Parashikimet

20/1-19/2
Ujori vjetor
18/01/2021 to 31/12/2021

 

Ujori 2022 Parashikimet Vjetore Astrologjike

Porosite tani hartën  tende personale në: 
https://www.astrologu.al/sq/parashikime-personale

ose për më shumë detaje rreth hartes astrologjike personale  te detajuar mund të kontaktoni drejtpërdrejt me astrologun

ne email:  tpimarketing@gmail.com  ne Messinger , WhatsApp, Viber

Jorgo Pulla: Tel.  (00355)   69 302 0018

 

UJORI 2022: E PERGJITHSHME

Çlirim nga vështirësitë

Ujor, ju ndryshoni rrënjësisht dhe vazhdoni drejt një transformimi personal përmes vështirësive, kompleksiteteve dhe këputjeve përfundimtare me njerëzit që janë të rëndësishëm në jetën tuaj. 2022 do të shënojë ndryshime vendimtare në nivel personal, profesional dhe familjar që do t'ju përcaktojnë si personalitet.

Ndikimi i Uranit te Demi (për ata që kanë lindur në fund të dhjetëditëshit të parë dhe të dhjetëditëshit të dytë):

A është vetë konfuzioni shkaku i stresit tuaj? Nga njëra anë, ju vërtet dëshironi të bëni hapa të mëdhenj në karrierën tuaj. Nga ana tjetër, mund të ndiheni të detyruar dhe nën presion nga një marrëdhënie personale, të cilën thjesht e shihni si një pengesë që nuk mund ta kapërceni dhe që ju privon nga dëshira për pavarësi për të ecur përpara vetë. Sundimtari juaj planetar, Urani, zhvendoset në shtëpinë tuaj të katërt, shtëpinë dhe familjen, duke ju kërkuar të merrni parasysh ekuilibrin punë-jetë. A do të thotë të kesh një punë të caktuar që nuk ke jetë personale apo anasjelltas?

Një person i afërt me ju, partneri ose familja juaj, mund të ndihet i lënë pas dore dhe t'ju detyrojë të merreni me ta. Ose mund të humbisni burimet tuaja financiare në shtëpinë tuaj për shkak të rrethanave që mund të duken jashtë kontrollit tuaj. Është e mundur që një person i dashur t'ju privojë disi nga liria deri në atë pikë sa të kërkoni t'i jepni fund kësaj marrëdhënieje. Thjesht duhet të jeni më diskriminues me ndihmën që u jepni njerëzve të tjerë.

Urani nga Demi krijon nevojën për një ndryshim mentaliteti që vjen kryesisht nga mjedisi familjar. Ju dëshironi të largoni paragjykimet që nuk ju përshtaten. Nuk do të hezitoni të largoheni nga shtëpia e atdheut, duke kërkuar të hapni krahët. Marrëdhëniet me mjedisin familjar dridhen pasi zbulimet nuk mund të kalojnë pa u vënë re (kryesisht kanë të bëjnë me të lindurin në dhjetëditëshin e dytë).

Urani vazhdon rrugëtimin e tij në shenjën e Demit – këtë vit do të prekë ju që keni lindur në dhjetëditëshin e dytë të shenjës suaj – dhe flet për ndryshime. Është e mundur që të merrni vendimin dhe të ndryshoni shtëpinë apo edhe qytetin pasi Urani në këtë shenjë në shtëpinë tuaj të 4-të diellore, do të luajë një rol kyç në çështjet që kanë të bëjnë me shtëpinë qoftë në kuptimin e ngushtë apo në kuptimin më të gjerë të fjalës.

Urani mbetet sërish në Demi këtë vit dhe vazhdon kalimin e tij në shtëpinë e katërt të horoskopit tuaj diellor, duke ju prekur kryesisht nëse keni lindur në dhjetëditëshin e dytë të shenjës suaj të. Shtëpia dhe familja mbeten vatra trazirash dhe ndryshimesh dramatike dhe këtë vit jeni thirrur të vini në rregull dhe të guxoni të zbatoni zgjidhje jo tradicionale që sjellin një ekuilibër të ri. Kushtojini vëmendje të veçantë zhvillimeve të paparashikueshme gjatë rikthimit global nga data 24 gusht deri në fund të vitit, periudhë jo e favorshme për blerje-shitje dhe çështje të pasurive të paluajtshme.

