Parashikimet

22/5-21/6
Binjakët vjetor
01/01/2022 to 31/12/2022

Binjakët 2022 Parashikimet Vjetore Astrologjike

 

 

Porosite tani hartën  tende personale në: 
https://www.astrologu.al/sq/parashikime-personale

ose për më shumë detaje rreth hartes astrologjike personale  te detajuar mund të kontaktoni drejtpërdrejt me astrologun

ne email:  tpimarketing@gmail.com  ne Messinger , WhatsApp, Viber

Jorgo Pulla: Tel.  (00355)   69 302 0018

BINJAKËT 2022: Ndryshime vendimtare

Mund të merrni frymë thellë në vitin 2022, pasi cikli i eklipseve në boshtin tuaj me Shigjetarin ka përfunduar. Ndryshimet që kanë ndodhur në jetën personale dhe bashkëpunimet mbeten në të kaluarën dhe tani e shikoni të ardhmen me më shumë optimizëm.

Ndikimi i Neptunit tek Peshqit (për të lindurit në fillim dhe në mes të dhjediteshit  të tretë):

Çfarë është e vërtetë dhe çfarë është e rreme? A besoni në vlerën tuaj? Neptuni po kalon në shtëpinë tuaj të dhjetë ambicioze, diçka që mund ta bëjë egon tuaj paksa të brishtë. Ju mund t'i fryni arritjet tuaja në një moment dobësie. Ju madje mund të merrni personalisht ndonjë reagim, pozitiv ose negativ, nga një klient ose mbikëqyrës. Kini kujdes nga motivet përfundimtare të njerëzve që ju afrohen në punë, ata madje mund të kërkojnë të përfitojnë nga ju pasi Neptuni pa kende dhe me re errëson qëllimet e të tjerëve.

Ju mund të konsideroheni ose shumë pasiv ose te pa vendosur  dhe jo të besueshëm për shkak të këtij efekti të mjegullt. Ndoshta jeni konfuzë në punë, nuk merrni parasysh informacione të rëndësishme ose nuk dini se në cilën rrugë të shkoni. Ose jeni thjesht të paqartë në qëllimet tuaja profesionale. Nga ana pozitive, Neptuni mund të veprojë si një projektor që depërton në mjegull, duke çuar në një ndezje mendore. Përdorimi më i mirë i Neptunit është të angazhoheni me krijimtarinë tuaj. Por nëse keni dyshime për disa persona apo projekte në punën tuaj, shtyni marrjen e ndonjë vendimi të rëndësishëm, pasi mund të mos mendoni aq qartë dhe logjikisht.

Neptuni nga Peshqit krijon një vello të turbullt në hapësirën profesionale që nuk ju lejon të jeni objektiv. Nuk do të jetë e vështirë të bëheni arrogantë dhe t'u besoni njerëzve që nuk e meritojnë. Duhet të jeni të kujdesshëm me ata që ju afrohen Motivet e tyre të fshehura herët a vonë do të dalin në dritë (kryesisht ka të bëjë me atë që ka lindur në dhjetëditëshin e tretë).

Neptuni nga Peshqit katalizon gjykimin tuaj në karrierën tuaj. Nuk ju lejon të keni qartësi pasi krijon iluzione në lidhje me qëllimet dhe njerëzit me të cilët vini në kontakt. Kujdes nga zgjedhjet që mund të jenë zhgënjyese kur zbuloni qëllimet e vërteta të njerëzve që ju afrohen (kryesisht të lindurve në dhjediteshin e tretë).

Neptuni -vlera fikse- ashtu si dhe këtë vit po ju bie zilen e alarmit në çështjet që kanë të bëjnë me punën. Ka shumë mundësi që t'ju çojë drejt idealizimit të disa situatave ose drejt rrugëve dhe zgjedhjeve që mund t'ju lënë në ajër. Sidomos gjatë takimit me Jupiterin (takimi do të nisë në shkurt por do të zhvillohet më 12/04), do t'ju duhet t'i kushtoni shumë vëmendje premtimeve, veçanërisht në fushën profesionale, që mund të karakterizohet si "Flluskë".

