Parashikimet

22/6-22/7
Gaforrja vjetor
01/01/2022 to 31/12/2022

 

Gaforrja 2022 Parashikimet Vjetore Astrologjike

 

 

Porosite tani hartën  tende personale në: 
https://www.astrologu.al/sq/parashikime-personale

ose për më shumë detaje rreth hartes astrologjike personale  te detajuar mund të kontaktoni drejtpërdrejt me astrologun

ne email:  tpimarketing@gmail.com  ne Messinger , WhatsApp, Viber

Jorgo Pulla: Tel.  (00355)   69 302 0018

Gaforre 2022: Oferta dhe synime të reja

Gaforre, synimi në vitin 2022 është të ecni në mënyrë harmonike dhe të ekuilibruar në shumë nivele të jetës suaj. Ka shumë aspekte që dalin në pah në të njëjtën kohë dhe ju pushtojnë intensivisht.

Viti 2022 është një vit i cili nga njëra anë do të ketë ekstroversion dhe do të sjellë mundësi sociale dhe personale por nga ana tjetër do të krijojë edhe kushtet për introspeksion dhe soditje.

Ndikimi i Plutonit tek Bricjapi (për të lindurit në mes dhe në fund të dhjediteshit  së tretë):

Në fushën e marrëdhënieve dhe bashkëpunimeve tuaja serioze ka një konfrontim të madh, pasi Plutoni lëviz në shtëpinë tuaj të shtatë, marrëdhëniet dhe bashkëpunimet. Ju vini në dyshim intimitetin, pasiguritë tuaja intensifikohen, ka mungesë besimi. Ju rrotulloheni mes ekstremeve, dëshirës për një lidhje të fortë emocionale ose ndarje. llogaria juaj bankare është kryesorja  ku zhvillohet beteja. A tingëllon dramatike? Po kjo është. Por kështu luan Plutoni, ai dëshiron gjithçka ose asgjë. E keni kafshuar gjuhën me një partner apo i keni ruajtur ndjenjat e vërteta në marrëdhënien tuaj? Zemërimi i ndrydhur që tashmë ka filluar të valojë, del në sipërfaqe aty ku nuk e pret. Kush ju shkel shpirtin dhe/ose paratë tuaja, tradhton besimin tuaj apo ju merr si të mirëqenë? Me intuitën tuaj të lindur ju dini të lexoni të tjerët dhe dëshira juaj për të nxjerrë gjithçka në dritë krijon një përzierje shpërthyese! Nëse është e mundur, gjeni një mënyrë për të shprehur se si ndiheni pa e shkatërruar personin tjetër dhe sigurohuni që të mos i projektoni problemet tuaja në zemërimin tuaj.

Me Plutonin në Bricjap që transformon fushën e marrëdhënieve ndërpersonale, është e mundur të drejtohemi drejt zgjedhjeve që mund të lënë gjurmë. Bashkëpunimet dhe marrëdhëniet ndryshojnë rrënjësisht nga baza e tyre ndërsa zbuloni një kuptim të ri në marrëdhëniet njerëzore (kryesisht ka të bëjë me atë të lindur në dhjediteshin  e tretë).

Ndikimi i Saturnit tek Ujori:

Zbulimet emocionale, frika dhe pasiguritë dalin në dritë nën ndikimin e Saturnit në shtëpinë tuaj të tetë, emocionet e fshehura dhe burimet e përbashkëta financiare. Tani jeni më të kujdesshëm në zbulimin e ndjenjave tuaja, keni frikë nga intimiteti, nuk i besoni kujtdo që takoni. Saturni është mësuesi i mençur i shkollës së vjetër, ndërsa Ujori është revolucionari i shkollës së re, kështu që ai mund t'ju sjellë zbulime të mahnitshme. Përgatituni të përballeni me frikën tuaj dhe luftoni për të hequr maskën, duke zbuluar anën tuaj të prekshme dhe të ndjeshme. Mund të jeni ende të indinjuar nga problemet financiare, një investim mund të mos japë atë që prisnit. Mund të mbeteni pa para ose të përballeni me borxhe apo edhe të keni probleme me një trashëgimi. Meqenëse shtëpia e tetë drejton sistemin riprodhues, gratë duhet të kujdesen veçanërisht për shëndetin tuaj hormonal.

