Parashikimet

21/4-20/5
Demi vjetor
01/01/2022 to 31/12/2022

Demi 2022 Parashikimet Vjetore Astrologjike

 

 

Porosite tani hartën  tende personale në: 
https://www.astrologu.al/sq/parashikime-personale

ose për më shumë detaje rreth hartes astrologjike personale  te detajuar mund të kontaktoni drejtpërdrejt me astrologun

ne email:  tpimarketing@gmail.com  ne Messinger , WhatsApp, Viber

Jorgo Pulla: Tel.  (00355)   69 302 0018

 

DEMI 2022: Vështirësi dhe arritje

Demi, jeni në një proces të vazhdueshëm ndryshimi dhe kjo do të vazhdojë në vitin 2022. Viti parashikohet të jetë shum kërkues, por është e sigurt që do të shpërbleheni nëse vazhdoni punën e palodhur që po bëni nga fundi i 2020-ës.

2022 është një vit shumë vendimtar për jetën tuaj dhe ju duhet të dukeni të fortë dhe të matur në vështirësitë që ju presin. Fusha e marrëdhënieve dhe fusha e karrierës janë në ne qender te vemndjes tuaj  më shumë se kurrë. Varet nga ju nëse fitoni! Problemet tuaja nuk do të jenë të pakapërcyeshme, por do të kërkojnë gjykimin e duhur dhe trajtim realist.

Ndikimi i Uranit te Demi (për të lindurit në fund të dhjetëditëshit të parë dhe të dhjetëditëshit të dytë):

Përpara se të filloni të mendoni per  paratë tuaja, duke u “ngujuar” në to, do të ishte më mirë qe t'a gjenit me veten tuaj. Urani në shenjën tuaj ju bën më të pavarur dhe liberalë, në jetën tuaj dhe kufizon vetëkontrollin tuaj. Jeni duke luftuar për lirinë, me kokëfortësi dëshironi të bëni gjërat tuaja, por rregullat nuk janë për ju tani. Një nga mësimet bazë të Parajsës? Mos premtoni më shumë sesa mund të jepni. Në një mënyrë tepër konkrete, ju prireni të nënshkruani çeqe që nuk mund t'i shlyeni. Bëni dashuri që nuk mund ta ofroni. Kush kujdeset për detajet? Sigurisht, realiteti vjen për t'ju kujtuar se njerëzit do t'ju lënë nëse vazhdoni të silleni në atë mënyrë. Mos e humbni entuziazmin dhe dëshirën për ndryshim, por praktikoni saktësinë, veçanërisht me fjalët tuaja. Pasi të filloni të kontrolloni veten, thjesht do të shihni se jo vetëm mund të komunikoni me njerëzit, por edhe t'i sillni ata tek ju.

Urani nga shenja juaj ju kërkon të çliroheni nga paragjykimet, zakonet, sjelljet që ju mbajnë robër të së shkuarës. Ju vazhdoni drejt se ardhmes tuaj personale pasi rruga e jetës ju fton të rishikoni pikat e personalitetit që ju fiksojnë dhe nuk lejojnë zhvillimin tuaj (kjo ka të bëjë kryesisht me atë të lindur në dhjetëditëshin e dytë).

Urani, duke qenë në shenjën tuaj dhe për këtë vit, duke ndikuar tek ju që keni lindur në dhjetëditëshin e dytë të shenjës suaj të horoskopit, ju shtyn drejt ndryshimeve, rishikimeve dhe rirregullimeve në fusha kyçe të jetës suaj. Fusha e marrëdhënieve ndërpersonale duket se ndikohet drejtpërdrejt nga prania e Uranit dhe këtë vit ka shumë gjasa që të ketë disa riorganizime qoftë në marrëdhëniet personale apo profesionale. Ndonjëherë mund të ndiheni të merzitur  nga kërkesat e njerëzve në jetën tuaj dhe të reagoni në mënyrë spazmatike, por kjo është diçka që duhet menaxhuar në mënyrë që të mos çojë në vendime negative që nuk do të jenë në favorin tuaj.

