Parashikimet

23/7-23/8
Luani vjetor
01/01/2022 to 31/12/2022

 

Luani 2022 Parashikimet Vjetore Astrologjike

 

 

 

Porosite tani hartën  tende personale në: 
https://www.astrologu.al/sq/parashikime-personale

ose për më shumë detaje rreth hartes astrologjike personale  te detajuar mund të kontaktoni drejtpërdrejt me astrologun

ne email:  tpimarketing@gmail.com  ne Messinger , WhatsApp, Viber

Jorgo Pulla: Tel.  (00355)   69 302 0018

LUANI  2022: Kontradikta dhe progres

Luani, marrëdhëniet profesionale dhe personale do te ndryshojne  në vitin 2022, vit që do t'ju monituroj dhe do ju ndryshojë rrënjësisht. Urani nga Demi parashikon ndryshime në hapësirën profesionale. Ka ardhur koha që ekuipazhi të ecë përpara me hapa të shpejtë në një karrierë që ju kënaq plotësisht. Fakti është se ju duhet të merrni iniciativat që do të çojnë në një fillim të ri, përndryshe ngjarjet do të jenë gjithëpërfshirëse dhe do t'ju kapërcejnë (ka të bëjë me të lindurin në dhjetëditëshin e dytë).

Viti 2022 është një vit i cili mund të karakterizohet si “vit mbjellës”. Konjukturat astrologjike dhe tranzitet planetare që do të ndodhin gjatë saj tregojnë se tani do t'ju duhet të punoni për disa çështje personale por edhe profesionale, në mënyrë që të mund të korrni frytet e përpjekjeve tuaja më vonë. Mund të ketë momente që do të jeni të lodhur pasi nuk duhet të harroni thënien që thotë “planet  vështirë të arrihen”, për këtë do t’ju ​​duhet durim dhe vullnet për të arritur qëllimet tuaja.

Eklipset në boshtin Demi - Akrep (30.04, 16.05, 25.10 dhe 08.11) nxjerrin në pah çështjet profesionale dhe familjare që duhet t'i menaxhoni me gjakftohtësi, pjekuri, logjikë absolute. Karmiciteti i momenteve kërkon trajtim serioz për të lënë marrëdhënie dhe situata të paprekura.

Ndikimi i Uranit te Demi (për ata që kanë lindur në fund të dhjetëditëshit të parë dhe dhjetëditëshit të dytë):

Përgatituni për ndryshime katalitike në karrierën tuaj. Urani në shtëpinë tuaj të dhjetë ambicioze rrit prirjen tuaj për të thyer rregullat, ju mund të silleni ende në mënyrë autoritare dhe diktatoriale në punën tuaj, veçanërisht me vartësit. Por do t'ju kushtojë prestigj, njohje dhe vlerësim. Nuk duhet të pretendoni se i dini të gjitha përgjigjet, as nuk duhet të jetoni krejtësisht jashtë zakonit. Pranojeni vetë se mund të jeni revolucionarë racionalë dhe përparimtarë. Sigurisht, kjo mund të jetë e lodhshme për shenjën tuaj egoiste, por mendoni se nuk keni nevojë t'i provoni asgjë askujt.

Gjeni një mënyrë për të qenë pjesë e një komuniteti ose një grupi duke lënë gjurmën tuaj unike. Ka një zgjidhje kreative për çdo gjë dhe pas kaq shumë vitesh që Urani ka qëndruar në shenjën tuaj, padyshim që tashmë keni bërë disa përparime. Thjesht duhet të çlirosh mendjen dhe të kombinosh rregullat me lirinë. Nga ana pozitive, Urani mund të sjellë në ekipin tuaj njerëz novatorë për mbështetje. Keni nevojë për pun shtesë? Dikush në një nivel më të ulët se ju mund të bëhet një superstar, ndaj mos e nënvlerësoni personin me më pak përvojë, ai mund t'ju japë zgjidhjen magjike! Mos e gjykoni një libër vetëm nga kopertina e tij.

Nevoja për liri më të madhe lëvizjeje në nivel profesional theksohet nga Urani që lëviz në Dem. Tensioni, konfliktet, reagimet e forta ndaj asaj që konsideroni se ju kufizojnë sjellin zhvillime të menjëhershme në fushën e karrierës.

