Parashikimet

23/10-22/11
Akrepi vjetor
01/01/2022 to 31/12/2022

Akrepi 2022 Parashikimet Vjetore Astrologjike

Porosite tani hartën  tende personale në: 
https://www.astrologu.al/sq/parashikime-personale

ose për më shumë detaje rreth hartes astrologjike personale  te detajuar mund të kontaktoni drejtpërdrejt me astrologun

ne email:  tpimarketing@gmail.com  ne Messinger , WhatsApp, Viber

Jorgo Pulla: Tel.  (00355)   69 302 0018

AKREPI 2022: Përpjekjet dhe zhvillimet

Akrepi 2022 do të jetë një vit përparimi personal që do të rezultojë nga marrja e përgjegjësisë për veten dhe të tjerët.

2022 është një vit që do të theksojë kreativitetin, frymëzimin dhe imagjinatën pasi të gjitha sa më sipër do të dalin në pah.

Tensioni nuk do të mungojë as këtë vit, ndaj kujdesuni për shëndetin dhe performancën tuaj. Kontrolloni zemërimin tuaj dhe luftoni mendimet pesimiste. Kupto që je më i pjekur se kurrë dhe se e di se çfarë dëshiron! Kjo do t'ju ndihmojë të jeni më të fortë dhe të jeni në gjendje të fitoni betejat dhe shtypjen e fatkeqësive.

Ndikimi i Uranit në Demi (për ata që kanë lindur në fund të dekadës së parë dhe të dekadës së dytë):

Tensioni në marrëdhënien tuaj ose në një partneritet rritet edhe më shumë, ndërsa pretendoni lirinë tuaj në çdo mënyrë, rrezikoni të prishni lidhjet që ju bashkojnë në një pikë. Urani kalon në shtëpinë tuaj të shtatë, marrëdhëniet dhe partneritetet dhe mund të shkaktojë një zbulim të papritur rreth marrëdhënies ose bashkëpunimit tuaj. Megjithatë, ju paralajmëron të mos e shesni shpirtin tuaj dhe të mos nënvlerësoni fuqitë e tjetrit.

Ndikimi i Uranit sigurisht që mund t'ju vendosë në një gjendje shumë reaktive dhe intensive emocionale. Bëhuni gati për të marrë frymë thellë sepse mund të shpërndani lehtësisht gjithçka në një çast, veçanërisht kur Urani trondit marrëdhëniet tuaja të rëndësishme. Nëse jeni beqarë, shumë fansa ju adhurojnë por askush nuk mund t'ju prekë shpirtin, preferoni marrëdhënie sipërfaqësore, pa angazhim. Gjithashtu jini jashtëzakonisht të kujdesshëm me pajisjet tuaja elektronike pasi jeni të prirur për të kapërcyer detaje të rëndësishme. (Mbajeni këtë filxhan kafe të nxehtë larg laptopit tuaj)!

Urani nga Demi shkakton trazira në fushën e marrëdhënieve ndërpersonale pasi paqëndrueshmëria mbizotëron në të gjitha nivelet. Nevoja për t'u marrë ndryshe me njerëzit që luajnë një rol udhëheqës në jetën tuaj personale dhe profesionale mund të çojë në këputje të përhershme që do të ndodhin papritur (kryesisht ka të bëjë me të lindurin në dhjetëditëshin e dytë).

Mënyra se si i trajtoni bashkëpunimet tuaja ndryshon pasi Urani nga Demi ju fton të rishikoni mënyrën se si i qaseni jetës suaj profesionale. Nuk është e lehtë të qëndroni indiferentë ndaj asaj që ju shtyp dhe kjo reflektohet në marrëdhëniet tuaja profesionale. Fytyrat hiqen papritur dhe të tjerët hyjnë në jetën tuaj profesionale duke nxituar duke ju befasuar me propozime të reja që do t'ju zgjojnë interesin.

Urani që është ende në shenjën e Demit – këtë vit do të ndikojë më shumë tek ju që keni lindur në dhjetëditëshin e dytë të shenjës suaj – duke krijuar ndryshime në nevojat, dëshirat dhe prioritetet tuaja. Nuk duhet të na mungojë që Urani do të luajë një rol aktiv në eklipset që do të ndodhin këtë vit, pasi që të katërt do të ndodhin në boshtin tuaj (Demi-Akrep). Kjo tregon se marrëdhëniet tuaja ndërpersonale do të jenë shpesh në ballë.