Duhet të jeni sërish të kujdesshëm këtë vit, të mbani sytë hapur dhe të shmangni grackat që kanë të bëjnë me njerëzit dhe situatat në fushën tuaj profesionale që mund të ndikojnë negativisht në karrierën tuaj, veçanërisht nëse keni lindur në fillim të dhjediteshit të tretë të shenjës suaj. ose nëse keni planetë personalë nga shkalla 20 deri në 25 e shenjave të ndryshueshme.

Kushtojini vëmendje të veçantë periudhës nga 28 qershori deri më 4 dhjetor 2022, kur Neptuni do të jetë retrogradë dhe do t'ju duhet të forconi intuitën tuaj dhe të mos mbështeteni në premtime që duken të mira, por që nuk janë të vërteta, me rrezik për t'u çuar në gabim. vendime që do t'ju kushtojnë një karrierë por edhe para.

 

Ndikimi i Saturnit tek Ujori:

Ju ndjeni një shtytje të madhe drejt pavarësisë dhe lirisë pasi Saturni në Ujor aktivizon shtëpinë tuaj të nëntë, të udhëtimit, zgjerimit dhe njohurive më të larta. Mos kini frikë nëse ndonjëherë humbisni çdo kontakt me sensin e përbashkët. Edhe nëse keni momente kur thjesht dëshironi të largoheni nga gjërat e parëndësishme, Saturni që është i vetëdijshëm për situatën nuk do t'ju lejojë të hiqni dorë nga të mirat e kësaj bote për të ndjekur një ide të madhe, vizionare që madje mund t'ju izolojë nga disa njerëz. Saturni që është i fiksuar pas strukturës dhe Ujori pas lirisë, ju ofrojnë një rrjet sigurie. Do të filloni të çliroheni nga besimet mbytëse kufizuese dhe perceptimet e vjetruara, por kjo do të ndodhë vetëm shpejt, por ngadalë dhe në mënyrë të qëndrueshme. Ju mendoni se keni një mision të rëndësishëm në jetën tuaj! Me Saturnin që aktivizon shpirtin tuaj sipërmarrës dhe ofron organizimin dhe strukturën për të realizuar idetë dhe vizionet tuaja të mëdha, ky vit duket si një trampolinë për ëndrrat tuaja. Me shtëpinë e nëntë botërore, mund t'ju duhet të lëshoni një biletë avioni ose një vizë ndërkombëtare për të realizuar ëndrrat tuaja. Keni një vizion dhe do të udhëtoni në skajet e botës për të!

Saturni nga Ujori "e sheh" shenjën tuaj të zodiakut me një kënd pozitiv dhe ju sfidon të provoni në çështje të edukimit, qasjes filozofike dhe ndjekjeve shpirtërore.

Saturni në shenjën e Ujorit gjatë gjithë vitit do t'ju bëjë të bëni një vlerësim të disa perceptimeve të vendosura dhe ka shumë mundësi që të ndryshoni mënyrën se si i shihni disa çështje. Pikëpamjet tuaja do të luajnë gjithashtu një rol të rëndësishëm në zgjedhjen e njerëzve që do të jenë pranë jush, pasi do ta keni të vështirë të vini në kontakt dhe të shoqëroheni me njerëz, idetë dhe opinionet e të cilëve lëvizin në një gjatësi vale krejtësisht të ndryshme.

