Parashikimet

21/3-20/4
Dashi javor
04/07/2022 to 10/07/2022

Te Pergjitheshmet 

Kjo është një javë që mund të sjellë disa detyrime të jashtëzakonshme, ndaj duhet të përgatiteni duke bërë lëvizje të matura në lidhje me fondin tuaj. Sundimtari juaj Marsi do të kalojë në shenjën e Demit më 5/7 dhe mund të krijojë tendencë për të mbishpenzuar. Nëse dëshironi të parandaloni diçka të tillë, përpiquni të shmangni blerjet e panevojshme, në mënyrë që të jeni më të përgatitur në rast se shfaqet ndonjë detyrim i jashtëzakonshëm. Në të njëjtën ditë, Mërkuri do të kalojë në shenjën e Gaforres, duke treguar se këtë javë do të ketë edhe vizita familjare!

Dashuria

Këto ditë mund të ndjeni një shqetësim të brendshëm i cili mund të ndikojë si komunikimin ashtu edhe lëvizjet në fushën emocionale. Nëse jeni në një lidhje, mos lejoni që disa pasiguri t'ju bëjnë ta trajtoni partnerin tuaj si të “dyshuar” për asgjë! Nëse jeni beqarë, duhet t'i kushtoni vëmendje një bisede që do të bëni me një person që ju intereson, pasi katrori i Mërkurit me Jupiterin (9/7), do ju shtyjë të thoni shumë gjëra që mund të krijojnë përshtypje të gabuara. për ju.

Puna dhe Ekonomia

Këto ditë do të sjellin disa diskutime lidhur me çështjet e punës dhe kryesisht atë financiare të çështjeve të tilla. Prania e Marsit te Demi mund të sjellë edhe disa shpenzime të lidhura me punën. Diskutimet dhe takimet e biznesit që do të keni këtë javë mund të kenë një farë vështirësie, pasi do të ketë një impuls të fortë komunikues. Mundohuni të “thyeni akullin” aq sa duhet, në mënyrë që të menaxhoni me fleksibilitet komunikues çdo çështje që ju intereson.

Porosite tani hartën  tende personale në: 
https://www.astrologu.al/sq/parashikime-personale

 

Mos harroni ti bëni Like faqeve tona në Facebook

www.facebook.com/astrologu.al.JorgoPulla

www.facebook.com/www.astroshop.al.JorgoPulla

pasi dhe të bëheni pjesë në grupin tonë

www.facebook.com/groups/jorgopulla.astrologu

Për të qënë gjithnjë të informuar për ofertat dhe shortet që ne organizojmë EKSKLUZIVISHT dhe vetëm për pjestarët tanë…

Pra, do të ishte më mirë të qëndroni të qetë dhe të pretendoni qetësisht, duke kultivuar më tej talentin tuaj unik së bashku me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Ju presim…

, , ,