Urani që mbetet edhe këtë vit para jush, duke ju prekur kryesisht nëse keni lindur në dhjetëditëshin e dytë të shenjës suaj të horoskopit apo nëse keni planetë personalë nga shkalla e 10-të deri në të 19-tën e shenjave fikse të zodiakut. Marrëdhëniet dhe bashkëpunimet e qëndrueshme janë një zonë që vazhdon t'ju pushtojë për shkak të paqëndrueshmërisë që mbizotëron dhe sjelljes së paparashikueshme të personave me të cilët jeni në lidhje dhe njëkohësisht nevoja për të bërë diçka krejtësisht ndryshe dhe për t'u larguar nga gjërat e parëndësishme është e madhe. Kushtojini vëmendje të veçantë zhvillimeve të paparashikueshme në marrëdhënie, bashkëpunime dhe mosmarrëveshje gjatë retrospeksionit të planetit nga 24 gushti deri në fund të vitit.

Ndikimi i Saturnit tek Ujori:

Shtëpia, familja dhe emocionet tuaja mund të krijojnë stres dhe ankth ndërsa Saturni lëviz në shtëpinë tuaj të katërt, shtëpinë dhe familjen. Mund të përballeni me bllokime të vjetra emocionale, të mbeteni shtatzënë ose të përfshiheni papritur në një çështje të pasurive të paluajtshme. Ndërsa Ujori sundon teknologjinë dhe idealet progresive, ju mund të përdorni IVF për shtatzëninë apo edhe të mendoni për birësimin. Ndoshta një anëtar i familjes suaj po largohet papritur nga jeta juaj ose ju po kërkoni një shtëpi të re, veçanërisht nëse prania e njerëzve pranë jush krijon stres dhe presion. Ju ende mund të merrni një trashëgimi të papritur ose ndoshta të filloni një biznes në internet nga shtëpia, duke e kthyer shtëpinë tuaj në një vend pune. Nëse jeni pronar shtëpie, mund ta keni hipotekuar ose thjesht ta rimodeloni. Orët e gjata në zyrë nuk ju shqetësojnë aspak, por mund të krijoni një vend pune në shtëpinë tuaj, në mënyrë që të mos sakrifikoni kohën e familjes për të arritur qëllimet tuaja të biznesit.

Saturni nga Ujori ju fton të merrni përsipër përgjegjësi të mëtejshme në mjedisin familjar. Çështjet nga e kaluara dalin në sipërfaqe pasi ato përcaktojnë sjelljen tuaj në shumë nivele. Është e rëndësishme të ndryshoni kursin kur është e nevojshme pasi nuk mund të ankoroheni më në sjellje dhe mentalitete që nuk evoluojnë.

Saturni duke vazhduar rrugën e tij në shenjën e Ujorit - këtë vit do të ndikojë më shumë tek ju që keni lindur në dhjetëditëshin e dytë të shenjës suaj - mund të sjellë sfida profesionale dhe t'ju tregojë se "të mirat janë të vështira për t'u arritur". Mos harroni se në sektorin profesional këtë vit do të fillojë një periudhë që do t'ju duhet të punoni shumë dhe mundësisht të merrni përgjegjësi apo detyra të reja në punë, por mos harroni se më vonë do të shpërbleheni për këtë.

Saturni, i cili gjatë gjithë vitit do të jetë në shenjën e Ujorit, do të “pikturojë” çështjet profesionale të cilat duken mjaft kërkuese. Nuk përjashtohet mundësia që të ketë edhe detyrime profesionale që do t’ju ​​krijojnë stres apo “të hanë” kohën e lirë, diçka që nuk do të jetë e këndshme për ju. Së bashku me përgjegjësitë shtesë që mund të sjellë ky vit në nivel profesional – diçka që përkthehet si më shumë lodhje dhe detyrime – mbani mend se në të njëjtën kohë do të sjellë mundësi për t'u njohur për përpjekjet tuaja. Nëse i përkisni atyre që vitet e kaluara u përpoqën dhe punuan shumë për të arritur një qëllim profesional, atëherë duket se brenda këtij viti do të shpërbleheni për mundin tuaj.