Saturni vazhdon të kalojë nëpër shtëpinë e nëntë të horoskopit tuaj Diellor, duke ushtruar më shumë ndikim nëse keni lindur në fillim të dhjetëditëshit të dytë të shenjës suaj të horoskopit ose nëse keni planetë personalë nga shkalla e 11-të deri në të 24-tën e zodiakut fiks. shenjat. Filozofia e jetës suaj dhe botëkuptimi juaj bëhen më specifike dhe ju e aplikoni teorinë në hapa të dukshëm në praktikë, si rezultat i së cilës ndryshoni jetën tuaj në praktikë, por edhe imazhin që mund t'ua transmetoni të tjerëve rreth ndryshueshmërisë dhe mospërputhjes së karakteri tuaj.Kujdes nga data 5 qershor deri më 23 tetor 2022, kur Saturni do të jetë retrogradë, pasi në atë periudhë mund të ketë vonesa dhe anulime në çështjet e mësipërme dhe veçanërisht në lidhje me udhëtimet, seminaret apo çështjet e jashtme. Por mos harroni se një rikthim është gjithashtu një periudhë e rishikimit të qëllimeve dhe planeve dhe pengesat ndonjëherë funksionojnë mirë.

Edhe Urani do të vazhdojë të jetë në shenjën e Demit, duke ndikuar më shumë tek ju që keni lindur në dhjetëditëshin e dytë të shenjës suaj. Shpesh gjatë këtij viti ka gjasa të ketë zbulime për situata dhe ngjarje të kaluara. Në fakt, disa prej tyre duket se ndodhin krejt papritur dhe do të plotësojnë enigmën për disa çështje në të cilat mund të keni mbetur me pyetje.

Urani vazhdon të kalojë nëpër shtëpinë e dymbëdhjetë të horoskopit tuaj diellor, duke ju prekur kryesisht nëse keni lindur në dhjetëditëshin e dytë të shenjës suaj të horoskopit ose nëse keni planetë personalë nga shkalla e 10-të deri në 19-të e shenjave fikse të zodiakut. Po zien brenda dhe dëshiron të shkundësh gjithçka në ajër dhe të fillosh nga e para. Sigurisht që e dini që nuk do ta lini t'ju çojë në lëvizjet dhe vendimet tuaja serioze, por nevoja për të bërë diçka krejtësisht ndryshe dhe për t'u rinovuar plotësisht është e mundur. Ky vit është një vit kur do të keni zbulime dhe ndërgjegjësim të rëndësishëm rreth vetes dhe do të përpiqeni të ndryshoni shumë mënyrën se si reagoni ndaj gjërave, por edhe të kapërceni pengesat tuaja psikologjike që nuk ju lejojnë të jetoni plotësisht jetën tuaj dhe t'ju rrisin. stresi ekzistencial. Kushtojini vëmendje të veçantë zhvillimeve të paparashikueshme gjatë retrospeksionit të planetit nga data 24 gusht deri në fund të vitit. Lëvizni në mënyrë krijuese dhe jo plotësisht dhe shkatërruese.

Ndikimi i Jupiterit te Peshqit nga 1 janari deri më 10 maj dhe nga 29 tetori deri më 20 dhjetor:

Keni frymëzim dhe imagjinatë të madhe, ndaj përfitoni prej tyre! Jupiteri me fat kalon në shtëpinë tuaj të dhjetë ambicioze dhe ju premton zhvillim dhe njohje të madhe profesionale, ju jeni unik! Ju mund të mendoni se perënditë e fatit po ju ndjekin (në krahasim me ju që po i ndiqni ata), duke ju ofruar mbështetjen e tyre dhe duke ardhur plot premtime për shpërblime dhe përparim në karrierë. Ju mund të kuptoni se puna e vështirë shpërblehet në një masë të madhe! Ndoshta puna juaj e patëmetë do t'ju bëjë të dalloheni dhe një drejtues i lartë në kompaninë ose klientin tuaj do të përdorë specializimin tuaj, duke ju ofruar një promovim apo edhe një punë krejtësisht të re. Nuk i lini asgjë fatit dhe tani karriera juaj pasqyron fjalën e urtë të vjetër: "Fat është kur përgatitja jashtëzakonisht e vështirë takohet me mundësinë". Kushtojini vëmendje kësaj thënieje të mençur dhe lëreni dritën tuaj të shkëlqejë shkëlqyeshëm kur dilni në skenë ose merrni një rol të ri drejtues në karrierën tuaj.