Urani mbetet sërish në shenjën tuaj këtë vit, duke ju prekur kryesisht nëse keni lindur në dhjetëditëshin e dytë të shenjës suaj ose nëse keni planetë personalë të shenjave fikse. Është një vit kur zhvillimet në shoqëri, por edhe nevoja jote për më shumë liri lëvizjeje dhe shprehjeje personale, të shtyjnë të marrësh vendime të rëndësishme dhe novator, duke I suprizuar  të tjerët që të marrin si të mirëqenë, por edhe veten. Ndryshimi për një përfaqësues të shenjës suaj është gjithmonë i vështirë dhe kërkon kohë, por tani e kuptoni se nuk ka rrugë tjetër përveç ndryshimit. Kushtojini vëmendje të veçantë zhvillimeve të paparashikueshme gjatë retrospektivës së planetit nga data 24 gusht deri në fund të vitit që mund të ndikojnë në shëndetin tuaj, në marrëdhëniet tuaja me të tjerët të rëndësishëm në jetën tuaj ose në biznes.

Ndikimi i Saturnit tek Ujori:

Nëse mendoni se dëshironi të vazhdoni  karrierën tuaj, mos u frikësoni. Saturni në shtëpinë tuaj të dhjetë, qe eshte karriera, do t'ju ndihmojë të harmonizoni disponimin tuaj  të Ujorit me kërkesat e Saturnit për organizim dhe strukturë. Shenja juaj e zodiakut e do rehatinë dhe rutinën, por nën ndikimin e Uranit dhe Saturnit dëshira juaj për të qenë të lirë nga kushdo dhe çfarëdo që ju shtyn dhe streson është e fortë. Besoni universit dhe ai do t'ju udhëheqë drejt një të ardhmeje të mrekullueshme. Edhe nëse ndiheni të pakëndshëm dhe të frikësuar, aq më të fortë dhe më të mençur do të ndiheni kur perdja të bjerë në vitin 2022. Ky planet i mençur dhe i pjekur do t'ju bëjë të mendoni seriozisht për drejtimin e së ardhmes suaj profesionale dhe të gjithë jetës suaj. Duke qenë se Saturni është sundimtari natyror i shtëpisë së dhjetë, ai do të aktivizojë organizimin dhe planifikimin, duke hapur një dritare për të fituar një mision fitimprurës dhe të rëndësishëm në planetin tokë.

Saturni nga Ujori ju fton të merrni përgjegjësi në fushën profesionale. Rezultatet e çdo përpjekjeje gjykohen ose jo dhe ju i pranoni pasojat në varësi të menaxhimit. Puna e palodhur, përgjegjësia dhe metoda do t'ju ndihmojnë të kapërceni vështirësitë që fillimisht mund t'ju zhgënjejnë (kryesisht për ata që kanë lindur në fund të dhjediteshit  të dytë deri në mes të dhjediteshit të tretë).

Saturni është ende në shenjën e Ujorit dhe tregon se mund të ketë sfida profesionale gjatë këtij viti. Përgjegjësitë në punë mund të rriten, por ka shumë mundësi që mundi që keni bërë deri tani të ketë një shpërblim dhe përfundimisht të merrni një pozicion të ri ne pune . Njohjet sociale dhe profesionale do të jenë prioritet për ju këtë vit dhe nëse vendosni një objektiv për t'u zhvilluar është e sigurt që do t'ia dilni.

Sektori profesional do të jetë bast këtë vit pasi prania e Saturnit tek Ujori tregon se mund të ketë ndryshime dhe rishikime në punë. Ndonjëherë është e mundur të ndjeni se nuk ka asnjë pikë kontakti me njerëzit në mjedisin tuaj profesional ose të ndiheni nën presion në punën që bëni. Mund të ketë disa përgjegjësi të reja por mos i shihni si punë të përditshme apo si diçka që do t'ju rëndojë, pasi përmes përgjegjësive të reja duket se do të fillojë një periudhë gjatë së cilës do të mund të tregoni se çfarë vlen.

