Parashikimet

23/9-22/10
Peshorja vjetor
01/01/2022 to 31/12/2022

Peshorja 2022 Parashikimet Vjetore Astrologjike

Porosite tani hartën  tende personale në: 
https://www.astrologu.al/sq/parashikime-personale

ose për më shumë detaje rreth hartes astrologjike personale  te detajuar mund të kontaktoni drejtpërdrejt me astrologun

ne email:  tpimarketing@gmail.com  ne Messinger , WhatsApp, Viber

Jorgo Pulla: Tel.  (00355)   69 302 0018

PESHORJA  2022: Riklasifikime praktike

2022 do të jetë një vit që do të ndryshojë prioritetet tuaja, por edhe mënyrën se si i shihni dhe i trajtoni disa çështje.

Viti i Peshores parashikohet nga shumë punë dhe mundësi në nivel profesional dhe personal që do t'ju promovojnë vendosmërisht. 2022 do t'ju japë mundësinë për të zgjeruar ndikimin tuaj në punë dhe për të pasuruar mjedisin tuaj me njerëz të rinj.

Ndikimi i Plutonit tek Bricjapi (për ata që kanë lindur në mes dhe në fund të dhjediteshit  të tretë):

Para se të çmontoni gjithçka, mendoni thellësisht. Plutoni po zhvendoset në shtëpinë tuaj të katërt, shtëpinë dhe familjen, dhe ju mund të ndjeni një nevojë të fortë për të ndryshuar vendbanimin apo edhe një qytet, nuk mund të toleroni më presionin dhe fuqinë e të tjerëve përreth jush. Ju mund të pushtoni nga kontrolli dhe fuqia e tepruar e një personi të afërt ose të një anëtari të familjes tuaj dhe dëshironi të hapni krahët. Ndryshon lojën me disa nga të dashurit tuaj, ndiheni të rraskapitur emocionalisht dhe gati për një ndryshim shpërthyes dhe ekstrem.

Nëse jeta me të dashurit tuaj ka qenë e lodhshme vitet e fundit, tani është veçanërisht e vështirë, pasi Plutoni sovran gërmon thellë në shpirtin tuaj. Me siguri po thoni… “Nuk duroj dot më”! Jeni të përgatitur mendërisht, dëshironi të ndiqni zemrën tuaj. Nëse jeni një djalë që jep shumë dhe e lë veten mënjanë, është koha të ndërroni marshin. Mjaft, kjo të destabilizon jetën. Mbaje zemrën hapur, por jo gojën! Kërkoni ekuilibër nëse nuk doni të goditni me thikë disa nga marrëdhëniet tuaja të rëndësishme.

Plutoni lëviz në Bricjap duke ju bërë thirrje që të ndryshoni rrënjësisht mënyrën se si e trajtoni familjen tuaj. Mentalitetet që ai ju ka rrënjosur tashmë i përkasin së shkuarës pasi jeni gati të ecni përpara me baza të reja në të gjitha nivelet e jetës suaj.

Plutoni ndikon më shumë tek ju që keni lindur në dhjetëditëshin e tretë të shenjës suaj të zodiakut dhe shumë më tepër në tre ditët e fundit, duke nxitur ndryshime që ka shumë mundësi të shprehen në çështjet familjare, ka mundësi që të ketë një lëvizje gjatë kësaj. vit..

Plutoni do të vazhdojë të bëjë presion mbi ju dhe të transformojë realitetin tuaj në shtëpi dhe familje, por edhe në çështje që kanë të bëjnë me të kaluarën tuaj dhe mënyrën se si jeni ushqyer. Është e mundur që të ketë ndryshime të rëndësishme rreth pasurive të paluajtshme dhe shitjeve. Ju prekeni kryesisht nëse Dielli juaj është në pesë shkallët e fundit të shenjës tuaj.Klima në shtëpi dhe në familje apo në marrëdhëniet me të afërmit do të ndryshojë shumë dhe do të duhet të jeni shumë të kujdesshëm gjatë retrospeksionit të planetit, pra nga data 29 prill deri më 9 tetor 2022.

