëshin e dytë të shenjës tuaj ose nëse keni planetë personalë nga shkalla e 10-të deri në të 19-tën. shenja fikse. Financat tuaja dhe veçanërisht çështjet e çështjeve financiare ndaj të tretëve dhe kredive ju shqetësojnë dhe klima është e rrjedhshme, që do të thotë se në momentin e fundit dhe krejtësisht të papritur mund të gjenden zgjidhje aty ku nuk e prisni. Gjithsesi, duhet një vëmendje dhe vigjilencë e veçantë në zhvillimet e paparashikueshme gjatë retrospeksionit të planetit nga 24 gushti deri në fund të vitit.

NË PËRFUNDIM:

Ky është me të vërtetë një vit rritjeje për biznesin tuaj, pasi kjo është zona që prek Jupiteri me kalimin e tij përmes Peshqve, nga 29/12/2021 deri më 11 maj dhe nga 28 tetori deri më 20 dhjetor.

Pra, tani është koha për të dërguar CV-në tuaj (mos harroni periudhat kur do të kemi Mërkur retrograde!) Për të kërkuar një punë të re nëse nuk jeni duke punuar ose për të parë përmirësimin e punës tuaj ekzistuese!

Por sigurohuni që të shkoni në drejtimin e duhur, pasi Neptuni  mashtrues mund t'ju çojë në zgjedhje që në fund të fundit nuk ju përfaqësojnë.

Nga data 11 maj deri më 28 tetor, Jupiteri do të kalojë në fushën e bashkëpunimeve tuaja, ndaj mund t'ju vijë në krah një bashkëpunëtor i vlefshëm.

Më herët, Marsi nga data 15 prill deri më 24 maj do të jetë në fushën tuaj të punës, ndaj ka mundësi që të ketë disa ankesa me klientët, vartësit, furnitorët apo njerëzit e përgjithshëm që kanë të bëjnë me punën tuaj.

Hëna e Re në 2/3 sjell perspektiva pozitive në punë, si dhe Hëna e Re më 29/6 e cila zhvillohet në fushën e karrierës dhe sjell një frymë optimizmi!

KËSHILLA:

Viti është plot me mundësi, por nuk duhet t'i merrni si të mirëqena dhe të jeni të vetëkënaqur. Do të ketë sukses në jetën tuaj nëse tregoheni të moderuar dhe të kujdesshëm me atë që bëhet në mjedisin tuaj.

MUAJI I ELEMENTIT KRYESOR:

Janar: Ju inkurajon të përdorni mendjen, kreativitetin dhe besimin për të planifikuar vitin e ri.

Shkurt: Është një muaj i mirë për jetën tuaj shoqërore nëse jeni të gatshëm të bëni kompromise edhe për karrierën tuaj.

Mars: Përqendrohuni në qëllimet tuaja dhe sa më pozitivë të jeni, aq më shumë do të arrini.

Prilli: Muaji juaj ka surpriza dhe do ndiheni më kreativë dhe më dinamikë.

Maj: Përdorni gjysmën e parë të muajit për t'u fokusuar në punë dhe gjysmën e dytë për t'u fokusuar në jetën tuaj familjare.

Qershor: Zhvilloni jetën tuaj shoqërore, pa harruar fushën tuaj emocionale pasi zemra juaj do të jetë plot dashuri.

Korrik: Do të ketë një kthim prapa në çështjet tuaja, deri në mes të muajit, por më pas do të shihni përmirësime në të gjitha fushat e jetës suaj.

Gusht: Do të jetë një muaj ekuilibri, ndaj bëni çmos për të balancuar jetën dashurie, sociale dhe profesionale.

Shtator: Do t'ju kërkojë të merreni me emocionet tuaja në mënyrë që të ndiheni sërish plot energji dhe t'i ktheheni normalitetit.

Tetori: Muaji ju inkurajon t'i dorëzoheni dëshirave tuaja dhe këto nga ana e tyre do t'ju motivojnë më shumë se çdo gjë tjetër për të ndjekur qëllimet tuaja.

Nëntor: Kjo është një kohë e mirë për t'u përpjekur të relaksoheni dhe të reduktoni stresin që ju ka zënë kohët e fundit.

Dhjetor: Muaji i fundit i vitit është ideal për të planifikuar për vitin 2023 dhe për t'u fokusuar në punën tuaj.

Porosite tani hartën  tende personale në: 
https://www.astrologu.al/sq/parashikime-personale

ose për më shumë detaje rreth hartes astrologjike personale  te detajuar mund të kontaktoni drejtpërdrejt me astrologun

ne email:  tpimarketing@gmail.com  ne Messinger , WhatsApp, Viber

Jorgo Pulla: Tel.  (00355)   69 302 0018

Mos harroni ti bëni Like faqeve tona në Facebook

www.facebook.com/astrologu.al.JorgoPulla

www.facebook.com/www.astroshop.al.JorgoPulla

pasi dhe të bëheni pjesë në grupin tonë

www.facebook.com/groups/jorgopulla.astrologu

Për të qënë gjithnjë të informuar për ofertat dhe shortet që ne organizojmë EKSKLUZIVISHT dhe vetëm për pjestarët tanë…

Pra, do të ishte më mirë të qëndroni të qetë dhe të pretendoni qetësisht, duke kultivuar më tej talentin tuaj unik së bashku me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Ju presim…

, ,
24/8-22/9
Virgjëresha vjetor
01/01/2022 to 31/12/2022

Virgjëresha 2022 Parashikimet Vjetore Astrologjike

 

 

Porosite tani hartën  tende personale në: 
https://www.astrologu.al/sq/parashikime-personale

ose për më shumë detaje rreth hartes astrologjike personale  te detajuar mund të kontaktoni drejtpërdrejt me astrologun

ne email:  tpimarketing@gmail.com  ne Messinger , WhatsApp, Viber

Jorgo Pulla: Tel.  (00355)   69 302 0018

VIRGJËRESHA 2022: Mundësi rinovimi

Merrni momente të bukura në nivel personal dhe profesional që vijnë në vitin 2022, pasi mjedisi juaj ju favorizon dhe ju ndihmon të evoluoni në të gjitha nivelet.

Ndikimi i Neptunit tek Peshqit për të lindurit në fillim dhe në mes të dekadës së tretë):

Mos premtoni më shumë sesa mund të ofroni, diçka që jeni të prirur ta bëni tani pasi Poseidoni kalon në shtëpinë tuaj të shtatë, marrëdhëniet dhe bashkëpunimet. Mund të përjetoni edhe mungesë besimi, madje edhe indiferencë nga i dashuri apo partneri juaj, ndjeni një vello mjegullore që mbulon këtë marrëdhënie. Rregulli juaj bazë është të jetë i vërtetë. Kjo mund të jetë më e lehtë të thuhet sesa të bëhet, pasi mund të lëvizni midis racionalitetit tuaj të lindur dhe paqartësisë së fjalëve dhe veprimeve tuaja.

I dashuri juaj dhe/ose kolegu juaj mund të hutohen nga ju dhe thjesht nuk duan të merren me ju. Gjetja e ekuilibrit mund të jetë e vështirë, por në thelb ju duhet të mësoni se si të jeni të qartë dhe të mos krijoni situata të diskutueshme. Nga ana tjetër, ju mund të nënvlerësoni veten dhe të mos besoni në vlerën tuaj. Dije se vlera jote nuk është më e madhe apo më e vogël se asnjë tjetër. Gjithmonë kontrolloni sjelljen tuaj dhe mos jini të prirur për përralla me princa dhe princesha mbi një kalë të bardhë.

Poseidoni nga Peshqit çon në idealizim dhe iluzionet që ndikojnë në fushën e marrëdhënieve ndërpersonale. Është e mundur që njerëzit t'ju afrohen duke iu nënshtruar qëllimeve të tyre reale. Është e nevojshme të jeni të përmbajtur pasi nevoja për të besuar dhe zbukuruar gjithçka në jetën tuaj mund të çojë në zgjedhje të gabuara (ka të bëjë me të lindurin në dhjediteshin e tretë).

Neptuni mbetet para jush dhe duhet të jeni të kujdesshëm edhe këtë vit, mbani sytë hapur dhe shmangni grackat që kanë të bëjnë me marrëdhëniet dhe bashkëpunimet e qëndrueshme, veçanërisht nëse keni lindur në fillim të dhjediteshit të tretë të shenjës suaj të zodiakut ose nëse kanë planetë personalë. Kushtojini vëmendje të veçantë periudhës nga 28 qershori deri më 4 dhjetor 2022, kur Neptuni do të jetë retrogradë dhe do t'ju duhet të forconi vetëflijimin dhe dashurinë brenda jush për të kapërcyer pengesat e padukshme.

Gjatë periudhës që do të jetë në një seancë me Neptunin nga fundi i marsit deri në mes të prillit - ky aspekt do të zhvillohet saktësisht në datën 12/4 por vlefshmëria e tij do të jetë për një periudhë më të gjatë - duhet t'i kushtoni vëmendje të veçantë.ndaj gangsterëve dhe njerëzve që do t'ju afrohen dhe do t'ju zbukurojnë një situatë. Zbukurimi i situatave dhe largimi nga realizmi është një shprehje shumë e mundshme e këtij sesioni dhe për shkak se ajo zhvillohet në shtëpinë që ka të bëjë me marrëdhëniet personale dhe bashkëpunimet, do t'ju duhet t'i kushtoni vëmendje - sidomos ju që keni lindur në dhjetëditëshin e tretë. të shenjës së zodiakut.Ju – për të mos u joshur nga njerëz që “do të shkëlqejnë por nuk do të jenë flori”.

Duhet t'i kushtoni vëmendje rreth dates 12/04 pasi Jupiteri krijon një takim me Nptunin tek Peshqit, duke fryrë iluzionet, duke shtrembëruar realitetin. Gjatë kësaj kohe do të jeni të prirur ndaj njerëzve që nuk e meritojnë besimin tuaj dhe mund t'ju mashtrojnë.

jupiteri-Neptun shkakton iluzione që do t'ju lënë të ekspozuar ndaj njerëzve që nuk janë të sinqertë me ju. Është më mirë gjatë kësaj periudhe të shmangni vendimet dhe lëvizjet që më vonë do të rezultojnë se kanë qenë gracka në karrierën tuaj.

Ndikimi i Saturnit te Ujori:

Saturni në shtëpinë tuaj të gjashtë, të punës dhe mirëqenies, intensifikon prirjen tuaj të lindur drejt analizës dhe perfeksionizmit, mund të ndjeni stres dhe presion për të ndryshuar imazhin e trupit dhe djersitni në palestër ose vraponi në park me atlete ndërsa jeni. nxitoni për të arritur qëllimet tuaja të mëdha. Por mbani në mend se Saturni nuk sjell rezultate të shpejta, por ngadalë me përpjekje dhe përpjekje. Nëse i kaloni limitet tuaja në një ushtrim në palestër, rrezikoni të lëndoheni. Organizoni punën tuaj dhe ndërtoni një sistem të ri, më funksional. Nëse jeni një sipërmarrës, Menaxheri i Biznesit Saturn ju bën të sikletshëm dhe kontrollues me punonjësit tuaj. Përdoreni këtë vit për të rregulluar shtëpinë dhe zyrën tuaj në mënyrë që të mos keni nevojë të pastroni një ditë dhe të grumbulloni një ditë tjetër. Përkushtohuni për një rutinë që do t'ju bëjë më efektive. Saturni gjithashtu mund të ngadalësojë ose ndalojë plane të caktuara. Vendimet për asistentët ose ofruesit e shërbimeve mund të vonohen. Ju mund të keni nevojë për më shumë të dhëna për të bërë një zgjedhje të informuar. Saturni nuk lejon gabime. Kushtojini vëmendje të folurit tuaj dhe ruani integritetin tuaj moral. Pa to, nuk do të keni shumë.

Saturni në Ujor ju ngarkon me detyrime në vendin e punës pasi jeni thirrur t'i përgjigjeni shumë objekteve dhe punëve që keni marrë përsipër. Thjesht duhet të jeni më diskriminues me ndihmën që u jepni njerëzve të tjerë. Përfitimet do të jenë në plan afatgjatë, veçanërisht në nivel profesional pasi oferta juaj herët a vonë do të njihet.

Shtimi i detyrimeve profesionale do ju lodhë, por është e sigurt që do të vijë koha për njohje dhe njohje personale. Saturni nga Ujori nuk lë vend për kohën e lirë pasi kërkesat janë të shumta dhe secilin duhet ta rregulloni në mënyrën më të mirë të mundshme. Stresi dhe ankthi mund të kenë një efekt të drejtpërdrejtë në rezervat tuaja të energjisë pasi ka shumë momente në kohë kur do të ndjeni se qëndrueshmëria juaj po mbaron.

Saturni në shenjën e Ujorit – këtë vit do të ndikojë më shumë tek ju që keni lindur në dhjetëditëshin e dytë të shenjës suaj – duke treguar se përditshmëria juaj gjatë këtij viti do të jetë kërkuese. Mund të merrni më shumë përgjegjësi dhe përgjegjësi të reja në punë ose të përfshiheni në aktivitete që dëshironi diçka që nga njëra anë mund t'ju mbushë me gëzim, por nga ana tjetër do t'ju kufizojë ndjeshëm kohën. Hierarkia e detyrimeve tuaja dhe ekuilibri mes asaj që dëshironi të bëni dhe asaj që duhet të bëni, do të jetë “çelësi” për këtë vit.

Saturni vazhdon të kalojë nëpër shtëpinë e gjashtë të horoskopit tuaj diellor, duke ushtruar më shumë ndikim nëse keni lindur në fillim të dhjetëditëshit të dytë të shenjës suaj të horoskopit. Përditshmëria dhe puna juaj janë të stabilizuara, por përgjegjësitë dhe detyrimet rriten dhe ju bëjnë presion, gjë që mund të ndikojë negativisht në shëndetin dhe qëndrueshmërinë tuaj fizike. Kujdes nga data 5 qershor deri më 23 tetor 2022, kur Saturni do të jetë retrograd, pasi gjatë asaj kohe mund të ketë vonesa, anulime, shtyrje dhe pengesa në punën tuaj dhe nuk mund të ndiqni lehtësisht orarin tuaj të përditshëm, ndërsa në të njëjtën kohë është një periudhë që mund të shqetësoheni për çështje shëndetësore. Por mos harroni se një rikthim është gjithashtu një periudhë e rishikimit të qëllimeve dhe planeve dhe pengesat ndonjëherë funksionojnë mirë.

Ndikoni në Jupiterin te Peshqit nga 1 janari deri më 10 maj dhe nga 29 tetori deri më 20 dhjetor:

Me Jupiterin aventuresk dhe kozmik që udhëton në shtëpinë tuaj të shtatë, të marrëdhënieve dhe bashkëpunimeve serioze, shenja juaj e zodiakut meditues është gati të ankorohet në marrëdhënien tuaj, dhembshurinë dhe.vëmendja ndaj të dashurit tuaj rritet dhe ju jeni gati t'i bëni gjërat zyrtarisht. Ju keni një dëshirë të fortë për të hapur zemrën tuaj, Jupiteri spontan dhe entuziast ju jep mbështetjen për të pasur optimizëm dhe shpresë për një të nesërme më të mirë. Mund të takoni papritur shpirtin tuaj binjak, dikë me të cilin keni një jetë të përbashkët shpirtërore, keni të njëjtën filozofi të jetës. Zbuloni një partner të rëndësishëm me të cilin mund të keni përfitime të ndërsjella financiare. Meqenëse Jupiteri gjithashtu sundon evolucionin, është e mundur që ju të largoheni nga një lidhje apo bashkëpunim toksik dashurie, duke kuptuar se nuk jeni më të pajtueshëm seksualisht ose profesionalisht ose në të njëjtën faqe emocionale. Nëse kjo ndodh, do të jetë një ndarje miqësore, pasi Jupiteri optimist ju bën filantropikë dhe të dhembshur.

Me lëvizjen e Jupiterit te Peshqit, kushtet janë të favorshme në nivelin e marrëdhënieve ndërpersonale pasi në rrugën tuaj vijnë njerëz që ju ndihmojnë të evoluoni në të gjitha nivelet. Bashkëpunimet e reja dhe njohjet e reja romantike do të lulëzojnë jetën tuaj dhe do t'ju zgjerojnë horizontet.

Jupiteri nga Peshqit ju ndihmon të zgjeroni bashkëpunimet dhe të hidhni hapa profesionalë që do të zhvillojnë karrierën tuaj. Propozimet do jenë të shumta dhe shumë tërheqëse.

Viti 2022 është një vit që do të sjellë në plan të parë marrëdhëniet tuaja ndërpersonale pasi duket se në këtë fushë do të ketë shtesa, riorganizime dhe ndryshime të reja. Jupiteri në shenjën e Peshqve, tregon se këtë vit do të fitoni nëse investoni tek njerëzit e duhur dhe në bashkëpunimet e duhura. Një punë e re premtuese apo zgjerimi i një partneriteti që tashmë ekziston apo edhe një lidhje jete janë disa nga skenarët dhe dhuratat e mundshme të këtij Jupiteri!

Viti i ri do të nisë me synime të reja profesionale, me shumë gjasa për të sjellë disa detyrime të reja në punë.Prania e Jupiterit në shenjën e Peshqve tregon se këtë vit do të dilni fitimtar nga disa lëvizje që do të bëni në fushën profesionale dhe shumë më shumë përmes disa bashkëpunimeve Një partneritet që tashmë keni ka shumë mundësi të zgjerohet si dhe të nisë një të ri që do të jetë fitimprurës. Nga fundi i marsit deri në mes të prillit do t'ju duhet t'i kushtoni vëmendje disa prej premtimeve që do të dëgjoni, pasi ka shumë mundësi që të çoheni në përfundime të gabuara dhe në fund në lëvizje të gabuara.

Hyrja e Jupiterit te Peshqit është një mundësi për t'u aktivizuar pozitivisht në çështjet e marrëdhënieve dhe bashkëpunimeve të qëndrueshme. Ju jepen mundësi të përmirësoni marrëdhëniet tuaja ose të zgjeroni njohje të dobishme dhe t'i përdorni ato me përfitime praktike, duke i bërë katër muajt e parë të vitit të rëndësishëm për sa i përket zhvillimit, bashkëpunimeve dhe marrëdhënieve tuaja.

Jupiteri në Dashi nga 11 maji deri më 28 tetor dhe nga 21 dhjetori deri më 16 maj 2023: Si mund të fitoni më shumë para? Jupiteri lëviz në shtëpinë tuaj të tetë, kursimet dhe burimet e përbashkëta financiare dhe ju ndihmon të gjeni mënyra për të fituar më shumë dhe për të investuar. Në vend që të fshehni paratë tuaja nën dyshekun tuaj, investoni në diçka që do t'ju sjellë më shumë fitime. Nëse nuk janë aksione dhe obligacione, mund të jetë një seminar trajnimi profesional për të zgjeruar aftësitë tuaja që ju bën të kërkoni shumë. Gjithashtu detoksikoni nga njerëzit që ju thithin energjinë dhe flasin. Mos kini frikë të jeni të vërtetë, lërini njerëzit të dinë qëllimet tuaja. Kjo është e vërtetë si në fushën erotike ashtu edhe në atë profesionale. Për ironi, ata do ta vlerësojnë ndershmërinë tuaj edhe nëse pikëpamjet tuaja ndryshojnë, në vend që të përpiqen të jenë të fshehtë dhe të padepërtueshëm.

Jupiteri nga Dashi ju ndihmon të gjeni harmoninë brenda jush duke u përballur me sukses me frikën dhe dyshimet. Marrëveshjet financiare kanë potencialin të jenë jashtëzakonisht pozitive për ju.

Jupiteri nga Dashi ju ndihmon të arrini marrëveshjet më të mira financiare dhe të vazhdoni me lëvizje biznesi që do të kurorëzohen me sukses absolut.

Për sa kohë që Jupiteri është në shenjën e Dashit, do të ketë më shumë mundësi për të zgjidhur çështjet e së shkuarës, veçanërisht nëse kanë të bëjnë me çështje financiare, borxhe, kredi dhe sigurime.

Jupiteri në Dashi dhe shtëpia e tetë e horoskopit tuaj diellor, duke dhënë favorin e tij në çështjet e natyrës ekonomike dhe veçanërisht në çështjet financiare që keni ndaj të tretëve dhe institucioneve, por një favor që do ta keni vetëm nëse keni lindur në dhjetëshen e parë. ditët e shenjës së zodiakut për shkak të retrospektivës do të arrijë vetëm në shkallën e 9-të të Dashit dhe do të kalojë sërish te Peshqit në fund të tetorit, duke ju dhënë mundësinë derisa të vijë viti, të rishikoni dhe korrigjoni çështjet që ju pushtuan në maj.

Ndikimi i Marsit retrograd te Binjakët nga 29 tetori deri më 13 janar 2023:

Jeni punëtor, të zellshëm dhe të detajuar nga natyra, por me Marsin retrograd në shtëpinë tuaj të dhjetë, karrierën dhe ambicjen, nuk keni vrullin, energjinë dhe vullnetin për të punuar deri në mesnatë. , ndërsa Marsi retrograd i vendos ambiciet tuaja në akull. Gjëja më e mirë që mund të bëni tani është të bëni një bilanc të qëllimeve tuaja afatgjata. Ndoshta e keni mbivlerësuar karrierën tuaj dhe keni lënë mënjanë nevojat tuaja personale dhe tani po mendoni se si të bëni planifikimin familjar ose të fokusoheni në qëllime të tjera më të mëdha. Loja juaj përfundimtare është stabiliteti, për ju nuk mund të ketë ndryshim pa një luftë të mirë dhe të fortë. Mund të keni shumë mundësi joshëse biznesi tani, por përpara se të hidhni hapin e madh, filtrojeni gjithçka. Kjo është gjithashtu një kohë e mirë për të hulumtuar punën tuaj, veçanërisht në lidhje me kontratat dhe partneritetet e reja. Nëse është e mundur, vendosni partnerët dhe punonjësit në një bazë prove për t'u siguruar që punoni mirë së bashku dhe se ata janë efikas dhe produktiv.

Marsi retrograd te Binjakët komplikon kushtet në hapësirën profesionale pasi shkaktohen pengesa dhe vonesa. Tensioni lehtësohet në marrëdhëniet për të moshuarit që dridhen. Kufizoni nervozizmin tuaj për të mbrojtur karrierën tuaj.

Për sa kohë që Marsi do të lëvizë prapa, do të ketë lëvizshmëri dhe vrap për çështjet tuaja profesionale dhe do t'ju duhet t'i kushtoni vëmendje veprimit, por edhe vendimeve tuaja për to.

Nga data 20/08 deri në fund të vitit vëmendja juaj është përqendruar në fushën e karrierës pasi Marsi kalon te Binjakët dhe shton kërkesat, përgjegjësitë, detyrimet. Në të njëjtën kohë, intensiteti rritet ndërsa ju kërkoni të shlyeni çdo detyrim në mënyrë krejtësisht të suksesshme. Nervozizmi dhe absolutiteti nga ana juaj mund të shkaktojnë konflikte me njerëzit në pushtet dhe eprorët që duhen shmangur. Ecuria retrograde e Marsit nga data 31/10 e ndërlikon situatën pasi jeni thirrur të përballeni me pengesa dhe vonesa që rrisin acarimin tuaj. Përdoreni këtë kohë për të rishikuar strategjinë tuaj dhe për të korrigjuar gabimet e mundshme që mund të pengojnë rezultatin pozitiv të planeve tuaja të biznesit.