Saturni mbetet në banesën e tij të përditshme, Ujori dhe kështu vazhdon kalimin e tij nëpër shtëpinë e dhjetë të shenjes  tuaj Diellor, duke ushtruar më shumë ndikimin e tij nëse keni lindur në fillim të dhjetëditëshit të dytë të shenjës suaj ose nëse keni planetë tek shenjat fikse. Karriera juaj, imazhi juaj publik dhe martesa juaj janë fusha ku mund të shihni stabilizim dhe sukses këtë vit, por do të duhet shumë përpjekje, kokëfortësi dhe durim nga ana juaj dhe padyshim një shkallë kompromisi dhe përshtatjeje për të qenë. në gjendje për të arritur rezultate të prekshme. Kujdes nga data 5 qershor deri më 23 tetor 2022, kur Saturni do të jetë retrogradë, pasi gjatë asaj periudhe mund të ketë vonesa dhe anulime në zonat e mësipërme. Por mos harroni se një rikthim është gjithashtu një periudhë e rishikimit të qëllimeve dhe planeve pengesat ndonjëherë funksionojnë mirë.

Saturni nga Ujori ju fton të provoni sa më shumë që të jetë e mundur pasi tani keni krijuar një kapitull të ri në nivel profesional që mund t'ju ofrojë shumë. Është e nevojshme që ju të shpreheni përmes karrierës tuaj dhe të ecni bazuar në etikën dhe korrektësinë e gjërave. Kjo do të gjykohet në thelb me këtë vazhdimsi pasi Zoti i Karmës është i sigurt se do t'ju shpërblejë për pjekurinë, punën e palodhur, qëndrimin tuaj të përgjegjshëm.

Ndikimi i Jupiterit  tek Peshqit nga 1 janari deri më 10 maj dhe nga 29 tetori deri më 20 dhjetor:

A i thoni vetes se doni një revolucion? Nëse ndiheni të kufizuar ose të mërzitur me rutinën tuaj, mund të gjeni një mënyrë për t'u çliruar. Jupiteri lëviz në shtëpinë tuaj të njëmbëdhjetë, të miqësisë dhe grupeve, të lirisë dhe teknologjisë, dhe ju bën të dëshironi të jetoni jetën tuaj pa kufi! Epo, mund të ketë disa kufizime, por ju patjetër dëshironi të udhëheqni jetën tuaj duke u larguar nga kjo valë eksitimi për të krijuar një jetë unike. Bëni miq të rinj, bashkohuni në grupe progresive, përfshihuni më shumë me teknologjinë. Miratimi i praktikave të reja dixhitale mund të përmirësojë vërtet produktivitetin dhe funksionalitetin e përgjithshëm të biznesit tuaj. Edhe nëse kërkon pak kohë shtesë për të gjetur një mënyrë për të trajtuar një softuer të caktuar, ia vlen në fund, pasi do t'ju kursejë kohë dhe para.

Jupiteri nga Peshqit punon në mënyrë mbrojtëse përmes miqësive. Mjedisi miqësor do të jetë një mbështetje për çdo përpjekje personale që keni.

Me Jupiterin te Peshqit keni mundësinë të bëni zgjedhje për grupe dhe të përfshiheni në përpjekje kolektive të natyrës profesionale. Kushtet janë ideale pasi në jetën tuaj vijnë njerëz që mund të luajnë një rol katalitik duke hapur rrugë të reja përpara jush. Synimet dhe aspiratat janë shumë të favorizuara pasi është e sigurt që mund t'i arrini.

Do të ketë miq, bashkëpunëtorë, njerëz me mendje dhe shoqërues që do t'ju mbështesin ose psikologjikisht ose praktikisht. Kështu duket se rrethi juaj i miqve do të zgjerohet, do të ketë shtesa të reja në të, do të afroheni me njerëz që do të jenë mbështetësit tuaj të zjarrtë.

Është një mundësi për t'u aktivizuar pozitivisht në çështjet e synimeve dhe ambicieve dhe në këtë katër muajt e parë të vitit të ri ju jepen shumë mundësi për të promovuar planet tuaja krijuese, për të rritur të ardhurat tuaja nga profesioni, për të gjetur mbështetje, ndihmë dhe favore nga njerëz që ndajnë qëllime të përbashkëta me ju dhe në përgjithësi për të zgjeruar dhe zgjeruar sferën e ndikimit tuaj dhe pse jo, edhe të popullaritetit tuaj.

