Parashikimet

Shigjetari vjetor
01/01/2019 to 31/12/2019

Shigjetari 2019 Parashikimet Vjetore Astrologjike

NDIKIMI I NEPTUNIT TEK PESHQIT (për të lindurin në në mes të dhjetë ditëshit të dytë)

Me Neptunin duke zgjeruar shtëpinë tuaj të katërt, gjithçka është idealizuar në një nivel familjar ndjeni fuqishëm nevojën e kontaktit me rrënjët tuaja, atdheun tuaj, familjen tuaj, pasi kjo është diçka që krijon siguri të fortë, por gjithashtu ju nxit të jepni butësi, mirëkuptim, dhembshuri, mbështetje mendore personi juaj ka nevojë.Përmes këtij procesi mund të afroheni më pranë njerëzve të rëndësishëm për ju ose në situata që do të demistifikojnë këta njerëz, duke krijuar plagë dhe zhgënjime të forta.Trishtimi, vetmia bëhet më intensive se kurrë, ashtu si nevoja për të hyrë në kontakt me të kaluarën dhe për ta bërë atë të bukur. Mos e bëni këtë, veçanërisht për njerëzit që nuk e meritojnë atë, sepse faktet do t'ju detyrojnë të shihni realitetin e përgjakshëm dhe të shpërndani atë që keni ndërtuar në mendjen tuaj.Është gjithashtu e këshillueshme që të jeni të kujdesshëm në lidhje me pasuri të paluajtshme ose ndërtim, korrigjime që mund të ekzistojnë, pasi rreziku është me kalimin e kohës për të zbuluar mangësitë dhe gabimet që do t'ju kushtojnë materiale dhe psikologjike. Ideal do të ishte një blerje ose një lëvizje në një vend bregdetar ku do të mbushet me paqe dhe qetësi.

URANI TEK DASHI(për të lindurit në fund të dhjetë ditëshit të tretë)

Deri në 3 Mars në shtëpinë tuaj të pestë, Urani do të kujdeset për të përmbysur çdo qasje anakronike që keni dashur për dashurinë, pasi ka ardhur koha që të ndryshoni dhe kjo do të bëhet përmes marrëdhënieve dhe situatave që do të kenë një element të fortë të papritur. Fakt është se njerëzit dhe marrëdhëniet që do të dalin gjatë kësaj kohe nuk do të njihen për stabilitetin e tyre, por ky proces do t'ju pjekë dhe do t'ju çojë në një filozofi të re. Nuk përjashtohetfakti qw marrëdhënien tuaj ekzistuese ta rishikoni dhe të vendosni se është koha për të mbyllur një cikël të rëndësishëm në jetën tuaj.

SATURNI TEK BRICJAPI (për të lindurin në dhjetë ditëshin të dytë)

Me Saturnin që është në shtëpinë tuaj të dytë, ndiheni të kufizuar në nevojat tuaja materiale dhe emocionale. Duhet tw vlerësoni statusin e materialit, por gjithashtu të sqaroni me vetveten se imazhi juaj personal nuk varet nga të ardhurat që keni dhe sa i keni humbur, por nga vlera e personalitetit. Për të qenë i pjekur në menaxhimin financiar mund të ketë kufizime, siç është reduktimi i punës, kështu që çfarë duhet të bëni është trajtimi sipas prioriteteve dhe nevojave tuaja reale.Ju mund të mendoni se nuk po e shpërbleheni siç duhet, se nuk ia vlen dhe se e gjithë kjo do të çojë në një krizë identiteti që do t'ju kufizojë. Mos harroni ... tani është koha që të zbuloni vlerën tuaj të vërtetë në të gjitha nivelet.

NDIKIMI I JUPITERIT

Është fakt !! Nga viti i kaluar deri më 3 Dhjetor, Jupiteri është në shenjën tuaj dhe natyrisht hap optimizëm, por gjithashtu ju jep mundësinë për të bërë hapa të rëndësishëm në të gjitha fushat e jetës suaj të tilla si jeta juaj personale, familja juaj, karriera juaj.Njerëzit që do të shfaqen në këtë periudhw do tw mbushin pozitivisht bateritë. Partneritetet dhe marrëdhëniet janë në qendër dhe keni potencial për të arritur maksimumin përmes tyre.Çfarë është e mirë është optimizmi i tepruar dhe humor që mund të bëni gjithçka ... pasojat e pakëndshme nuk përjashtohen.Prej 3 Dhjetorit, Jupiteri kalon tek Bricjapi dhe "prek" nevojat materiale dhe emocionale që mund të keni të kufizuara.

EKLIPSET 2019

EKlipset që do të kryhen në aksin e Gaforre - Bricjapi(Eklipsi Diellor tek Bricjapi më 6 Janar, Eklipsi Diellor tekGaforrja më 2 Korrik, eklipsi i Hënës në aksin e Gaforres - Bricjapi më 16 Korrik, Eklipsi Diellor tek Bricjapi më 26 Dhjetor) ju fton të fokusoheni se ajo ka të bëjë me çështjet ekonomike që kanë të bëjnë me ju dhe do të filloni një rrugë të re, nëpërmjet vendimeve kyçe që do t'ju duhet të merrni ose ngjarjeve vendimtare që nuk do t'ju lënë hapësirë.

MERKURI RETROSPEKTIV 2019

Nga 3 Marsi deri më 29 Mars, Merkuri mund t'ju shkaktojë ndërhyrje intensive, ndryshime në humor dhe vështirësi në komunikimin me njerëzit në mjedisin tuaj familjar që do të krijojnë konflikte dhe mospërputhje. Shmangni marrëveshjet dhe nënshkrimit të kontratave në lidhje me pasurinë e patundshme, sepse ka më shumë gjasa të mos zhvillohet pozitivisht.