Urani, duke vazhduar rrugën e tij në shenjën e Demit, duke ndikuar më shumë tek ju që keni lindur në dhjetëditëshin e dytë të shenjës suaj, sjell ndryshime, përmbysje dhe rirregullime në prioritetet tuaja në çështjet profesionale por edhe në ato sociale. Në kombinim me Saturnin që është në shenjën tuaj polare duke gjykuar marrëdhëniet dhe bashkëpunimet, mund të themi se viti 2022 është një vit sqarimesh – përsa i përket marrëdhënieve ndërpersonale – por edhe ndryshimesh profesionale.

Urani mbetet sërish në Demi këtë vit dhe vazhdon kalimin e tij në shtëpinë e dhjetë të horoskopit tuaj diellor, duke ju prekur kryesisht nëse keni lindur në dhjetëditëshin e dytë të shenjës suaj të zodiakut. shenjat fikse të zodiakut. Situatat në biznesin tuaj ju bëjnë të mos jeni të vetëdijshëm për atë që po ju vjen dhe mund të ndiheni në ankth dhe të pasigurt për të ardhmen e karrierës suaj, por viti mund të fshehë surpriza të këndshme dhe kryesisht fitimprurëse, nëse lini rrjedhën e ngjarjeve dhe bëni disa ndryshimet.qe nuk deshe te guxoje deri tani. Ju mund të lini gjurmën tuaj personale në punën tuaj dhe t'i bëni të tjerët t'ju kujtojnë për atë që keni arritur. Por kujdes nga zhvillimet e paparashikueshme gjatë retrospeksionit të planetit nga 24 gushti deri në fund të vitit.

Ndikimi i Saturnit tek Ujori: Ndiheni afër apo larg personit tuaj të dashur?

Saturni në shtëpinë tuaj të shtatë, të marrëdhënieve dhe bashkëpunimeve, ju kërkon të vlerësoni me pjekuri dhe seriozitet marrëdhëniet tuaja të rëndësishme dhe bashkëpunimet tuaja. Një lidhje dashurie ose bashkëpunimi mund të bëhet formale ose të bjerë nga shkëmbi nëse ndiheni të tjetërsuar, të stresuar, të pasigurt dhe të frustruar për një kohë të gjatë tani. Një marrëdhënie e krijuar në internet ose nëpërmjet miqve të përbashkët mund të krijohet shpejt. Saturni sundon të moshuarit ndërsa Ujori sundon rininë, kështu që dikush nga një grupmoshë tjetër mund të klikojë mbi ju. Ju mund të zbuloni dashurinë në një vend tjetër ose gjatë pushimeve ose në internet. Kurre mos thuaj kurre! Ju madje mund të jepni një dorë për një partneritet të qëndrueshëm dhe afatgjatë. Ndoshta njëri prej jush ka një ide që ndryshon botën, ndërsa tjetri ka fuqinë dhe ndikimin për ta vënë atë në praktikë. A keni ëndërruar ndonjëherë të hapni një kompani ose të takoni njerëz të profilit të lartë për një qëllim më të lartë? Ju gjithashtu mund të bashkoheni me një bashkëpunim pionier, qoftë në internet ose ballë për ballë, që synon ndryshimin shoqëror.

Saturni nga Ujori teston forcat tuaja ndaj të tjerëve pasi qartëson marrëdhëniet dhe bashkëpunimet. Sprovat me të cilat duhet të përballeni do t'ju ndihmojnë të kuptoni se cilët njerëz ia vlen të qëndroni në jetën tuaj dhe cilët janë ata që kanë kohë për t'u larguar. Marrëdhëniet me themele të forta do të mbijetojnë pavarësisht nga të gjitha vështirësitë (ka të bëjë me atë që ka lindur në fund të të dytit dhe deri në mes të dhjetëditëshit të tretë).

Saturni nga Ujori ju fton të përballeni me problemet që ekzistojnë në bashkëpunimet tuaja. Është e domosdoshme që zgjidhjet të jepen pasi të kuptoni se me kë doni të ecni përpara dhe me kë është koha për t'u larguar. Largimi nga persona të caktuar është një mënyrë nëse bashkëpunimi nuk është në baza të qëndrueshme.