Ndikimi i Saturnit tek Ujori:

Jeta juaj e dashurisë bëhet më e pjekur dhe serioze ndërsa Saturni kalon në shtëpinë tuaj të pestë të dashurisë. Nuk ju mjafton tani të shkëmbeni mesazhe seksi dhe romantike apo të flisni në internet, doni më shumë. Vetëm mos ndiqni rrugën e shpejtë. Mbani gjërat sa më diskrete të jetë e mundur dhe lëvizni sa më me zgjuarsi dhe diplomatike që të mundeni. Nëse jeni në një lidhje, bëni revolucionin tuaj pasi Ujori rebel sundon modernen, ndërsa Saturni ka të bëjë me traditat që janë testuar me kalimin e kohës. Pra, balanconi të vjetrën me të renë. Si mund të rigjallëroni një marrëdhënie afatgjatë? Si mund të sillni më shumë stabilitet në marrëdhënien tuaj pa humbur shkujdesjen dhe argëtimin? Dhe për shkak se shtëpia e pestë rregullon gjithashtu kreativitetin, ju mund të merrni vendin që meritoni artistikisht, të ndani talentet tuaja me një audiencë më të gjerë ose të krijoni një platformë për shprehje krijuese. Ti i flet botës dhe je autentik! Guximi, ndërgjegjja dhe forca juaj i bëjnë të tjerët t'ju njohin si lider, duke fituar prestigj dhe njohje.

Saturni nga Ujori ju ndihmon të merrni përgjegjësi në jetën tuaj personale. Ju nuk mund të luani me ndjenjat e personit që ju intereson sepse është e nevojshme të krijoni marrëdhënien tuaj sa më mirë që mundeni.

Saturni në shenjën e Ujorit - prek më shumë ju që keni lindur në dhjetëditëshin e dytë të shenjës suaj - krijon një bazë të re për pikëpamjet, besimet dhe perceptimet tuaja. Gjatë këtij viti ka shumë të ngjarë që do ta gjeni veten duke ndryshuar këndvështrimin tuaj për çështje specifike dhe duke u larguar nga pikëpamjet e vendosura. Shtimi dhe zbritja e njerëzve në mjedisin tuaj të ngushtë është një skenar i mundshëm pasi do të ndiheni shumë të pakëndshëm nëse shoqëroheni me njerëz që njihni se nuk kanë një vizion të përbashkët për çështje të rëndësishme.

Saturni vazhdon të kalojë nëpër shtëpinë e pestë të horoskopit tuaj diellor, duke ushtruar më shumë ndikim nëse keni lindur në fillim të dhjetëditëshit të dytë të shenjës suaj të zodiakut. Marrëdhëniet tuaja emocionale, flirtimi dhe jeta lozonjare janë serioze dhe mund të mos jeni në disponim për shmangie ndaj rrezikut ose mosmarrëveshje, ose mund të keni edhe një qëndrim që ju kufizon. Kujdes nga data 5 qershor deri më 23 tetor 2022, kur Saturni do të jetë retrogradë, pasi gjatë kësaj kohe mund të ketë vonesa dhe anulime në planet tuaja krijuese apo çështje që kanë të bëjnë me fëmijët. Por mos harroni se një rikthim është gjithashtu një periudhë e rishikimit të qëllimeve dhe planeve dhe pengesat ndonjëherë funksionojnë mirë. Sigurisht që nuk është koha për rrezik dhe lëvizje të rrezikshme.