Shigjetari:Së bashku me Marsin tek Dashi nga 02/01/2019 do të jetë një kohë e këndshme. Ju do të merrni vazhdimisht lajme të këndshme.Do të ketë stabilitet dhe siguri në vendin tuaj të punës. Njohjet që do të bëni do të jenë tw shumta dhe flirtimi është i mjaftueshëm. Ju nuk mund ta injoroni dashurinë e jetës suaj dhe të krijoni një marrëdhënie afatgjatë.Prilli fillon me hyrjen e Merkurit dhe Afërditës tek Peshqit deri më 20/04/2019. Çështjet familjare që ishin në pritje në vitin 2018 do të gjejnë zgjidhje përfundimisht. Me hyrjen e Marsit në 17/05/2019 tek Gaforrja deri më 02/07/2019 çështjet trashëgimore mund të dalin nw sipwrfaqe! Ju mund të tundoheni për të shkuar në një marrëdhënie të paligjshme-sekrete! Është thjesht seksuale Këtë periudhë mund të mashtroheni.Në fund të Gushtit, dhe sidomos me hyrjen e Marsittek Virgjëresha në 19/08/2019 deri në 04/10/2019 dhe në lidhje me hyrjen e Diellit, Merkuri dhe Afërdita në të njëjtën shenjë, do të ketë ndryshime radikale në profesionin tuaj.Do t'ju jepet shumë mundësi për të treguar veten tuaj dhe për të bërë progres të rëndësishëm. Gjithmonë me ndihmën e eprorëve tuaj. Ka një rast për një udhëtim pune ose një ndryshim biznesi.Prej 05/10/2019 me hyrjen e Marsittek Peshorja, do të merrni ndihmë të rëndësishme nga rrethi juaj miqësor. Çështje të ndryshme do të zgjidhen deri më 19/11/2019. Këtë herë do të jeni veçanërisht dinamik dhe do të jeni në çdo gjë.Ju do të jeni të shqetësuar për çështjet sociale. Prej 10/12/2019 do t'i jepet mundësia me Merkurin në shenjën tuaj për të përmbushur një dëshirë që keni për një udhëtim jashtë vendit. Atje do të takoheni dhe do të merrni kontakt me njerëz me personalitet dhe prestigj të fortë.

Eklipset 2019

Eklipsi Diellor i periudhës më 06/01/2019 do të ndikojë Shigjetarin e lindur nga 01/12 deri më 15/12. Çështjet financiare do të preken.Eklipsi Hënor i periudhës më 21/01/2019 do të ndikojë kryesisht Shigjetarët të cilët kanë lindur nga 23/11 deri në 30/11. Zgjidhjet në çështjet gjyqësore.Mirësi për nxenësit dhe studentët.Eklipsi Diellor i periudhës më 02/07/2019 do të ndikojë kryesisht Shigjetarwt të cilët janë të lindur nga 23/11 në 13/02.Kjo kryesisht ndikon në çështjet e trashëgimisë, cështjet ekonomike dhe Marrëdhëniet e fshehta dhe lidhjet seksuale. Eklipsi Hënor i periudhës më 16/07/2019 do të ndikojë kryesisht Shigjetarwt, të cilët kanë lindur nga data 09/12 deri në 22/12. Ndikohen çështjet ekonomike dhe pronësore.

Karma

Viti 2018 ishte një vit neutral për Shigjetarin. Por ofroi shumë përvoja dhe mësime! Në vitin 2019 kemi hyrjene Jupiterit!

PARASHIKIME TË PËRGJITHSHME (NGA PLANETE TË NGADALTË)

1 Janar 2019 Kalimi i Saturnit nga shtëpia e 2-të.Kalimi i Saturnit nga shtëpia juaj e dytë ju fton të peshoni vlerat reale të jetës,qoftë për pasuri materiale, ose shpirtërore dhe morale.Sidomos në fushën e financave, do t'ju duhet një menaxhim i mirë dhe një ndjenjë e ekonomisë, sepse në dy vjet e gjysmë të këtij pasazhi, sektori financiar do të testohet më shumë.Përtej kësajduhet të peshoni se cilat janë nevojat tuaja reale, të cilat mund të jenë mjaft ndryshe nga ajo që keni menduar deri më tani.

1 Janar 2019 Kalimi i Uranit nga shtëpia e 3-të.Jeta e përditshme bëhet më interesante për ju. Përvojat e përditshme, rehatia në komunikimet tuaja të përditshme, gjerësia e ideve, do t'ju çojë në udhëtime të tjera, në njohjen e plotë të jetës së përditshme, dhe në organizimin e jetës suaj të përditshme për ta bërë më të rehatshme.Perceptimi i vërtetë i asaj që po ndodh rreth jush do të thotë disa rishikime për ju, si dhe disa plane të reja për të ardhmen. Së fundmi, me njerëzi tuaj të afërm dhe fqinjët do të ketë më shumë komunikim dhe mirëkuptim.

1 Janar 2019 Kalimi i Uranit nga shtëpia e 11-të.Kalimi i Uranit nga shtëpia e njëmbëdhjetë do t'ju sjellë një tendencë për të shpëtuar nga konservatizmi. Miqtë e vjetër humbasin dhe të tjerët vijnë me ide të tjera dhe interesa të reja.Mund të bëni kërkime të reja novatore në fusha të cilat më parë nuk keni qenë të interesuar, si astrologjia, aviacioni, kinema, arritjet e reja shkencore. Kini kujdes nga miqtë tuaj, sepse liria juaj e madhe mund t'ju çojë në qëndrime dhe veprime ekstreme.