Ndikimi i Jupiterit tek Dashi nga 11 maji deri më 28 tetor dhe nga 21 dhjetori deri më 16 maj 2023:

Me frymëzim dhe imagjinatë, forcë dhe guxim, Jupiteri zemergjer  ju dhuron  kenaqesi në shtëpinë tuaj të dymbëdhjetë, të shërimit dhe dhembshurisë, për t'u çliruar nga ajo. plagët e së shkuarës. Kjo është një kohë e mirë për të falur ose për t'i dhënë fund një marrëdhënieje problematike me dhembshuri dhe mirëkuptim. Ju lini pas dyshime dhe hezitime, e dini që për të ecur përpara nuk mund të mbani mëri brenda vetes. Pastrojeni shpirtin tuaj nga çdo zemërim, pakënaqësi dhe dhimbje, pasi tani mund ta shihni pamjen e madhe. Ju mund të keni një kuptim më shpirtëror të vuajtjes suaj duke hapur një faqe të re në jetën tuaj. Ja çfarë tha një herë Nënë Tereza: “E gjeta paradoksin. Nëse doni derisa të keni dhimbje, nuk mund të ketë dhimbje tjetër, vetëm më shumë dashuri”. Ju gjithashtu mund të vendosni të bëni një Udhetim  që ju çliron shpirtin, pasi Jupiteri sundon udhëtimet.

Jupiteri krijon një vello mbrojtjeje për ju në të gjitha nivelet. Ju mendoni se mund të kapërceni dhe shëroni plagët e së shkuarës që kanë kushtuar.

Për periudhën që Jupiteri do të bëjë një hyrje “prove” në shenjën e Dashit (nga data 5/11 deri më 27/10) do t’ju ​​forcojë humorin e mirë dhe besimin se gjithçka mund të zgjidhet dhe rregullohet në këtë mënyrë.mendimet do të jenë engjëlli mbrojtës i optimizmit tuaj për këtë vit.

Nga maji deri në tetor, Jupiteri do të ketë avancuar në Dashi dhe në shtëpinë e dymbëdhjetë të shenjes  tuaj, duke ju dhënë mundësi për të kuptuar më mirë veten në thellësi, por edhe për të filluar përgatitjen e një plani të ri të madh në jetën tuaj, i cili mund të mos bazohet në orarin që e bëni menjëherë të realizueshme, por tani mund të vendosni një themel të mirë për të ardhmen e kësaj sipërmarrjeje. Në të njëjtën kohë, megjithatë, duhet të keni kujdes nga armiqtë e fshehur, fuqia e të cilëve po rritet gjatë kësaj kohe dhe të ndërmerrni veprime. Jupiteri me favorin e tij do t'ju ndihmojë të dalloni se çfarë fshihet pas buzëqeshjeve të të tjerëve, por një favor që do ta keni vetëm nëse keni lindur në dhjetë ditët e para të shenjës suaj, pasi për shkak të rikthimit në datën 9. tek Dashi dhe do të rikthehet te Peshqit në fund të tetorit, duke ju dhënë mundësinë derisa të vijë viti, të rishikoni dhe korrigjoni çështjet që ju preokupuan në maj.

Ndikimi i eklipseve Diellore dhe Hënore tek Demi më 30 Prill dhe 8 Nëntor respektivisht:

Lëvizja e parave, ndryshimi në mënyrën e menaxhimit të financave dhe të mirave materiale sjell këtë seri të re eklipset në shenjën tuaj të horoskopit që gjithashtu do të ndryshojë rrënjësisht mënyrën se si e projektoni identitetin tuaj personal. Puna, paratë dhe financat tuaja afatgjata janë në mendjen tuaj pasi këto eklipse mund të ndryshojnë mënyrën se si fitoni para, shpenzoni, kurseni dhe investoni. Nëse ndiheni në ankth ose të çorientuar, shikoni se çfarë mungon në jetën tuaj. Ndërsa gjërat ndryshojnë, mbani mendjen dhe inteligjencën tuaj. Dhe vetëm për shkak se njerëzit e tjerë mund të mos e pranojnë veten tuaj ndryshe në fillim, nuk do të thotë që ju duhet të shkoni me ta. Për të shmangur shpërthimet emocionale, ecni ngadalë dhe në mënyrë të qëndrueshme, duke bërë një hap në një kohë. Bëni një buxhet financiar përpara se të filloni një projekt ose investim të madh, veçanërisht nëse është një sipërmarrje e përbashkët. Edhe nëse ka ndryshime të mëdha gjatë rrugës, më mirë të jeni realistë.

