Parashikimet

20/2-20-3
Peshqit vjetor
01/01/2022 to 31/12/2022

 

Peshqit  2022 Parashikimet Vjetore Astrologjike

 

Porosite tani hartën  tende personale në: 
https://www.astrologu.al/sq/parashikime-personale

ose për më shumë detaje rreth hartes astrologjike personale  te detajuar mund të kontaktoni drejtpërdrejt me astrologun

ne email: tpimarketing@gmail.com  ne Messinger , WhatsApp, Viber

Jorgo Pulla: Tel.  (00355)   69 302 0018

PESHQIT 2022: E PERGJITHSHMJA

 Ndryshime mbresëlënëse

Peshqit 2022 shënon fillimin e një periudhe të jetës suaj që mund të çojë në arritjen e ëndrrave tuaja. Në të njëjtën kohë ju jepet mundësia të pastroni pesha të së shkuarës që ende ju shqetësojnë dhe nuk ju lejojnë të hapni krahët.

Ndikimi i Poseidonit te Peshqit (për të lindurit në fillim dhe në mes të dekadës së tretë):

Shëndeti në të gjitha nivelet: Mendje, trup dhe shpirt. Neptuni shpirtëror, planeti juaj sundues, në shenjën tuaj të zodiakut, shton një atmosferë mistike, magnetike në jetën tuaj, duke tërhequr vëmendjen tuaj ndaj shqetësimeve të shpirtit, trupit dhe shpirtit. Ju mund të praktikoni meditim, lutje dhe joga. Edhe humbja në ëndërr dhe imagjinatë mund të qetësojë shpirtin tuaj. Ndoshta është koha për të shprehur atë që ndjen, për të lënë shpirtin tuaj të flasë.

Përkundrazi, Neptuni  mund t'ju ngatërrojë teksa ju ushqeni besimin se "asgjë nuk vjen prej saj" ose se "nuk e arrini ate qe doni ". Megjithatë, për të gjetur lumturinë që dëshironi kaq shumë, është koha të përballeni ballë për ballë me demonët tuaj. Nëse keni ngecur në të kaluarën ose keni krijuar vetëkufizime, pse është kështu? Zakonet e vjetra negative, varësitë dhe frika pengojnë zhvillimin tuaj personal. Keni nevojë për më shumë dhembshuri për veten dhe të tjerët. Edhe nëse e nënvlerësoni veten, dridhjet intuitive të Poseidonit mund t'ju ndihmojnë të shfrytëzoni talentin tuaj të lindur. Lumturia është brenda jush dhe ju duhet ta kuptoni atë.

Neptuni nga shenja juaj e zodiakut vazhdon të turbullojë peizazhin dhe të krijojë iluzione në të gjitha nivelet. Ju nuk e kuptoni se kush jeni dhe çfarë duan të tjerët nga ju, pasi nuk i njihni pikat tuaja të forta. Zgjedhje të gabuara marrëdhëniet profesionale dhe personale mund të çojnë në plagë, ndaj duhet të jeni shumë të kujdesshëm (kryesisht ka të bëjë me atë të lindur në dekadën e tretë).

Zgjedhjet tuaja personale do të jenë një pikë kthese pasi është e lehtë të bëni zgjedhje profesionale që mund t'ju zhgënjejnë. Me Poseidonin në shenjën tuaj të horoskopit që nuk ju ndihmon të shihni objektivisht dhe realisht njerëzit që ju afrohen, duhet të mbani një shportë të vogël në bashkëpunime tepër optimiste dhe tepër ambicioze që nuk kanë baza të forta.