5 Mars 2019 Kalimi i Uranit nga shtëpia e 10-të.Kalimi i Uranit nga Shtëpia e dhjetë do të thotë ndryshime në fushën tuaj profesionale. Këto mund të jenë disa teknika të reja që do t'ju japin përvoja të reja, por shpejt do t'i braktisni. Nëse keni pasur një mendim të tillë për një kohë të gjatë, është më mirë, pas një mendimi të pjekur, të vazhdoni vetë ndryshimin, sesa t'ju imponohet nga të tjerët.Mesazhi i Uranit ju fton për të përgatitur dhe pranuar ndryshimet, pa u habitur prej tyre. Gjithashtu shmangni çdo veprim që mund të çojë në një skandal.

30 Nëntor 2019 Kalimi i Jupiterit nga shtëpia e 2-të.Financat tuaja janë të favorizuara, në kuptimin që do të keni mundësi për t'i përmirësuar ato, por kini kujdes nga lakmia, nga njëra anë, dhe tendenca për shpenzime nga ana tjetwr.Mos u zhytni në ndjekjen e përmirësimit të financave.

PARASHIKIMET E DETAJUARA (NGA PLANETE TË SHPEJTË)

1 Janar 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 2-të.Në periudhën e ardhshme dhe për rreth një muaj, ju do të merreni me atë që mendoni si një vlerë në jetën tuaj. Mund të jenë materiale ose ndoshta sende shpirtërore të fituara me punën dhe përpjekjet tuaja.Megjithatë, ka shumë mundësi që të përqendroheni në çështjet tuaja financiare dhe ka shpresë për përmirësimin e tyre.

1 Janar 2019 Kalimi i Merkurit nga shtëpia e 3-të.Në periudhën e ardhshme, do të ketë aktivitet intensiv në njohje të reja, biseda, komunikime, përditësime, udhëtime dhe më shumë kontakte me të afërmit ose fqinjët. Me nxitim tuaj mund të bëni gabime të rëndësishme.Prandaj më mirë kushtoni kohën tuaj në komunikim dhe informacion, por mos merrni vendime, pasita keni menduar si fillim.

1 Janar 2019 Kalimi i Marsit nga shtëpia e 11-të.Në kwtw periudhw duhet të merreni me politikë, ose për të mirën e një tërësie të gjerë, jo vetëm në bashkëpunim me miqtë ose brenda një grupi.Mbështetja e të tjerëve do të jetë e dobishme për ju, dhe për njerëzit që ndajnë interesat tuaja. Reagimet mund t’i perballoni nga ata që nuk i kuptojnë vizionet dhe qëllimet tuaja.

1 Janar 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 12-të.Kjo periudhw do të karakterizohet nga gatishmëria për të ofruar dashurinë tuaj për të dashurit tuaj ose për të gjithë në përgjithësi.Por dhe jeta juaj sentimentale gjithashtu do të karakterizohet nga oferta e një shoqëruesi, i cili mund të mos jetë i vlefshëm. Së fundi, nuk është e çuditshme të keni një lidhje të fshehtë dashurie, por më vonë mund t’ju zhgënjejë.

1 Janar 2019 Kalimi i Marsit nga shtëpia e 11-të.Në periudhën e ardhshme, duhet të merreni me politikën, ose për të mirën e një tërësie të gjerë, jo vetëm në bashkëpunim me miqtë ose brenda një grupi.Mbështetja e të tjerëve do të jetë e rwndwsishme për ju, dhe për njerëzit që ndajnë interesat tuaja.

7 Janar 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 3-të.Harmonia që do të ekzistojë në marrëdhëniet tuaja ndërpersonale do të jetë intensive dhe do t'ju shtyjë të shprehni të gjitha ndjenjat tuaja të mira tek ata përreth jush. Miqtë tuaj do të dominojnë klimën e këndshme. Ju mund të kërkoni takime, profesionale ose emocionale.Aktivitetet duhet të shfrytëzohen për punë të kënaqshme. Ato të pakëndshme mund të presin.

20 Janar 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e parë.Që nga sot dhe për pothuajse një muaj, është koha të merreni me veten dhe me çështjet tuaja. Ju do të gjeni se personaliteti juaj është i theksuar dhe në proporcion me përshtypjen që do t'i bëni të tjerëve. Kujdesuni për çështjet tuaja dhe më mirë vetëm, sepse partneritetet nuk janë favorizuar për shumicën e kësaj kohe.

3 Shkurt 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 2-të.Periudha që vijon do të jetë veçanërisht e favorshme për financat tuaja, por gjithashtu do të keni një moment të shpenzimeve të panevojshme, veçanërisht nëse përfshini marrjen e sendeve me vlerë. Pra, përmirësimi i financave tuaja është një çështje e menaxhimit të mirë.Nuk wshtw koha e përshtatshme  për disa "investime" të shtrenjta, nga piktura apo sende të dekorimit tuaj të shtëpisë.

14 Shkurt 2019 Kalimi i Marsit nga shtëpia e 10-të.Koha që fillon sot ju jep një favor të veçantë për të pasur sukses në karrierën tuaj profesionale. Duke mos llogaritur lodhjen apo rreziqet, ju duket se keni të gjitha garancitë për sukses.

18 Shkurt 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 12-të.Do të kërkoni ndonjë përmirësim në botën tuaj psikologjike, nga ana tjetër disa gjëra nga nënndërgjegjja juaj kanë tendencë të dalin në sipërfaqe. Ndoshta po ktheheni për të studiuar dhe angazhuar në kërkime metafizike ose studime, mund të ndjeni të tërhequr nga disa kujtime të nënndërgjegjeshëm në konflikte emocionale ose psikologjike.Megjithatë, tani është koha për të parë atë që keni brenda jush, për të riparw qëndrimin tuaj dhe për të kufizuar të tashmen nga e kaluara dhe për të bërë një fillim të ri.