Saturni në shenjën e Ujorit ju ndikon më shumë kur lindni në dhjetëditëshin e dytë të shenjës suaj të zodiakut, duke i vendosur marrëdhëniet dhe bashkëpunimet në një lupë. Nëse në jetën tuaj ka marrëdhënie që janë bllokuar ose marrëdhënie që “po i fryjnë bilbilit”, atëherë Saturni si një gjyqtar i rreptë do të shtyjë disa situata derisa të merrni vendime për to. Disa marrëdhënie mund të përfundojnë, por të tjera duket se po fillojnë tani dhe do të bazohen në baza shumë të forta.

Sektori profesional do të ketë surpriza por edhe sfida këtë vit pasi Saturni dhe Urani avokojnë për ndryshim. Këtë vit do të thirreni të punoni shumë për të arritur të përmbushni disa nga synimet tuaja profesionale por edhe për të treguar se çfarë vleni. Saturni kërkon punë për t'ju shpërblyer, por është e sigurt që nëse punoni dhe përpiqeni të arrini gjërat që dëshironi, ai nuk do t'ju lërë pa shpërblim. Nëse jeni në një punë që mendoni se nuk ju mbush më ose atmosfera në të ka filluar të bëhet e rënduar për arsye të ndryshme, ka mundësi të merrni vendimin dhe të ndryshoni jo vetëm orientimin e punës, por edhe profesional.

Saturni vazhdon të kalojë nëpër shtëpinë e shtatë të horoskopit tuaj diellor, duke ushtruar më shumë ndikim nëse keni lindur në fillim të dhjetëditëshit të dytë të shenjës suaj. Marrëdhëniet tuaja të qëndrueshme dhe bashkëpunimet që mbani po kalojnë probleme këtë vit, por pengesat që ekzistojnë funksionojnë në mënyrë që marrëdhëniet e çdo lloji të hyjnë në një kontekst më serioz dhe të fitoni një themel të fortë mbi të cilin mund të ndërtoni një të ardhme më të mirë. Kujdes nga 5 qershori deri më 23 tetor 2022, kur Saturni do të jetë retrogradë, pasi gjatë kësaj kohe mund të ketë vonesa dhe anulime ose pengesa dhe kufizime që nuk janë të lehta për t'u kapërcyer dhe do t'ju duhet të jeni të duruar apo edhe të rimendoni planet rreth marrëdhënieve. profesionale dhe më shumë. Por mos harroni se një rikthim është gjithashtu një periudhë e rishikimit të qëllimeve dhe planeve dhe pengesat ndonjëherë funksionojnë mirë.

Ndikimi i Jupiterit te Peshqit nga 1 janari deri më 10 maj dhe nga 29 tetori deri më 20 dhjetor:

Temperatura po rritet! Jupiteri zhvendoset në shtëpinë tuaj të tetë, të seksualitetit, intimitetit dhe burimeve të përbashkëta financiare, duke ju dhënë pasion dhe para. Jupiteri viziton këtë zonë të hartës suaj çdo dymbëdhjetë vjet, kështu që ju e kuptoni se sa e rëndësishme është të shfrytëzoni çdo mundësi që ju ofron. Krijon rritje të konsiderueshme rreth të gjitha llojeve të shoqatave, financiare, seksuale, emocionale dhe shpirtërore. Mund të gjeni partnerin e ëndrrave tuaja ose të ringjallni pasionin në një marrëdhënie afatgjatë. A është koha për të bashkuar financat tuaja me të dashurin ose partnerin tuaj? Së bashku ju betoheni për suksesin tuaj dhe shtrëngoni duart. Ndoshta ju dhuroni një përqindje të fitimeve për bamirësi ose përmes mediave sociale rritni ndërgjegjësimin për të dobëtit.

Jupiteri në Peshqit ju sjell në kontakt me pasiguri dhe zmbrapsje më të thella. Është e nevojshme të lehtësoni dhimbjen dhe të çliroheni nga frika që ju mban të mbërthyer. Favorizohen marrëveshjet financiare dhe partneritetet.