Katër muajt e fundit të vitit, pra nga shtatori në dhjetor, me praninë e Marsit në shenjën e Binjakëve, duket se janë periudha më intensive për sa i përket punës.

Marsi në këtë shenjë tregon lëvizshmëri dhe gjithashtu tregon se mund të ketë disa detyrime, përgjegjësi dhe madje disa punë të reja. Nga fundi i tetorit, kur do të fillojë kursi retrograd, do t'ju duhet t'i kushtoni edhe më shumë vëmendje pasi ajo periudhë nuk do të jetë e përshtatshme për ju për të bërë një hapje profesionale dhe mund t'ju duhet të shtyni disa gjëra që keni pasur në planin tuaj.Jini të durueshëm dhe shmangni lëvizjet impulsive që mund të kenë efekte negative në planin afatgjatë.

Marsi do të kalojë në pjesën e hartës suaj diellore nga shtëpia e katërt në të dhjetën diellore dhe do t'ju japë disa mundësi për të vepruar me vendosmëri dhe efektivitet për çështje që lidhen kryesisht me të tjerët, si marrëdhëniet dhe bashkëpunimet, harmonia dhe veçanërisht marrëdhëniet me njerëzit e dashur, punën tuaj shëndetin tuaj dhe problemet tuaja financiare. Për shkak të rikthimit të tij, i cili fillon në 30 tetor dhe përfundon në janar 2023, do të theksojë praninë e tij duke qëndruar më shumë në shtëpinë e dhjetë të horoskopit tuaj diellor dhe kjo mund të tregojë se ky vit është i rëndësishëm rreth zhvillimeve që do të ekzistojnë në karrierën tuaj. dhe do t'ju duhet të lëvizni me kujdes, ftohtë dhe me përgatitjen e duhur.

Kërkohen veprime të përbashkëta dhe diplomaci me Marsin te Peshqit nga data 15.04 deri në 24.05 gjë që ngre konkurrencën në bashkëpunime. Sulmet e mundshme nga dhe ndaj jush çojnë në konfrontime të ashpra me njerëz që luajnë një rol vendimtar në fushën profesionale.

Eklipset në aksin Demi - Akrep (30/04, 16/05, 25/10 dhe 08/11) nxjerrin në pah të ndryshme në mjedisin më të gjerë dhe aty pranë. Ju ktheni tavolinat dhe pastroni marrëdhëniet me njerëzit që mendoni se janë koha për t'u distancuar.

Eklipset që do të ndodhin gjatë këtij viti në aksin Demi-Akrep tregojnë se çështjet që kanë të bëjnë me njerëzit në mjedisin tuaj të afërt ose më të gjerë do t'ju shqetësojnë shumë. Në kombinim me Uranin, i cili gjithashtu do të jetë në Demi, mund të ndjeni se po largoheni nga disa njerëz që deri vonë i konsideronit se i përkasin mjedisit tuaj të ngushtë, ose mund të kuptoni se nuk keni më të njëjtin këndvështrim për shumë të rëndësishme. çështjet.

Eklipset e vitit të cilat në hartën tuaj diellore kanë të bëjnë me çështje komunikimi, lëvizjeje dhe shkëmbimi idesh, ndikojnë në studimet dhe studimet tuaja dhe kanë të bëjnë me botëkuptimin e përgjithshëm që keni për jetën ashtu siç është formuar deri tani përvojën por edhe se si mund të formësohet nga informacioni dhe stimujt që merrni nga përditshmëria juaj. Kështu që këtë vit ka çështje që lidhen me vëllezërit e motrat dhe të afërmit, çdo gjë që ndikon në mjedisin tuaj të afërt, si për shembull një fqinj ose çfarë po ndodh në zonën ku jetoni dhe eklipset do t'ju bëjë të rishikoni, përshtateni apo edhe të ndryshoni ndjeshëm mënyrën se si mendoni për jetën. Udhëtimet e gjata ose itineraret tuaja të përditshme do të bëhen çështje të rëndësishme këtë vit. Plutoni do të qëndrojë në Bricjap këtë vit dhe në shtëpinë e pestë të horoskopit tuaj diellor, duke vazhduar të ushtrojë presion dhe të transformojë realitetin tuaj përmes ideve dhe modeleve tuaja krijuese përmes të cilave mund të shprehni aspekte të fshehura të vetes tuaj. Ju prekeni kryesisht nëse Dielli juaj është në pesë shkallët e fundit të shenjës tuaj ose nëse keni planetë nga shkalla e 25-të deri në fund të shenjave impulsive. Atmosfera në romancën tuaj dhe nevoja juaj për flirtim dhe kontakte më të thella, si dhe çështjet që lidhen me fëmijët tuaj do të ndryshojnë shumë dhe do të duhet të jeni shumë të kujdesshëm gjatë retrospeksionit të planetit, pra nga 29 prilli deri më 9 tetor 2022.

Urani mbetet sërish në Dem këtë vit dhe vazhdon të kalojë nëpër shtëpinë e nëntë të horoskopit tuaj diellor, duke ju prekur kryesisht nëse keni lindur në dhjetëditëshin e dytë të shenjës suaj të. Botëkuptimi juaj dhe filozofia që aplikoni në jetën tuaj ndryshojnë dhe ju gjeni mënyra më të mira dhe më të zgjuara për t'i zbatuar idetë tuaja praktikisht në jetën tuaj. Jashtë vendit dhe temat që lidhen me studimet dhe seminaret ushtrojnë një tërheqje të pashpjegueshme dhe ju dëshironi të angazhoheni dhe të mësoni diçka të re, të çuditshme dhe novatore. Kushtojini vëmendje të veçantë zhvillimeve të paparashikueshme gjatë retrospeksionit të planetit nga data 24 gusht deri në fund të vitit.

NË PËRFUNDIM:

Ky vit duket se është i ndarë në dy pjesë: pjesa e parë, deri në fund të gushtit, duket më komode dhe mund t'i shihni punët tuaja duke ecur përpara, por pjesa e dytë e vitit - nga fundi i gushtit deri në fund të 2022 - është pikturuar nga Marsi “luftëtar”, i cili do të qëndrojë për një kohë të gjatë në fushën e karrierës, duke sjellë shumë lodhje, detyrime, vrapim por edhe tensione të mundshme me persona apo punëdhënës prestigjioz.

Megjithatë, ka një periudhë nga Viti i Ri deri më 11 maj që Jupiteri në fushën e bashkëpunimeve tuaja mund të sjellë në krah një aleat-bashkëpunëtor të vyer!

Me Hënën e Re në 1/2 ju mund të sillni frymë të re në biznesin tuaj. Në përgjithësi gjërat shkojnë shumë mirë deri në pranverë, edhe pse nga data 6 mars deri më 15 prill me siguri keni shumë detyrime dhe një orar të ngjeshur në punë.

Gjithashtu, hëna e re më 30 maj tregon të dhëna pozitive për karrierën tuaj.

Megjithatë, Virgjëreshat që kanë lindur në datat 9-16 shtator, duhet të jenë veçanërisht të kujdesshëm në bashkëpunimet e tyre, pasi shumë herë gjatë vitit mund të ketë raste shfrytëzimi, si p.sh.: 1/11, 18/5, 12/10, më 19/11.

Ndaj përfitoni nga aftësitë tuaja temperamentale, kufizoni ashpërsinë e kritikave tuaja, dilni nga “burgu” që keni krijuar përreth dhe shijoni ngrohtësinë e marrëdhënies njerëzore në dashuri, miqësi, shoqëri dhe punë.

KËSHILLA:

Do të ketë mundësi të panumërta për rritjen tuaj, ndaj mos i humbisni ato. Filloni të mendoni për të ardhmen tuaj në nivel social dhe familjar dhe hiqni qafe mendimet e rrezikshme që do të shkatërrojnë marrëdhëniet tuaja me të tjerët.

MUAJI I ELEMENTIT KRYESOR:

Janar: Viti fillon me një konfuzion, ndaj lëvizni ngadalë dhe shmangni lëvizjet e gabuara.

Shkurt: Është koha e përkryer për t'u fokusuar në hobi dhe familjen tuaj, ndaj qëndroni të pasionuar.

Mars: Përqendrohuni te të dashurit tuaj tani që keni kohë për ta bërë këtë.

Prill: Rikthehet konfuzioni i muajit të parë, veçanërisht në financat tuaja. Sigurohuni që të keni shlyer borxhet dhe borxhet.

Maji: Muaji sjell surpriza të mirëseardhura dhe lajmet e mira ndoshta do të jenë në karrierën apo jetën tuaj personale.

Qershor: Vera fillon me qetësi dhe paqe, ndaj është një kohë e mirë për të punuar në jetën tuaj të dashurisë.

Korrik: Do të keni fat dhe energji të shtuar në nivel personal dhe profesional.

Gusht: Shijoni pjesën e fundit të verës duke kaluar kohë me familjen dhe njerëzit e tjerë të dashur.

Shtator: Do të ndiheni shumë produktivë dhe do të keni sukses në karrierën dhe jetën tuaj shoqërore, edhe kur gjithçka është në amulli.

Tetori: Muaji ju jep mundësinë të relaksoheni dhe të kaloni kohë me miqtë apo partnerin tuaj.

Nëntor: Do të ndiheni të sigurt dhe kjo do të bëjë mrekulli në jetën tuaj të përditshme, por edhe në marrëdhëniet me partnerët.

Dhjetor: do të rinovoheni emocionalisht dhe erotikisht, ndërsa njerëzit tuaj të dashur do të jenë pranë jush kudo që të shkoni, fjalë për fjalë dhe figurative.

Porosite tani hartën  tende personale në: 
https://www.astrologu.al/sq/parashikime-personale

ose për më shumë detaje rreth hartes astrologjike personale  te detajuar mund të kontaktoni drejtpërdrejt me astrologun

ne email:  tpimarketing@gmail.com  ne Messinger , WhatsApp, Viber

Jorgo Pulla: Tel.  (00355)   69 302 0018

Mos harroni ti bëni Like faqeve tona në Facebook

www.facebook.com/astrologu.al.JorgoPulla

www.facebook.com/www.astroshop.al.JorgoPulla

pasi dhe të bëheni pjesë në grupin tonë

www.facebook.com/groups/jorgopulla.astrologu

Për të qënë gjithnjë të informuar për ofertat dhe shortet që ne organizojmë EKSKLUZIVISHT dhe vetëm për pjestarët tanë…

Pra, do të ishte më mirë të qëndroni të qetë dhe të pretendoni qetësisht, duke kultivuar më tej talentin tuaj unik së bashku me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Ju presim…

, ,
23/7-23/8
Luani vjetor
01/01/2022 to 31/12/2022

 

Luani 2022 Parashikimet Vjetore Astrologjike

 

 

 

Porosite tani hartën  tende personale në: 
https://www.astrologu.al/sq/parashikime-personale

ose për më shumë detaje rreth hartes astrologjike personale  te detajuar mund të kontaktoni drejtpërdrejt me astrologun

ne email:  tpimarketing@gmail.com  ne Messinger , WhatsApp, Viber

Jorgo Pulla: Tel.  (00355)   69 302 0018

LUANI  2022: Kontradikta dhe progres

Luani, marrëdhëniet profesionale dhe personale do te ndryshojne  në vitin 2022, vit që do t'ju monituroj dhe do ju ndryshojë rrënjësisht. Urani nga Demi parashikon ndryshime në hapësirën profesionale. Ka ardhur koha që ekuipazhi të ecë përpara me hapa të shpejtë në një karrierë që ju kënaq plotësisht. Fakti është se ju duhet të merrni iniciativat që do të çojnë në një fillim të ri, përndryshe ngjarjet do të jenë gjithëpërfshirëse dhe do t'ju kapërcejnë (ka të bëjë me të lindurin në dhjetëditëshin e dytë).

Viti 2022 është një vit i cili mund të karakterizohet si “vit mbjellës”. Konjukturat astrologjike dhe tranzitet planetare që do të ndodhin gjatë saj tregojnë se tani do t'ju duhet të punoni për disa çështje personale por edhe profesionale, në mënyrë që të mund të korrni frytet e përpjekjeve tuaja më vonë. Mund të ketë momente që do të jeni të lodhur pasi nuk duhet të harroni thënien që thotë “planet  vështirë të arrihen”, për këtë do t’ju ​​duhet durim dhe vullnet për të arritur qëllimet tuaja.

Eklipset në boshtin Demi - Akrep (30.04, 16.05, 25.10 dhe 08.11) nxjerrin në pah çështjet profesionale dhe familjare që duhet t'i menaxhoni me gjakftohtësi, pjekuri, logjikë absolute. Karmiciteti i momenteve kërkon trajtim serioz për të lënë marrëdhënie dhe situata të paprekura.

Ndikimi i Uranit te Demi (për ata që kanë lindur në fund të dhjetëditëshit të parë dhe dhjetëditëshit të dytë):

Përgatituni për ndryshime katalitike në karrierën tuaj. Urani në shtëpinë tuaj të dhjetë ambicioze rrit prirjen tuaj për të thyer rregullat, ju mund të silleni ende në mënyrë autoritare dhe diktatoriale në punën tuaj, veçanërisht me vartësit. Por do t'ju kushtojë prestigj, njohje dhe vlerësim. Nuk duhet të pretendoni se i dini të gjitha përgjigjet, as nuk duhet të jetoni krejtësisht jashtë zakonit. Pranojeni vetë se mund të jeni revolucionarë racionalë dhe përparimtarë. Sigurisht, kjo mund të jetë e lodhshme për shenjën tuaj egoiste, por mendoni se nuk keni nevojë t'i provoni asgjë askujt.

Gjeni një mënyrë për të qenë pjesë e një komuniteti ose një grupi duke lënë gjurmën tuaj unike. Ka një zgjidhje kreative për çdo gjë dhe pas kaq shumë vitesh që Urani ka qëndruar në shenjën tuaj, padyshim që tashmë keni bërë disa përparime. Thjesht duhet të çlirosh mendjen dhe të kombinosh rregullat me lirinë. Nga ana pozitive, Urani mund të sjellë në ekipin tuaj njerëz novatorë për mbështetje. Keni nevojë për pun shtesë? Dikush në një nivel më të ulët se ju mund të bëhet një superstar, ndaj mos e nënvlerësoni personin me më pak përvojë, ai mund t'ju japë zgjidhjen magjike! Mos e gjykoni një libër vetëm nga kopertina e tij.

Nevoja për liri më të madhe lëvizjeje në nivel profesional theksohet nga Urani që lëviz në Dem. Tensioni, konfliktet, reagimet e forta ndaj asaj që konsideroni se ju kufizojnë sjellin zhvillime të menjëhershme në fushën e karrierës.

Urani, duke vazhduar rrugën e tij në shenjën e Demit, duke ndikuar më shumë tek ju që keni lindur në dhjetëditëshin e dytë të shenjës suaj, sjell ndryshime, përmbysje dhe rirregullime në prioritetet tuaja në çështjet profesionale por edhe në ato sociale. Në kombinim me Saturnin që është në shenjën tuaj polare duke gjykuar marrëdhëniet dhe bashkëpunimet, mund të themi se viti 2022 është një vit sqarimesh – përsa i përket marrëdhënieve ndërpersonale – por edhe ndryshimesh profesionale.

Urani mbetet sërish në Demi këtë vit dhe vazhdon kalimin e tij në shtëpinë e dhjetë të horoskopit tuaj diellor, duke ju prekur kryesisht nëse keni lindur në dhjetëditëshin e dytë të shenjës suaj të zodiakut. shenjat fikse të zodiakut. Situatat në biznesin tuaj ju bëjnë të mos jeni të vetëdijshëm për atë që po ju vjen dhe mund të ndiheni në ankth dhe të pasigurt për të ardhmen e karrierës suaj, por viti mund të fshehë surpriza të këndshme dhe kryesisht fitimprurëse, nëse lini rrjedhën e ngjarjeve dhe bëni disa ndryshimet.qe nuk deshe te guxoje deri tani. Ju mund të lini gjurmën tuaj personale në punën tuaj dhe t'i bëni të tjerët t'ju kujtojnë për atë që keni arritur. Por kujdes nga zhvillimet e paparashikueshme gjatë retrospeksionit të planetit nga 24 gushti deri në fund të vitit.

Ndikimi i Saturnit tek Ujori: Ndiheni afër apo larg personit tuaj të dashur?

Saturni në shtëpinë tuaj të shtatë, të marrëdhënieve dhe bashkëpunimeve, ju kërkon të vlerësoni me pjekuri dhe seriozitet marrëdhëniet tuaja të rëndësishme dhe bashkëpunimet tuaja. Një lidhje dashurie ose bashkëpunimi mund të bëhet formale ose të bjerë nga shkëmbi nëse ndiheni të tjetërsuar, të stresuar, të pasigurt dhe të frustruar për një kohë të gjatë tani. Një marrëdhënie e krijuar në internet ose nëpërmjet miqve të përbashkët mund të krijohet shpejt. Saturni sundon të moshuarit ndërsa Ujori sundon rininë, kështu që dikush nga një grupmoshë tjetër mund të klikojë mbi ju. Ju mund të zbuloni dashurinë në një vend tjetër ose gjatë pushimeve ose në internet. Kurre mos thuaj kurre! Ju madje mund të jepni një dorë për një partneritet të qëndrueshëm dhe afatgjatë. Ndoshta njëri prej jush ka një ide që ndryshon botën, ndërsa tjetri ka fuqinë dhe ndikimin për ta vënë atë në praktikë. A keni ëndërruar ndonjëherë të hapni një kompani ose të takoni njerëz të profilit të lartë për një qëllim më të lartë? Ju gjithashtu mund të bashkoheni me një bashkëpunim pionier, qoftë në internet ose ballë për ballë, që synon ndryshimin shoqëror.

Saturni nga Ujori teston forcat tuaja ndaj të tjerëve pasi qartëson marrëdhëniet dhe bashkëpunimet. Sprovat me të cilat duhet të përballeni do t'ju ndihmojnë të kuptoni se cilët njerëz ia vlen të qëndroni në jetën tuaj dhe cilët janë ata që kanë kohë për t'u larguar. Marrëdhëniet me themele të forta do të mbijetojnë pavarësisht nga të gjitha vështirësitë (ka të bëjë me atë që ka lindur në fund të të dytit dhe deri në mes të dhjetëditëshit të tretë).

Saturni nga Ujori ju fton të përballeni me problemet që ekzistojnë në bashkëpunimet tuaja. Është e domosdoshme që zgjidhjet të jepen pasi të kuptoni se me kë doni të ecni përpara dhe me kë është koha për t'u larguar. Largimi nga persona të caktuar është një mënyrë nëse bashkëpunimi nuk është në baza të qëndrueshme.

Saturni në shenjën e Ujorit ju ndikon më shumë kur lindni në dhjetëditëshin e dytë të shenjës suaj të zodiakut, duke i vendosur marrëdhëniet dhe bashkëpunimet në një lupë. Nëse në jetën tuaj ka marrëdhënie që janë bllokuar ose marrëdhënie që “po i fryjnë bilbilit”, atëherë Saturni si një gjyqtar i rreptë do të shtyjë disa situata derisa të merrni vendime për to. Disa marrëdhënie mund të përfundojnë, por të tjera duket se po fillojnë tani dhe do të bazohen në baza shumë të forta.

Sektori profesional do të ketë surpriza por edhe sfida këtë vit pasi Saturni dhe Urani avokojnë për ndryshim. Këtë vit do të thirreni të punoni shumë për të arritur të përmbushni disa nga synimet tuaja profesionale por edhe për të treguar se çfarë vleni. Saturni kërkon punë për t'ju shpërblyer, por është e sigurt që nëse punoni dhe përpiqeni të arrini gjërat që dëshironi, ai nuk do t'ju lërë pa shpërblim. Nëse jeni në një punë që mendoni se nuk ju mbush më ose atmosfera në të ka filluar të bëhet e rënduar për arsye të ndryshme, ka mundësi të merrni vendimin dhe të ndryshoni jo vetëm orientimin e punës, por edhe profesional.

Saturni vazhdon të kalojë nëpër shtëpinë e shtatë të horoskopit tuaj diellor, duke ushtruar më shumë ndikim nëse keni lindur në fillim të dhjetëditëshit të dytë të shenjës suaj. Marrëdhëniet tuaja të qëndrueshme dhe bashkëpunimet që mbani po kalojnë probleme këtë vit, por pengesat që ekzistojnë funksionojnë në mënyrë që marrëdhëniet e çdo lloji të hyjnë në një kontekst më serioz dhe të fitoni një themel të fortë mbi të cilin mund të ndërtoni një të ardhme më të mirë. Kujdes nga 5 qershori deri më 23 tetor 2022, kur Saturni do të jetë retrogradë, pasi gjatë kësaj kohe mund të ketë vonesa dhe anulime ose pengesa dhe kufizime që nuk janë të lehta për t'u kapërcyer dhe do t'ju duhet të jeni të duruar apo edhe të rimendoni planet rreth marrëdhënieve. profesionale dhe më shumë. Por mos harroni se një rikthim është gjithashtu një periudhë e rishikimit të qëllimeve dhe planeve dhe pengesat ndonjëherë funksionojnë mirë.

Ndikimi i Jupiterit te Peshqit nga 1 janari deri më 10 maj dhe nga 29 tetori deri më 20 dhjetor:

Temperatura po rritet! Jupiteri zhvendoset në shtëpinë tuaj të tetë, të seksualitetit, intimitetit dhe burimeve të përbashkëta financiare, duke ju dhënë pasion dhe para. Jupiteri viziton këtë zonë të hartës suaj çdo dymbëdhjetë vjet, kështu që ju e kuptoni se sa e rëndësishme është të shfrytëzoni çdo mundësi që ju ofron. Krijon rritje të konsiderueshme rreth të gjitha llojeve të shoqatave, financiare, seksuale, emocionale dhe shpirtërore. Mund të gjeni partnerin e ëndrrave tuaja ose të ringjallni pasionin në një marrëdhënie afatgjatë. A është koha për të bashkuar financat tuaja me të dashurin ose partnerin tuaj? Së bashku ju betoheni për suksesin tuaj dhe shtrëngoni duart. Ndoshta ju dhuroni një përqindje të fitimeve për bamirësi ose përmes mediave sociale rritni ndërgjegjësimin për të dobëtit.

Jupiteri në Peshqit ju sjell në kontakt me pasiguri dhe zmbrapsje më të thella. Është e nevojshme të lehtësoni dhimbjen dhe të çliroheni nga frika që ju mban të mbërthyer. Favorizohen marrëveshjet financiare dhe partneritetet.

Jupiteri favorizon çështjet financiare, veçanërisht çështjet që kanë të bëjnë me kreditë, kartat, kompanitë e sigurimeve, mundësisht disa çështje trashëgimie, të cilat deri tani kanë mbetur pezull. Gjatë këtij viti do të ketë mundësi për të fituar qoftë nga një zgjidhje që do të bëni financiarisht ose nga një marrëveshje biznesi si dhe nga një ide biznesi. Para se të zbatoni ndonjë gjë, duhet të ekzaminoni me kujdes të dhënat dhe të mendoni afatgjatë dhe jo afatshkurtër, në mënyrë që të mos ketë surpriza.

Jupiteri te Peshqit, ku do të qëndrojë deri në dhjetëditëshin e parë të majit, është një mundësi për t'u aktivizuar pozitivisht në çështjet financiare dhe për të pasur favore dhe ndihmë nëpërmjet partnerëve, partnerit tuaj apo në marrëveshjet që bëni rreth çështjeve financiare ndaj palëve të treta. dhe transportuesit. Edhe ky katër muaj i parë i vitit mund të sjellë zhvillime pozitive në marrëdhëniet tuaja dhe të rrisë shumë psikologjinë tuaj.