Ndikimi i Jupiterit te Peshqit nga 1 janari deri më 10 maj dhe nga 29 tetori deri më 20 dhjetor:

Jupiteri me fat fut ajrin në velat tuaja dhe ndërsa kalon në shtëpinë tuaj të gjashtë, të shëndetit dhe punës, ai sjell besim dhe shpresë në fushën e tij. punë dhe para. Synimi juaj tani është shëndeti dhe mirëqenia më e mirë, keni motivimin për të qenë aktivë për të eliminuar stresin tuaj të përditshëm. Nëse keni gjetur një milion justifikime për të mos shkuar në palestër, tani jeni të interesuar të përmirësoni qëndrueshmërinë tuaj fizike dhe shëndetin. Ose nëse e keni zakon të hani hamburger ose të bëni një jetë sedentare, filloni shpejt dhe shihni rezultate të prekshme. Ndërsa çliroheni nga stresi dhe rinovoni veten, do të shihni rezultate emocionuese dhe të prekshme gjatë gjithë vitit. Ju mund të bëni një ndryshim të plotë dhe domethënës në rutinën tuaj të përditshme ose të zbuloni se nuk duhet të shqetësoheni më për detajet dhe se gjithçka është perfekte. Ju tërheqni më shumë para nga burime të papritura ose gjeni një punë të re që i flet shpirtit tuaj.

Jupiteri nga Peshqit shton detyrimet çdo ditë pasi puna bëhet më kërkuese se kurrë. Punët që duhet të ndërmerrni do t'ju shqetësojnë, por do t'ju japin mundësinë të ofroni veten tuaj më të mirë, diçka që herët a vonë kolegu që ju rrethon do ta vlerësojë.

Jeta juaj profesionale është intensive në vitin 2022. Jupiteri nga Peshqit krijon një program shumë kërkues dhe të vështirë në vendin e punës pasi jeni thirrur për të përmbushur kërkesat e shtuara në punë. Është e rëndësishme të mbani mend se me gjithë vrapimin dhe stresin që mund të keni, do të shmangni problemet dhe do të mbroheni nga stuhitë e mundshme profesionale që mund të përjetoni.

Jupiteri në shenjën e Peshqve, fokuson vëmendjen tuaj në çështje që lidhen me jetën e përditshme. Jupiteri nga pozicioni i tij i ri tregon se ky vit do të jetë veçanërisht kërkues me punë, takime, përgjegjësi të reja profesionale, njohje të reja por edhe shumë mundësi përsa i përket punës. Puna duket se do të rritet dhe përditshmëria juaj do bëhet më intensive, por kjo përveç lodhjes ka edhe përfitimet e saj pasi do të ndikojë pozitivisht në fondin tuaj.

Puna juaj e përditshme si dhe disa çështje që lidhen me punën në një kontekst të përgjithshëm do ju pushtojnë shumë gjatë këtij viti. Jupiteri, i cili në pjesën më të madhe të vitit do të jetë në shenjën e Peshqve në shtëpinë tuaj të 6-të diellore, tregon se puna do të rritet dhe ka shumë mundësi që t'ju duhet të rishikoni dhe rregulloni programin dhe rutinën tuaj të përditshme.

Kjo mund t'ju sjellë lodhje shtesë, por do të ketë edhe përfitimet e saj pasi duket se do të favorizojë fondin tuaj. Parakusht për këtë është shmangia e lëvizjeve të rrezikshme në sektorin financiar, pasi ky vit kërkon një plan specifik dhe hapa shumë të qëndrueshëm. Zgjerimi i biznesit ose zgjerimi i një partneriteti është një skenar i mundshëm gjatë këtij viti.

Nëse keni lindur në dhjetëditëshin e tretë të shenjës suaj të zodiakut – sidomos tre ditët e fundit – Plutoni në shenjën e Bricjapit duket se një bashkëpunim apo një marrëdhënie profesionale mund të ndryshojë. Edhe nëse mendoni se jeni në një punë që nuk ju përshtatet ose në të cilën ata nuk vlerësojnë mundin dhe aftësitë tuaja, ka shumë të ngjarë që ju të merrni vendimin dhe të largoheni prej tij duke ndryshuar tërësisht rrugën e karrierës!

