Parashikimet

22/12-19/1
Bricjapi javor
04/07/2022 to 10/07/2022

Parashikime te Perghitheshme 

Kjo javë per juve te shenjes se Bricjapit duket se do ta keni më të lehtë të merrni "frymë" nga familja dhe detyrimet e tjera që ju kanë ndjekur në të shkuarën dhe t'i kushtoni kohë asaj që dëshironi të bëni vërtet. Marsi largohet nga Dashi dhe zhvendoset në Demi në datën 5 7, një pozicion që mund të mos jetë më i miri i tij - pasi Marsi në Demi bëhet me humor - por është shumë më miqësor me ju. Këto ditë mund të keni disa shqetësime artistike ose të ndjeni nevojën për të shprehur ndjenjat tuaja dhe për t'u afruar më shumë me njerëzit që ju frymëzojnë. Në të njëjtën ditë (5/7) Mërkuri gjithashtu ndryshon shenjën dhe kalon në Gaforre, dhe nga pozicioni i tij i ri do të ndihmojë shumë në zgjidhjen e çështjeve që kanë të bëjnë me marrëdhëniet personale dhe partneritetin.

Dashuria

Një dilemë në lidhje me një çështje emocionale ka të ngjarë t'ju preokupojë shumë gjatë këtyre ditëve dhe ta bëjë pamjen e saj më intensive në gjysmën e dytë të javës. Pozicioni i ri i Mërkurit tregon se do të ketë disa biseda ose me partnerin ose – nëse jeni beqar – me një person që ju intereson, nga të cilat do të nxirren përfundime dhe do të ndihmojnë shumë për të kuptuar një situatë. Ka shumë mundësi të shfaqet një flirt i ri, por do t'ju duhet të bëni durim, pasi duket se mund të duhet kohë për t'u zhvilluar.

Puna dhe Ekonomia

Këtë javë do ta keni mendjen më të kthjellët dhe kështu do ta keni më të lehtë të rregulloni disa çështje që lidhen me fushën profesionale. Fakti që Marsi u largua nga shenja e Dashit është shumë pozitiv për ju, pasi pozicioni i ri i Marsit tek Demi nuk krijon ankth dhe nuk ju shton shqetësimet. Do të ketë edhe mundësi për të bërë disa biseda që dëshironi me personat që janë në punën tuaj, ndaj mos i lini të kalojnë pa i përfituar.

Porosite tani hartën tende personale në: 
https://www.astrologu.al/sq/parashikime-personale

 

Mos harroni ti bëni Like faqeve tona në Facebook

www.facebook.com/astrologu.al.JorgoPulla

www.facebook.com/www.astroshop.al.JorgoPulla

pasi dhe të bëheni pjesë në grupin tonë

www.facebook.com/groups/jorgopulla.astrologu

Për të qënë gjithnjë të informuar për ofertat dhe shortet që ne organizojmë EKSKLUZIVISHT dhe vetëm për pjestarët tanë…

Pra, do të ishte më mirë të qëndroni të qetë dhe të pretendoni qetësisht, duke kultivuar më tej talentin tuaj unik së bashku me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Ju presim…

, , , ,