2022 mund të thuhet se është një vit ideal për të vendosur disa objektiva, për të bërë një plan për atë që do të dëshironit të kishit arritur profesionalisht vitin e ardhshëm dhe për të punuar drejt arritjes së tyre. Saturni në Ujor tregon se këtë vit kërkon planifikim, organizim, punë të palodhur dhe disiplinë në mënyrë që të evoluojë, por rezultatet e sa më sipër do t'ju justifikojnë.

Saturni mbetet në Ujor dhe kështu vazhdon kalimin e tij në shtëpinë e katërt të horoskopit tuaj diellor, duke ushtruar më shumë ndikim nëse keni lindur në fillim të dhjetëditëshit të dytë të shenjës suaj të zodiakut. Është një vit kur ka një tendencë për të kufizuar situatat dhe zhvillimet në familje dhe në çështjet e shtëpisë, në mënyrë që të hidhen themele të ndryshme dhe më të mira dhe përditshmëria me familjen tuaj dhe marrëdhëniet tuaja me të dashurit të funksionojnë më mirë dhe të përmirësohen. Kujdes nga data 5 qershor deri më 23 tetor 2022, kur Saturni do të jetë retrograd, pasi në atë periudhë mund të ketë shqetësime intensive në familje ose mund të ketë komplikime dhe vonesa në blerjen dhe shitjen e pasurive të paluajtshme. Por mos harroni se një rikthim është gjithashtu një periudhë e rishikimit të qëllimeve dhe planeve dhe pengesat ndonjëherë funksionojnë mirë.

Ndikimi i Jupiteri tek Peshqit nga 1 janari deri më 10 maj dhe nga 29 tetori deri më 20 dhjetor:

Jupiteri sjell pasion dhe romancë, famë dhe fat në shtëpinë tuaj të pestë erotike, duke vënë në dukje se dashuria nuk ka nevojë për shumë mister. Përballuni personalisht me pasiguritë tuaja dhe mirëbërësi Jupiteri do t'ju ndihmojë t'i kapërceni ato. Zbulimi i më shumë natyrës suaj autentike mund të ringjallë dashurinë me partnerin tuaj. Nëse po përpiqeni të shëroni plagët e një ndarjeje, Jupiteri ju ofron optimizëm për të nesërmen dhe mbështetje. Ulni stresin tuaj dhe shijoni çdo moment. Lini vend në orarin tuaj për aktivitetet dhe njerëzit që ofrojnë paqe dhe qetësi në shpirtin tuaj, zgjidhni njerëz që zgjojnë shqisat tuaja. Ndarja e gjërave të vogla tani mund të jetë si një aventurë, kështu që mund të ndiheni të tërhequr nga dikush që nuk e dinit se ekzistonte më parë.

Jupiteri nga Peshqit kujdeset për psikologjinë tuaj. Me gjithë vështirësitë, çdo gjë e përballoni me optimizëm dhe kjo ju ndihmon të kapërceni sfidat dhe vështirësitë me sukses absolut. Përmbysjet në jetën tuaj personale mund të normalizohen për shkak të disponimit të mirë për të kapërcyer çdo mosmarrëveshje.

Pra, Zeusi është një dashamirës i madh që do të jetë shumë i dobishëm në shenjën tuaj të horoskopit, veçanërisht për çështjet që kanë të bëjnë me fushën romantike. Jupiteri përveçse krijon kushtet e duhura për të ardhur një dashuri e re (ose nëse jeni në një lidhje dhe dëshironi një pasardhës), duket se ju rrit optimizmin, emocionet pozitive dhe disponimin krijues.

Gjatë këtij viti dhe me ndikimin e Zeusit është e mundur të filloni një hobi të ri apo të fokusoheni në disa aktivitete artistike. Nëse puna juaj është e lidhur me artin, atëherë ju presin një vit shumë kreativ, plot frymëzim.