Neptuni  mbetet në shenjën tuaj të horoskopit dhe duhet të jeni të kujdesshëm edhe këtë vit, të mbani sytë hapur dhe të shmangni grackat dhe lojërat që luan mendja juaj dhe të mos angazhoni ose të mos angazhoni dikë për marrëveshje që nuk kanë asnjë homolog, veçanërisht nëse ju keni lindur në fillim të dhjetëditëshit të tretë të shenjës suaj të. Kushtojini vëmendje të veçantë periudhës nga 28 qershori deri më 4 dhjetor 2022, kur Poseidoni do të jetë retrogradë dhe do t'ju duhet të forconi vetëflijimin dhe dashurinë brenda jush për të kapërcyer pengesat e padukshme dhe për të dalluar të vërtetën nga tallja. Mendja juaj do të jetë mjaft konfuze në këtë moment, ndaj nuk është momenti i duhur për të bërë lëvizje, investime dhe vendime të rëndësishme.

Ndikimi i Saturnit tek Ujori:

Ju flisni për ëndrrat tuaja dhe idetë tuaja imagjinative, por si do të marrin mish e gjak? Me Saturnin që lëviz në shtëpinë tuaj të dymbëdhjetë të paqartë dhe imagjinative, ëndrrat tuaja mund të jenë më të strukturuara se kurrë. Po bëni një rrugëtim të gjatë, ndoshta të dhimbshëm, shpirtëror, po luftoni për të shëruar disa plagë të vjetra emocionale, po mbani bagazhe të rënda mendore që duhet të lini pas për të hapur një kapitull të ri të jetës. Lajmi i mirë është se Saturni ju ndihmon t'i groposni këto plagë sa më thellë që të mundeni, duke ju lejuar të shëroheni plotësisht nga e kaluara e veshtire. Po, do të keni një detyrë të vështirë karmike për të kryer, prerë dhe qepur për ju, por kjo është diçka që i pëlqen shenjës suaj të zodiakut. Ju gjithashtu mund të kuptoni se është koha për të vendosur kufij me njerëzit dhe situatat që po shterojnë rezervat tuaja të energjisë. Është viti i përsosur për ndjekjen e një vizioni shpirtëror, një përpjekjeje krijuese apo çdo gjëje që kërkon frymëzim dhe imagjinatë. Ju po kërkoni të zbuloni qëllimin e shpirtit tuaj dhe do ia dilni.

Me Saturnin në Ujor jeni thirrur të përballeni me çështje të së shkuarës, plagë dhe plagë që ende nuk janë shëruar. Është një proces i brendshëm që shpesh mund të çojë në vetmi, por përmes këtij procesi do të kuptoni fuqinë tuaj të vërtetë dhe do t'i besoni zotit që fshihni brenda.

Vazhdimi i rrugëtimit të Saturnit në shenjën e Ujorit, duke ndikuar më shumë nga ju që keni lindur në dhjetëditëshin e dytë të shenjës suaj të zodiakut, mund të nxjerrë në pah shqetësimet që i kanë rrënjët në punët e së shkuarës. Mundohuni të mos përqendroheni në atë që dikur ka ndodhur dhe nuk doli ashtu siç dëshironit, por në mundësitë që keni tani që gjërat të shkojnë pikërisht ashtu siç dëshironi.

Saturni mbetet në banesën e tij të përditshme, Ujori dhe kështu vazhdon kalimin e tij nëpër shtëpinë e dymbëdhjetë të horoskopit tuaj diellor, duke ushtruar më shumë ndikimin e tij nëse keni lindur në fillim të dhjetëditëshit të dytë të shenjës suaj të zodiakut. Fobitë tuaja dhe stresi ekzistencial mund të reduktohen me përpjekjet dhe kujdesin e nevojshëm dhe sigurisht ju, duke u përballur me realitetin ose me ndihmën e një eksperti që do t'ju çojë në hapa të qëndrueshëm dhe logjik për të kapërcyer atë që ju pengojnë dhe ju zënë në kurth. në makthet që të privojnë nga gëzimi i jetës. Kujdes nga data 5 qershor deri më 23 tetor 2022, kur Saturni do të jetë retrogradë, pasi gjatë kësaj kohe mund të ketë vonesa dhe anulime ose pengesa që do t'ju rrisin stresin dhe do të ulin qëndrueshmërinë dhe qartësinë mendore. Por mos harroni se një rikthim është gjithashtu një periudhë e rishikimit të qëllimeve dhe planeve dhe pengesat ndonjëherë funksionojnë mirë.

