Parashikimet

23/11-21/12
Shigjetari mujor
01/05/2022 to 31/05/2022

Te përgjithëshme

 

Shigjetari, maji parashikon një muaj të këndshëm për ju me theks në jetën tuaj personale dhe çështjet tuaja romantike, por edhe me disa punë të përditshme që do t'ju "vjedhin" gjithnjë e më shumë kohën, por duket se në fund do të ketë një ekuilibri midis asaj që dëshironi të bëni dhe asaj që duhet të bëni. Komunikimi ka nevojë për vëmendje të veçantë për këtë muaj pasi më 11/5 Mërkuri i cili është në shenjën e Binjakëve do të fillojë kursin e tij retrograd, i cili do të zgjasë deri në fund të majit. Kjo mund t'ju rikthejë një "ish të penduar", mund të gërmojë një marrëdhënie të së shkuarës, me shumë mundësi do të ketë takime me një partner të vjetër.Më datë 16/5 eklipsi i Hënës së Plotë – Hënës që do të ndodhë në aksin Demi – Akrepi ju paralajmëron se gjysma e muajit në vijim do të jetë më kërkuese, për shkak të disa angazhimeve në punë dhe disa punëve që duket se po bëjnë pamjen e tyre. Më 21/5 Dielli do të kalojë në shenjën e Binjakëve dhe më 30/5 Hëna e re do të zhvillohet në të njëjtën shenjë. Në dhjetë ditët e fundit të muajit do të përqendroheni te marrëdhëniet dhe bashkëpunimet dhe do të ishte mirë t'i kushtoni më shumë vëmendje bisedave që do të bëni me partnerët, partnerin dhe njerëzit tuaj të dashur në përgjithësi, pasi kjo do t'ju ndihmojë të parandaloni situatat apo keqkuptimet dhe forconi më tej lidhjet me të dashurit tuaj.

Dashuria

 

Prania e Afërditës në shenjën e Dashit nga data 3/5 dhe e Jupiterit në të njëjtën shenjë nga data 11/5 tregon se ky muaj do të jetë shumë i mirë për fushën romantike. Nëse jeni të lirë apo në një lidhje, duket se humori juaj do të rritet ndjeshëm, krijimtaria juaj gjithashtu diçka që do të krijojë emocione pozitive dhe do t'i bëjë njerëzit që do t'ju takojnë të kërkojnë edhe më shumë shoqërinë tuaj. Në ndonjë shoqëri mund të takoni personin që do ju lërë përshtypje të veçantë pasi ky muaj tregon se diçka e re dhe e bukur po vjen! Sigurisht që nga ana tjetër tregon aventura dashurie, por ka preferuar të fokusohet tek një objektiv romantik pasi frontet e shumta do krijojnë situata të pakëndshme dhe do rrisin rrezikun e vendimeve të gabuara. Pas datës 21/5 që Dielli do të kalojë në shenjën e Binjakëve, do të fillojë të ketë më shumë stabilitet në jetën tuaj personale dhe më pas mund të lindë vendimi për një lidhje të re. Nëse tashmë jeni në një lidhje, këtë muaj do të keni momente dhe mundësi shumë të mira për të kaluar kohë me partnerin, por nuk duhet të harroni se Mërkuri do të jetë në një kurs retrograd në shenjën përballë jush – Binjakët – diçka që mund të ndikojë në një marrëdhënie personale. Ndonjëherë mund të mendoni se partneri juaj nuk ju kupton ose ka mundësi që partneri juaj t'ju ankohet. Të tilla “ankesa” do të jenë të shpeshta për këtë muaj dhe kanë nevojë për humor të mirë dhe durim që të mund të rregullohen.

 

Puna dhe Ekonomia

 

Çështjet tuaja të punës dhe profesionale do të shfaqen fort pas datës 16/5, ndaj deri atëherë përpiquni t'i rregulloni disa prej tyre, pasi gjysma e dytë e majit do të jetë më kërkuese, ndaj do t'ju duhet të vraponi për t'i kapur. Kjo është diçka që nuk ju nevojitet pasi duhet të mbani mend thënien që thotë “kush nxiton, pengohet” kështu që sa më shpejt të merreni dhe të zgjidhni disa nga çështjet tuaja profesionale aq më pak do të stresoheni më vonë. Rruga retrograde e Mërkurit do e vendosë gurin e saj në keqkuptimet që mund të ekzistojnë me bashkëpunëtorët tuaj dhe pas datës 23/5 që do të vazhdojë kursin retrograd në shenjën e Demit ka shumë mundësi që të shkaktojë disa vonesa apo vonesa në çështjet e punës. Në çdo rast, do t'ju duhet të jeni sa më fleksibël dhe orari juaj të jetë po aq fleksibël, në mënyrë që të jetë e lehtë për të bërë ndryshimet e nevojshme pa vështirësi të konsiderueshme.

Porosite tani hartën  tende personale në: 
https://www.astrologu.al/sq/parashikime-personale

 

Mos harroni ti bëni Like faqeve tona në Facebook

www.facebook.com/astrologu.al.JorgoPulla

www.facebook.com/www.astroshop.al.JorgoPulla

pasi dhe të bëheni pjesë në grupin tonë

www.facebook.com/groups/jorgopulla.astrologu

Për të qënë gjithnjë të informuar për ofertat dhe shortet që ne organizojmë EKSKLUZIVISHT dhe vetëm për pjestarët tanë…

Pra, do të ishte më mirë të qëndroni të qetë dhe të pretendoni qetësisht, duke kultivuar më tej talentin tuaj unik së bashku me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Ju presim…

, , ,