Parashikimet

22/12-19/1
Bricjapi vjetor
01/01/2022 to 31/12/2022

Bricjapi 2022 Parashikimet Vjetore Astrologjike

Porosite tani hartën  tende personale në: 
https://www.astrologu.al/sq/parashikime-personale

ose për më shumë detaje rreth hartes astrologjike personale  te detajuar mund të kontaktoni drejtpërdrejt me astrologun

ne email:  tpimarketing@gmail.com  ne Messinger , WhatsApp, Viber

Jorgo Pulla: Tel.  (00355)   69 302 0018

 

BRICJAPI 2022 E PERGJITHSHMJA 

Riorganizim ekonomik

Bricjapi, rishikimi i vlerave morale vazhdon në vitin 2022, pasi nuk do të hezitoni të futeni në thelbin e çdo situate dhe të largoheni nga zgjedhjet sipërfaqësore që nuk ju përshtaten më.

Ndikimi i Plutonit tek Bricjapi (për ata që kanë lindur në mes dhe në fund të dekadës së tretë):

Ju përballeni me frikën dhe obsesionet tuaja më të thella, pasi Plutoni në shenjën tuaj krijon nevojën për t'i kapërcyer ato për të transformuar plotësisht jetën tuaj. Ju gjithashtu mund të përjetoni ndarje emocionale për shkak të mungesës së besimit tek të tjerët dhe tek vetja. Plutoni ju bën tepër të sigurt, duke rritur fuqinë dhe kontrollin, ju përpiqeni të zbuloni se cilat janë motivet përfundimtare të të tjerëve. Ndonjëherë, as që ju interesojnë gjërat për të cilat po luftonit, por vetëm ideja e humbjes së fuqisë tuaj ju shkakton frikë.

Çmimi që do të paguani nëse dëshironi të keni përparësinë, mund të jetë individualiteti juaj. Pasojat mund të jenë që ta gjeni veten me krahë të prerë ose të ndjeni se të tjerët nuk ju vlerësojnë, por kanë frikë prej jush. Ekziston një ndryshim i madh midis narcizmit dhe njohjes së vlerës suaj, dhe kjo është ajo që Plutoni po ju mëson tani. Në fund të fundit, shenja juaj e zodiakut ka nevojë për vlerësim dhe respekt dhe një nga dhuratat më të mëdha që të tjerët mund t'ju bëjnë është të vlerësoni aftësitë tuaja të veçanta. Kufizoni egoizmin, pushtetin dhe manipulimin, nëse mund të frenoni veten nën këtë qiell të zi do të fitoni shumë.

Me Plutonin që lëviz në shenjën tuaj, ju keni mundësinë të rilindni përmes hirit tuaj. Ju mendoni se ka ardhur koha për të hedhur mbi ju copa nga vetja juaj që nuk i shërbejnë evolucionit tuaj. Sigurisht, është e rëndësishme të mos shfaqni sjellje të çuditshme ndaj atyre që ju rrethojnë për shkak të nevojës për të kontrolluar situatat që përjetoni në jetën tuaj (kryesisht ka të bëjë me të lindurit në dhjediteshin  e tretë).

Plutoni vazhdon rrugën e tij në shenjën tuaj të zodiakut – duke ndikuar tek ju që keni lindur në dhjetëditëshin e tretë të shenjës suaj të zodiakut – dhe tregon se sërish do të ketë disa “sfida” në fushën e marrëdhënieve ndërpersonale, të cilat mund të ndryshojnë rrjedhën e disa ato..

Plutoni do të mbetet sërish në shenjën tuaj këtë vit, duke vazhduar të ushtrojë presion dhe të transformojë realitetin tuaj në çdo nivel pasi vitet e fundit jeni në një proces ndryshimi më të thellë dhe këtë vit arrini në pikën që të mos e njihni veten duke krahasuar se si keni qenë dhe Si jeni tani. Një pasazh i rëndësishëm që qëndron pas gjithçkaje dhe ju ndihmon të kuptoni fuqinë që keni për të ndryshuar realitetin tuaj. Ju prekeni kryesisht nëse Dielli juaj është në pesë shkallët e fundit të shenjës tuaj ose nëse keni planetë nga shkalla e 25-të deri në fund të shenjave impulsive. Do të duhet të jeni shumë të kujdesshëm gjatë retrospektivës së planetit, pra nga data 29 prill deri më 9 tetor 2022 në lëvizjet dhe vendimet që kanë peshë dhe që lidhen me ndryshime rrënjësore në jetën tuaj.