Eklipset kalojnë në boshtin tuaj me Akrepin (30.04, 16.05, 25.10, 08.11) duke sjellë në rrugën tuaj çështje në lidhje me marrëdhëniet ndërpersonale. Përmbysjet dhe pastrimet mund të kushtojnë por jane  kalimtare, por është e sigurt që në planin afatgjatë do të vlerësoni çdo vështirësi si të nevojshme për marrëdhëniet njerëzore.

Eklipset në boshtin tuaj me Akrepin në 2022 nuk do t'i lënë të paprekura bashkëpunimet profesionale. Fakti është se marrja e përgjegjësisë nga ana juaj mund të çojë në një qëndrim të ashpër për shkak të lodhjes dhe stresit që do të ndodhë. Konfliktet e mundshme dhe humori agresiv përshkallëzojnë tensionin dhe mund të çojnë në mbylljen përfundimtare të qarqeve ose fillime të reja që do të jetë katalizatori për ju.

Katër eklipset e këtij viti do të ndodhin në boshtin tuaj (Demi-Akrep) diçka që vulos se do të ketë ndryshime, rirregullime dhe marrëdhënie të reja ndërpersonale. Pranë ditëve kur do të ndodhin eklipset (eklipsi Diellor 30/4 në shkallën e 10-të të shenjës suaj të zodiakut, eklipsi Hënor 16/5 në shkallën e 25-të të boshtit tuaj, eklipsi Diellor 25/10 në shkallën e dytë të Akrepit dhe 8 /11 eklipsi hënor në shkallën e 16-të të boshtit tuaj) mund të ndjeni nevojën për sqarim, por nuk duhet të lejoni që kjo nevojë intensive t'ju çojë drejt lëvizjeve që përfshijnë rrezik dhe në fund mund t'ju bëjnë të humbni më shumë sesa fitoni. Viti 2022 është një vit ku do të mbillni “farën” veçanërisht në sektorin profesional dhe do të shpërbleheni më vonë për mundin, durimin dhe lodhjen tuaj, por nuk do të jetë një përpjekje e vazhdueshme për të arritur qëllimet tuaja.

Eklipset e vitit ndodhin në boshtin tuaj dhe aktivizojnë një sektor nevralgjik të hirit tuaj Diellor që ka të bëjë me ju dhe marrëdhëniet e rëndësishme që keni, qoftë ajo personale apo profesionale. Është një vit që sjell ndryshime të rëndësishme në marrëdhëniet dhe bashkëpunimet tuaja dhe këtë vit ka çështje që kanë të bëjnë me zhvillimet dhe vendimet e rëndësishme që do të merrni, sepse ju vetë keni arritur në këtë pikë ose sepse ju sjell tjetri i rëndësishëm në jetën tuaj. në këtë pikë. Ju prekeni kryesisht nëse keni planetë në shkallën 2, 10, 16 dhe 25 të Demit ose Akrepit dhe së dyti nëse shkallët e mësipërme bien te Luani ose Ujori.

Mos harroni se këtë vit jeni pregatitur të mbillni farat e ambicieve dhe qëllimeve tuaja me punë të palodhur dhe nga viti i ardhshëm do të mund të shijoni frytet e përpjekjeve tuaja. Eklipset që do të ndodhin në boshtin tuaj lënë të hapur mundësinë e ndryshimit apo ndërprerjes së një marrëdhënieje profesionale apo një bashkëpunimi, madje edhe të papritur. Përmbysjet nuk janë vetëm negative pasi duhet të mbani mend se aty ku mbyllet një derë, hapet një tjetër.