Saturni nga Ujori ju nxit të merrni përgjegjësi për vlerat tuaja morale. Në fakt ju kërkon të merreni me fobitë dhe repulsionet që shfaqen papritur në mjedisin tuaj. Është e mundur të udhetoni  ndonjëherë, por është e rëndësishme të kuptosh se kontrolli vjen nga përvojat traumatike me të cilat duhet të përballesh.

Saturni nga Ujori kërkon reforma financiare dhe marrjen e përgjegjësisë për transaksionet dhe marrëveshjet që ju interesojnë. Pasiguritë që dalin në sipërfaqe mund t'ju bëjnë të dyshoni për bashkëpunëtorët apo bashkëpunëtorët e biznesit. Më duhet të ruaj qetësinë tuaj dhe të kufizoj mendimet latente që do të krijojnë probleme. Rastet e trashëgimisë dhe huatë mbyllen dhe hapin një bazë të re të dhënash për financat tuaja.

Saturni herë pas here mund t'ju shkaktojë disa shqetësime të brendshme, të cilat nga ana tjetër mund të çojnë në distancim emocional nga njerëzit që ishin afër jush më parë. Është e mundur që në këtë vit të kuptoni se nuk ka më një pikë të përbashkët kontakti me njerëz të veçantë dhe kështu duhet të rishikoni dhe rivlerësoni ciklin tuaj. Kushtojini vëmendje - veçanërisht nëse keni lindur në dhjetëditëshin e dytë të shenjës suaj të zodiakut - çështjeve që shqetësojnë sektorin financiar dhe mos lini çështje të pazgjidhura nga e kaluara pa i zgjidhur ato, pasi kjo mund të krijojë disa çështje.

Saturni mbetet në banesën e tij të përditshme, Ujori dhe kështu vazhdon kalimin e tij në shtëpinë e tetë të horoskopit tuaj diellor, duke ushtruar më shumë ndikim nëse keni lindur në fillim të dhjetëditëshit të dytë të shenjës suaj të zodiakut ose nëse keni planetë personalë nga 11 deri në 11. shkalla e 24 e shenjave fikse. Financat tuaja dhe sidomos borxhet dhe detyrimet e prapambetura që keni ndaj të tretëve dhe institucioneve ju sjellin vështirësi dhe jeni të detyruar të përshtateni me një mënyrë të re jetese që ju përshtatet më shumë. Nuk ka gjasa që të përballeni me barra financiare apo detyrime që rrjedhin nga marrëdhënia apo partneriteti juaj i qëndrueshëm. Kujdes nga data 5 qershor deri më 23 tetor 2022, kur Saturni do të jetë retrogradë, pasi gjatë asaj periudhe mund të ketë vonesa dhe anulime që kthehen në zhvillimet tuaja financiare ose që ju paguajnë psikologjikisht dhe ulin epshin tuaj, duke ndikuar kështu në marrëdhëniet tuaja. Por mos harroni se një rikthim është gjithashtu një periudhë e rishikimit të qëllimeve dhe planeve dhe pengesat ndonjëherë funksionojnë mirë.