Ndikimi i Jupiterit tek Peshqit nga 1 janari deri më 10 maj dhe nga 29 tetori deri më 20 dhjetor:

Shpejt përpara! Nuk do të keni shumë kohë për t'u marrë me problemet e të tjerëve sepse Zeusi me fat zhvendoset në shtëpinë tuaj të parë, veten dhe identitetin tuaj personal. Jupiteri i shtrirë dhe me fat fillon një kapitull të ri prej 12 vitesh në jetën tuaj. Mundësi të reja, erotike, profesionale dhe financiare, mund të shfaqen nga hiçi. Ndoshta po hidhni hapa të mëdhenj rreth një projekti personal ose një marrëdhënieje të rëndësishme ose po i kapërceni me magji problemet tuaja aktuale. Ose thjesht mendoni se duhet të bëni diçka për të ndryshuar ritmin e jetës tuaj pasi Jupiteri ju fton të mendoni për të ardhmen tuaj. Tani ju tregoni më shumë dhembshuri dhe dashuri për ata që ju rrethojnë, dridhjet pozitive të shpirtit tuaj përhapen në të gjithë botën përreth jush, dhe kjo rezulton në marrjen e të njëjtës dashuri dhe dhembshuri që ofroni.

Me Jupiterin që lëviz në shenjën tuaj të zodiakut ju mendoni se mund të ecni shpejt me një hap drejt arritjes së qëllimeve tuaja. Marrëdhëniet personale dhe profesionale favorizohen shumë pasi në jetën tuaj vijnë njerëz për t'ju ndihmuar në planet tuaja dhe për të zbukuruar momentet.

Peshqit 2022 do të jetë një vit i favorshëm dhe me fat për ju pasi Jupiteri do të jetë në shenjën tuaj për një kohë të gjatë. Çështjet personale, marrëdhëniet e biznesit, çështjet e zemrës dhe çdo gjë tjetër në fushën e marrëdhënieve ndërpersonale do të dalin në plan të parë me shumë mundësi për të zgjidhur "tekstet e gabuara", për të kapërcyer disa pengesa që mund të kenë ekzistuar në disa marrëdhënie, por edhe për të bërë shfaqja e tyre njohje  të reja.

Jupiteri do ju ndihmojë veçanërisht psikologjinë dhe do ju bëjë të shihni përmes një filtri optimizmi kërkesat dhe vështirësitë e këtij viti, diçka që do të ndihmojë në zgjidhjen e tyre.

Sektori profesional duket se ka disa mundësi për t’ia dalë mbanë gjatë këtij viti, pasi ka mundësi që të ketë propozime për bashkëpunime të reja, si dhe disa diskutime që mund të lidhen me ndryshimin e një pozicioni në punën që tashmë jeni. Jupiteri i shenjës suaj të zodiakut favorizon çdo përpjekje për të përmirësuar punën tuaj, për të fituar më shumë para prej saj, për t'u bërë më produktiv dhe më i famshëm dhe për të arritur qëllimet tuaja profesionale në një kontekst të përgjithshëm. Kushtojini vëmendje të veçantë takimeve profesionale/shoqërore, pasi përmes tyre do të ndërtoni marrëdhënie të reja profesionale me baza të forta dhe përmes njohjeve që do të bëni duket se do të dilni fitimtarë.

Marsi dhe prilli janë dy muaj që kërkojnë vëmendje, pasi mund të lindin disa diskutime të cilat mund t'ju japin një ndjenjë të ndryshme të një çështjeje profesionale nga realiteti dhe përfundimisht t'ju çojnë në disa lëvizje të papërshtatshme.