Ndikimi i Saturnit tek Ujori:

Rishikoni planet tuaja financiare dhe mos u dekurajoni nëse ndonjë prej tyre përmbyset ose vonohet, është pjesë e planit hyjnor. Me sundimtarin tuaj të planetit, Saturnin, në shtëpinë tuaj të dytë, të parave dhe vlerave, duke nisur një turne rishpikjeje ekonomike, ju jepet mundësia për të rregulluar financat tuaja, diçka jo aq e vështirë për shenjën tuaj të horoskopit organizativ dhe logjik. Saturni i strukturuar shtyp butonin e pauzës për t'u fokusuar në nevojat dhe vlerat tuaja themelore, duke i bërë vetes pyetje të vështira që presin përgjigje të qarta. Saturni është punëtori kryesor që lëviz ngadalë dhe në mënyrë të qëndrueshme drejt qëllimit të tij, ndërsa Ujori është idealist dhe i paparashikueshëm. Saturni është një racionalist. Ujori i mprehtë. Së bashku, ata mund t'ju japin mençurinë dhe njohuritë tradicionale për të rregulluar financat tuaja. Ju madje mund të punoni së bashku në një projekt serioz që kërkon një kontratë zyrtare financiare ose, përkundrazi, të prishni një marrëveshje financiare që nuk ju sjell më përfitime financiare. Por si do ta shihni ylberin? Mund ta shihni papritur ose me ndihmën e miqve tuaj, por gjithsesi do t'ju duhet të luftoni dhe të jeni të duruar për të bërë hapin e madh drejt prosperitetit financiar.

Me Saturnin që lëviz në Ujor dhe këtë vit ju vazhdoni të jeni në një rishikim të vazhdueshëm të nevojave tuaja.

Ripërcaktimi i prioriteteve prek financat tuaja, pasi kuptoni se mbeturinat e panevojshme nuk ju ndihmojnë të ndiheni plotësisht të kënaqur.

Ju përballeni me sfida gjatë vitit në nivel profesional dhe financiar, pasi duhet të rishikoni prioritetet tuaja dhe mënyrën se si i qaseni materialit. Është e sigurt që mund të shpërbleheni financiarisht profesionalisht, por do t'ju duhet të punoni shumë, ndoshta më shumë se kurrë. Me Saturnin që lëviz në Ujor, nuk përjashtohet që të keni presion financiar pasi duket se të ardhurat tuaja janë të kufizuara dhe duhet të bëni ndryshime në buxhet. Sigurisht që kjo do t'ju ndihmojë të shihni thelbin e gjërave dhe të përqendroheni në blerjet dhe shpenzimet që vërtet ju kënaqin më thellë.

Saturni u largua nga shenja juaj e zodiakut dhe gjatë qëndrimit në të ju ndihmoi të shihni marrëdhënie dhe bashkëpunime më të mira personale, pasi krijoi shumë lëvizshmëri në to dhe ndoshta ju dha përvoja të vlefshme. Tani gjatë gjithë vitit ai do të jetë në shenjën e Ujorit duke krijuar nevojën që ju të ruani atë që keni fituar qoftë profesionalisht apo personalisht. Kështu duket se do të fokusoheni tek fondi juaj, tek njerëzit që doni dhe do t'ju bëjnë të ndiheni të sigurt emocionalisht dhe aftësitë tuaja, të cilat do t'ju ndihmojnë të zhvilloheni profesionalisht. Prania e Saturnit në shenjën e Ujorit ju tregon se sektori financiar ka nevojë për vëmendje të veçantë dhe menaxhim të duhur. pasi sivjet nuk lejohen gabimet dhe shpërdorimet.

Çështjet e biznesit kanë nevojë për vëmendjen tuaj këtë vit, në mënyrë që t'i zgjidhni ato në një mënyrë që do të jetë fitimprurëse dhe e qëndrueshme financiarisht. Prania e Saturnit në shenjën e Ujorit do t'ju shtyjë të shihni me sy të qartë bashkëpunimet tuaja dhe zhvillimet që ekzistojnë në to pas një periudhe të gjatë gjatë së cilës mund të ketë pasur disa grindje.

