Parashikimet

24/8-22/9
Virgjëresha mujor
01/05/2021 to 31/05/2021

Maji është një muaj celës për ju pasi gjatë tij do realizohet dhe eklipsi Hënës në boshtin Binjakët- Shigjetari i cili përgatit terrenin për ndryshime! Por le ti marrim nga fillimi para se të arrijmë atje pasi eklipsi do realizohet në 26/5! Udhëheqësi juaj Merkuri do kalojë në shenjën e Binjakëve në 4/5 dhe nga pozicioni i tij i ri do përforcojë “fjalët tuaja” dicka që do ndihmojë vecanërisht në cështjet që lidhen me punën. Fusha profesionale do ndodhet në sipërfaqje gjatë gjithë këtij muaji dhe nuk përjashtohet të ekzistojë lëvizshmëri dhe të dhëna të reja në të. Në 11/5 Hëna e re që do realizohet në shenjën e Demit do theksojë anën sentimentale të lidhjeve shoqërore, personale dhe profesionale, dicka që do ju afrojë më pranë personash të caktuar. Në 14/5 Jupiteri do kalojë për pak në shenjën e Peshqëve (deri në 28/7) dhe nga pozicioni tij i ri do sjellë mundëis në fushën e lidhjeve ndërpersonale. Zgjerimi i një bashkpunimi apo fillimi i një të reja, ashtu si gjithashtu dhe një lidhje e re e rëndësishme personale janë disa nga dhuratat e Jupiterit nga pozicioni tij i ri, i cili është shumë favorizues. Me c’do gjë që mund të keni për tu marrë këtë muaj duket se puna do ndodhet lartë në listë me prioritetet tuaja, dicka e cila vuloset dhe me hyrjen e Diellit në shenjën e Binjakëve në 20/5. Arrijmë kështu në fund të muajit me Hënën e Plotë/ eklipsik e Hënës të realizohet në boshtin e Binjakëve- Shigjetari në 26/5. Ky eklips sjell në sipërfaqje cështje që përkasin boshtin karriera- familja dhe ndoshta ekzistojnë ndryshime në një cështje që lidhet me punën. Mirë do ishte të mos merrni vendime të nxituara pasi mund të nënvlersoni disa “detaje”, por të cilat ju tregojnë dritën e rrezikut. Në 30/5 Merkuri fillon rrugën e tij të kundërt tek Binjakët dhe mund të krijojë disa kthime pas përsa ka lidhje me punën.

Dashuria

 Hyrja e Afërditës në shenjën e Binjakëve në 9/5 thekson imazhin e një lidhjeje dhe nuk përjashtohet t’ju vërë në procedurë të pyesni si duket kjo lidhje në rrethin tuaj social. Pyetje të tillë lloji do shfaqen shpesh këtë muaj, por përpiquni të mos qëndroni në to pasi ka mundësi të humbasi thelbi, domethënë sesi ndiheni ju brenda lidhjes. Nëse jeni beqarë, me hyrjen e Jupiterit në shenjën e Peshqëve në 14/5 do fillojë një periudhë e cila do sjellë shumë mundësi për krijimin e një lidhjeje të re. Nuk përjashtohet një bashkpunim të zhvillohet në një cështjet sentimentale apo të bëni një njohje të re e cila shpejtë do japë shenja pozitive. Nëse ndodheni tashmë në një lidhje, në fund të muajit me eklipsin e Hënës do nevojitet të ruani balanca pasi disa vendimet tuaja- të cilat mund të lidhen me punën- ndoshta ndikojnë deri një pikë dhe lidhjen me partnerin tuaj.

Puna dhe Ekonomia

Ky muaj do mundej të jetë i kushtuar në fushën profesionale pasi yjet e shumtë që do ekzistojnë në shenjën e Binjakëve (Merkuri, Afërdita dhe më pas Dielli) jep shenjën për ndryshime! Ka mundësi të rrotullohen në mëndjen tuaj disa ide profesionale të cilat nuk do ju lënë në qetësi dhe mundësisht të përbëjnë motivin për të filluar të mendoni ndryshe në lidhje me punën. Eklipsi Hënos që do realizohet në boshtin Binjakët- Shigjetari në fund të muajit ka mundësi t’ju vërë në procedurë të bëni një hap të ri në fushën profesionale apo të pranoni një propozim i cili deri tani ju vinte në mëndime. C’do vendim që të merrni mirë do ishte të mos rrezikoni me ndonjë “hap të papritur”, pasi dicka e tillë nuk do ketë rezultate pozitive. Në fund të muajit rrugëtimi kundërt i Merkurit do duhet të jeni shumë të kujdesshëm në komunikimin tuaj me personat që ndodhen në ambjentin tuaj profesional, për të mos ekzistuar keqkuptime dhe hamendësime.

Mos harroni ti bëni Like faqeve tona në Facebook

www.facebook.com/astrologu.al.JorgoPulla

www.facebook.com/www.astroshop.al.JorgoPulla

pasi dhe të bëheni pjesë në grupin tonë

www.facebook.com/groups/jorgopulla.astrologu

Për të qënë gjithnjë të informuar për ofertat dhe shortet që ne organizojmë EKSKLUZIVISHT dhe vetëm për pjestarët tanë…

Pra, do të ishte më mirë të qëndroni të qetë dhe të pretendoni qetësisht, duke kultivuar më tej talentin tuaj unik së bashku me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Ju presim…

 

,