Ndikimi i Jupiterit  tek Peshqit nga 1 janari deri më 10 maj dhe nga 29 tetori deri më 20 dhjetor:

Lajme të mira nga përtej! Ndërsa Saturni mund të krijojë stres dhe presion, Jupiteri në shtëpinë tuaj të gjerë të nëntë ju ndihmon të ecni përpara, duke pasur besim dhe shpresë në arritjen e vizioneve tuaja të mëdha. Jupiteri thekson entuziazmin tuaj për udhëtime, studime dhe sipërmarrje, jeni vërtet gati për të realizuar një projekt vizionar ose për të realizuar ëndrrën tuaj. Keni frymëzim dhe imagjinatë për të krijuar një jetë profesionale unike, qoftë të punoni nga shtëpia apo të vendoseni jashtë vendit për punë, pasi Jupiteri arrin të udhëtojë jashtë vendit. Nëse i keni parë me vendosmëri disa nga planet tuaja ose keni përjetuar disa përmbysje, tani ecni përpara me shpejtësi të plotë. Ju vendosni ajër në velat tuaja dhe shihni një botë të re të ndritshme që zgjeron horizontet tuaja. Vazhdoni me guxim, guxim dhe entuziazëm dhe eksploroni jetën!

Jupiteri nga Peshqit është i detyruar në një aktivitet që prek botëkuptimin tuaj personal. Çdo lloj trajnimi dhe vetë-përmirësimi gjen një vend në jetën tuaj. Përmes udhëtimeve të gjata fitoni përvoja që mund të luajnë një rol reformues në personalitetin tuaj.

Jupiteri sjell fat dhe favorizon çdo përpjekje që bëni dhe lidhet me edukimin, me zgjerimin e horizonteve shpirtërore, me hapjen e krahëve jashtë por edhe me prestigjin shoqëror. Jupiteri në këtë shenjë tregon se viti 2022 do të jetë një vit kur do të bëhen njohje të reja shumë të rëndësishme, qoftë në aspektin personal apo profesional. Gjithashtu ka mundësi që të ketë disa mundësi për të ndryshuar rrugën e karrierës, ka shumë gjasa që të dalë një propozim profesional i cili do të vijë nga jashtë.

Këtë vit ka shumë gjasa që të ndryshoni prioritetet në lidhje me qëllimet tuaja profesionale, ka shumë mundësi që edhe të ndryshoni rrugën e karrierës. Prania e Jupiterit në shenjën e Peshqve tregon se është e mundur të kërkoni “emocione” të reja profesionale në punë në të cilat mund të udhëtoni ose të mësoni gjëra të reja që do të ndihmojnë në zhvillimin tuaj. Kjo do të jetë shumë e rëndësishme për ju këtë vit dhe nëse dëshironi të hapni krahët jashtë vendit dhe të provoni diçka të re, atëherë ka shumë të ngjarë që ndërsa Jupiteri është në shenjën e Peshqve të gjeni një mënyrë për ta arritur atë.

Hyrja e Jupiterit tek Peshqit, ku do të qëndrojë deri në dhjetëditëshin e parë të majit, është një mundësi për t'u aktivizuar pozitivisht në çështjet që lidhen me jashtë, me studime të larta dhe udhëtime të gjata dhe të keni favore në çështjet që kanë të bëjnë me çështjet tuaja ligjore. Në këta katër muaj mund të investoni dhe zgjeroni njohuritë tuaja dhe të zhvilloni një filozofi të jetës që përfshin pikëpamje alternative.

Takimi i tij me Neptuni tek Peshqit më 12.04

mund të jetë një pikë referimi për ëndrrat tuaja. Mund të vini në kontakt me anën krijuese të vetes, pasi imagjinata dhe frymëzimi ju shtyjnë të zgjeroni horizontet tuaja me njohuri dhe shpirt.

Parakusht për këtë është të mos mbështeteni në fjalë të mëdha, premtime të mëdha dhe hapje të mëdha profesionale, pasi këto ka shumë mundësi t'ju çojnë në vendime të rrezikshme. në punë, pasi mund të zbukuroni disa persona dhe disa situata dhe kjo nuk do të jetë në favorin tuaj.

