Parashikimet

21/3-20/4
Dashi mujor
01/12/2022 to 31/12/2022

Dhjetori është një muaj intensiv, por për shenjën tuaj duket se nuk do të jetë aq kërkues, por do t'ju çojë në disa sqarime me persona që janë ose në mjedisin tuaj të afërt ose më të gjerë. Dhjetori do të krijojë mundesi  për nisma te ndryshme . dhe kjo është diçka që duhet ta keni parasysh sidomos për diskutimet që do të zhvillohen në distancë. Përveç kësaj, do të krijojë tek ju prirje ikjeje dhe ka shumë mundësi që do të kërkoni “me padurim” mënyra për të lënë “deren e mbyllur” apo për të shkuar në një udhëtim. Sipërmarrja e mësipërme mund të ketë pengesa ose disa të dhëna të reja mund të sjellin kthesa në të. Në përgjithësi, dhjetori mund të sjellë probleme me njerëz nga mjedisi juaj i ngushtë dhe më i gjerë, disa raste që kanë të bëjnë me të afërmit tuaj, si dhe disa çështje që ju kishin pushtuar në fillim të këtij muaji. Dhjetori do të ndihmojë shumë psikologjinë tuaj, do të sjellë shpresë dhe do të ndryshojë mënyrën se si i shihni gjërat, duke ju dhënë një prekje optimizmi.

 

Dashuria

Ky muaj do të ketë lëvizje, biseda, kontakte dhe takime, prandaj është një nga muajt më komunikues të këtij viti. Dhjetori mund të sjellë sërish në plan të parë çështjet emocionale nga e kaluara. Ky skenar duket edhe më i mundshëm nëse ka pasur një lidhje emocionale në të kaluarën e afërt me një person që është - ose në një farë mënyre i lidhur - me mjedisin tuajprofesional. Përveç kësaj, do të krijojë emocione të forta dhe do të nxjerrë në pah pasionet, të cilat nga ana tjetër mund të çojnë në gabime. Nëse jeni beqar shikoni me kujdes të dhënat që ekzistojnë qoftë në një lidhje nga e kaluara e cila do të dalë sërish në plan të parë, qoftë në një njohje që ju intereson dhe mos lejoni që ndjenjat e forta por impulsive t’ju ​​“udhëheqin” vendimet. Nëse jeni në një lidhje mund të ketë disa vështirësi këtë muaj të cilat do të lidhen me prioritetet tuaja, pasi duket se nuk do të jenë identike me ato të partnerit. Në rast se në orar do të keni takime me të njohur, të afërm dhe njerëz nga mjedisi juaj i përbashkët, do t'ju duhet t'i kushtoni vëmendje, në mënyrë që të mos bëhen pikë tensioni mes jush.

 

Puna dhe Ekonomia

Ky muaj mund të nisë duke sjellë disa mendime në lidhje me zhvillimin e punës, por duket se këto do bëhen edhe më intensive dhe do ju pushtojnë mjaft gjatë gjysmës së dytë të tij. Nga fundi i muajit ka mundësi të merrni vendime në lidhje me një punë që keni tashmë ose të vendosni disa objektiva për vitin e ri. Do të ishte mirë - të paktën për këtë muaj - të ndërmerrni hapa të vegjël dhe të matur përsa i përket vendimeve dhe lëvizjeve profesionale, pasi hapat "meteor" do të krijojnë ose përforcojnë pasigurinë që ekziston tashmë në një kontekst të përgjithshëm dhe më pas mund t'ju çojnë në spazmatik. lëvizjet.

Porosite tani hartën  tende personale në: 
https://www.astrologu.al/sq/parashikime-personale

www.facebook.com/astrologu.al.JorgoPulla

www.facebook.com/www.astroshop.al.JorgoPulla

pasi dhe të bëheni pjesë në grupin tonë

www.facebook.com/groups/jorgopulla.astrologu

Për të qënë gjithnjë të informuar për ofertat dhe shortet që ne organizojmë EKSKLUZIVISHT dhe vetëm për pjestarët tanë…

Pra, do të ishte më mirë të qëndroni të qetë dhe të pretendoni qetësisht, duke kultivuar më tej talentin tuaj unik së bashku me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Ju presim…

, ,