Jupiteri nga Peshqit ju ndihmon të zgjidhni çështjet financiare dhe transaksionet në avantazhin tuaj. Por duhet të jeni të kujdesshëm rreth orës 12.04 pasi Jupiteri takohet me Neptunin në një koh që turbullon mendimin dhe e bën atë të prirur ndaj bashkëpunëtorëve. Duhet të jeni të kujdesshëm ndaj atyre që premtojnë shumë pasi ka gjasa t'ju mashtrojnë duke shkaktuar dëme financiare.

Gjatë periudhës që Neptuni do të jetë në një takim me Jupiterin (nga fundi i marsit deri në mes të prillit) do t'ju duhet t'i kushtoni vëmendje investimeve financiare por edhe rrezikut që mund të merrni në disa çështje, siç duket. se ajo periudhë nuk është do të ketë stabilitet për fondin tuaj.

Ndikimi i Jupiterit  tek Dashi nga 11 maji deri më 28 tetor dhe nga 21 dhjetori deri më 16 maj 2023:

Entuziazmi, optimizmi dhe vetëbesimi ju jepet nga Jupiteri  që lëviz në shtëpinë tuaj të nëntë dhe ndërkombëtare. Ndoshta po bëni një udhëtim të gjatë që sjell një fillim të ri në jetën tuaj, idetë tuaja progresive i atribuohen shkrimit ose mësimdhënies dhe po tërheqni një audiencë të gjerë. Një vizion i madh po realizohet ose ju mund të filloni një biznes emocionues në internet me një nuancë humanitare ose progresive. E sigurt është se ky planet i dobishëm është pranë jush për të shfaqur talentet tuaja, madje edhe ndërkombëtarisht, madje mund të adoptoni koncepte dhe filozofi të reja të jetës. Ju gjithashtu mund të bëni një prezantim ose të gjeni një mënyrë unike për të përhapur një mesazh gjithëpërfshirës në mbarë botën, diçka që ju vë në sytë e botës. Kjo është një kohë jashtëzakonisht me fat që idetë tuaja më të mëdha, më të guximshme dhe më vizionare të shkëlqejnë. Nëse është një projekt i ri apo një marrëdhënie, filloni!

Jupiteri tek Dashi ju mbron në të gjitha nivelet pasi ju ndihmon të keni besim dhe optimizëm për të ardhmen. Përfshirja juaj në seminare trajnimi dhe vetë-përmirësimi do t'ju çojë në një rrugë të re që do të rishikojë perceptimet tuaja.

Jupiteri nga Dashi ju jep mundësi teksa vini në kontakt me tregtinë, marketingun, reklamat që hapin shtigje shumë interesante në jetën tuaj profesionale.

Në kalimin e shkurtër të Jupiterit nga shenja e Dashit (nga 11/5 deri në 27/10) dhe pas datës 21/12 për kalimin vjetor të tij, do të ndjeni nevojën për të bërë një udhëtim, për të hyrë në kontakt me njerëz të rinj dhe për t'i dhënë përparësi. çdo gjë që mund të zgjerojë horizontet tuaja.

Nga maji deri në tetor, Jupiteri do t'ju japë favorin e tij në çështjet e studimeve të larta, udhëtimet dhe njohuritë që ju hapin horizontet, por një favor që do ta keni vetëm nëse keni lindur në dhjetëditëshin e parë të shenjës suaj të zodiakut, pasi do të arrijë vetëm shkallën e 9-të të Dashit dhe do të kalojë sërish te Peshqit në fund të tetorit, duke ju dhënë mundësinë derisa të vijë viti, të rishikoni dhe korrigjoni çështjet që ju pushtuan në maj.

Ndikimi i eklipseve diellore dhe hënore te Demi në 30 Prill dhe 8 Nëntor respektivisht:

Këto eklipse aktivizojnë shtëpinë tuaj të dhjetë, karrierën dhe mund të sjellin një ndryshim pune ose shihni se një investim që keni bërë në të kaluarën ka filluar të jepet. Ju madje mund të jeni në gjendje të shlyeni borxhet tuaja ose bashkimi i superfuqive tuaja me një partner të ri thjesht do të çojë në një shlyerje të papritur. A është koha për një kurs krejt të ri në karrierën tuaj? A jeni gati për të ndërmarrë hapa konkretë për të promovuar një projekt profesional apo për të ndjekur një rrugë të re që sjell përgjegjësi të reja. Ju keni pasion dhe qëllim në fushën tuaj profesionale. Financiarisht, kombinimi i burimeve tuaja financiare me dikë mund t'ju ndihmojë të stabilizoheni dhe të përparoni financiarisht! Një investitor mund të investojë në ëndrrat tuaja. Ndoshta edhe të eksploroni një kredi biznesi ose të merrni financime për një fushatë. Nëse jeni duke u përballur me një borxh, këto eklipse përshpejtojnë shlyerjen.

Eklipset e vitit tregojnë se këtë vit do të jeni shumë të zënë me punë dhe disa çështje familjare, me shumë mundësi do të jeni gati për të bërë një lëvizje apo një ndryshim të madh në shtëpi. Sa më sipër mund të sjellë ndryshime në jetën tuaj të përditshme ose të sjellë disa pengesa apo vështirësi në atë që dëshironi të bëni. Durimi dhe humori i mirë janë të domosdoshëm për të përballuar sfidat dhe përfundimisht për të dalë fitimtar prej tyre, pasi nuk duhet të harroni se edhe përmes vështirësive do të ketë mundësi që do të thirreni t'i identifikoni dhe t'i shfrytëzoni.

Eklipset e vitit kanë të bëjnë me zhvillimet tuaja profesionale, karrierën, jetën tuaj familjare dhe ekuilibrin që ekziston mes karrierës dhe familjes, me shtëpinë apo edhe me pronat e paluajtshme, shitjet, trashëgimitë dhe zhvendosjet. Kështu që ky vit ngre çështje që kanë të bëjnë me një pjesë të rëndësishme të jetës suaj dhe ndoshta do të ndryshojë diçka që ka të bëjë me vendin tuaj në strukturën shoqërore, vendin ku jetoni, mund të vijë një martesë apo një ndarje e rëndësishme, një promovim. apo një ndryshim në biznesin tuaj që nuk e prisnit.Ndikimi i eklipseve hënore dhe diellore tek Akrepi më 16 maj dhe 25 tetor respektivisht: Këto eklipse aktivizojnë shtëpinë tuaj të katërt, shtëpinë dhe familjen dhe ndryshojnë rrënjësisht marrëdhënien tuaj me familjen tuaj. Ato mund të nxisin një partneritet fitimprurës që kërkon që ju të largoheni nga vendlindja ose të investoni në pasuri të paluajtshme ose të bashkoni asetet tuaja - qoftë përmes një partneriteti biznesi ose përmes një të afërmi. Ju mund të vendosni të blini ose shisni një pronë apo edhe të jetoni me të dashurin tuaj. Mund të bëni një rinovim shtëpie apo edhe të gjeni një shtëpi të re! Shtëpia dhe familja juaj janë një zonë e jetës suaj që do të transformohet rrënjësisht. Disa marrëdhënie intime mund të testohen, por ju do të bëheni më elastikë emocionalisht ndërsa përballeni me çdo sfidë. Akrepi transformues mund të ndryshojë tërësisht disa nga marrëdhëniet tuaja.

Eklipset në boshtin Demi-Akrep nuk e lënë të paprekur karrierën tuaj. Ata ju ftojnë të përballeni me çështje që janë vendimtare për zhvillimin e saj. Përmbysjet dhe qëndrimi i ashpër i të tjerëve mund t'ju frustrojnë fillimisht. Por nuk duhet të josheni nga nervozizmi dhe pesimizmi pasi është e nevojshme që pjekuria dhe serioziteti të mbizotërojë në çdo lëvizje tuajën.

Eklipset që do të ndodhin në aksin Demi-Akrep tregojnë se prilli, maji, tetori dhe nëntori do të jenë muaj vendimesh për ju, vendime të rëndësishme që do të kenë të bëjnë me punën. Mundohuni të shmangni impulset dhe emocionet e forta të cilat nuk do të jenë aspak të dobishme për lëvizjet tuaja profesionale. Një marrëdhënie biznesi ose bashkëpunimi mund të kalojë një krizë dhe do të ketë ngjarje që do t'ju detyrojnë të gjeni bazat dhe ekuilibrin tuaj në këtë marrëdhënie, por ka po aq gjasa që një marrëdhënie tjetër biznesi të bëhet edhe më e qëndrueshme dhe më e qëndrueshme me kalimin e kohës. .

Ndikimi retrograd i Marsit tek Binjakët nga 29 tetori deri më 13 janar 2023:

Nëse nuk jeni të kënaqur me efikasitetin dhe produktivitetin e ekipit tuaj, merrni përgjegjësinë për lëvizjen e Marsit retrograd në shtëpinë, ekipet dhe miqësinë tuaj të njëmbëdhjetë. Planeti i kuq mund ta bëjë të vështirë arritjen e një konsensusi me partnerët, ndaj përgatituni për konflikte, veçanërisht nëse nuk arrini të punoni me bindje dhe diplomaci për të rikthyer gjithçka në rrugën e duhur. Mund t'ju duhet të hiqni kushtet e një marrëveshjeje ose të hiqni dikë nga ekipi juaj që është i dobët dhe joserioz. Ndërsa mund të ndiheni të irrituar nga gjithçka që po ndodh, situatat e shtyra mund t'i përkeqësojnë gjërat. E mira e Marsit retro.. është se papritmas takoni miq dhe të njohur të vjetër me të cilët keni biseda të përzemërta.

Marsi retrograd te Binjakët gërmon në nivelin e brendshëm të mjedisit miqësor dhe ju fton të zbuloni dëshira më të thella për qëllime dhe ambicie që duket se përballen me pengesa dhe vonesa. Pavarësisht të gjitha vështirësive, Marsi retrograd në një kënd pozitiv me shenjën tuaj të horoskopit do t'ju ndihmojë të qetësoheni deri në përfundime të vlefshme.

Marsi retrograd te Binjakët nga data  31/10 deri në fund të vitit shkakton vonesa, pengesa dhe acarime në synimet dhe ambiciet profesionale që shihni se nuk zhvillohen ashtu siç dëshironi.

Marsi do të qëndrojë në shenjën e Binjakëve për një kohë të gjatë (nga 20/8/2022 deri më 25/3/2023) dhe do të jetë në retrogradë nga data 30/10/22 deri në mes të janarit 2023. Gjatë periudhës së mësipërme -sidomos ajo e kursit të tij retrograd- do të thirreni për të rivlerësuar disa marrëdhënie miqësore si dhe pjesëmarrjen tuaj në grupe të veçanta njerëzish, veçanërisht nëse mendoni se me disa prej tyre nuk e shihni më botën me të njëjtët sy.

Marsi do t'ju japë disa mundësi për të vepruar me vendosmëri dhe efektivitet për çështje të tilla si jeta dhe puna juaj e përditshme, shëndeti, marrëdhëniet dhe bashkëpunimet tuaja, financat, karriera dhe planet tuaja ambicioze. Për shkak të rikthimit të tij, i cili fillon në 30 tetor dhe përfundon në janar 2023, ai do të theksojë praninë e tij duke qëndruar më gjatë në shtëpinë e njëmbëdhjetë të horoskopit tuaj diellor dhe kjo mund të tregojë se ky vit është i rëndësishëm në lidhje me ambiciet tuaja dhe qëllimet tuaja. dhe duhet t'i kushtoni vëmendje dhe të lëvizni me zgjuarsi, logjikë dhe pa nxitim, veçanërisht në rastet kur shihni se miqtë dhe njerëzit që dikur ju mbështesnin në planet tuaja, tani e kanë të vështirë ta bëjnë këtë për arsyet e tyre.

Marsi në Ujorin 06.03-15.04 aktivizon situata më të thella dhe nxjerr në sipërfaqe ankesat që ndikojnë në bashkëpunimet tuaja.

Kujdes nga humoret konkurruese dhe goditjet tinëzare që do të dëmtojnë marrëdhëniet e biznesit. Marsi nga Demi 05.07-20.08 ju ngarkon me përgjegjësi dhe detyrime të mëtejshme. Kërkesat rriten pasi ndërmerrni projekte të rëndësishme që duhet të përfundoni. Qëndroni larg nervozizmit dhe stresit që do t'ju shterojë rezervat e energjisë dhe përkushtohuni me planifikim dhe përgjegjësi ndaj asaj që ju është ngarkuar.

Plutoni do të qëndrojë në Bricjap këtë vit dhe në shtëpinë e gjashtë të horoskopit tuaj diellor, duke vazhduar të ushtrojë presion dhe të transformojë realitetin tuaj çdo ditë dhe pas perdeve, pa e kuptuar domosdoshmërisht, megjithëse manifestimi më i dukshëm i tij është qartazi në pasigurinë e madhe në punë dhe në lojëra pushteti që luhen pas shpine. Këtë vit keni një nevojë të madhe për të transformuar pjesën e përditshme të punës tuaj dhe është koha për të rifituar forcën dhe të drejtat tuaja. Ju prekeni kryesisht nëse Dielli juaj është në pesë shkallët e fundit të shenjës tuaj ose nëse keni planetë nga shkalla e 25-të deri në fund të shenjave impulsive. Klima në vendin tuaj të punës do të ndryshojë shumë dhe do të duhet të jeni shumë të kujdesshëm gjatë retrospektivës së planetit, pra nga data 29 prill deri më 9 tetor 2022, për intriga dhe ngatërresa të mundshme, si dhe duhet të jeni të kujdesshëm në çështjet që kanë të bëjnë me. stresin dhe shëndetin tuaj.

Neptuni  mbetet në Peshqit dhe shtëpinë e tetë të horoskopit tuaj diellor dhe duhet të jeni të kujdesshëm sërish këtë vit, mbani sytë hapur dhe shmangni grackat që kanë të bëjnë me financat tuaja, veçanërisht nëse keni lindur në fillim të dekadës së tretë. Këtë vit do t'ju duhen disa rregullime në mënyrën e menaxhimit të portofolit tuaj dhe veçanërisht për çdo gjë që lidhet me çështjet financiare që keni ndaj palëve të treta dhe institucioneve. Kushtojini vëmendje të veçantë periudhës nga 28 qershori deri më 4 dhjetor 2022, kur Poseidoni do të jetë retrogradë dhe do t'ju duhet të forconi vetëflijimin dhe dashurinë brenda jush për të kapërcyer pengesat e padukshme që do të mundojnë kontaktin e ngushtë me partnerin.

NË PËRFUNDIM:

Viti 2022 është një vit që me siguri nuk do ta akuzoni si të mërzitshëm, pasi vazhdojnë shumë dukuri planetare që ju pushtuan në 2021-ën, të cilat madje ju sollën dilema.

Por tani, këtë vit, ka ardhur koha për ndryshim!

 Tashmë nga 2/1 Hëna e Re sjell disa ndryshime në biznes.

Eklipset e këtij viti, veçanërisht eklipset në 30/4 (diellor) dhe 8/11 (hënor) ndikojnë drejtpërdrejt në fushën e karrierës, kështu që shumë Luanë këtë vit me siguri do të bëjnë trazira radikale, madje edhe ndryshim të temës (në këtë duhet por edhe horoskopi i lindjes pajtohet).

Në të njëjtën kohë, Urani subversiv do të vazhdojë rrugëtimin e tij në fushën e karrierës tuaj, duke prekur më shumë të lindurit nga data 1-12 gusht.

 

Saturni përballë jush do të vazhdojë të kontrollojë veprimet tuaja në lidhje me bashkëpunëtorët, por Zeusi është... mburoja juaj këtë vit!

Nga data 11 maj deri në 28 tetor do të jetë në një pozicion shumë të favorshëm për ju, duke shfaqur mundësi dhe zgjerim!

Madje keni mundësinë të “shkëlqeni” në fushën e karrierës nga data 28 maj deri në 23 qershor falë Afërditës, por një periudhë mjaft e lodhshme do të jetë për biznesin tuaj nga data 5 korrik deri më 20 gusht, për shkak të Marsit.

Mos harroni, Hëna e Plotë e 13/7 ndoshta do ta intensifikojë këtë klimë. Më në fund, nga 12/10 keni mundësi biznesi!

KËSHILLA:

Viti ju premton disa ndryshime pozitive që duhet të përqafoni. Qasuni marrëdhënieve personale dhe profesionale me diplomaci dhe takt nëse doni të fitoni njerëzit. Mos lejoni që momentet e këqija t'ju zhgënjejnë, pasi momentet e mira do të bëjnë gjithçka të vlejë.

MUAJI I ELEMENTIT KRYESOR:

Janar: Do jeni shumë të zënë dhe nuk do keni shumë kohë për të marrë vendime. Kjo mund të ndikojë në karrierën dhe jetën tuaj shoqërore.

Shkurt: Nga mesi i muajit do të ndiheni më energjikë dhe në ankth dhe më pas do të dukeni të mërzitur.

Mars: Muaji do të jetë me fat për karrierën dhe jetën tuaj shoqërore, ndaj shfrytëzojeni për të bërë plane për të ardhmen.

Prill: Mundohuni të kontrolloni emocionet tuaja dhe të mos përfshiheni në situata të prapaskenës.

Maj: Muaji i fundit i pranverës sjell fat dhe fat të keq në marrëdhëniet tuaja. Pjesa e parë do të jetë e vështirë, por pjesa tjetër do të jetë e mrekullueshme.

Qershor: Fillon vera dhe ju inkurajon të vazhdoni të mendoni përpara se të veproni dhe të mos merrni vendime të nxituara.

Korrik: Është koha e përkryer për pushime apo për një arratisje romantike. Zhvilloni rrethin tuaj shoqëror me njohje të reja.

Gusht: Fokusohuni në jetën tuaj familjare dhe njëkohësisht përgatituni për pushimet, ata që nuk kanë shkuar ende.

Shtator: Mundohuni të bëni plane dhe të kaloni kohë me miqtë për të përmirësuar disponimin tuaj.

Tetor: Gjysma e parë e muajit do të jetë e mërzitshme, por vazhdimi do të jetë emocionues. Kaloni kohë me të dashurit tuaj.

Nëntor: Do të ndiheni të mrekullueshëm dhe plot energji. Përdoreni atë siç duhet dhe zhvilloni planet tuaja.

Dhjetor: Është koha e përkryer për të planifikuar vitin 2023. Mbani një mendje të hapur kur flisni për planet tuaja me miqtë dhe familjen.

 

Porosite tani hartën  tende personale në: 
https://www.astrologu.al/sq/parashikime-personale

ose për më shumë detaje rreth hartes astrologjike personale  te detajuar mund të kontaktoni drejtpërdrejt me astrologun

ne email:  tpimarketing@gmail.com  ne Messinger , WhatsApp, Viber

Jorgo Pulla: Tel.  (00355)   69 302 0018

Mos harroni ti bëni Like faqeve tona në Facebook

www.facebook.com/astrologu.al.JorgoPulla

www.facebook.com/www.astroshop.al.JorgoPulla

pasi dhe të bëheni pjesë në grupin tonë

www.facebook.com/groups/jorgopulla.astrologu

Për të qënë gjithnjë të informuar për ofertat dhe shortet që ne organizojmë EKSKLUZIVISHT dhe vetëm për pjestarët tanë…

Pra, do të ishte më mirë të qëndroni të qetë dhe të pretendoni qetësisht, duke kultivuar më tej talentin tuaj unik së bashku me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Ju presim…

, ,
22/6-22/7
Gaforrja vjetor
01/01/2022 to 31/12/2022

 

Gaforrja 2022 Parashikimet Vjetore Astrologjike

 

 

Porosite tani hartën  tende personale në: 
https://www.astrologu.al/sq/parashikime-personale

ose për më shumë detaje rreth hartes astrologjike personale  te detajuar mund të kontaktoni drejtpërdrejt me astrologun

ne email:  tpimarketing@gmail.com  ne Messinger , WhatsApp, Viber

Jorgo Pulla: Tel.  (00355)   69 302 0018

Gaforre 2022: Oferta dhe synime të reja

Gaforre, synimi në vitin 2022 është të ecni në mënyrë harmonike dhe të ekuilibruar në shumë nivele të jetës suaj. Ka shumë aspekte që dalin në pah në të njëjtën kohë dhe ju pushtojnë intensivisht.

Viti 2022 është një vit i cili nga njëra anë do të ketë ekstroversion dhe do të sjellë mundësi sociale dhe personale por nga ana tjetër do të krijojë edhe kushtet për introspeksion dhe soditje.

Ndikimi i Plutonit tek Bricjapi (për të lindurit në mes dhe në fund të dhjediteshit  së tretë):

Në fushën e marrëdhënieve dhe bashkëpunimeve tuaja serioze ka një konfrontim të madh, pasi Plutoni lëviz në shtëpinë tuaj të shtatë, marrëdhëniet dhe bashkëpunimet. Ju vini në dyshim intimitetin, pasiguritë tuaja intensifikohen, ka mungesë besimi. Ju rrotulloheni mes ekstremeve, dëshirës për një lidhje të fortë emocionale ose ndarje. llogaria juaj bankare është kryesorja  ku zhvillohet beteja. A tingëllon dramatike? Po kjo është. Por kështu luan Plutoni, ai dëshiron gjithçka ose asgjë. E keni kafshuar gjuhën me një partner apo i keni ruajtur ndjenjat e vërteta në marrëdhënien tuaj? Zemërimi i ndrydhur që tashmë ka filluar të valojë, del në sipërfaqe aty ku nuk e pret. Kush ju shkel shpirtin dhe/ose paratë tuaja, tradhton besimin tuaj apo ju merr si të mirëqenë? Me intuitën tuaj të lindur ju dini të lexoni të tjerët dhe dëshira juaj për të nxjerrë gjithçka në dritë krijon një përzierje shpërthyese! Nëse është e mundur, gjeni një mënyrë për të shprehur se si ndiheni pa e shkatërruar personin tjetër dhe sigurohuni që të mos i projektoni problemet tuaja në zemërimin tuaj.

Me Plutonin në Bricjap që transformon fushën e marrëdhënieve ndërpersonale, është e mundur të drejtohemi drejt zgjedhjeve që mund të lënë gjurmë. Bashkëpunimet dhe marrëdhëniet ndryshojnë rrënjësisht nga baza e tyre ndërsa zbuloni një kuptim të ri në marrëdhëniet njerëzore (kryesisht ka të bëjë me atë të lindur në dhjediteshin  e tretë).

Ndikimi i Saturnit tek Ujori:

Zbulimet emocionale, frika dhe pasiguritë dalin në dritë nën ndikimin e Saturnit në shtëpinë tuaj të tetë, emocionet e fshehura dhe burimet e përbashkëta financiare. Tani jeni më të kujdesshëm në zbulimin e ndjenjave tuaja, keni frikë nga intimiteti, nuk i besoni kujtdo që takoni. Saturni është mësuesi i mençur i shkollës së vjetër, ndërsa Ujori është revolucionari i shkollës së re, kështu që ai mund t'ju sjellë zbulime të mahnitshme. Përgatituni të përballeni me frikën tuaj dhe luftoni për të hequr maskën, duke zbuluar anën tuaj të prekshme dhe të ndjeshme. Mund të jeni ende të indinjuar nga problemet financiare, një investim mund të mos japë atë që prisnit. Mund të mbeteni pa para ose të përballeni me borxhe apo edhe të keni probleme me një trashëgimi. Meqenëse shtëpia e tetë drejton sistemin riprodhues, gratë duhet të kujdesen veçanërisht për shëndetin tuaj hormonal.