Hyrja e Jupiterit te Peshqit, ku do të qëndrojë deri në dhjetëditëshin e parë të majit, është një mundësi për t'u aktivizuar pozitivisht në çështjet e flirtit dhe humorit romantik, pasi gjatë katër muajve të parë të vitit romanca juaj dhe mënyra se si shpreheni. jeni të favorizuar.dhe nevojat tuaja kanë ndikim, ndaj nuk është aspak e çuditshme nëse në këtë kohë takoni një person të ri dhe zhvillohet një romancë e madhe ose në rast se jeni tashmë në një lidhje, dashuria dhe pasioni shpërthejnë sërish.

Veçanërisht i rëndësishëm është shoqëruesi Afërdita, Jupiteri, Neptuni  tek Peshqit në fund të muajit prill, i cili mund të sjellë në jetën tuaj një person unik që do të përmbushë të gjitha pritshmëritë dhe ëndrrat tuaja.

Ndikimi i Jupiterit tek Dashi nga 11 maji deri më 28 tetor dhe nga 21 dhjetori deri më 16 maj 2023:

Çohuni dhe mendoni me optimizëm për të ardhmen tuaj! Jupiteri i shtrirë lëviz në shtëpinë tuaj të gjashtë, të shëndetit dhe punës, duke ju dhënë mirëqenie dhe optimizëm në jetën tuaj të përditshme. Një çështje e bezdisshme pune ose shëndetësore, duke përfshirë stresin tuaj, po i vjen fundi. Pamja juaj më e madhe është e mirë, Jupiteri me fat shkakton motivimin dhe frymëzimin tuaj për të hedhur hapa të jashtëzakonshëm në punën dhe jetën tuaj të përditshme. Aftësitë tuaja në analizë dhe detaje janë ndezur, ju merrni lëvdata për organizimin tuaj të patëmetë dhe efikasitetin tuaj pionier në punën tuaj. Planeti i fatit të mirë ju pajis me një strategji specifike dhe një sistem efektiv. Zbuloni planin tuaj të fitores në betejë!

Me Zeusin tek Dashi kërkesat për punë rriten ndjeshëm pasi ju jeni në krye të më shumë detyrimeve dhe punëve.

Kërkesat në vendin e punës rriten në mënyrë dramatike pasi jeni të thirrur të menaxhoni shumë gjëra njëherësh. Fakti është se jeta e përditshme është shumë e rëndësishme dhe kjo mund të jetë stresuese. Por në të njëjtën kohë ju jep mundësinë të tregoni potencialin tuaj, diçka që do t'ju mbrojë nga fatkeqësitë dhe vështirësitë e mundshme. Nuk përjashtohen sugjerimet për një kurs të ri karriere.

Gjatë kësaj kohe duket se do të fokusoheni në çështje që shqetësojnë jetën e përditshme. Mundohuni të gjeni mënyra për të kaluar pak kohë - diku midis punës dhe përgjegjësive të tjera - në gjëra që ju pëlqejnë dhe janë të mbushura me emocione pozitive.

Nga maji deri në tetor, Jupiteri do të ketë avancuar në Dashi dhe në shtëpinë e gjashtë të horoskopit tuaj diellor, duke dhënë favorin e tij tani në çështjet e punës dhe të jetës së përditshme, si dhe në përmirësimin e shëndetit tuaj dhe gjendjes tuaj fizike, por një favor që ju do të keni vetëm nëse keni lindur në dhjetëditëshin e parë të shenjës suaj të zodiakut, pasi për shkak të rikthimit do të arrijë vetëm në shkallën e 9-të të Dashit dhe do të kalojë sërish te Peshqit në fund të tetorit, duke ju dhënë mundësinë deri në vitin. vjen, për të rishqyrtuar dhe korrigjuar çështjet që ju preokupuan në maj.

Sfidat janë të shumta me Eklipset që do të ndodhin në boshtin tuaj me Demin (30.04, 16.05, 25.10 dhe 08.11) pasi prekin marrëdhënie dhe bashkëpunime që janë toksike. Nuk mund të fshihesh më pas gishtit pasi ngjarjet të sjellin ballë për ballë me një realitet të ashpër. Ndoshta ka ardhur koha që ju të hiqni nga jeta njerëz që nuk ju përshtaten më dhe nuk e kuptojnë se çfarë kërkoni në të vërtetë.