Neptuni mbetet te Peshqit dhe në shtëpinë e nëntë të horoskopit tuaj diellor dhe duhet të jeni të kujdesshëm sërish këtë vit, të mbani sytë hapur dhe të shmangni kurthe që kanë të bëjnë me idetë e mëdha, me planet që dikush tjetër i kontrollon larg jush dhe në në përgjithësi, mos përqafoni asnjë ide apo filozofi pa e studiuar më parë atë tërësisht, veçanërisht nëse keni lindur në fillim të dhjetëditëshit të tretë të shenjës suaj të zodiakut ose nëse keni planetë personalë nga shkalla e 20-të deri në 25-të  te  shenjave . Nga ana pozitive, zemra dhe mendja juaj mund të përmbyten me dhembshuri, mirëkuptim dhe dashuri, të cilat do të jenë të dobishme dhe do të shpëtojnë shumë situata duke kompensuar ndikimet e tjera të vështira të vitit. Kushtojini vëmendje të veçantë periudhës nga 28 qershori deri më 4 dhjetor 2022, kur Poseidoni do të jetë retrogradë dhe do t'ju duhet të forconi vetëflijimin dhe dashurinë brenda jush për të kapërcyer pengesat e padukshme.

Ndikimi i Jupiterit te Dashi nga 11 maji deri më 28 tetor dhe nga 21 dhjetori deri më 16 maj 2023:

Karriera juaj po ngrihet me shpejtësi të madhe ndërsa Jupiteri i shtrirë dhe me fat kalon në shtëpinë tuaj të dhjetë, të zhvillimit tuaj profesional. Fillon një periudhë e favorshme për karrierën tuaj, ju keni vizione dhe ambicie të larta, bëni gjithçka për të arritur qëllimet tuaja afatgjata dhe keni në krah perëndeshën e fatit që ju kthen shpinën. Jupiteri është gati të përmirësojë karrierën dhe ambiciet tuaja më të larta, ndaj guxoni! Bëhuni gati për të lënë shenjën tuaj personale apo edhe për të bërë një ndryshim të guximshëm në karrierë. Jupiteri viziton këtë zonë të hartës suaj çdo 12 vjet, kështu që shfrytëzojeni mundësinë për të shkuar në majë. Edhe pse Jupiteri te Dashi do t'ju sjellë favore kryesisht vitin e ardhshëm, tani do të merrni pak shije se për çfarë ju përgatit. A jeni në thelb alergjik ndaj dështimit tani. Shkoni, merrni lavdërimet dhe çmimet!

Jupiteri tek Dashi premton suksese profesionale dhe shumë sugjerime, përderisa nuk e humbni durimin dhe nuk tregoni arrogancë të shfrenuar që do t'i zhgënjejë njerëzit në mjedisin e karrierës.

Jupiteri tek Dashi ju ndihmon të përfitoni nga mundësitë që ju jepen bujarisht në fushën e karrierës. Fakti është se ju mund të zhvilloheni duke luajtur në hapësirën tuaj profesionale, por duhet të jeni të moderuar dhe të matur në lëvizjet tuaja, sepse është e lehtë të largoheni për shkak të një qëndrimi arrogant.

Zhvillimi dhe njohja profesionale është një skenar që do të marrë formë. Nëpërmjet kontakteve dhe zgjedhjeve të duhura këtë vit do të arrini të ndërtoni imazhin tuaj profesional dhe të dilni fitimtar, diçka që do të shihet edhe më shumë me hyrjen përfundimtare të Jupiterit  në shenjën e Dashit më 21/12.

Nga maji deri në tetor, Jupiteri do të ketë avancuar në Dashi dhe në shtëpinë e dhjetë të horoskopit tuaj diellor, duke dhënë favorin e tij në çështjet profesionale, karrierën, njohjen dhe statusin social, por një favor që do ta keni vetëm nëse keni lindur në të parën. dhjetë ditë të shenjës suaj të horoskopit, pasi për shkak të rikthimit do të arrijë vetëm në shkallën e 9-të të Dashit dhe do të kalojë sërish te Peshqit në fund të tetorit, duke ju dhënë mundësinë derisa të vijë viti, të rishikoni dhe korrigjoni çështjet që ju pushtuan në maj .

