Parashikimet

20/1-19/2
Ujori javor
15/08/2022 to 21/08/2022

Parashikime te Pergjitheshme

Duket se ne këtë javë do të ketë disa çështje që do t'ju shkaktojnë dyshime. Mos lejoni që mendimet negative të ndikojnë në disponimin tuaj, veçanërisht nëse ato nuk shoqërohen me fakte aktuale. Sektori financiar, të ardhurat dhe shpenzimet kanë nevojë për më shumë vëmendje dhe rregullim këtë javë. Në fundjavë mund të krijojë një deficit në buxhet.

Dashuria

Kjo jave ka të ngjarë të krijojë ndjenja të forta për një romancë të kaluar. Nëse jeni në një lidhje përpiquni të shmangni skenarin e mësipërm pasi mund të krijojë mjaft konfuzion. Nëse jeni beqarë, mos lejoni që ndjenjat impulsive t'ju çojnë në lëvizje të rrezikshme në fushën emocionale.

Puna dhe Ekonomia

Këtë javë ka të ngjarë të mendoni për aspektin financiar të një propozimi profesional ose një projekti profesional që duket se do t'ju sjellë më shumë të ardhura. Në përgjithësi, kjo javë mund të krijojë një peizazh të turbullt për sa i përket punës dhe financave tuaja, kështu që do t'ju duhet të jeni të durueshëm dhe të vëmendshëm për të vlerësuar siç duhet të gjitha të dhënat në dispozicion.

Porosite tani hartën tende personale në: 
https://www.astrologu.al/sq/parashikime-personale

 

Mos harroni ti bëni Like faqeve tona në Facebook

www.facebook.com/astrologu.al.JorgoPulla

www.facebook.com/www.astroshop.al.JorgoPulla

pasi dhe të bëheni pjesë në grupin tonë

www.facebook.com/groups/jorgopulla.astrologu

Për të qënë gjithnjë të informuar për ofertat dhe shortet që ne organizojmë EKSKLUZIVISHT dhe vetëm për pjestarët tanë…

Pra, do të ishte më mirë të qëndroni të qetë dhe të pretendoni qetësisht, duke kultivuar më tej talentin tuaj unik së bashku me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Ju presim…

, , ,