Eklipset në boshtin tuaj me Demin çojnë me saktësi matematikore në zgjidhjen përfundimtare të partnerëve të ndryshëm që e kanë të vështirë të kuptojnë qëllimet tuaja dhe të përfitojnë nga toleranca juaj. Situatat toksike tani mbeten në të kaluarën pasi përmes vështirësive dhe ndryshimeve rrënjësore hapen rrugë të reja përpara jush.

Rreth datave kur do të ndodhin eklipset, duket se mund të ketë një shqetësim qoftë në marrëdhëniet personale apo profesionale. Eklipset do të tregojnë në mënyrën më të përshtatshme se cilat marrëdhënie kanë bërë rrethin e plotë, cilat marrëdhënie ju mbajnë robër të nevojave emocionale të së kaluarës dhe cilat mund të evoluojnë dhe bëhen edhe më të mira. Ndiqni rrjedhën e ngjarjeve, duket se kjo do t'ju tregojë gjërat ashtu siç janë.

Eklipset që do të ndodhin në boshtin tuaj tregojnë se disa marrëdhënie profesionale apo disa bashkëpunime mund të kenë probleme të papritura apo edhe disa probleme gjatë kësaj periudhe. Do t'ju duhet të ndani se cilat nga këto marrëdhënie kanë bërë rrethin e plotë, cilat ju pengojnë dhe nuk ju lënë të bëni gjëra që dëshironi t'i bëni profesionalisht, por edhe që duken mjaft premtuese. Aftësia për të dalluar është e nevojshme për të qenë në gjendje t'i ndani ato dhe t'i kushtoni kohën dhe vëmendjen tuaj atyre që mund të evoluojnë me kalimin e kohës dhe me to të zhvillohen.

Eklipset aktivizojnë një zonë thelbësore të hirit tuaj diellor që ka të bëjë me veten dhe marrëdhëniet e rëndësishme që keni, pavarësisht nëse është pjesa juaj personale apo profesionale. Është një vit që sjell ndryshime të rëndësishme në marrëdhëniet dhe bashkëpunimet tuaja dhe këtë vit ka çështje që kanë të bëjnë me zhvillimet dhe vendimet e rëndësishme që do të merrni, sepse ju vetë keni arritur në këtë pikë ose sepse ju sjell tjetri i rëndësishëm në jetën tuaj. në këtë pikë. Ju prekeni kryesisht nëse keni planetë ose skaje shtëpish në shkallën 2, 10, 16 dhe 25 të Demit ose Akrepit dhe së dyti nëse shkallët e mësipërme bien te Luani ose Ujori.

KONKETRISHT:

Ndikimi i eklipseve Diellore dhe hënore tek Demi më 30 Prill dhe 8 Nëntor respektivisht:

Këto dy eklipse në shtëpinë tuaj të shtatë, marrëdhëniet, ndryshojnë mënyrën se si i shikoni financat, bashkëpunimet dhe marrëdhëniet tuaja. Pluhuri do të qetësohet dhe çdo gjë e shqetësuar nga këto dy eklipse do t'i lërë vendin diçkaje rrënjësisht të re. Kimia e parezistueshme seksuale me dikë mund të qetësohet ose mund të takoni një person që e konsideroni si shpirtin tuaj binjak, të cilin mendoni se e njihni për gjithë jetën. Edhe nëse keni një marrëdhënie të fortë shpirtërore me dikë, gjithçka duhet të shtohet në botën materiale, në një nivel praktik. (p.sh., ju ndiheni të lidhur pazgjidhshmërisht me dikë, por jeni të dy të martuar dhe kjo marrëdhënie nuk mund të çojë askund). Ju madje mund të kuptoni se një partneritet nuk po ju jep përfitime materiale ose se marrëdhënia juaj me të dashurin tuaj mund të mos ecë përpara. Mos harroni: Lufta kërkon hapa të ngadaltë dhe të qëndrueshëm. Në mes të një zënke, është krejtësisht e pranueshme të marrësh frymë, duke u dhënë situatave të paqëndrueshme disa ditë për t'u qetësuar përpara se të bësh paketat ose të pushosh përgjithmonë me dikë.