Hyrja e Jupiterit në shenjën tuaj të zodiakut, ku do të qëndrojë deri në dhjetëditëshin e parë të majit, sjell qartë ngritje mendore dhe rrit optimizmin tuaj pasi tani ju jepen mundësitë për të përmirësuar jetën tuaj, për të zgjeruar planet tuaja dhe për të filluar të shihni rezultate pozitive. në përpjekjet tuaja të deritanishme. Katër muajt e parë të vitit janë shumë të favorshëm dhe nuk duhet ta lini të shkojë dëm. Guximi juaj për të marrë iniciativa do të luajë një rol të rëndësishëm, por edhe të keni këmbët fort në tokë, duke shmangur kurthet e Poseidonit në shenjën tuaj.

Takimi i Jupiterit me Poseidonin në shenjën tuaj të zodiakut në prill mund të ndezë iluzionet dhe të çojë në lëvizje të tepërta. Është mirë të shmangni vendimet e rëndësishme gjatë kësaj periudhe sepse ndoshta nuk janë të duhurat.

Duhet t'i kushtoni vëmendje në prill, pasi takimi Dia-Poseidon turbullon peizazhin dhe ju çon drejt zgjedhjeve me nxitim dhe nën sentimentalitetin e shfrenuar. Jupiteri nga Dashi mund t'ju japë frymë të mrekullueshme të natyrës ekonomike pasi duket se ju ndihmon të përmirësoni të ardhurat tuaja. Planet financiare mund të ecin përpara me ritme të shpejta pasi e kuptoni lehtësisht se si duhet të ecni për të marrë rezultatin më të mirë të mundshëm. Është e rëndësishme t'i mbani shpenzimet deri në fund, sepse ato nuk do t'ju ndihmojnë të përmirësoni buxhetin tuaj.

Gjatë kohës që Jupiteri do të jetë në një takim me Poseidonin (takimi do të bëhet pikërisht në datën 4/12 por vlefshmëria e tij do të fillojë nga fundi i Marsit) përpiquni të mos josheni nga ekzagjerimet as në lëvizje, as në fjalë apo. deklaratat që do të bëni, pasi kjo mund të ndikojë në zhvillimin e një marrëdhënieje që është e rëndësishme për ju. Shikoni skenarin e mësipërm sidomos nëse keni lindur në dhjetëditëshin e tretë të shenjës suaj të horoskopit, pasi duket se do të jeni më “të prirur” për të premtuar gjëra që do të thuhen për hir të përshtypjes dhe nuk do të jenë të lehta për t’u përmbushur.

Takimi Jupiter/Neptun mund të zbukurojë disa situata ose mund t'ju bëjë të përqendroheni në pozitivet e një propozimi profesional ose të një pune, duke injoruar pjesën tjetër. Vjeshta duket se do të jetë më kërkuese për çështjet që lidhen me sektorin profesional, pasi do të ketë më shumë drejtim. Për këtë arsye, përpiquni të mos lini të grumbullohen detyrimet dhe çështjet e pazgjidhura, pasi sa më shumë t'i lini ato, aq më e vështirë do të jetë zgjidhja më pas.

Ndikoni Jupiterin tek Dashi nga 11 maji deri më 28 tetor dhe nga 21 dhjetori deri më 16 maj 2023:

Do të keni shumë mundësi për të përmirësuar gjendjen tuaj financiare pasi Jupiteri në shtëpinë tuaj të dytë, paratë, funksionon në favorin tuaj. Jupiteri me fat, sundimtari juaj i dytë, ju shtyn të vendosni disa synime emocionuese për të zgjeruar të ardhurat tuaja ose për të planifikuar se si të realizoni punën tuaj të ëndrrave. Ju vërshon me fat dhe mundësi, por edhe guxim për të rrezikuar. Një promovim në karrierë ose një mundësi lidershipi ju jep të ardhura të mira ose lëvizja në një qytet tjetër ju sjell para që as nuk i kishit imagjinuar. Tani e dini se si t'u tregoni shefave tuaj të ardhshëm se jeni një kandidat serioz. Nëse jeni duke bërë ofertë për një projekt, kërkoni më shumë nga sa mendoni se do të merrni. Shanset janë që të merrni atë që kërkoni së pari. Thjesht mos e fryni shumë vlerën tuaj, pasi natyra e shtrirë e Jupiterit mund të nënkuptojë egoizëm dhe arrogancë të tepruar.