Ndikimi i Saturnit tek Ujori:

Nuk mund të mësoheni me rutinën pasi jeni shenjë e ndryshimit të vazhdueshëm, por me Saturnin në shenjën tuaj jeni me njërën këmbë në përshpejtues dhe tjetrën në frenim. Përpara se astronomët të zbulonin sundimtarin tuaj modern të planetit, Uranin, sundimtari juaj ishte Saturni stoik. Kjo mund të shpjegojë aftësinë tuaj të frikshme për të qenë krejtësisht i çuditshëm një minutë dhe tradicional në minutën tjetër. Ju mund të ndjeni se qëllimet tuaja të mëdha janë të ngadalta për t'u realizuar, ndoshta presioni dhe stresi i suksesit për t'ju larguar nga të dashurit tuaj. Nuk duhet të nxitoni, duhet të jeni të duruar edhe nëse disa plane tuaja përmbysen. Saturni i ngadaltë e bën të njohur praninë e tij në shenjën tuaj për t'ju vendosur në jetë. Por shtrëngoni dhëmbët dhe luftoni. Do të bëheni më të fortë, më të pjekur dhe më të suksesshëm se sa keni qenë prej vitesh. Saturni ju detyron të lëvizni me një ritëm të matur dhe të ngadaltë. Dhe ky udhëtim që bëni një herë në tridhjetë vjet është një parajsë për shpirtin tuaj të pavarur. Së bashku me një dëshirë të madhe për liri, më në fund do të mund të kaloni malin shkëmbor shëndoshë e mirë. Dhe ne vëmë bast që ju e dini se si ta bëni këtë!

Me Saturnin që lëviz në shenjën tuaj, ju merrni përgjegjësi ndaj vetes. Ka ardhur koha që ju të vendosni kufijtë tuaj ndaj të gjithëve, të piqeni në momente të vështira, të sqaroni se cilën rrugë dëshironi të ecni dhe cila nuk ju përshtatet fare.

Me Saturnin në shenjën tuaj të horoskopit është fakt që jeni në një periudhë sqarimi që prek fushën e bashkëpunimeve. Nuk do hezitoni të tregoni rigorozitet dhe absolutitet ndaj partnerëve që disa gjëra i marrin si të mirëqena. Në fund të fundit, është koha për të kërkuar më të mirën për sa i përket bashkëpunimeve pa zbritje dhe koncesione.

Ujori në 2022 do ketë mundësi por do ketë edhe “sfida”, ndaj duket se në tërësi do të jetë një vit kërkues për ju. Saturni duke vazhduar rrugën e tij në shenjën tuaj të zodiakut - këtë vit do të ndikojë më shumë tek ju që keni lindur në dhjetëditëshin e dytë të shenjës suaj - tregon se fusha e marrëdhënieve tuaja ndërpersonale do të vazhdojë të jetë në qendër të interesit tuaj. Saturni do të krijojë rrethanat që do t'ju bëjnë të bëni një bilanc të marrëdhënieve dhe bashkëpunimeve personale, të shihni se çfarë shkoi keq, çfarë shkoi keq dhe të shqyrtoni pjesën tuaj të përgjegjësisë. Do të jetë shumë e dobishme të bëni autokritikën tuaj dhe të kuptoni mësimet e vlefshme që mund të keni nxjerrë nga situatat që keni kaluar deri tani, pasi këto do t'ju ndihmojnë shumë në zgjedhjet që do të bëni tani e tutje, veçanërisht nëse jemi duke folur për zgjedhjet e fytyrës.

Këtë vit duket se do t'i shihni me vëmendje të veçantë çështjet që kanë të bëjnë me sektorin profesional dhe nuk përjashtohet që të vendosni synime të reja profesionale. Këtë vit asgjë nuk do të jetë “lodër” për ju dhe çdo çështje që lidhet me punën do ta shihni me përkushtim dhe profesionalizëm të veçantë. Saturni në shenjën tuaj të horoskopit nuk lë vend për relaksim pasi mund të sjellë disa përgjegjësi të reja, por mbani mend se nëse jepni më të mirën tuaj atëherë me siguri do të shpërbleheni për mundin tuaj dhe do t'i afroheni qëllimit tuaj.