Ndikimi i eklipseve hënore dhe diellore tek Akrepi më 16 maj dhe 25 tetor respektivisht:

Këto dy eklipse në shenjën tuaj të zodiakut paralajmërojnë një fillim të ri të guximshëm në personalitetin tuaj, vendimet tuaja financiare dhe marrëdhëniet tuaja. Për sa kohë që mbështeteni te vetja, mbështetuni në mësimet karmike të së shkuarës për t'u rilindur dhe për të bërë një fillim të ri në jetën tuaj, larg frikës dhe obsesionit. Ju mbështesni me pasion pikëpamjet tuaja dhe keni fuqinë për të ndryshuar rrënjësisht jetën tuaj. Në vend që të shkoni me tufën, ju bini në sy, duke shprehur veten tuaj unike. E vërteta - veçanërisht e vërteta e ndjenjave tuaja - do t'ju bëjë të lirë. Refuzoni njerëzit që nuk ju pëlqejnë dhe mbështesni nevojat tuaja individuale. Nëse kjo do të thotë se ju mund të merrni vendin e dikujt tjetër, le të jetë kështu. Nuk ka kuptim të fshehni dritën tuaj për të mos i bërë të tjerët xhelozë për ju. Tregoni veten tuaj të vërtetë duke lënë zemrën dhe intuitën tuaj të madhe, të hapur t'ju udhëheqin. Dashuria për veten do t'i mposhtë të gjithë.

Marsi nga Demi nga 05.07 deri në 20.08 rrit konkurrencën, sjelljet subversive dhe nervozizmin në fushën e bashkëpunimeve. Do ta keni të vështirë t'i shpëtoni konfrontimeve nëse nuk arrini të frenoni tensionin dhe të zmbrapsni sulmet që me siguri do t'ju shqetësojnë.

Ndikimi i Marsit retrograd te Binjakët nga 29 tetori deri më 13 janar 2023:

Mundohuni të gjeni ekuilibrin e duhur midis ndershmërisë dhe komunikimit të sjellshëm e të drejtpërdrejtë. Marsi retrograd në shtëpinë tuaj të tetë, me burime të përbashkëta financiare, ju kërkon të përpunoni detajet e çdo bashkëpunimi për punë ose para, në mënyrë që të siguroheni që gjithçka të jetë e qartë dhe të mos fshihet asgjë e dyshimtë. Nëse ndiheni nën presion për t'u regjistruar për një grup fondesh, shtypni frenën. Me Marsin retrograd duhet t'i kushtoni vëmendje detajeve dhe çdo paqartësie. Kini kujdes përpara se të huazoni para dhe të vendosni borxhe. Mbështetja në fondet e huazuara (të tilla si kreditë dhe kartat e kreditit) nuk është një ide e mirë. Mund t'ju duhet të përballeni me kosto stresuese, të tilla si një faturë e madhe tatimore ose shlyerje kredie me interes të lartë, duke ju detyruar të bëni shkurtime parash.

Me Marsin te Binjakët, situatat psikologjike dhe financiare i përballoni me dinamikë absolute. Kursi i tij retrogradë sjell çështje të së shkuarës që nuk mund t'i anashkaloni.

Po hyni në një periudhë të gjatë diskutimesh financiare dhe lëvizjesh biznesi. Pengesat dhe vonesat që mund të ekzistojnë do t'ju ndihmojnë të bëni ndryshime dhe korrigjime që përfundimisht do t'i shërbejnë interesave tuaja.

Kështu që nga data 20/8 kur Marsi do të hyjë deri në fund të vitit dhe shumë më tepër nga data 30/10 e në vazhdim do të jeni të thirrur të merreni me çështje që vijnë nga e kaluara dhe të zgjidhni çështjet e lidhura me të.me kredi, karta , sigurim mundesisht dhe me disa ceshtje trashegimi. Ajo që duhet të mbani mend është se lëvizjet në sektorin financiar, vendimet por edhe investimet do të kenë nevojë për kujdes të jashtëzakonshëm për të mos u dëmtuar prej tyre.