Saturni nga Ujori ju nxit të merrni përgjegjësi për vlerat tuaja morale. Në fakt ju kërkon të merreni me fobitë dhe repulsionet që shfaqen papritur në mjedisin tuaj. Është e mundur të udhetoni  ndonjëherë, por është e rëndësishme të kuptosh se kontrolli vjen nga përvojat traumatike me të cilat duhet të përballesh.

Saturni nga Ujori kërkon reforma financiare dhe marrjen e përgjegjësisë për transaksionet dhe marrëveshjet që ju interesojnë. Pasiguritë që dalin në sipërfaqe mund t'ju bëjnë të dyshoni për bashkëpunëtorët apo bashkëpunëtorët e biznesit. Më duhet të ruaj qetësinë tuaj dhe të kufizoj mendimet latente që do të krijojnë probleme. Rastet e trashëgimisë dhe huatë mbyllen dhe hapin një bazë të re të dhënash për financat tuaja.

Saturni herë pas here mund t'ju shkaktojë disa shqetësime të brendshme, të cilat nga ana tjetër mund të çojnë në distancim emocional nga njerëzit që ishin afër jush më parë. Është e mundur që në këtë vit të kuptoni se nuk ka më një pikë të përbashkët kontakti me njerëz të veçantë dhe kështu duhet të rishikoni dhe rivlerësoni ciklin tuaj. Kushtojini vëmendje - veçanërisht nëse keni lindur në dhjetëditëshin e dytë të shenjës suaj të zodiakut - çështjeve që shqetësojnë sektorin financiar dhe mos lini çështje të pazgjidhura nga e kaluara pa i zgjidhur ato, pasi kjo mund të krijojë disa çështje.

Saturni mbetet në banesën e tij të përditshme, Ujori dhe kështu vazhdon kalimin e tij në shtëpinë e tetë të horoskopit tuaj diellor, duke ushtruar më shumë ndikim nëse keni lindur në fillim të dhjetëditëshit të dytë të shenjës suaj të zodiakut ose nëse keni planetë personalë nga 11 deri në 11. shkalla e 24 e shenjave fikse. Financat tuaja dhe sidomos borxhet dhe detyrimet e prapambetura që keni ndaj të tretëve dhe institucioneve ju sjellin vështirësi dhe jeni të detyruar të përshtateni me një mënyrë të re jetese që ju përshtatet më shumë. Nuk ka gjasa që të përballeni me barra financiare apo detyrime që rrjedhin nga marrëdhënia apo partneriteti juaj i qëndrueshëm. Kujdes nga data 5 qershor deri më 23 tetor 2022, kur Saturni do të jetë retrogradë, pasi gjatë asaj periudhe mund të ketë vonesa dhe anulime që kthehen në zhvillimet tuaja financiare ose që ju paguajnë psikologjikisht dhe ulin epshin tuaj, duke ndikuar kështu në marrëdhëniet tuaja. Por mos harroni se një rikthim është gjithashtu një periudhë e rishikimit të qëllimeve dhe planeve dhe pengesat ndonjëherë funksionojnë mirë.

Ndikimi i Jupiterit  tek Peshqit nga 1 janari deri më 10 maj dhe nga 29 tetori deri më 20 dhjetor:

Lajme të mira nga përtej! Ndërsa Saturni mund të krijojë stres dhe presion, Jupiteri në shtëpinë tuaj të gjerë të nëntë ju ndihmon të ecni përpara, duke pasur besim dhe shpresë në arritjen e vizioneve tuaja të mëdha. Jupiteri thekson entuziazmin tuaj për udhëtime, studime dhe sipërmarrje, jeni vërtet gati për të realizuar një projekt vizionar ose për të realizuar ëndrrën tuaj. Keni frymëzim dhe imagjinatë për të krijuar një jetë profesionale unike, qoftë të punoni nga shtëpia apo të vendoseni jashtë vendit për punë, pasi Jupiteri arrin të udhëtojë jashtë vendit. Nëse i keni parë me vendosmëri disa nga planet tuaja ose keni përjetuar disa përmbysje, tani ecni përpara me shpejtësi të plotë. Ju vendosni ajër në velat tuaja dhe shihni një botë të re të ndritshme që zgjeron horizontet tuaja. Vazhdoni me guxim, guxim dhe entuziazëm dhe eksploroni jetën!

Jupiteri nga Peshqit është i detyruar në një aktivitet që prek botëkuptimin tuaj personal. Çdo lloj trajnimi dhe vetë-përmirësimi gjen një vend në jetën tuaj. Përmes udhëtimeve të gjata fitoni përvoja që mund të luajnë një rol reformues në personalitetin tuaj.

Jupiteri sjell fat dhe favorizon çdo përpjekje që bëni dhe lidhet me edukimin, me zgjerimin e horizonteve shpirtërore, me hapjen e krahëve jashtë por edhe me prestigjin shoqëror. Jupiteri në këtë shenjë tregon se viti 2022 do të jetë një vit kur do të bëhen njohje të reja shumë të rëndësishme, qoftë në aspektin personal apo profesional. Gjithashtu ka mundësi që të ketë disa mundësi për të ndryshuar rrugën e karrierës, ka shumë gjasa që të dalë një propozim profesional i cili do të vijë nga jashtë.

Këtë vit ka shumë gjasa që të ndryshoni prioritetet në lidhje me qëllimet tuaja profesionale, ka shumë mundësi që edhe të ndryshoni rrugën e karrierës. Prania e Jupiterit në shenjën e Peshqve tregon se është e mundur të kërkoni “emocione” të reja profesionale në punë në të cilat mund të udhëtoni ose të mësoni gjëra të reja që do të ndihmojnë në zhvillimin tuaj. Kjo do të jetë shumë e rëndësishme për ju këtë vit dhe nëse dëshironi të hapni krahët jashtë vendit dhe të provoni diçka të re, atëherë ka shumë të ngjarë që ndërsa Jupiteri është në shenjën e Peshqve të gjeni një mënyrë për ta arritur atë.

Hyrja e Jupiterit tek Peshqit, ku do të qëndrojë deri në dhjetëditëshin e parë të majit, është një mundësi për t'u aktivizuar pozitivisht në çështjet që lidhen me jashtë, me studime të larta dhe udhëtime të gjata dhe të keni favore në çështjet që kanë të bëjnë me çështjet tuaja ligjore. Në këta katër muaj mund të investoni dhe zgjeroni njohuritë tuaja dhe të zhvilloni një filozofi të jetës që përfshin pikëpamje alternative.

Takimi i tij me Neptuni tek Peshqit më 12.04

mund të jetë një pikë referimi për ëndrrat tuaja. Mund të vini në kontakt me anën krijuese të vetes, pasi imagjinata dhe frymëzimi ju shtyjnë të zgjeroni horizontet tuaja me njohuri dhe shpirt.

Parakusht për këtë është të mos mbështeteni në fjalë të mëdha, premtime të mëdha dhe hapje të mëdha profesionale, pasi këto ka shumë mundësi t'ju çojnë në vendime të rrezikshme. në punë, pasi mund të zbukuroni disa persona dhe disa situata dhe kjo nuk do të jetë në favorin tuaj.

Neptuni mbetet te Peshqit dhe në shtëpinë e nëntë të horoskopit tuaj diellor dhe duhet të jeni të kujdesshëm sërish këtë vit, të mbani sytë hapur dhe të shmangni kurthe që kanë të bëjnë me idetë e mëdha, me planet që dikush tjetër i kontrollon larg jush dhe në në përgjithësi, mos përqafoni asnjë ide apo filozofi pa e studiuar më parë atë tërësisht, veçanërisht nëse keni lindur në fillim të dhjetëditëshit të tretë të shenjës suaj të zodiakut ose nëse keni planetë personalë nga shkalla e 20-të deri në 25-të  te  shenjave . Nga ana pozitive, zemra dhe mendja juaj mund të përmbyten me dhembshuri, mirëkuptim dhe dashuri, të cilat do të jenë të dobishme dhe do të shpëtojnë shumë situata duke kompensuar ndikimet e tjera të vështira të vitit. Kushtojini vëmendje të veçantë periudhës nga 28 qershori deri më 4 dhjetor 2022, kur Poseidoni do të jetë retrogradë dhe do t'ju duhet të forconi vetëflijimin dhe dashurinë brenda jush për të kapërcyer pengesat e padukshme.

Ndikimi i Jupiterit te Dashi nga 11 maji deri më 28 tetor dhe nga 21 dhjetori deri më 16 maj 2023:

Karriera juaj po ngrihet me shpejtësi të madhe ndërsa Jupiteri i shtrirë dhe me fat kalon në shtëpinë tuaj të dhjetë, të zhvillimit tuaj profesional. Fillon një periudhë e favorshme për karrierën tuaj, ju keni vizione dhe ambicie të larta, bëni gjithçka për të arritur qëllimet tuaja afatgjata dhe keni në krah perëndeshën e fatit që ju kthen shpinën. Jupiteri është gati të përmirësojë karrierën dhe ambiciet tuaja më të larta, ndaj guxoni! Bëhuni gati për të lënë shenjën tuaj personale apo edhe për të bërë një ndryshim të guximshëm në karrierë. Jupiteri viziton këtë zonë të hartës suaj çdo 12 vjet, kështu që shfrytëzojeni mundësinë për të shkuar në majë. Edhe pse Jupiteri te Dashi do t'ju sjellë favore kryesisht vitin e ardhshëm, tani do të merrni pak shije se për çfarë ju përgatit. A jeni në thelb alergjik ndaj dështimit tani. Shkoni, merrni lavdërimet dhe çmimet!

Jupiteri tek Dashi premton suksese profesionale dhe shumë sugjerime, përderisa nuk e humbni durimin dhe nuk tregoni arrogancë të shfrenuar që do t'i zhgënjejë njerëzit në mjedisin e karrierës.

Jupiteri tek Dashi ju ndihmon të përfitoni nga mundësitë që ju jepen bujarisht në fushën e karrierës. Fakti është se ju mund të zhvilloheni duke luajtur në hapësirën tuaj profesionale, por duhet të jeni të moderuar dhe të matur në lëvizjet tuaja, sepse është e lehtë të largoheni për shkak të një qëndrimi arrogant.

Zhvillimi dhe njohja profesionale është një skenar që do të marrë formë. Nëpërmjet kontakteve dhe zgjedhjeve të duhura këtë vit do të arrini të ndërtoni imazhin tuaj profesional dhe të dilni fitimtar, diçka që do të shihet edhe më shumë me hyrjen përfundimtare të Jupiterit  në shenjën e Dashit më 21/12.

Nga maji deri në tetor, Jupiteri do të ketë avancuar në Dashi dhe në shtëpinë e dhjetë të horoskopit tuaj diellor, duke dhënë favorin e tij në çështjet profesionale, karrierën, njohjen dhe statusin social, por një favor që do ta keni vetëm nëse keni lindur në të parën. dhjetë ditë të shenjës suaj të horoskopit, pasi për shkak të rikthimit do të arrijë vetëm në shkallën e 9-të të Dashit dhe do të kalojë sërish te Peshqit në fund të tetorit, duke ju dhënë mundësinë derisa të vijë viti, të rishikoni dhe korrigjoni çështjet që ju pushtuan në maj .

Ndikimi i Marsit retrograd te Binjakët nga 29 tetori deri më 13 janar 2023:

Ndiheni të plogësht dhe me pak energji pasi Marsi aktiv është retrogradë në shtëpinë tuaj të dymbëdhjetë shpirtërore dhe shëruese. Ju nuk kërkoni të lëvizni, gjithçka që dëshironi është të pushoni. Fikni pajisjen tuaj celulare, relaksohuni me ndriçim të butë dhe një libër të mirë dhe qëndroni larg njerëzve që ju thithin energjinë. Do t'ju duhet më shumë gjumë tani edhe pse mund të ndërpritet nga ankthet ose ngriheni dhe shkoni në shtëpi pasi mendja juaj nënndërgjegjeshëm nxit të gjitha mendimet dhe shqetësimet tuaja më të thella me një ritëm të shpejtë. Udhëzime: Ngadalësoni, ngadalësoni dhe respektoni nevojën e trupit tuaj për pushim. Përdorni periudhën retrograde të Marsit për një rikuperim krijues, emocional dhe shpirtëror. Regjistrimi i mendimeve dhe imazheve që ju vijnë gjatë natës - ose sa herë që vijnë tek ju - mund të jetë gjithashtu jashtëzakonisht ndriçues, pasi mund t'ju ndihmojë vërtet të zbuloni bllokime të fshehura emocionale.

Me Marsin që lëviz në mënyrë retrograde te Binjakët, gjendja shpirtërore është intensive pasi jeni bllokuar në situata të së shkuarës që ende ju prekin.

Marsi tregon se do të ketë raste kur do të kenë ankth të brendshëm dhe ndoshta do t'ju vendosin në një rreth vicioz mendimesh negative. Sidomos gjatë kursit të tij retrograd, ai u përpoq të mos u jepte hapësirë ​​mendimeve të tilla për t'u zhvilluar dhe të mos hynte në qarqe të tilla vicioze, pasi viti është shumë premtues, përderisa fokusohesh në mundësitë që do të ekzistojnë dhe jo në mendime negative .Gjatë vitit, Marsi do të kalojë nëpër seksionin e hartës suaj diellore nga shtëpia e gjashtë në atë të dymbëdhjetë diellore dhe do t'ju japë disa mundësi për të vepruar me vendosmëri dhe efektivitet për çështje të tilla si marrëdhëniet e qëndrueshme, partneritetet tuaja të biznesit, financat, karriera juaj, por gjithashtu për të ndjekur plane të reja të rëndësishme. Për shkak të rikthimit të tij, i cili fillon në 30 tetor dhe përfundon në janar 2023, ai do të deklarojë prezencën e tij duke qëndruar më gjatë në shtëpinë e dymbëdhjetë të horoskopit tuaj diellor dhe kjo mund të tregojë se ky vit sjell shumë stres dhe do t'ju duhet të bëni një lloj operacioni për të hequr fobitë dhe pasiguritë e thella nga shpirti juaj.

Eklipset në boshtin Demi - Akrep (30.04, 16.05, 25.10, 08.11)

sjellin zhvillime në fushën e marrëdhënieve miqësore dhe personale. Çështjet nga e kaluara lëkundin jetën tuaj romantike dhe kërkojnë që të shkëputeni nga situatat e mëparshme që nuk ju lejonin gëzim dhe kënaqësi.

Eklipset që do të ndodhin këtë vit tregojnë se shpesh në plan të parë do të jenë çështjet që kanë të bëjnë qoftë me mjedisin tuaj miqësor, qoftë me çështjet tuaja romantike. Një dashuri fatale apo një njohje karmike janë disa nga skenarët e këtij viti.

Eklipset e vitit, të cilat në hartën tuaj diellore lidhen me shprehjen e vetes suaj autentike, kënaqësinë e asaj që ju ofron jeta, me fëmijët tuaj, planet tuaja krijuese, qëllimet tuaja, ambiciet tuaja, miqtë tuaj dhe me ata. të cilët mbështesin vizionin që keni në jetë. Kështu që këtë vit do të ngrihen çështje që prekin në thelb lirinë e veprimit dhe krijimit që keni dhe do të thirreni të merrni vendime të rëndësishme me rastin e zhvillimeve që ju sjellin papritur në këtë pikë për të bërë zgjedhje të rëndësishme për të ardhmen tuaj. Ju prekeni kryesisht nëse keni planetë ose skaje shtëpish në shkallën 2, 10, 16 dhe 25 të Demit ose Akrepit dhe së dyti nëse shkallët e mësipërme bien te Luani ose Ujori.

Plutoni nga Bricjapi gjithashtu luan një rol udhëheqës në bashkëpunimet tuaja pasi zbulohen procese prapaskenave që mund të jenë zhgënjyese për ju. Megjithatë, në të njëjtën kohë, ju jep forcë për t'u larguar nga njerëzit që kanë abuzuar me humorin tuaj të mirë dhe për të ecur përpara me vendosmëri dhe një rrugë të re karriere.

Plutoni është ende në shenjën e Bricjapit - duke ndikuar më shumë nga ju që keni lindur në dhjetëditëshin e tretë të shenjës së zodiakut - duke kërkuar urgjentisht "transformim" në marrëdhëniet personale ose profesionale, të cilat duket se kanë mbetur të ndenjura dhe të ngurta për një kohë të gjatë. koha. Është e mundur të lini pas disa prej tyre, veçanërisht nëse mendoni se ka njerëz që po përpiqen të arrijnë diçka që duan duke përdorur manipulimin emocional.

Për ju që keni lindur në dhjetëditëshin e tretë të shenjës suaj të zodiakut, prania e Plutonit në shenjën e Bricjapit ndikon në dhjetëditëshin tuaj, gjë që tregon se mund të lodheni pak më shumë për disa marrëdhënie profesionale. pasi disa bashkëpunime të bëhen funksionale. Është e mundur të vini në kontakt me njerëz që do të ndjejnë se po përpiqen t'ju menaxhojnë emocionalisht, por nëse arrini të qëndroni larg kësaj loje dhe të qëndroni të patrazuar në objektivat tuaja profesionale, atëherë do të fitoni.

Plutoni do të qëndrojë para jush këtë vit, tek Bricjapi, duke vazhduar të ushtrojë presion dhe të transformojë realitetin tuaj në fushën e marrëdhënieve dhe bashkëpunimeve tuaja, një fushë që do t'ju shqetësojë sërish këtë vit, pasi pasiguria dhe stresi shtohen dhe marrëdhëniet janë si një fushë e minuar që në çdo moment një hap i pakujdesshëm mund të çojë në shpërthime dhe fatkeqësi. Zemërimi i akumuluar mund të mos ju lërë të shpreheni aq ëmbël sa do të dëshironit, por nuk është faji i partnerit apo partnerit tuaj dhe do të ishte mirë të përpiqeni të gjeni një rrugë të mesme dhe të mos jeni as të bardhë as të zi. Ju prekeni kryesisht nëse Dielli juaj është në pesë shkallët e fundit të shenjës tuaj ose nëse keni planetë nga shkalla e 25-të deri në fund të shenjave impulsive. Klima në marrëdhëniet tuaja të qëndrueshme do të ndryshojë shumë dhe do t'ju duhet të jeni shumë të kujdesshëm gjatë rikthimit të planetit, pra nga 29 prilli deri më 9 tetor 2022.

Marsi në Bricjap nga data 24.01 deri në 06.03 rrit kërkesat për sa i përket bashkëpunimeve. Në të njëjtën kohë rrit nervozizmin pasi kupton se ka njerëz që përpiqen të përfshijnë palë të treta dhe t'ju manipulojnë. Njëkohësisht nuk përjashtohet mundësia që të ecni të qetë, duke tentuar të manipuloni zhvillimet, por kjo do të sjellë reagime të ngjashme. Puna së bashku do të ndihmojë në vendosjen e qetësisë dhe ekuilibrit në bashkëpunimet tuaja.

Marsi tek Dashi nga data 24.05 deri në 05.07 nuk lë vend për pushim për shkak të detyrimeve të shumta profesionale. Ritmi rritet dhe ju kërkohet të jeni të përkushtuar, të përgjegjshëm, metodikë pasi përgjegjësitë që merrni përsipër janë të shumta dhe krijojnë stres dhe acarim. Ju mund të merreni me planet e biznesit duke ndërmarrë iniciativa që do të çlirojnë tensionin dhe do të arrijnë qëllimet tuaja.

Urani, i cili vazhdon rrugëtimin e tij në shenjën e Demit – shenjë miqësore me ju – tregon për këtë vit se surprizat nuk do të mungojnë, pasi duket se këtë vit ka shumë gjasa të krijojë miq të rinj, të marrë pjesë në një grup njerëzish dhe i kushtojnë kohë aktiviteteve vullnetare dhe aktiviteteve kolektive. Kjo është diçka që do të përmirësojë disponimin tuaj shoqëror dhe do t'ju sjellë më pranë njerëzve që mendojnë se keni të njëjtën perspektivë.

Urani mbetet sërish në Dem këtë vit dhe vazhdon të kalojë nëpër shtëpinë e njëmbëdhjetë të horoskopit tuaj Diellor, duke ju prekur kryesisht nëse keni lindur në dhjetëditëshin e dytë të shenjës suaj të horoskopit ose nëse keni planetë personalë nga shkalla e 10-të deri në të 19-tën. shenjat fikse të zodiakut. Planet tuaja, profesionale dhe jo vetëm, dhe ambiciet tuaja po marrin një kthesë tjetër këtë vit dhe mund të vendosni të përqendroni vëmendjen tuaj në një qëllim të ri që mund të duket i pabesueshëm dhe të befasojë ata që ju njohin. Gjithashtu, në jetën tuaj hyjnë njerëz të rinj që ju rinovojnë dhe ju befasojnë. Gjithsesi, kushtojini vëmendje të veçantë zhvillimeve të paparashikueshme gjatë retrospeksionit të planetit nga data 24 gusht deri në fund të vitit, të cilat kanë një efekt përmbysës në planet tuaja ose prishin marrëdhëniet tuaja miqësore.

NË PËRFUNDIM:

Ky është një vit që justifikon përpjekjet tuaja në shumë vende, pasi dashamirësi Zeus nga data 11 maj deri më 28 tetor do të jetë në fushën e karrierës suaj, ndaj patjetër do të keni mundësi të shkëlqeni në fushën tuaj.

Por që nga fillimi i vitit,Jupiteri  nga Peshqit do të zgjerojë qëllimet dhe guximin tuaj! Pas trazirave dhe ndryshimeve që solli 2021 me eklipset e tij për biznesin tuaj, tani është koha për të njohur përpjekjet tuaja.

 Një nga këto intervale do të jetë nga data 2 deri në 28 maj kur Afërdita në fushën tuaj të karrierës do të japë favore.

Më herët, me Hënën e Re në 1/4, ju vijnë mundësi të reja në pjesën e karrierës.

 

Por një kohë stresuese do të jetë nga data 24 maj deri më 5 korrik, kohë kur persona prestigjioz, punëdhënës apo persona që kanë fjalën tuaj në punën tuaj, duket se ju bëjnë shumë presion me kërkesat e tyre.

Për këtë ndoshta do të kontribuojë edhe Hëna e Plotë në Shigjetar më 14/6.

Megjithatë, nga shtatori e në vazhdim, deri në fund të vitit, mund t'ju kërkohet të plotësoni boshllëkun e punës së dikujt tjetër (që qartësisht do të thotë më shumë lodhje për ju), por Afërdita nga data 16 nëntor deri më 10 dhjetor në fushën profesionale do të japë patjetër një shtysë. , si Hëna e Re më 23/11.

Mbi të gjitha gjatë këtij viti sigurohuni që çdo gjë që bëni apo guxoni të jetë e lidhur drejtpërdrejt me dëshirat tuaja të vërteta, sepse ndryshimet që do të bëhen do të jenë përfundimtare dhe të pakthyeshme.

Këshilla:

2022 ju sfidon të jeni të guximshëm, të mbroni idetë dhe idealet tuaja, të jeni të sigurt për ambiciet tuaja dhe t'i krijoni vetë ndryshimet dhe jo t'i kërkoni majtas e djathtas.