Saturni mbetet sërish në shenjën tuaj të zodiakut këtë vit, duke ushtruar më shumë ndikimin e tij nëse keni lindur në fillim të dhjetëditëshit të dytë të shenjës suaj të zodiakut, një proces që mund të krijojë probleme në marrëdhëniet tuaja me të tjerët pasi jeni të detyruar të bëni atë që duhet dhe jo gjithmonë atë që dëshironi. Kujdes nga data 5 qershor deri më 23 tetor 2022, kur Saturni do të jetë retrogradë, pasi gjatë asaj periudhe mund të ketë vonesa dhe anulime që do t'ju shqetësojnë në planin personal dhe do të jenë frenues për planet dhe aspiratat tuaja. Por mos harroni se një rikthim është gjithashtu një periudhë e rishikimit të qëllimeve dhe planeve dhe pengesat ndonjëherë funksionojnë mirë.

Ndikoni në Jupiterin tek Peshqit nga 1 janari deri më 10 maj dhe nga 29 tetori deri më 20 dhjetor:

Po hyni në një vit me fat dhe rritje ekonomike, tani është koha për të krijuar qëllime të reja financiare fitimprurëse, falë Jupiterit me fat në shtëpinë tuaj të dytë të paratë. Pavarësisht nëse jeni duke kërkuar për një punë të re ose duke filluar një sipërmarrje të re, ky planet i dobishëm ju jep kurajon dhe entuziazmin për të kapur mundësitë. Jeni optimistë për rrjedhën e situatës suaj financiare, marrëveshjet e reja financiare krijojnë një revolucion në jetën tuaj. Ju mund të lëvizni për një punë të re, më të paguar, të merrni një promovim ose të filloni një karrierë krejtësisht të re. Kjo periudhë kohore mund të jetë një nga më me fat për paratë tuaja në dymbëdhjetë vitet e fundit. Jupiteri në shtëpinë e sigurisë ju ndihmon të shihni magjinë në gjërat e thjeshta të jetës, ndjeni kënaqësi duke qenë në shtëpi me disa miq të mirë.

Jupiteri nga Peshqit ju ndihmon të merrni frymë financiare. Rrjedha e parave rritet ndërsa shikoni se planet tuaja po shpërblehen. Sigurisht, është mirë të kufizoni humbjet e mundshme që nuk do t'ju ndihmojnë të kurseni.

Me Jupiterin te Peshqit mund të merrni frymë thellë pasi ai kujdeset të rrisë të ardhurat tuaja dhe të çojë në një ekuilibër që është i nevojshëm për ju. Thjesht përpiquni të kufizoni shpenzimet e panevojshme për shkak të eksitimit që mund të ndodhë. Është mirë që të kujdeseni me maturi dhe maturi për burimet financiare, në mënyrë që të mos e gjeni veten të shoqëruar.

Jupiteri në shenjën e Peshqve do të favorizojë çështje të veçanta që kanë të bëjnë me burimet tuaja, pasi këtë vit do të ketë mundësi për të rritur të ardhurat tuaja qoftë përmes punës, qoftë për t'i rritur ato në mënyrë indirekte, duke ulur shpenzimet.

Me praninë e Jupiterit  në shenjën e Peshqve, duket se do të ketë mundësi edhe për fondin tuaj, pasi ka mundësi që një propozim i ri profesional të vijë me fitime më të mira apo të rrisë punën tuaj. Ajo që duhet është të zgjidhni me mençuri dhe kujdes çdo lëvizje që bëni dhe të mos tërhiqeni nga fjalët dhe premtimet e mëdha, pasi këto ka të ngjarë të ndodhin në mars dhe prill. Nëse punoni shumë për qëllimet tuaja, me siguri do t'i arrini ato.