Me Jupiterin  tek Peshqit deri në 11.05 dhe nga 28.10 deri në 20.12 mundësitë profesionale, zgjedhjet dhe sfidat shënojnë një kurs të ri që do t'ju kënaqë shumë. Bini në sy në mjedisin social dhe rinovoni imazhin tuaj. Larg arrogancës dhe zgjedhjeve ekstravagante që do t'ju kushtojnë përfundimisht. Takimi i Jupiterit  dhe Neptuni te Peshqit më 12.04 zmadhon në maksimum iluzionet në fushën profesionale. Periudha nuk është e përshtatshme për ndryshime dhe zgjedhje që do t'ju zhgënjejnë përfundimisht.

Me Jupiterin që lëviz te Peshqit ju jepen mundësi për zhvillim profesional që duhet t'i shfrytëzoni në mënyrën më të mirë të mundshme. Sigurisht, është e rëndësishme të mos e teproni dhe të zbusni arrogancën që ka të ngjarë të ndryshojë klimën në dëmin tuaj. Duke i mbajtur tonet tuaja të ulëta, ju mund të rriteni dhe zgjeroni horizontet tuaja profesionale duke arritur qëllimet tuaja hap pas hapi.

Gjysma e parë e këtij viti do të ketë mundësi që një punë të lulëzojë, të zgjerojë një partneritet apo edhe të fitojë përmes partneriteteve të reja.

Dallimi dhe filtri i logjikës janë të domosdoshëm gjatë kohës që Jupiteri do të jetë në një takim me Neptunin në shenjën e Peshqve (në thelb nga fundi i marsit, megjithatë takimi i saktë do të bëhet më 12/04) dhe do të ndikojë tek ju. më shumë ata që kanë lindur në dhjetëditëshin e tretë të shenjës suaj të horoskopit. Më pas ka mundësi të zbukuroni disa situata apo të dilni me propozime profesionale të spërkatura me bollëk floriri, diçka që nuk do t'ju lërë t'i shihni dhe t'i vlerësoni realisht. “Ajo që shkëlqen nuk është flori” dhe këtë duhet ta keni parasysh gjatë periudhës së mësipërme kur mund të ketë sugjerime, diskutime apo ngjarje që do t’ju ​​suprizojne .

Hyrja e Jupiterit te Peshqit është një mundësi për t'u aktivizuar pozitivisht në çështjet e imazhit profesional, publik, statusit dhe karrierës dhe për të guxuar të zgjeroni ndikimin tuaj duke arritur një masë më të madhe njerëzish, qoftë kjo klientelë apo shërbimet që ofroni. Këto katër muaj të parë të vitit janë të përshtatshëm për të bërë marrëveshje të favorshme, por edhe për të përjetuar gëzim dhe lumturi me rastin e një dasme.

Jupiteri në Dash nga 11 maji deri më 28 tetor dhe nga 21 dhjetori deri më 16 maj 2023:

Dilni nga rutina, bëni miq të rinj dhe argëtohuni. Është koha për të rijetuar një ndjenjë eksitimi, mundësish të reja dhe aventurë falë Jupiterit që lëviz në shtëpinë tuaj të njëmbëdhjetë, miqësinë, ekipet dhe teknologjinë. Ju merrni mbështetje nga miqtë tuaj, jeni novatorë dhe pionierë në idetë tuaja. Ju thyeni zinxhirët e kufizimeve, ju bëni revolucionin tuaj duke pretenduar më të mirën për veten tuaj. Shpallja e një ideje të re të mahnitshme biznesi i bën njerëzit t'ju admirojnë dhe të kërkojnë lidershipin tuaj. Këta jeni ju tani, udhëheqësit, kurrë pasuesit. Të tjerët i admirojnë idetë tuaja novatore, ju jeni real dhe nuk do t'i vidhni kurrë idetë e dikujt tjetër, ju shpikni tuajat. Ndaj përfitoni nga ky fat dhe promovoni idetë tuaja origjinale me metoda novatore. Ndoshta pikëpamjet tuaja ose një aplikacion bëhet viral dhe ju sjell para.