Këtë vit do të fokusoheni te sektori financiar, pasi është ai që do ju tërheqë interesin, mund të ketë disa të dhëna të reja. Vëmendje e veçantë duhet t'i kushtoni zgjidhjes së çështjeve financiare dhe negociatave pasi këto këtë vit do të kenë nevojë për aftësi dhe mjeshtëri diplomatike për të dalë fitimtar!

Komunikimi i mirë mes jush dhe njerëzve me të cilët punoni profesionalisht do të jetë çelësi për të stabilizuar marrëdhëniet e biznesit dhe për të pasur një atmosferë të mirë në mjedisin tuaj profesional.

Sundimtari juaj mbetet në banesën e tij të përditshme, Ujori, dhe kështu ai vazhdon të kalojë nëpër shtëpinë e dytë të horoskopit tuaj diellor, duke ushtruar më shumë ndikimin e tij nëse keni lindur në fillim të dhjetëditëshit të dytë të shenjës suaj të zodiakut. Financat tuaja mbeten një burim shqetësimi këtë vit dhe jeni të detyruar të ndiqni rrugë të vështira, por që ju çojnë drejt stabilitetit dhe suksesit pavarësisht zgjidhjeve të nevojshme. Kujdes nga data 5 qershor deri më 23 tetor 2022, kur Saturni do të jetë retrogradë, pasi gjatë kësaj periudhe mund të ketë vonesa dhe anulime në çështjet financiare, diçka që ju kushton besimin dhe ndjenjën e vetëvlerësimit. Por mos harroni se një rikthim është gjithashtu një periudhë e rishikimit të qëllimeve dhe planeve dhe pengesat ndonjëherë funksionojnë mirë.

Ndikoni në Jupiterin tek Peshqit nga 1 janari deri më 10 maj dhe nga 29 tetori deri më 20 dhjetor:

Askush nuk e kundërshton që ju punoni shumë, por gjithashtu duhet të argëtoheni. Jupiteri në shtëpinë e tretë komunikuese dhe sociale zgjeron rrethin tuaj shoqëror, miqësitë e reja ju ndihmojnë të arrini kulmin tuaj, ju shtyjnë të mendoni gjerësisht dhe të bëheni edhe më të mirë. Me elokuencën dhe inteligjencën tuaj ju mund t'i kanalizoni idetë tuaja të shkëlqyera në diçka që ka një ndikim të madh në publikun e gjerë. Tani e shihni pamjen më të madhe, keni frymëzim dhe imagjinatë për ta bërë botën një vend më të mirë, kështu që ky është një vit i mrekullueshëm për të përfituar nga shqetësimet tuaja altruiste. Veproni në emër të të tjerëve, projektoni me guxim atë në të cilën besoni, ndoshta edhe filloni një fushatë sociale globale. Nëse jeni përballur sërish me sfida me një vëlla apo të afërm, ndiheni gati të jepni një dorë dhe të merrni përsipër përgjegjësitë tuaja.

Me Jupiterin  që lëviz tek Peshqit, ju përjetoni momente unike në një nivel komunikues që sjellin në jetën tuaj njohje të reja që janë jashtëzakonisht interesante. Komunikimi, shkrimi, udhëtimet ju favorizojnë dhe ju hapin horizonte të reja.

Me Jupiterin që lëviz te Peshqit, ju keni mundësinë të vini në kontakt me njerëz që hapin horizonte të reja profesionale kryesisht në nivelin komercial dhe komunikues. Sugjerimet që do të pranoni do të jenë të vlefshme, sigurohuni që t'i analizoni në detaje secilin për të shmangur fjalët e mëdha dhe shpresat e kota.

Hyrja e Jupiterit te Peshqit, ku do të qëndrojë deri në dhjetëditëshin e parë të majit, është një mundësi për t'u aktivizuar pozitivisht në çështjet e udhëtimeve, kontakteve dhe njohjeve që mund t'ju jenë të dobishme në të ardhmen. Këto katër muajt e parë të vitit janë gjithashtu të favorshëm për problemet me vëllezërit e motrat dhe të afërmit dhe ju japin mundësi për të përmirësuar marrëdhëniet tuaja me këta njerëz ose për të përfituar në një farë mënyre prej tyre.