Hyrja e Jupiterit  te Peshqit, ku do të qëndrojë deri në dhjetëditëshin e parë të majit, ju jep favore dhe frymëmarrje në financat tuaja dhe në të njëjtën kohë ju ngre psikologjinë dhe vetëbesimin dhe gjatë katër muajve të parë të vitit mund të bëni investime dhe lëvizje të rëndësishme që rrisin të ardhurat tuaja dhe përmirësojnë standardin tuaj të jetesës.

Duhet të jeni të kujdesshëm në prill pasi takimi Jupiter-Poseidon mund t'ju çojë në shpenzime të pamatura dhe plane financiare inekzistente.

Gjatë periudhës kur Jupiteri do të jetë në një takim me Neptunin (në thelb takimi do të bëhet pikërisht në datën 12/4 por nga fundi i marsit energjia e tij do të jetë e dukshme) do t'ju duhet t'i kushtoni vëmendje shpenzimeve tuaja, pasi gjatë kësaj kohë Duket se do të kapeni nga një mani konsumatore, e cila mund të krijojë një problem të madh në portofolin tuaj. Edhe gjatë periudhës së mësipërme, do të ishte mirë të shmangeshin ekspozimet financiare, por edhe lëvizjet që përfshijnë rrezik dhe shqetësojnë sektorin financiar në një kontekst më të përgjithshëm. Një kontakt i tillë i ngushtë Jupiter/Neptun e zbukuron situatën dhe nuk do t'ju lërë të shihni rrezikun që mund të ekzistojë pas disa lëvizjeve dhe disa vendimeve në lidhje me financat.

Ndikimi i Jupiterit tek Dashi nga 11 maji deri më 28 tetor dhe nga 21 dhjetori deri më 16 maj 2023:

Universi sjell lajme të mira për shenjën tuaj sociale pasi Jupiteri në shtëpinë tuaj të tretë komunikuese dhe sociale ju bën një flutur shoqëror, të gjithë mbështesin të zjarrtë dhe Idetë tuaja novatore, njerëz me perceptim dhe pikëpamje të përbashkëta mbi jetën shfaqen papritur nga e gjithë bota. Diskutimet dhe idetë progresive mund të rezultojnë në një bashkëpunim të frytshëm. Në qendër të vëmendjes është te ju dhe do të rrisë dëshirën tuaj për sukses. Nëse po mendoni të filloni një biznes të ri, fillimi në nivel lokal ose me gojë do t'ju japë mundësitë më të mira. Jeta juaj shoqërore është një pikë e ndritshme në horizont ndërsa zgjeroni rrethin tuaj shoqëror dhe u përgjigjeni "po" mundësive ku mund të rrjetoheni, të mësoni dhe të komunikoni me njerëz që kanë besime të ngjashme me tuajat. Promovimi i ideve tuaja inovative bën një ndryshim. Bashkëpunoni për fitore!

Jupiteri nga Dashi ju ngre vetëbesimin dhe zgjeron mjedisin social. Marrëdhëniet dhe kontaktet e reja ju afrojnë me marrëveshje tregtare dhe komunikimi.

Për periudhën prej rreth gjashtë muajsh që Jupiteri do të jetë në shenjën e Dashit, tregon se më pas do të lini mënjanë për pak punët, detyrimet dhe gjithçka tjetër që është prioritet për ju dhe do të investoni në komunikim, kontakt me miqtë dhe të dashurit tuaj. Gjatë periudhës së mësipërme duket se edhe udhëtimet do të kenë nderin e tyre, duke e bërë një mundësi për njohje të reja në planin personal.

Nga maji deri në tetor, Jupiteri do të ketë avancuar drejt Dashit dhe shtëpisë së tretë të horoskopit tuaj diellor, duke dhënë favorin e tij në çështjet e të afërmve, marrëveshjeve, udhëtimeve dhe studimeve, por një favor që do ta keni vetëm nëse keni lindur në të parën. dhjetë ditë të shenjës suaj të horoskopit, pasi për shkak të rikthimit do të arrijë vetëm në shkallën e 9-të të Dashit dhe do të kalojë sërish te Peshqit në fund të tetorit, duke ju dhënë mundësinë derisa të vijë viti, të rishikoni dhe korrigjoni çështjet që ju pushtuan në maj .

