Parashikimet

20/1-19/2
Ujori mujor
01/07/2022 to 31/07/2022

Te përgjithëshme

 

Ujori, korriku do të jetë një muaj sfidues për ju pasi Marsi do të kalojë në shenjën e Demit më 5/7 (në fund të muajit do të takohet edhe me Uranin) që tregon ndryshime, përmbysje dhe një klimë paqëndrueshmërie të përgjithshme në çështjet që ato ju shqetësojnë. Mund t'ju duhet të shpenzoni më shumë kohë për detyrimet familjare, të kujdeseni për një pjesëtar të moshuar të familjes ose të kaloni më shumë kohë nga sa prisnit për punët e shtëpisë, përfshirë ato burokratike, ndaj nuk e keni të lehtë t'i shijoni rastonitë e verës. Më 13/7 Hëna e Plotë që do të zhvillohet në aksin Gaforre-Bricjap do të sjellë në plan të parë lodhjen e periudhës së mëparshme.Nga data 23/7 klima do të ndryshojë për mirë, pasi hyrja e Diellit në shenjën e Luanit do t'ju sjellë njerëz që do të jenë aleatët tuaj, në qëllimet, ëndrrat dhe ndjekjet tuaja. Kushtet e “presionit” duket se zhvillojnë ose një marrëdhënie personale ose një partneritet, e forcojnë atë dhe ju bëjnë të shihni njerëzit që ju qëndrojnë vërtet pranë. Hëna e re që do të ndodhë në shenjën e Luanit më 28/7 mund të sjellë një marrëdhënie të re personale ose një partneritet të ri në jetën tuaj. Pjesa e vështirë e kësaj hëne të re është aspekti që do të ekzistojë gjatë saj - lidhja e Marsit me Uranin në shenjën e Demit - që mund të krijojë ngjarje përçarëse në çështjet familjare ose në disa detyrime personale që ju keni lënë për fundin e vitit. muaj.

Dashuria

 

Korriku mund të mos jetë ndër muajt e relaksuar për ju, por e vërteta është se do të keni ndihmë nga Aferdita, e cila deri më 17/7 do të jetë në shenjën tuaj miqësore të Binjakëve. Ndaj sado detyrime të keni në këtë muaj, duket se gjithmonë do të ketë një pushim të këndshëm për jetën tuaj personale. Nëse jeni të lirë me të gjitha detyrimet që do të shfaqen, ka mundësi që të shfaqet një dashuri e re. Të takosh një person që do të të vjedhë zemrën është një skenar shumë i mundshëm për gjysmën e parë të muajit. Më 18/7 Afërdita do të kalojë në shenjën e Gaforres dhe nga pozicioni i saj i ri do ju bëjë të shihni më shumë çështje praktike dhe jo emocionale. Nëse jeni në një lidhje do të ishte mirë të shmangni vendosjen e saj në autopilot apo të shihni si “detyrim” takimet me partnerin, pasi kjo mund të krijojë keqkuptime mes jush pa asnjë arsye. Përfitoni nga koha që do t'i kushtoni marrëdhënies tuaj për të marrë një pushim nga konceptet dhe gjithçka që po përpiqeni të rregulloni në jetën tuaj të përditshme. Nëse jetoni me partnerin tuaj, ditët e fundit të muajit kanë nevojë për vëmendje, pasi një çështje që lidhet me shtëpinë mund të lindë dhe të bëhet përfundimisht shkak për përballje të forta mes jush. Përfitoni nga koha që do t'i kushtoni marrëdhënies tuaj për të marrë një pushim nga konceptet dhe gjithçka që po përpiqeni të rregulloni në jetën tuaj të përditshme. Nëse jetoni me partnerin tuaj, ditët e fundit të muajit kanë nevojë për vëmendje, pasi një çështje që lidhet me shtëpinë mund të lindë dhe të bëhet përfundimisht shkak për përballje të forta mes jush. Përfitoni nga koha që do t'i kushtoni marrëdhënies tuaj për të marrë një pushim nga konceptet dhe gjithçka që po përpiqeni të rregulloni në jetën tuaj të përditshme. Nëse jetoni me partnerin tuaj, ditët e fundit të muajit kanë nevojë për vëmendje, pasi një çështje që lidhet me shtëpinë mund të lindë dhe të bëhet përfundimisht shkak për përballje të forta mes jush.

Puna dhe Ekonomia

 

Korriku është një muaj kërkues edhe për sektorin profesional pasi duket se shpesh do ketë konflikte dhe konfrontime. Qetësia është e nevojshme për të mos bërë një lëvizje, e cila mund të rrezikojë zhvillimin e një partneriteti profesional. Prania e Marsit në shenjën e Demit krijon dridhje dhe nxjerr në pah çështjet që janë “burime” tensioni. Lajmi i mirë është se deri në mes të muajit, Venusi i shenjës së Binjakëve do t'ju ndihmojë, duke treguar se edhe në momentin e fundit do të mund të "shpëtoni" një mosmarrëveshje apo një konflikt nga "më i keqi". përderisa përdorni aftësitë tuaja komunikuese dhe diplomatike.

Porosite tani hartën  tende personale në: 
https://www.astrologu.al/sq/parashikime-personale

 

Mos harroni ti bëni Like faqeve tona në Facebook

www.facebook.com/astrologu.al.JorgoPulla

www.facebook.com/www.astroshop.al.JorgoPulla

pasi dhe të bëheni pjesë në grupin tonë

www.facebook.com/groups/jorgopulla.astrologu

Për të qënë gjithnjë të informuar për ofertat dhe shortet që ne organizojmë EKSKLUZIVISHT dhe vetëm për pjestarët tanë…

Pra, do të ishte më mirë të qëndroni të qetë dhe të pretendoni qetësisht, duke kultivuar më tej talentin tuaj unik së bashku me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Ju presim…

, , ,