Me Jupiterin që lëviz në Dashi, ju përdorni plane në një nivel financiar që mund të japin maksimumin dhe t'ju ndihmojnë të balanconi në këtë fushë të rëndësishme të jetës tuaj.

Dhe nga ky pozicion është shumë i dobishëm për ju pasi do të jetë në shtëpinë tuaj të dytë diellore dhe do të favorizojë çështje që lidhen me burimet, të ardhurat dhe fondin tuaj në përgjithësi. Këtë vit ka mundësi të gjeni një punë shtesë, të gjeni një punë me të ardhura më të larta ose ka mënyra për të forcuar burimet tuaja financiare.

Nga maji deri në tetor, Jupiteri do të ketë avancuar te Dashi dhe në shtëpinë e dytë të horoskopit tuaj diellor, duke dhënë favorin e tij në çështjet e financave dhe përmirësimin e standardit tuaj të jetesës, por një favor që do ta keni vetëm nëse keni lindur në dhjetë ditët e para të shenjës suaj të zodiakut, pasi për shkak të rikthimit do të arrijë vetëm në shkallën e 9-të të Dashit dhe do të kalojë sërish te Peshqit në fund të tetorit, duke ju dhënë mundësinë derisa të vijë viti, të rishikoni dhe korrigjoni çështjet që ju pushtuan. në maj.

Ndikimi retrograd i Marsit tek Binjakët nga 29 tetori deri më 13 janar 2023:

Ka një arsye të mirë për të paketuar valixhet dhe për të lënë këtë shtëpi ku nuk ndiheni rehat pasi Marsi është retrogradë drejt shtëpisë, shtëpisë dhe familjes suaj të katërt. . Mund të ketë një tension serioz në shtëpinë tuaj ose ndoshta ka një rinovim të pafund që ju zgjon herët në mëngjes. Ose ndoshta një çështje e pasurive të paluajtshme, si shitja ose blerja e një prone, do t'ju shkaktojë dhimbje koke. Një anëtar i familjes ose i afërm ose një fëmijë mund të kërkojë kohën dhe vëmendjen tuaj dhe kjo ju shkakton stres. Ose mund të përplaseni me një të dashur për një çështje të së shkuarës. Me Marsin retrograd, dëshira juaj për të veshur atlete dhe për të vrapuar ose për t'u angazhuar në ndonjë aktivitet tjetër fizik intensiv është intensive, në mënyrë që të shpëtoni nga presioni dhe stresi i shkaktuar nga të tjerët rreth jush.

Çështjet familjare duhet t'i kushtoni vëmendje nga data 20.08 e në vazhdim pasi Marsi do të lëvizë te Binjakët dhe do të intensifikojë tensionin, zemërimin e ndrydhur, shpërthimet brenda shtëpisë.

Nga ora 31.10 e në vazhdim, kur fillon kursi i tij retrograd, mbizotëron introversioni dhe luhatjet e humorit mund të çojnë në rivalitete të ashpra.

Çështjet e shtëpisë – qoftë në kuptimin e ngushtë apo në kuptimin më të gjerë të fjalës – si dhe disa përgjegjësi familjare do të dalin në pah. Gjatë kohës që Marsi do të fillojë rrugën retrograde në këtë shenjë (30/10/2022 deri më 1/13/2013) disa çështje që ju kishin zënë në të kaluarën mund të dalin sërish në pah. Këto mund të përfshijnë disa riparime që duhet të bëni në shtëpinë tuaj, disa dokumente që lidhen me shtëpinë ose disa çështje familjare që kanë mbetur pezull. Gjatë periudhës së mësipërme do t'ju duhet t'i kushtoni vëmendje shpenzimeve për shtëpinë, të cilat duket se janë pak të rritura.