Jupiteri në Dash rinovon dhe zgjeron mjedisin miqësor. Të rinjtë ju mbështesin në synimet profesionale dhe personale.

Jupiteri nga Dashi ju ndihmon të përfshiheni në ekipe të mëdha profesionale përmes të cilave mund të ofroni dhe arrini ambiciet tuaja profesionale. Njohjet që do të dalin do ju ndihmojnë të afirmoheni dhe të vini në pah mundësitë që keni.

Pozicioni i Jupiterit është shumë i favorshëm për sektorin profesional dhe mjafton të shfrytëzoni mundësitë që do ekzistojnë. Nga data 11/05 deri më 28/10 do të bëjë një kalim “provues” në shenjën e Dashit, një tjetër pozicion që ju favorizon, pasi do të sjellë mundësi njohjesh të reja, shtesa të reja miqsh, ka shumë mundësi që të ketë një profesionist që punon me një mikun tuaj shumë të mirë.

Me Jupiterin në pikën më të lartë të horoskopit tuaj diellor, duket se ky vit do të ketë disa mundësi në nivel profesional. Jupiteri mund të krijojë më lehtë rrethana, të cilat nëse përdoren në mënyrën e duhur do t'ju ndihmojnë të bini në sy dhe të tregoni aftësitë tuaja. Sigurisht, ajo që duhet të mbani mend është se Jupiteri mund ta bëjë fillimin, por më pas duhet përpjekje nga ju në mënyrë që të jeni në gjendje të ruani diçka që keni fituar në punë.

Është po aq e mundur të filloni të mendoni për rrugë të reja karriere, por përpiquni të mos bëni lëvizje që nuk i keni studiuar mirë dhe nuk keni marrë parasysh asnjë fakt të mundshëm. Një pozicion profesional që mund të ketë më shumë përgjegjësi, por në të njëjtën kohë do të sjellë më shumë mundësi për të treguar aftësitë tuaja është një skenar shumë i mundshëm për këtë vit.

Jupiteri te Dashi forcon favorin e tij dhe jep forcë për të lëvizur dhe forcuar ambiciet dhe planet tuaja, por një favor që do ta keni vetëm nëse keni lindur në dhjetë ditët e para të shenjës suaj të zodiakut, pasi për shkak të rikthimit Jupiteri nga  Dashi do të kalojnë sërish te Peshqit në fund të tetorit, duke ju dhënë mundësinë derisa të vijë viti, të rishikoni dhe korrigjoni çështjet që ju pushtuan në maj.

Marsi nga Peshqit 15.04 deri në 24.05

ju ngarkon me detyrime dhe përgjegjësi. Ju mund të përballoni çdo sfidë përderisa ndiqni me besnikëri një plan, duke dëshmuar se me përgjegjësi dhe metodë arrini gjithçka.

Gjatë vitit, Marsi do të kalojë në pjesën sociale të hartës suaj Diellore dhe do t'ju japë disa mundësi për të vepruar me vendosmëri dhe efektivitet për çështje të tilla si profesioni, karriera dhe publiciteti dhe mund të lini pak pas këtë vit çështje që lidhen me marrëdhëniet dhe pjesë personale në përgjithësi.

