Parashikimet

23/9-22/10
Peshorja javor
03/05/2021 to 09/05/2021

Një javë plot mundësi fillon për ju pasi zhvendosjet planetare që do realizohen gjatë saj, ju favorizojnë haptazi! Për të ndodhur kjo do duhet të shmangni disa kurthe që lidhen me fushën ekonomike, pasi katrori i Diellit që ndodhet tek Demi me Saturnin që ndodhet tek Ujori në 3/5 tregon se financat kanë nevojë për kujdes. Hyrja e Merkurit në shenjën e Binjakëve në 4/5 përforcon lehtësinë tuaj komunikuese, dicka që do t’ju ndihmojë të afroheni me personat që do zgjidhni. Në fund të javës (9/5) kalon dhe Afërdita në të njëjtën shenjë, duke ju krijuar humorin për tu rigjallëruar!

Dashuria

Hyrja e Merkurit por edhe të Afërditës në të njëjtën shenjë të Binjakëve tregon se nga kjo javë do fillojë një periudhë shumë favorizuese për jetën tuaj personale. Nëse ndodheni tashmë në një lidhje, ajo duket se do përmirësohet dita ditës dhe rol të rëndësishëm në këtë do luajë humroi që do ekzistojë. Nëse jeni beqarë, ka shumë mundësi t’ju afrohet një person që ndodhet në rrethin tuaj të gjërë dhe një bisedë që do keni me të, do zbulojë sesa shumë të përbashkta keni!

Puna dhe Ekonomia

Këtë javë duket se do ekzistojnë biseda dhe kompromentime përsa ka lidhje me një cështje ekonomike që lidhet me punën. Katrori Diellit me Saturnin në fillim të javës, tregon se do jeni kompromentues i ashpër dhe nuk përjashtohet të arrini të sillni një marrveshje në masat tuaja. Shmangni lëvizjet impulsive këto ditë, pasi duket se do e keni këtë tendencë.

Mos harroni ti bëni Like faqeve tona në Facebook

www.facebook.com/astrologu.al.JorgoPulla

www.facebook.com/www.astroshop.al.JorgoPulla

pasi dhe të bëheni pjesë në grupin tonë

www.facebook.com/groups/jorgopulla.astrologu

Për të qënë gjithnjë të informuar për ofertat dhe shortet që ne organizojmë EKSKLUZIVISHT dhe vetëm për pjestarët tanë…

Pra, do të ishte më mirë të qëndroni të qetë dhe të pretendoni qetësisht, duke kultivuar më tej talentin tuaj unik së bashku me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Ju presim…

, ,