1 Mars 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e parë.Komunikimi juaj me të tjerët bëhet më i bukur, ndoshta njihni miq të rinj. Marrëdhënia juaj me vëllezërit e motrat ose fqinjët bëhet më e ngrohtë, ndërkohë mund të bëni disa udhëtime të këndshme ose të ecni, të vizitoni ose të organizoni një shfaqje. Është koha për të jetuar më këndshëm. Të pakëndshmet mund të presin.

21 Mars 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 11-të.Herën tjetër do të merreni më shumë me miqtë tuaj.. Ju e kuptoni rëndësinë e bashkëpunimit dhe shoqërisë, dhe në këtë dritë të gjitha përpjekjet tuaja do të bëhen, si në sferat profesionale dhe personale.Nëse jeni udhëheqës i një grupi, nëse keni të bëni me politikë, tani do të keni njohjen më të madhe në këtë fushë.

26 Mars 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 12-të.Kjo periudhw do të karakterizohet nga gatishmëria për të ofruar dashurinë tuaj për të dashurit tuaj ose për të gjithë në përgjithësi.Jeta juaj sentimentale gjithashtu do të karakterizohet nga oferta e një shoqëruesi, i cili mund të mos jetë i vlefshëm. Së fundi, nuk është e çuditshme të keni një lidhje të fshehtë dashurie, por më vonë mund të ju zhgënjejë.

31 Mars 2019 Kalimi i Marsit nga shtëpia e 9-të.Herën tjetër është më e mira për ta shfrytëzuar atë për përparimin shpirtëror, informimin dhe angazhimin në punën intelektuale. Mbrojeni të drejtën tuaj, por jo me fanatizëm, dhe mbi të gjitha, mos e thyeni ligjin.Mos filloni tani pretendimet ligjore ose lojrat gjyqësore. Është më mirë të shihni disa njerëz që mbajnë një pozicion dhe të marrin sa më shumë kufizime, të marrin pjesë në disa seanca trajnimi.

20 Prill 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 10-të.Herën tjetër, kujdeseni për imazhin që ju paraqitni njerëzve rreth jush, bëni vetëkritikën tuaj, korrigjoni gabimet tuaja të mundshme dhe kujdesuni për karrierën tuaj. Sektori profesional do të jetë më i favorizuari në këtë periudhë. Ju mund të keni besim te detyra të rëndësishme, por këto duhet t’i përballoni seriozisht.

15 Maj 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 10-të.Herën tjetër çështjet tuaja të biznesit favorizohen. Partneritetet tuaja bëhen më harmonike, dhe marrëdhënia juaj me njerëz të lartë në hierarki ose në rend të lartë shoqëror ju ndihmon të evoluoni. Ju mund të keni një favor të veçantë nga një person i rangut të lartë, i cili do ju duket shumë i dobishëm.Ndërkohë disa barriera lirohen, mund të krijoni një lidhje erotike me një person të lartë në hierarki, ose më të vjetër në moshë, të cilët do të luajnë rolin e mësuesit. Nëse një lidhje e tillë nuk bëhet, ka shumë mundësi që njohjet të jenë të vlefshme.

16 Maj 2019 Kalimi i Marsit nga shtëpia e 8-të.Kalimi i Marsit nga shtëpia e tetë do të thotë disa ngjarje që nuk mund të parashikohen, sepse mund të jenë shumë të mira deri në shumë të këqija. Ju mund të kundërshtoni njerëzit, të cilët do të kenë një ndikim të madh në financat tuaja, ku sjellja juaj ndryshon.Kini kujdes me shëndetin, sepse mund të krijojë një gjendje shumë të keqe psikologjike dhe të shkaktojë që të merrni infeksione. Në fushën e seksit, më në fund, përpiqeni të shuani energjinë tuaj të fshehur, duke kërkuar kënaqësi se sa një marrëdhënie të butë dhe delikate.

21 Maj 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 9-të.Në ditët e ardhshme, merreni me studime të larta, me diplomë, politikë ose feja.Aspak e çuditshme për të bërë një udhëtim të largët, qoftë duke qëndruar për një kohë jashtë vendit, ku do t'ju jepet mundësia për të ardhur në kontakt me shumë njerëz. Megjithatë, dilni pak nga rutina për një kohë dhe përfshihuni në disa aktivitete të reja shpirtërore.

9 Qershor 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 9-të.Kalimi i Afërditës nga shtëpia juaj e nëntë e kthen interesin tuaj në fushat e artit dhe shpirtit. Ndoshta mund të bëni një udhëtim të largët dhe të shihni vende të reja, shfaqje të tjera. Ndoshta është një kohë e mirë për festat që kombinojnë relaksimin dhe dashurinë. Ju gjithashtu mund të keni njohuri të reja, me njerëz të huaj ose me njerëz që udhëtojnë largë.

21 Qershor 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 8-të.Në këtë periudhë në vend që të konsumoheni me jetën e përditshme, mbani kontaktin me botën tuaj të brendshme dhe bëni rishikimet e nevojshme. Është koha për fillime të reja, për disa rilindje. Financat që lidhen me trashëgiminë, , disa përfitime që mund të fitoni, gjithashtu do të kenë fjalën e parë.

1 Korrik 2019 Kalimi i Marsit nga shtëpia e 9-të.Herën tjetër është më e mira për ta shfrytëzuar atë për përparimin shpirtëror, informimin dhe angazhimin në punën intelektuale. Mbrojeni të drejtën tuaj, por jo me fanatizëm, dhe mbi të gjitha, mos e thyeni ligjin.Mos filloni tani pretendimet ligjore ose lojrat gjyqësore. Është më mirë të shihni disa njerëz që mbajnë një pozicion dhe të marrin sa më shumë kufizime, të marrin pjesë në disa seanca trajnimi.