Gjatë vitit, Marsi do të kalojë nëpër seksionin e hartës suaj diellore nga shtëpia e dhjetë në të katërt diellore dhe do t'ju japë disa mundësi për të vepruar me vendosmëri dhe efektivitet për çështje të tilla si karriera, qëllimet dhe ambiciet tuaja, sekretet dhe armiqtë e fshehur, imponim dhe bindje në pikëpamjet dhe financat tuaja. Për shkak të rikthimit të tij, i cili fillon në 30 tetor dhe përfundon në janar 2023, ai do të deklarojë prezencën e tij duke qëndruar më gjatë në shtëpinë e katërt të horoskopit tuaj diellor dhe kjo mund të tregojë se ky vit ka nevojë për korrekte, të menduar mirë dhe të freskët. lëvizjet dhe veprimet rreth çështjeve që kanë të bëjnë me shtëpinë dhe familjen, por edhe në lidhje me blerjen dhe shitjen dhe pronat e paluajtshme.

Me kalimin e Marsit në shenjën tuaj të zodiakut më 15.04, ju hyni në një periudhë aktiviteti intensiv në nivel profesional. Mund të jenë mbresëlënëse iniciativat që do të ndërmerrni, por është e lehtë të joshesh nga spontaniteti dhe të bëhesh hakmarrës në fushën profesionale. Pra, përpiquni të mbani një profil të ulët dhe të ecni përpara me pjekuri dhe stabilitet çdo plan biznesi që mund të sjellë përfitime.

Eklipset në boshtin Demi - Akrep (30.04, 16.05, 25.10 dhe 08.11) ju ftojnë të rishikoni marrëdhëniet me personat që keni në krah. Kollaret nuk ju përshtaten pasi shpesh ju çojnë në zgjedhje të gabuara duke u përpjekur të përfitoni nga marrëdhënia e ngushtë që kemi me ju. Njohuritë do t'ju ndihmojnë të evoluoni dhe të zhyteni në objekte që ju përshtaten.

Eklipset në boshtin Demi-Akrep ju japin mundësinë të hapni krahët në tregti dhe reklama pasi mund të komunikoni, debatoni, parashtroni argumente që do të bëjnë përshtypje. Është gjithashtu e mundur që të ketë sugjerime nga jashtë që duhet t'i përdorni sa më mirë, sepse ato sigurisht që do të luajnë një rol katalitik në jetën tuaj. Me Zeusin që lëviz në shenjën tuaj të horoskopit ju keni mundësinë të punoni me njerëz që mund t'ju ofrojnë shumë pasi nuk do hezitoni të merrni iniciativa në zgjedhjet profesionale.

Eklipset e këtij viti do të ndodhin në aksin Demi-Akrep, çka tregon se aferat miqësore dhe romantike do të bëjnë të ndihet shumë e mundshme prania e tyre për shkak të mënyrës se si i marrin disa çështje që i shqetësojnë dhe zhvillimet duket se po ecin. Pranë ditëve kur do të ndodhin eklipset (30/4, 16/5, 25/10 dhe 8/11) mund të ketë shumë të dhëna të reja. Nuk përjashtohet largimi nga disa persona që dikur i konsideronit miq, për të nisur miqësi të reja, ka shumë mundësi që të ketë një njohje që do të thotë shumë për ju.

Eklipset e vitit ndodhin në aksin Demi-Akrep, i cili në hartën tuaj diellore lidhet me çështjet e komunikimit, lëvizjes dhe shkëmbimit të ideve, ndikon në studimet dhe studimet tuaja dhe ka të bëjë me botëkuptimin e përgjithshëm që keni për jetën si ajo. është formuar nga përvoja juaj e deritanishme, por edhe siç mund të formësohet nga informacioni dhe stimujt që merrni nga përditshmëria juaj. Kështu që këtë vit ka çështje që lidhen me vëllezërit e motrat dhe të afërmit, çdo gjë që ndikon në mjedisin tuaj të afërt, si për shembull një fqinj apo çfarë po ndodh në zonën ku jetoni dhe eklipset do t'ju bëjë të rishikoni, përshtateni apo edhe të ndryshoni ndjeshëm mënyrën se si mendoni për jetën. Udhëtimet e gjata ose itineraret tuaja të përditshme do të bëhen çështje të rëndësishme këtë vit. Ju prekeni kryesisht nëse keni planetë ose skaje shtëpish në shkallën 2, 10, 16 dhe 25 të Demit ose Akrepit dhe së dyti nëse shkallët e mësipërme bien te Luani ose Ujori.