Ndikimi i eklipseve Hënore dhe Diellore te Akrepi përkatësisht në 16 maj dhe 25 tetor:

A është koha për të bërë diçka formale apo për të mos u marrë më me të gjithë çështjen? Këto eklipse që aktivizojnë shtëpinë tuaj të shtatë, të marrëdhënieve dhe bashkëpunimeve, ndryshojnë rrënjësisht qasjen tuaj ndaj seksit, intimitetit dhe angazhimit, por edhe atë që kërkoni nga dashuria dhe bashkëpunimet tuaja. Lëvizje të rëndësishme në marrëdhënien tuaj ose një partneritet janë në axhendë. Ju mund të fejoheni papritur, të dëgjoni lajme për një shtatzëni, të nënshkruani një kontratë qiraje me të dashurin tuaj ose të ribashkoni jetën tuaj në një mënyrë formale. Mund të takoni shpirtin tuaj binjak ose të keni një zgjim të madh seksual dhe emocional, pasi papritur ndjeni një tërheqje fatale për dikë. Ky nuk është një njohje aksidentale, me një eklips në Akrepin karmik mund të jetë një ribashkim nga një jetë e mëparshme. Njëri apo tjetri(shpresojmë) që të dy luani letra të hapura? Por lëreni kohën të tregojë përpara se të thoni se kjo marrëdhënie ka për qëllim të zgjasë përgjithmonë në jetën tuaj. Nëse keni ndjerë për një kohë të gjatë se marrëdhënia ose partneriteti juaj nuk mund të ecë përpara, ju po e përfundoni atë në mënyrë të pakthyeshme pa u kthyer kurrë pas.

Ndikimi retrograd i Marsit te Binjakët nga 29 tetori deri më 13 janar 2023:

Marsi konkurrues është retrogradë në shtëpinë tuaj të dytë, punën, paratë dhe vetëvlerësimin, duke bërë që financat - dhe besimi juaj - të lodheni  pak, prandaj pak me te vemendshem .  Puna juaj mund të jetë stresuese dhe mund të ndiheni të stresuar dhe të stresuar për plotësimin e afateve të shkurtra ose falënderimin e një klienti kërkues. Ulni koston tuaj të fryrë të jetesës, veçanërisht nëse jetoni përtej mundësive tuaja. Mos i shpërdoroni paratë tuaja për blerje të kota, është më mirë të keni paguar faturën e energjisë elektrike në kohë. Ju mund ta doni programin dhe qëndrueshmërinë, por mbajtja e tyre tani do të jetë e vështirë. Me Marsin retrograd mund ta keni të vështirë të kurseni para, madje mund të bëni shpenzime të paparashikuara.

Marsi retrograd te Binjakët pengon planet financiare dhe ju nxit të rishikoni mënyrën se si e menaxhoni çështjen dhe si i shpenzoni burimet tuaja financiare.

Nga data 30.10.22 deri në fund të vitit, do të jetë mirë t'i kushtoni vëmendje të veçantë çështjeve që shqetësojnë sektorin financiar, pasi duket se mund të ketë ulje-ngritje ose disa detyrime të harruara.

Gjatë vitit, Marsi do të kalojë në pjesën e hartës suaj diellore nga shtëpia e tetë në shtëpinë e dytë diellore dhe do t'ju japë disa mundësi për të vepruar me vendosmëri dhe efektivitet në çështjet që lidhen me financat tuaja, karrierën për të sqaruar marrëdhëniet me miqtë dhe për të vepruar. ambiciet dhe synimet që keni vendosur gjatë vitit të ri.

Për shkak të rikthimit të tij, i cili fillon në 30 tetor dhe përfundon në janar 2023, ai do të theksojë praninë e tij duke qëndruar më gjatë në shtëpinë e dytë të horoskopit tuaj diellor dhe kjo mund të tregojë se ky vit është i rëndësishëm në lidhje me financat dhe materialin tuaj. sigurinë dhe vetëvendosjen dhe se jo vetëm do t'ju duhet të veproni aktivisht për këto çështje, por edhe të luftoni për t'i mbrojtur ato.

Marsi nga Ujori më 06.03 deri më 15.04 rrit ritmet në jetën tuaj profesionale. Marrja e përgjegjësive dhe detyrimeve shkakton nervozizëm dhe stres. Por ju jepet mundësia të tregoni aftësitë tuaja dhe të fitoni admirimin e bashkëpunëtorëve dhe eprorëve. Kjo periudhë është e përshtatshme për ju që të vazhdoni me vendosmëri me plane biznesi dhe biseda. Por do bëni mirë të jeni pajtues me të tjerët pasi mizoria dhe absolutiteti i mundshëm do të gjykohen negativisht nga mjedisi profesional.