Ndikimi i Marsit retrograd te Binjakët nga 29 tetori deri më 13 janar 2023:

Ndiheni të plogësht dhe me pak energji pasi Marsi aktiv është retrogradë në shtëpinë tuaj të dymbëdhjetë shpirtërore dhe shëruese. Ju nuk kërkoni të lëvizni, gjithçka që dëshironi është të pushoni. Fikni pajisjen tuaj celulare, relaksohuni me ndriçim të butë dhe një libër të mirë dhe qëndroni larg njerëzve që ju thithin energjinë. Do t'ju duhet më shumë gjumë tani edhe pse mund të ndërpritet nga ankthet ose ngriheni dhe shkoni në shtëpi pasi mendja juaj nënndërgjegjeshëm nxit të gjitha mendimet dhe shqetësimet tuaja më të thella me një ritëm të shpejtë. Udhëzime: Ngadalësoni, ngadalësoni dhe respektoni nevojën e trupit tuaj për pushim. Përdorni periudhën retrograde të Marsit për një rikuperim krijues, emocional dhe shpirtëror. Regjistrimi i mendimeve dhe imazheve që ju vijnë gjatë natës - ose sa herë që vijnë tek ju - mund të jetë gjithashtu jashtëzakonisht ndriçues, pasi mund t'ju ndihmojë vërtet të zbuloni bllokime të fshehura emocionale.

Me Marsin që lëviz në mënyrë retrograde te Binjakët, gjendja shpirtërore është intensive pasi jeni bllokuar në situata të së shkuarës që ende ju prekin.

Marsi tregon se do të ketë raste kur do të kenë ankth të brendshëm dhe ndoshta do t'ju vendosin në një rreth vicioz mendimesh negative. Sidomos gjatë kursit të tij retrograd, ai u përpoq të mos u jepte hapësirë ​​mendimeve të tilla për t'u zhvilluar dhe të mos hynte në qarqe të tilla vicioze, pasi viti është shumë premtues, përderisa fokusohesh në mundësitë që do të ekzistojnë dhe jo në mendime negative .Gjatë vitit, Marsi do të kalojë nëpër seksionin e hartës suaj diellore nga shtëpia e gjashtë në atë të dymbëdhjetë diellore dhe do t'ju japë disa mundësi për të vepruar me vendosmëri dhe efektivitet për çështje të tilla si marrëdhëniet e qëndrueshme, partneritetet tuaja të biznesit, financat, karriera juaj, por gjithashtu për të ndjekur plane të reja të rëndësishme. Për shkak të rikthimit të tij, i cili fillon në 30 tetor dhe përfundon në janar 2023, ai do të deklarojë prezencën e tij duke qëndruar më gjatë në shtëpinë e dymbëdhjetë të horoskopit tuaj diellor dhe kjo mund të tregojë se ky vit sjell shumë stres dhe do t'ju duhet të bëni një lloj operacioni për të hequr fobitë dhe pasiguritë e thella nga shpirti juaj.

Eklipset në boshtin Demi - Akrep (30.04, 16.05, 25.10, 08.11)

sjellin zhvillime në fushën e marrëdhënieve miqësore dhe personale. Çështjet nga e kaluara lëkundin jetën tuaj romantike dhe kërkojnë që të shkëputeni nga situatat e mëparshme që nuk ju lejonin gëzim dhe kënaqësi.

Eklipset që do të ndodhin këtë vit tregojnë se shpesh në plan të parë do të jenë çështjet që kanë të bëjnë qoftë me mjedisin tuaj miqësor, qoftë me çështjet tuaja romantike. Një dashuri fatale apo një njohje karmike janë disa nga skenarët e këtij viti.