Prania e Uranit në shenjën e Demit në boshtin e eklipseve tregon se viti 2022 do të jetë një vit i mundësive, përmbysjeve dhe surprizave për ju, veçanërisht në fushën romantike.

Urani mbetet sërish në Demi këtë vit dhe vazhdon të kalojë nëpër shtëpinë e tretë të horoskopit tuaj diellor, duke ju prekur kryesisht nëse keni lindur në dhjetëditëshin e dytë të shenjës suaj të zodiakut ose nëse keni planetë personalë nga shkalla e 10-të deri në të 19-tën. shenjat fikse të zodiakut. Mënyra se si komunikoni dhe ndani mendimet dhe opinionet tuaja po ndryshon dhe tani jeni më të qartë dhe më pak autokritikë, diçka që mund t'ju vërë në një pozitë të vështirë me mjedisin tuaj ose më konkretisht me vëllezërit e motrat dhe të afërmit e ngushtë. Kushtojini vëmendje të veçantë zhvillimeve të paparashikueshme gjatë retrospeksionit të planetit nga data 24 gusht deri në fund të vitit që mund të ndikojnë në udhëtimet, udhëtimet apo marrëdhëniet tuaja me mjedisin tuaj të përditshëm.

Plutoni do të qëndrojë në Bricjap këtë vit dhe në shtëpinë e njëmbëdhjetë të horoskopit tuaj diellor, duke vazhduar të ushtrojë presion dhe të transformojë realitetin tuaj rreth ambicieve dhe planeve ambicioze, duke sjellë zhvillime subversive në lidhje me miqtë dhe njerëzit që deri tani mbështeten te ndihma. mbështetje. Qëllimet dhe aspiratat tuaja ndryshojnë shumë dhe do t'ju duhet të jeni shumë të kujdesshëm gjatë retrospektit të planetit, pra nga 29 prilli deri më 9 tetor 2022, duke bërë rregullime apo edhe duke anuluar përgjithmonë disa nga planet tuaja të rëndësishme.

NË PËRFUNDIM:

Viti i ri është shumë premtues për ju, pasi që në fillim Jupiteri ka kaluar një kohë të mirë në shenjën tuaj të zodiakut, duke paralajmëruar një periudhë mundësish dhe rritjeje (përveç nëse ka një kundërshtim të veçantë për këtë qartësisht tabelën tuaj personale astrologjike).

Kështu deri më 11 maj, kur Jupiteri do të jetë në shenjën tuaj të zodiakut dhe nga data 28 tetor deri më 20 dhjetor, ju mund të drejtoni punët tuaja dhe të hidhni hapat që dëshironi.

 

Nga viti i ri deri më 24 janar është një periudhë me shumë lodhje dhe karriera do ju lodhë mjaft me vrapimet dhe detyrimet. Hëna e Plotë e datës 16 shkurt fillimisht e fokuson interesin tuaj më shumë në çështjet e punës, duke ndriçuar aspekte të ndryshme.

Gjithashtu nga data 6 mars deri më 15 prill me siguri do të merrni përsipër përgjegjësitë e të tjerëve në vendin e punës.

Hëna e re e 28 korrikut sjell zhvillime pozitive edhe në fushën e biznesit, ndërsa hëna e re e 23 nëntorit jep të dhëna shumë pozitive për karrierën.

 

Por mbani mend këtë: Marsi do të jetë në gjendje të kundërshtojë për një kohë të gjatë, nga 20 gushti deri në fund të vitit dhe shtëpia ose familja mund t'ju shqetësojë për çështje të ndryshme.