Marsi në shenjën tuaj të zodiakut nga data 06.07 deri më 20.08 ju ndihmon të merrni iniciativa në të gjitha nivelet dhe të arrini objektivat profesionale që mund të keni vendosur. Qëndroni larg sjelljeve dhe lëvizjeve spazmatike që do të prishin atmosferën pozitive dhe do të krijojnë probleme të mëtejshme me partnerët tuaj.

Plutoni do të mbetet në Bricjap këtë vit dhe në shtëpinë e nëntë të horoskopit tuaj Diellor, duke vazhduar të ushtrojë presion dhe të ndryshojë realitetin tuaj përmes botëkuptimit tuaj dhe ndërsa ai transformohet me kalimin e vitit. Ky vit është një thellim i frikshëm dhe ju e kuptoni krejtësisht ndryshe mënyrën se si njerëzit punojnë në përgjithësi dhe si motivohen ngjarjet dhe zhvillimet në jetën tuaj personale, gjë që ju jep shumë mirëkuptim dhe fuqi për të ndikuar nga distanca. Ju prekeni kryesisht nëse Dielli juaj është në pesë shkallët e fundit të shenjës tuaj ose nëse keni planetë nga shkalla e 25-të deri në fund të shenjave impulsive. Klima në jetën tuaj dhe në mënyrën se si i perceptoni gjërat do të ndryshojë shumë dhe do t'ju duhet të jeni shumë të kujdesshëm gjatë retrospektivës së planetit, pra nga data 29 prill deri më 9 tetor 2022, periudhë kur duhet të jeni të kujdesshëm edhe në gjithçka që lidhet me studime dhe kërkime mbi objekte studimi sekrete, metafizike apo dicka tjeter.

Neptunni mbetet tek Peshqit dhe në shtëpinë e njëmbëdhjetë të shenjes suaj  duhet të jeni të kujdesshëm edhe këtë vit, të keni sytë hapur dhe të shmangni kurthe që kanë të bëjnë me miqësi që tregojnë diçka tjetër dhe janë të ndryshme, për të mos u bindur. menjehere per dicka qe nuk eshte vertetuar nga praktika dhe e provuar ne kohe, por edhe per te ulur rreth synimeve dhe ambicieve tuaja, vecanerisht nese keni lindur ne fillim te dhjediteshit  te trete te shenjes suaj te zodiakut ose keni planete personale nga Shkalla e 20-të deri në 25-të e shenjave të ndryshueshme të zodiakut. Sigurisht, kjo nuk do të thotë se kudo ka rrezik dhe mashtrim, planetet mund t'ju ndihmojë të gjeni forcën për të mbështetur vizionin tuaj, por është mirë të keni gjithmonë këmbët në tokë dhe në realitet. Kushtojini vëmendje të veçantë periudhës nga 28 qershori deri më 4 dhjetor 2022, kur Neptuni do të jetë retrogradë dhe do t'ju duhet të forconi vetëflijimin dhe dashurinë brenda jush për të kapërcyer pengesat e padukshme.

NË PËRFUNDIM:

2022 do të jetë një vit ndryshimesh dhe me siguri karriera nuk mund të mbetet pa u ndikuar. Fillimisht Saturni i rreptë nga fusha e karrierës suaj vazhdon t'ua vështirësojë punen juve te shenjes se  Demit, përkundrazi shpërblen Demin që ka punuar shumë, por ndonjëherë shpërblimi i Saturnit do të thotë më shumë përgjegjësi.

Urani subversiv që vazhdon rrugën e tij në shenjën tuaj ju bën revolucionar, ndaj nëse një ambient pune nuk ju përshtatet, atëherë… merrni çantat tuaja të vogla dhe shkoni diku tjetër!

Mërkuri retrograd nga 14-25/1 dhe nga 10-23/9 sjell të dhëna konfuze tek profesionisti!

Eklipset e këtij viti (30/4, 16/5, 25/10 dhe 8/11) prekin pika veçanërisht të ndjeshme në horoskopin tuaj, ndaj ndryshimet këtë vit do të jenë të pashmangshme, pavarësisht nëse do t'i lansoni ju apo partnerët tuaj.