Jupiteri favorizon çështjet financiare, veçanërisht çështjet që kanë të bëjnë me kreditë, kartat, kompanitë e sigurimeve, mundësisht disa çështje trashëgimie, të cilat deri tani kanë mbetur pezull. Gjatë këtij viti do të ketë mundësi për të fituar qoftë nga një zgjidhje që do të bëni financiarisht ose nga një marrëveshje biznesi si dhe nga një ide biznesi. Para se të zbatoni ndonjë gjë, duhet të ekzaminoni me kujdes të dhënat dhe të mendoni afatgjatë dhe jo afatshkurtër, në mënyrë që të mos ketë surpriza.

Jupiteri te Peshqit, ku do të qëndrojë deri në dhjetëditëshin e parë të majit, është një mundësi për t'u aktivizuar pozitivisht në çështjet financiare dhe për të pasur favore dhe ndihmë nëpërmjet partnerëve, partnerit tuaj apo në marrëveshjet që bëni rreth çështjeve financiare ndaj palëve të treta. dhe transportuesit. Edhe ky katër muaj i parë i vitit mund të sjellë zhvillime pozitive në marrëdhëniet tuaja dhe të rrisë shumë psikologjinë tuaj.

Jupiteri nga Peshqit ju ndihmon të zgjidhni çështjet financiare dhe transaksionet në avantazhin tuaj. Por duhet të jeni të kujdesshëm rreth orës 12.04 pasi Jupiteri takohet me Neptunin në një koh që turbullon mendimin dhe e bën atë të prirur ndaj bashkëpunëtorëve. Duhet të jeni të kujdesshëm ndaj atyre që premtojnë shumë pasi ka gjasa t'ju mashtrojnë duke shkaktuar dëme financiare.

Gjatë periudhës që Neptuni do të jetë në një takim me Jupiterin (nga fundi i marsit deri në mes të prillit) do t'ju duhet t'i kushtoni vëmendje investimeve financiare por edhe rrezikut që mund të merrni në disa çështje, siç duket. se ajo periudhë nuk është do të ketë stabilitet për fondin tuaj.

Ndikimi i Jupiterit  tek Dashi nga 11 maji deri më 28 tetor dhe nga 21 dhjetori deri më 16 maj 2023:

Entuziazmi, optimizmi dhe vetëbesimi ju jepet nga Jupiteri  që lëviz në shtëpinë tuaj të nëntë dhe ndërkombëtare. Ndoshta po bëni një udhëtim të gjatë që sjell një fillim të ri në jetën tuaj, idetë tuaja progresive i atribuohen shkrimit ose mësimdhënies dhe po tërheqni një audiencë të gjerë. Një vizion i madh po realizohet ose ju mund të filloni një biznes emocionues në internet me një nuancë humanitare ose progresive. E sigurt është se ky planet i dobishëm është pranë jush për të shfaqur talentet tuaja, madje edhe ndërkombëtarisht, madje mund të adoptoni koncepte dhe filozofi të reja të jetës. Ju gjithashtu mund të bëni një prezantim ose të gjeni një mënyrë unike për të përhapur një mesazh gjithëpërfshirës në mbarë botën, diçka që ju vë në sytë e botës. Kjo është një kohë jashtëzakonisht me fat që idetë tuaja më të mëdha, më të guximshme dhe më vizionare të shkëlqejnë. Nëse është një projekt i ri apo një marrëdhënie, filloni!

Jupiteri tek Dashi ju mbron në të gjitha nivelet pasi ju ndihmon të keni besim dhe optimizëm për të ardhmen. Përfshirja juaj në seminare trajnimi dhe vetë-përmirësimi do t'ju çojë në një rrugë të re që do të rishikojë perceptimet tuaja.

Jupiteri nga Dashi ju jep mundësi teksa vini në kontakt me tregtinë, marketingun, reklamat që hapin shtigje shumë interesante në jetën tuaj profesionale.

Në kalimin e shkurtër të Jupiterit nga shenja e Dashit (nga 11/5 deri në 27/10) dhe pas datës 21/12 për kalimin vjetor të tij, do të ndjeni nevojën për të bërë një udhëtim, për të hyrë në kontakt me njerëz të rinj dhe për t'i dhënë përparësi. çdo gjë që mund të zgjerojë horizontet tuaja.