Gjatë vitit, Marsi do t'ju japë disa mundësi për të vepruar me vendosmëri dhe efektivitet për çështje të tilla si komunikimi i qartë dhe qasja e drejtpërdrejtë me ata që ju rrethojnë, veprimet dhe iniciativat që do të ndërmerrni në shtëpinë e familjes, lëvizjet, për çështjet e pasurive të paluajtshme dhe shitjet. , por edhe marrëdhëniet tuaja që do të bëhen fushë veprimi dhe zhvillimesh intensive. Për shkak të rikthimit të tij, i cili fillon në 30 tetor dhe përfundon në janar 2023, ai do të theksojë praninë e tij duke qëndruar më gjatë në shtëpinë e tetë të horoskopit tuaj diellor dhe kjo mund të tregojë se ky vit është i rëndësishëm rreth çështjeve ekonomike dhe do të lëvizni për të arritur çlirimi nga presioni që vjen nga detyrimet dhe angazhimet financiare ndaj të tretëve dhe subjekteve.

Me Afërditën dhe Marsin që lëvizin në Ujor nga fillimi i Marsit deri në mesin e Prillit, të gjithë sytë janë drejt jush në hapësirën profesionale, pasi ju lë përshtypje besimi, organizimi, serioziteti me të cilin përballeni në çdo projekt që ndërmerrni. Njohjet e reja vijnë dhe ju ndihmojnë të përparoni me ritme të shpejta. Mundohuni të shmangni konfliktet pasi nevoja për t'u imponuar përmes këndvështrimit tuaj do të shqetësojë njerëzit në pushtet dhe eprorët.

Plutoni do të qëndrojë në Bricjap këtë vit dhe në shtëpinë e tretë të horoskopit tuaj diellor, duke vazhduar të ushtrojë presion dhe të transformojë realitetin tuaj në mënyrën se si e perceptoni kuptimin e asaj që dëgjoni dhe kontakti juaj me mjedisin e afërt është ndërveprues në nivele më të thella. Marrëdhëniet tuaja me vëllezërit e motrat dhe të afërmit e afërt kalojnë nëpër shumë luhatje që çojnë në çlirimin gradual. Ju prekeni kryesisht nëse Dielli juaj është në pesë shkallët e fundit të shenjës tuaj ose nëse keni planetë nga shkalla e 25-të deri në fund të shenjave impulsive. Klima në kontaktet tuaja të përditshme dhe mënyra e komunikimit do të ndryshojë shumë dhe do të duhet të jeni shumë të kujdesshëm gjatë rikthimit të planetit, pra nga 29 prilli deri më 9 tetor 2022.

Neptuni mbetet tek Peshqit dhe në shtëpinë e pestë të horoskopit tuaj diellor dhe duhet të jeni të kujdesshëm sërish këtë vit, mbani sytë hapur dhe shmangni grackat që kanë të bëjnë me jetën tuaj romantike, veçanërisht nëse keni lindur në fillim të dekadës së tretë të jetës. shenjën tuaj të zodiakut.Nevoja për të jetuar momente ëndërrimtare, për të flirtuar dhe për të shijuar atë që jeta ju ofron është e madhe, por është mirë të mbani këmbët të forta në realitet. Kushtojini vëmendje të veçantë periudhës nga 28 qershori deri më 4 dhjetor 2022, kur Poseidoni do të jetë retrogradë dhe do t'ju duhet të forconi vetëflijimin dhe dashurinë brenda jush për të kapërcyer pengesat e padukshme. Shmangni gjatë kësaj periudhe të ndërmerrni rreziqe në sipërmarrje profesionale dhe financiare që nuk janë plotësisht të sigurta dhe mos merrni para në dorë atë që ju premtojnë.

NË PËRFUNDIM:

Si shenjë fikse nuk ju pëlqejnë veçanërisht ndryshimet, e lëre më ato të imponuara!

Pra, viti 2022 është një vit ndryshimesh në shumë fusha të jetës suaj, por edhe mundësish për biznesin tuaj.

Eklipset e këtij viti ju prekin drejtpërdrejt, kështu që eklipset e 30/4 dhe 8/11 sjellin ndryshime (e ndoshta edhe përmbysje) në bashkëpunimet tuaja, ndërsa eklipset e 16/5 dhe 25/10 tregojnë se ju patjetër po ktheni faqen në disa. situatave.

Urani subversive prek edhe bashkëpunimet e të lindurve në datat 1-11 nëntor.

 

Jupiteri do të jetë pranë jush në shumë prej përpjekjeve tuaja këtë vit, por do të jetë në fushën e biznesit tuaj nga data 11 maj deri më 28 tetor, periudhë kur mund të keni mundësi të konsiderueshme për zhvillim dhe përmirësim!

