Parashikimet

21/4-20/5
Demi javor
04/07/2022 to 10/07/2022

Parashikime te Pergjithshme 

kjo javë do të ketë një “ajër” ndryshe nga ato të mëparshmet, pasi hyrja e Marsit në shenjën tuaj më 5/7 tregon se do të jetë plot energji dhe tension. Pozicioni i ri i Marsit do të forcojë vetëbesimin dhe vitalitetin tuaj, por nga ana tjetër mund të prishë ekuilibrin në fushën e marrëdhënieve ndërpersonale. Ju mund të mendoni se të tjerët nuk po ecin me ritmin që dëshironi ose se disa gjëra nuk po bëhen në kohë. Përpiquni të mos reagoni fuqishëm dhe impulsivisht ndaj “sfidave” të tilla, pasi kjo mund të krijojë një përçarje qoftë në një marrëdhënie personale, qoftë në atë profesionale´

Dashuria

Afërdita është ende te Binjakët dhe e bën të fortë nevojën për siguri emocionale. Kështu që këto ditë duket se do të tregoni interes vetëm nëse ka një person që mund ta plotësojë këtë nevojë, përndryshe nuk do të jeni të gatshëm të kaloni asnjë kohë duke u marrë me flirtime sipërfaqësore. Nëse jeni në një lidhje me Mërkurin duke hyrë në shenjën e Gaforres në 7/5, duket se do të thuhet shumë mes jush, partnerit dhe njerëzve të mjedisit tuaj. Kjo mund të krijojë edhe keqkuptime mes jush, ndaj nëse doni të shmangni këtë skenar duhet të ndiqni thënien që thotë “bisedat në shtëpi nuk I nxjerrim  nga shtëpia”.

Puna dhe Ekonomia

Prania e Marsit në shenjën tuaj do t'ju mbushë me energji e cila do të kontribuojë në zgjidhjen e disa detyrimeve profesionale, të cilat u "mbledhën" si dhe disa çështjeve profesionale mjaft kërkuese. Ndoshta do të lindin disa konfrontime – sidomos nëse keni lindur në ditët e para të shenjës suaj – të cilat do t’ju ​​duhet t’i trajtoni me qetësi dhe të mos i lini të rriten tonet, pasi vetëm kështu do të dilni fitimtare.

Porosite tani hartën  tende personale në: 
https://www.astrologu.al/sq/parashikime-personale

 

Mos harroni ti bëni Like faqeve tona në Facebook

www.facebook.com/astrologu.al.JorgoPulla

www.facebook.com/www.astroshop.al.JorgoPulla

pasi dhe të bëheni pjesë në grupin tonë

www.facebook.com/groups/jorgopulla.astrologu

Për të qënë gjithnjë të informuar për ofertat dhe shortet që ne organizojmë EKSKLUZIVISHT dhe vetëm për pjestarët tanë…

Pra, do të ishte më mirë të qëndroni të qetë dhe të pretendoni qetësisht, duke kultivuar më tej talentin tuaj unik së bashku me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Ju presim…

 

, , , ,