Nga maji deri në tetor, Jupiteri do t'ju japë favorin e tij në çështjet e studimeve të larta, udhëtimet dhe njohuritë që ju hapin horizontet, por një favor që do ta keni vetëm nëse keni lindur në dhjetëditëshin e parë të shenjës suaj të zodiakut, pasi do të arrijë vetëm shkallën e 9-të të Dashit dhe do të kalojë sërish te Peshqit në fund të tetorit, duke ju dhënë mundësinë derisa të vijë viti, të rishikoni dhe korrigjoni çështjet që ju pushtuan në maj.

Ndikimi i eklipseve diellore dhe hënore te Demi në 30 Prill dhe 8 Nëntor respektivisht:

Këto eklipse aktivizojnë shtëpinë tuaj të dhjetë, karrierën dhe mund të sjellin një ndryshim pune ose shihni se një investim që keni bërë në të kaluarën ka filluar të jepet. Ju madje mund të jeni në gjendje të shlyeni borxhet tuaja ose bashkimi i superfuqive tuaja me një partner të ri thjesht do të çojë në një shlyerje të papritur. A është koha për një kurs krejt të ri në karrierën tuaj? A jeni gati për të ndërmarrë hapa konkretë për të promovuar një projekt profesional apo për të ndjekur një rrugë të re që sjell përgjegjësi të reja. Ju keni pasion dhe qëllim në fushën tuaj profesionale. Financiarisht, kombinimi i burimeve tuaja financiare me dikë mund t'ju ndihmojë të stabilizoheni dhe të përparoni financiarisht! Një investitor mund të investojë në ëndrrat tuaja. Ndoshta edhe të eksploroni një kredi biznesi ose të merrni financime për një fushatë. Nëse jeni duke u përballur me një borxh, këto eklipse përshpejtojnë shlyerjen.

Eklipset e vitit tregojnë se këtë vit do të jeni shumë të zënë me punë dhe disa çështje familjare, me shumë mundësi do të jeni gati për të bërë një lëvizje apo një ndryshim të madh në shtëpi. Sa më sipër mund të sjellë ndryshime në jetën tuaj të përditshme ose të sjellë disa pengesa apo vështirësi në atë që dëshironi të bëni. Durimi dhe humori i mirë janë të domosdoshëm për të përballuar sfidat dhe përfundimisht për të dalë fitimtar prej tyre, pasi nuk duhet të harroni se edhe përmes vështirësive do të ketë mundësi që do të thirreni t'i identifikoni dhe t'i shfrytëzoni.

Eklipset e vitit kanë të bëjnë me zhvillimet tuaja profesionale, karrierën, jetën tuaj familjare dhe ekuilibrin që ekziston mes karrierës dhe familjes, me shtëpinë apo edhe me pronat e paluajtshme, shitjet, trashëgimitë dhe zhvendosjet. Kështu që ky vit ngre çështje që kanë të bëjnë me një pjesë të rëndësishme të jetës suaj dhe ndoshta do të ndryshojë diçka që ka të bëjë me vendin tuaj në strukturën shoqërore, vendin ku jetoni, mund të vijë një martesë apo një ndarje e rëndësishme, një promovim. apo një ndryshim në biznesin tuaj që nuk e prisnit.Ndikimi i eklipseve hënore dhe diellore tek Akrepi më 16 maj dhe 25 tetor respektivisht: Këto eklipse aktivizojnë shtëpinë tuaj të katërt, shtëpinë dhe familjen dhe ndryshojnë rrënjësisht marrëdhënien tuaj me familjen tuaj. Ato mund të nxisin një partneritet fitimprurës që kërkon që ju të largoheni nga vendlindja ose të investoni në pasuri të paluajtshme ose të bashkoni asetet tuaja - qoftë përmes një partneriteti biznesi ose përmes një të afërmi. Ju mund të vendosni të blini ose shisni një pronë apo edhe të jetoni me të dashurin tuaj. Mund të bëni një rinovim shtëpie apo edhe të gjeni një shtëpi të re! Shtëpia dhe familja juaj janë një zonë e jetës suaj që do të transformohet rrënjësisht. Disa marrëdhënie intime mund të testohen, por ju do të bëheni më elastikë emocionalisht ndërsa përballeni me çdo sfidë. Akrepi transformues mund të ndryshojë tërësisht disa nga marrëdhëniet tuaja.