MUAJI I ELEMENTET KRYESOR:

Janar: Viti fillon me fat në marrëdhëniet tuaja. Përqendrohuni në punën tuaj dhe kujdesuni për çështjet që janë në pritje.

Shkurt: Muaji ju inkurajon të ndaloni përpjekjet për të kontrolluar çdo situatë dhe t'i lini ato të rrjedhin me rrjedhën e tyre natyrale.

Mars: Duhet të jeni të kujdesshëm, të mos bëni blerje të mëdha dhe të mos u besoni të panjohurve.

Prill: Do të ketë stres të shtuar në jetën tuaj familjare dhe nëse dëshironi të relaksoheni, një mënyrë e mirë është të ndiqni hobin.

Maj: Duhet të ndaloni së luajturi shef gjatë gjithë kohës, veçanërisht kur nuk jeni i sigurt se ku të drejtoheni dhe të mësoni të dëgjoni të tjerët.

Qershor: Ndryshoni rutinën tuaj të përditshme, gjeni hobi të reja, punoni dhe kaloni më shumë kohë me familjen tuaj.

Korrik: Vështirësi të vogla do ketë si në punë ashtu edhe në shtëpi dhe do të jetë e këshillueshme t'u drejtoheni miqve kur keni nevojë për ndihmë.

Gusht: Duket se do të jetë sezoni i përsosur i pushimeve, por nëse nuk mundeni, provoni të kaloni më shumë kohë me miqtë dhe të dashurit tuaj.

Shtator: Humori juaj do të rinovohet dhe energjia juaj do të rritet. Bëni biznesin tuaj pa lënë pas jetën tuaj personale.

Tetori: Muaji do të kalojë si ai i mëparshmi, ndaj vazhdoni të punoni me planet dhe objektivat tuaja.

Nëntor: Një erë relaksuese fillon të fryjë në gjysmën e parë të muajit, ndërsa gjysma tjetër do të ecë me shpejtësi, sidomos në sektorin e punës.

Dhjetor: Do të ndiheni të lodhur dhe konfuzë. Kaloni muajin e fundit të vitit duke zgjidhur problemet tuaja përpara se të vijë viti i ri.

Porosite tani hartën  tende personale në: 
https://www.astrologu.al/sq/parashikime-personale

ose për më shumë detaje rreth hartes astrologjike personale  te detajuar mund të kontaktoni drejtpërdrejt me astrologun

ne email:  tpimarketing@gmail.com  ne Messinger , WhatsApp, Viber

Jorgo Pulla: Tel.  (00355)   69 302 0018

Mos harroni ti bëni Like faqeve tona në Facebook

www.facebook.com/astrologu.al.JorgoPulla

www.facebook.com/www.astroshop.al.JorgoPulla

pasi dhe të bëheni pjesë në grupin tonë

www.facebook.com/groups/jorgopulla.astrologu

Për të qënë gjithnjë të informuar për ofertat dhe shortet që ne organizojmë EKSKLUZIVISHT dhe vetëm për pjestarët tanë…

Pra, do të ishte më mirë të qëndroni të qetë dhe të pretendoni qetësisht, duke kultivuar më tej talentin tuaj unik së bashku me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Ju presim…

, ,
22/5-21/6
Binjakët vjetor
01/01/2022 to 31/12/2022

Binjakët 2022 Parashikimet Vjetore Astrologjike

 

 

Porosite tani hartën  tende personale në: 
https://www.astrologu.al/sq/parashikime-personale

ose për më shumë detaje rreth hartes astrologjike personale  te detajuar mund të kontaktoni drejtpërdrejt me astrologun

ne email:  tpimarketing@gmail.com  ne Messinger , WhatsApp, Viber

Jorgo Pulla: Tel.  (00355)   69 302 0018

BINJAKËT 2022: Ndryshime vendimtare

Mund të merrni frymë thellë në vitin 2022, pasi cikli i eklipseve në boshtin tuaj me Shigjetarin ka përfunduar. Ndryshimet që kanë ndodhur në jetën personale dhe bashkëpunimet mbeten në të kaluarën dhe tani e shikoni të ardhmen me më shumë optimizëm.

Ndikimi i Neptunit tek Peshqit (për të lindurit në fillim dhe në mes të dhjediteshit  të tretë):

Çfarë është e vërtetë dhe çfarë është e rreme? A besoni në vlerën tuaj? Neptuni po kalon në shtëpinë tuaj të dhjetë ambicioze, diçka që mund ta bëjë egon tuaj paksa të brishtë. Ju mund t'i fryni arritjet tuaja në një moment dobësie. Ju madje mund të merrni personalisht ndonjë reagim, pozitiv ose negativ, nga një klient ose mbikëqyrës. Kini kujdes nga motivet përfundimtare të njerëzve që ju afrohen në punë, ata madje mund të kërkojnë të përfitojnë nga ju pasi Neptuni pa kende dhe me re errëson qëllimet e të tjerëve.

Ju mund të konsideroheni ose shumë pasiv ose te pa vendosur  dhe jo të besueshëm për shkak të këtij efekti të mjegullt. Ndoshta jeni konfuzë në punë, nuk merrni parasysh informacione të rëndësishme ose nuk dini se në cilën rrugë të shkoni. Ose jeni thjesht të paqartë në qëllimet tuaja profesionale. Nga ana pozitive, Neptuni mund të veprojë si një projektor që depërton në mjegull, duke çuar në një ndezje mendore. Përdorimi më i mirë i Neptunit është të angazhoheni me krijimtarinë tuaj. Por nëse keni dyshime për disa persona apo projekte në punën tuaj, shtyni marrjen e ndonjë vendimi të rëndësishëm, pasi mund të mos mendoni aq qartë dhe logjikisht.

Neptuni nga Peshqit krijon një vello të turbullt në hapësirën profesionale që nuk ju lejon të jeni objektiv. Nuk do të jetë e vështirë të bëheni arrogantë dhe t'u besoni njerëzve që nuk e meritojnë. Duhet të jeni të kujdesshëm me ata që ju afrohen Motivet e tyre të fshehura herët a vonë do të dalin në dritë (kryesisht ka të bëjë me atë që ka lindur në dhjetëditëshin e tretë).

Neptuni nga Peshqit katalizon gjykimin tuaj në karrierën tuaj. Nuk ju lejon të keni qartësi pasi krijon iluzione në lidhje me qëllimet dhe njerëzit me të cilët vini në kontakt. Kujdes nga zgjedhjet që mund të jenë zhgënjyese kur zbuloni qëllimet e vërteta të njerëzve që ju afrohen (kryesisht të lindurve në dhjediteshin e tretë).

Neptuni -vlera fikse- ashtu si dhe këtë vit po ju bie zilen e alarmit në çështjet që kanë të bëjnë me punën. Ka shumë mundësi që t'ju çojë drejt idealizimit të disa situatave ose drejt rrugëve dhe zgjedhjeve që mund t'ju lënë në ajër. Sidomos gjatë takimit me Jupiterin (takimi do të nisë në shkurt por do të zhvillohet më 12/04), do t'ju duhet t'i kushtoni shumë vëmendje premtimeve, veçanërisht në fushën profesionale, që mund të karakterizohet si "Flluskë".

Duhet të jeni sërish të kujdesshëm këtë vit, të mbani sytë hapur dhe të shmangni grackat që kanë të bëjnë me njerëzit dhe situatat në fushën tuaj profesionale që mund të ndikojnë negativisht në karrierën tuaj, veçanërisht nëse keni lindur në fillim të dhjediteshit të tretë të shenjës suaj. ose nëse keni planetë personalë nga shkalla 20 deri në 25 e shenjave të ndryshueshme.

Kushtojini vëmendje të veçantë periudhës nga 28 qershori deri më 4 dhjetor 2022, kur Neptuni do të jetë retrogradë dhe do t'ju duhet të forconi intuitën tuaj dhe të mos mbështeteni në premtime që duken të mira, por që nuk janë të vërteta, me rrezik për t'u çuar në gabim. vendime që do t'ju kushtojnë një karrierë por edhe para.

 

Ndikimi i Saturnit tek Ujori:

Ju ndjeni një shtytje të madhe drejt pavarësisë dhe lirisë pasi Saturni në Ujor aktivizon shtëpinë tuaj të nëntë, të udhëtimit, zgjerimit dhe njohurive më të larta. Mos kini frikë nëse ndonjëherë humbisni çdo kontakt me sensin e përbashkët. Edhe nëse keni momente kur thjesht dëshironi të largoheni nga gjërat e parëndësishme, Saturni që është i vetëdijshëm për situatën nuk do t'ju lejojë të hiqni dorë nga të mirat e kësaj bote për të ndjekur një ide të madhe, vizionare që madje mund t'ju izolojë nga disa njerëz. Saturni që është i fiksuar pas strukturës dhe Ujori pas lirisë, ju ofrojnë një rrjet sigurie. Do të filloni të çliroheni nga besimet mbytëse kufizuese dhe perceptimet e vjetruara, por kjo do të ndodhë vetëm shpejt, por ngadalë dhe në mënyrë të qëndrueshme. Ju mendoni se keni një mision të rëndësishëm në jetën tuaj! Me Saturnin që aktivizon shpirtin tuaj sipërmarrës dhe ofron organizimin dhe strukturën për të realizuar idetë dhe vizionet tuaja të mëdha, ky vit duket si një trampolinë për ëndrrat tuaja. Me shtëpinë e nëntë botërore, mund t'ju duhet të lëshoni një biletë avioni ose një vizë ndërkombëtare për të realizuar ëndrrat tuaja. Keni një vizion dhe do të udhëtoni në skajet e botës për të!

Saturni nga Ujori "e sheh" shenjën tuaj të zodiakut me një kënd pozitiv dhe ju sfidon të provoni në çështje të edukimit, qasjes filozofike dhe ndjekjeve shpirtërore.

Saturni në shenjën e Ujorit gjatë gjithë vitit do t'ju bëjë të bëni një vlerësim të disa perceptimeve të vendosura dhe ka shumë mundësi që të ndryshoni mënyrën se si i shihni disa çështje. Pikëpamjet tuaja do të luajnë gjithashtu një rol të rëndësishëm në zgjedhjen e njerëzve që do të jenë pranë jush, pasi do ta keni të vështirë të vini në kontakt dhe të shoqëroheni me njerëz, idetë dhe opinionet e të cilëve lëvizin në një gjatësi vale krejtësisht të ndryshme.

Saturni vazhdon të kalojë nëpër shtëpinë e nëntë të horoskopit tuaj Diellor, duke ushtruar më shumë ndikim nëse keni lindur në fillim të dhjetëditëshit të dytë të shenjës suaj të horoskopit ose nëse keni planetë personalë nga shkalla e 11-të deri në të 24-tën e zodiakut fiks. shenjat. Filozofia e jetës suaj dhe botëkuptimi juaj bëhen më specifike dhe ju e aplikoni teorinë në hapa të dukshëm në praktikë, si rezultat i së cilës ndryshoni jetën tuaj në praktikë, por edhe imazhin që mund t'ua transmetoni të tjerëve rreth ndryshueshmërisë dhe mospërputhjes së karakteri tuaj.Kujdes nga data 5 qershor deri më 23 tetor 2022, kur Saturni do të jetë retrogradë, pasi në atë periudhë mund të ketë vonesa dhe anulime në çështjet e mësipërme dhe veçanërisht në lidhje me udhëtimet, seminaret apo çështjet e jashtme. Por mos harroni se një rikthim është gjithashtu një periudhë e rishikimit të qëllimeve dhe planeve dhe pengesat ndonjëherë funksionojnë mirë.

Edhe Urani do të vazhdojë të jetë në shenjën e Demit, duke ndikuar më shumë tek ju që keni lindur në dhjetëditëshin e dytë të shenjës suaj. Shpesh gjatë këtij viti ka gjasa të ketë zbulime për situata dhe ngjarje të kaluara. Në fakt, disa prej tyre duket se ndodhin krejt papritur dhe do të plotësojnë enigmën për disa çështje në të cilat mund të keni mbetur me pyetje.

Urani vazhdon të kalojë nëpër shtëpinë e dymbëdhjetë të horoskopit tuaj diellor, duke ju prekur kryesisht nëse keni lindur në dhjetëditëshin e dytë të shenjës suaj të horoskopit ose nëse keni planetë personalë nga shkalla e 10-të deri në 19-të e shenjave fikse të zodiakut. Po zien brenda dhe dëshiron të shkundësh gjithçka në ajër dhe të fillosh nga e para. Sigurisht që e dini që nuk do ta lini t'ju çojë në lëvizjet dhe vendimet tuaja serioze, por nevoja për të bërë diçka krejtësisht ndryshe dhe për t'u rinovuar plotësisht është e mundur. Ky vit është një vit kur do të keni zbulime dhe ndërgjegjësim të rëndësishëm rreth vetes dhe do të përpiqeni të ndryshoni shumë mënyrën se si reagoni ndaj gjërave, por edhe të kapërceni pengesat tuaja psikologjike që nuk ju lejojnë të jetoni plotësisht jetën tuaj dhe t'ju rrisin. stresi ekzistencial. Kushtojini vëmendje të veçantë zhvillimeve të paparashikueshme gjatë retrospeksionit të planetit nga data 24 gusht deri në fund të vitit. Lëvizni në mënyrë krijuese dhe jo plotësisht dhe shkatërruese.

Ndikimi i Jupiterit te Peshqit nga 1 janari deri më 10 maj dhe nga 29 tetori deri më 20 dhjetor:

Keni frymëzim dhe imagjinatë të madhe, ndaj përfitoni prej tyre! Jupiteri me fat kalon në shtëpinë tuaj të dhjetë ambicioze dhe ju premton zhvillim dhe njohje të madhe profesionale, ju jeni unik! Ju mund të mendoni se perënditë e fatit po ju ndjekin (në krahasim me ju që po i ndiqni ata), duke ju ofruar mbështetjen e tyre dhe duke ardhur plot premtime për shpërblime dhe përparim në karrierë. Ju mund të kuptoni se puna e vështirë shpërblehet në një masë të madhe! Ndoshta puna juaj e patëmetë do t'ju bëjë të dalloheni dhe një drejtues i lartë në kompaninë ose klientin tuaj do të përdorë specializimin tuaj, duke ju ofruar një promovim apo edhe një punë krejtësisht të re. Nuk i lini asgjë fatit dhe tani karriera juaj pasqyron fjalën e urtë të vjetër: "Fat është kur përgatitja jashtëzakonisht e vështirë takohet me mundësinë". Kushtojini vëmendje kësaj thënieje të mençur dhe lëreni dritën tuaj të shkëlqejë shkëlqyeshëm kur dilni në skenë ose merrni një rol të ri drejtues në karrierën tuaj.

Me Jupiterin  tek Peshqit deri në 11.05 dhe nga 28.10 deri në 20.12 mundësitë profesionale, zgjedhjet dhe sfidat shënojnë një kurs të ri që do t'ju kënaqë shumë. Bini në sy në mjedisin social dhe rinovoni imazhin tuaj. Larg arrogancës dhe zgjedhjeve ekstravagante që do t'ju kushtojnë përfundimisht. Takimi i Jupiterit  dhe Neptuni te Peshqit më 12.04 zmadhon në maksimum iluzionet në fushën profesionale. Periudha nuk është e përshtatshme për ndryshime dhe zgjedhje që do t'ju zhgënjejnë përfundimisht.

Me Jupiterin që lëviz te Peshqit ju jepen mundësi për zhvillim profesional që duhet t'i shfrytëzoni në mënyrën më të mirë të mundshme. Sigurisht, është e rëndësishme të mos e teproni dhe të zbusni arrogancën që ka të ngjarë të ndryshojë klimën në dëmin tuaj. Duke i mbajtur tonet tuaja të ulëta, ju mund të rriteni dhe zgjeroni horizontet tuaja profesionale duke arritur qëllimet tuaja hap pas hapi.

Gjysma e parë e këtij viti do të ketë mundësi që një punë të lulëzojë, të zgjerojë një partneritet apo edhe të fitojë përmes partneriteteve të reja.

Dallimi dhe filtri i logjikës janë të domosdoshëm gjatë kohës që Jupiteri do të jetë në një takim me Neptunin në shenjën e Peshqve (në thelb nga fundi i marsit, megjithatë takimi i saktë do të bëhet më 12/04) dhe do të ndikojë tek ju. më shumë ata që kanë lindur në dhjetëditëshin e tretë të shenjës suaj të horoskopit. Më pas ka mundësi të zbukuroni disa situata apo të dilni me propozime profesionale të spërkatura me bollëk floriri, diçka që nuk do t'ju lërë t'i shihni dhe t'i vlerësoni realisht. “Ajo që shkëlqen nuk është flori” dhe këtë duhet ta keni parasysh gjatë periudhës së mësipërme kur mund të ketë sugjerime, diskutime apo ngjarje që do t’ju ​​suprizojne .

Hyrja e Jupiterit te Peshqit është një mundësi për t'u aktivizuar pozitivisht në çështjet e imazhit profesional, publik, statusit dhe karrierës dhe për të guxuar të zgjeroni ndikimin tuaj duke arritur një masë më të madhe njerëzish, qoftë kjo klientelë apo shërbimet që ofroni. Këto katër muaj të parë të vitit janë të përshtatshëm për të bërë marrëveshje të favorshme, por edhe për të përjetuar gëzim dhe lumturi me rastin e një dasme.

Jupiteri në Dash nga 11 maji deri më 28 tetor dhe nga 21 dhjetori deri më 16 maj 2023:

Dilni nga rutina, bëni miq të rinj dhe argëtohuni. Është koha për të rijetuar një ndjenjë eksitimi, mundësish të reja dhe aventurë falë Jupiterit që lëviz në shtëpinë tuaj të njëmbëdhjetë, miqësinë, ekipet dhe teknologjinë. Ju merrni mbështetje nga miqtë tuaj, jeni novatorë dhe pionierë në idetë tuaja. Ju thyeni zinxhirët e kufizimeve, ju bëni revolucionin tuaj duke pretenduar më të mirën për veten tuaj. Shpallja e një ideje të re të mahnitshme biznesi i bën njerëzit t'ju admirojnë dhe të kërkojnë lidershipin tuaj. Këta jeni ju tani, udhëheqësit, kurrë pasuesit. Të tjerët i admirojnë idetë tuaja novatore, ju jeni real dhe nuk do t'i vidhni kurrë idetë e dikujt tjetër, ju shpikni tuajat. Ndaj përfitoni nga ky fat dhe promovoni idetë tuaja origjinale me metoda novatore. Ndoshta pikëpamjet tuaja ose një aplikacion bëhet viral dhe ju sjell para.

Jupiteri në Dash rinovon dhe zgjeron mjedisin miqësor. Të rinjtë ju mbështesin në synimet profesionale dhe personale.

Jupiteri nga Dashi ju ndihmon të përfshiheni në ekipe të mëdha profesionale përmes të cilave mund të ofroni dhe arrini ambiciet tuaja profesionale. Njohjet që do të dalin do ju ndihmojnë të afirmoheni dhe të vini në pah mundësitë që keni.

Pozicioni i Jupiterit është shumë i favorshëm për sektorin profesional dhe mjafton të shfrytëzoni mundësitë që do ekzistojnë. Nga data 11/05 deri më 28/10 do të bëjë një kalim “provues” në shenjën e Dashit, një tjetër pozicion që ju favorizon, pasi do të sjellë mundësi njohjesh të reja, shtesa të reja miqsh, ka shumë mundësi që të ketë një profesionist që punon me një mikun tuaj shumë të mirë.

Me Jupiterin në pikën më të lartë të horoskopit tuaj diellor, duket se ky vit do të ketë disa mundësi në nivel profesional. Jupiteri mund të krijojë më lehtë rrethana, të cilat nëse përdoren në mënyrën e duhur do t'ju ndihmojnë të bini në sy dhe të tregoni aftësitë tuaja. Sigurisht, ajo që duhet të mbani mend është se Jupiteri mund ta bëjë fillimin, por më pas duhet përpjekje nga ju në mënyrë që të jeni në gjendje të ruani diçka që keni fituar në punë.

Është po aq e mundur të filloni të mendoni për rrugë të reja karriere, por përpiquni të mos bëni lëvizje që nuk i keni studiuar mirë dhe nuk keni marrë parasysh asnjë fakt të mundshëm. Një pozicion profesional që mund të ketë më shumë përgjegjësi, por në të njëjtën kohë do të sjellë më shumë mundësi për të treguar aftësitë tuaja është një skenar shumë i mundshëm për këtë vit.

Jupiteri te Dashi forcon favorin e tij dhe jep forcë për të lëvizur dhe forcuar ambiciet dhe planet tuaja, por një favor që do ta keni vetëm nëse keni lindur në dhjetë ditët e para të shenjës suaj të zodiakut, pasi për shkak të rikthimit Jupiteri nga  Dashi do të kalojnë sërish te Peshqit në fund të tetorit, duke ju dhënë mundësinë derisa të vijë viti, të rishikoni dhe korrigjoni çështjet që ju pushtuan në maj.

Marsi nga Peshqit 15.04 deri në 24.05

ju ngarkon me detyrime dhe përgjegjësi. Ju mund të përballoni çdo sfidë përderisa ndiqni me besnikëri një plan, duke dëshmuar se me përgjegjësi dhe metodë arrini gjithçka.

Gjatë vitit, Marsi do të kalojë në pjesën sociale të hartës suaj Diellore dhe do t'ju japë disa mundësi për të vepruar me vendosmëri dhe efektivitet për çështje të tilla si profesioni, karriera dhe publiciteti dhe mund të lini pak pas këtë vit çështje që lidhen me marrëdhëniet dhe pjesë personale në përgjithësi.

Ndikimi retrograd i Marsit tek Binjakët nga 29 tetori deri më 13 janar 2023:

Do t'ju duhet të përdorni të gjithë bindjen dhe diplomacinë tuaj në mënyrë që të mos tjetërsoni njerëzit përreth jush. Marsi retrograd në shenjën tuaj të horoskopit kërkon lëvizje të matura dhe disa fjalë, mund t'ju duhet të ktheheni në një diskutim të pakëndshëm për ju, në fund të fundit ju jeni të mirë në negociata. Tani do të jetë e vështirë të pajtoheni me të gjithë, por mos e humbni besimin në veten tuaj në fuqinë e shumë njerëzve. Ndoshta të tjerët i keqkuptojnë batutat dhe humorin tuaj ose thjesht jeni mërzitur duke folur tani. Po, mund të jesh demagogu më i mirë dhe shenja më sociale, por mësimi i fshehur i Marsit retrograd është “nëse dua të bëj diçka siç duhet, do ta bëj vetë”. Dhe më e mira që mund të bëni? Ushtrimi është çelësi për të humbur energjinë tuaj shtesë dhe për të shmangur çmendurinë e shkaktuar nga planeti i kuq. Nëse duhet ta detyroni veten të largoheni nga disa njerëz që po ju shkaktojnë stres, stres dhe nervozizëm, kështu qoftë. Është më mirë sesa të pranosh një situatë negative dhe të ndjesh se nuk je vetvetja.

Fundi i vitit parashikohet fuqishëm pasi Marsi në shenjën tuaj të zodiakut fillon kursin e tij retrograd. Jeni të thirrur të dëgjoni dëshirat tuaja, të frenoni instinktet tuaja të forta, të mbroni marrëdhëniet profesionale dhe personale nga sjelljet irracionale dhe shpërthimet agresive.