Eklipset në boshtin Demi - Akrep (30.04, 16.05, 25.10 dhe 08.11) sjellin sërish në plan të parë situata të rëndësishme nga e kaluara me të cilat jeni thirrur të përballeni. Ju mbyllni rastet dhe bashkëpunimet në nivel profesional që nuk ju mbulojnë më dhe hapni krahët drejt destinacioneve të reja profesionale që plotësojnë nevojat tuaja më të thella. Vendimet e karrierës mund të ndikojnë gjithashtu në statusin e marrëdhënieve familjare.

Zgjedhjet tuaja profesionale do të gjykohen gjatë vitit pasi eklipset në boshtin Demi-Akrep nuk mund të lënë pa ndikuar karrierën tuaj. Është fakt që zbulimet dhe ndryshimet e papritura që mund të ndodhin do t'ju çojnë drejt vendimeve dhe zgjedhjeve karmike. Sigurisht që nuk do ta keni të lehtë të mbyllni kapituj të rëndësishëm në jetën tuaj profesionale, por bëhet e nevojshme pasi në këtë mënyrë do të lini hapësirën e nevojshme në mënyrë që të ketë propozime të rëndësishme që mund të sjellin prestigjin e lakmuar. Është e mundur që mund të ketë mundësi që mund të largojnë nga vendi juaj i origjinës, nga rrënjët tuaja, duke ndryshuar në mënyrë dramatike jetën tuaj.

Eklipset e këtij viti do të ndodhin në aksin Demi-Akrep, çka tregon se dy çështjet kryesore që do t'ju shqetësojnë gjatë tij, janë puna dhe familja. Pranë datave kur do të ndodhin këto eklipse (30/4, 16/5, 25/10 dhe 8/11) duket se mund të ndodhin ngjarje të cilat do t'ju çojnë në vendime shumë të rëndësishme. Gjatë këtij viti nuk përjashtohet ndryshimi i vendit të punës, marrja e një pozicioni të ri dhe përgjegjësive të reja në punën që tashmë jeni, për të marrë disa vendime me bashkëshortin/partnerin tuaj, që do të shqetësojnë familjen.

Ndërrimi i shtëpisë është një skenar i mundshëm këtë vit dhe është një nga çështjet që do t'ju shqetësojë shumë këtë vit. Fakti që eklipset do të ndodhin në boshtin e shenjave fikse tregon se të dhënat që do të krijojnë do të jenë të qëndrueshme dhe shumë të vështira për t'u ndryshuar, ndaj përpiquni të mos merrni vendime impulsive apo të bëni lëvizje, rezultatet e të cilave nuk janë marrë me kujdes.

Eklipset e vitit ndodhin në aksin Demi-Akrep, i cili në hartën tuaj diellore lidhet me çështje që lidhen me zhvillimet tuaja profesionale, karrierën, jetën tuaj familjare dhe ekuilibrin që ekziston mes karrierës dhe familjes, me shtëpinë apo edhe me pasuri të paluajtshme, blerje dhe shitje, trashëgimi dhe zhvendosje. Kështu që ky vit ngre çështje që kanë të bëjnë me një pjesë të rëndësishme të jetës suaj dhe ndoshta do të ndryshojë diçka që ka të bëjë me vendin tuaj në strukturën shoqërore, vendin ku jetoni, mund të vijë një martesë apo një ndarje e rëndësishme, një promovim. ose një ndryshim në biznesin tuaj që nuk e prisnit.. A ndikoheni nëse keni planetë ose skaje shtëpish në shkallën 2, 10, 16 dhe 25 të Demit, Luanit dhe Akrepit apo nëse Dielli juaj është në këto gradë.

Ndikimi i Eklipseve Diellore dhe Hënore tek Demi më 30 Prill dhe 8 Nëntor respektivisht:

A jeni marrë nga altruizmi juaj dhe u keni dhënë gjithçka njerëzve tuaj të dashur? Këto eklipse aktivizojnë shtëpinë, shtëpinë dhe familjen tuaj të katërt, duke ndryshuar rrënjësisht marrëdhënien tuaj me disa nga anëtarët e familjes dhe/ose të afërmit ose kushtet e jetesës. Mund t'ju duhet të ndryshoni vendbanimin ose madje të largoheni nga shtëpia ose të paguani para shtesë për një pronë ose madje t'ju jepen para nëpërmjet trashëgimisë ose një të afërmi bujar. Ndoshta ju merrni një kafshë shtëpiake ose kujdeseni për një pjesëtar të moshuar të familjes ose të afërm ose person në nevojë duke nxjerrë në pah anën tuaj vetëmohuese. Ekuilibri midis fantazisë dhe realitetit, altruizmit dhe sensit të përbashkët është i rëndësishëm për qetësinë tuaj emocionale dhe mendore. Po, ju dini të jepni gjithçka, por gjithashtu duhet të jeni vigjilentë nëse ju shkelin.

Ndikimi i eklipseve hënore dhe diellore te Akrepi më 16 maj dhe 25 tetor respektivisht:

Këto eklipse aktivizojnë shtëpinë tuaj të dhjetë, karrierën dhe ambiciet e mëdha dhe mund të vendosni të bashkoni burimet tuaja financiare me dikë për të krijuar një sipërmarrje të përbashkët. planifikimi financiar afatshkurtër. Mund të blini ose shisni papritmas pasuri të paluajtshme ose papritur të merrni një shumë të madhe të përgjithshme. Ju mund të fitoni të ardhura shtesë ose të merrni një grant. Ju gjithashtu mund të merrni lajme të papritura për një shpenzim të madh, si taksat, interesat ose borxhet. Disa prej jush mund të kenë një rritje të madhe në karrierë përmes një pozicioni të ri drejtues ose njohjes së talenteve dhe vlerave tuaja. Për të tjerët prej jush, këto eklipse mund të çojnë në humbjen e një pune ose prishjen e një marrëdhënie pune ose partneriteti, pasi këto eklipse ju shtyjnë drejt një vendimi të vendosur.

Ndikimi i Marsit retrograd te Binjakët nga 29 tetori deri më 13 janar 2023:

Marsi retrograd është në shtëpinë tuaj të pestë, të pasionit, dashurisë dhe krijimtarisë, dhe kursi i tij retrograd mund të sjellë përsëri një marrëdhënie të komplikuar, ju e ndjeni atë të ndezur përsëri brenda jush aq pasionante flakë. Ose mund të shkaktojë konflikte të vjetra me të dashurin tuaj. Vendose dramën në akull, edhe nëse kjo do të thotë të largohesh nga një person ose situatë që të çmend. Kërkoni entuziazëm të shëndetshëm dhe jini të moderuar në diskutimet tuaja. Mos i humbisni ëndrrat tuaja në dramë. Po mendoni ta bëni këtë udhëtim me miqtë tuaj për të cilin po diskutoni prej kohësh? Dështimi për ta bërë këtë do të destabilizojë mendjen dhe shpirtin tuaj dhe do të zvogëlojë energjinë tuaj. Nga ana pozitive, Marsi retro ju ndihmon të magjepsni audiencën tuaj me talentet dhe krijimtarinë tuaj të mahnitshme, pavarësisht nëse kjo do të thotë të flisni drejtpërdrejt në publik ose të postoni një video që bëhet virale. Duartrokitjet janë afrodiziaku juaj.

Me Marsin që lëviz në shenjën miqësore të Binjakëve, ju i përkushtoheni në nivel personal dhe çdo gjëje që ju pëlqen me partnerin. Me rrjedhën e tij retrograde ju jepet mundësia të ripërcaktoni dëshirat tuaja dhe të zbuloni nëse personi pranë jush e kupton vërtet atë që po ndjeni.

Gjatë vitit, Marsi do të kalojë në pjesën e hartës suaj diellore nga shtëpia e njëmbëdhjetë në atë të pestë diellore dhe do t'ju japë disa mundësi për të vepruar me vendosmëri dhe efektivitet për çështje të tilla si fobitë tuaja që nuk ju lejojnë të jeni plotësisht vetvetja. financat tuaja dhe iniciativat që ndërmerrni në këtë fushë, mënyra e qartë dhe e drejtpërdrejtë në të cilën do të komunikoni dhe ndani idetë dhe veprimet tuaja rreth çështjeve të pasurive të paluajtshme, shtëpisë dhe harmonisë familjare. Për shkak të rikthimit të tij, i cili fillon në 30 tetor dhe përfundon në janar 2023, ai do të deklarojë prezencën e tij duke qëndruar më gjatë në shtëpinë e pestë të horoskopit tuaj diellor dhe kjo mund të tregojë se ky vit është i rëndësishëm dhe ju duhet të shikoni lëvizjet tuaja. në fushën romantike, në ndjekjen e planeve personale, në rreziqet që ndërmerrni, por edhe në kontaktet me fëmijët, nëse jeni prind.