3 Korrik 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 8-të.Herën tjetër, do të theksoni fushën erotike ku do të dominojë pasioni, intensiteti i dëshirave erotike, shpesh do të kapërcehni kufijtë, por edhe xhelozinë dhe zotërimin ndaj partnerit tuaj.Ju gjithashtu mund të mësoni disa gjëra rreth partnerit tuaj që do të ndikojnë në disponimin tuaj. Në sektorin financiar mund t'ju jepet një hua ose një dhuratë e shtrenjtë, ose mundësia juaj financiare mund të përmirësohet nga partneri ose bashkëpunëtori juaj.

23 Korrik 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 9-të.Në ditët e ardhshme, merreni me studime të larta, me diplomë, politikë ose feja.Aspak e çuditshme për të bërë një udhëtim të largët, qoftë duke qëndruar për një kohë jashtë vendit, ku do t'ju jepet mundësia për të ardhur në kontakt me shumë njerëz. Megjithatë, dilni pak nga rutina për një kohë dhe përfshihuni në disa aktivitete të reja shpirtërore.

28 Korrik 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 9-të.Kalimi i Afërditës nga shtëpia juaj e nëntë e kthen interesin tuaj në fushat e artit dhe shpirtit. Ndoshta mund të bëni një udhëtim të largët dhe të shihni vende të reja, shfaqje të tjera. Ndoshta është një kohë e mirë për festat që kombinojnë relaksimin dhe dashurinë. Ju gjithashtu mund të keni njohuri të reja, me njerëz të huaj ose me njerëz që udhëtojnë largë.

18 Gusht 2019 Kalimi i Marsit nga shtëpia e 10-të.Koha që fillon sot ju jep një favor të veçantë për të pasur sukses në karrierën tuaj profesionale. Duke mos llogaritur lodhjen apo rreziqet, ju duket se keni të gjitha garancitë për sukses. Por duhet të shikoni, nëse nuk jeni një profesioniste e mirë, për të shmangur këputjen me bosët ose bashkëpunëtorët, sepse nuk do ta shohin progresin tuaj të mirë. Puna në heshtje dhe në mënyrë metodike, duke shmangur dëmtimet dhe suksesin është në anën tuaj. Atletët, ushtarakët, inxhinierët,

21 Gusht 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 10-të.Herën tjetër çështjet tuaja të biznesit favorizohen. Partneritetet tuaja bëhen më harmonike, dhe marrëdhënia juaj me njerëz të lartë në hierarki ose në rend të lartë shoqëror ju ndihmon të evoluoni. Ju mund të keni një favor të veçantë nga një person i rangut të lartë, i cili do ju duket shumë i dobishëm.Ndërkohë disa barriera lirohen, mund të krijoni një lidhje erotike me një person të lartë në hierarki, ose më të vjetër në moshë, të cilët do të luajnë rolin e mësuesit. Nëse një lidhje e tillë nuk bëhet, ka shumë mundësi që njohjet të jenë të vlefshme.

23 Gusht 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 10-të.Herën tjetër, kujdeseni për imazhin që ju paraqitni njerëzve rreth jush, bëni vetëkritikën tuaj, korrigjoni gabimet tuaja të mundshme dhe kujdesuni për karrierën tuaj. Sektori profesional do të jetë më i favorizuari në këtë periudhë. Ju mund të keni besim te detyra të rëndësishme, por këto duhet t’i përballoni seriozisht. Peshoni forcat tuaja dhe paguani vëmendjen e nevojshme nëse doni të keni sukses.

14 Shtator 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 11-të. Ditët e ardhshme janë më të përshtatshme për t'u festuar në të gjithë ose në rrethin tuaj, pasi njerëzit rreth jush do t'ju shohin me sy më miqësor. Tani do të shtrëngoni marrëdhëniet tuaja, të bëni paraqitjet tuaja më sociale ose të dilni jashtë. Marrëdhënia juaj e përhershme merr një ngjyrë më të mirë, pasi partneri juaj bëhet më i shquar dhe ndoshta një marrëdhënie e re krijohet mes mjedisit tuaj miqësor.

23 Shtator 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 11-të. Herën tjetër do të merreni më shumë me miqtë tuaj dhe njerëzit e mjedisit tuaj. Ju e kuptoni rëndësinë e bashkëpunimit dhe shoqërisë, dhe në këtë dritë të gjitha përpjekjet tuaja do të bëhen, si në sferat profesionale dhe personale.Ju mund të zgjeroni rrethin tuaj të miqve dhe të bëheni të vendosur në mesin e tyre për të përhapur idetë tuaja, të cilat tani do të jenë më të pranueshme. Veçanërisht nëse jeni udhëheqës i një grupi, nëse keni të bëni me politikë, tani do të keni njohjen më të madhe në këtë fushë.

4 Tetor 2019 Kalimi i Marsit nga shtëpia e 11-të. Në periudhën e ardhshme, duhet të merreni me politikën, ose për të mirën e një tërësie të gjerë, jo vetëm në bashkëpunim me miqtë ose brenda një grupi.Mbështetja e të tjerëve do të jetë e dobishme për ju, dhe për njerëzit që ndajnë interesat tuaja. Reagimet mund t’i perballoni nga ata që nuk i kuptojnë vizionet dhe qëllimet tuaja dhe ku ata janë të orientuar.

8 Tetor 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 12-të. Herën tjetër do të karakterizohet nga gatishmëria për të ofruar dashurinë tuaj për të dashurit tuaj ose për të gjithë në përgjithësi, nëpërmjet organizatave bamirëse.Pore dhe jeta juaj sentimentale gjithashtu do të karakterizohet nga oferta e një shoqëruesi, i cili mund të mos jetë i vlefshëm. Së fundi, nuk është e çuditshme të keni një lidhje të fshehtë dashurie, por më vonë mund të ju zhgënjejë.