Ndikimi retrograd i Marsit tek Binjakët nga 29 tetori deri më 13 janar 2023:

Do t'ju duhet të përdorni të gjithë bindjen dhe diplomacinë tuaj në mënyrë që të mos tjetërsoni njerëzit përreth jush. Marsi retrograd në shenjën tuaj të horoskopit kërkon lëvizje të matura dhe disa fjalë, mund t'ju duhet të ktheheni në një diskutim të pakëndshëm për ju, në fund të fundit ju jeni të mirë në negociata. Tani do të jetë e vështirë të pajtoheni me të gjithë, por mos e humbni besimin në veten tuaj në fuqinë e shumë njerëzve. Ndoshta të tjerët i keqkuptojnë batutat dhe humorin tuaj ose thjesht jeni mërzitur duke folur tani. Po, mund të jesh demagogu më i mirë dhe shenja më sociale, por mësimi i fshehur i Marsit retrograd është “nëse dua të bëj diçka siç duhet, do ta bëj vetë”. Dhe më e mira që mund të bëni? Ushtrimi është çelësi për të humbur energjinë tuaj shtesë dhe për të shmangur çmendurinë e shkaktuar nga planeti i kuq. Nëse duhet ta detyroni veten të largoheni nga disa njerëz që po ju shkaktojnë stres, stres dhe nervozizëm, kështu qoftë. Është më mirë sesa të pranosh një situatë negative dhe të ndjesh se nuk je vetvetja.

Fundi i vitit parashikohet fuqishëm pasi Marsi në shenjën tuaj të zodiakut fillon kursin e tij retrograd. Jeni të thirrur të dëgjoni dëshirat tuaja, të frenoni instinktet tuaja të forta, të mbroni marrëdhëniet profesionale dhe personale nga sjelljet irracionale dhe shpërthimet agresive.

Me Marsin që lëviz në mënyrë retrograde në shenjën tuaj të zodiakut, ka pengesa dhe vonesa në qëllimet profesionale, në arritjen e bashkëpunimeve, në qetësimin e marrëdhënieve. Është e rëndësishme të kufizoni nervozizmin që mund t'ju shqetësojë ju dhe njerëzit me të cilët keni të bëni. Përfitoni nga kjo kohë për të rishikuar aspiratat profesionale dhe për të bërë korrigjimet që do të jenë

Për shkak të rikthimit të tij, ai do të deklarojë prezencën e tij duke qëndruar më gjatë në shenjën tuaj të zodiakut dhe kjo mund të tregojë se ky vit është më i fokusuar në veprimet tuaja personale dhe sukseset vijnë pas vendosjes së menjëhershme dhe pretendimeve intensive, pa kthesa.

 

Eklipset në boshtin Demi - Akrep (30.04, 16.05, 25.10 dhe 08.11)

fokusohen në vendin e punës, çështjet shëndetësore dhe situatat në pritje që duhet të keni parasysh. Ndryshimet në punë do jenë karmike dhe do çojnë në zhvillimin tuaj profesional.

Duhet t'i kushtoni vëmendje periudhës së Eklipseve në boshtin Demi - Akrep pasi jeni thirrur të përballeni me çështje madhore në vendin e punës që papritur dalin në pah. Sqarimet dhe konfliktet mund të çojnë në marrëdhënie kolegjiale në një pikë kthese, duke e bërë të vështirë komunikimin dhe komunikimin e përditshëm. Ju duhet të hiqni dorë nga obsesionet dhe paragjykimet duke u dhënë njerëzve mundësinë dhe zgjedhjet që të vijnë në jetën tuaj dhe t'ju shtyjnë në një situatë të re pune që ju kënaq plotësisht.

Eklipset tregojnë se mund të lindin disa çështje të cilat do t'ju kthejnë mendërisht ose praktikisht në situata të së shkuarës për t'u zgjidhur në mënyrën e duhur.