Me Marsin në shenjën tuaj të horoskopit nga data 06.03 deri në 15.04 nuk do të hezitoni të ndërmerrni iniciativat e nevojshme që do t'ju ndihmojnë të luani në një nivel profesional. Sugjerimet për bashkëpunime të reja sigurisht që mund t'ju japin më të mirën. Thjesht përpiquni të kufizoni spontanitetin dhe entuziazmin që mund të çojë në agresion pasi nuk do të jetë e lehtë të ruani ekuilibrin në marrëdhëniet që do të luajnë një rol vendimtar tani e tutje në karrierën tuaj.

Plutoni do të mbetet sërish në Bricjap dhe në shtëpinë e dymbëdhjetë të horoskopit tuaj diellor këtë vit, duke vazhduar të ushtrojë presion dhe të transformojë realitetin tuaj përmes nënndërgjegjes suaj dhe përmes fuqizimit tuaj të vazhdueshëm kundër fobive dhe ankthit më të thellë që keni. Është një tranzicion qartësisht sfidues që vazhdon këtë vit, por ju ndihmon të ndryshoni plotësisht mënyrën se si i perceptoni dobësitë tuaja dhe të dilni fitimtar. Ju prekeni kryesisht nëse Dielli juaj është në pesë shkallët e fundit të shenjës tuaj ose nëse keni planetë nga shkalla e 25-të deri në fund të shenjave impulsive. Do të duhet të jeni shumë të kujdesshëm gjatë retrospektivës së planetit, pra nga 29 prilli deri më 9 tetor 2022, periudhë gjatë së cilës fobitë tuaja mund të pushtojnë ose armiqtë e fshehur dhe kundërshtarët e fshehtë mund të përpiqen t'ju sjellin pengesa të rëndësishme.

Poseidoni mbetet te Peshqit dhe në shtëpinë e dytë të horoskopit tuaj diellor dhe duhet të jeni të kujdesshëm sërish këtë vit, të mbani sytë hapur dhe të shmangni grackat që kanë të bëjnë me financat tuaja, veçanërisht nëse keni lindur në fillim të dekadës së tretë të vitit, ndërkohë që në të njëjtën kohë në përgjithësi do t'ju duhet të përpiqeni gjithmonë të ngrini humorin dhe të rrisni vetëbesimin tuaj, por pa i treguar vetes një histori ose investimi në njohje që ju mbushin me pritshmëri, kur në fakt gjithçka është një fantazi e mendjes. Kushtojini vëmendje të veçantë periudhës nga 28 qershori deri më 4 dhjetor 2022, kur Poseidoni do të jetë retrogradë dhe do t'ju duhet të forconi vetëflijimin dhe dashurinë brenda jush për të kapërcyer pengesat e padukshme.

NË PËRFUNDIM:

2022 është një vit ndryshimesh vendimtare, duke përfshirë karrierën, edhe pse i përkisni grupit të shenjave të zodiakut që nuk i pëlqen ndryshimi!

Por këto ndryshime duhen bërë, veçanërisht nëse deri tani ka pasur stagnim.

Këto ndryshime nxiten nga eklipset e këtij viti, sidomos ai hënor më 16/5 që sjell shqetësim dhe ai diellor i 25/10 që mbyll një kapitull dhe hap një të ri në fushën e karrierës.

Saturni në shenjën tuaj të zodiakut vazhdon të kontrollojë atë që keni bërë deri tani dhe ju sjell rezultatet e përpjekjeve dhe veprimeve tuaja, veçanërisht nëse keni lindur në shkurt.

Nuk përjashtohet që të ketë hapa të rëndësishëm, por sigurisht që do të kenë në vete faktorin e përgjegjësive.