Ndikimi i Jupiterit te Dashi nga 11 maj deri më 28 tetor dhe nga 21 dhjetori deri më 16 maj 2023:

Nëse keni pasur një grindje me të dashurit tuaj, Jupiteri me fat në shtëpinë tuaj të katërt, shtëpinë dhe familjen, ju ndihmon t'i jepni fund keqkuptimeve. dhe egot, pasi ju tani keni një kuptim më të madh për t'i parë gjërat nga këndvështrimi i personit tjetër. Dëshironi të blini apo shisni një shtëpi? Jupiteri me fat ju kthen shpinën. Ju madje mund të vendosni të lëvizni me dikë ose ndoshta të bëni një investim familjar me një të afërm ose anëtar të familjes që mund të gjenerojë, të themi, të ardhura nga qiraja. (Shembull: Një vilë piktoreske buzë detit ku të gjithë zbrisni për disa javë çdo verë dhe më pas e merrni me qira për pjesën tjetër të vitit për të mbuluar shpenzimet.) Nëse ju duhen para shtesë për një pagesë paraprake dhe nuk i keni, bëni mos kini frikë t'i drejtoheni një anëtari të besuar të familjes ose një shoku të ngushtë nëse e dini se do të jeni në gjendje t'i ktheni brenda një kohe të arsyeshme.

Me Jupiterin  tek Dashi ndjeni se mund t'i besoni mjedisit familjar dhe të mbështeteni tek ai. Vetëbesimi dhe vetëkontrolli juaj ju ndihmojnë të kapërceni vështirësitë dhe pengesat që do të jenë në rrugën tuaj.

Nga maji deri në tetor, Jupiteri do të jetë zhvendosur në Dashi dhe në shtëpinë e katërt të horoskopit tuaj diellor, duke dhënë favorin e tij në çështjet e familjes dhe shtëpisë, por një favor që do ta keni vetëm nëse keni lindur në dhjetëditëshin e tij të parë. Retrospektivë do të arrijë vetëm në shkallën e 9-të të Dashit dhe do të kalojë sërish te Peshqit në fund të tetorit, duke ju dhënë mundësinë derisa të vijë viti, të rishikoni dhe korrigjoni çështjet që ju pushtuan në maj.

Ndikimi i Marsit retrograd te Binjakët nga 29 tetori deri më 13 janar 2023:

Mos i merrni gjërat kaq seriozisht duke u fiksuar pas detajeve. Marsi do të jetë retrogradë në shtëpinë tuaj të gjashtë, shëndet dhe punë, dhe tani do t'ju duhet të luftoni më shumë për të sjellë organizim dhe rregull në jetën tuaj. Stresi juaj gjithashtu mund të rritet tani, veçanërisht nëse jeni duke punuar në një detyrë komplekse ose të detajuar që kërkon përqendrim. Bëni atë që mundeni për të hequr qafe shpërqendrimet. Marsi retrograd mund t'ju bëjë nervoz dhe të padurueshëm, gjë që mund të çojë në një gabim të pakujdesshëm. Kontrolloni ndonjë nga punimet ose formularët tuaj përpara se të dorëzoni. Motoja juaj: Inspektoni gjithçka për mbrojtje! Nga ana pozitive, Marsi retrograd mund t'ju ndihmojë të hiqni qafe një zakon të keq ose të ndjeni më shumë nevojë për t'u marrë me trupin tuaj. Papritur, ajo klasë fitnesi për të cilën keni qenë indiferente duket si një ide e mrekullueshme!

Me Marsin te Binjakët jeni thirrur të menaxhoni një jetë të përditshme të ngarkuar që ju krijon stres.

Intensiteti rritet nga 31.10 deri në fund të vitit pasi Marsi do të lëvizë në dukje retrograde duke shkaktuar vështirësi, pengesa dhe vonesa në zgjedhjet dhe marrëveshjet profesionale në lidhje me marrëveshjet, dokumentet publike, çështjet rutinë.