Hëna e Plotë e datës 16/2 ju fton të shihni disa gjëra në lidhje me karrierën tuaj.

Hëna e Re në 1/4 sjell një ajër rinovimi në biznes.

Nga data 2 deri në 28 maj Afërdita ju ndihmon të përmirësoni klimën në ambientin e punës, ndërsa nga data 24 maj deri në 5 korrik Marsi ju ngarkon me detyrime dhe shumë lodhje, ndaj sigurohuni që tonet në. puna nuk ngrihet.

Më 28 korrik, Hëna e Re në karrierën tuaj sjell perspektiva të reja nëse keni bërë përgatitjen e duhur.

Nga data 11 gusht deri në 5 shtator (dmth në verë) keni shumë mundësi për të promovuar hapat tuaja profesionale.

KËSHILLA:

Viti ju këshillon të braktisni natyrën tuaj të ngurtë dhe këmbëngulëse dhe t'i trajtoni gjërat me lehtësi. Ndaloni së qeni i papritur dhe merrni mendimin e të tjerëve nëse doni të fitoni zemrat.

MUAJI I ELEMENTIT KRYESOR:

Janar: Viti fillon në një mënyrë të çuditshme, duke ju bërë të kërkoni drejtimin e duhur për të ndjekur këtë vit.

Shkurt: Do të ketë lëvizshmëri në jetën tuaj shoqërore, ndaj kaloni më shumë kohë me miqtë dhe të afërmit tuaj.

Mars: Do t'ju duhet të zgjidhni mes punës dhe miqve tuaj. Balanconi në këto dy fusha të jetës suaj për të përfituar më të mirën nga të dyja.

Prill: Qëndroni larg partnerëve që ankohen dhe ndiqni karrierën tuaj. Jeta juaj shoqërore nuk është e favorizuar, ndaj shmangni daljet e shumta.

Maji: Muaji do të jetë një muaj i ngarkuar, ndaj fokusohuni te puna dhe qëndroni larg thashethemeve dhe situatave në prapaskenë.

Qershor: Është koha e përkryer për të bërë plane për pjesën tjetër të vitit, për të rregulluar dhe planifikuar lëvizjet tuaja të ardhshme

Korrik: Muaji do jetë më i qetë se ai i mëparshmi. Nëse keni menduar për pushime, tani është koha e përkryer për ta bërë atë.

Gusht: Bëni gjëra që ju pëlqejnë dhe sigurohuni që të kaloni më shumë kohë me miqtë dhe familjen tuaj.

Shtator: Vjeshta fillon t'ju mbushë me motivim. Përdorini ato për të ndërmarrë projekte të reja në punë ose për të caktuar takime.

Tetor: Do të ndiheni plot energji dhe gati për t'u argëtuar. Megjithatë, mos e humbni fokusin dhe neglizhoni çështjet e biznesit tuaj.

Nëntori: Do të jetë muaji më i mirë për ju personalisht. Jeta juaj shoqërore dhe romantike do të lulëzojë.

Dhjetor: Mundohuni të qëndroni të fokusuar dhe të vazhdoni të punoni për qëllimet tuaja. I thoni lamtumirë vitit me qetësi dhe tone të ulëta.

 

Porosite tani hartën  tende personale në: 
https://www.astrologu.al/sq/parashikime-personale

ose për më shumë detaje rreth hartes astrologjike personale  te detajuar mund të kontaktoni drejtpërdrejt me astrologun

ne email:  tpimarketing@gmail.com  ne Messinger , WhatsApp, Viber

Jorgo Pulla: Tel.  (00355)   69 302 0018

Mos harroni ti bëni Like faqeve tona në Facebook

www.facebook.com/astrologu.al.JorgoPulla

www.facebook.com/www.astroshop.al.JorgoPulla

pasi dhe të bëheni pjesë në grupin tonë

www.facebook.com/groups/jorgopulla.astrologu

Për të qënë gjithnjë të informuar për ofertat dhe shortet që ne organizojmë EKSKLUZIVISHT dhe vetëm për pjestarët tanë…

Pra, do të ishte më mirë të qëndroni të qetë dhe të pretendoni qetësisht, duke kultivuar më tej talentin tuaj unik së bashku me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Ju presim…

, ,