 

Nga data 24 janar deri më 6 mars, me siguri do t'ju kërkohet të mbani mbi supe përgjegjësitë e të tjerëve në punë dhe duhet të keni kujdes për sfondin me kolegët.

Hëna e re më 29 qershor sjell një faqe të re në biznes ose një rinovim.

Afërdita gjithashtu nga data 23 tetor deri në 16 nëntor nga fusha e karrierës ju ndihmon të përmirësoni ndjeshëm marrëdhëniet tuaja me shefat, punëdhënësit apo njerëzit që kanë fjalën tuaj në punën tuaj.

Së fundmi, Afërdita në këtë pozicion ju ndihmon nëse bëni një profesion që lidhet me bukurinë apo promovimin.

KËSHILLA:

Ndërtoni marrëdhënie pozitive në vend që të krijoni armiq. Ju nuk keni nevojë t'i impononi idetë tuaja të tjerëve ose të shprehni opinionin tuaj publikisht.

MUAJI I ELEMENTIT KRYESOR:

Janar: Viti fillon duke ju bërë të ndiheni plot energji, por lëvizja retrograde e Mërkurit nga mesi i muajit do ta reduktojë ndjeshëm atë.

Shkurt: Shumë produktiv muaji i dytë i vitit, por mos harroni të kaloni kohë me familjen dhe miqtë.

Mars: Nivelet tuaja të larta të energjisë kthehen në vendin e punës, por mund të lodheni duke u marrë me disa njerëz. Balanconi jetën tuaj profesionale dhe sociale.

Prill: Puna do jetë më stresuese se zakonisht dhe do lodheni. Merrni kohë për t'u çlodhur dhe për të përmirësuar shëndetin tuaj.

Maj: Mos u kënaqni me fjalët që do të dëgjoni dhe përfshiheni në thashetheme. Mund t'ju pëlqejnë dramat, por në këtë fazë ato nuk do t'ju ndihmojnë.

Qershor: Muaji i parë i verës do të jetë relaksues, ndaj shfrytëzojeni për të rimbushur bateritë dhe për të kaluar kohë me njerëzit që ju interesojnë.

Korrik: Tregohuni të kujdesshëm në punë dhe në marrëdhëniet tuaja. Ndiqni intuitën tuaj dhe mos shkoni në ekstreme.

Gusht: Humori juaj do të jetë i ngritur dhe pozitiviteti juaj ngjitës. Kaloni kohë me miqtë tuaj tregoni gëzimin tuaj.

Shtator: Muaji ju nxit të merrni vendime serioze për dashurinë dhe familjen. Mendoni me kujdes përpara se të bëni zgjedhjen tuaj.

Tetor: Është një kohë e përkryer për të kaluar kohë me të dashurit, miqtë ose partnerin tuaj.

Nëntor: Do të ndiheni më emocionues se zakonisht, ndaj përpiquni të qëndroni të qetë dhe të mbani marrëdhënien tuaj në formë të mirë.

Dhjetor: Është koha e përkryer për të rregulluar aty ku është e nevojshme dhe për të sqaruar para vitit të ardhshëm.

Porosite tani hartën  tende personale në: 
https://www.astrologu.al/sq/parashikime-personale

ose për më shumë detaje rreth hartes astrologjike personale  te detajuar mund të kontaktoni drejtpërdrejt me astrologun

ne email:  tpimarketing@gmail.com  ne Messinger , WhatsApp, Viber

Jorgo Pulla: Tel.  (00355)   69 302 0018

Mos harroni ti bëni Like faqeve tona në Facebook

www.facebook.com/astrologu.al.JorgoPulla

www.facebook.com/www.astroshop.al.JorgoPulla

pasi dhe të bëheni pjesë në grupin tonë

www.facebook.com/groups/jorgopulla.astrologu

Për të qënë gjithnjë të informuar për ofertat dhe shortet që ne organizojmë EKSKLUZIVISHT dhe vetëm për pjestarët tanë…

Pra, do të ishte më mirë të qëndroni të qetë dhe të pretendoni qetësisht, duke kultivuar më tej talentin tuaj unik së bashku me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Ju presim…

 

, ,