Ndaj duhet të keni kujdes që të mos e transferoni intensitetin e shtëpisë në vendin e punës, por të siguroheni që të qëndroni të qëndrueshëm në atë që keni marrë përsipër!

KËSHILLA:

Dëgjoni instinktin tuaj, ndiqni ndërgjegjen tuaj dhe ndiqni ëndrrat tuaja. Qëndroni pranë familjes tuaj dhe mësoni të dëgjoni atë që po ndodh rreth jush. Indiferenca nuk është një këshilltar i mirë.

MUAJI I ELEMENTIT KRYESOR:

Janar: Muaji i parë i vitit 2022 ju inkurajon të përdorni vitin për të bërë fillime të reja dhe për të lënë pas 2021-shin.

Shkurt: Punoni për qëllimet tuaja të së ardhmes dhe lini pas të kaluarën, duke i larguar njerëzit toksikë nga jeta juaj.

Mars: Është koha e përkryer për të kaluar kohë me miqtë dhe familjen që mund t'ju ndihmojnë kur gjërat bëhen të vështira.

Prill: Në jetën tuaj sociale do të ketë fat të shtuar, ndërsa Poseidoni në shenjën tuaj të horoskopit do t'ju favorizojë emocionalisht.

Maji: Muaji i fundit i pranverës është një muaj i vështirë, ndaj lëreni intuitën tuaj t'ju udhëheqë dhe mos lëvizni impulsivisht dhe me nxitim.

Qershor: Do të ketë një sërë kontradiktash dhe kjo mund të shkaktojë probleme në karrierën apo jetën tuaj familjare. Flisni me miqtë dhe kërkoni mbështetje.

Korrik: Është një muaj shumë me fat dhe relaksues për ju, por kjo nuk do të thotë që ju duhet të humbni motivimin për të punuar drejt qëllimeve tuaja.

Gusht: Muaji juaj është në trazira, ndaj përpiquni të mos lini të ndikohet vetëvlerësimi juaj dhe as t'ia kaloni zhgënjimin tuaj të tjerëve.

Shtator: Nuk do përballeni me vështirësi dhe puna apo hobi do ju ecin mirë nëse ndiqni rrjedhën e gjërave dhe qëndroni të qëndrueshëm.

Tetor: Do të ketë ndryshime të çuditshme në të gjitha marrëdhëniet tuaja, përfshirë ato romantike. Sigurohuni që të kaloni pak më shumë kohë me veten.

Nëntor: Do të ndiheni të lodhur në dy javët e para të muajit, në krahasim me gjysmën tjetër të së cilës do të ndiheni të elektrizuar nga ajo që po ndodh rreth jush.

Dhjetori: Muaji i fundit i vitit është koha perfekte për të kaluar kohë me familjarët, por edhe për të përmirësuar marrëdhëniet tuaja në të gjitha nivelet.

Porosite tani hartën  tende personale në: 
https://www.astrologu.al/sq/parashikime-personale

ose për më shumë detaje rreth hartes astrologjike personale  te detajuar mund të kontaktoni drejtpërdrejt me astrologun

ne email: tpimarketing@gmail.com  ne Messinger , WhatsApp, Viber

Jorgo Pulla: Tel.  (00355)   69 302 0018

Mos harroni ti bëni Like faqeve tona në Facebook

www.facebook.com/astrologu.al.JorgoPulla

www.facebook.com/www.astroshop.al.JorgoPulla

pasi dhe të bëheni pjesë në grupin tonë

www.facebook.com/groups/jorgopulla.astrologu

Për të qënë gjithnjë të informuar për ofertat dhe shortet që ne organizojmë EKSKLUZIVISHT dhe vetëm për pjestarët tanë…

Pra, do të ishte më mirë të qëndroni të qetë dhe të pretendoni qetësisht, duke kultivuar më tej talentin tuaj unik së bashku me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Ju presim…

, ,