Eklipset në boshtin Demi-Akrep nuk e lënë të paprekur karrierën tuaj. Ata ju ftojnë të përballeni me çështje që janë vendimtare për zhvillimin e saj. Përmbysjet dhe qëndrimi i ashpër i të tjerëve mund t'ju frustrojnë fillimisht. Por nuk duhet të josheni nga nervozizmi dhe pesimizmi pasi është e nevojshme që pjekuria dhe serioziteti të mbizotërojë në çdo lëvizje tuajën.

Eklipset që do të ndodhin në aksin Demi-Akrep tregojnë se prilli, maji, tetori dhe nëntori do të jenë muaj vendimesh për ju, vendime të rëndësishme që do të kenë të bëjnë me punën. Mundohuni të shmangni impulset dhe emocionet e forta të cilat nuk do të jenë aspak të dobishme për lëvizjet tuaja profesionale. Një marrëdhënie biznesi ose bashkëpunimi mund të kalojë një krizë dhe do të ketë ngjarje që do t'ju detyrojnë të gjeni bazat dhe ekuilibrin tuaj në këtë marrëdhënie, por ka po aq gjasa që një marrëdhënie tjetër biznesi të bëhet edhe më e qëndrueshme dhe më e qëndrueshme me kalimin e kohës. .

Ndikimi retrograd i Marsit tek Binjakët nga 29 tetori deri më 13 janar 2023:

Nëse nuk jeni të kënaqur me efikasitetin dhe produktivitetin e ekipit tuaj, merrni përgjegjësinë për lëvizjen e Marsit retrograd në shtëpinë, ekipet dhe miqësinë tuaj të njëmbëdhjetë. Planeti i kuq mund ta bëjë të vështirë arritjen e një konsensusi me partnerët, ndaj përgatituni për konflikte, veçanërisht nëse nuk arrini të punoni me bindje dhe diplomaci për të rikthyer gjithçka në rrugën e duhur. Mund t'ju duhet të hiqni kushtet e një marrëveshjeje ose të hiqni dikë nga ekipi juaj që është i dobët dhe joserioz. Ndërsa mund të ndiheni të irrituar nga gjithçka që po ndodh, situatat e shtyra mund t'i përkeqësojnë gjërat. E mira e Marsit retro.. është se papritmas takoni miq dhe të njohur të vjetër me të cilët keni biseda të përzemërta.

Marsi retrograd te Binjakët gërmon në nivelin e brendshëm të mjedisit miqësor dhe ju fton të zbuloni dëshira më të thella për qëllime dhe ambicie që duket se përballen me pengesa dhe vonesa. Pavarësisht të gjitha vështirësive, Marsi retrograd në një kënd pozitiv me shenjën tuaj të horoskopit do t'ju ndihmojë të qetësoheni deri në përfundime të vlefshme.

Marsi retrograd te Binjakët nga data  31/10 deri në fund të vitit shkakton vonesa, pengesa dhe acarime në synimet dhe ambiciet profesionale që shihni se nuk zhvillohen ashtu siç dëshironi.

Marsi do të qëndrojë në shenjën e Binjakëve për një kohë të gjatë (nga 20/8/2022 deri më 25/3/2023) dhe do të jetë në retrogradë nga data 30/10/22 deri në mes të janarit 2023. Gjatë periudhës së mësipërme -sidomos ajo e kursit të tij retrograd- do të thirreni për të rivlerësuar disa marrëdhënie miqësore si dhe pjesëmarrjen tuaj në grupe të veçanta njerëzish, veçanërisht nëse mendoni se me disa prej tyre nuk e shihni më botën me të njëjtët sy.

Marsi do t'ju japë disa mundësi për të vepruar me vendosmëri dhe efektivitet për çështje të tilla si jeta dhe puna juaj e përditshme, shëndeti, marrëdhëniet dhe bashkëpunimet tuaja, financat, karriera dhe planet tuaja ambicioze. Për shkak të rikthimit të tij, i cili fillon në 30 tetor dhe përfundon në janar 2023, ai do të theksojë praninë e tij duke qëndruar më gjatë në shtëpinë e njëmbëdhjetë të horoskopit tuaj diellor dhe kjo mund të tregojë se ky vit është i rëndësishëm në lidhje me ambiciet tuaja dhe qëllimet tuaja. dhe duhet t'i kushtoni vëmendje dhe të lëvizni me zgjuarsi, logjikë dhe pa nxitim, veçanërisht në rastet kur shihni se miqtë dhe njerëzit që dikur ju mbështesnin në planet tuaja, tani e kanë të vështirë ta bëjnë këtë për arsyet e tyre.