Me Marsin që lëviz në mënyrë retrograde në shenjën tuaj të zodiakut, ka pengesa dhe vonesa në qëllimet profesionale, në arritjen e bashkëpunimeve, në qetësimin e marrëdhënieve. Është e rëndësishme të kufizoni nervozizmin që mund t'ju shqetësojë ju dhe njerëzit me të cilët keni të bëni. Përfitoni nga kjo kohë për të rishikuar aspiratat profesionale dhe për të bërë korrigjimet që do të jenë

Për shkak të rikthimit të tij, ai do të deklarojë prezencën e tij duke qëndruar më gjatë në shenjën tuaj të zodiakut dhe kjo mund të tregojë se ky vit është më i fokusuar në veprimet tuaja personale dhe sukseset vijnë pas vendosjes së menjëhershme dhe pretendimeve intensive, pa kthesa.

 

Eklipset në boshtin Demi - Akrep (30.04, 16.05, 25.10 dhe 08.11)

fokusohen në vendin e punës, çështjet shëndetësore dhe situatat në pritje që duhet të keni parasysh. Ndryshimet në punë do jenë karmike dhe do çojnë në zhvillimin tuaj profesional.

Duhet t'i kushtoni vëmendje periudhës së Eklipseve në boshtin Demi - Akrep pasi jeni thirrur të përballeni me çështje madhore në vendin e punës që papritur dalin në pah. Sqarimet dhe konfliktet mund të çojnë në marrëdhënie kolegjiale në një pikë kthese, duke e bërë të vështirë komunikimin dhe komunikimin e përditshëm. Ju duhet të hiqni dorë nga obsesionet dhe paragjykimet duke u dhënë njerëzve mundësinë dhe zgjedhjet që të vijnë në jetën tuaj dhe t'ju shtyjnë në një situatë të re pune që ju kënaq plotësisht.

Eklipset tregojnë se mund të lindin disa çështje të cilat do t'ju kthejnë mendërisht ose praktikisht në situata të së shkuarës për t'u zgjidhur në mënyrën e duhur.

Eklipset e vitit lidhen me jetën tuaj të përditshme, shëndetin tuaj, nënndërgjegjen tuaj dhe frikën tuaj, por edhe me kontributin tuaj për shoqërinë në tërësi. Këtë vit do të ketë çështje që kanë të bëjnë me menaxhimin e përditshmërisë dhe kohës tuaj, do t'ju duhet të merreni me çështjet e komunikimit me kolegët, pasiguritë dhe frika juaj mund të intensifikohen, por kjo është për t'u marrë me të zezën qartë dhe qartë dhe me qëllim, pjesë të vetes suaj dhe mund t'ju duhet të ndërmerrni veprime të synuara për çështjet shëndetësore ose të merrni vendime që ndryshojnë mënyrën tuaj të jetesës për mirë. Ju prekeni kryesisht nëse keni planetë ose skaje shtëpish në shkallën 2, 10, 16 dhe 25 të Demit ose Akrepit dhe së dyti nëse shkallët e mësipërme bien te Luani ose Ujori.

Mërkuri retrograd në shenjën tuaj të zodiakut nga 10.05 deri në 23.05 ju shtyn në rishikime në lidhje me qëllimet e jetës, zgjedhjet personale dhe lëvizjet profesionale.

Plutoni do të mbetet në Bricjapin dhe shtëpinë e tetë të horoskopit tuaj diellor këtë vit, duke vazhduar të ushtrojë presion dhe të transformojë realitetin tuaj në çështjet financiare, por edhe në mënyrën se si lidheni me njerëzit e rëndësishëm në jetën tuaj, duke krijuar ndonjëherë tërheqje intensive dhe fatale. nga e cila nuk dëshiron të shpëtosh, ndërsa herë të tjera mund të luash rolin e magjistarit që magnetizon audiencën e tij. Ju prekeni kryesisht nëse Dielli juaj është në pesë shkallët e fundit të shenjës tuaj ose nëse keni planetë nga shkalla e 25-të deri në fund të shenjave impulsive. Klima në financat tuaja dhe në çështjet e pazgjidhura që ekzistojnë ndaj të tretëve dhe institucioneve do të ndryshojë shumë dhe do t'ju duhet të jeni shumë të kujdesshëm gjatë retrospektivës së planetit, pra nga data 29 prill deri më 9 tetor 2022, duke shmangur lëvizjet e rrezikshme. dhe duke marrë rrezik ose të bëni një investim të rëndësishëm gjatë kësaj kohe.

NË PËRFUNDIM:

Ky është një vit që sjell padyshim mundësi për karrierën tuaj, pasi tashmë nga data 29.12.2021, bamirësi Jupiteri është në fushën e karrierës dhe ju favorizon në të gjitha hapat tuaja të rëndësishme në fushën profesionale. Kështu deri më 11 maj, që do të jetë në këtë fushë, si dhe nga data 28 tetor deri më 20 dhjetor (kur Jupiteri do të rikthehet për pak në fushën e karrierës) është periudha më e përshtatshme për të “drejtuar” çështjet tuaja të rëndësishme.

Por duhet të ketë ndryshime, pasi eklipset e datave 16/5 dhe 25/10 parashikojnë mbylljen e disa kapitujve në biznes, dhe hapjen e të rinjve. Por do të ketë disa trazira të mundshme.

Hëna e Re në 2/3 sjell perspektiva të reja për karrierë. Nga mesi i muajit prill, Marsi dhe Afërdita shkojnë dorë për dore në fushën e karrierës dhe ju mund t'i tregoni talentet tuaja eprorëve, pavarësisht presionit që ju ushtrohet.

 

Marsi gjithashtu do të qëndrojë në shenjën tuaj të horoskopit për një kohë të gjatë dhe kjo ju mbush me energji, megjithatë nga data 30 tetor deri më 1/12/2023 do të jetë retrograde, ndaj do t'ju kërkohet të bëni shumë tërheqje - kjo ndoshta do të ndikojë tek profesionisti. pjesë gjithashtu.

Hëna e Plotë e 10 Shtatorit ndriçon disa pika që duhet t’i shihni me kujdes në biznes.

Më në fund, Neptuni vazhdon të mjegullojë krizën e të lindurve në datat 9-16 qershor gjatë gjithë vitit.

Kujdesuni për lehtësimin financiar dhe kushtojini vëmendje zgjedhjes së interesave, por edhe të personave që do të bëni. Nuk ju lejohen më pakujdesia dhe gabimet e së shkuarës.

KËSHILLA:

Viti premton t'ju ndihmojë të arrini shumë nga ambiciet tuaja afatgjata. Tregohuni të arsyeshëm dhe nëse ndonjëherë ju duhet të bëni kompromis, bëjeni që të mos humbasin mundësitë që ju vijnë.

MUAJI I ELEMENTIT KRYESOR:

Janar: Mbani moralin tuaj në lulëzim, pasi muaji i parë i vitit me Afërditën që ecën prapa do të jetë i vështirë në planin social.

Shkurt: Mundohuni të mos keni nostalgji sepse do të ndiheni të stresuar emocionalisht, pasi kjo mund t'i bëjë gjërat konfuze.

Mars: Një fat i madh po vjen në karrierën tuaj, kështu që mbani një qëndrim pozitiv dhe jini energjikë dhe produktivë.

Prill: Do të ketë një çekuilibër në jetën tuaj shoqërore, ndaj kur nuk dini çfarë të bëni, kërkoni ndihmë.

Maj: Dy javët e para janë një kohë e mirë për pushime, ndërsa fundi i muajit sjell produktivitet. Kini kujdes kur lëvizni Merkurin në shenjën tuaj të zodiakut.

Qershori: Muaji ju sjell fat në jetën tuaj sociale, në jetën tuaj të dashurisë dhe në karrierën tuaj. Përdoreni këtë hapësirë ​​në avantazhin tuaj.

Korrik: Gjysma e parë e muajit është ideale për të punuar në sektorin tuaj social, ndërsa gjysma e dytë e përdorni për t'u fokusuar në punë.

Gusht: Muaji i fundit i verës është një kohë e mirë për t'u çlodhur ose për të bërë pushime dhe për të përmirësuar gjendjen shpirtërore.

Shtator: Do të keni më shumë energji, ndaj përpiquni të përqendroheni në kalimin e kohës me familjen dhe të dashurit tuaj.

Tetor: Suksesi vjen në shumë fusha të jetës suaj, ndaj ndiqni instinktin tuaj për të përmirësuar karrierën, jetën shoqërore dhe rrethin familjar.

Nëntor: Sjell ndryshime të papritura dhe duhet të përpiqeni t'i përballoni lehtësisht për të marrë rezultate më të mira.

Dhjetor: Edhe një herë do të keni fat të mirë në karrierë, por do ta keni të vështirë në jetën tuaj të dashurisë. Përpiquni t'i zgjidhni çështjet emocionale vetëm ose me partnerin tuaj, në vend që të kërkoni ndihmë nga jashtë.

Porosite tani hartën  tende personale në: 
https://www.astrologu.al/sq/parashikime-personale

ose për më shumë detaje rreth hartes astrologjike personale  te detajuar mund të kontaktoni drejtpërdrejt me astrologun

ne email:  tpimarketing@gmail.com  ne Messinger , WhatsApp, Viber

Jorgo Pulla: Tel.  (00355)   69 302 0018

 

Mos harroni ti bëni Like faqeve tona në Facebook

www.facebook.com/astrologu.al.JorgoPulla

www.facebook.com/www.astroshop.al.JorgoPulla

pasi dhe të bëheni pjesë në grupin tonë

www.facebook.com/groups/jorgopulla.astrologu

Për të qënë gjithnjë të informuar për ofertat dhe shortet që ne organizojmë EKSKLUZIVISHT dhe vetëm për pjestarët tanë…

Pra, do të ishte më mirë të qëndroni të qetë dhe të pretendoni qetësisht, duke kultivuar më tej talentin tuaj unik së bashku me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Ju presim…

, ,
21/4-20/5
Demi vjetor
01/01/2022 to 31/12/2022

Demi 2022 Parashikimet Vjetore Astrologjike

 

 

Porosite tani hartën  tende personale në: 
https://www.astrologu.al/sq/parashikime-personale

ose për më shumë detaje rreth hartes astrologjike personale  te detajuar mund të kontaktoni drejtpërdrejt me astrologun

ne email:  tpimarketing@gmail.com  ne Messinger , WhatsApp, Viber

Jorgo Pulla: Tel.  (00355)   69 302 0018

 

DEMI 2022: Vështirësi dhe arritje

Demi, jeni në një proces të vazhdueshëm ndryshimi dhe kjo do të vazhdojë në vitin 2022. Viti parashikohet të jetë shum kërkues, por është e sigurt që do të shpërbleheni nëse vazhdoni punën e palodhur që po bëni nga fundi i 2020-ës.

2022 është një vit shumë vendimtar për jetën tuaj dhe ju duhet të dukeni të fortë dhe të matur në vështirësitë që ju presin. Fusha e marrëdhënieve dhe fusha e karrierës janë në ne qender te vemndjes tuaj  më shumë se kurrë. Varet nga ju nëse fitoni! Problemet tuaja nuk do të jenë të pakapërcyeshme, por do të kërkojnë gjykimin e duhur dhe trajtim realist.

Ndikimi i Uranit te Demi (për të lindurit në fund të dhjetëditëshit të parë dhe të dhjetëditëshit të dytë):

Përpara se të filloni të mendoni per  paratë tuaja, duke u “ngujuar” në to, do të ishte më mirë qe t'a gjenit me veten tuaj. Urani në shenjën tuaj ju bën më të pavarur dhe liberalë, në jetën tuaj dhe kufizon vetëkontrollin tuaj. Jeni duke luftuar për lirinë, me kokëfortësi dëshironi të bëni gjërat tuaja, por rregullat nuk janë për ju tani. Një nga mësimet bazë të Parajsës? Mos premtoni më shumë sesa mund të jepni. Në një mënyrë tepër konkrete, ju prireni të nënshkruani çeqe që nuk mund t'i shlyeni. Bëni dashuri që nuk mund ta ofroni. Kush kujdeset për detajet? Sigurisht, realiteti vjen për t'ju kujtuar se njerëzit do t'ju lënë nëse vazhdoni të silleni në atë mënyrë. Mos e humbni entuziazmin dhe dëshirën për ndryshim, por praktikoni saktësinë, veçanërisht me fjalët tuaja. Pasi të filloni të kontrolloni veten, thjesht do të shihni se jo vetëm mund të komunikoni me njerëzit, por edhe t'i sillni ata tek ju.

Urani nga shenja juaj ju kërkon të çliroheni nga paragjykimet, zakonet, sjelljet që ju mbajnë robër të së shkuarës. Ju vazhdoni drejt se ardhmes tuaj personale pasi rruga e jetës ju fton të rishikoni pikat e personalitetit që ju fiksojnë dhe nuk lejojnë zhvillimin tuaj (kjo ka të bëjë kryesisht me atë të lindur në dhjetëditëshin e dytë).

Urani, duke qenë në shenjën tuaj dhe për këtë vit, duke ndikuar tek ju që keni lindur në dhjetëditëshin e dytë të shenjës suaj të horoskopit, ju shtyn drejt ndryshimeve, rishikimeve dhe rirregullimeve në fusha kyçe të jetës suaj. Fusha e marrëdhënieve ndërpersonale duket se ndikohet drejtpërdrejt nga prania e Uranit dhe këtë vit ka shumë gjasa që të ketë disa riorganizime qoftë në marrëdhëniet personale apo profesionale. Ndonjëherë mund të ndiheni të merzitur  nga kërkesat e njerëzve në jetën tuaj dhe të reagoni në mënyrë spazmatike, por kjo është diçka që duhet menaxhuar në mënyrë që të mos çojë në vendime negative që nuk do të jenë në favorin tuaj.

Urani mbetet sërish në shenjën tuaj këtë vit, duke ju prekur kryesisht nëse keni lindur në dhjetëditëshin e dytë të shenjës suaj ose nëse keni planetë personalë të shenjave fikse. Është një vit kur zhvillimet në shoqëri, por edhe nevoja jote për më shumë liri lëvizjeje dhe shprehjeje personale, të shtyjnë të marrësh vendime të rëndësishme dhe novator, duke I suprizuar  të tjerët që të marrin si të mirëqenë, por edhe veten. Ndryshimi për një përfaqësues të shenjës suaj është gjithmonë i vështirë dhe kërkon kohë, por tani e kuptoni se nuk ka rrugë tjetër përveç ndryshimit. Kushtojini vëmendje të veçantë zhvillimeve të paparashikueshme gjatë retrospektivës së planetit nga data 24 gusht deri në fund të vitit që mund të ndikojnë në shëndetin tuaj, në marrëdhëniet tuaja me të tjerët të rëndësishëm në jetën tuaj ose në biznes.

Ndikimi i Saturnit tek Ujori:

Nëse mendoni se dëshironi të vazhdoni  karrierën tuaj, mos u frikësoni. Saturni në shtëpinë tuaj të dhjetë, qe eshte karriera, do t'ju ndihmojë të harmonizoni disponimin tuaj  të Ujorit me kërkesat e Saturnit për organizim dhe strukturë. Shenja juaj e zodiakut e do rehatinë dhe rutinën, por nën ndikimin e Uranit dhe Saturnit dëshira juaj për të qenë të lirë nga kushdo dhe çfarëdo që ju shtyn dhe streson është e fortë. Besoni universit dhe ai do t'ju udhëheqë drejt një të ardhmeje të mrekullueshme. Edhe nëse ndiheni të pakëndshëm dhe të frikësuar, aq më të fortë dhe më të mençur do të ndiheni kur perdja të bjerë në vitin 2022. Ky planet i mençur dhe i pjekur do t'ju bëjë të mendoni seriozisht për drejtimin e së ardhmes suaj profesionale dhe të gjithë jetës suaj. Duke qenë se Saturni është sundimtari natyror i shtëpisë së dhjetë, ai do të aktivizojë organizimin dhe planifikimin, duke hapur një dritare për të fituar një mision fitimprurës dhe të rëndësishëm në planetin tokë.

Saturni nga Ujori ju fton të merrni përgjegjësi në fushën profesionale. Rezultatet e çdo përpjekjeje gjykohen ose jo dhe ju i pranoni pasojat në varësi të menaxhimit. Puna e palodhur, përgjegjësia dhe metoda do t'ju ndihmojnë të kapërceni vështirësitë që fillimisht mund t'ju zhgënjejnë (kryesisht për ata që kanë lindur në fund të dhjediteshit  të dytë deri në mes të dhjediteshit të tretë).

Saturni është ende në shenjën e Ujorit dhe tregon se mund të ketë sfida profesionale gjatë këtij viti. Përgjegjësitë në punë mund të rriten, por ka shumë mundësi që mundi që keni bërë deri tani të ketë një shpërblim dhe përfundimisht të merrni një pozicion të ri ne pune . Njohjet sociale dhe profesionale do të jenë prioritet për ju këtë vit dhe nëse vendosni një objektiv për t'u zhvilluar është e sigurt që do t'ia dilni.

Sektori profesional do të jetë bast këtë vit pasi prania e Saturnit tek Ujori tregon se mund të ketë ndryshime dhe rishikime në punë. Ndonjëherë është e mundur të ndjeni se nuk ka asnjë pikë kontakti me njerëzit në mjedisin tuaj profesional ose të ndiheni nën presion në punën që bëni. Mund të ketë disa përgjegjësi të reja por mos i shihni si punë të përditshme apo si diçka që do t'ju rëndojë, pasi përmes përgjegjësive të reja duket se do të fillojë një periudhë gjatë së cilës do të mund të tregoni se çfarë vlen.

Saturni mbetet në banesën e tij të përditshme, Ujori dhe kështu vazhdon kalimin e tij nëpër shtëpinë e dhjetë të shenjes  tuaj Diellor, duke ushtruar më shumë ndikimin e tij nëse keni lindur në fillim të dhjetëditëshit të dytë të shenjës suaj ose nëse keni planetë tek shenjat fikse. Karriera juaj, imazhi juaj publik dhe martesa juaj janë fusha ku mund të shihni stabilizim dhe sukses këtë vit, por do të duhet shumë përpjekje, kokëfortësi dhe durim nga ana juaj dhe padyshim një shkallë kompromisi dhe përshtatjeje për të qenë. në gjendje për të arritur rezultate të prekshme. Kujdes nga data 5 qershor deri më 23 tetor 2022, kur Saturni do të jetë retrogradë, pasi gjatë asaj periudhe mund të ketë vonesa dhe anulime në zonat e mësipërme. Por mos harroni se një rikthim është gjithashtu një periudhë e rishikimit të qëllimeve dhe planeve pengesat ndonjëherë funksionojnë mirë.

Saturni nga Ujori ju fton të provoni sa më shumë që të jetë e mundur pasi tani keni krijuar një kapitull të ri në nivel profesional që mund t'ju ofrojë shumë. Është e nevojshme që ju të shpreheni përmes karrierës tuaj dhe të ecni bazuar në etikën dhe korrektësinë e gjërave. Kjo do të gjykohet në thelb me këtë vazhdimsi pasi Zoti i Karmës është i sigurt se do t'ju shpërblejë për pjekurinë, punën e palodhur, qëndrimin tuaj të përgjegjshëm.

Ndikimi i Jupiterit  tek Peshqit nga 1 janari deri më 10 maj dhe nga 29 tetori deri më 20 dhjetor:

A i thoni vetes se doni një revolucion? Nëse ndiheni të kufizuar ose të mërzitur me rutinën tuaj, mund të gjeni një mënyrë për t'u çliruar. Jupiteri lëviz në shtëpinë tuaj të njëmbëdhjetë, të miqësisë dhe grupeve, të lirisë dhe teknologjisë, dhe ju bën të dëshironi të jetoni jetën tuaj pa kufi! Epo, mund të ketë disa kufizime, por ju patjetër dëshironi të udhëheqni jetën tuaj duke u larguar nga kjo valë eksitimi për të krijuar një jetë unike. Bëni miq të rinj, bashkohuni në grupe progresive, përfshihuni më shumë me teknologjinë. Miratimi i praktikave të reja dixhitale mund të përmirësojë vërtet produktivitetin dhe funksionalitetin e përgjithshëm të biznesit tuaj. Edhe nëse kërkon pak kohë shtesë për të gjetur një mënyrë për të trajtuar një softuer të caktuar, ia vlen në fund, pasi do t'ju kursejë kohë dhe para.

Jupiteri nga Peshqit punon në mënyrë mbrojtëse përmes miqësive. Mjedisi miqësor do të jetë një mbështetje për çdo përpjekje personale që keni.

Me Jupiterin te Peshqit keni mundësinë të bëni zgjedhje për grupe dhe të përfshiheni në përpjekje kolektive të natyrës profesionale. Kushtet janë ideale pasi në jetën tuaj vijnë njerëz që mund të luajnë një rol katalitik duke hapur rrugë të reja përpara jush. Synimet dhe aspiratat janë shumë të favorizuara pasi është e sigurt që mund t'i arrini.

Do të ketë miq, bashkëpunëtorë, njerëz me mendje dhe shoqërues që do t'ju mbështesin ose psikologjikisht ose praktikisht. Kështu duket se rrethi juaj i miqve do të zgjerohet, do të ketë shtesa të reja në të, do të afroheni me njerëz që do të jenë mbështetësit tuaj të zjarrtë.

Është një mundësi për t'u aktivizuar pozitivisht në çështjet e synimeve dhe ambicieve dhe në këtë katër muajt e parë të vitit të ri ju jepen shumë mundësi për të promovuar planet tuaja krijuese, për të rritur të ardhurat tuaja nga profesioni, për të gjetur mbështetje, ndihmë dhe favore nga njerëz që ndajnë qëllime të përbashkëta me ju dhe në përgjithësi për të zgjeruar dhe zgjeruar sferën e ndikimit tuaj dhe pse jo, edhe të popullaritetit tuaj.

Ndikimi i Jupiterit tek Dashi nga 11 maji deri më 28 tetor dhe nga 21 dhjetori deri më 16 maj 2023:

Me frymëzim dhe imagjinatë, forcë dhe guxim, Jupiteri zemergjer  ju dhuron  kenaqesi në shtëpinë tuaj të dymbëdhjetë, të shërimit dhe dhembshurisë, për t'u çliruar nga ajo. plagët e së shkuarës. Kjo është një kohë e mirë për të falur ose për t'i dhënë fund një marrëdhënieje problematike me dhembshuri dhe mirëkuptim. Ju lini pas dyshime dhe hezitime, e dini që për të ecur përpara nuk mund të mbani mëri brenda vetes. Pastrojeni shpirtin tuaj nga çdo zemërim, pakënaqësi dhe dhimbje, pasi tani mund ta shihni pamjen e madhe. Ju mund të keni një kuptim më shpirtëror të vuajtjes suaj duke hapur një faqe të re në jetën tuaj. Ja çfarë tha një herë Nënë Tereza: “E gjeta paradoksin. Nëse doni derisa të keni dhimbje, nuk mund të ketë dhimbje tjetër, vetëm më shumë dashuri”. Ju gjithashtu mund të vendosni të bëni një Udhetim  që ju çliron shpirtin, pasi Jupiteri sundon udhëtimet.

Jupiteri krijon një vello mbrojtjeje për ju në të gjitha nivelet. Ju mendoni se mund të kapërceni dhe shëroni plagët e së shkuarës që kanë kushtuar.

Për periudhën që Jupiteri do të bëjë një hyrje “prove” në shenjën e Dashit (nga data 5/11 deri më 27/10) do t’ju ​​forcojë humorin e mirë dhe besimin se gjithçka mund të zgjidhet dhe rregullohet në këtë mënyrë.mendimet do të jenë engjëlli mbrojtës i optimizmit tuaj për këtë vit.