Por pjesa më e rëndësishme e kohës për ju është ardhja e Marsit te Binjakët më 20.08 pasi përditshmëria juaj është e rënduar ndjeshëm. Detyrimet dhe përgjegjësitë e shtuara që ai merr në hapësirën profesionale rrisin stresin dhe tensionin dhe krijojnë kushte polarizimi në mjedisin e bashkëmoshatarëve.

Sidomos pas dates  31.10 ku Marsi nis kursin e tij retrograd, situata bëhet e vështirë pasi duhet të menaxhoni nervozizmin përmes vështirësive dhe vonesave që hasni. Nuk duhet të lini që acarimi t'ju pushtojë sepse problemet që do krijohen në mjedisin e bashkëmoshatarëve do të jenë të vështira për t'u kapërcyer. Përdoreni këtë gjendje astrologjike për të dëgjuar dëshirat më të thella në nivel profesional që ju i shtypni dhe nuk i nxirrni në sipërfaqe. Përfundimet do të jenë të vlefshme dhe do t'ju ndihmojnë të qetësoheni në rrugën e karrierës që dëshironi të ndiqni.

Gjatë vitit, Marsi do të kalojë në pjesën e hartës suaj diellore nga shtëpia e dymbëdhjetë në të gjashtën diellore dhe do t'ju japë disa mundësi për të vepruar me vendosmëri dhe efektivitet për çështje të tilla si vetëvlerësimi juaj, financat tuaja, aftësia për të ushtruar ndikimi tek të tjerët dhe për të kaluar pozicionet tuaja, por edhe në ndjenjat tuaja ku do të mund të dukeni më të vendosur dhe më këmbëngulës me rezultate pozitive. Për shkak të rikthimit të tij, i cili fillon në 30 tetor dhe përfundon në janar 2023, ai do të deklarojë prezencën e tij duke qëndruar më gjatë në shtëpinë e gjashtë të horoskopit tuaj diellor dhe kjo mund të tregojë se ky vit do të jetë i rëndësishëm për sa i përket përditshmërisë dhe juve. do të jeni të preokupuar me tensione dhe njerëz që ju kundërshtojnë dhe sigurisht që do t'ju duhet të kujdeseni më shumë për shëndetin tuaj, fizik dhe mendor.

Eklipset në boshtin Demi - Akrep (30.04, 16.05, 25.10 dhe 08.11) sjellin në jetën tuaj njerëz fatalë që ju ndihmojnë t'i përkushtoheni talenteve, proceseve krijuese, përpjekjeve kolektive që ju interesojnë. Jeta juaj personale lëkundet për mirë ndërsa njohjet e reja karmike pushtojnë dhe hapin kapituj të rëndësishëm për ju.

Eklipset në boshtin Demi-Akrep përforcojnë nevojën për t'u angazhuar në interesa krijuese ose për t'u përfshirë në ekipe të mëdha profesionale që mund t'ju japin njohje absolute. Sigurisht, është e nevojshme të vendosni në radhë të dytë nevojën personale për promovim dhe t'i përkushtoheni qëllimit të ekipit pasi përmes tij do të kënaqni çdo zhvillim profesional.

Tre nga katër eklipset që do të ndodhin gjatë këtij viti do të ndodhin në boshtin Shigjetar-Shigjetar (eklipsi hënor 26/5, eklipsi diellor 10/6 dhe 4/12) dhe ka shumë mundësi që ata të gërmojnë histori dhe ngjarjet e së kaluarës.qoftë profesionalisht ose personalisht. Nuk përjashtohet mundësia që të ketë situata që do t’ju ​​bëjnë të ndiheni “meteorikë” dhe do t’ju ​​ndryshojnë mënyrën se si merreni me çështjet e punës, por edhe me çështjet e përditshme. Megjithatë, fakti që pas disa vitesh, këtë vit nuk do të ketë mungesa në boshtin tuaj (Gaforre-Bricjap) është diçka që do t'ju ofrojë lehtësim!

Eklipsi i vetëm që do të ndodhë në aksin Demi-Akrep është ai që do të ndodhë më 19/11. Për shkak të aspektit disharmonik që do të formojë me Jupiterin nga Ujori, tregon edhe një herë se duhet t'i kushtoni vëmendje fondit tuaj, si dhe disa vendimeve që do të merrni në lidhje me një zgjedhje romantike. Imoraliteti është një “efekt anësor” i mundshëm i këtij aspekti dhe duhet të bëni kujdes që të mos josheni.