Marsi në Ujorin 06.03-15.04 aktivizon situata më të thella dhe nxjerr në sipërfaqe ankesat që ndikojnë në bashkëpunimet tuaja.

Kujdes nga humoret konkurruese dhe goditjet tinëzare që do të dëmtojnë marrëdhëniet e biznesit. Marsi nga Demi 05.07-20.08 ju ngarkon me përgjegjësi dhe detyrime të mëtejshme. Kërkesat rriten pasi ndërmerrni projekte të rëndësishme që duhet të përfundoni. Qëndroni larg nervozizmit dhe stresit që do t'ju shterojë rezervat e energjisë dhe përkushtohuni me planifikim dhe përgjegjësi ndaj asaj që ju është ngarkuar.

Plutoni do të qëndrojë në Bricjap këtë vit dhe në shtëpinë e gjashtë të horoskopit tuaj diellor, duke vazhduar të ushtrojë presion dhe të transformojë realitetin tuaj çdo ditë dhe pas perdeve, pa e kuptuar domosdoshmërisht, megjithëse manifestimi më i dukshëm i tij është qartazi në pasigurinë e madhe në punë dhe në lojëra pushteti që luhen pas shpine. Këtë vit keni një nevojë të madhe për të transformuar pjesën e përditshme të punës tuaj dhe është koha për të rifituar forcën dhe të drejtat tuaja. Ju prekeni kryesisht nëse Dielli juaj është në pesë shkallët e fundit të shenjës tuaj ose nëse keni planetë nga shkalla e 25-të deri në fund të shenjave impulsive. Klima në vendin tuaj të punës do të ndryshojë shumë dhe do të duhet të jeni shumë të kujdesshëm gjatë retrospektivës së planetit, pra nga data 29 prill deri më 9 tetor 2022, për intriga dhe ngatërresa të mundshme, si dhe duhet të jeni të kujdesshëm në çështjet që kanë të bëjnë me. stresin dhe shëndetin tuaj.

Neptuni  mbetet në Peshqit dhe shtëpinë e tetë të horoskopit tuaj diellor dhe duhet të jeni të kujdesshëm sërish këtë vit, mbani sytë hapur dhe shmangni grackat që kanë të bëjnë me financat tuaja, veçanërisht nëse keni lindur në fillim të dekadës së tretë. Këtë vit do t'ju duhen disa rregullime në mënyrën e menaxhimit të portofolit tuaj dhe veçanërisht për çdo gjë që lidhet me çështjet financiare që keni ndaj palëve të treta dhe institucioneve. Kushtojini vëmendje të veçantë periudhës nga 28 qershori deri më 4 dhjetor 2022, kur Poseidoni do të jetë retrogradë dhe do t'ju duhet të forconi vetëflijimin dhe dashurinë brenda jush për të kapërcyer pengesat e padukshme që do të mundojnë kontaktin e ngushtë me partnerin.

NË PËRFUNDIM:

Viti 2022 është një vit që me siguri nuk do ta akuzoni si të mërzitshëm, pasi vazhdojnë shumë dukuri planetare që ju pushtuan në 2021-ën, të cilat madje ju sollën dilema.

Por tani, këtë vit, ka ardhur koha për ndryshim!

 Tashmë nga 2/1 Hëna e Re sjell disa ndryshime në biznes.

Eklipset e këtij viti, veçanërisht eklipset në 30/4 (diellor) dhe 8/11 (hënor) ndikojnë drejtpërdrejt në fushën e karrierës, kështu që shumë Luanë këtë vit me siguri do të bëjnë trazira radikale, madje edhe ndryshim të temës (në këtë duhet por edhe horoskopi i lindjes pajtohet).

Në të njëjtën kohë, Urani subversiv do të vazhdojë rrugëtimin e tij në fushën e karrierës tuaj, duke prekur më shumë të lindurit nga data 1-12 gusht.