Eklipset e vitit lidhen me jetën tuaj të përditshme, shëndetin tuaj, nënndërgjegjen tuaj dhe frikën tuaj, por edhe me kontributin tuaj për shoqërinë në tërësi. Këtë vit do të ketë çështje që kanë të bëjnë me menaxhimin e përditshmërisë dhe kohës tuaj, do t'ju duhet të merreni me çështjet e komunikimit me kolegët, pasiguritë dhe frika juaj mund të intensifikohen, por kjo është për t'u marrë me të zezën qartë dhe qartë dhe me qëllim, pjesë të vetes suaj dhe mund t'ju duhet të ndërmerrni veprime të synuara për çështjet shëndetësore ose të merrni vendime që ndryshojnë mënyrën tuaj të jetesës për mirë. Ju prekeni kryesisht nëse keni planetë ose skaje shtëpish në shkallën 2, 10, 16 dhe 25 të Demit ose Akrepit dhe së dyti nëse shkallët e mësipërme bien te Luani ose Ujori.

Mërkuri retrograd në shenjën tuaj të zodiakut nga 10.05 deri në 23.05 ju shtyn në rishikime në lidhje me qëllimet e jetës, zgjedhjet personale dhe lëvizjet profesionale.

Plutoni do të mbetet në Bricjapin dhe shtëpinë e tetë të horoskopit tuaj diellor këtë vit, duke vazhduar të ushtrojë presion dhe të transformojë realitetin tuaj në çështjet financiare, por edhe në mënyrën se si lidheni me njerëzit e rëndësishëm në jetën tuaj, duke krijuar ndonjëherë tërheqje intensive dhe fatale. nga e cila nuk dëshiron të shpëtosh, ndërsa herë të tjera mund të luash rolin e magjistarit që magnetizon audiencën e tij. Ju prekeni kryesisht nëse Dielli juaj është në pesë shkallët e fundit të shenjës tuaj ose nëse keni planetë nga shkalla e 25-të deri në fund të shenjave impulsive. Klima në financat tuaja dhe në çështjet e pazgjidhura që ekzistojnë ndaj të tretëve dhe institucioneve do të ndryshojë shumë dhe do t'ju duhet të jeni shumë të kujdesshëm gjatë retrospektivës së planetit, pra nga data 29 prill deri më 9 tetor 2022, duke shmangur lëvizjet e rrezikshme. dhe duke marrë rrezik ose të bëni një investim të rëndësishëm gjatë kësaj kohe.

NË PËRFUNDIM:

Ky është një vit që sjell padyshim mundësi për karrierën tuaj, pasi tashmë nga data 29.12.2021, bamirësi Jupiteri është në fushën e karrierës dhe ju favorizon në të gjitha hapat tuaja të rëndësishme në fushën profesionale. Kështu deri më 11 maj, që do të jetë në këtë fushë, si dhe nga data 28 tetor deri më 20 dhjetor (kur Jupiteri do të rikthehet për pak në fushën e karrierës) është periudha më e përshtatshme për të “drejtuar” çështjet tuaja të rëndësishme.

Por duhet të ketë ndryshime, pasi eklipset e datave 16/5 dhe 25/10 parashikojnë mbylljen e disa kapitujve në biznes, dhe hapjen e të rinjve. Por do të ketë disa trazira të mundshme.

Hëna e Re në 2/3 sjell perspektiva të reja për karrierë. Nga mesi i muajit prill, Marsi dhe Afërdita shkojnë dorë për dore në fushën e karrierës dhe ju mund t'i tregoni talentet tuaja eprorëve, pavarësisht presionit që ju ushtrohet.

 

Marsi gjithashtu do të qëndrojë në shenjën tuaj të horoskopit për një kohë të gjatë dhe kjo ju mbush me energji, megjithatë nga data 30 tetor deri më 1/12/2023 do të jetë retrograde, ndaj do t'ju kërkohet të bëni shumë tërheqje - kjo ndoshta do të ndikojë tek profesionisti. pjesë gjithashtu.

Hëna e Plotë e 10 Shtatorit ndriçon disa pika që duhet t’i shihni me kujdes në biznes.

