Parashikimet

20/2-20-3
Peshqit mujor
01/07/2022 to 31/07/2022

Te përgjithëshme

 

Muaji Korrik mund të jetë një muaj kërkues për shumë shenja të horoskopit, por për ju do të jetë më miqësor, gjë që ju bën një nga me fat të këtij muaji. Në ditët e para mund të ketë disa çështje që shqetësojnë sektorin financiar dhe mund t’ju ​​krijojnë një “shtrëngim”, por mbani mend se këto do të jenë të menaxhueshme. Më 7/5 Marsi do të kalojë në shenjën e Demit, një pozicion që ju përshtatet më shumë dhe do të krijojë lëvizshmëri intensive, fjalë për fjalë dhe figurative. Këtë muaj duket se do të keni “krahë në këmbë”, pasi do të ketë shumë udhëtime si dhe takime, kontakte, komunikim me njerëz nga ambienti juaj, ka shumë gjasa që të organizoni një arratisje në një vend aty pranë.Hëna e Plotë që do të ndodhë më 13/7 në aksin Gaforre-Bricjap do të nxjerrë në pah çështjet që kanë të bëjnë me njerëzit në mjedisin tuaj të ngushtë dhe më të gjerë. Ndoshta disa lajme do t'ju krijojnë ndjenja negative, disa të tjera do t'ju bëjnë të lumtur, pasi duket se "gjithçka do të fitohet". Më 23/7 Dielli kalon në shenjën e Luanit dhe më 28/7 Hëna e re ndodh në të njëjtën shenjë. Aty, drejt ditëve të fundit të korrikut, nuk përjashtohet që të shfaqet një çështje që ka të bëjë me punën tuaj, ka shumë mundësi që të jetë edhe një mundësi në të. Në fund të muajit do të ndodhë lidhja e Marsit dhe Uranit, e cila krijon një vrull kudo. Do të ishte mirë të shmangni shpejtësinë dhe të bëni kujdes në drejtimin e automjetit, në mënyrë që të mos ketë probleme.

Dashuria

 

Një tjetër zonë që do të ketë mundësi këtë muaj, veçanërisht gjatë gjysmës së dytë të tij kur Afërdita do të hyjë në shenjën e Gaforres (18/7). Afërdita nga pozicioni i saj i ri është shumë miqësore me ju dhe do ju bëjë dush me “dhurata”, qoftë në një lidhje apo beqar. Nëse e keni gjetur ndeshjen tuaj atëherë brenda këtij muaji do të keni mundësi të afroheni, të kaloni kohë në gjëra që ju argëtojnë, të shkoni në një udhëtim. E vetmja gjë që kërkon vëmendje janë disa detyrime të përditshme të cilat nuk mund të shtyhen dhe mund të sjellin mosmarrëveshje mes jush. Nëse jeni beqarë, ka shumë gjasa që të takoni një person që jo vetëm do t'ju interesojë, por do t'ju çojë në prioritetet e jetës suaj personale.

Puna dhe Ekonomia

 

Gjatë gjysmës së parë të muajit do të duhet të jeni të kujdesshëm me diskutimet dhe marrëveshjet e biznesit – dhe sektori financiar ka nevojë për vëmendje – në mënyrë që të favorizohet nga një marrëveshje dhe jo e kundërta. Ndoshta do të ketë disa çështje që nuk do të rrjedhin shumë lehtë, por kjo është diçka që do të ndryshojë pas datës 18/7 kur do të ketë më shumë mundësi për të rregulluar çfarë të doni. Prania e Diellit në shenjën e Luanit nga data 23/7 do të sjellë mundësi në punë, duke promovuar punën tuaj. Në fakt duket se klima në ambientin tuaj të punës do jetë shumë e mirë, gjë që do të ndikojë pozitivisht në mënyrën se si do t'i trajtoni punët tuaja të punës.

Porosite tani hartën  tende personale në: 
https://www.astrologu.al/sq/parashikime-personale

 

Mos harroni ti bëni Like faqeve tona në Facebook

www.facebook.com/astrologu.al.JorgoPulla

www.facebook.com/www.astroshop.al.JorgoPulla

pasi dhe të bëheni pjesë në grupin tonë

www.facebook.com/groups/jorgopulla.astrologu

Për të qënë gjithnjë të informuar për ofertat dhe shortet që ne organizojmë EKSKLUZIVISHT dhe vetëm për pjestarët tanë…

Pra, do të ishte më mirë të qëndroni të qetë dhe të pretendoni qetësisht, duke kultivuar më tej talentin tuaj unik së bashku me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Ju presim…

, , ,