Eklipset e vitit, të cilat në hartën tuaj diellore lidhen me shprehjen e vetes suaj autentike, kënaqësinë e asaj që ju ofron jeta, me fëmijët tuaj, planet tuaja krijuese, qëllimet tuaja, ambiciet tuaja, miqtë tuaj dhe me ata. të cilët mbështesin vizionin që keni në jetë. Kështu që këtë vit do të ngrihen çështje që prekin në thelb lirinë e veprimit dhe krijimit që keni dhe do të thirreni të merrni vendime të rëndësishme me rastin e zhvillimeve që ju sjellin papritur në këtë pikë për të bërë zgjedhje të rëndësishme për të ardhmen tuaj. Ju prekeni kryesisht nëse keni planetë ose skaje shtëpish në shkallën 2, 10, 16 dhe 25 të Demit ose Akrepit dhe së dyti nëse shkallët e mësipërme bien te Luani ose Ujori.

Plutoni nga Bricjapi gjithashtu luan një rol udhëheqës në bashkëpunimet tuaja pasi zbulohen procese prapaskenave që mund të jenë zhgënjyese për ju. Megjithatë, në të njëjtën kohë, ju jep forcë për t'u larguar nga njerëzit që kanë abuzuar me humorin tuaj të mirë dhe për të ecur përpara me vendosmëri dhe një rrugë të re karriere.

Plutoni është ende në shenjën e Bricjapit - duke ndikuar më shumë nga ju që keni lindur në dhjetëditëshin e tretë të shenjës së zodiakut - duke kërkuar urgjentisht "transformim" në marrëdhëniet personale ose profesionale, të cilat duket se kanë mbetur të ndenjura dhe të ngurta për një kohë të gjatë. koha. Është e mundur të lini pas disa prej tyre, veçanërisht nëse mendoni se ka njerëz që po përpiqen të arrijnë diçka që duan duke përdorur manipulimin emocional.

Për ju që keni lindur në dhjetëditëshin e tretë të shenjës suaj të zodiakut, prania e Plutonit në shenjën e Bricjapit ndikon në dhjetëditëshin tuaj, gjë që tregon se mund të lodheni pak më shumë për disa marrëdhënie profesionale. pasi disa bashkëpunime të bëhen funksionale. Është e mundur të vini në kontakt me njerëz që do të ndjejnë se po përpiqen t'ju menaxhojnë emocionalisht, por nëse arrini të qëndroni larg kësaj loje dhe të qëndroni të patrazuar në objektivat tuaja profesionale, atëherë do të fitoni.

Plutoni do të qëndrojë para jush këtë vit, tek Bricjapi, duke vazhduar të ushtrojë presion dhe të transformojë realitetin tuaj në fushën e marrëdhënieve dhe bashkëpunimeve tuaja, një fushë që do t'ju shqetësojë sërish këtë vit, pasi pasiguria dhe stresi shtohen dhe marrëdhëniet janë si një fushë e minuar që në çdo moment një hap i pakujdesshëm mund të çojë në shpërthime dhe fatkeqësi. Zemërimi i akumuluar mund të mos ju lërë të shpreheni aq ëmbël sa do të dëshironit, por nuk është faji i partnerit apo partnerit tuaj dhe do të ishte mirë të përpiqeni të gjeni një rrugë të mesme dhe të mos jeni as të bardhë as të zi. Ju prekeni kryesisht nëse Dielli juaj është në pesë shkallët e fundit të shenjës tuaj ose nëse keni planetë nga shkalla e 25-të deri në fund të shenjave impulsive. Klima në marrëdhëniet tuaja të qëndrueshme do të ndryshojë shumë dhe do t'ju duhet të jeni shumë të kujdesshëm gjatë rikthimit të planetit, pra nga 29 prilli deri më 9 tetor 2022.

Marsi në Bricjap nga data 24.01 deri në 06.03 rrit kërkesat për sa i përket bashkëpunimeve. Në të njëjtën kohë rrit nervozizmin pasi kupton se ka njerëz që përpiqen të përfshijnë palë të treta dhe t'ju manipulojnë. Njëkohësisht nuk përjashtohet mundësia që të ecni të qetë, duke tentuar të manipuloni zhvillimet, por kjo do të sjellë reagime të ngjashme. Puna së bashku do të ndihmojë në vendosjen e qetësisë dhe ekuilibrit në bashkëpunimet tuaja.