Me Marsin te Binjakët merreni me udhëtime, kërkime shpirtërore dhe çështje arsimore që ju interesojnë. Kursi i tij retrograd nga 31.10 e tutje ju jep mundësinë të ripërcaktoni mënyrën se si argëtoheni dhe të ardhmen tuaj. Viti fillon me sunduesin e horoskopit tuaj retrograd.

Këtë vit do të jeni veçanërisht të shqetësuar për çështjet tuaja romantike. Gjatë periudhës retrograde, ka shumë gjasa që të ketë disa pengesa në çështjet romantike ose rikthimi i një lidhjeje që ekzistonte më parë!

Gjatë vitit, Marsi do të kalojë nëpër seksionin e hartës suaj diellore nga shtëpia e tretë në të nëntën diellore dhe do t'ju japë disa mundësi për të vepruar me vendosmëri dhe efektivitet për çështje të tilla si pasuritë e paluajtshme në shtëpi dhe familjare dhe investimet, puna, shëndeti, marrëdhëniet. dhe financat. Për shkak të rikthimit të tij, i cili fillon më 30 tetor dhe përfundon në janar 2023, ai do të theksojë praninë e tij duke qëndruar më gjatë në shtëpinë e nëntë të horoskopit tuaj diellor dhe kjo mund të tregojë se ky vit është i rëndësishëm përsa i përket veprimit tuaj rreth temave të lidhura. për jashtë, studime të larta, seminare dhe udhëtime ose që do të detyroheni të theksoni filozofinë e jetës tuaj dhe të mbroni pikëpamjet dhe ideologjitë në pozicionet tuaja në shoqëri në përgjithësi.

Marsi nga Peshqit nga 15.04 deri në 24.05 shkakton çështje pune dhe kolegë dhe marrëdhënie. Stresi do jetë i mjaftueshëm pasi përditshmëria do jetë intensive për shkak të detyrimeve dhe përgjegjësive të shumta që jeni thirrur të merrni përsipër. Kini kujdes pasi është e lehtë të përplaseni me njerëzit me të cilët punoni, duke e bërë të vështirë zhvillimin e rasteve që dëshironi të zgjidhni.

Marsi nga Dashi nga data 24.05 deri në 05.07 nxjerr në pah pakënaqësitë, konkurrencën, sjelljet negative që manifestohen kryesisht nga bashkëpunëtorët tuaj. Kujdes nga përfshirja e palëve të treta që nuk do t'ju ndihmojnë të zgjidhni menjëherë cilat keqkuptime por do të krijojnë tensione të mëtejshme duke e komplikuar situatën. Vendosmëria e tij për veprim të përbashkët do të ndihmojë në lehtësimin e nervozizmit dhe fokusimin me njerëzit me të cilët punoni në lëvizjet dhe zgjedhjet që kanë një ndikim pozitiv në karrierën tuaj. Në këtë mënyrë do të shmangni çdo konflikt dhe do të mbizotërojë harmonia dhe ekuilibri i kërkuar.

Eklipset në boshtin Demi - Akrep (30.04, 16.05, 25.10 dhe 08.11) shkaktojnë ngjarje që shqyrtojnë çështje të vlerave morale dhe vendosin financat tuaja. Kini kujdes pasi intervalet specifike kohore janë të nevojshme për të shmangur çdo vendim apo zgjedhje që mund të shkaktojë pasiguri.

Eklipset në boshtin Demi-Akrep ju ftojnë të rishikoni mënyrën se si menaxhoni materien dhe veçanërisht burimet financiare. Duhet të kufizoni shpenzimet e panevojshme dhe të shmangni ekzagjerimet që nuk do t'ju ndihmojnë të ndiheni të sigurt. Përkundrazi, ato mund të krijojnë më shumë probleme. Është mirë gjatë periudhës së Eklipsit të shmangni rreziqet dhe këputjet përfundimtare me njerëzit që tregtoni, pasi këto lëvizje do të stigmatizojnë buxhetin tuaj në planin afatgjatë.