 

Saturni përballë jush do të vazhdojë të kontrollojë veprimet tuaja në lidhje me bashkëpunëtorët, por Zeusi është... mburoja juaj këtë vit!

Nga data 11 maj deri në 28 tetor do të jetë në një pozicion shumë të favorshëm për ju, duke shfaqur mundësi dhe zgjerim!

Madje keni mundësinë të “shkëlqeni” në fushën e karrierës nga data 28 maj deri në 23 qershor falë Afërditës, por një periudhë mjaft e lodhshme do të jetë për biznesin tuaj nga data 5 korrik deri më 20 gusht, për shkak të Marsit.

Mos harroni, Hëna e Plotë e 13/7 ndoshta do ta intensifikojë këtë klimë. Më në fund, nga 12/10 keni mundësi biznesi!

KËSHILLA:

Viti ju premton disa ndryshime pozitive që duhet të përqafoni. Qasuni marrëdhënieve personale dhe profesionale me diplomaci dhe takt nëse doni të fitoni njerëzit. Mos lejoni që momentet e këqija t'ju zhgënjejnë, pasi momentet e mira do të bëjnë gjithçka të vlejë.

MUAJI I ELEMENTIT KRYESOR:

Janar: Do jeni shumë të zënë dhe nuk do keni shumë kohë për të marrë vendime. Kjo mund të ndikojë në karrierën dhe jetën tuaj shoqërore.

Shkurt: Nga mesi i muajit do të ndiheni më energjikë dhe në ankth dhe më pas do të dukeni të mërzitur.

Mars: Muaji do të jetë me fat për karrierën dhe jetën tuaj shoqërore, ndaj shfrytëzojeni për të bërë plane për të ardhmen.

Prill: Mundohuni të kontrolloni emocionet tuaja dhe të mos përfshiheni në situata të prapaskenës.

Maj: Muaji i fundit i pranverës sjell fat dhe fat të keq në marrëdhëniet tuaja. Pjesa e parë do të jetë e vështirë, por pjesa tjetër do të jetë e mrekullueshme.

Qershor: Fillon vera dhe ju inkurajon të vazhdoni të mendoni përpara se të veproni dhe të mos merrni vendime të nxituara.

Korrik: Është koha e përkryer për pushime apo për një arratisje romantike. Zhvilloni rrethin tuaj shoqëror me njohje të reja.

Gusht: Fokusohuni në jetën tuaj familjare dhe njëkohësisht përgatituni për pushimet, ata që nuk kanë shkuar ende.

Shtator: Mundohuni të bëni plane dhe të kaloni kohë me miqtë për të përmirësuar disponimin tuaj.

Tetor: Gjysma e parë e muajit do të jetë e mërzitshme, por vazhdimi do të jetë emocionues. Kaloni kohë me të dashurit tuaj.

Nëntor: Do të ndiheni të mrekullueshëm dhe plot energji. Përdoreni atë siç duhet dhe zhvilloni planet tuaja.

Dhjetor: Është koha e përkryer për të planifikuar vitin 2023. Mbani një mendje të hapur kur flisni për planet tuaja me miqtë dhe familjen.

 

Porosite tani hartën  tende personale në: 
https://www.astrologu.al/sq/parashikime-personale

ose për më shumë detaje rreth hartes astrologjike personale  te detajuar mund të kontaktoni drejtpërdrejt me astrologun

ne email:  tpimarketing@gmail.com  ne Messinger , WhatsApp, Viber

Jorgo Pulla: Tel.  (00355)   69 302 0018

Mos harroni ti bëni Like faqeve tona në Facebook

www.facebook.com/astrologu.al.JorgoPulla

www.facebook.com/www.astroshop.al.JorgoPulla

pasi dhe të bëheni pjesë në grupin tonë

www.facebook.com/groups/jorgopulla.astrologu

Për të qënë gjithnjë të informuar për ofertat dhe shortet që ne organizojmë EKSKLUZIVISHT dhe vetëm për pjestarët tanë…

Pra, do të ishte më mirë të qëndroni të qetë dhe të pretendoni qetësisht, duke kultivuar më tej talentin tuaj unik së bashku me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Ju presim…

, ,