Parashikimet

20/2-20-3
Peshqit javor
04/07/2022 to 10/07/2022

Parashikime te Pergjitheshme

Per juve te shenjes se Peshqeve , fillon një javë me shumë lëvizshmëri për ju pasi hyrja e Marsit në shenjën e Demit më 5/7 tregon kontakte me të afërmit, të njohurit, bisedat me fqinjët dhe te njohur si dhe shumë udhëtime mund ti realizoni! Një tjetër pozitive e pozicionit të ri të Marsit është se dalëngadalë shpenzimet do të fillojnë të ulen pasi periudha që kishte rritur detyrimet financiare duket se përfundon me largimin e Marsit nga shenja e Dashit. Mos harroni se tani do të jetë më e lehtë të bëni disa blerje ose të përdorni burimet tuaja ashtu siç dëshironi, por megjithatë përpiquni të shmangni blerjet impulsive.

Dashuria

Përveç Marsit, i cili këtë javë do të kalojë në shenjën e Demit, do të ndryshojë edhe shenja e Mërkurit, pasi më 5/7 do të kalojë në shenjën e Gaforres. Nga pozicioni i tij i ri do të krijojë kushte shumë të mira për t'i shprehur ndjenjat një personi që ju intereson dhe ka shumë mundësi që të merrni disa komplimente nga një person që do t'ju tërheqë vëmendjen. Çështjet që kanë të bëjnë me sektorin emocional do të fillojnë të shkojnë më mirë pasi komunikimi do të luajë një rol shumë të rëndësishëm në këtë, pavarësisht nëse jeni në një lidhje apo beqar.

Puna dhe Ekonomia

Përveç Marsit, i cili këtë javë do të kalojë në shenjën e Demit, do të ndryshojë edhe shenja e Mërkurit, pasi më 5/7 do të kalojë në shenjën e Gaforres. Nga pozicioni i tij i ri do të krijojë kushte shumë të mira për t'i shprehur ndjenjat një personi që ju intereson dhe ka shumë mundësi që të merrni disa komplimente nga një person që do t'ju tërheqë vëmendjen. Çështjet që kanë të bëjnë me sektorin emocional do të fillojnë të shkojnë më mirë pasi komunikimi do të luajë një rol shumë të rëndësishëm në këtë, pavarësisht nëse jeni në një lidhje apo beqar.

Porosite tani hartën tende personale në: 
https://www.astrologu.al/sq/parashikime-personale

 

Mos harroni ti bëni Like faqeve tona në Facebook

www.facebook.com/astrologu.al.JorgoPulla

www.facebook.com/www.astroshop.al.JorgoPulla

pasi dhe të bëheni pjesë në grupin tonë

www.facebook.com/groups/jorgopulla.astrologu

Për të qënë gjithnjë të informuar për ofertat dhe shortet që ne organizojmë EKSKLUZIVISHT dhe vetëm për pjestarët tanë…

Pra, do të ishte më mirë të qëndroni të qetë dhe të pretendoni qetësisht, duke kultivuar më tej talentin tuaj unik së bashku me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Ju presim…

, , , ,