Parashikimet

22/6-22/7
Gaforrja javor
04/07/2022 to 10/07/2022

Parashikime te Pergjitheshme 

kjo javë do të ecë me një ritëm më të qetë se të mëparshmet, të cilat duket se kanë pasur mjaft vrap, kryesisht për çështjet e punës. Marsi do të kalojë në Demi më 5/7 një shenjë që mund të mos i përshtatet atij, por është më miqësor me ju dhe do të ndryshojë interesat dhe prioritetet tuaja. Këto ditë prioriteti juaj do të jenë miqtë tuaj, aktivitetet kolektive, por edhe kontakti juaj me persona që njihni se “flasin të njëjtën gjuhë”. Disa biseda që do të bëni me të dashurit tuaj mund të ngjallin mosmarrëveshje, por nëse nuk “i hidhni benzinë ​​zjarrit” ato nuk do të vazhdojnë. Hyrja e Mërkurit në shenjën tuaj më 5/7 dhe katrori që do të formojë me Jupiterin tek Dashi në fund të javës do të krijojë mospërmbajtje.

Dashuria

Këto ditë mund të ndjeni se “diçka po lëviz” prapa skenës, në lidhje me një lidhje apo një njohje që jeni të interesuar ta zhvilloni, gjë që mund të krijojë ndjenja të ngatërruara dhe mendime të ngatërruara. Nëse mendoni se nuk ka një situatë të qartë në një çështje emocionale, shmangni çdo lëvizje dhe jepni kohë derisa gjërat të bëhen të qarta. Nëse jeni në një lidhje, prania e Mërkurit në shenjën tuaj do t'ju ndihmojë t'i komunikoni partnerit gjërat që dëshironi të thoni, për sa kohë që nuk bini në grackën e ekzagjerimit. Gjatë fundjavës katrori i Mërkurit me Jupiterin do të krijojë një impuls komunikues, i cili mund të ndikojë përkohësisht në diskutime dhe kjo është diçka që kërkon vëmendje.

Puna dhe Ekonomia

Këtë javë duket se do të merrni frymë për sa i përket punës dhe e gjithë kjo ju ka bërë shumë presion në të shkuarën, pasi Marsi largohet nga shenja e Dashit dhe bashkë me të largohen edhe disa nga ngarkesat profesionale. Mërkuri do të jetë në shenjën tuaj nga data 5/7, gjë që tregon se komunikimi do të jetë “forte juaj” në periudhën e ardhshme dhe mund ta përdorni për të hyrë në kontakt me persona që dëshironi të njiheni më mirë në nivel profesional, me shumë mundësi. për të bërë një marrëveshje të re profesionale.

Porosite tani hartën tende personale në: 
https://www.astrologu.al/sq/parashikime-personale

 

Mos harroni ti bëni Like faqeve tona në Facebook

www.facebook.com/astrologu.al.JorgoPulla

www.facebook.com/www.astroshop.al.JorgoPulla

pasi dhe të bëheni pjesë në grupin tonë

www.facebook.com/groups/jorgopulla.astrologu

Për të qënë gjithnjë të informuar për ofertat dhe shortet që ne organizojmë EKSKLUZIVISHT dhe vetëm për pjestarët tanë…

Pra, do të ishte më mirë të qëndroni të qetë dhe të pretendoni qetësisht, duke kultivuar më tej talentin tuaj unik së bashku me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Ju presim…

, , , ,