Parashikimet

22/5-21/6
Binjakët mujor
01/07/2022 to 31/07/2022

Te përgjithëshme

 Per juve Binjak te dashur Korriku është një muaj që nuk do të krijojë sfidat që do të kenë disa shenja të tjera, por mund të sjellë introversion, i cili do të ndikojë në disponimin tuaj dhe madje edhe në orarin tuaj. Marsi kalon në shenjën e Demit (në shtëpinë tuaj të 12-të diellore) më 5/7, gjë që tregon se këtë muaj do të ketë edhe aktivitete prapaskenave. Ka mundësi që të jeni në fokus të diskutimeve, të cilat sigurisht që nuk do të zhvillohen pa dijeninë tuaj. Sigurisht që nuk mund të bëni asgjë për këtë, por ajo që mund të bëni për të mbrojtur veten, është të zgjidhni me mençuri dhe kujdes njerëzit me të cilët do të ndani planet tuaja, mendimet, ankthet dhe të gjitha çështjet që ju shqetësojnë. Ka shumë të ngjarë që jeni duke përgatitur një udhëtim dhe jeni të shqetësuar për koston financiare të tij, ose sapo jeni kthyer nga një udhëtim dhe përsëri jeni shumë të shqetësuar për çështjet e thesarit. Më 23/7, me hyrjen e Diellit në shenjën e Luanit, humori juaj duket se do të përmirësohet, pasi do të filloni të fokusoheni në fusha të tjera. Një rol të veçantë në këtë ndryshim do të kenë personat që ju rrethojnë, pasi duket se do t'ju vënë në proces për t'i kushtuar më shumë kohë çdo gjëje që krijon emocione pozitive, ju argëton dhe thekson natyrën tuaj komunikuese. Hëna e re që do të ndodhë në Luan më 28/7 është “ajo që ju nevojitet” për të krijuar marrëdhënie publike apo për të forcuar marrëdhëniet me personat që tashmë ju ndodhen pranë.

Dashuria

Afërdita do të jetë në shenjën tuaj deri më 17/7, duke rritur “ndihmën” në çështjet emocionale dhe duke krijuar një klimë shumë të mirë në fushën e marrëdhënieve ndërpersonale. Nëse jeni në një lidhje gjysma e parë e muajit është e përshtatshme për të bërë një udhëtim me partnerin, kaloni më shumë kohë me të dhe kalojeni mirë duke iu kushtuar kohë aktiviteteve që doni. Nga data 18/7, e cila do të kalojë në shenjën e Gaforres, do të nisë një periudhë e cila do të ketë më shumë introversion dhe jo aq energji për takime shoqërore dhe një orar të plotë. Ndoshta ka disa çështje që mund t'ju vendosin në një rreth vicioz mendimesh negative, përpiquni të mos lejoni që kjo të ndodhë, por për t'u fokusuar në të dhënat në lidhje me një marrëdhënie ose një njohje dhe jo në skenarë që mund të ndodhin. Nëse jeni beqarë në ditët e fundit të muajit, ka mundësi që të takoni një person që do t'ju emocionojë dhe ky takim duket se do të ndodhë gjatë një detyrimi shoqëror ose gjatë një takimi me miq dhe të njohur të përbashkët. Ditët e fundit të muajit mbajnë surpriza për ju, veçanërisht nëse jeni beqar dhe keni lindur në dhjetëditëshin e dytë të shenjës suaj të horoskopit.

Puna dhe Ekonomia

Lëvizjet planetare që do të ndodhin gjatë korrikut mund t'ju japin padurim, gjë që mund të ndryshojë planin tuaj të biznesit për këtë muaj. Pak vapë, pak nevojë për pushim, pak udhëtim që mund ta keni në mendje, duket se nuk do të jeni aq të fokusuar në punët që lidhen me punën, por kjo kërkon vëmendje në mënyrë që gabimet nuk bëhen. Prania e Marsit në shenjën e Demit nga data 5/7 dhe për pjesën tjetër të muajit duket se do të krijojë prapavijë edhe në çështjet profesionale, për këtë arsye përpiquni të mbani distancën nga “pusetat” në punë. Gjithashtu, shmangni diskutimin e një plani biznesi ose disa mendime të lidhura me punën që keni me persona për konfidencialitetin e të cilëve nuk jeni të sigurt. 

https://www.astrologu.al/sq/parashikime-personale

Mos harroni ti bëni Like faqeve tona në Facebook

www.facebook.com/astrologu.al.JorgoPulla

www.facebook.com/www.astroshop.al.JorgoPulla

pasi dhe të bëheni pjesë në grupin tonë

www.facebook.com/groups/jorgopulla.astrologu

Për të qënë gjithnjë të informuar për ofertat dhe shortet që ne organizojmë EKSKLUZIVISHT dhe vetëm për pjestarët tanë…

Pra, do të ishte më mirë të qëndroni të qetë dhe të pretendoni qetësisht, duke kultivuar më tej talentin tuaj unik së bashku me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Ju presim…

, , ,