Marsi tek Dashi nga data 24.05 deri në 05.07 nuk lë vend për pushim për shkak të detyrimeve të shumta profesionale. Ritmi rritet dhe ju kërkohet të jeni të përkushtuar, të përgjegjshëm, metodikë pasi përgjegjësitë që merrni përsipër janë të shumta dhe krijojnë stres dhe acarim. Ju mund të merreni me planet e biznesit duke ndërmarrë iniciativa që do të çlirojnë tensionin dhe do të arrijnë qëllimet tuaja.

Urani, i cili vazhdon rrugëtimin e tij në shenjën e Demit – shenjë miqësore me ju – tregon për këtë vit se surprizat nuk do të mungojnë, pasi duket se këtë vit ka shumë gjasa të krijojë miq të rinj, të marrë pjesë në një grup njerëzish dhe i kushtojnë kohë aktiviteteve vullnetare dhe aktiviteteve kolektive. Kjo është diçka që do të përmirësojë disponimin tuaj shoqëror dhe do t'ju sjellë më pranë njerëzve që mendojnë se keni të njëjtën perspektivë.

Urani mbetet sërish në Dem këtë vit dhe vazhdon të kalojë nëpër shtëpinë e njëmbëdhjetë të horoskopit tuaj Diellor, duke ju prekur kryesisht nëse keni lindur në dhjetëditëshin e dytë të shenjës suaj të horoskopit ose nëse keni planetë personalë nga shkalla e 10-të deri në të 19-tën. shenjat fikse të zodiakut. Planet tuaja, profesionale dhe jo vetëm, dhe ambiciet tuaja po marrin një kthesë tjetër këtë vit dhe mund të vendosni të përqendroni vëmendjen tuaj në një qëllim të ri që mund të duket i pabesueshëm dhe të befasojë ata që ju njohin. Gjithashtu, në jetën tuaj hyjnë njerëz të rinj që ju rinovojnë dhe ju befasojnë. Gjithsesi, kushtojini vëmendje të veçantë zhvillimeve të paparashikueshme gjatë retrospeksionit të planetit nga data 24 gusht deri në fund të vitit, të cilat kanë një efekt përmbysës në planet tuaja ose prishin marrëdhëniet tuaja miqësore.

NË PËRFUNDIM:

Ky është një vit që justifikon përpjekjet tuaja në shumë vende, pasi dashamirësi Zeus nga data 11 maj deri më 28 tetor do të jetë në fushën e karrierës suaj, ndaj patjetër do të keni mundësi të shkëlqeni në fushën tuaj.

Por që nga fillimi i vitit,Jupiteri  nga Peshqit do të zgjerojë qëllimet dhe guximin tuaj! Pas trazirave dhe ndryshimeve që solli 2021 me eklipset e tij për biznesin tuaj, tani është koha për të njohur përpjekjet tuaja.

 Një nga këto intervale do të jetë nga data 2 deri në 28 maj kur Afërdita në fushën tuaj të karrierës do të japë favore.

Më herët, me Hënën e Re në 1/4, ju vijnë mundësi të reja në pjesën e karrierës.

 

Por një kohë stresuese do të jetë nga data 24 maj deri më 5 korrik, kohë kur persona prestigjioz, punëdhënës apo persona që kanë fjalën tuaj në punën tuaj, duket se ju bëjnë shumë presion me kërkesat e tyre.

Për këtë ndoshta do të kontribuojë edhe Hëna e Plotë në Shigjetar më 14/6.

Megjithatë, nga shtatori e në vazhdim, deri në fund të vitit, mund t'ju kërkohet të plotësoni boshllëkun e punës së dikujt tjetër (që qartësisht do të thotë më shumë lodhje për ju), por Afërdita nga data 16 nëntor deri më 10 dhjetor në fushën profesionale do të japë patjetër një shtysë. , si Hëna e Re më 23/11.