Më në fund, Neptuni vazhdon të mjegullojë krizën e të lindurve në datat 9-16 qershor gjatë gjithë vitit.

Kujdesuni për lehtësimin financiar dhe kushtojini vëmendje zgjedhjes së interesave, por edhe të personave që do të bëni. Nuk ju lejohen më pakujdesia dhe gabimet e së shkuarës.

KËSHILLA:

Viti premton t'ju ndihmojë të arrini shumë nga ambiciet tuaja afatgjata. Tregohuni të arsyeshëm dhe nëse ndonjëherë ju duhet të bëni kompromis, bëjeni që të mos humbasin mundësitë që ju vijnë.

MUAJI I ELEMENTIT KRYESOR:

Janar: Mbani moralin tuaj në lulëzim, pasi muaji i parë i vitit me Afërditën që ecën prapa do të jetë i vështirë në planin social.

Shkurt: Mundohuni të mos keni nostalgji sepse do të ndiheni të stresuar emocionalisht, pasi kjo mund t'i bëjë gjërat konfuze.

Mars: Një fat i madh po vjen në karrierën tuaj, kështu që mbani një qëndrim pozitiv dhe jini energjikë dhe produktivë.

Prill: Do të ketë një çekuilibër në jetën tuaj shoqërore, ndaj kur nuk dini çfarë të bëni, kërkoni ndihmë.

Maj: Dy javët e para janë një kohë e mirë për pushime, ndërsa fundi i muajit sjell produktivitet. Kini kujdes kur lëvizni Merkurin në shenjën tuaj të zodiakut.

Qershori: Muaji ju sjell fat në jetën tuaj sociale, në jetën tuaj të dashurisë dhe në karrierën tuaj. Përdoreni këtë hapësirë ​​në avantazhin tuaj.

Korrik: Gjysma e parë e muajit është ideale për të punuar në sektorin tuaj social, ndërsa gjysma e dytë e përdorni për t'u fokusuar në punë.

Gusht: Muaji i fundit i verës është një kohë e mirë për t'u çlodhur ose për të bërë pushime dhe për të përmirësuar gjendjen shpirtërore.

Shtator: Do të keni më shumë energji, ndaj përpiquni të përqendroheni në kalimin e kohës me familjen dhe të dashurit tuaj.

Tetor: Suksesi vjen në shumë fusha të jetës suaj, ndaj ndiqni instinktin tuaj për të përmirësuar karrierën, jetën shoqërore dhe rrethin familjar.

Nëntor: Sjell ndryshime të papritura dhe duhet të përpiqeni t'i përballoni lehtësisht për të marrë rezultate më të mira.

Dhjetor: Edhe një herë do të keni fat të mirë në karrierë, por do ta keni të vështirë në jetën tuaj të dashurisë. Përpiquni t'i zgjidhni çështjet emocionale vetëm ose me partnerin tuaj, në vend që të kërkoni ndihmë nga jashtë.

Porosite tani hartën  tende personale në: 
https://www.astrologu.al/sq/parashikime-personale

ose për më shumë detaje rreth hartes astrologjike personale  te detajuar mund të kontaktoni drejtpërdrejt me astrologun

ne email:  tpimarketing@gmail.com  ne Messinger , WhatsApp, Viber

Jorgo Pulla: Tel.  (00355)   69 302 0018

 

Mos harroni ti bëni Like faqeve tona në Facebook

www.facebook.com/astrologu.al.JorgoPulla

www.facebook.com/www.astroshop.al.JorgoPulla

pasi dhe të bëheni pjesë në grupin tonë

www.facebook.com/groups/jorgopulla.astrologu

Për të qënë gjithnjë të informuar për ofertat dhe shortet që ne organizojmë EKSKLUZIVISHT dhe vetëm për pjestarët tanë…

Pra, do të ishte më mirë të qëndroni të qetë dhe të pretendoni qetësisht, duke kultivuar më tej talentin tuaj unik së bashku me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Ju presim…

, ,