Hëna e re në 1/2 sjell një rinovim në karrierë. Nga data 6 mars Marsi dhe Afërdita shkojnë dorë për dore në fushën e karrierës, ndaj deri në mes të prillit do të jeni patjetër të zënë me profesionet që ju lodhin, por kjo lodhje është produktive.

Hëna e plotë e datës 16/4 sjell kulmin e përpjekjeve tuaja në punë, ndërsa nga data 24 maj deri më 5 korrik me siguri do të merrni përsipër detyrime të të tjerëve në punë.

Afërdita nga 29 Shtatori deri më 23 Tetor ëmbëlson klimën e biznesit, e kombinuar me një Hënë të re pozitive më 25 Shtator.

Viti që do të kaloni është i rëndësishëm sepse do t'ju maturojë në thellësi. Nëpërmjet ankthit dhe betejave, nga dilemat dhe frikat, nga ndarjet dhe përgjegjësitë e reja, do të zbuloni një vetvete të re, të aftë për të hartuar një rrugë të re.

KËSHILLA:

Qëndroni larg njerëzve problematikë dhe mos ndërhyni në punët e njerëzve të tjerë që nuk ju shqetësojnë. Nëse nuk doni më shumë probleme, merreni vetëm me jetën tuaj.

MUAJI DHE  ELEMENTET KRYESORE:

Janar: Urani do të jetë në shenjën tuaj të zodiakut, gjë që do të përmirësojë jetën tuaj shoqërore, por kujdes çfarë thoni.

Shkurt: Muaji ju inkurajon të lëvizni të sigurt në të gjitha fushat dhe veçanërisht në marrëdhëniet tuaja.

Mars: Kjo është koha e përsosur për t'u fokusuar në karrierën, ose studimet tuaja.

Prill: Përqendrohuni te vetja, pasi vendosmeria është çelësi nëse dëshironi të jeni të suksesshëm këtë vit.

Maji: Ju sjell sukses në të gjitha fushat e jetës suaj. Ju do të jeni më me fat nëse shmangni keqkuptimet gjatë lëvizjes retrograde të Mërkurit.

Qershor: Muaji i parë i verës ju sjell fat në karrierë, arsim dhe jetën sociale.

Korrik: Sjell probleme në jetën tuaj të dashurisë, ndaj përmirësoni aftësitë tuaja të komunikimit për të rritur romancën.

Gusht: Shqetësimet tuaja fillojnë të zbehen, ndaj relaksohuni dhe kaloni kohë me të dashurit tuaj.

Shtator: Dilni nga rutina juaj e përditshme dhe përpiquni të bëni ndryshime në jetën tuaj, veçanërisht në karrierë.

Tetor: Për disa arsye do të ndiheni nervoz dhe të paduruar për gjithçka. Rritni spiritualitetin tuaj për t'u ndjerë më të relaksuar.

Nëntor: Është një muaj i mrekullueshëm për të gjetur një ekuilibër mes karrierës dhe jetës suaj familjare.

Dhjetor: Muaji i fundit ju jep kohë për të menduar për të ardhmen tuaj. Bëni plane në mënyrë që të mos përsërisni gabimet tuaja.

 

Porosite tani hartën  tende personale në: 
https://www.astrologu.al/sq/parashikime-personale

ose për më shumë detaje rreth hartes astrologjike personale  te detajuar mund të kontaktoni drejtpërdrejt me astrologun

ne email:  tpimarketing@gmail.com  ne Messinger , WhatsApp, Viber

Jorgo Pulla: Tel.  (00355)   69 302 0018

 

Mos harroni ti bëni Like faqeve tona në Facebook

www.facebook.com/astrologu.al.JorgoPulla

www.facebook.com/www.astroshop.al.JorgoPulla

pasi dhe të bëheni pjesë në grupin tonë

www.facebook.com/groups/jorgopulla.astrologu

Për të qënë gjithnjë të informuar për ofertat dhe shortet që ne organizojmë EKSKLUZIVISHT dhe vetëm për pjestarët tanë…

Pra, do të ishte më mirë të qëndroni të qetë dhe të pretendoni qetësisht, duke kultivuar më tej talentin tuaj unik së bashku me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Ju presim…

, ,