Eklipset e vitit ndodhin në aksin Demi-Akrep, i cili në hartën tuaj diellore lidhet me shprehjen e vetes tuaj autentike, kënaqësinë e asaj që jeta ju ofron juve, fëmijëve tuaj, planet tuaja krijuese, qëllimet tuaja, ambiciet, miqtë tuaj dhe ata që mbështesin vizionin që keni në jetë. Kështu që këtë vit do të ngrihen çështje që prekin në thelb lirinë e veprimit dhe të krijimit që keni dhe do të thirreni të merrni vendime të rëndësishme me rastin e zhvillimeve që ju sjellin papritur në këtë pikë për të bërë zgjedhje të rëndësishme për të ardhmen tuaj. Urani është ende në shenjën e Demit dhe premton surpriza në nivel emocional, por katrori që do të formojë me Jupiterin dhe Saturnin premton presion, veçanërisht nëse tërhiqeni nga humbja. Kushtojini vëmendje gjysmës së parë të shkurtit dhe gjysmës së parë të qershorit, pasi është një kohë kur mund të ndjeni se ju ka humbur frymëzimi dhe se nuk jeni më kreativ, diçka që do të ndikojë si në humor ashtu edhe në performancën tuaj në punë.  Kjo nga ana tjetër mund t'ju çojë në blerje të panevojshme, në mënyrë që t'ju rrisë disponimin. Mos harroni se viti 2021 është një vit shumë i mirë për të filluar kursimet ose për ta parë planin tuaj financiar pak më ndryshe.

Urani mbetet sërish në Demi këtë vit dhe vazhdon kalimin e tij në shtëpinë e pestë të horoskopit tuaj diellor, duke ju prekur kryesisht nëse keni lindur në dhjetëditëshin e dytë të shenjës suaj të zodiakut. Nevoja për të shprehur plotësisht veten tuaj të vërtetë, përtej konvencioneve shoqërore dhe për të jetuar jetën tuaj ashtu siç dëshironi është e madhe dhe kjo mund t'ju çojë në veprime dhe vepra që brenda jush mund të konsiderohen ende të tepruara apo edhe të papranueshme. Mos e shihni kështu, përkundrazi, veprimet tuaja do t'ju çlirojnë dhe do t'ju hapin kapituj të rinj në jetën tuaj romantike, por edhe në planet tuaja krijuese. Kushtojini vëmendje të veçantë zhvillimeve të paparashikueshme gjatë retrospeksionit të planetit nga data 24 gusht deri në fund të vitit.

Neptuni  mbetet te Peshqit dhe në shtëpinë e tretë të horoskopit tuaj diellor dhe duhet të jeni sërish të kujdesshëm këtë vit, të mbani sytë hapur dhe të shmangni grackat që kanë të bëjnë me vëllezërit e motrat dhe të afërmit e afërt, veçanërisht nëse keni lindur në fillim të dekadës së tretë. shenjën tuaj të zodiakut ose nëse keni planetë personalë nga shkalla e 20-të deri në 25-të e shenjave të ndryshueshme të zodiakut. Në përgjithësi, sigurohuni që të premtoni gjëra që jeni të sigurt se mund t'i realizoni dhe jini gjithmonë dyshues për qëllimet e atyre që ju përcjellin informacione, sepse ndonjëherë lajmëtari nuk është neutral. Kushtojini vëmendje të veçantë periudhës nga 28 qershori deri më 4 dhjetor 2022, kur Poseidoni do të jetë retrogradë dhe do t'ju duhet të forconi vetëflijimin dhe dashurinë brenda jush për të kapërcyer pengesat e padukshme.

NË PËRFUNDIM:

2022 nuk është viti që profesioni dhe karriera është prioriteti juaj i parë, ndoshta sepse tashmë në vitin 2021 janë bërë ndryshimet që do të bëheshin dhe pak nga pak ju keni hyrë në një rregullsi.

I vetmi “gjemb” që ka ky vit për biznesin tuaj është prania shumëmujore e Marsit në këtë fushë, nga data 20 gusht deri më 25 mars 2023.

Që andej, planeti i kuq “luftëtar” do të sjellë shumë rënkime, vrapim me detyrime dhe do të thirreni të përdorni të gjithë organizimin tuaj të famshëm për të përballuar të dhënat e reja.