23 Tetor 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 12-të. Herën tjetër do të kërkoni ndonjë përmirësim në botën tuaj mendore, nga ana tjetër disa gjëra nga nënndërgjegjja juaj kanë tendencë të dalin në sipërfaqe. Ndoshta po ktheheni për të studiuar dhe angazhuar në kërkime metafizike ose studime, mund të ndjeni të tërhequr nga disa kujtime të nënndërgjegjeshëm në konflikte emocionale ose psikologjike.Megjithatë, tani është koha për të parë atë që keni brenda jush, për të rishikuar qëndrimin tuaj dhe për të kufizuar të tashmen nga e kaluara dhe për të bërë një fillim të ri gjatë rrugës dhe evolucionin.

1 Nëntor 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 3-të. Periudha e ardhshme do t'ju bëjë më të kënaqshme në marrëdhëniet tuaja të përditshme. Komunikimi juaj me të tjerët bëhet më i bukur, ndoshta njihni miq të rinj. Ju do të keni shkëmbime mesazhe, thirrje telefonike ose me postë. Marrëdhënia juaj me vëllezërit e motrat ose fqinjët bëhet më e ngrohtë, ndërkohë mund të bëni disa udhëtime të këndshme ose të ecni, të vizitoni ose të organizoni një shfaqje. Është koha për të jetuar më këndshëm. Të pakëndshmet mund të presin.

19 Nëntor 2019 Kalimi i Marsit nga shtëpia e 12-të. Këtë përiudhë duhet të jeni në dorë për të shmangur komplikimet dhe shpifjet kundër jush nga disa njerëz dashamirës.Do të jetë një periudhë e tensionit dhe trazirave mendore, por është më mirë të merreni me një libër psikologjik se sa të ngatërroheni në konflikte dhe situata. Mos harroni se pas disa muajsh Marsi hyn në horoskopin tuaj, kështu që klima ndryshon rrënjësisht. Pra kini durim.

22 Nëntor 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 3-të.Në periudhën e ardhshme dhe për rreth një muaj, do të merreni me njerëz të njohur, të afërmit dhe miqtë ose fqinjët. Domerreni me çështjet aktuale dhe do të jeni një shfaqje e tillë që do t'ju kushtojë 24 orë në ditë për të bërë gjithçka. Kini kujdes! Megjithëse është një kohë e mirë, duket pak kujdesshëm dhe mos i zbuloni të gjitha sekretet tuaja, sepse të tjerët nuk do të kenë gjithmonë qëllimet më të mira. Ka shumë mundësitë bëhen disa udhëtime të shkurtra dhe interesante.

26 Nëntor 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e 2-të.Periudha që vijon do të jetë veçanërisht e favorshme për financat tuaja, por gjithashtu do të keni një moment të shpenzimeve të panevojshme, veçanërisht nëse përfshini marrjen e sendeve me vlerë. Pra, përmirësimi i financave tuaja është një çështje e menaxhimit të mirë.Moti është i përshtatshëm për disa "investime" të shtrenjta, nga piktura apo sende të dekorimit tuaj të shtëpisë, në disa pjesë të reja të veshjes tuaj që do të dallohen për bukurinë e tyre. Por kini kujdes me këto tregje të mos e tejkalojnë lirinë tuaj financiare.

20 Dhjetor 2019 Kalimi i Afërditës nga shtëpia e parë.Harmonia që do të ekzistojë në marrëdhëniet tuaja ndërpersonale do të jetë intensive dhe do t'ju shtyjë të shprehni të gjitha ndjenjat tuaja të mira tek ata përreth jush. Është paqja dhe qetësia juaj, dhe mungon disponimi i mërzitshëm. Miqtë tuaj do të dominojnë klimën e këndshme. Ju mund të kërkoni takime, profesionale ose emocionale, të merrni disa momente për veten, ose dëshironi të bëni një dhuratë për veten tuaj. Aktivitetet duhet të shfrytëzohen për punë të kënaqshme. Ato të pakëndshme mund të presin.

22 Dhjetor 2019 Kalimi i Diellit nga shtëpia e 2-të. Në periudhën e ardhshme dhe për rreth një muaj, ju do të merreni me atë që mendoni si një vlerë në jetën tuaj. Mund të jenë materiale ose ndoshta sende shpirtërore të fituara me punën dhe përpjekjet tuaja.Megjithatë, ka shumë mundësi që të përqendroheni në çështjet tuaja financiare dhe ka shpresë për përmirësimin e tyre, por ekziston mundësia që ato të përkeqësohen nëse përdoren për shfaqjen tuaj personale (blerjet mbresëlënëse, organizimi i ngjarjeve etj.).

Parashikimet në dashuri

Jupiteri në shenjën tuaj deri më 3 Dhjetor ju furnizon me pozitivitet, optimizëm dhe humor intensiv për lojëra erotike, diçka që do të jetë plotësisht freskuese për jetën tuaj personale.Është e qartë se qasja pozitive e gjërave tuaja do të ndihmojë shumë në pengesat dhe vështirësitë me të cilat mund të hasni në marrëdhënien tuaj dhe është e rëndësishme që të merrni vendime të rëndësishme për zhvillimin e saj, gjë që është kryesisht për faktin që ju ndiheni të lumtur dhe të lumtur personin që është protagonist në jetën tuaj erotike.

Natyrisht, është e mundur që disponimi juaj erotik të zgjerohet përtej lidhjes, duke shkaktuar probleme, prandaj është mirë të jemi të kujdesshëm dhe të qetë. Ju që jeni vetëm keni mundësinë të njihni dashurinë e jetës tuaj, personin që do të ju çojë dhe do të ndjeni që me të mund të arrini gjithçka.