Nga maji deri në tetor, Jupiteri do të ketë avancuar në Dashi dhe në shtëpinë e dymbëdhjetë të shenjes  tuaj, duke ju dhënë mundësi për të kuptuar më mirë veten në thellësi, por edhe për të filluar përgatitjen e një plani të ri të madh në jetën tuaj, i cili mund të mos bazohet në orarin që e bëni menjëherë të realizueshme, por tani mund të vendosni një themel të mirë për të ardhmen e kësaj sipërmarrjeje. Në të njëjtën kohë, megjithatë, duhet të keni kujdes nga armiqtë e fshehur, fuqia e të cilëve po rritet gjatë kësaj kohe dhe të ndërmerrni veprime. Jupiteri me favorin e tij do t'ju ndihmojë të dalloni se çfarë fshihet pas buzëqeshjeve të të tjerëve, por një favor që do ta keni vetëm nëse keni lindur në dhjetë ditët e para të shenjës suaj, pasi për shkak të rikthimit në datën 9. tek Dashi dhe do të rikthehet te Peshqit në fund të tetorit, duke ju dhënë mundësinë derisa të vijë viti, të rishikoni dhe korrigjoni çështjet që ju preokupuan në maj.

Ndikimi i eklipseve Diellore dhe Hënore tek Demi më 30 Prill dhe 8 Nëntor respektivisht:

Lëvizja e parave, ndryshimi në mënyrën e menaxhimit të financave dhe të mirave materiale sjell këtë seri të re eklipset në shenjën tuaj të horoskopit që gjithashtu do të ndryshojë rrënjësisht mënyrën se si e projektoni identitetin tuaj personal. Puna, paratë dhe financat tuaja afatgjata janë në mendjen tuaj pasi këto eklipse mund të ndryshojnë mënyrën se si fitoni para, shpenzoni, kurseni dhe investoni. Nëse ndiheni në ankth ose të çorientuar, shikoni se çfarë mungon në jetën tuaj. Ndërsa gjërat ndryshojnë, mbani mendjen dhe inteligjencën tuaj. Dhe vetëm për shkak se njerëzit e tjerë mund të mos e pranojnë veten tuaj ndryshe në fillim, nuk do të thotë që ju duhet të shkoni me ta. Për të shmangur shpërthimet emocionale, ecni ngadalë dhe në mënyrë të qëndrueshme, duke bërë një hap në një kohë. Bëni një buxhet financiar përpara se të filloni një projekt ose investim të madh, veçanërisht nëse është një sipërmarrje e përbashkët. Edhe nëse ka ndryshime të mëdha gjatë rrugës, më mirë të jeni realistë.

Eklipset kalojnë në boshtin tuaj me Akrepin (30.04, 16.05, 25.10, 08.11) duke sjellë në rrugën tuaj çështje në lidhje me marrëdhëniet ndërpersonale. Përmbysjet dhe pastrimet mund të kushtojnë por jane  kalimtare, por është e sigurt që në planin afatgjatë do të vlerësoni çdo vështirësi si të nevojshme për marrëdhëniet njerëzore.

Eklipset në boshtin tuaj me Akrepin në 2022 nuk do t'i lënë të paprekura bashkëpunimet profesionale. Fakti është se marrja e përgjegjësisë nga ana juaj mund të çojë në një qëndrim të ashpër për shkak të lodhjes dhe stresit që do të ndodhë. Konfliktet e mundshme dhe humori agresiv përshkallëzojnë tensionin dhe mund të çojnë në mbylljen përfundimtare të qarqeve ose fillime të reja që do të jetë katalizatori për ju.

Katër eklipset e këtij viti do të ndodhin në boshtin tuaj (Demi-Akrep) diçka që vulos se do të ketë ndryshime, rirregullime dhe marrëdhënie të reja ndërpersonale. Pranë ditëve kur do të ndodhin eklipset (eklipsi Diellor 30/4 në shkallën e 10-të të shenjës suaj të zodiakut, eklipsi Hënor 16/5 në shkallën e 25-të të boshtit tuaj, eklipsi Diellor 25/10 në shkallën e dytë të Akrepit dhe 8 /11 eklipsi hënor në shkallën e 16-të të boshtit tuaj) mund të ndjeni nevojën për sqarim, por nuk duhet të lejoni që kjo nevojë intensive t'ju çojë drejt lëvizjeve që përfshijnë rrezik dhe në fund mund t'ju bëjnë të humbni më shumë sesa fitoni. Viti 2022 është një vit ku do të mbillni “farën” veçanërisht në sektorin profesional dhe do të shpërbleheni më vonë për mundin, durimin dhe lodhjen tuaj, por nuk do të jetë një përpjekje e vazhdueshme për të arritur qëllimet tuaja.

Eklipset e vitit ndodhin në boshtin tuaj dhe aktivizojnë një sektor nevralgjik të hirit tuaj Diellor që ka të bëjë me ju dhe marrëdhëniet e rëndësishme që keni, qoftë ajo personale apo profesionale. Është një vit që sjell ndryshime të rëndësishme në marrëdhëniet dhe bashkëpunimet tuaja dhe këtë vit ka çështje që kanë të bëjnë me zhvillimet dhe vendimet e rëndësishme që do të merrni, sepse ju vetë keni arritur në këtë pikë ose sepse ju sjell tjetri i rëndësishëm në jetën tuaj. në këtë pikë. Ju prekeni kryesisht nëse keni planetë në shkallën 2, 10, 16 dhe 25 të Demit ose Akrepit dhe së dyti nëse shkallët e mësipërme bien te Luani ose Ujori.

Mos harroni se këtë vit jeni pregatitur të mbillni farat e ambicieve dhe qëllimeve tuaja me punë të palodhur dhe nga viti i ardhshëm do të mund të shijoni frytet e përpjekjeve tuaja. Eklipset që do të ndodhin në boshtin tuaj lënë të hapur mundësinë e ndryshimit apo ndërprerjes së një marrëdhënieje profesionale apo një bashkëpunimi, madje edhe të papritur. Përmbysjet nuk janë vetëm negative pasi duhet të mbani mend se aty ku mbyllet një derë, hapet një tjetër.

Ndikimi i eklipseve Hënore dhe Diellore te Akrepi përkatësisht në 16 maj dhe 25 tetor:

A është koha për të bërë diçka formale apo për të mos u marrë më me të gjithë çështjen? Këto eklipse që aktivizojnë shtëpinë tuaj të shtatë, të marrëdhënieve dhe bashkëpunimeve, ndryshojnë rrënjësisht qasjen tuaj ndaj seksit, intimitetit dhe angazhimit, por edhe atë që kërkoni nga dashuria dhe bashkëpunimet tuaja. Lëvizje të rëndësishme në marrëdhënien tuaj ose një partneritet janë në axhendë. Ju mund të fejoheni papritur, të dëgjoni lajme për një shtatzëni, të nënshkruani një kontratë qiraje me të dashurin tuaj ose të ribashkoni jetën tuaj në një mënyrë formale. Mund të takoni shpirtin tuaj binjak ose të keni një zgjim të madh seksual dhe emocional, pasi papritur ndjeni një tërheqje fatale për dikë. Ky nuk është një njohje aksidentale, me një eklips në Akrepin karmik mund të jetë një ribashkim nga një jetë e mëparshme. Njëri apo tjetri(shpresojmë) që të dy luani letra të hapura? Por lëreni kohën të tregojë përpara se të thoni se kjo marrëdhënie ka për qëllim të zgjasë përgjithmonë në jetën tuaj. Nëse keni ndjerë për një kohë të gjatë se marrëdhënia ose partneriteti juaj nuk mund të ecë përpara, ju po e përfundoni atë në mënyrë të pakthyeshme pa u kthyer kurrë pas.

Ndikimi retrograd i Marsit te Binjakët nga 29 tetori deri më 13 janar 2023:

Marsi konkurrues është retrogradë në shtëpinë tuaj të dytë, punën, paratë dhe vetëvlerësimin, duke bërë që financat - dhe besimi juaj - të lodheni  pak, prandaj pak me te vemendshem .  Puna juaj mund të jetë stresuese dhe mund të ndiheni të stresuar dhe të stresuar për plotësimin e afateve të shkurtra ose falënderimin e një klienti kërkues. Ulni koston tuaj të fryrë të jetesës, veçanërisht nëse jetoni përtej mundësive tuaja. Mos i shpërdoroni paratë tuaja për blerje të kota, është më mirë të keni paguar faturën e energjisë elektrike në kohë. Ju mund ta doni programin dhe qëndrueshmërinë, por mbajtja e tyre tani do të jetë e vështirë. Me Marsin retrograd mund ta keni të vështirë të kurseni para, madje mund të bëni shpenzime të paparashikuara.

Marsi retrograd te Binjakët pengon planet financiare dhe ju nxit të rishikoni mënyrën se si e menaxhoni çështjen dhe si i shpenzoni burimet tuaja financiare.

Nga data 30.10.22 deri në fund të vitit, do të jetë mirë t'i kushtoni vëmendje të veçantë çështjeve që shqetësojnë sektorin financiar, pasi duket se mund të ketë ulje-ngritje ose disa detyrime të harruara.

Gjatë vitit, Marsi do të kalojë në pjesën e hartës suaj diellore nga shtëpia e tetë në shtëpinë e dytë diellore dhe do t'ju japë disa mundësi për të vepruar me vendosmëri dhe efektivitet në çështjet që lidhen me financat tuaja, karrierën për të sqaruar marrëdhëniet me miqtë dhe për të vepruar. ambiciet dhe synimet që keni vendosur gjatë vitit të ri.

Për shkak të rikthimit të tij, i cili fillon në 30 tetor dhe përfundon në janar 2023, ai do të theksojë praninë e tij duke qëndruar më gjatë në shtëpinë e dytë të horoskopit tuaj diellor dhe kjo mund të tregojë se ky vit është i rëndësishëm në lidhje me financat dhe materialin tuaj. sigurinë dhe vetëvendosjen dhe se jo vetëm do t'ju duhet të veproni aktivisht për këto çështje, por edhe të luftoni për t'i mbrojtur ato.

Marsi nga Ujori më 06.03 deri më 15.04 rrit ritmet në jetën tuaj profesionale. Marrja e përgjegjësive dhe detyrimeve shkakton nervozizëm dhe stres. Por ju jepet mundësia të tregoni aftësitë tuaja dhe të fitoni admirimin e bashkëpunëtorëve dhe eprorëve. Kjo periudhë është e përshtatshme për ju që të vazhdoni me vendosmëri me plane biznesi dhe biseda. Por do bëni mirë të jeni pajtues me të tjerët pasi mizoria dhe absolutiteti i mundshëm do të gjykohen negativisht nga mjedisi profesional.

Marsi në shenjën tuaj të zodiakut nga data 06.07 deri më 20.08 ju ndihmon të merrni iniciativa në të gjitha nivelet dhe të arrini objektivat profesionale që mund të keni vendosur. Qëndroni larg sjelljeve dhe lëvizjeve spazmatike që do të prishin atmosferën pozitive dhe do të krijojnë probleme të mëtejshme me partnerët tuaj.

Plutoni do të mbetet në Bricjap këtë vit dhe në shtëpinë e nëntë të horoskopit tuaj Diellor, duke vazhduar të ushtrojë presion dhe të ndryshojë realitetin tuaj përmes botëkuptimit tuaj dhe ndërsa ai transformohet me kalimin e vitit. Ky vit është një thellim i frikshëm dhe ju e kuptoni krejtësisht ndryshe mënyrën se si njerëzit punojnë në përgjithësi dhe si motivohen ngjarjet dhe zhvillimet në jetën tuaj personale, gjë që ju jep shumë mirëkuptim dhe fuqi për të ndikuar nga distanca. Ju prekeni kryesisht nëse Dielli juaj është në pesë shkallët e fundit të shenjës tuaj ose nëse keni planetë nga shkalla e 25-të deri në fund të shenjave impulsive. Klima në jetën tuaj dhe në mënyrën se si i perceptoni gjërat do të ndryshojë shumë dhe do t'ju duhet të jeni shumë të kujdesshëm gjatë retrospektivës së planetit, pra nga data 29 prill deri më 9 tetor 2022, periudhë kur duhet të jeni të kujdesshëm edhe në gjithçka që lidhet me studime dhe kërkime mbi objekte studimi sekrete, metafizike apo dicka tjeter.

Neptunni mbetet tek Peshqit dhe në shtëpinë e njëmbëdhjetë të shenjes suaj  duhet të jeni të kujdesshëm edhe këtë vit, të keni sytë hapur dhe të shmangni kurthe që kanë të bëjnë me miqësi që tregojnë diçka tjetër dhe janë të ndryshme, për të mos u bindur. menjehere per dicka qe nuk eshte vertetuar nga praktika dhe e provuar ne kohe, por edhe per te ulur rreth synimeve dhe ambicieve tuaja, vecanerisht nese keni lindur ne fillim te dhjediteshit  te trete te shenjes suaj te zodiakut ose keni planete personale nga Shkalla e 20-të deri në 25-të e shenjave të ndryshueshme të zodiakut. Sigurisht, kjo nuk do të thotë se kudo ka rrezik dhe mashtrim, planetet mund t'ju ndihmojë të gjeni forcën për të mbështetur vizionin tuaj, por është mirë të keni gjithmonë këmbët në tokë dhe në realitet. Kushtojini vëmendje të veçantë periudhës nga 28 qershori deri më 4 dhjetor 2022, kur Neptuni do të jetë retrogradë dhe do t'ju duhet të forconi vetëflijimin dhe dashurinë brenda jush për të kapërcyer pengesat e padukshme.

NË PËRFUNDIM:

2022 do të jetë një vit ndryshimesh dhe me siguri karriera nuk mund të mbetet pa u ndikuar. Fillimisht Saturni i rreptë nga fusha e karrierës suaj vazhdon t'ua vështirësojë punen juve te shenjes se  Demit, përkundrazi shpërblen Demin që ka punuar shumë, por ndonjëherë shpërblimi i Saturnit do të thotë më shumë përgjegjësi.

Urani subversiv që vazhdon rrugën e tij në shenjën tuaj ju bën revolucionar, ndaj nëse një ambient pune nuk ju përshtatet, atëherë… merrni çantat tuaja të vogla dhe shkoni diku tjetër!

Mërkuri retrograd nga 14-25/1 dhe nga 10-23/9 sjell të dhëna konfuze tek profesionisti!

Eklipset e këtij viti (30/4, 16/5, 25/10 dhe 8/11) prekin pika veçanërisht të ndjeshme në horoskopin tuaj, ndaj ndryshimet këtë vit do të jenë të pashmangshme, pavarësisht nëse do t'i lansoni ju apo partnerët tuaj.

Hëna e re në 1/2 sjell një rinovim në karrierë. Nga data 6 mars Marsi dhe Afërdita shkojnë dorë për dore në fushën e karrierës, ndaj deri në mes të prillit do të jeni patjetër të zënë me profesionet që ju lodhin, por kjo lodhje është produktive.

Hëna e plotë e datës 16/4 sjell kulmin e përpjekjeve tuaja në punë, ndërsa nga data 24 maj deri më 5 korrik me siguri do të merrni përsipër detyrime të të tjerëve në punë.

Afërdita nga 29 Shtatori deri më 23 Tetor ëmbëlson klimën e biznesit, e kombinuar me një Hënë të re pozitive më 25 Shtator.

Viti që do të kaloni është i rëndësishëm sepse do t'ju maturojë në thellësi. Nëpërmjet ankthit dhe betejave, nga dilemat dhe frikat, nga ndarjet dhe përgjegjësitë e reja, do të zbuloni një vetvete të re, të aftë për të hartuar një rrugë të re.

KËSHILLA:

Qëndroni larg njerëzve problematikë dhe mos ndërhyni në punët e njerëzve të tjerë që nuk ju shqetësojnë. Nëse nuk doni më shumë probleme, merreni vetëm me jetën tuaj.

MUAJI DHE  ELEMENTET KRYESORE:

Janar: Urani do të jetë në shenjën tuaj të zodiakut, gjë që do të përmirësojë jetën tuaj shoqërore, por kujdes çfarë thoni.

Shkurt: Muaji ju inkurajon të lëvizni të sigurt në të gjitha fushat dhe veçanërisht në marrëdhëniet tuaja.

Mars: Kjo është koha e përsosur për t'u fokusuar në karrierën, ose studimet tuaja.

Prill: Përqendrohuni te vetja, pasi vendosmeria është çelësi nëse dëshironi të jeni të suksesshëm këtë vit.

Maji: Ju sjell sukses në të gjitha fushat e jetës suaj. Ju do të jeni më me fat nëse shmangni keqkuptimet gjatë lëvizjes retrograde të Mërkurit.

Qershor: Muaji i parë i verës ju sjell fat në karrierë, arsim dhe jetën sociale.

Korrik: Sjell probleme në jetën tuaj të dashurisë, ndaj përmirësoni aftësitë tuaja të komunikimit për të rritur romancën.

Gusht: Shqetësimet tuaja fillojnë të zbehen, ndaj relaksohuni dhe kaloni kohë me të dashurit tuaj.

Shtator: Dilni nga rutina juaj e përditshme dhe përpiquni të bëni ndryshime në jetën tuaj, veçanërisht në karrierë.

Tetor: Për disa arsye do të ndiheni nervoz dhe të paduruar për gjithçka. Rritni spiritualitetin tuaj për t'u ndjerë më të relaksuar.

Nëntor: Është një muaj i mrekullueshëm për të gjetur një ekuilibër mes karrierës dhe jetës suaj familjare.

Dhjetor: Muaji i fundit ju jep kohë për të menduar për të ardhmen tuaj. Bëni plane në mënyrë që të mos përsërisni gabimet tuaja.

 

Porosite tani hartën  tende personale në: 
https://www.astrologu.al/sq/parashikime-personale

ose për më shumë detaje rreth hartes astrologjike personale  te detajuar mund të kontaktoni drejtpërdrejt me astrologun

ne email:  tpimarketing@gmail.com  ne Messinger , WhatsApp, Viber

Jorgo Pulla: Tel.  (00355)   69 302 0018

 

Mos harroni ti bëni Like faqeve tona në Facebook

www.facebook.com/astrologu.al.JorgoPulla

www.facebook.com/www.astroshop.al.JorgoPulla

pasi dhe të bëheni pjesë në grupin tonë

www.facebook.com/groups/jorgopulla.astrologu

Për të qënë gjithnjë të informuar për ofertat dhe shortet që ne organizojmë EKSKLUZIVISHT dhe vetëm për pjestarët tanë…

Pra, do të ishte më mirë të qëndroni të qetë dhe të pretendoni qetësisht, duke kultivuar më tej talentin tuaj unik së bashku me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Ju presim…

, ,
21/3-20/4
Dashi vjetor
01/01/2022 to 31/12/2022

Dashi 2022 Parashikimet Vjetore Astrologjike

 

 

 

Porosite tani hartën  tende personale në: 
https://www.astrologu.al/sq/parashikime-personale

ose për më shumë detaje rreth hartes astrologjike personale  te detajuar mund të kontaktoni drejtpërdrejt me astrologun

ne email:  tpimarketing@gmail.com  ne Messinger , WhatsApp, Viber

Jorgo Pulla: Tel.  (00355)   69 302 0018

 

Dashi 2022: Orientime të reja

Mbani optimizmin tuaj në vitin 2022 pasi keni mundësinë të arrini objektivat dhe ambiciet maksimale që dëshironi të arrini. Asgjë nuk mund t'ju trembë dhe t'ju ndalojë të realizoni ëndrrat tuaja!

Ndikimi i Plutonit te Bricjapi (për ata që kanë lindur në mes dhe në fund të dhjediteshit të tretë):

Ndiheni pak të pasigurt në karrierën tuaj? Mos hidhni hapin perfundimtar  akoma. Ju përballeni me një situatë intensive në karrierën tuaj, ndërsa Plutoni kalon në shtëpinë tuaj të dhjetë të karrierës, duke ju sjellë ballë për ballë me njerëz që komplotojnë punën tuaj, nuk e njohin vlerën tuaj dhe ju privojnë nga njohja juaj profesionale. Ndoshta shefi juaj ose një klient është i etur për pushtet dhe ju mendoni se nuk ka asnjë mënyrë që ta fitoni këtë lojë. Mund t'ju duhet të negocioni fort dhe vështirë për të mbyllur një marrëveshje biznesi.

Presioni në punën tuaj po rritet dhe ju dëshironi t'i prishni të gjitha. Ju arrini në skajin e shkëmbit kur lindin çështje kontrolli dhe manipulimi, ndoshta rreth një kontrate, një lëvizjeje të madhe biznesi ose ka një atmosferë të përgjithshme konkurruese në punën tuaj. Nëse ju dhe një koleg ose shef keni fshehur disa çështje nën qilim, të gjitha mund të dalin në sipërfaqe. Mos thuaj që nuk të paralajmëruam dhe po, kjo do të thotë që duhet të përballesh me të përpara se gjërat të bëhen të vështira.

Në të njëjtën kohë, Plutoni nga Bricjapi transformon rrugën tuaj profesionale dhe çon në lavdi të paparë edhe pse në kushte stresuese. Qëndrueshmëria juaj do të jetë vendimtare pasi gjykohet nga suksesi (kryesisht ka të bëjë me të lindurin në dhjetëditëshin e tretë).

Viti 2022 është një vit që do të sjellë mundësi të konsiderueshme për ju dhe do të shpërblejë përpjekjet që keni bërë - veçanërisht në fushën profesionale - në vitet e mëparshme. Ata që kanë lindur në dhjetëditëshin e tretë të shenjës së tyre të zodiakut do të kenë nevojë për pak më shumë vëmendje dhe shumë më tepër në tre ditët e fundit pasi Plutoni në Bricjap vazhdon të shtyjë për transformim dhe evolucion, diçka që nuk vjen në një rrugë të lehtë.

Këtë vit mund të ndjeni nevojën për të bërë një ndryshim në drejtimin tuaj profesional dhe kështu ka shumë gjasa që të gjeni veten me një objekt tjetër pune dhe në fakt krejt papritur. Sektori financiar do të luajë një rol të madh në vendimet tuaja këtë vit, pasi jeni të gatshëm të lini një punë në të cilën mund të shpreheni dhe të doni, për t'u angazhuar në një tjetër nga e cila do të keni më shumë mundësi fitimi. Bilanci është thelbësor për këtë vit pasi nga njëra anë peshoren duket se anojnë "rrezikshëm", gjë që mund t'ju shtyjë të merrni vendime impulsive dhe më pas të kuptoni përmasat e impulsit.

Plutoni vazhdon rrugëtimin e tij në shenjën e Bricjapit, duke “transformuar” marrëdhëniet profesionale dhe sociale për ju që keni lindur në tre ditët e fundit të shenjës suaj, gjë që tregon se një ndryshim në punë ka shumë të ngjarë. Mos harroni se çdo vendim do të ketë të mirat dhe të këqijat e veta, por përpiquni të mos merrni vendime për arsye egoiste.