Mbi të gjitha gjatë këtij viti sigurohuni që çdo gjë që bëni apo guxoni të jetë e lidhur drejtpërdrejt me dëshirat tuaja të vërteta, sepse ndryshimet që do të bëhen do të jenë përfundimtare dhe të pakthyeshme.

Këshilla:

2022 ju sfidon të jeni të guximshëm, të mbroni idetë dhe idealet tuaja, të jeni të sigurt për ambiciet tuaja dhe t'i krijoni vetë ndryshimet dhe jo t'i kërkoni majtas e djathtas.

MUAJI I ELEMENTET KRYESOR:

Janar: Viti fillon me fat në marrëdhëniet tuaja. Përqendrohuni në punën tuaj dhe kujdesuni për çështjet që janë në pritje.

Shkurt: Muaji ju inkurajon të ndaloni përpjekjet për të kontrolluar çdo situatë dhe t'i lini ato të rrjedhin me rrjedhën e tyre natyrale.

Mars: Duhet të jeni të kujdesshëm, të mos bëni blerje të mëdha dhe të mos u besoni të panjohurve.

Prill: Do të ketë stres të shtuar në jetën tuaj familjare dhe nëse dëshironi të relaksoheni, një mënyrë e mirë është të ndiqni hobin.

Maj: Duhet të ndaloni së luajturi shef gjatë gjithë kohës, veçanërisht kur nuk jeni i sigurt se ku të drejtoheni dhe të mësoni të dëgjoni të tjerët.

Qershor: Ndryshoni rutinën tuaj të përditshme, gjeni hobi të reja, punoni dhe kaloni më shumë kohë me familjen tuaj.

Korrik: Vështirësi të vogla do ketë si në punë ashtu edhe në shtëpi dhe do të jetë e këshillueshme t'u drejtoheni miqve kur keni nevojë për ndihmë.

Gusht: Duket se do të jetë sezoni i përsosur i pushimeve, por nëse nuk mundeni, provoni të kaloni më shumë kohë me miqtë dhe të dashurit tuaj.

Shtator: Humori juaj do të rinovohet dhe energjia juaj do të rritet. Bëni biznesin tuaj pa lënë pas jetën tuaj personale.

Tetori: Muaji do të kalojë si ai i mëparshmi, ndaj vazhdoni të punoni me planet dhe objektivat tuaja.

Nëntor: Një erë relaksuese fillon të fryjë në gjysmën e parë të muajit, ndërsa gjysma tjetër do të ecë me shpejtësi, sidomos në sektorin e punës.

Dhjetor: Do të ndiheni të lodhur dhe konfuzë. Kaloni muajin e fundit të vitit duke zgjidhur problemet tuaja përpara se të vijë viti i ri.

Porosite tani hartën  tende personale në: 
https://www.astrologu.al/sq/parashikime-personale

ose për më shumë detaje rreth hartes astrologjike personale  te detajuar mund të kontaktoni drejtpërdrejt me astrologun

ne email:  tpimarketing@gmail.com  ne Messinger , WhatsApp, Viber

Jorgo Pulla: Tel.  (00355)   69 302 0018

Mos harroni ti bëni Like faqeve tona në Facebook

www.facebook.com/astrologu.al.JorgoPulla

www.facebook.com/www.astroshop.al.JorgoPulla

pasi dhe të bëheni pjesë në grupin tonë

www.facebook.com/groups/jorgopulla.astrologu

Për të qënë gjithnjë të informuar për ofertat dhe shortet që ne organizojmë EKSKLUZIVISHT dhe vetëm për pjestarët tanë…

Pra, do të ishte më mirë të qëndroni të qetë dhe të pretendoni qetësisht, duke kultivuar më tej talentin tuaj unik së bashku me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Ju presim…

, ,