Gjatë periudhës kur Marsi do të jetë retrograd nga data 30 tetor deri në 12 janar, do të thirreni për të bërë lëshime, por në përgjithësi një hap prapa për të parë se çfarë dhe si mund të korrigjoni atë që ju shqetëson.

Hëna e Plotë e 16 Prillit ndriçon çështjet e karrierës, ndërsa Hëna e Re e 30 majit ju ndihmon të bëni një rifreskim në ambientin tuaj të punës dhe në fakt sipas kushteve tuaja!

Hermesi retrograd do të prekë dyfish fushën e profesionit dhe karrierës, përkatësisht nga 10-23/5 dhe nga 10-23/9, duke sjellë vonesa apo vështirësi në komunikim.

Hëna e Re e 25 shtatorit në fushën e karrierës mund të sjellë ogur pozitiv në karrierë.

KËSHILLA:

Lëreni mënjanë të kaluarën dhe filloni nga e para. Lajme të këndshme po vijnë, ndaj mos u zhgënjeni nga problemet që do të hasni.

MUAJI I ELEMENTIT KRYESOR:

Janar: Do t'ju bëjë të ndiheni më të sigurt, diçka që mund t'ju inkurajojë të rrezikoni. Megjithatë, mbani mend para se të veproni për të menduar.

Shkurt: Vetëbesimi juaj do të rritet, ndaj përdorni atë për të punuar në marrëdhëniet tuaja.

Mars: Ndiqni hobet tuaja pasi krijimtaria juaj do të jetë në një nivel të mirë, pa lënë mënjanë karrierën tuaj.

Prill: Balanconi jetën tuaj, rregulloni prioritetet tuaja dhe kaloni më shumë kohë me familjen tuaj.

Maj: Gjeni mënyra për të reduktuar stresin tuaj dhe përqendrohuni në atë që dëshironi të bëni për të qenë më produktiv.

Qershor: Do të ndiheni të irrituar dhe nervat do t'ju skuqen. Mundohuni të relaksoheni dhe të mos përfshiheni në grindje me miqtë e vjetër apo të rinj.

Korrik: Saturni do t'ju bëjë të ndiheni më emocionues sesa jeni në të vërtetë. Kaloni kohë me familjen tuaj dhe qëndroni pranë tyre në problemet me të cilat përballen

Gusht: Muaji i fundit i verës ju sjell shumë fat. Suksesi në karrierë dhe në marrëdhëniet tuaja do të vijë lehtësisht.

Shtator: Muaji i vështirë pasi Mërkuri do të lëvizë mbrapsht. Do t'ju duhet të punoni më shumë për të mbajtur nën kontroll financat tuaja.

Tetor: Do të keni mjaft stres, ndaj përpiquni të relaksoheni dhe kaloni kohë me miqtë për të shkarkuar mendjen.

Nëntor: Përqendrohuni në atë që dëshironi të arrini, veçanërisht në karrierën tuaj më të dobishme.

Dhjetori: Muaji do ju mbajë të zënë, por argëtimi nuk do ju mungojë. Qëndroni fleksibël dhe vazhdoni të punoni në mënyrë metodike.

Porosite tani hartën  tende personale në: 
https://www.astrologu.al/sq/parashikime-personale

ose për më shumë detaje rreth hartes astrologjike personale  te detajuar mund të kontaktoni drejtpërdrejt me astrologun

ne email:  tpimarketing@gmail.com  ne Messinger , WhatsApp, Viber

Jorgo Pulla: Tel.  (00355)   69 302 0018

Mos harroni ti bëni Like faqeve tona në Facebook

www.facebook.com/astrologu.al.JorgoPulla

www.facebook.com/www.astroshop.al.JorgoPulla

pasi dhe të bëheni pjesë në grupin tonë

www.facebook.com/groups/jorgopulla.astrologu

Për të qënë gjithnjë të informuar për ofertat dhe shortet që ne organizojmë EKSKLUZIVISHT dhe vetëm për pjestarët tanë…

Pra, do të ishte më mirë të qëndroni të qetë dhe të pretendoni qetësisht, duke kultivuar më tej talentin tuaj unik së bashku me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Ju presim…

, ,