Me Marsin tek Dashi, nga 2 Janar deri në 14 Shkurt, është i mbushur me vetëbesim, dinamizëm dhe energji, duke krijuar kushte më të mira të mundshme për ta kthyer lojën erotike, pasi keni aftësinë për të bërë përshtypje dhe për të pasur shumë njerëz të rrinj në jetën tuaj që tregojnë interesin e tyre.Ju që keni një parntner , ju mund të punoni këtë kohë shumë freskues dhe jepni një shtysë të re për marrëdhënien tuaj, duke shijuar pushimetbashkë me të, duke u argëtuar që mund të ndikojë pozitivisht në erotizmin, pasioninl.

Duhet të jeni shumë të kujdesshëm nga 1 Prilli deri më 16 Maj, ku Marsi do të jetë tek Binjakët dhe mund të krijojë gjendje humoresh konkuruese, konflikte dhe situata shpërthyese në jetën tuaj personale, duke shkaktuar probleme serioze.Mirë është të mbani tonin e ulët dhe do të kufizoni tendencat egoiste, sepse vetëm do ta keqësojnë situatën dhe nuk do të ndihmojnë në zgjidhjen e ndonjë problemi që mund të lindin.Vlerësoni nëse reagimi është më i rëndësishëm se evolucioni i marrëdhënies tuaj dhe duke treguar freski ndaj konkurrencës potenciale që do të intensifikojë klimën.Me Afërditën në shenjën tuaj nga 2 Nëntori deri më 26 Nëntor, të gjithë sytë janë mbi ju. Bukuria juaj, vetëbesimi krijojnë kushte të shkëlqyera, dhe njohje të reja ka mundësi të shënojnë një kapitull të ri në jetën tuaj.Veçanërisht i kujdesshëm, duhet të jeni në një qëndrim dhe nënshtrim fort egoist se vetëm vështirësitë do të shkaktojnë ndonjë nga kontaktet tuaja. Ju keni një ndeshje, mos përqendroheni vetëm në nevojat tuaja personale, gjeni ekuilibrine duhur me partnerin tuaj dhe nuk do të humbisni.

Në vitin 2019 mund të themi se është viti juaj, pasi sundimtari juaj Jupiteriu kthye më në fund në shtëpinë e tij, që është shenja juaj dhe bashkë me të ka sjellë dhurata! Rezervat tuaja do të rriten vazhdimisht këtë vit dhe do t'i shpengoni duke bërë shumë njohje të reja me njerëz veçanërisht interesantë, të cilët do ta mbajnë interesin tuaj.Gjendja juaj do të rritet dhe do të jetë një pol tërheqëse për njerëzit rreth jush, pasi optimizmi juaj do të fitojë përshtypjet. Ju që tashmë keni gjetur një partner janë duke u përgatitur për një vit të mrekullueshëm, sigurisht, për sa kohë që jeni të ndjeshëm dhe mos i jepni tundimeve dhe ekzagjerimeve të të gjitha llojeve.Ju që jeni beqar do të keni mundësinë për të bërë një marrëdhënie vetëm ashtu siç dëshironi që do t'ju entusiazoj.Dashuria e papritur është po aq e mundshme, por në çdo rast duhet të jeni të kujdesshëm pasi do të keni tendencën të bini në dashuri me njëri-tjetrin për një kohëzgjatje të kufizuar!Konfirmimi që merrni nga njerëzit rreth jush do të rrisë vetëbesimin tuaj dhe rritjen e vetëbesimit do t'ju ndihmojë të bëni zgjedhjen më të mirë që mundeni në një nivel sentimental.

Saturn i cili do të jetë tek Bricjapi do të jetë një faktor balancues për zgjedhjet tuaja dhe për teprimet që ju do të dëshironi të bëni, pasi ju fton të ndjekni marrëdhënie kuptimplote dhe jo situata të përhershme, duke jo të detyruar të "ngadalësoni shpejtësinë".Për ta bërë këtë, duhet të bëni një analizë të vetes që do të jetë e nevojshme për të kuptuar nevojat e një marrëdhënieje.Neptuni i cili është ende tek Peshqit, do të prekë më shumë ju, që keni lindur në dhjetë ditëshin e dytë të shenjës tuaj  - dhe krijon një gjendje të paqartë në gjithë këtë lumturi të Jupiterit.Ju duhet të jeni të kujdesshëm pasi mund t'i zbukuroni situatat dhe njerëzit që nuk e meritojnë atë dhe përfundimisht do të zhvendosen dhe do të investojnë emocionalisht pa asnjë gjurmë.Nëse arrini të tejkaloni barrierën e Neptunit dhe të mos investoni në marrëdhënie dhe njerëz që do të duken të përsosur pa qënë, atëherë do t'ju presë një vit vërtet i bukur.Ajo që duhet të mbani mend gjatë vitit nuk është të premtoni gjëra që nuk do të jeni në gjendje të mbani dhe të mos josheni nga njerëzit që duken të përsosur, si dhe jo çdo gjë që ndriçon është ar.

Parashikimet vjetore çdo 10 ditësh, Shigjetari 2019.