Eklipset që do të ndodhin këtë vit tregojnë se do të ketë çështje që kanë të bëjnë me burimet, të ardhurat, shpenzimet, borxhet dhe detyrimet e tjera financiare, të cilat herë pas here do të shfaqen dinamike në plan të parë dhe mund t'ju krijojnë. dhe mendimet e treta. Këtë vit duket se do të rishikoni mënyrën e menaxhimit të burimeve tuaja dhe do të kërkoni më shumë siguri financiare dhe investime të qëndrueshme.

Eklipset e vitit lidhen me çështjet e financave dhe çështjet e sigurisë dhe forcës personale dhe vetëbesimit. Është një bosht që ka të bëjë me marrëdhëniet tuaja financiare me të tretët dhe subjektet, por ka të bëjë edhe me marrëdhënien më të thellë dhe të pashmangshme që krijohet mes jush dhe një personi tjetër specifik. Çështjet e sigurisë materiale dhe lirisë psikologjike do të dalin në pah këtë vit. Ju prekeni kryesisht nëse keni planetë ose skaje shtëpish në shkallën 2, 10, 16 dhe 25 të Demit ose Akrepit dhe së dyti nëse shkallët e mësipërme bien te Luani ose Ujori.

Neptuni  mbetet te Peshqit dhe në shtëpinë e gjashtë të horoskopit tuaj diellor dhe duhet të jeni të kujdesshëm sërish këtë vit, të mbani sytë hapur dhe të shmangni kurthe që kanë të bëjnë me zakone jo të mira për shëndetin tuaj, por edhe në marrëveshje konfuze. në profesionin tuaj ose në njerëz që ju fshehin të vërtetën dhe punojnë pas shpine. Kushtojini vëmendje të veçantë periudhës nga 28 qershori deri më 4 dhjetor 2022, kur Poseidoni do të jetë retrogradë dhe do t'ju duhet të forconi vetëflijimin dhe dashurinë brenda jush për të kapërcyer pengesat e padukshme.

Urani mbetet sërish në Demi këtë vit dhe vazhdon të kalojë nëpër shtëpinë e tetë të horoskopit tuaj diellor, duke ju ndikuar kryesisht nëse keni lindur në dhjetëditëshin e dytë të shenjës tuaj ose nëse keni planetë personalë nga shkalla e 10-të deri në të 19-tën. shenja fikse. Financat tuaja dhe veçanërisht çështjet e çështjeve financiare ndaj të tretëve dhe kredive ju shqetësojnë dhe klima është e rrjedhshme, që do të thotë se në momentin e fundit dhe krejtësisht të papritur mund të gjenden zgjidhje aty ku nuk e prisni. Gjithsesi, duhet një vëmendje dhe vigjilencë e veçantë në zhvillimet e paparashikueshme gjatë retrospeksionit të planetit nga 24 gushti deri në fund të vitit.

NË PËRFUNDIM:

Ky është me të vërtetë një vit rritjeje për biznesin tuaj, pasi kjo është zona që prek Jupiteri me kalimin e tij përmes Peshqve, nga 29/12/2021 deri më 11 maj dhe nga 28 tetori deri më 20 dhjetor.

Pra, tani është koha për të dërguar CV-në tuaj (mos harroni periudhat kur do të kemi Mërkur retrograde!) Për të kërkuar një punë të re nëse nuk jeni duke punuar ose për të parë përmirësimin e punës tuaj ekzistuese!

Por sigurohuni që të shkoni në drejtimin e duhur, pasi Neptuni  mashtrues mund t'ju çojë në zgjedhje që në fund të fundit nuk ju përfaqësojnë.