Plutoni që do të mbetet këtë vit në Bricjap dhe në shtëpinë e dhjetë të horoskopit tuaj Diellore, duke vazhduar të ushtrojë presion dhe të transformojë realitetin tuaj në profesional, sukseset tuaja dhe pozicionin tuaj në rrjetin social. Ashtu si vitet e kaluara edhe këtë vit duhet të jeni të kujdesshëm me rrymat e fshehta që prekin karrierën tuaj, me njerëz apo grupe që kundërshtojnë interesat tuaja dhe me njerëz që komplotojnë pas shpine dhe jo për hir të karrierës tuaj sigurisht. Ju prekeni kryesisht. nëse Dielli juaj është në pesë shkallët e fundit të shenjës suaj ose nëse keni planetë nga shkalla e 25-të deri në fund të shenjave impulsive. Klima në biznesin tuaj dhe imazhi juaj publik do të ndryshojë shumë dhe do t'ju duhet të jeni shumë të kujdesshëm gjatë retrospektit të planetit, pra nga 29 prilli deri më 9 tetor 2022.

Ndikimi i Saturnit tek Ujori:

Mirë se vini në botën e inovacionit! Saturni kalon në shtëpinë tuaj të njëmbëdhjetë, të miqësisë dhe grupeve, duke sjellë miqësi të reja të vazhdueshme në jetën tuaj ose ju largoheni nga disa njerëz që nuk kanë më asgjë për t'ju ofruar. Popullariteti juaj po rritet, ju jeni në qendër të një komuniteti aktivistësh, liderësh dhe revolucionarësh. Bëni donacione ose merrni pjesë në bamirësi, më shumë se zakonisht, pasi kjo energji e Saturnit në Ujor thekson natyrën tuaj idealiste. Mund të jeni ju që jeni në një pozicion pushteti brenda një grupi, ndaj përdorni atë fuqi për të ndryshuar politikën e një grupi për mirë, duke qenë më të drejtë dhe më të përgjegjshëm. Ju vini në kontakt me njerëz të përgjegjshëm dhe të pjekur që ndihmojnë funksionalitetin e ekipit tuaj ose redaktorët politikë ose njerëz me status social dhe së bashku rritet zëri juaj kolektiv. Kjo fuqi kozmike ju bën të dëshironi të krijoni, por edhe të thyeni rregullat, të cilat mund të çojnë në një revolucion social.

Mbani optimizmin tuaj në 2022 pasi keni mundësinë të arrini objektivat dhe ambiciet maksimale që dëshironi të arrini. Asgjë nuk mund t'ju dekurajojë dhe t'ju pengojë të realizoni ëndrrat tuaja pasi Saturni nga Ujori ju mbështet të funksiononi me përgjegjësi, me ecje të qëndrueshme, duke dhënë më të mirën tuaj në nivelin e përpjekjes. Sqarimet në një mjedis miqësor ju ndihmojnë të qetësoheni te njerëzit të cilëve mund t'u besoni dhe të mbështeteni.

Saturni vazhdon udhëtimin e tij në shenjën e Ujorit - duke prekur më shumë ju që keni lindur në dhjetëditëshin e dytë të shenjës suaj - duke ju kujtuar se disa miqësi do të duhet të riformohen dhe vlerësohen. Nuk përjashtohet mundësia që të afroheni me njerëz të rinj që do të vënë re se keni më shumë të përbashkëta dhe të largoheni nga njerëzit që deri vonë i konsideronit se i përkisnin bërthamës së ngushtë të miqve tuaj. Në kombinim me rrjedhën retrograde të Marsit në shenjën e Binjakëve (nga 30/10/2022 deri më 13/1/2023) duket se do të ketë disa çështje që do t'ju shtyjnë drejt shtesave dhe rirregullimeve të reja të personave që përbëjnë.mjedisin tuaj të ngushtë.

Saturni mbetet në vendbanimin e tij të përditshëm, Ujori kështu vazhdon kalimin e tij nëpër shtëpinë e njëmbëdhjetë të horoskopit tuaj Diellor, duke ushtruar ndikimin e tij më shumë nëse keni lindur në fillim të dhjetëditëshit të dytë të shenjës suaj të zodiakut ose nëse keni planetë personalë nga 11 deri në 11 grade te shenjave fikse. Marrëdhëniet tuaja shoqërore, planet dhe aspiratat mund të fitojnë këtë vit një themel të fortë ose të forcojnë më tej themelet që keni krijuar tashmë dhe ky vit sjell sukses përmes durimit, menaxhimit të zgjuar dhe të kujdesshëm të burimeve dhe favorit dhe suksesit përmes njerëzve të rëndësishëm që ju ndihmojnë në kohën e duhur. . Kujdes nga data 5 qershor deri më 23 tetor 2022, kur Saturni do të jetë retrogradë, pasi gjatë asaj periudhe mund të ketë vonesa dhe anulime në çështjet e mësipërme. Por mos harroni se një rikthim është gjithashtu një periudhë e rishikimit të qëllimeve dhe planeve dhe pengesat ndonjëherë funksionojnë mirë. Miqësitë tuaja do kalojnë në një rishqyrtim dhe nuk do u jepni më asnjë mundësi personave që nuk plotësojnë kërkesat dhe nevojat tuaja.

Ndikoni në Jupiterin tek Peshqit nga 1 janari deri më 10 maj dhe nga 29 tetori deri më 20 dhjetor:

Ka një bukuri të fshehur në këtë botë paradoksale dhe hakmarrëse… Ndërsa Jupiteri kalon në shtëpinë tuaj të dymbëdhjetë të dhembshur dhe shpirtërore, ju bëheni pafundësisht filantropikë lironi pakënaqësitë dhe mëritë që mund të keni regjistruar në shpirtin tuaj. Sa bukur që më në fund mund të lini pas plagët e së shkuarës dhe me zemër të hapur të fshini atë që ju ka shkaktuar hidhërim. Në fund të fundit, ju e dini mirë se ky regjistrim i përpiktë i shkeljeve të njerëzve të tjerë vetëm ju dëmton ju dhe askënd tjetër. Harrojini ofendimet e tyre pasi kjo tani është për ju një humbje kohe dhe energjie mendore. Më e mira që mund të bëni është një spastrim emocional pasi tani ndiheni gati të fshini nga memorja e jetës tuaj çfarëdo dhe këdo që ju ka lënduar. Në fund të fundit, me Jupiterin në shenjën tuaj të zodiakut që ju viziton këtë vit, duhet të jeni më se gati për të mirëpritur kapitullin e ri dymbëdhjetëvjeçar që hapet në jetën tuaj.

Jupiteri do t'ju ofrojë mbrojtje pasi do të jetë një engjëll mbrojtës për ju. Kjo do të thotë që edhe nëse ka të meta në disa çështje do të gjeni një mënyrë edhe në minutën e fundit t'i shmangni dhe të dilni të padëmtuar.

Hyrja e Jupiterit te Peshqit, ku do të qëndrojë deri në dhjetëditëshin e parë të majit, jep mundësinë gjatë katër muajve të parë të vitit të ri të jeni pozitivisht aktivë në çështje që kanë të bëjnë me përmirësimin tuaj personal në planin psikologjik. ju mund të investoni në rezultatet e një vetë-analizë serioze dhe një menaxhim të ftohtë të frikës dhe pasigurive tuaja. Kjo është një kohë e mirë për të investuar në mbështetjen e një specialisti që mund t'ju ndihmojë. Ju mund të shihni frikën tuaj të rritet gjatë kësaj kohe, por në të njëjtën kohë do të ndjeni se një dorë e padukshme ju ndihmon të kapërceni çdo pengesë, ndërsa besimi juaj rritet.

Ndikimi i Jupiterit Dashi nga 11 maji deri më 28 tetor dhe nga 21 dhjetori deri më 16 maj 2023:

Filloni planin tuaj të sulmit! Gjatë kësaj periudhe kohore meditimi, ju e filloni jetën tuaj me shpejtësi të madhe pasi Jupiteri në shenjën tuaj të zodiakut ju pajis me fat për fillime të reja në jetën tuaj. Pavarësisht nëse është një marrëdhënie e re apo një punë, ju keni energji intensive, guxim për të marrë jetën në duart tuaja. Vetëm shikoni tendencën tuaj për të qenë të nxituar ose të pamatur, pasi energjia entuziaste dhe aventureske e Jupiterit mund t'ju bëjë të guximshëm dhe joserioz, veproni pa parë disavantazhet. Ju mund të tundoheni të jeni jashtëzakonisht egoistë dhe arrogantë, veçanërisht në vende dhe njerëz ku shkelje të tilla nuk janë të mirëpritura. Ndërsa sigurisht nuk doni të nënvlerësoni veten, nuk duhet të jeni arrogantë. Do të humbisni mundësinë për t'u bërë udhëheqësi që respektohet dhe vlerësohet nga të tjerët.

Jupiteri në shenjën tuaj të zodiakut ju jep shkëlqim, optimizëm, gëzim për jetën dhe iniciativa në të gjitha nivelet. Është një dhuratë e vlefshme që ju ndihmon të ecni përpara duke zgjeruar horizontet tuaja në fushat që ju interesojnë. Ajo sjell gjithashtu njerëz që mund t'ju ndihmojnë të vazhdoni rrugtimin tuaj. Nëse nuk pushoni se vazhduari ne planet e juaja , mund t'ju ndihmojë të hapni krahët dhe të afroheni më shumë me qëllimet profesionale, por edhe me marrëdhëniet personale që ju shprehin.

Favori në fillimet e reja do të fillojë të bëhet i dukshëm, aq më tepër për ju që keni lindur në dhjetë ditët e para të shenjës suaj të zodiakut. Më pas deri në fund të vitit ai do të jetë sërish në shenjën e Peshqve derisa të hyjë për udhëtimin e tij vjetor në shenjën tuaj më 21/12. Më pas do të hapet një cikël i ri veçanërisht për fushën e marrëdhënieve tuaja ndërpersonale ku do të ketë mundësi për të zgjeruar ose një bashkëpunim ose fillimin e një marrëdhënieje personale.

Nga maji deri në tetor, Jupiteri, i cili tashmë do të jetë në shenjën tuaj të zodiakut, ju jep favorin e tij në çdo përpjekje dhe iniciativë, por një favor që do ta keni vetëm nëse keni lindur në dhjetë ditët e para të shenjës suaj të zodiakut, si për shkak. për të shkuar në prapavijë do të arrijë vetëm në shkallën e 9-të të Dashit dhe do t'i kalojë sërish Peshqve në fund të tetorit, duke ju dhënë mundësinë derisa të vijë viti, të rishikoni dhe korrigjoni çështjet që kishit në maj.

Ndikimi i Marsit retrograd te Binjakët nga 29 tetori deri më 13 janar 2023:

Universi kërkon vëmendje për mënyrën se si veproni dhe komunikoni, kështu që nuk jeni shumë rehat. Marsi kthehet në mënyrë retrograde në shtëpinë tuaj të tretë, komunikimin ndërlikon marrëveshjet dhe negociatat. Në vend që të jeni egoist dhe të pasjellshëm, mund të jeni në gjendje të kontrolloni zemërimin dhe debatet tuaj, ose të paktën të tregoni modestinë tuaj. Ka një shans të shtuar që të jeni shumë të fortë në bisedat dhe ndërveprimet tuaja. Kushtojini vëmendje stilit tuaj të komunikimit, mos u distanconi nga ata me të cilët dëshironi të punoni vërtet. Mbani mend: egoja nuk është gjithçka dhe nuk duhet gjithmonë të mbizotëroni ose të shpallni praninë tuaj mbretërore për të marrë atë që dëshironi. Nëse jeni me fat dhe jeni me një partner të ri emocionues, mund të zbuloni se keni filluar të ndiheni të kufizuar pasionin tuaj nën këtë ndikim. Një moment dëshironi të jeni miq, por në një moment pendoheni. Mos mendo shumë tani, vetëm ki kujdes. Mund të ketë çështje që do të pengojnë zhvillimin e partneriteteve që janë katalitike për ju. Vonesat do të nxjerrin në pah gabimet që duhen korrigjuar, ndaj përfitoni nga kjo kohë për të identifikuar fushat për përmirësim.

Gjatë vitit, Marsi do të kalojë nëpër seksionin e hartës suaj diellore nga shtëpia e nëntë në shtëpinë e tretë diellore dhe do t'ju japë disa mundësi për të vepruar me vendosmëri dhe efektivitet për çështjet që kanë të bëjnë me botën, shoqërinë dhe gjërat dhe do të fokusoheni. shumë për karrierën, martesën dhe qëllimet. Mos harroni periudhën nga 25 maji deri më 5 korrik, ku Marsi do të jetë në shenjën tuaj të zodiakut dhe kjo është një nga stinët më intensive dhe dinamike të vitit për ju, gjatë së cilës mund të arrini shumë! Për shkak të rikthimit të tij, i cili fillon në 30 tetor dhe përfundon në janar 2023, ai do të theksojë praninë e tij duke qëndruar më gjatë në shtëpinë e tretë të horoskopit tuaj Diellor dhe kjo mund të tregojë se ky vit është i rëndësishëm për sa i përket veprimit dhe sqarimeve që do bëni në lidhje me vëllezërit e motrat, të afërmit e afërt dhe mjedisin e afërt, ndërkohë që në të njëjtën kohë do të ketë tensione dhe grindje në kontaktet dhe komunikimet tuaja, të cilat do t'ju bëjnë të rishikoni mënyrën se si mendoni dhe veproni.

Marsi në Bricjap nga data 24.01 deri në 06.03

rrit ndjeshëm kërkesat profesionale për shkak të detyrimeve që merrni përsipër. Bisedat nuk do të jenë të qeta pasi ka të ngjarë të ngecni në dëshirat tuaja dhe nevojën për të përfituar nga çdo pikë përpjekjeje profesionale.

Neptuni mbetet tek Peshqit

dhe në shtëpinë e dymbëdhjetë të horoskopit tuaj Diellor, duke thënë se duhet të jeni të kujdesshëm edhe këtë vit, të mbani sytë hapur dhe të shmangni kurthe që kanë të bëjnë me armiqtë e fshehur, veçanërisht nëse keni lindur në fillim të dhjediteshit te tretë. te shenjës suaj të zodiakut ose nëse keni planetë personalë nga shkalla e 20-të deri në 25-të e shenjave të ndryshueshme të zodiakut. Një faktor kyç për t'u marrë parasysh është forca e nënndërgjegjes suaj dhe do t'ju duhet të mendoni nëse këtë vit jeni armiku I vetvetes dhe nëse frika dhe frenimet tuaja po pengojnë veprimet dhe zhvillimet tuaja në jetën tuaj. Kushtojini vëmendje të veçantë periudhës nga 28 qershori deri më 4 dhjetor 2022, kur Neptuni  do të jetë retrogradë dhe do t'ju duhet të forconi vetëflijimin dhe dashurinë brenda jush për të kapërcyer pengesat e padukshme.

Eklipset në boshtin Demi - Akrep (30.04, 16.05, 25.10, 08.11)

ju ftojnë të rishikoni mënyrën se si e trajtoni materien. Mundësitë financiare që do të krijohen do të jenë të vlefshme, por duhet të tregoheni modeste dhe të matur në mënyrën se si i menaxhoni. Pengesat që mund të lindin do të jenë një sfidë për ju pasi kërkon pjekuri, logjikë dhe përgjegjësi, edhe nëse keni nevojë të ndërmerrni rreziqe të konsiderueshme.

Eklipset në boshtin Demi - Akrep në 2022 fokusojnë vëmendjen tuaj në çështjet financiare, shitjet, zgjidhjen e çështjeve të trashëgimisë. Jeni të pregatitur  për të rrezikuar ndërkohë që kuptoni se ka njerëz dhe situata që mund të pengojnë plane specifike. Eklipset Diellore te Demi dhe Akrepi përkatësisht me 04.03 dhe 08.11 nuk përjashtohen të sjellin shpenzime të papritura apo mundësi përkatëse. Duke qenë se vendimet që do të merren gjatë kësaj periudhe do të jenë katalizator për financat tuaja, sigurohuni që të jeni plotësisht të sigurt dhe të ecni përpara me ritme të qëndrueshme në çdo plan financiar që ju shqetëson.

Urani do të jetë në shenjën e Demit -duke ndikuar tek ju që keni lindur në dhjetëditëshin e dytë të shenjës suaj- dhe në kombinim me eklipset që do të ndodhin në aksin Demi-Akrep (30/4, 16/5, 25/ 10 dhe 8/11) tregon se sektori financiar dhe menaxhimi i çështjeve financiare do të jenë “basti” i këtij viti. Përpiquni të jeni mjaft konservatorë në çështjet që kanë të bëjnë me portofolin  tuaj, shmangni hapjet dhe lëvizjet e mëdha në të cilat nuk i keni vlerësuar me kujdes të gjitha rezultatet e mundshme, për të mos u habitur. Edhe në rast se ka disa probleme financiare nga e kaluara me kreditë, kartat dhe sigurimet, përpiquni t'i vendosni ato në një rresht dhe mos i lini në harrese.

Nga këto katër eklipse do t'ju duhet t'i kushtoni më shumë vëmendje atij që do të ndodhë më 11/8 në boshtin Demi-Akrep, pasi aspektet që do të ndodhin gjatë tij tregojnë se atëherë do të thirreni në shikoni nëse dhe kur sa lëvizjet tuaja dhe menaxhimi që keni bërë sollën rezultatet e pritura.

Urani, ku qëndron sërish në Demi këtë vit dhe vazhdon të kalojë në shtëpinë e dytë të horoskopit tuaj Diellor, duke ju prekur kryesisht nëse keni lindur në dhjetëditëshin e dytë të shenjës suaj të horoskopit ose nëse keni planetë personalë te shenjave fikse të zodiakut. Financat tuaja dhe në përgjithësi siguria që ndjeni duke ditur se keni forcën për të përballuar vështirësitë janë të theksuara këtë vit dhe herë pas here do t'ju jepen mundësitë për t'u treguar të tjerëve dhe për t'i vërtetuar vetes se çfarë vlen! Kushtojini vëmendje të veçantë zhvillimeve të paparashikueshme financiare gjatë retrospektivës globale nga 24 gushti deri në fund të vitit, periudhë kur në përgjithësi duhet të jeni të matur në menaxhimin e portofolit tuaj dhe të parashikoni ndonjë surprizë të paparashikuar…

Çështjet e sigurisë materiale dhe lirisë psikologjike do të dalin në pah këtë vit. Ju prekeni kryesisht nëse keni planetë

Demit ose Akrepit dhe së dyti nëse shkallët e mësipërme bien te Luani ose Ujori.

NË PËRFUNDIM:

Viti i ri nis me Afërditën retrograde në fushën e biznesit, ndaj nuk përjashtohet që deri në datën 29/1 të ketë disa vonesa, shtyrje apo anullim në çështje që lidhen me karrierën tuaj. Megjithatë, më 2/1, Hëna e Re sjell të dhëna të reja në karrierë. Në fakt, nga data 24/1 guvernatori juaj “luftëtar” Marsi do të jetë edhe në fushën e karrierës suaj, duke parashikuar lodhje dhe tensione të mundshme me shefat, punëdhënësit apo personat që kanë fjalën tuaj në punën tuaj. Deri në 6 Mars do të thirreni për durim! Është e vetmja kohë në thelb stresuese! Hëna e Plotë e 18/3 tregon se disa çështje në punë arrijnë kulmin. Nga data 11 maj, megjithatë, ju e mirëpresin Jupiterin  në shenjën tuaj të zodiakut -fillimisht deri në datën 28/10- i cili premton ngritje, evolucion por edhe oreks për përpjekje të mëdha. Kështu do të keni mundësi të rëndësishme për të hapur krahët.

Hëna e Re më 27/8 parashikon një zhvillim pozitiv në biznesin tuaj, edhe pse jeni të stresuar. Nga data 5 deri më 29 shtator gjithashtu, ju mund të përmirësoni klimën dhe performancën tuaj në mjedisin e punës, falë pranisë së Afërditës në sektorin e biznesit. Kujdes nga Mërkuri retrograd dhe keqkuptimet e tij nga 23/9 deri në 2/10. Më në fund, nga 10 dhjetori, Afërdita prek sërish fushën e karrierës, ndërsa nga data 20 dhjetor, më në fund e mirëpret Jupiterin në shenjën tuaj të horoskopit, falë të cilit po ia kaloni shumë!

Progresi juaj profesional dhe social do të jetë shqetësimi juaj kryesor. Njohjet e reja me njerëz interesantë do të luajnë një rol mbështetës në jetën tuaj.

2022 do të sjellë një ndryshim të madh në punën tuaj, në psikikën tuaj ose në idetë tuaja. Një marrëdhënie e re, një udhëtim, një zgjidhje ligjore apo një kurs i ri studimi, janë dhuratat kryesore të këtij viti për ju. Shëndeti juaj mbetet i fortë dhe disponimi juaj është optimist.

KËSHILLA:

Mundohuni të mos jeni shumë të ashpër apo arrogantë me të tjerët. Në vend që të shtyni mendimin tuaj, bëni një hap prapa dhe negocioni dhe do ta arrini atë që dëshironi më lehtë pa bujë duke bërë miq dhe jo armiq.

ELEMENTI KRYESOR TE MUAJEVE :

Janar: Do të ketë ndryshime të vogla në jetën tuaj sociale dhe profesionale. Përdorni energjinë tuaj për të zgjidhur problemet.

Shkurt: Ju rritni pavarësinë tuaj, por merrni kohë për veten tuaj për t'u çlodhur dhe për të rimbushur bateritë tuaja.

Marsh: Vazhdoni të relaksoheni vetëm ose në shoqërinë e të dashurve tuaj.

Prill: Plutoni do të udhëheqë veprimet tuaja dhe do ndiheni më të qetë dhe më të fokusuar.

Maj: Duhet të shikoni pozitivisht ndryshimet që do të ndodhin në jetën tuaj, pasi asgjë ekstreme nuk do të ndodhë.

Qershor: Është një kohë e mirë për pushime, ndërkohë që do të keni fat edhe financiarisht dhe në jetën sociale.

Korrik: Muaji juaj është plot energji pozitive, ndaj përfitoni nga çdo mundësi që ju del.

Gusht: Ndryshimet po vijnë në jetën tuaj shoqërore dhe veprimet tuaja do të përcaktojnë nëse do të jetë për mirë apo për keq.

Shtator: Nga data 11 e muajit që Mërkuri do të lëvizë retrograd, do të ketë komplikime të ndryshme.

Tetor: Mundohuni të kaloni kohë me familjen tuaj dhe të fitoni energji  të re.

Nëntor: Familja do të vazhdojë të jetë qendra e jetës suaj, megjithatë mos harroni financat.

Dhjetor: Viti mbyllet me perspektiva pozitive. Përdorni muajin për t'u përgatitur për ndryshimet e ardhshme.

Porosite tani hartën  tende personale në: 
https://www.astrologu.al/sq/parashikime-personale

ose për më shumë detaje rreth hartes astrologjike personale  te detajuar mund të kontaktoni drejtpërdrejt me astrologun

ne email:  tpimarketing@gmail.com  ne Messinger , WhatsApp, Viber

Jorgo Pulla: Tel.  (00355)   69 302 0018

 

Mos harroni ti bëni Like faqeve tona në Facebook

www.facebook.com/astrologu.al.JorgoPulla

www.facebook.com/www.astroshop.al.JorgoPulla

pasi dhe të bëheni pjesë në grupin tonë

www.facebook.com/groups/jorgopulla.astrologu

Për të qënë gjithnjë të informuar për ofertat dhe shortet që ne organizojmë EKSKLUZIVISHT dhe vetëm për pjestarët tanë…

Pra, do të ishte më mirë të qëndroni të qetë dhe të pretendoni qetësisht, duke kultivuar më tej talentin tuaj unik së bashku me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Ju presim…

 

, ,