DHJETË DITËSHI I PARË

Në 2019 do të jetë viti juaj si qëndrimi i Jupiterit në shenjën tuaj deri më 2 Dhjetor sugjeron një vit të shkëlqyer plot mundësi për qëllime personale dhe profesionale dhe argëtim natyrisht!Por duhet të jeni të kujdesshëm pasi do ju çojnë në teprime, kështu që nuk do të jeni në gjendje të gjeni veten në periudhën afatgjatë të fituar nga dhuratat e Jupiterit. Një bashkëpunim i rime shenja shumë të mira dhe madje edhe një martesë janë disa nga dhuratat që Perëndia e fatit dhe zgjerimi mund t'ju sjellë.Mund të sjellë disa kilogram shtesë  ju që keni horoskop Shigjetarin dhe për këtë të silleni me mençuri! Saturni, i cili vazhdon të jetë tek Bricjapi, nuk ndikon direkt në dhjetë ditëshin tuaj, dhe kjo është shumë e mirë për ju për të fituar disa para shtesë.Megjithatë, duhet të mbani mend se do t'ju duhet të punoni për të arritur rezultate të qëndrueshme në fushën ekonomike. Urani më në fund kalon tek Demi me 6 Mars, duke krijuar sfond të duhur për ndryshime në jetën tuaj të përditshme.Ju ka mundësi të dukeni çmendurisht në mënyra për ta bërë atë më funksional për ju. Nëse nuk mundeni të keni rutinën tuaj të përditshme, nuk do të hezitoni të ndryshoni mjedisin e punës, të cilat duhet të mendoni shumë mirë para se të bëni një gjë të tillë.Eklipset e vitit bëhen më së shumti në aksin e Gaforres-Bricjapit, duke treguar që do të ndjeni mungesë vetëbesimi kohë pas kohe, kështu që mund të shqetësoheni edhe për gjërat më të thjeshta.Eklipsi që do të zhvillohet më 21 Janar në aksin Ujori-Luani sugjeron se mund të hapë një kapitull të ri për ju në jetën tuaj personale, veçanërisht interesante!

DHJETË DITËSHI I DYTË

Në vitin 2019, do të jetë viti i Shigjetarit, pavarësisht ngjarjes dhjetë-ditore, por e vërteta është se dhjetë ditët tuaja do të favorizohen për më gjatë për shkak të kujtesës së Jupiterit në të. Jupiteri tek Shigjetari është pra dhurata juaj për këtë vit që do t'ju japë optimizëm, do të rrisë disponimin tuaj dhe do të përmirësojë më tej hijeshinë tuaj.Përfitoni nga prania e Jupiterit për të arritur ndonjë qëllim që keni në mendje, veçanërisht nëse është e lidhur me marrëdhëniet ndërpersonale. Nuk përjashtohet të merrni vendimin për t'u martuar ju që keni një partner, ose edhe ju beqarët të dini se ka një shans të bini në dashuri dhe të martoheni në një kohë të shkurtër!Kujdes nga optimizmi, abuzimet dhe teprimet, pasi këto do të jenë ana tjetër e monedhës! Neptuni, i cili është tek Peshqit që ndikon në dhjetë ditëshin tuaj, tërheq vëmendjen tuaj, pasi mund të turbullojë gjykimin tuaj, duke e bërë atë jorealiste për të parë gjërat ashtu siç janë.Kini kujdes, pasi keni shumë mundësi të jeni të mashtruar nga mashtrimet dhe iluzione. Kushtoni vëmendje të veçantë për të bërë njohje të reja personalisht këtë vit, pasi ka mundësi të keni pritjet e ekzagjeruara prej tyre dhe përfundimisht të zhgënjeheni.Saturni, i cili është tek Bricjapi, sjell mbajtje çështje financiare dhe ju kërkon që të kurseni shpenzimet, sepse nëse nuk bëni llogaritjet e duhura, do të shtrengoheni shumë financiarisht.Eklipset e vitit që janë bërë më së shumti në aksin e Gaforres-Bricjapit tregojnë se do të ketë disa momente në vit që mund të ndiheni fuqishëm nevojën për të shprehur ndjenjat tuaja më të thella.Ajo që ndodh më 6 Janar tek Bricjap dhe 2 Korrik në Kanceri ju tregon të njëjtën gjë. Mundohuni të mos u largoni nga nevoja juaj për të kontrolluar njerëzit tuaj të dashur dhe mos harroni se kjo është diçka që nuk ju pëlqen fare kur ata ja u bëjnë.

DHJETË DITËSHI I TRETË

Ky vit është viti juaj në çdo dhjetë ditësh dhe nëse jeni si prania e Jupiterit në shenjën tuaj, ajo ju mbush me optimizëm, oreks dhe humor për t'u marrë me gjithçka! Jupiteri do të sjellë lajme të këndshme për marrëdhëniet profesionale dhe personale, por do të krijojë kushte ideale për të bërë njohje të reja në çdo nivel!Ajo që duhet të mbani mend është që duhet të shmangni ekseset e të gjitha llojeve dhe veçanërisht abuzimet, pasi Jupiteri mund t'ju bëjë të humbni veten.Plutoni, i cili është tek Bricjapi, ka mundësi të ju bëjë që të ndryshoni perceptimin tuaj për atë që në fund të fundit është ajo që është e vlefshme për ju dhe të kuptoj se paraja është e rëndësishme, por jo gjithçka. Plutoni, natyrisht, mund të sjellë mundësi për marrëveshje financiare dhe ju takon të arrini t'i shihni ato.Urani, i cili do të jetë në gradat e fundit të Dashit deri më 5 Mars, mund të sjellë dashuri flirtim dhe nevojën për të pasuruar pak jetën tuaj personale.Ndoshta ju i përkisni beqarëve, të ëni njohje të reja kur keni nevojë për njerëz të rinjë në jetën tuaj. Ju që keni gjetur partnerin tuaj nuk mund të filloni të angazhoheni me të me një aktivitet të këndshëm në mënyrë që të mos lejoni që rutina e jetës së përditshme të ndikojë në marrëdhënien tuaj.Eklipsi Hënor që ndodh më 16 Korrik në aksin e Gaforres-Bricjapi do të krijojë pasiguri dhe mund t'ju bëjë presion me njerëzit që doni, nëse jeni partneri juaj ose njerëzit që përbëjnë familjen tuaj.Mundohuni ta kontrolloni atë pasi është e mundur të krijoni reagime që do të prishin ekuilibrin.