Nga data 11 maj deri më 28 tetor, Jupiteri do të kalojë në fushën e bashkëpunimeve tuaja, ndaj mund t'ju vijë në krah një bashkëpunëtor i vlefshëm.

Më herët, Marsi nga data 15 prill deri më 24 maj do të jetë në fushën tuaj të punës, ndaj ka mundësi që të ketë disa ankesa me klientët, vartësit, furnitorët apo njerëzit e përgjithshëm që kanë të bëjnë me punën tuaj.

Hëna e Re në 2/3 sjell perspektiva pozitive në punë, si dhe Hëna e Re më 29/6 e cila zhvillohet në fushën e karrierës dhe sjell një frymë optimizmi!

KËSHILLA:

Viti është plot me mundësi, por nuk duhet t'i merrni si të mirëqena dhe të jeni të vetëkënaqur. Do të ketë sukses në jetën tuaj nëse tregoheni të moderuar dhe të kujdesshëm me atë që bëhet në mjedisin tuaj.

MUAJI I ELEMENTIT KRYESOR:

Janar: Ju inkurajon të përdorni mendjen, kreativitetin dhe besimin për të planifikuar vitin e ri.

Shkurt: Është një muaj i mirë për jetën tuaj shoqërore nëse jeni të gatshëm të bëni kompromise edhe për karrierën tuaj.

Mars: Përqendrohuni në qëllimet tuaja dhe sa më pozitivë të jeni, aq më shumë do të arrini.

Prilli: Muaji juaj ka surpriza dhe do ndiheni më kreativë dhe më dinamikë.

Maj: Përdorni gjysmën e parë të muajit për t'u fokusuar në punë dhe gjysmën e dytë për t'u fokusuar në jetën tuaj familjare.

Qershor: Zhvilloni jetën tuaj shoqërore, pa harruar fushën tuaj emocionale pasi zemra juaj do të jetë plot dashuri.

Korrik: Do të ketë një kthim prapa në çështjet tuaja, deri në mes të muajit, por më pas do të shihni përmirësime në të gjitha fushat e jetës suaj.

Gusht: Do të jetë një muaj ekuilibri, ndaj bëni çmos për të balancuar jetën dashurie, sociale dhe profesionale.

Shtator: Do t'ju kërkojë të merreni me emocionet tuaja në mënyrë që të ndiheni sërish plot energji dhe t'i ktheheni normalitetit.

Tetori: Muaji ju inkurajon t'i dorëzoheni dëshirave tuaja dhe këto nga ana e tyre do t'ju motivojnë më shumë se çdo gjë tjetër për të ndjekur qëllimet tuaja.

Nëntor: Kjo është një kohë e mirë për t'u përpjekur të relaksoheni dhe të reduktoni stresin që ju ka zënë kohët e fundit.

Dhjetor: Muaji i fundit i vitit është ideal për të planifikuar për vitin 2023 dhe për t'u fokusuar në punën tuaj.

Porosite tani hartën  tende personale në: 
https://www.astrologu.al/sq/parashikime-personale

ose për më shumë detaje rreth hartes astrologjike personale  te detajuar mund të kontaktoni drejtpërdrejt me astrologun

ne email:  tpimarketing@gmail.com  ne Messinger , WhatsApp, Viber

Jorgo Pulla: Tel.  (00355)   69 302 0018

Mos harroni ti bëni Like faqeve tona në Facebook

www.facebook.com/astrologu.al.JorgoPulla

www.facebook.com/www.astroshop.al.JorgoPulla

pasi dhe të bëheni pjesë në grupin tonë

www.facebook.com/groups/jorgopulla.astrologu

Për të qënë gjithnjë të informuar për ofertat dhe shortet që ne organizojmë EKSKLUZIVISHT dhe vetëm për pjestarët tanë…

Pra, do të ishte më mirë të qëndroni të qetë dhe të pretendoni qetësisht, duke kultivuar më tej talentin tuaj unik së bashku me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Ju presim…

, ,