Parashikimet

22/6-22/7
Gaforrja mujor
01/07/2022 to 31/07/2022

Te përgjithëshme

Korriku parashikohet të jetë një muaj më i qetë dhe më pak kërkues për ju – krahasuar me qershorin – kryesisht për çështjet e sektorit profesional. Marsi do të largohet nga shenja e Dashit më 4/7, një pozicion që gjatë qëndrimit mund t'ju ketë krijuar çështje profesionale dhe do të kalojë në Demi më 5/7. Edhe pse pozicioni i Marsit në këtë shenjë nuk është më i miri, do të jetë më miqësor për ju. Një nga gjërat që mund të sjellë janë disa konflikte me miqtë ose disa konfrontime brenda një kompanie. Teksa i afrohemi mesit të muajit, tensioni mund të rritet pasi Hëna e Plotë që do të ndodhë më 13/7 në boshtin tuaj (Gaforre – Bricjap) sjell disa ulje-ngritje qoftë në marrëdhëniet personale, qoftë në disa nga partneritetet tuaja.Mërkuri do të jetë në shenjën tuaj që nga fillimi i muajit dhe mund t'ju bëjë të thoni disa gjëra nën tejmbushje emocionale ose me impuls, gjë që mund të krijojë probleme në marrëdhëniet tuaja ndërpersonale. Nga data 18/7 me hyrjen e Venusit në shenjën tuaj, situata do të normalizohet, pasi Afërdita do ju ndihmojë të krijoni ura komunikimi me ata që ju interesojnë dhe të përmirësoni marrëdhëniet me të tjerët. Më 23/7 Dielli do të kalojë në shenjën e Luanit dhe më 28/7 Hëna e re e cila do të zhvillohet në të njëjtën shenjë, sjellin lajme në lidhje me sektorin financiar. Në rast se punoni me dikë që është në mjedisin tuaj miqësor ose keni transaksione financiare me miqtë tuaj, do të ishte mirë t'i kushtoni vëmendje kësaj pasi mund të krijohet një keqkuptim. 

Dashuria

Muaji Korrik  do të fillojë me Aferditen  në shenjën e Binjakëve, që përkthehet si introversion dhe vështirësi për të shprehur ndjenjat tuaja. Teksa i afrohemi mesit të muajit, kjo vështirësi do të fillojë të zhduket pasi më 18/7 hyrja e Venusit në shenjën tuaj sjell një periudhë tejet romantike me mundësi njohjesh të reja dhe flirte. Nëse jeni beqarë, fakti që Afërdita do të jetë në shenjën tuaj tregon se do të ketë mundësi të takoni një person që do t'ju tërheqë interesin dhe me shumë gjasa do të nisë një lidhje romantike gjatë gjysmës së dytë të muajit. Nëse jeni në një lidhje disa biseda kanë nevojë për vëmendje rreth datës 13/7 pasi Hëna e Plotë në boshtin tuaj do të sjellë disa ankesa në plan të parë. Nëse zgjidhni të “mos e ngrini zërin” në një debat apo një bisedë që mund të keni me partnerin, atëherë korriku është një paralajmërim i mirë për ju. Nga data 18/7 do të fillojë një periudhë në të cilën lidhja juaj do të jetë në qendër të interesit tuaj dhe do të ketë mundësi për ta bërë atë më të fortë.

Puna dhe Ekonomia

Korriku është një muaj që do të jetë më i butë për sa i përket sektorit profesional, pasi Marsi do të largohet nga shenja e Dashit më 4/7, çka tregon se do të ketë më shumë momente qetësie dhe më pak momente detyrimesh urgjente në punë. Marrëdhëniet me kolegët duket se do ju pushtojnë shumë këtë muaj dhe ka shumë mundësi që në disa prej tyre të ketë tensione. Prania e Mërkurit në shenjën tuaj nga 5/7 do t'ju ndihmojë të zgjidhni përmes komunikimit dhe rrugës diplomatike çdo çështje që mund të lindë në mjedisin profesional. E vetmja kohë kur mund të ketë presion në punë është afër mesit të muajit, pasi mund të ketë disa detyrime të jashtëzakonshme ose duhet të merrni një punë për llogari të të tjerëve. 

https://www.astrologu.al/sq/parashikime-personale

 

Mos harroni ti bëni Like faqeve tona në Facebook

www.facebook.com/astrologu.al.JorgoPulla

www.facebook.com/www.astroshop.al.JorgoPulla

pasi dhe të bëheni pjesë në grupin tonë

www.facebook.com/groups/jorgopulla.astrologu

Për të qënë gjithnjë të informuar për ofertat dhe shortet që ne organizojmë EKSKLUZIVISHT dhe vetëm për pjestarët tanë…

Pra, do të ishte më mirë të qëndroni të qetë dhe të pretendoni qetësisht, duke kultivuar më tej talentin tuaj unik së bashku me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Ju presim…

, , ,