Parashikimet

23/11-21/12
Shigjetari javor
23/05/2022 to 29/05/2022

Shigjetari këtë javë ka shumë mundësi që do të vini re se komunikimi me të tjerët dhe takimet që do të keni do të jenë shumë më të lehta. Merkuri vazhdon kursin retrograd, por nga data 23/5 do të jetë në shenjën e Demit – nuk do të jetë përballë – diçka që do të ofrojë lehtësim dhe më pak pengesa në komunikim, takime dhe gjithçka që keni rregulluar këto ditë. Më 25/5 Marsi do të kalojë në shenjën e Dashit dhe nga pozicioni i tij i ri do t'ju "kujtojë" gëzimet e jetës si përfshirja në një aktivitet të preferuar, flirtimi, takimi me miqtë dhe çdo gjë tjetër që ju mbush me ndjenja pozitive!

Dashuria

Kjo javë duket se ka shumë përgjegjësi në jetën e përditshme dhe kjo do të rezultojë që në fund të javës të gjeni kohë të lirë për jetën tuaj personale. Më 28/5 Afërdita do të kalojë në shenjën e Demit dhe nga pozicioni i saj i ri do të kontribuojë në zhvillimin e një njohjeje të ndodhur në periudhën e mëparshme. Nëse jeni në një lidhje vëmendja juaj do të jetë e përqendruar në disa çështje të përditshme që ekzistojnë mes jush dhe partnerit, pasi pozicioni i ri i Afërditës do t'ju ndihmojë shumë në rregullimin e punëve dhe detyrimeve dhe duke ju lënë kështu kohë të lirë.

Puna dhe Ekonomia

Detyrimet e përditshme do t'ju trokasin në derë këtë javë dhe çështjet e punës duket se ju pushtojnë shumë më tepër se ditët e mëparshme. Në rast se keni nevojë të organizoni detaje praktike të një takimi biznesi ose një detyrimi pune, do t'ju duhet t'i kushtoni shumë vëmendje, pasi Mërkuri vazhdon kursin e tij retrogradë në Demi dhe mund të krijojë një vështirësi shtesë në shlyerjen e detyrimeve të përditshme.

Porosite tani hartën tende personale në: 
https://www.astrologu.al/sq/parashikime-personale

 

Mos harroni ti bëni Like faqeve tona në Facebook

www.facebook.com/astrologu.al.JorgoPulla

www.facebook.com/www.astroshop.al.JorgoPulla

pasi dhe të bëheni pjesë në grupin tonë

www.facebook.com/groups/jorgopulla.astrologu

Për të qënë gjithnjë të informuar për ofertat dhe shortet që ne organizojmë EKSKLUZIVISHT dhe vetëm për pjestarët tanë…

Pra, do të ishte më mirë të qëndroni të qetë dhe të pretendoni qetësisht, duke kultivuar më tej talentin tuaj unik së bashku me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Ju presim…

, , , ,